Ποια είναι τα καλύτερα γραφικά δισκία? Σύγκριση 2023, επαγγελματικά δισκία γραφικών για την επιχείρησή σας

Γραφικό δισκίο

Contents

Το tablet XP-Pen συνδέεται με τον υπολογιστή σας κάτω από MacOS ή Windows, μέσω καλωδίου USB 3 σε 1 και δεν απαιτεί ενέργεια από τον υπολογιστή σας. Αυτό το tablet γραφικών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα έργα σας σχετικά με το σχέδιο, την επεξεργασία φωτογραφιών ή τις εφαρμογές μοντελοποίησης 3D. Πολλά λογισμικά όπως το Adobe ή το Blender Sequel είναι συμβατό.

Ποια είναι τα καλύτερα γραφικά δισκία ? Σύγκριση 2023

Ποιο είναι το καλύτερο δισκίο γραφικών ? Εάν το tablet γραφικών καλύτερης ποιότητας δεν σας κάνει καλύτερο σχεδιαστή, το αντίστροφο μπορεί ωστόσο να βλάψει τις δημιουργίες σας πολύ. Αλλά για να δημιουργηθούν δημιουργίες καλής ποιότητας, δεν είναι πάντα απαραίτητο να ξοδεύετε περιουσίες. Η απόδειξη με την επιλογή μας από τα καλύτερα δισκία γραφικών

Gaomon MK10 (M10K2018)

  • Μια ιδανική πολύ χαμηλή τιμή για αρχάριους
  • Εύκολο στο χέρι και ανταποκρίνεται
  • Πλήκτρα συντόμευσης και κεντρικός τροχός

Σχέση ποιότητας και τιμής

  • MAC και Windows συμβατά
  • Περιλαμβάνει εφεδρική γραφίδα
  • Σχεδόν ανύπαρκτη λανθάνουσα κατάσταση στο Bluetooth

Επιλογή του συντακτικού

  • Μια προσβάσιμη οθόνη 15 “
  • Ένα λεπτό και ελαφρύ δισκίο οθόνης
  • Μια γραφίδα που κάνει τη διαφορά
  • 1. Gaomon PD1560: Ο καλύτερος πίνακας γραφικών σε λόγο ποιότητας / τιμής
  • 2. Wacom Intuos S: Το καλύτερο φτηνό δισκίο γραφικών
  • 3. Gaomon MK10 (M10K2018): Ο καλύτερος πίνακας γραφικών για να ξεκινήσετε
  • 4. Wacom Mobilestudio Pro: Το καλύτερο δισκίο γραφικών υψηλής ποιότητας
  • 5. Huion 2020 2.5K Kamvas Pro 24: Ο καλύτερος πίνακας γραφικών για επαγγελματίες
  • 6. XP-Pen Artist 13.3 PRO: Το καλύτερο δισκίο γραφικών 13 ιντσών
  • Graphic Tablet: Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

1. Gaomon PD1560: Ο καλύτερος πίνακας γραφικών σε λόγο ποιότητας / τιμής

  • Μια προσβάσιμη οθόνη 15 “
  • Ένα λεπτό και ελαφρύ δισκίο οθόνης
  • Μια γραφίδα που κάνει τη διαφορά
  • Χωρίς είσοδο USB3
  • Επιστροφή μη βέλτιστων χρωμάτων

Με το PD1560, η κινεζική μάρκα Gaomon προσφέρει ένα δισκίο οθόνης μεσαίας όψης. Αυτό, ωστόσο, προσφέρει επιλογές, οπτική ποιότητα και άνεση πιο κοντά σε ένα premium tablet. Τα χαρακτηριστικά του θα ταιριάζουν τόσο στους έμπειρους όσο και στους επαγγελματίες, τόσο στην οθόνη όσο και στην αξεσουάρ.

Όσον αφορά την οθόνη, έχει οθόνη Full HD 16: 9 IPS (1920 x 1080). Ένα ψήφισμα στο πρότυπο για ένα μοντέλο αυτού του μεγέθους, με απτική ανάλυση 5080 LPI. Τα πλακάκια IPS αυτού του τύπου προσφέρουν γωνίες όρασης 178 ° οριζόντια και κάθετα, κάτι που είναι περισσότερο από ικανοποιητικό και θα σας επιτρέψει να δείτε την οθόνη με σαφήνεια σε οποιαδήποτε θέση.

