Τα κορυφαία 20 αυτοκίνητα με τον μεγαλύτερο όγκο θώρακα (Αύγουστος 2023), οικογενειακά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό

Οικογενειακά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό

Η κατηγορία E-Break της Mercedes-Benz εμφανίζεται στον κατάλογο των διαλείμματα της αριστείας, παράλληλα με το Volvo V90, ελαφρώς μεγαλύτερο και φθηνότερο, και πρακτική και αθλητική σειρά BMW 5 Touring Series. Λοιπόν, ποιες είναι οι περιοχές στις οποίες υπερέχει η τάξη e ? Καθαρή άνεση και πολυτέλεια, καθώς και ο όγκος του κορμού.

Τα κορυφαία 20 αυτοκίνητα με τον μεγαλύτερο όγκο κορμού (2023)

Εάν αναζητούμε συχνά μια ευρύχωρη καμπίνα, έχετε ένα αυτοκίνητο με ένα μεγάλο στήθος μπορεί επίσης να έχει τη σημασία της. Εκείνοι που πρέπει να φιλοξενήσουν όλες τις αποσκευές τους όταν πηγαίνουν σε διακοπές, εκείνοι που μεταφέρουν το κατοικίδιο ζώο τους ή ακόμα και τον εξοπλισμό τους, γνωρίζουν πόσο τεράστιος στήριγμα Είναι χρήσιμο.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μελλοντικό σας όχημα, Vivacar.Το FR αποκαλύπτει το 20 οχήματα με τα μεγαλύτερα στήθη. Γνωρίζοντας ότι, φυσικά, μερικά μικρότερα κοστούμια είναι πιο λειτουργικά και πιο πρακτικά από ένα μεγαλύτερο. Μια λεπτομέρεια για να ελέγξετε κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Η νέα αυτόματη εφαρμογή !

  • Φωτογραφία,
  • Συγκρίνω,
  • Αγορά ή / και πωλήστε στην καλύτερη τιμή

Application Occazio - Αγοράστε ή πωλήστε το αυτοκίνητό σας

Περίληψη του άρθρου

Τα αυτοκίνητα που κατατάσσονται με τον μεγαλύτερο όγκο θώρακα

Μεγάλο στήθος

Προκειμένου να καθοριστεί αυτή η κατάταξη, βασίσαμε τον εαυτό μας σε 2 κριτήρια:

  • Χρήσιμος όγκος κορμού
  • Όγκος θώρακα με διπλωμένα καθίσματα

Top 20 – Skoda Superb

Το τσεχικό sedan ανοίγει αυτή την κατάταξη μεγάλων οχημάτων κορμού, με 625 λίτρα χρήσιμου κορμού και 1760 λίτρα με διπλωμένα πίσω καθίσματα. Καλή απόδοση !

Χρήσιμος όγκος 625 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.760 λίτρα

Top 19 – Kia Ceed SW

Χρήσιμος όγκος 625 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.694 λίτρα

Top 18 – Mercedes Gle

Χρήσιμος όγκος 630 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 2.055 λίτρα

Top 17 – Mercedes Class e etate

Mercedes-Classe-e-Break-IV

Για να διευκολυνθεί η αποθήκευση, το στήθος του σπάσιμο της κλάσης Mercedes είναι τετράγωνο, το γιγαντιαίο άνοιγμα (113 cm σε πλάτος) και το χαμηλό όριο του (60 cm) διευκολύνει τη φόρτωση βαρέων και ογκών αντικειμένων. Είναι ο 3ος μεγαλύτερος όγκος κορμού διαλείμματος με όγκο 640 λίτρων (διπλωμένα καθίσματα 1820 λίτρα).

Για να ανοίξετε αυτόματα τον κορμό, τίποτα πιο εύκολο: απλά περάστε το πόδι κάτω από την ασπίδα. Εξίσου πρακτικό: Η προσωρινή μνήμη αποσκευών αυξάνεται αυτόματα για να αποκτήσετε πιο εύκολα πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης.

