Κινητό τηλέφωνο: Δωρεάν παράδοση, απόσυρση 2 ώρες στο κατάστημα – Orange, εδώ είναι τα πρώτα 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νέο σας smartphone

Εδώ είναι τα πρώτα 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νέο σας smartphone

Contents

Εάν το μοντέλο που έχετε στα χέρια σας κυκλοφορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως έχετε την καλή έκπληξη για να απολαύσετε μια σημαντική ενημέρωση του Android ή iOS. Αυτές οι ενημερώσεις φέρνουν, μεταξύ άλλων, νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Που μας φέρνει λογικά στο επόμενο σημείο μας.

Επιλέξτε το νέο σας κινητό

Είστε μάλλον κινητό ασφάλιστρο ή σε χαμηλές τιμές, νέες ή ανακατασκευασμένες ? Εδώ, σας προσκαλούμε να επιλέξετε το μελλοντικό σας κινητό σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες σας. Λοιπόν πάμε ?

Είστε ήδη πελάτης ? Αλλάξτε το κινητό σε πλεονεκτικές τιμές

Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να επωφεληθείτε από τις τιμές και τα πλεονεκτήματα μόνο για εσάς.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία

Επιλέξτε την απόδοση

Επωφεληθείτε από τα κινητά μας σε χαμηλή τιμή

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο κινητό των ονείρων σας σε ανακατασκευασμένες τιμές

Πηγαίνετε για τις προωθήσεις της στιγμής

Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία τηλέφωνα

Ανοιχτό στην τεχνολογία

Όλα τα κινητά μας

Ανακαλύψτε όλα τα νέα και ανακατασκευασμένα κινητά μας κινητά

Απευθυνθείτε σε καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις

Εδώ οι προσφορές μας της στιγμής

Καλές προσφορές, προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε, καλύπτονται σε καταστήματα, νέα κινητά τηλέφωνα. Παρουσιάζουμε τακτικά τα νέα μας χαρακτηριστικά και τις καλύτερες τιμές στα τηλέφωνά μας, με ή χωρίς συνδρομή. Και αξίζει την παράκαμψη.

Προτιμάτε να επιλέξετε ανά μάρκα ? ακολούθα τον αρχηγό !

Είστε μάλλον η Apple, η Samsung ή η Xiaomi ? Χρειάζεστε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό crosscall ή ψάχνετε για ένα βιώσιμο τηλέφωνο όπως το Fairphone ? Ανακαλύψτε τα νέα και ανακατασκευασμένα κινητά τηλέφωνα της αγαπημένης σας μάρκας.

μήλο

Μια μοναδική εμπειρία. Τι προωθήσεις και γιατί εξοπλίστε τον εαυτό σας με πορτοκαλί ?

Samsung

Μια ευρεία επιλογή: Εύκολη στη χρήση κινητών τηλεφώνων με smartphones Galaxy.

Xiaomi

Καινοτομία για όλους.

Google

100% smartphones google επαναπροσδιορίζονται για εσάς.

Σόνι

Όλα τα κινητά τηλέφωνα της Sony Xperia του καταστήματος.

Τιμή

Καινοτομία και ποιότητα σε έναν νέο έξυπνο κόσμο.

Διασκέδαση

Αδιάβροχα και ανθεκτικά κινητά κινητά για υπαίθρια χρήση.

Δίκαιος

Η ηθική και το αρθρωτό σχεδιασμένο για να διαρκούν χωρίς να παραμελούν τις καθημερινές σας τεχνολογικές ανάγκες.

Ντόρο

Απλότητα πάνω απ ‘όλα.

TCL

Τεχνολογία και τεχνολογία Nxtvision.

Μότολα

Απολαύστε το σχεδιασμό των κινητών τηλεφώνων της επιλογής μας.

Πορτοκάλι

Όλα τα αποκλειστικά πορτοκαλί κινητά για να επωφεληθούν από τις τελευταίες εφαρμογές.

Παρεμπιπτόντως, γνωρίζετε ότι το Orange αναλαμβάνει ?

Ξέρεις τι ? Το πορτοκαλί αγοράζει το παλιό σας τηλέφωνο στο κατάστημα (1), με ή χωρίς ραντεβού, ακόμη και σε κλικ και συλλογή (2) . Και μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από ένα μπόνους.
Καλά, όχι ?

Θυμηθείτε το smartphone σας στο Orange

Το πορτοκαλί αγοράζει το παλιό σας τηλέφωνο έως και 150 ευρώ περισσότερο από την εκτιμώμενη αξία του

Με την ανάκαμψη πορτοκαλιού, πουλήστε μας το παλιό σας τηλέφωνο και επωφεληθείτε από μια έκπτωση στην αγορά του νέου κινητού σας. Ο πλανήτης κερδίζει και εσείς.

Εκτιμήστε την αξία του κινητού σας

Κλείστε το κινητό σας και συλλέξτε το στο κατάστημα

Κλείστε το τηλέφωνό σας στο διαδίκτυο και αφαιρέστε το εντός 2 ωρών στο κατάστημα

Μην αναλάβετε τον κίνδυνο να χάσετε το τηλέφωνο των ονείρων σας, να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας στο κατάστημα διατηρώντας το νέο σας τηλέφωνο χάρη στο κλικ και τη συλλογή.

Όλα σχετικά με το κλικ και τη συλλογή

(2) το κλικ και τη συλλογή, πώς λειτουργεί ? Περισσότερες πληροφορίες.

5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

Δικαίωμα αποσύνδεσης: Μπορείτε να αποσύρετε από το συνδρομητικό συμβόλαιο ή/και την αγορά σας χωρίς να δώσετε λόγο εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τη σελίδα εμπορικής βοήθειας. Σε περίπτωση παραγγελίας προσφοράς υπηρεσίας, θα σας χρεώσουμε ανάλογα με την ημερομηνία παραλαβής της απόσυρσης σας καθώς και τυχόν επικοινωνίες που έγιναν και δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας.

DAS: Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό. Ανατρέξτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή.
Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Εδώ είναι τα πρώτα 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νέο σας smartphone

Τα καλύτερα smartphones μείον 300 ευρώ

Μπορεί να είχατε την ευκαιρία να έχετε ένα νέο smartphone κάτω από το δέντρο. Για να ξεκινήσετε από ένα καλό πόδι με το “πολύτιμο” σας, εδώ είναι οι λειτουργίες που σας συμβουλεύουμε να εκτελέσετε αμέσως μετά την στροφή του.

Είτε το νέο σας smartphone είναι νέο ή χρησιμοποιείται, θα πρέπει να αφήσετε “μηδέν” για να το προσαρμόσετε. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να περάσετε την πορεία της διαμόρφωσης που μπορεί μερικές φορές να είναι κουραστική, ανακαλύψτε εδώ τις καλύτερες συμβουλές μας για να ξεκινήσετε στο δεξί πόδι με το νέο σας τηλέφωνο.