Επιπλέον, το Gaomon PD 1560 έρχεται με ένα σύνολο αξεσουάρ. Βρίσκουμε έτσι μια υποστήριξη για να διορθώσουμε τον εαυτό σας, στερεά και επιτρέποντας την κλίση του δισκίου γραφικών σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Το δισκίο παραδίδεται επίσης με υποστήριξη για τη γραφίδα και οκτώ ορυχεία αντικατάστασης, δύο γάντια σχεδίασης (για αριστερά και δεξιά), μια τσάντα για την αποθήκευση και τα καλώδια.

Καλώδια, ακριβώς. Στο δισκίο, αυτά τα συνδέονται στη δεξιά άκρη και επομένως είναι σαφώς ορατά. Επιπλέον, και είναι μια λεπτομέρεια, αλλά που μπορεί να έχει τη σημασία του στην άνεση, ο Gaomon έχει επιλέξει να κάνει ένα καλώδιο 3 σε 1 (USB C, HDMI, τροφοδοτικό). Είναι διπλό: Αυτό σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τα καλώδια σας για να αποφύγετε το παζάρι, αλλά μπορεί να γίνει ογκώδες εάν το HDMI και το USB της μηχανής σας είναι και στις δύο αντίθετες πλευρές. Εκτός αυτού, το tablet δεν έχει είσοδο USB 3.

Ας μιλήσουμε για τη γραφίδα, μία από τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του γραφικού δισκίου. Πλαστικό, η αίσθηση μπορεί να είναι λιγότερο ασφάλιστρο από ό, τι σε ορισμένες εναλλακτικές λύσεις. Παρ ‘όλα αυτά, η γραφίδα προσφέρει 8 192 επίπεδα ευαισθησίας, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά για ένα δισκίο αυτού του εύρους. Δεν υπάρχουν σφάλματα παράλλαξης και τα 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου είναι ανεπαίσθητοι. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι ευαίσθητο στην κλίση, η οποία πρέπει να σημειωθεί. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι είναι εξοπλισμένο με δύο κουμπιά που σας επιτρέπουν να μεταβείτε από το μολύβι στην τσίχλα με εγκεφαλικό επεισόδιο. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία για επαναφόρτιση μέσω ενός παρεχόμενου καλωδίου USB και απαιτεί 2:30 για πλήρες φορτίο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού η μπαταρία διαρκεί αρκετές δεκάδες ώρες και η γραφίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φόρτωση.

Με μια λέξη, το Gaomon PD 1560 είναι μια ποιοτική εναλλακτική λύση για όσους αναζητούν ένα δισκίο γραφικών μέσων όρων. Αναμφισβήτητα κάνει τη σκιά σε μερικούς από τους πιο γνωστούς ανταγωνιστές της στην Ευρώπη, παρά την σειρά ελαφρώς μειωμένων χρωμάτων και ένα αντικείμενο που μπορεί να φαίνεται λιγότερο σταθερό από την άποψη του.

2. Wacom Intuos S: Το καλύτερο φτηνό δισκίο γραφικών

  • MAC και Windows συμβατά
  • Περιλαμβάνει εφεδρική γραφίδα
  • Σχεδόν ανύπαρκτη λανθάνουσα κατάσταση στο Bluetooth
  • Λογισμικό που παρέχεται με περιορισμένες λειτουργίες
  • Εντύπωση ευθραυστότητας

Το Wacom είναι γνωστό για τα επαγγελματικά του εργαλεία και τις υψηλές τιμές του. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σειρά Intuos είναι μια εξαίρεση δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί ως προσιτή καταχώρηση για όσους ενδιαφέρονται για τους τομείς της απεικόνισης, του σχεδιασμού και της επεξεργασίας φωτογραφιών.

Το Intuos (που δεν πρέπει να συγχέεται με την περιοχή Intuos Pro που είναι το μέσο -range) προσφέρει επίπεδα ελέγχου 4096. Το Intuos διατίθεται σε δύο μεγέθη, μικρά ή μεσαία, με αντίστοιχες επιφάνειες εργασίας 7 και 10 ίντσες. Για τη μικρότερη έκδοση, το Bluetooth είναι προαιρετικό, ενώ το μεγαλύτερο δισκίο περιλαμβάνει αμέσως Bluetooth.