Για να σνακάρετε ακόμα περισσότερο όγκο, είναι δυνατόν να διπλώσετε το πίσω κάθισμα χάρη σε μια παραγγελία που βρίσκεται δίπλα στα καθίσματα. Η χωρητικότητα φτάνει στη συνέχεια το 1820 λίτρα και το μήκος φόρτωσης σχεδόν 2 μέτρα στα μπροστινά καθίσματα.

Χρήσιμος όγκος 640 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.820 λίτρα

Top 16 – BMW X5

Χρήσιμος όγκος 650 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.870 λίτρα

Top 15 – Volkswagen Passat SW

Χρήσιμος όγκος 650 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.780 λίτρα

Κορυφαία 14 – Skoda Superb Combi: The Break Car στον μεγαλύτερο κορμό

660 -Λίτρο Skoda Superb Break Break Skoda ήταν απόλυτα μελετημένη. Καλά ολοκληρωμένο επίπεδο σχεδιασμού, έχει πολλαπλασιάσει τις μικρές συμβουλές έτσι ώστε η φόρτωση να διευκολύνεται καθώς και modularity, γεγονός που το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα διαλείμματα.

Έχετε αγώνες στην αγκαλιά σας ? Απλά πρέπει να περάσετε το πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα και έτσι να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική πίσω πόρτα. Square, το Skoda Superb Combi Trunk καθιστά επίσης δυνατή τη μεγιστοποίηση της αποθήκευσης μεγάλων αντικειμένων. Και για να διπλώσετε το πίσω κάθισμα (1/3, 2/3), απλώς ενεργοποιήστε τους ελεγκτές.

Τέλος, αναδιπλώνοντας το κάθισμα του συνοδηγού, θα μπορείτε να φορτώσετε ένα αντικείμενο 3,1 μέτρα μήκος. Για να πάρει αυτό το πολύ μεγαλύτερο στήθος, το υπέροχο combi μεγάλωσε (4.Πλάτος 7 cm). Που επωφελείται επίσης σε ένα ευρύ χώρο του σκάφους. Αυτή η μεγάλη απόδοση του επιτρέπει να είναι 1ος στην ταξινόμηση των μεγάλων διαλείμματα του κορμού !

Χρήσιμος όγκος κορμού 660 λίτρα
ΡΟΤΑΤΤΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 1.950 λίτρα

Top 13 – BMW x7

Χρήσιμος όγκος 750 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.050 λίτρα

Top 12 – Porsche Cayenne

Porsche Cayenne 3.0 S E-Hybrid

Χρήσιμος όγκος 772 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.708 λίτρα

Οικογενειακά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό

Αν ψάχνετε για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο ικανό να μεταφέρει πολλά πράγματα, είστε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι τα καλύτερα αξιολογημένα οικογενειακά αυτοκίνητα που προσφέρουν επίσης μεγάλη πρακτικότητα.

Τα μοντέλα που αποτελούν αυτό το Top 10 δεν έχουν απαραίτητα τα μεγαλύτερα στήθη στην κατηγορία τους, αλλά είναι τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα στην αγορά και προσφέρουν ένα σημαντικό χώρο προσαρμοσμένο σε μια οικογένεια που μεγαλώνει και όλες τις περιπτώσεις που πρέπει να μεταφέρει.

Είτε θέλετε ένα crossover, ένα SUV ή ένα διάλειμμα, αυτή η λίστα είναι για εσάς. Εάν έχετε πολλά να μεταφέρετε, ανακαλύψτε τα οικογενειακά μας αυτοκίνητα με ένα μεγάλο κορμό.

Skoda Karoq

Το Karoq είναι το ενδιάμεσο crossover της Skoda, στα μισά του δρόμου μεταξύ του μικρότερου Skoda Kamiq και των επτά θέσεων Skoda Kodiaq . Προσφέρει καλή άνεση οδήγησης, εξαιρετική γκάμα κινητήρων, αισθητικά φινιρίσματα στην καμπίνα, καθώς και υψηλό κλιμακωτό εξοπλισμό. Εάν δεν είναι τόσο πολυτελές όσο το Volkswagen Tiguan, δεν είναι πολύ πίσω και έχει πολλή πρακτικότητα να μεταπωλήσει, όπως όλα τα Skoda.