1. Προετοιμάστε το smartphone σας

Oppo Reno 8 Pro Charger

Στην έξοδο του κουτιού, τα smartphones φορτώνονται μερικώς. Σας συμβουλεύουμε να επαναφορτίσετε πλήρως τη δική σας για να είστε σε θέση να εξασφαλίσετε τρομακτικά τις επόμενες ώρες κατά τις οποίες το τηλέφωνό σας θα ζητηθεί έντονα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει τη δυσάρεστη έκπληξη που τον βλέπετε να βγαίνει ενώ βρίσκεστε σε πλήρη διαμόρφωση.

 • Ανακαλύπτω : Τα 10 κορυφαία smartphones που επαναφορτίζουν το ταχύτερο

Εάν το τηλέφωνό σας είναι εφοδιασμένο με τον επίσημο φορτιστή, χρησιμοποιήστε το για να επωφεληθείτε από τη βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια φορτίου. Εάν πρόκειται για ένα iPhone, ένα Pixel Google ή ένα Samsung Galaxy, θα έχετε να κάνετε με τους φορτιστές που έχετε ήδη στο σπίτι. Εάν πρέπει να αγοράσετε ένα, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε αναγνωρισμένους φορτιστές μάρκες για να αποφύγετε προβλήματα.

2. Συνδέω-συωδεομαι

Κιβώτιο διαδικτύου

Χωρίς σύνδεση, το smartphone σας είναι ένα τούβλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σφηνώσει μια πόρτα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή/και σε σύνδεση Wi-Fi. Εάν στο άμεσο μέλλον μπορείτε να κάνετε μόνο έναν από τους δύο χειρισμούς, επιλέξτε Wi-Fi που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο σταθερό και δεν καταναλώνετε όλα τα δεδομένα του τηλεφωνικού σας πακέτου. Πράγματι, πολλά δεδομένα θα πρέπει να μεταφορτωθούν κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης της συσκευής.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ζητάτε για το κινητό σας είναι να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας (Google ή Apple) σύμφωνα με τη μάρκα τηλεφώνου. Μπορείτε να είστε πάνω από αυτό το βήμα, αλλά δεν σας συμβουλεύουμε να το κάνετε. Πράγματι, αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη διαμόρφωση του smartphone σας. Επιπλέον, αυτοί οι λογαριασμοί θα σας εξυπηρετήσουν για να συνδεθείτε με άλλες υπηρεσίες αργότερα.

3. Μεταφέρετε τα δεδομένα σας

Μεταφορά συνομιλιών WhatsApp Android

Εάν έχετε ακολουθήσει το προηγούμενο βήμα, ένα καλό μέρος των δεδομένων της παλιάς σας συσκευής θα μεταφερθεί αυτόματα στο νέο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τη λίστα εφαρμογών σας, το ημερολόγιό σας, τις επαφές σας, το SMS και το MMS σας, το ιστορικό πλοήγησης σας καθώς και τις φωτογραφίες σας εάν τις συγχρονίσατε στο σύννεφο. Σημειώστε ότι ένας λογαριασμός Google ή Apple είναι επίσης απαραίτητος για τη σύνδεση στο Play Store ή στο App Store.

 • Ανακαλύπτω : Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Google Play Store στο Android

Εάν πηγαίνετε από ένα iPhone σε ένα smartphone Android, η Google προσφέρει τώρα μια εφαρμογή για να το κάνει απλά. Η Apple έχει επίσης να πάει από Android στο iOS. Είναι ένας καλός πόλεμος.

4. Καταργήστε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές

Εφαρμογές της Microsoft

Και πάλι, ο αριθμός και η συνάφεια των προεγκατεστημένων εφαρμογών μπορεί να διαφέρουν από ένα smartphone στο άλλο. Γενικά, τα φθηνά τηλέφωνα είναι αυτά που έχουν ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές “συνεργάτες”. Με αυτό κατανοούν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που δεν έχετε ζητήσει, αλλά που βρίσκονται ήδη στο κινητό σας μόλις κυκλοφορήσει το κουτί. Ευτυχώς είναι δυνατόν να απεγκαταστήσετε τα περισσότερα, τα οποία σας ενθαρρύνουμε να κάνετε. Τι να ξεκινήσετε με τη νέα σας συσκευή.

 • Ανακαλύπτω : Τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές του έτους 2022 σύμφωνα με το Google

Εάν μια ανεπιθύμητη εφαρμογή δεν μπορεί να απεγκατασταθεί, μπορείτε πάντα να την απενεργοποιήσετε και να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις της για να μειώσετε τον χώρο που καταλαμβάνει στο τηλέφωνο. Με την απενεργοποίηση μιας εφαρμογής, η τελευταία δεν θα εμφανίζεται πλέον στο συρτάρι εφαρμογής. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι χρειάζεστε μια εφαρμογή ή όχι, μπορείτε πάντα να του δώσετε μια ευκαιρία πριν βρείτε (ή όχι) μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

5. Ενημερώστε το smartphone σας

Ενημερώσεις Android

Κατά την πρώτη εκκίνηση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες για το smartphone σας. Εάν πρόκειται για ένα πρόσφατο μοντέλο, η ενημέρωση θα αφορά σίγουρα διορθώσεις για τη διασφάλιση της βέλτιστης ασφάλειας της συσκευής ή της επίλυσης ορισμένων μικρών σφαλμάτων.

Μην πανικοβληθείτε αν δεν ξέρετε πού να αναζητήσετε ενημερώσεις, το smartphone σας θα σας προσφέρει τελικά αργά ή γρήγορα. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε και να ελέγξετε χειροκίνητα, μπορείτε να ακολουθήσετε το αφοσιωμένο σεμινάριο παρακάτω.

 • Ανακαλύπτω : Πώς να ενημερώσετε το Android για να έχετε την τελευταία έκδοση

Εάν το μοντέλο που έχετε στα χέρια σας κυκλοφορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως έχετε την καλή έκπληξη για να απολαύσετε μια σημαντική ενημέρωση του Android ή iOS. Αυτές οι ενημερώσεις φέρνουν, μεταξύ άλλων, νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Που μας φέρνει λογικά στο επόμενο σημείο μας.

6. Εξατομικεύστε τη διεπαφή

Google Pixel 7 Pro Interface

Ήρθε τώρα η ώρα να προσαρμόσετε τη διεπαφή του smartphone σας. Σε αυτό το μικρό παιχνίδι, το Android προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία από το iOS, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε τη συσκευή σας μοναδική. Σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε από μια κενή σελίδα και στη συνέχεια να προσθέσετε τις συντομεύσεις στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο, καθώς και τα widgets για να έχετε πάντα το μάτι για τις σημαντικές πληροφορίες.