Σε αντίθεση με την σειρά Cintiq, η οποία είναι το High -End του Wacom, το Intuos δεν έχει οθόνη. Μετακινήστε τη γραφίδα στο δισκίο για να μετακινήσετε το δάχτυλό σας σε ένα trackpad: η κίνηση γίνεται με τα δάχτυλά σας πολύ ενστικτωδώς και έτσι, τα μάτια σας παραμένουν συγκεντρωμένα στην οθόνη σας.

Σχεδόν η ανωμαλία του δισκίου καταλαμβάνεται από την επιφάνεια εργασίας, η οποία μετρά 20×13 cm στο μεγαλύτερο μοντέλο και 15×8 cm στο μικρότερο. Πάνω από την επιφάνεια εργασίας, 4 κουμπιά (ή express κλειδιά) μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα και για κάθε πρόγραμμα για να λειτουργήσουν ως συντομεύσεις. Τέλος, ένα τελευταίο κουμπί χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το tablet σας και να διαμορφώσετε το Bluetooth (με μεγαλύτερη υποστήριξη). Αυτά τα κουμπιά βρίσκονται σε ένα αυλάκι για να χρησιμεύσουν ως stylus ανάπαυση.

Όσο για τη γραφίδα, έχει μια φυσική και διαισθητική λαβή, επειδή μοιάζει με δύο σταγόνες νερού σε ένα “κλασικό” στυλό. Εκτός από την εργονομία του, έχει επίσης 2 διαμορφώσιμα κουμπιά που θα χρησιμεύσουν ως συντομεύσεις.

Αν και η διαμόρφωση του tablet είναι απλή, η διαμόρφωση των προσαρμόσιμων πλήκτρων απαιτεί χρόνο και φαίνεται κουραστική. Αλλά μια φορά αυτή τη φορά έχει ληφθεί, θα κερδίσετε πολλά στην παραγωγικότητα. Ο χρόνος επενδύεται αποτελεσματικά.

Τα δύο σπυράκια της γραφίδας προσφέρουν τον ίδιο βαθμό εξατομίκευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραφίδα ως ποντίκι, με τις δυνατότητες δεξί κλικ και κύλιση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ευαισθησία της άκρης της γραφίδας για να επωφεληθείτε από πιο άνετη πλοήγηση.

3. Gaomon MK10 (M10K2018): Ο καλύτερος πίνακας γραφικών για να ξεκινήσετε

  • Μια ιδανική πολύ χαμηλή τιμή για αρχάριους
  • Εύκολο στο χέρι και ανταποκρίνεται
  • Πλήκτρα συντόμευσης και κεντρικός τροχός

Οι μικρότεροι

Το Gaomon MK10 είναι ένα δισκίο γραφικών χωρίς οθόνη, για να συνδεθεί στον υπολογιστή του, διαθέσιμο σε πολύ προσβάσιμη τιμή. Φως, νηφάλιος και ευχάριστος για να χειριστεί, έχει ένα μεγάλο χώρο εργασίας. Ένα προϊόν που πρέπει να αποπλανήσει αρχάριους, φοιτητές ή ερασιτέχνες που δεν θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολύ.

Η Gaomon, μια κινεζική μάρκα, είναι λιγότερο γνωστή στην Ευρώπη από ορισμένους δυτικούς ανταγωνιστές, αλλά σταδιακά κάνει τη θέση της χάρη σε προϊόντα που αξίζουν μια ματιά με ανταγωνιστικές τιμές.

Παρά τα μαύρα πλαστικά περιγράμματα που δίνουν μια κακή πρώτη εντύπωση, το Gaomon MK10 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και δίνει μια εντύπωση σταθερότητας. Η ενεργή ζώνη εργασίας του είναι 25,5 cm και 16 cm στις πλευρές, σχετικά με τις διαστάσεις ενός φύλλου A4, το οποίο προσφέρει περισσότερο από άφθονη άνεση. Δεν είναι καθόλου παχύ ή βαρύ, δεδομένου ότι δεν υπερβαίνει τα 10,5 mm και 690 γραμμάρια, γεγονός που διευκολύνει τη μεταφορά του και του προσφέρει μια πραγματική νομαδική πτυχή.

Από την αρχή, παρατηρούμε στην αριστερή πλευρά δέκα παράλληλα και ελαφρώς εγκοπή κουμπιά γρήγορης πρόσβασης, για να αποφύγουμε την πίεση ακούσια. Ένα υπέροχο κλασικό, αλλά που είναι διακοσμημένο με ένα κεντρικό κουμπί στο σπίτι, που περιβάλλεται από έναν μικρό τροχό. Αυτά σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε, να ρυθμίσετε τη βούρτσα ή να μεταβείτε από τη μια σελίδα στην άλλη.