Τα καθίσματα Variflex είναι το κύριο πλεονέκτημά του. Ενσωματωμένο ως πρότυπο από την έκδοση SE L – και είναι διαθέσιμη ως επιλογή στα χαμηλότερα μοντέλα – αντικαθιστούν το πίσω κάθισμα με τρία μεμονωμένα καθίσματα που μπορούν να γλιστρήσουν, να πέσουν πίσω ή απλά να αφαιρεθούν από το αυτοκίνητο για να μεγεθύνουν τον όγκο του κορμού. Έτσι, αν έχετε μικρά παιδιά (αλλά πολλές επιχειρήσεις), μπορείτε να προωθήσετε εντελώς τα καθίσματα, τα οποία θα σας αφήσουν 588 λίτρα χώρου: μεγάλη ευελιξία, επομένως, ασυναγώνιστη σε αυτή την κατηγορία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το All -Wheel Drive.

Οι αγοραστές που αγαπούν το ντίζελ μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 1.6 L και A 2.0 TDI. Και οι δύο είναι κατάλληλοι για ρυμούλκηση, αλλά έχουμε μια προτίμηση για τον μεγαλύτερο κινητήρα και τα 150 hp, η οποία έχει περισσότερο από επαρκή ισχύ χωρίς να θυσιάζει πάρα πολύ την εξοικονόμηση καυσίμων.

Peugeot 3008

Αν ψάχνετε για ένα crossover, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Peugeot 3008, αν και μόνο για το εσωτερικό του, το οποίο προσφέρει μία από τις καλύτερες καμπίνες της κατηγορίας του. Ναι, η Peugeot έκανε έναν τρόπο παρουσιάζοντας αυτό το στυλ SUV. Αλλά δεν έχει χάσει την οπτική γωνία, αφού προσφέρει 520 λίτρα όγκου κορμού, χτυπώντας έτσι το Nissan Qashqai .

Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να ειπωθεί ότι η Peugeot διατηρεί τη φήμη για τα ηλεκτρικά της σφάλματα και τα προβλήματα των υπολογιστών έχουν ήδη προκαλέσει αποτυχίες: είναι επομένως απαραίτητο να δοκιμάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Δεν υπάρχει είσοδος -Επιβάθμιση 3008, το οποίο κάνει τα νέα μοντέλα αρκετά ακριβά, αλλά σημαίνει επίσης ότι τα χρησιμοποιημένα μοντέλα είναι πολύ καλά εξοπλισμένα. Για να περπατήσετε στην πόλη, θα επιλέξαμε τον βενζινοκινητήρα 1.2 L; Αλλά ντίζελ 1.6 L 130 hp (ή 120 hp σε λιγότερο πρόσφατα μοντέλα) είναι το πιο ευπροσάρμοστο.

Εάν διπλώσετε τα καθίσματα, θα πάρετε 1.670 λίτρα χώρου. Ikea, εδώ είμαστε ! Εάν ρυθμίσετε το πάτωμα στο μέγιστο ύψος, θα έχετε μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, αν και το ύψος του αυτοκινήτου περιπλέκει κάπως το χειρισμό βαρέων αντικειμένων.

Κατηγορία Ε διάλειμμα Mercedes-Benz

Η κατηγορία E-Break της Mercedes-Benz εμφανίζεται στον κατάλογο των διαλείμματα της αριστείας, παράλληλα με το Volvo V90, ελαφρώς μεγαλύτερο και φθηνότερο, και πρακτική και αθλητική σειρά BMW 5 Touring Series. Λοιπόν, ποιες είναι οι περιοχές στις οποίες υπερέχει η τάξη e ? Καθαρή άνεση και πολυτέλεια, καθώς και ο όγκος του κορμού.

Το διάλειμμα της κατηγορίας Ε είναι τόσο πλούσιο όσο είναι ευπροσάρμοστο, με ένα εντυπωσιακό στήθος 1.820 λίτρων (640 λίτρα με τα καθίσματα στη θέση του) ικανό να φιλοξενήσει δύο ποδήλατα χωρίς τους μπροστινούς τροχούς. Εάν ο κορμός του είναι ελαφρώς μικρότερος από το Skoda Superb Break, η Class E έχει μια ολόκληρη δέσμη τυπικού τεχνολογικού εξοπλισμού, καθιστώντας την καλή επένδυση.