Το επίπεδο εξατομίκευσης θα εξαρτηθεί από το εμπορικό σήμα του τηλεφώνου σας. Μερικοί πηγαίνουν τόσο μακριά όσο να δώσουν τη δυνατότητα αλλαγής του σχήματος των εικονιδίων, των τυπογραφιών ή των χρωμάτων των επιθέσεων. Η επιλογή μεταξύ της λειτουργίας Clear Mode και Dark Mode είναι επίσης ένα ζήτημα προτιμήσεων, όπως και η ενεργοποίηση ή όχι της λειτουργίας “πάντα σε” που εμφανίζει συνεχώς ορισμένες πληροφορίες, εις βάρος της μπαταρίας σας.

 • Ανακαλύπτω : Αυτή η κρυμμένη λειτουργία του Android που θα κάνει το smartphone πολύ πιο γρήγορα

Στο Android, μπορείτε να φτάσετε τόσο πολύ ώστε να αλλάξετε εντελώς τη διεπαφή χάρη σε εναλλακτικούς εκτοξευτές που μπορούν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση του συστήματος. Πάντα στο λειτουργικό σύστημα της Google, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο συστήματα πλοήγησης: με τα κουμπιά αφής που βρίσκονται στο κάτω μέρος ή με τις χειρονομίες από τις άκρες της οθόνης.

7. Ασφαλίστε τη συσκευή σας

Κωδικός ασφαλείας

Αυτό το βήμα θα σας προτείνεται έντονα κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης. Το τηλέφωνό σας θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να προσθέσετε τον κωδικό ξεκλείδωμα, το διάγραμμα, το δακτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση του προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες από αυτές τις μεθόδους. Ο στόχος εδώ είναι να εξασφαλίσετε το τηλέφωνό σας, είτε σε περίπτωση πτήσης είτε απλά για να εμποδίσετε άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό σας όταν έχετε γυρίσει την πλάτη σας.

 • Ανακαλύπτω : Πώς να ξεκλειδώσετε αυτόματα το smartphone σας σε μέρη εμπιστοσύνης με έξυπνη κλειδαριά

Το Android όπως το iOS είναι τώρα εξοπλισμένο με “έξυπνο ξεκλειδώματα” ή “Smart Lock”. Συγκεκριμένα, αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε το smartphone σας ξεκλειδωμένο όταν το έχετε σε σας, όταν βρίσκεται σε ελεγμένη θέση (στο σπίτι, στο γραφείο) ή κοντά στις συνδεδεμένες συσκευές σας (ρολόι, ακουστικά Bluetooth κ.λπ.Ουσία

8. Ενεργοποιήστε την αυτόματη καταχώρηση

κωδικός πρόσβασης smartphone

Πριν βυθιστείτε στις αγαπημένες σας εφαρμογές και υπηρεσίες, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αυτόματη καταχώρηση των κωδικών σας. Εκτός αν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας, ο οποίος είναι καταστροφή από την άποψη της ασφάλειας, σίγουρα δεν έχετε όλα τα αναγνωριστικά σύνδεσής σας στο μυαλό.

Είτε χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης είτε απλώς αποθηκεύστε τα στους λογαριασμούς Google ή Apple, συγχρονίστε τους με το νέο σας smartphone. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα σεμινάρια μας σχετικά με τον τρόπο εξαγωγής κωδικών πρόσβασης από το trousseau σας ή πώς μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στους κωδικούς σας στο Android.

Για να επιλέξετε την αυτόματη υπηρεσία πλήρωσης κωδικού πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας. Σε ένα τηλέφωνο Samsung, μεταβείτε στην ενότητα “Γλώσσα ET Entry”. Σε ένα τηλέφωνο Google, μεταβείτε σε “κωδικούς πρόσβασης και λογαριασμούς”.

Εδώ είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε πλήρως από το νέο σας smartphone !

Τα νέα smartphones αναμένονται το 2023: Samsung, Oppo, Google, Apple…

Εδώ είναι τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2023. Φέτος, τα πιο αναμενόμενα προϊόντα βρίσκονται στο πλάι της Samsung, της Xiaomi, της Apple, αλλά και της Google, Oppo ή OnePlus.

Το 2023 υπόσχεται να είναι ένα βασικό έτος όσον αφορά το smartphone και όχι μόνο επειδή η Samsung θα πρέπει τελικά να έχει ανταγωνισμό στην αγορά Smartphones με πτυσσόμενα. Φέτος, τα πιο αναμενόμενα προϊόντα βρίσκονται στο πλάι της Apple, Samsung, Google.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Υπάρχουν πολλά μοντέλα που γνωρίζουμε ήδη πολλά στοιχεία χάρη στις διαρροές και αυτό το άρθρο στοχεύει να συγκεντρώσει όλα αυτά τα στοιχεία. Άλλα smartphones ήταν πιο διακριτικά και για μερικούς ακόμη, γνωρίζουμε ελάχιστα ένα όνομα.

Οι πιο αναμενόμενες εκτοξεύσεις του 2023

Εδώ είναι τα πιο αναμενόμενα τηλέφωνα της χρονιάς κατά τη γνώμη μας. Θα ενημερώσουμε αυτήν τη λίστα με την πάροδο του χρόνου.

 • Apple iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra
 • Apple iPhone SE 4
 • NotePad Google Pixel (Pixel Fold)
 • Google Pixel 8 και 8 Pro
 • OnePlus 11
 • Oppo find x6 pro
 • Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra
 • Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro

Το iPhone 15 και πιο συγκεκριμένα την άφιξη του Ultra

Κάθε χρόνο, η κυκλοφορία των τελευταίων iPhones παίρνει μια εκδήλωση. Αλλά το 2023 μπορεί να είναι από αυτά τα χρόνια λίγο πιο εντυπωσιακό από τους άλλους. Το Cupertino Giant αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα σειρά με το iPhone 15 Ultra. Η συσκευή θα αντικαταστήσει το iPhone Pro Max στο εύρος προσθέτοντας πολλά πλεονεκτήματα. Οι φήμες προκαλούν ένα σώμα τιτανίου, έναν βελτιωμένο αισθητήρα, ειδικά τη νύχτα, ένα τηλεφακό X10 ή την εξαφάνιση των κουμπιών στο πλαίσιο.