Η ίδια η επιφάνεια σχεδίασης φαίνεται ομαλή, ευχάριστη στην αφή και ανθεκτική, αλλά δεν είναι πραγματικά αποδυναμωμένη από τα πρότυπα αυτού του τύπου μοντέλου.

Η ίδια η γραφίδα μοιάζει με εκείνες που παρέχονται σε άλλα προϊόντα Gaomon: πλαστικό, είναι ωραία και πολύ ελαφριά, ίσως πάρα πολύ, με μια τσίχλα που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Δεν απαιτεί επαναφόρτιση και οφέλη από 8.192 επίπεδα πίεσης. Μια ευαισθησία που είναι πραγματικά εκεί για ένα προϊόν εισόδου και παρέχει ένα αίσθημα φυσικής. Αυτό επωφελείται από ευαισθησία κλίσεων έως 60 βαθμών. Για άλλη μια φορά, είναι μια πολυτέλεια σε αυτήν την τιμή.

Αν ψάχνετε για ένα δισκίο χωρίς οθόνη εισόδου/μέσης -range, το Gaomon MK10 έχει σοβαρά επιχειρήματα. Η τιμή του είναι προφανώς το πιο σοβαρό πλεονέκτημά του, αλλά η προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες από τον Gaomon, το μέγεθος της περιοχής εργασίας και η συνολική πρακτικότητα του γραφικού δισκίου δίνει μια γενική εντύπωση σεβασμό προς το χρήστη και ένα καλοφτιαγμένο προϊόν.

4. Wacom Mobilestudio Pro: Το καλύτερο δισκίο γραφικών υψηλής ποιότητας

  • Πολύ δυνατός
  • Ευχάριστη επιφάνεια για εργασία
  • Υποστήριξη αποθήκευσης στυλ
  • Βαρύς
  • Τιμή
  • Στήριξη συμπληρώματος

Το Mobilestudio Pro Wacom είναι το Ultra High -End του Wacom και προσφέρει πολύ υψηλότερες υπηρεσίες από τη σειρά CINTIQ. Η επιλογή των υλικών το κάνει να αναπνέει σταθερότητα. Όσο για τα φινιρίσματα, χωρίς καν φωτισμό του tablet, θα γνωρίζετε ότι έχετε στην κατοχή σας ένα υψηλό αντικείμενο.

Δεν είναι ελαφρύ, αλλά δεν είναι επιφάνεια ή iPad Pro . Πρόκειται για μια μηχανή δημιουργίας γραφικών για επαγγελματίες στους οποίους οι χρήστες θα υποστηρίζουν έντονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι οποίοι, ως εκ τούτου, πρέπει να είναι σταθεροί. Το μεγαλύτερο μέρος της εποχής του το δισκίο θα τοποθετηθεί σε ένα γραφείο και το βάρος του δεν θα αποτελέσει επομένως ένα ελάττωμα παραπλανητικής.

Το Pro Pen 2 της Wacom’s Pen 2 προσφέρει κλίση 60 βαθμών, περισσότερα από 8.000 επίπεδα ευαισθησίας και μια ακρίβεια που δείχνει το οποίο αποκλείει οποιοδήποτε αποτέλεσμα παράλλαξης. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, η γραφίδα και η επιφάνεια της οθόνης βοηθούν πραγματικά να γίνει η εμπειρία σχεδίασης πιο φυσική και λιγότερο περιοριστική.

Αυτό μας φέρνει στο πιο σημαντικό στοιχείο του tablet: η οθόνη. Τα περισσότερα από τα χρώματα στην οθόνη 4K είναι λαμπρά και πολύ φυσικά, γεγονός που δίνει πραγματική ευχαρίστηση όταν το χρησιμοποιείτε. Ειδικά επειδή η οθόνη είναι λιγότερο υπόκεινται σε προβληματισμούς από τους ανταγωνιστές.

Τέλος, το πιο προηγμένο μοντέλο της σειράς προσφέρει κάμερα ψηφιοποίησης 3D. Μερικοί θα διαπιστώσουν ότι αυτό είναι gadget, άλλοι δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν χωρίς αυτό, ειδικά επειδή παραδίδεται με το Artec Studio 11.