Στην έκδοση βενζίνης, επιλέξτε το E200, έναν κινητήρα 2.0 L Four -Cylinder Turbocharger Αναπτύσσοντας 184 HP. Είναι γρήγορη, αλλά μικρή οικονομία καυσίμου, γι ‘αυτό θα σας συμβουλέψουμε Diesel 2.0 L 190 hp, το οποίο είναι εξαιρετικό για την τροφοδοσία ενός φορτωμένου μπλοκ αυτοκινήτου χωρίς να δημιουργεί υπερβολικά έξοδα. Ωστόσο, αν σπάνια κάνετε ταξίδια άνω των 20 χλμ. (15 μίλια), επιλέξτε βενζίνη.

Skoda Superb Break

Στην κατηγορία Big Breaks, το υπέροχο διάλειμμα είναι αυτό που είναι πιο κοντά στην τελειότητα. Προσφέρει έναν κορμό 660 -λίτρα, ο οποίος πηγαίνει σε 1.950 λίτρα αν διπλώσετε τα καθίσματα και θα νιώσετε εκεί όπως σε ένα μοντέλο premium, για πολύ χαμηλότερη τιμή από τους ανταγωνιστές του από Audi ή BMW. Αξία ερώτησης για χρήματα, το skoda είναι πολύ εντυπωσιακή.

Το τεράστιο στήθος του έχει κατακόρυφους τοίχους, ένα ευρύ άνοιγμα από πίσω πόρτα και χαμηλό όροφο που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη στη φόρτωση και την εκφόρτωση διαφόρων αντικειμένων, όπως ποδήλατα. Εκτός αυτού, ο κορμός μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικα ποδήλατα με τα διπλωμένα καθίσματα. Αλλά αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε βρώμικα το εσωτερικό, η Skoda πωλεί επίσης μια γκαλερί οροφής και έναν φορέα ποδηλάτων στη σύζευξη. Η τυπική έκδοση του Superb είναι εντελώς κατάλληλη. Το βασικό μοντέλο δεν θα σας αφήσει πεινασμένους, αλλά για εμάς, το SE είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ πολυτέλειας και προσβασιμότητας, με τυπικό κλιματισμό Bizone, οσφυϊκή και προσαρμοστική εξοπλισμό ελέγχου κρουαζιέρας.

Όσον αφορά τους κινητήρες, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Ο βενζινοκινητήρας 1.5 L είναι η λογική επιλογή για όσους δεν φέρουν συχνά σημαντικά φορτία ή ρυμουλκούμενο, αλλά που κάνουν πολλά μικρά ταξίδια. Ενώ το ντίζελ 2.0 L 150 HP είναι κατάλληλο για τα μεγαλύτερα ταξίδια και βαριά φορτία. Αν ψάχνετε για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με ένα ευρύχωρο στήθος, αυτό είναι το μοντέλο που σας προτείνουμε.

Kia Sorento

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικό επτά -θέατρο ευρύχωρο για επτά ενήλικες που απλώνονται σε τρεις σειρές, το Kia Sorento γίνεται για εσάς. Είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που υπάρχουν από την άποψη του Spaciosity, και η τελευταία έκδοση είναι διαθέσιμη σε Hybrid εκτός από τον κινητήρα ντίζελ.

Η έκδοση ντίζελ τροφοδοτείται από τον 2,2 αποδεδειγμένο κινητήρα CRDI της Kia. Αυτός ο τεσσάρων κυλίνδρων ήταν ήδη παρών στην τρίτη γενιά Sorento και περίπου αναπτύσσει την ίδια ισχύ όπως πριν, με 202 hp και 440 nm. Για όσους έχουν τροχόσπιτο, το Sorento είναι ιδανικό με τη μέγιστη ικανότητα πρόσφυσης του 2.500 κιλά.