Φυσικά, η Apple θα πρέπει επίσης να ξεκινήσει τα πιο παραδοσιακά μοντέλα της. Η κύρια καινοτομία που περιμένετε θα ήταν η άφιξη του USB-C σε ολόκληρο το εύρος. Το iPhone 15 και 15 Plus θα πρέπει επίσης να μεταβεί στο Dynamic Island και να εγκαταλείψει την καλή παλιά εγκοπή. Περισσότεροι λόγοι για να σας συμβουλεύσει να μεταβιβάσετε τη στροφή σας στο βασικό iPhone 14.

iPhone SE 4

Τώρα που υπάρχει το δυναμικό νησί, το iPhone μπορεί να κρατήσει την εγκοπή και να πληρώσει λίγο νεαρά. Είναι ακόμα απαραίτητο να είναι ενδιαφέρον οικονομικά για την Apple. Μετά την πρώτη δημοσιευμένη απόδοση που έδειχνε ένα σώμα iPhone XR, υπήρχε κάτι που ήταν ενθουσιώδες, αλλά μάθαμε πιο πρόσφατα από έναν αναλυτή ότι η Apple δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ως μοντέλο εισόδου το 2023. Στο πλαίσιο, η γενική αύξηση των τιμών και η παρουσία του iPhone 13 στον κατάλογο που πραγματοποιεί την αγορά ενός σούπερ ενδιαφέρουσας.

NotePad Google Pixel (Pixel Fold)

Ξέρετε το Google. Εμείς διαφημίζουμε για ένα προϊόν, τότε χρειάζονται χρόνια για να το βγάλουν όπως το ρολόι pixel. Ας μείνουμε λοιπόν προσεκτικοί στο σημειωματάριο Google Pixel, το οποίο θα ήταν το πρώτο πτυσσόμενο smartphone του γίγαντα View Mountain View.

Παρ ‘όλα αυτά, οι διαρροές αρχίζουν να διευκρινίζουν όλο και περισσότερο. Έχουμε τώρα μια αρκετά προηγμένη ιδέα για το σχεδιασμό της συσκευής, η οποία θα πάρει εν συντομία την οριζόντια ράβδο του Pixel 7 με σύντομο χρονικό διάστημα στις πλευρές.

Google Pixel 8 και 8 Pro

Η κυκλοφορία του Google Pixel 8 θα πρέπει να πραγματοποιηθεί γύρω από το φθινόπωρο. Είναι επομένως φυσιολογικό ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα όλα τα περιγράμματα. Το γεγονός παραμένει ότι ορισμένα στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να φύγουν.

Το Google Pixel 8 θα πρέπει να βελτιώσει τη χρήση του HDR μεταφέροντας μια τεχνική που ονομάζεται SO -SOT. Σαφώς η συσκευή πρέπει να κερδίσει ταχύτητα και ακρίβεια. Η ασάφεια θα πρέπει να είναι λιγότερο παρούσα και η χρήση του HDR θα χρησιμοποιήσει λιγότερη ενέργεια. Το Pixel 8 θα πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένο με ένα νέο μόντεμ 5G.

OnePlus 11

Δεν θα είναι απαραίτητο να περιμένετε πολύ για να το ανακαλύψετε, επειδή το OnePlus 11 θα παρουσιαστεί στην Κίνα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Η αδελφή εταιρεία της Oppo έχει ήδη δημοσιεύσει πολλά οπτικά στοιχεία που επιτρέπουν μια ακριβή ιδέα σχεδιασμού με το στρογγυλό μπλοκ φωτογραφιών της και μάλλον υποτιθέμενα.

Slider Alert, συνεργασία με το Hasselblad και το Olive Color, θα πρέπει να είναι η τελική ναυαρχίδα του OnePlus για το έτος. Ως συνήθως, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες πριν μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε στη Γαλλία.

Oppo βρείτε x6 pro και βρείτε x6

Ο Oppo διαβεβαίωσε σαφώς το 2021 με το OPPO του Find X5 Pro, ένα από τα smartphones που προτιμούσε η γραφή του Frandroid και το οποίο διαβάστηκε ακόμη και το smartphone της χρονιάς. Είναι αυτονόητο ότι το Oppo βρίσκει το X6 Pro και τον φίλο του, το Oppo Find x6 αναμένεται με ανυπομονησία. Εάν ακολουθήσουν το ημερολόγιο του περασμένου έτους, θα πρέπει να φτάσουν στο σπίτι τους στην αρχή της άνοιξης.

Πολλά νέα πράγματα βρίσκονται στο πρόγραμμα, ξεκινώντας από το σχέδιο που υπόσχεται να εμφανίσει ένα γιγαντιαίο μπλοκ φωτογραφιών. Αρκετά για να δημιουργήσετε χώρο για τον αισθητήρα μια ίντσα του Oppo Find x6 Pro. Επίπεδο ήχου επίσης, το OPPO θα πρέπει να ενσωματώσει ένα τσιπ marisilicon που επιτρέπει καλύτερη ποιότητα ήχου.

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra

Έκπληξη, το 2023, η Samsung θα πρέπει να αποκαλύψει το… Galaxy S23. Ναι ναι, ήταν επίσης μια έκπληξη για εμάς. Πιο σοβαρά, φέτος, η Samsung φαίνεται να διατηρεί μια μικρή αλλαγή εμφάνισης για τα βασικά μοντέλα, το Galaxy S23 και το S23 Plus που θα συνέβαινε από ένα μπλοκ φωτογραφιών, λίγο σαν το Galaxy S22 Ultra.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Όσο για τον διάδοχο του τελευταίου, το Galaxy S23 Ultra, οι αλλαγές θα πρέπει να επικεντρώνονται κυρίως στη φωτογραφία με μια μετάβαση σε αισθητήρα 200 megapixel.

Αξιοσημείωτο γεγονός φέτος, η Samsung θα πρέπει τελικά να μας επιτρέψει να επωφεληθούν από μια μη διαθέσιμη έκδοση του τηλεφώνου με ένα Snapdragon και όχι πλέον ένα Exynos.

Xiaomi 13 και 13 Pro

Έτσι, σίγουρα, τα Xiaomi 13 και 13 Pro έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Κίνα, αλλά δεν θα πάνε τεχνικά στη Γαλλία μέχρι το 2023.

Τα δύο τηλέφωνα είναι τελικά σχετικά διαφορετικά. Από τη μία πλευρά, το Xiaomi 13 υιοθετεί ένα προφίλ κοντά σε ένα iPhone 14 με επίπεδες φέτες, από την άλλη το Xiaomi 13 Pro εμπνέεται από την κορυφή της κορυφής Android των άκρων στις άκρες στις άκρες.