5. Huion 2020 2.5K Kamvas Pro 24: Ο καλύτερος πίνακας γραφικών για επαγγελματίες

  • Μια πολύ μεγάλη οθόνη για ένα premium tablet
  • Εγγυημένη άνεση σχεδίασης
  • Είκοσι προγραμματιζόμενα κουμπιά
  • Βαρύ και ογκώδες

Το δισκίο γραφικών Kamvas Pro 24 από το Huion προορίζεται για έμπειρους επαγγελματίες ή χρήστες που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε τιμή που παραμένει προσιτή. Είναι ένα επιβλητικό και συμπαγές δισκίο που δεν θα ταιριάζει σε εκείνους που αναζητούν πάνω από όλα κινητικότητα.

Με επιφάνεια σχεδίασης 23,8 ιντσών και πλάκα με ανάλυση 2,5k QHD, προσφέρει ένα περισσότερο από άνετο εργασιακό περιβάλλον.

Γνωστή για την είσοδο του γραφικών δισκίων που προσφέρουν καλή αξία για τα χρήματα, όπως το H610 Pro V2, ο Huion ήθελε να διατηρήσει αυτό το credo με το Kamvas Pro 24, το πιο υψηλό προϊόν του -και το πιο ακριβό. Στερεά και στριμμένα πάνω στην άνεση του χρήστη, το Kamvas Pro 24 απαιτεί σύνδεση (μέσω καλωδίου USB) σε υπολογιστή ή Mac για λειτουργία.

Απαιτεί επίσης ένα σημαντικό γραφείο, αφού το Kamvas Pro 24 δεν είναι ελαφρύ και καταλαμβάνει χώρο – αλλά αυτή είναι η τιμή της άνεσης. Πωλείται με υποστήριξη για να βιδώσετε τον εαυτό σας, που σας επιτρέπει να διορθώσετε το δισκίο σας και να ρυθμίσετε την κλίση από 20 έως 80 °. Αυτή η βάση είναι επίσης πολύ διακριτική, αλλά λίγο μικρή και ελαφριά στο γούστο μας, αφήνοντας υπερβολική ταλάντωση στο δισκίο, αν ακουμπήσετε πάνω του με σχέδιο. Αλλά είναι μια λεπτομέρεια, έναντι της πρότασης του υπόλοιπου Huion.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτού του γραφικού δισκίου, υπάρχει μια οθόνη 23,8 -ιντσών με ανάλυση 2,5k QHD (2560 x 1440) και εύρος 120% χρώματα SRGB που κάνουν τη διαφορά. Η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα πλήρως πλήρως ικανοποιητικό αντι -ανακλαστικό όνειρο ονείρου. Αυτή η οθόνη είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη αγορά από το εμπορικό σήμα μέχρι σήμερα και είναι η δύναμη αυτού του προϊόντος.

Είκοσι προγραμματιζόμενα κουμπιά για σχεδόν όλες τις συντομεύσεις που θέλετε και δύο κουμπιά αφής βρίσκονται και στις δύο πλευρές της οθόνης. Αυτές οι δύο ράβδοι αφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεγεθύνουν, να ρυθμίσετε το πάχος της βούρτσας ή της παρέλασης σε μια σελίδα.

Ας μιλήσουμε για τη γραφίδα για να ολοκληρώσετε. Μεγάλο και με λαβή, είναι πολύ ευχάριστο να χειριστείτε και δεν ενσωματώνει μπαταρία. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά κλασικό για αυτό το εύρος με 8.120 επίπεδα πίεσης και διαχειρίζεται την κλίση μέχρι 60 %.

Κατανοήσατε: Ποια είναι η δύναμη αυτού του χουμίνου 2020 2.5K Kamvas Pro 24, είναι πραγματικά η άνεση της δημιουργίας σχεδίασης και γραφικών που προσφέρει, ιδιαίτερα χάρη σε μια οθόνη QHD με ανάλυση 2,5K έως 23,8 ιντσών και μια καλή πολυστρωματική επίστρωση.

6. XP-Pen Artist 13.3 PRO: Το καλύτερο δισκίο γραφικών 13 ιντσών

  • Φορητό από το σχεδιασμό και τη φινέτσα του
  • Πολύ προσιτό
  • Προσφέρονται αξεσουάρ
  • Καλώδιο 3 σε 1 που μπορεί γρήγορα να γεμίσει τις θύρες USB σας

Το tablet XP-Pen συνδέεται με τον υπολογιστή σας κάτω από MacOS ή Windows, μέσω καλωδίου USB 3 σε 1 και δεν απαιτεί ενέργεια από τον υπολογιστή σας. Αυτό το tablet γραφικών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα έργα σας σχετικά με το σχέδιο, την επεξεργασία φωτογραφιών ή τις εφαρμογές μοντελοποίησης 3D. Πολλά λογισμικά όπως το Adobe ή το Blender Sequel είναι συμβατό.