Το εσωτερικό του τελευταίου Kia Sorento έχει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η προσαρμογή και τα τελειώματα είναι πολύ καλές, με πολλά υλικά από μαλακή ποιότητα στην αφή και όλα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε την επτά έτη εγγύηση.

Audi Q5

Το Audi Q5 είναι ένα κομψό SUV που προσφέρει την αναμενόμενη πολυτέλεια και πολυπλοκότητα. Ικανός σε όλα τα επίπεδα, η συμπεριφορά του είναι ρευστό και άνετο σε μεγάλες διαδρομές και είναι εύκολο να χειριστεί την καθημερινή ζωή. Τα μειονεκτήματά του είναι ο λίγος διαθέσιμος εξοπλισμός και το φάσμα των σχετικά φτωχών κινητήρων, αλλά αυτό δεν μπορεί να δροσίσει τους αγοραστές που θέλουν ένα. Και έχουν δίκιο.

Οι σύγχρονοι πετρελαιοκινητήρες παραμένουν οι πιο αποτελεσματικοί για να επωφεληθούν από τη σταθερή απόδοση, αποφεύγοντας παράλληλα το υπερβολικό κόστος καυσίμων που αντιπροσωπεύουν γενικά τα οχήματα αυτής της κλίμακας. Έτσι, για εμάς, το Q5 είναι το καλύτερο απολαύστε την έκδοση 40 TDI Quattro. Ο κινητήρας 2.Το 0 L είναι εντυπωσιακής γλυκύτητας και επαρκούς ταχύτητας για να μην δώσετε ποτέ την αίσθηση του τρόπου, ακόμη και σε πλήρες φορτίο. Όχι ιδιαίτερα οικονομικά, τα επίσημα στοιχεία περίπου 7,1 l/100 km (40 mpg), ωστόσο, αντιπροσωπεύουν χαμηλότερο κόστος χρήσης από την έκδοση βενζίνης.

Το Q5 διαθέτει κορμό 550. Εάν διπλώσετε τα πίσω καθίσματα, θα μεταβείτε σε 1.550 λίτρα, αν και είναι απαραίτητο να μετρήσετε λιγότερο στα επαναφορτιζόμενα υβρίδια λόγω της μπαταρίας. Στο πρότυπο μοντέλο, τα καθίσματα των πίσω καθισμάτων καταρρέουν ξεχωριστά, επιτρέποντας ογκώδη αντικείμενα όπως σκι ενώ καλωσορίζουν δύο άτομα στο πίσω μέρος.

Honda CR-V

Με την άνετη καμπίνα, τους οικονομικούς κινητήρες και τα επτά μέρη, δύσκολο να βρεθεί ένα οικογενειακό αυτοκίνητο πιο ενδιαφέρον από το CR-V. Ωστόσο, το σύστημα ψυχαγωγίας δεν είναι τόσο καλό όσο στο Volkswagen Tiguan, το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν ψάχνετε για καμπίνα υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, το CR-V δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση ντίζελ.

Σε επτά μέρη, χάνουμε έναν μικρό όγκο στον κορμό, ο οποίος είναι 497 λίτρα με τα καθίσματα που ανυψώνονται στο πρότυπο μοντέλο πέντε θέσεων. Επιπλέον, θα σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε το μοντέλο εισόδου (πολύ βασικό), αλλά εκτός από αυτό, το υπόλοιπο της σειράς είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο. Ερώτηση ασφαλείας, επωφελούμαστε από μια προειδοποίηση παραγωγής τροχιάς, ένα αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης και το σύστημα ISOFIX για καθίσματα αυτοκινήτων, όλα ενσωματωμένα ως πρότυπα σε όλο το εύρος, το οποίο κέρδισε ένα σημείωμα ασφαλείας σε αυτό από πέντε αστέρια που χορήγησε το Euro NCAP.