Το Xiaomi 13 εγκαινιάζει την άφιξη ενός πραγματικού τηλεφακού, ενώ το Xiaomi 13 Pro πηγαίνει σε έναν τύπο αισθητήρα αντίχειρα. Αξιοσημείωτη καινοτομία φέτος, τα δύο τηλέφωνα είναι τελικά IP68.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

iPhone 15 Pro

Η σουίτα στο βίντεο

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Oppo Find x6 και βρείτε x6 pro: Μόνο ένας από αυτούς θα έχει βελτιωμένο φορτίο – blog

[…] Futures Oppo Find X6 και Find X6 Pro είναι από τα πιο αναμενόμενα smartphones της χρονιάς, μετά από μια κρίσιμη επιτυχία των προκατόχων τους, βρίσκουν x5 και βρίσκουν x5 pro. Και τα δυο […]

Το Android Smartphones του 2023 θα μπορούσε να γελοιοποιήσει την Apple και τον δορυφορικό ρόλο της – Andoria One Science and Technology

[…] Κατά τη διάρκεια του CES 2023, η εταιρεία του Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσε την έναρξη ενός χαρακτηριστικού μέχρι τώρα προορίζεται για αγοραστές των τελευταίων iPhone 14 y 14 επαγγελματίες: δορυφορική επικοινωνία. Αυτό είναι θεωρητικά συμβατό με όλα τα smartphones που είναι εξοπλισμένα με ένα νέο τσιπ High-end του Snapdragon 8 Gen 2Qualmomm που θα βρεθεί σε όλες τις ναυαρχίδες το 2023. […]

Τα 7 smartphones δεν θα χάσουν το 2023 (Samsung, Google, Apple, Xiaomi. Ουσία

[…] Αυτό είναι ! Είμαστε το 2023, και όπως κάθε χρόνο θα πρέπει να έχουμε δικαίωμα σε πολλά νέα smartphones! Καταβάλλουμε απολογισμό των πιο αναμενόμενων smartphones για το τρέχον έτος! ⚠️ Περισσότερες πληροφορίες ❓ Ας κυλήσουμε! �� �� Το πλήρες άρθρο ▶ https: // www.φραντροειδές.COM/Products-Android/Smartphone/371545_9-SMARTPHONES-ATTUS-RENTREE-2016 […]

Τα 7 smartphones που δεν πρέπει να χάσετε το 2023 (Samsung, Google, Apple, Xiaomi …)

[…] �� Το πλήρες άρθρο ▶ https: // www.φραντροειδές.COM/Products-Android/Smartphone/371545_9-SMARTPHONES-ATTUS-RENTREE-2016 […]

Τα smartphones Android του 2023 θα ψαρέψουν τη λειτουργικότητα της Apple και του δορυφορικού – News VA

[…] Λόρδοι αυτής της εταιρείας 2023San Diego ανακοίνωσε την έναρξη μιας λειτουργικότητας που μέχρι στιγμής προορίζεται για αγοραστές των τελευταίων iPhone 14 Meat 14 Professionals: Pair Satellite Communication. Αυτό είναι θεωρητικά συμβατό με όλα τα smartphones. Snapdragon 8 Generation 2qualcomm που θα βρεθεί στο υψηλό επίπεδο του νέου puce όλων των ναυαρχίδων το 2023. […]

Τα νέα smartphones αναμένονται το 2023: Samsung, Oppo, Google, Apple… – Γαλλία -NEW

[…] να συνεχιστεί >>> Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο >>> Πνευματικά δικαιώματα για το συνδικαλιστικό περιεχόμενο ανήκει στη συνδεδεμένη πηγή: Frandroid – […]

Η Apple θα προετοιμάσει ένα νέο iPad Mini … και αυτό το μοντέλο θα είχε ακόμα ένα μέλλον – blog

[…] Από το Ming-Chi Kuo, στο Twitter, ότι η συσκευή θα αναπτύσσεται επί του παρόντος στην Apple για ένα ξεκίνημα μάρκετινγκ μέχρι το τέλος του 2023 ή το πρώτο […]

Τα νέα smartphones αναμένονται το 2023: Samsung, Oppo, Google, Apple… – Lengkapnews
Νέα smartphones αναμένονται το 2023: Samsung, Oppo, Google, Apple. – rikyjoe.com
даa ых з з з з з з з з з з д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д
[…] г, прорама ризов сара των Φεβρουαρίου Φεβρουάρι. Средh […]
iPhone 15: USB-C, ημερομηνία κυκλοφορίας, Ultra έκδοση … όλα όσα γνωρίζουμε-Blog

[…] Έτος, το πρόγραμμα εξόδων smartphones έχει οριστεί ως μουσικό χαρτί, που στίγματα από τους ηγέτες της αγοράς. Μεταξύ αυτών, η Apple και η […]

Το Xiaomi είναι Burla του Una Presentación Inminte – France News

[…] Κόμμα του Los Smartphones Más Esperados del Año. Los Xiaomi Redmi Σημείωση 12 Están A Punto de Formalizarsus στην Κίνα. Será, Tanto, Una […]

Τι κινητό το 2017 για 3D και VR ? – Το περιοδικό των παγκόσμιων δημιουργών
[…] Τα smartphones προγραμματίζονται για το έτος, αλλά τα χαρακτηριστικά εξακολουθούν να βρίσκονται στον τομέα του […]
Σχεδιασμός, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας … ό,

[…] Αυτή η σουίτα θα επέτρεπε στη Samsung να εξασφαλίσει λίγο περισσότερο τη θέση της ως ηγέτης της αγοράς του πτυσσόμενου smartphone, ενός τόπου που θα πρέπει να αμφισβητηθεί γρήγορα από την άφιξη πολλών ανταγωνιστών. Οι ηχώ ήδη υποδεικνύουν ότι η Samsung σχεδιάζει μια νέα αύξηση στις αναδίπλωσες πωλήσεις της. Λοιπόν, τι μπορούμε να προβλέψουμε σε αυτά τα γαλαξία z flip 4 και z fold 4 ? Καταβάλλουμε απολογισμό αυτών των μακροχρόνιων τηλεφώνων το 2022. […]

Σχεδιασμός, φωτογραφία αισθητήρα, απόδοση . Ό, τι γνωρίζουμε – ravengadget.com

[…] Εάν δεν έχετε ακολουθήσει όλα τα νέα των τελευταίων μηνών σχετικά με τα επερχόμενα smartphones το 2022, μην πανικοβληθείτε, εδώ είναι μια περίληψη των συσκευών που έχουμε περάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήδη σημειώνεται.Διαβάστε περισσότερα […]

Desain, αισθητήρας Gambar, εκτέλεση. Semua Yang Kami Tahu
Σχεδιασμός, fotosensor, leistung . Aules, ήταν Wir Wissen – Roeloans

[…] Wenn sie nicht alle nachrichten der letzten monate zu den kommenden smartphones στο 2022 Verfolgt Haben, Keine Panik, Last Isine Zusammenfassung der Geräte,.Weiterlesen […]