Ο καλλιτέχνης XP-Pen είναι διαθέσιμος αυτή τη φορά σε μορφή 13,3 ιντσών που προσφέρει μια σωστή περιοχή σχεδίασης (η αποτελεσματική περιοχή σχεδίασης είναι 29,37 x 16,52 cm). Μερικοί χρήστες θα διαπιστώσουν ότι αυτή είναι πολύ μικρή επιφάνεια, αλλά μπορείτε να το συνηθίσετε αν είναι ο πρώτος πίνακας γραφικών σας με οθόνη ή εάν θέλετε ένα φορητό δισκίο. Η ανάλυση οθόνης είναι 1920 x 1080 (ανάλυση πλήρους HD), η οποία είναι σωστή για αυτή τη χρήση.

Ο καλλιτέχνης XP-Pen 13.Το 3 Pro έχει μια πλαστικοποιημένη οθόνη, ένα εξαιρετικό σημείο σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση της, καθώς αυτή η διαδικασία μειώνει το φαινόμενο parallax, το οποίο για την υπενθύμιση αντιστοιχεί στην ασυμφωνία μεταξύ του δρομέα και του σημείου επαφής μεταξύ της γραφίδας και της οθόνης.

Αν και η ίδια η οθόνη ανταποκρίνεται στη γραφίδα σας και σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μαζί της, δεν είναι σε καμία περίπτωση οθόνη αφής. Τέλος, η οθόνη καλύπτει το 91% του εύρους των χρωμάτων Adobe RGB με γωνία προβολής στους 178 βαθμούς.

Η γραφίδα λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν απαιτεί τη φόρτωση, ένα αξιόλογο σημείο εάν θέλετε να μεταφέρετε το δισκίο σας και να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει. Αυτό είναι εξοπλισμένο με 2 κουμπιά με δυνατότητα κλικ και προσαρμόζεται στον βαθμό κλίσης του tablet. Μιλώντας για κλίση, μια στάση περιλαμβάνεται αυτόματα στο κουτί καθώς και υποστήριξη για τη γραφίδα σας.

Το tablet υποστηρίζει 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, έναν αριθμό στο πρότυπο της αγοράς. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η ευαισθησία της πίεσης δεν είναι το κύριο στοιχείο που πρέπει να έχετε κατά νου τη στιγμή της επιλογής σας. Είναι καλύτερο να ευνοείτε άλλες πτυχές σε ένα γραφικό δισκίο, όπως για παράδειγμα η επιφάνεια σχεδίασης, το μέγεθος της περιοχής σχεδίασης, το ποσοστό ανταπόκρισης κ.λπ.

Στα αριστερά του δισκίου, θα υπάρχουν κουμπιά και μια προσαρμόσιμη κόκκινη ρουλέτα στο κέντρο. Το tablet προσφέρει επίσης τις αλλαγές στις ενέργειες που μπορούν να εκτελέσουν τα 8 πλήκτρα του και τα οποία θα σας εξυπηρετήσουν ως συντομευμένες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ένα από τα κλειδιά για να μεταβείτε στο εργαλείο επιλογής (υποθέτοντας ότι το χρησιμοποιείτε πολύ), ενώ έχετε ένα άλλο κουμπί που θα χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση ενός φίλτρου.

Γραφικό δισκίο

Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, στυλίστες … όλοι χρησιμοποιούν ένα Pro tablet γραφικών Να εργαστούν και να εκπληρώσουν τις αποστολές τους. Αυτή η συσκευή είναι περισσότερο ή λιγότερο τελειοποιημένη ανάλογα με τις δραστηριότητες και τα αιτήματα του καθενός. Ονειρεύεστε ένα Αφής δημιουργικό δισκίο Multi-touch με το οποίο μπορείτε να ζωγραφίσετε, να σχεδιάσετε και να επεξεργαστείτε ένα εργαλείο 16 ” με κάμερα 3D ανακούφισης ή υποστήριξη με τα Windows 10: Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στον ιστότοπό μας. Αναφέρουμε φημισμένους κατασκευαστές όπως ο Ιαπωνικός γίγαντας Wacom για παράδειγμα, που είναι ο αριθμός 1 του Δισκία γραφικών. Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα

Αντιστοιχεί 31 προϊόντα
Δείτε μόνο προϊόντα σε απόθεμα

  • κορυφαία πώληση

Tablet οθόνης Akashi Touch Touch Touch

Tablet οθόνης Akashi Touch Touch Touch

Universal Touchscreen Stylus με Dragonon

Wacom ACK-20001

Wacom ACK-20001

Πακέτο 5 τυπικών συμβουλών για το intuos4 & cintiq

Wacom ACK-40001

Wacom ACK-40001

Κιτ αξεσουάρ intuos5

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Σημειώσεις που συνδέονται με μορφή Α4 με γραφίδα (iOS/Android)

Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq 16

Full HD 15 Tablet γραφικών οθόνης.6 “και γραφίδα (PC / Mac)

Wacom Cintiq Pro 16

Wacom Cintiq Pro 16

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 15.6 ” – Πλάκα IPS – 4K UHD – 8 ExpressKey – HDMI/USB -C – Styule περιλαμβάνεται – PC/MAC

Wacom Cintiq Pro 24

Wacom Cintiq Pro 24

UHD Professional Graphet Tablet (PC / Mac)

Wacom Cintiq Pro 24 Touch

Wacom Cintiq Pro 24 Touch

UHD Professional Tactile Tablet γραφικών (PC / Mac)

Wacom Cintiq Pro 27

Wacom Cintiq Pro 27

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 4K UHD 27 ιντσών 120 Hz HDR Gamma Styule Wacom Pro Pen 3 (Συμβατό PC, Mac και Linux)

Βραχίονα Wacom Flex

Βραχίονα Wacom Flex

Αρθρωτό βραχίονα για το Cintiq Pro 24/32

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom intuos m με φιστίκι Bluetooth

Wacom intuos m με φιστίκι Bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom intuos m noir

Wacom intuos m noir

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom Intuos Pen

Wacom Intuos Pen

Wacom tablet stylus

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Wacom intuos s με μαύρο bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom intuos s noir

Wacom intuos s noir

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom

Wacom

Πίνακας γραφικών με οθόνη Full HD 13.3 “και Wacom One στυλό (PC / Mac / Android)

Wacom ένα με μέσο Wacom

Wacom ένα με μέσο Wacom

Δισκίο γραφικών στυλ – 216 x 135 mm – 2540 LPI – 2048 Επίπεδα πίεσης (PC / MAC)

Wacom Pro Pen 2

Wacom Pro Pen 2

Wacom tablet stylus

Wacom Signature STU-430-CH2

Wacom Signature STU-430-CH2

Πίνακας επαγγελματικών επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με λογισμικό Sign Pro PDF

Wacom Signature STU-540-CH2

Wacom Signature STU-540-CH2

Πίνακας επαγγελματικών επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με έγχρωμη οθόνη και υπογραφή Σημειώστε το λογισμικό PDF

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Ρυθμιζόμενη βάση Wacom

Ρυθμιζόμενη βάση για το δισκίο CINTIQ 16

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων, με το Pro Pen 2 Stylus και το Stylet Rest (PC / Mac)

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων, με το Pro Pen 2 Stylus και το Stylet Rest (PC / Mac)

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Πίνακας επαγγελματικών γραφικών πολλαπλών υπογείων με θύρα Pro Pen 2, Bluetooth και USB-C (PC / MAC)

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Στυλ γραφικών tablet (PC / Mac)

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Δισκίο γραφικών στυλ – 152 x 95 mm – 2540 LPI – 2048 Επίπεδα πίεσης (PC / MAC)

Wacom Cintiq Pro 27 + Stand

Wacom Cintiq Pro 27 + Stand

Επαγγελματικά γραφικά Πίνακας 4K UHD 27 ιντσών 120 Hz HDR Gamma Styule Wacom Pro Pen 3 + Ρυθμιζόμενη βάση (Συμβατό PC, Mac και Linux)

Wacom Grip Pen

Wacom Grip Pen

Wacom tablet stylus

Wacom Intuos Pen 4K

Wacom Intuos Pen 4K

Στυλ για Wacom Intuos Tablet CTL-4100 / CTL-6100

Wacom Cintiq 22

Wacom Cintiq 22

Αγγίξτε τον πίνακα γραφικών με οθόνη Full HD 21.5 “και Pro Pen 2 Stylus

  • Best Sellers
  • Νεωτερισμοί
  • Η καλύτερη βαθμολογία

Wacom Intuos Pro Medium (PTH-660-S)