Το φάσμα των κινητήρων περιλαμβάνει μια βενζίνη έκδοση 1.5 L και μια υβριδική βενζίνη έκδοση 2.0 l Διατίθεται μόνο σε αυτόματο. Η υβριδική έκδοση έχει την προτίμησή μας χάρη στην πολυπλοκότητά της και στην ανωτερότητα του κιβωτίου ταχυτήτων της. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της μάρκας, το CR-V είναι επίσης πιο αξιόπιστα από τους ανταγωνιστές του.

Volvo V60

Το Volvo V60 προσφέρει μια μικρή σειρά κινητήρων και έχει μια υπέροχη καμπίνα και ένα τεράστιο στήθος. Δεν είναι το πιο συναρπαστικό διάλειμμα, αλλά είναι άνετο, ασφαλές και κομψό, καθιστώντας το ιδανικό μοντέλο για οικογένειες που χρειάζονται περισσότερο χώρο από ό, τι σε ένα δρόμο. Αν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που κρατά το ρυθμό του αυτόματου, το V60 έχει επίσης έναν προαιρετικό βοηθό στάθμευσης.

Το εσωτερικό είναι αναγνωρισμένο, αλλά μινιμαλιστικό, η καμπίνα κυριαρχείται από μια οθόνη αφής 9 ιντσών εγκατεστημένη στη μέση του ταμπλό. Το φάσμα των κινητήρων (τέσσερις βενζίνη, ένα ντίζελ και δύο υβρίδια) έχει κάτι να σας κάνει να σκεφτείτε. Ουσία 2.0 197 Το CH σάς επιτρέπει να συνδυάσετε την εξοικονόμηση, τη δύναμη και την ποιότητα/την τιμή τιμής. Αλλά το Diesel D4 είναι μια έξυπνη επιλογή αν θέλετε να ανεβείτε και να επωφεληθείτε από μια πιο συμφέρουσα κατανάλωση. Τα υβριδικά μοντέλα είναι απολύτως εντυπωσιακά, αλλά πολύ ακριβά.

Ο κορμός προσφέρει 529 λίτρα χώρου με τα πίσω καθίσματα που ανυψώνονται και 1.441 λίτρα μόλις αυτά διπλωμένα κάτω. Το Spaciosity είναι επίσης πρακτικό, με χαμηλότερο χώρο για να επωφεληθεί από την πρόσθετη αποθήκευση. Αδύνατο, ωστόσο, να επωφεληθείτε από το All -Wheel Drive χωρίς να επιλέξετε το V60 Cross Country.

Citroën C5 Aircross

Το Citroën C5 Aircross δεν προσφέρει την καλύτερη οδήγηση και δεν είναι το πιο ποιοτικό μοντέλο στην αγορά, αλλά εύκολα συγχωρείται από την ασυναγώνιστη άνεση του. Έχει επίσης μια σειρά σιωπηλών και εξελιγμένων κινητήρων, καθώς και ένα ευρύχωρο στήθος. Η αισθητική του είναι πολύ υποκειμενική, αλλά είναι βέβαιο ότι κανένα άλλο SUV δεν μοιάζει με αυτό στην αγορά.

Όταν σύρετε το πίσω κάθισμα προς τα εμπρός, παίρνετε 720 λίτρα όγκου κορμού. Πηγαίνουμε σε 580 λίτρα με τα καθίσματα απομακρυσμένα στο μέγιστο, αλλά αυτό παραμένει πολύ περισσότερο από το Nissan Qashqai ή το Kia Sportage . Ο κορμός έχει επίσης μια πολύ πρακτική μορφή που διευκολύνει τη φόρτωση ογκώδους αντικειμένων. Το μοντέλο High -End Fair Plus έχει επίσης μια ηλεκτρική πόρτα, η οποία ανοίγει με το κυματισμό του ποδιού κάτω από τον πίσω κορμό όταν έχετε πλήρη χέρια, για παράδειγμα.

Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι πολύ αργό στο γούστο μας, από την άλλη πλευρά, και το Aricross C5 αναδεύεται περισσότερο από τα άλλα SUVs όταν ξεκινά με υψηλή ταχύτητα. Αλλά από την άποψη της πρακτικότητας, είναι μια καλή αξία για τα χρήματα στη δεύτερη αγορά.