Google Pixel 6A: Σχεδιασμός, φωτογραφία αισθητήρα, απόδοση… όλα όσα γνωρίζουμε – Πληροφορίες ιστού πηγής
Σχεδιασμός, αισθητήρας φωτογραφιών, απόδοση. Όλα όσα γνωρίζουμε – ασφάλιση
Σχεδιασμός, Sensore Fotografico, Prestazioni… Tutto Quello Che Sappiamo – CustomHeadCoves
Σχεδιασμός, φωτοευαίσθητος, απόδοση. Όλα όσα γνωρίζουμε – Health Gov
Σχεδιασμός, φωτογραφία αισθητήρα, απόδοση. Όλα όσα γνωρίζουμε – Φόρουμ Οδηγού
Σχεδιασμός, φωτογραφία αισθητήρα, απόδοση. Όλα όσα γνωρίζουμε – satra7kh.com

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών τον Απρίλιο του 2022 ? -Frandroid-Welcome για να με βοηθήσει

[…] Τιμή, ή ακόμα και φθηνότερα αν πάρετε τις 2.07 Απριλίου 202207/2022 • 16:30 Smartphones Τα νέα smartphone που αναμένονται το 2022: Samsung, Apple, Google … 07 Απριλίου 20220/04/2022 • 16:08 Συμμετοχή στη συζήτηση Νομικές ειδοποιήσεις • […]

Inilah Yang Kami Harapkan Lebih Banyak

[…] Menghadiri Jelas Banyak smartphone Baru Di Tahun 2022: Xiaomi Dan Redmi Berikutnya, OnePlus Berikutnya, Jajaran iPhone Baru Atau Bahkan smartphone yang […]

Εδώ είναι αυτό που ανεβάζουμε περισσότερο | Caland 66

[…] Περιμένει προφανώς πολλά νέα smartphones το 2022: Το επόμενο Xiaomi και Redmi, το επόμενο OnePlus, η νέα σειρά iPhone ή ακόμα και το μελλοντικό πτυσσόμενο […]

Ένα έτος 2022 γεμάτο υποσχέσεις: Εδώ είναι αυτό που περιμένουμε περισσότερο – εφημερίδα

[…] Περιμένει προφανώς πολλά νέα smartphones το 2022: Το επόμενο Xiaomi και Redmi, το επόμενο OnePlus, η νέα σειρά iPhone ή ακόμα και το μελλοντικό πτυσσόμενο […]

Ένα έτος 2022 γεμάτο προσφορές: Εδώ είναι αυτό που περιμένουμε περισσότερο – Frandroid – Τελευταία από τον κόσμο

[…] Περιμένετε προφανώς πολλά νέα smartphones το 2022: Το επόμενο Xiaomi και Redmi, το επόμενο OnePlus, το νέο φάσμα iPhone ή ακόμα και το μελλοντικό διπλασιασμό […]

Ένα έτος 2022 γεμάτο υποσχέσεις: Αυτό περιμένουμε περισσότερο | Φαινομενικός

[…] προφανώς περιμένει πολλά νέα smartphones το 2022: Το επόμενο Xiaomi και Redmi, το επόμενο OnePlus, η νέα σειρά του iPhone ή ακόμα και […]

Πήρα μέσω του AliexPress the Redmi Note 11 Pro με την μπαταρία 5000, τον αισθητήρα 108MP, την Super AMOLED Screen, το Dimitions 920 από 500.000 σε Antutu, Fast Charge +60W κ.λπ. κ.λπ. Υπερβαίνει το mi 10t lite μου. Τιμή, 329.- $

Τα νέα smartphones αναμένονται το 2022: Samsung, Xiaomi, Apple… – Xiaomi Geeks
[…] . Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε από αυτήν την πηγή που γράφτηκε από […]
Τα νέα smartphones αναμένονται το 2022: Samsung, Xiaomi, Apple . – Υψηλή τεχνολογία αναφορά
Γαλλία * Τα πιο αναμενόμενα νέα smartphones του 2021: Samsung, Apple, Google … | News7

[…] Για το Galaxy Z Fold 3, φημολογείται ότι μια κάμερα κάτω από την οθόνη θα μπορούσε να ενσωματωθεί, αλλά μια πρόσφατη εικόνα ήρθε να υπονομεύσει αυτό το κομμάτι. Πολύ πιο εύλογη υπόθεση: Το Copyright Copyright SMA για το κοινοπρακτικό περιεχόμενο ανήκει στη συνδεδεμένη πηγή […]

OnePlus 9 και 9 Pro: Εδώ είναι οι αναμενόμενες λειτουργίες φωτογραφιών και βίντεο – BonneInfo
[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2021: Galaxy S21, iPhone 13, OnePlus 9, βρείτε x3 … […]

Αχ ναι ακόμα είχα δει τον τίτλο Disqus, αλλά έχετε δίκιο και το παλαιότερο σχόλιο χρονολογείται πριν από 4 χρόνια, έτσι συμφωνεί και υπάρχει ακόμη και ένα από το Ulrich “αρχείο που ενημερώθηκε τις 31 Δεκεμβρίου 2017”

Galaxy S21: Η Samsung ανακοινώνει το Conference Galaxy αποσυσκευασμένο και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να επιβεβαιώσει το σχέδιο – BonneInfo

[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2021: Galaxy S21, iPhone 13, OnePlus 9, βρείτε x3 … […]

Είναι ακόμα χειρότερο από αυτό, το αρχικό άρθρο χρονολογείται από το 2016. Στη διεύθυνση URL του ιστότοπου υπάρχει: smartphones-totus-back-2016

Νομίζω ότι οφείλεται στον αρχικό τίτλο αυτού του άρθρου “τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2018” που εξακολουθεί να εμφανίζεται στην ειδοποίηση και το γεγονός ότι βρίσκουμε σχόλια που χρονολογούνται από 2 χρόνια πριν, έτσι τεχνικά υπήρξε μια “ανάκαμψη” Ένα παλιό άρθρο, ακόμη και αν φυσικά το περιεχόμενο έχει αναθεωρηθεί πλήρως για να συμπεριλάβει τα τηλέφωνα του 2020 εκεί. Εκτός αυτού, θέτω μια ερώτηση, δεδομένου ότι έχει τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, γιατί να μην έχουν δημιουργήσει ένα νέο άρθρο και όχι να τροποποιήσω το παλιό ? Αυτό το είδος “ανάκαμψης” φτάνει τακτικά και ξαφνικά καταλήγουμε με το σκάψιμο των σχολίων παλιά αρκετούς μήνες ή χρόνια που δεν μπορεί πλέον να έχουν νόημα ή λόγο να είναι μόλις αναθεωρηθεί το άρθρο.