Tablet οθόνης Akashi Touch Touch Touch

Wacom Intuos Pro S (PTH-460) Μαύρο

Wacom Signature STU-430-CH2

Wacom ένα από το Wacom μικρό

Wacom intuos s noir

Wacom Grip Pen

Wacom Signature STU-540-CH2

Wacom ένα με μέσο Wacom

Wacom intuos s με μπλουζάκι bluetooth

Wacom intuos m με Bluetooth Black

Wacom Cintiq 16

Wacom

Wacom intuos m noir

Wacom ACK-40001

Wacom ACK-20001

Wacom μπαμπού σχιστόλιθο μεγάλο γκρι

Wacom Intuos Pro Large (PTH-860-S)

Οι μάρκες γραφικών δισκίων μας:

Γραφικό δισκίο
Είδος πύργου

Ακάσι

Γραφικό δισκίο
Ακάσι

… Κριτήρια, όπως ο κατασκευαστής, η μορφή και η οθόνη, μπορείτε να στοχεύσετε το αίτημά σας. Μπορείτε να μελετήσετε μια σειρά κατάλληλων εξοπλισμού, να τις συγκρίνετε και να γνωρίζετε πολύ εύκολα τη διαθεσιμότητά τους. Ακολουθήστε το εικονογράφημα για αυτό: σε απόθεμα, διαθέσιμο εντός 7 ημερών ή μεταξύ 7 και 15 ημερών.

Βρίσκετε επίσης ένα ατελείωτο αξεσουάρ στην πλατφόρμα μας για να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Πίνακας επαγγελματικών γραφικών. Δηλαδή στυλ, γάντια με αμφίδρομο δύο δάχτυλα και στηρίγματα. Είστε λίγο χαμένοι μπροστά σε όλα αυτά τα μοντέλα που είναι πιο ενδιαφέροντα από το άλλο: Ζητήστε από τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων των προϊόντων μας, είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν. Πείτε τους τι είδους υποστήριξη θα θέλατε, για ποια χρήση και περιβάλλον. Ανάλογα με τις απαντήσεις σας, είναι σε θέση να συστήσουν τα καλύτερα εργαλεία. Πάρτε το χρόνο να συνομιλήσετε με τους ειδικούς μας, αν ψάχνετε επίσης για ένα ακουστικό για τις επιχειρήσεις για παράδειγμα ή ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό ποντίκι. Στα προϊόντα του καταλόγου μας πλούσια σε 25.000 αναφορές, υπάρχει σίγουρα ο εξοπλισμός που ονειρεύεστε να εκτελέσετε τη δραστηριότητά σας και να την ενισχύσετε. Για να έχετε εξοπλισμό πληροφορικής για πολιτικό κόμμα ή για το Cyber ​​Cafe για παράδειγμα, κατάλληλο και ανταποκρινόμενο, μπορείτε να βασιστείτε στους 5 ειδικούς του έργου μας. Έλεγχος και υποστήριξη του πάρκου, ανάπτυξη, εγκατάσταση και δοκιμές πριν από τη λειτουργία, την κατάρτιση των χρηστών κλπ. Η προσφορά υπηρεσιών μας ολοκληρώνεται. Για 18 χρόνια, LDLC.Το Pro είναι παράλληλα με τους επαγγελματίες, ανεξάρτητα από τον τομέα της δραστηριότητάς τους (Εθνική Εκπαίδευση, Άνθρωποι Τεχνών, Βιομηχανία κ.λπ.). Έχετε επίσης εμπειρογνώμονες, ανταγωνιστικές τιμές και σύντομες ώρες παράδοσης (ναυτιλία σε 48 ώρες μέγιστο από τον ιστότοπο εσωτερικοποιημένης εφοδιαστικής). Επικοινωνήστε τώρα με τις ομάδες μας και καθορίστε τις χρειάζεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά.

Παρουσιάστηκε σφάλμα

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση

Ακούγοντας τις ανάγκες σας 04 27 46 60 05

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές από τις 9 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. και από τις 2 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ

Θέλω να ανακληθεί
Αποδεκτά μέσα πληρωμής

πάντα στο πλευρό σου

Είμαστε συνδεδεμένοι για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας

Thanks! You've already liked this
No comments