Volkswagen Tiguan

Το Volkswagen Tiguan είναι μια άνετη και πρακτική επιλογή που έχει χαμηλό κόστος χρήσης. Κάπως βαρετό με το κλασικό στυλ του ειδικό για τη Volkswagen, και λίγο πιο ακριβό από το Skoda Karoq, το Tiguan παραμένει πολύ δημοφιλές. Πώς γίνεται λοιπόν ? Το φάσμα των κινητήρων είναι εξαιρετική και όλα τα επίπεδα φινιρίσματος είναι καλά εξοπλισμένα, τα μοντέλα υψηλής ποιότητας που ανταγωνίζονται με υψηλότερα μοντέλα από την Audi και άλλα.

Το εντυπωσιακό TDI 2.0 προσφέρει 150 hp, η οποία του δίνει τις ευνοεί μας, ειδικά αν σχεδιάζουμε να ρυμουλκούμε ένα τροχόσπιτο. Φυσικά, αν σπάνια επιχειρείτε πέρα ​​από το σχολείο, είναι καλύτερο να προτιμάτε μια βενζίνη, όπως το 1.4 L ή 1.5 L TDI. Είναι εκλεπτυσμένο στον αυτοκινητόδρομο και έξω, και αν δεν είναι το πιο δυναμικό όχημα, εκτιμούμε τη δυνατότητα επιλογής για το All -Wheel Drive.

Ο κορμός προσφέρει 615 λίτρα χώρου με τα πίσω καθίσματα που γλίστρησαν προς τα εμπρός, γεγονός που το καθιστά πιο πρακτικό από ορισμένους ανταγωνιστές, όπως το Honda CR-V . Αλλά είναι στο επίπεδο των τιμών ότι το Tiguan χάνει σημεία. Αν δεν καταφέρετε να βρείτε ένα καλά εξοπλισμένο χρησιμοποιημένο μοντέλο, φυσικά.

Ποιο είναι το καλύτερο SUV υψηλού κορμού?

Το Peugeot 3008 είναι εξαιρετικό, με το ευχάριστο εσωτερικό του, την κομψή εμφάνισή του και τον πραγματικά πρακτικό κορμό του για μεγάλες οικογένειες. Αν και δεν είναι τόσο καλό, το Peugeot προσφέρει επίσης ένα μοντέλο υψηλότερου μεγέθους με το 5008. Το Kia Sorento είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή με επτά έτη εγγύηση, και το Audi Q5 αξίζει την παράκαμψη για όσους αναζητούν ένα κομψό, πρακτικό και υψηλής ποιότητας μοντέλο.

Ποιο είναι το καλύτερο μεγάλο διάλειμμα κορμού?

Το Skoda Superb Break και η E-Class της Mercedes-Benz είναι τα καλύτερα διαλείμματα στην τρέχουσα αγορά, τόσο με ένα τεράστιο κορμό, με τις τιμές και το κοινό-στόχο διαφορετικά.

Ποιο είναι το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο με ένα μεγάλο κορμό ?

Για μικρότερες οικογένειες, το Skoda Karoq είναι η πρώτη μας επιλογή. Για μεγάλες οικογένειες που θέλουν ένα διάλειμμα, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, θα προτιμούσαμε να επιλέξουμε το Skoda Superb Break. Διαφορετικά, τάξη Ε. Εκείνοι που θέλουν ένα SUV θα δυσκολευτούν να βρουν καλύτερα από το Peugeot 3008, αλλά το Audi Q5 έχει καλύτερη οδήγηση, το Kia Sorento είναι πιο αξιόπιστο και το Honda CR-V είναι απλά τεράστιο (και αξιόπιστο επίσης). Το C5 Aircross της Citroën είναι επίσης από τα πιο άνετα SUV στην τρέχουσα αγορά.

Εάν εκτός από το να έχετε ένα μεγάλο κορμό, θα θέλατε να μάθετε τι είναι Τα καλύτερα αυτοκίνητα επτά θέσεων Ή Τα καλύτερα αυτοκίνητα για να ρυμουλκήσετε ένα τροχόσπιτο , Διαβάστε τον οδηγό μας για αυτό το θέμα.