Ένα συμπαγές smartphone Android παρακαλώ σας ευχαριστώ.
Πιστεύετε πραγματικά ότι το περιεχόμενο αυτού του άρθρου χρονολογείται από πριν από αρκετά χρόνια ? ��
Ζήστε μακρά την ανάκτηση άρθρων αρκετών ετών.
Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2021: Galaxy S21, iPhone 13, OnePlus 9, Βρείτε x3 … – BONNEINFO

Microsoft Surface Duo: Δείτε τις ειδοποιήσεις σας χωρίς να ξεδιπλώνετε εντελώς το smartphone – Frandroid – TechnOneWsi

[…] Το Microsoft Surface Duo παρουσιάστηκε στα τέλη του 2019, αλλά θα διατεθεί στο εμπόριο μόνο στα τέλη του 2020. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε πριν έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για την εμπειρία […]

Microsoft Surface Duo: Δείτε τις ειδοποιήσεις σας χωρίς να ξεδιπλώνετε εντελώς το smartphone | Φαινομενικός

[…] Το Microsoft Surface Duo παρουσιάστηκε στα τέλη του 2019, αλλά θα διατεθεί στο εμπόριο μόνο στα τέλη του 2020. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε πριν έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για την εμπειρία […]

Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020 – ABC Informatique

[…] Οι λεπτομέρειες των διαφορετικών smartphones: https: // www.φραντροειδές.COM/Products-Android/Smartphone/371545_9-SMARTPHONES-ATTUS-RENTREE-2016 […]

Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Ένας αισθητήρας φωτογραφιών 108 megapixel θα ήταν στο πρόγραμμα | Φαινομενικός

[…] Το Xiaomi Mi 10 και το Xiaomi Mi 10 Pro είναι από τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020 και όλα υποδηλώνουν ότι σύντομα θα επισημοποιηθούν. Ορισμένες πληροφορίες έχουν […]

Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020: Galaxy S20, iPhone 9, OnePlus 8, Duo Surface… – Frandroid – JHC Info

[…] Πηγή: Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020: Galaxy S20, iPhone 9, OnePlus 8, Duo Surface … &#82 … […]

Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra: Οι επίσημες εικόνες διαρρέουν στον Τύπο | Φαινομενικός

[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones της χρονιάς, όπως το Samsung Galaxy S20, εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο πολλών διαρροών και φήμες. Οπως και […]

Σπηρώς το σχολικό έτος 2016 ! 🙂

Επειδή δεν υπάρχουν περισσότερες διαρροές σίγουρα έπρεπε να βγει στο τέλος του έτους, αλλά αναβλήθηκε γιατί δεν ξέρω τι λόγο . (όπως το Mi Mix Alpha)

Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζετε το P40 και το Mate XS στο LIA LSITE, αφού αυτά τα smartphones δεν θα έχουν το Google Services a Priori και ότι δεν είναι βέβαιο ότι διατίθενται στο εμπόριο στη Γαλλία. Κάντε μια λίστα με προϊόντα που θα πωλούνται τουλάχιστον στη Γαλλία, όχι ότι αναγκάζουμε να αγοράσουμε σε υψηλή τιμή στο Βέλγιο ή την Ισπανία χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών Google. Βάλτε 1000 ευρώ ή περισσότερα σε ένα τέτοιο προϊόν πώς να πείτε όχι για μένα

Και το Mi 10 και το Mi Mix 4 ?
+1 Ειδικά γνωρίζοντας τις εξελίξεις στο Oppo και το Vivo σε αντίθεση με άλλους.
Το Xiaomi MI10 δεν αναφέρθηκε καν !
Δεν θα είναι στη λίστα του 2020 smartphone, αλλά το iFold θα δείξει την άκρη φέτος
Ανυπομονώ να δω τι θα είναι η καινοτομία του Find X 2 προσωπικά

OnePlus 8, 8 Pro και 8 Lite: Super Screen, Design, Χαρακτηριστικά … όλα όσα γνωρίζουμε γι ‘αυτά – Frandroid – Inforecap

[…] Είναι σαφώς μέρος των πιο αναμενόμενων smartphones του έτους 2020: Το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro Pro, όπως πάντα, τα βουνά και τα θαύματα, ενώ μια πιο μέτρια έκδοση, το OnePlus 8 Lite, φαίνεται να είναι επίσης να ικανοποιήσει λιγότερο σημαντικοί προϋπολογισμοί. […]

OnePlus 8, 8 Pro και 8 Lite: Super Screen, Design, Χαρακτηριστικά … όλα όσα γνωρίζουμε γι ‘αυτά – Frandroid – TechnoneWs

[…] Είναι σαφώς μέρος των πιο αναμενόμενων smartphones του έτους 2020: Το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro Pro, όπως πάντα, τα βουνά και τα θαύματα, ενώ μια πιο μέτρια έκδοση, το OnePlus 8 Lite, φαίνεται να είναι επίσης να ικανοποιήσει λιγότερο σημαντικοί προϋπολογισμοί. […]

OnePlus 8, 8 Pro und 8 Lite: Großartige Display, Design, Funktionen … ales, ήταν wir über sie wissen | 24 νέα

[…] SIE SIND EINDEUTIG EINES DER AM MEINISTEN ERWARTTEN SMARTHERE των Jahres 2020: Die OnePlus 8 und OnePlus 8 Pro Versprechen Wie Immer Berge Und Wunder, Während Eine Bescheidenere έκδοση. […]

OnePlus 8, 8 Pro και 8 Lite: Μεγάλη οθόνη, σχεδιασμός, χαρακτηριστικά … όλα όσα γνωρίζουμε γι ‘αυτά Web24 News

[…] Είναι σαφώς ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020: Το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro Pross, όπως πάντα, τα βουνά και τα θαύματα, ενώ μια πιο μέτρια έκδοση, το OnePlus 8 Lite, φαίνεται να είναι επίσης επικυρωμένος σε μικρότερους προϋπολογισμούς. […]

OnePlus 8, 8 Pro και 8 Lite: Μεγάλη οθόνη, σχεδιασμός, χαρακτηριστικά . Όλα όσα γνωρίζουμε γι ‘αυτά

[…] Είναι σαφώς ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2020: Το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro Pross, όπως πάντα, τα βουνά και τα θαύματα, ενώ μια πιο μέτρια έκδοση, το OnePlus 8 Lite, φαίνεται να είναι επίσης επικυρωμένος σε μικρότερους προϋπολογισμούς. […]

OnePlus 8, 8 Pro και 8 Lite: Super Screen, Design, Χαρακτηριστικά … όλα όσα γνωρίζουμε γι ‘αυτά | Φαινομενικός

[…] Είναι σαφώς μέρος των πιο αναμενόμενων smartphones του έτους 2020: Το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro Pro, όπως πάντα, τα βουνά και τα θαύματα, ενώ μια πιο μέτρια έκδοση, το OnePlus 8 Lite, φαίνεται να είναι επίσης να ικανοποιήσει λιγότερο σημαντικοί προϋπολογισμοί. […]

Εντάξει;) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. PS: Λατρεύω τη νέα διάταξη του ιστότοπου και της εφαρμογής, είναι καλή δουλειά !

Αυτό είναι το σφάλμα του έτους 2020
Είναι ένα σφάλμα, επιθεωρούμε.
Πρώτη δημοσίευση στις 16 Ιανουαρίου 2020, μπορείτε να μου δανείσετε το αυτοκίνητό σας για να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο ?

“Πρώτη δημοσίευση στις 16 Ιανουαρίου 2020” με σχόλια πριν από τρία χρόνια, νομίζω ότι ο Frandroid έπεσε σε ελάττωμα του χώρου 🙂

Το αρχείο ενημερώθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020 ! ��
Το αρχείο ενημερώθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020 ! ��

Όχι, δεν έχουν μειώσει το κενό καθόλου, όλα τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα στο Snapdragon 855 από ό, τι στο Exynaze 9820 ή 9825, η GPU του Snapdragon είναι πιο ισχυρή, οι XDA-Developers εξέτασαν τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ του ευρωπαϊκού S10 και του American με Το GameBench, για παράδειγμα ο Shadowgun Legends μετατρέπει 56 fps στο Snapdragon 855 και 35 FPS στο Exynaze 9820 https: // www.Xda-developers.Com/samsung-galaxy-s10-exynos-9820-versus-snapdragon-855-gaming-performance-compapison Μέγιστη γραφική ρύθμιση σε fortnite (Epic) μπορεί να ενεργοποιηθεί στο Snapdragon 855 (και ακόμη και 845), αλλά όχι στο Exynaze 9825 (σημείωση 10 + Ευρωπαϊκή) Υπάρχει επίσης στο YouTube μια σύγκριση βίντεο της απόδοσης μεταξύ του S10+ Snapdragon και του Exynos και το Snapdragon τρέχει σε 10 fps περισσότερο σε PUBG και NBA 2K19 https: // uploads.διαφωνώ.com/images/f0a8bc115830f6e5fc23df8437db96ccb38b5ab0491e776ae325b8225df56dae.jpg

Το Samsung Galaxy A90 5G τον Οκτώβριο ! Το πρώτο smartphone της Samsung στην Ευρώπη με το Snapdragon 855 αντί για το Exynaze τόσο πιο αποτελεσματικό από το S10 και τη σημείωση 10 ��

A90. Η τιμή εκτόξευσης είναι πολύ υψηλή γνωρίζοντας ότι το 5G είναι τόσο άχρηστο στη Γαλλία. Θέλω να διευκρινίσω ότι από την αποτυχία του Exynos 9810 που ήταν σε μεγάλο βαθμό κάτω από το SDG 845 Samsung άρχισε να καλύπτει τα 9820 και 9825 που μειώνουν το χάσμα με τον ανταγωνισμό. Ελπίζουμε ότι θα εξισορροπήσουν το επόμενο έτος.

Αχ καμία αντιπαράθεση με το μελλοντικό OnePlus 7t μάλλον !
Top 10 Best Smartphones του 2019: Η επιλογή μας σε βίντεο | Φαινομενικός

[…] Φυσικά, δεν είχαμε κανένα περιθώριο να ενσωματώσουμε όλα τα καλύτερα smartphones σε αυτό το Top 10, ακόμα και αν φέρει την αναφορά “2019”, αφορά μόνο το πρώτο εξάμηνο. Μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στον πλήρη οδηγό αγοράς για τα καλύτερα smartphones καθώς και τη λίστα των smartphones που περιμένουμε τα περισσότερα. […]

Πρέπει επίσης να προσθέσετε το Sony Xperia 1R ή το Sony 2 Le Sony Foldable . Η Sony Work επίσης μια πτυχή Xperia αν θυμάστε διαρροές.

Βάλτε το Grand Sony παρακαλώ !
Θέλετε ένα iPhone, παίρνετε ένα iPhone. Πού είναι το πρόβλημα ?
Ανυπομονώ για το επόμενο Galaxy Nexus

Τέλος, έκανε το Pschiit. Έπρεπε να ακυρώσω τις ημερομηνίες μου στην Ατλάντα, το Σίδνεϊ και το Τόκιο. Διατήρησα μόνο το Lion Sur Mer.

Πήρα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.
Δεν είναι κακό, αισθάνομαι ότι έχω ωριμάσει πραγματικά ! Και κτύπημα ?
είμαι πολύ καλά. Και εσύ, πώς είσαι το diantro πριν από 5 λεπτά ?

Γεια σας Tabo56 Πριν από δύο χρόνια ! Χα, δεν λυπάμαι, είναι tabo56 πριν από 15 λεπτά ! Ήταν πριν από 15 λεπτά ? Καθώς και πριν από δύο χρόνια ?

Δύο μετά είναι το ίδιο.
Το πιο αναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone το 2019 ! | Myteq

[…] Η Huawei και η Xiaomi ανακοίνωσαν αντίστοιχα μοντέλα smartphone που θα είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά το 2019 ! […]

Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα να μιλήσω με κίνδυνο να γλιστρήσει με μερικούς, αυτό που δεν θέλω, δεν έχετε το ίδιο όραμα για τα πράγματα με εμένα, που είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί όλοι να συμφωνήσουν. Και όταν δεν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, τουλάχιστον ήμουν ανυψωμένος έτσι, σας βλέπουμε, αλλά καλό. Με αυτό, χαιρετίζοντας σε όλους εσάς.

Αυτό για μένα είναι ο εθισμός για αυτό που μιλάς. Και υπάρχει σε πολλούς τομείς. Για να καταναλώσω ότι είναι μια επιλογή, είναι συχνά μια ευχαρίστηση και σε καμία περίπτωση περιορισμού.

Υποχρεωμένος να το περιμένει πλέον να λειτουργεί ?
Αλλά τι λες .

Αυτό είναι υπέροχο είναι ότι ένας καταναλωτής λογικά έχει επίσης έναν εγκέφαλο, χρησιμοποιώντας το δεν κοστίζει γύρο, και ότι μπορεί να πει ότι είναι ελεύθερος να μην καταναλώσει.

Όχι καθόλου είμαι πολύ χαρούμενος, στη συνέχεια γνωρίζουμε ότι μετά από ένα και μισό οι μπαταρίες των τηλεφώνων μας αρχίζουν να εξασθενούν, ξεπερνούνται στην ποιότητα των φωτογραφιών κ.λπ.

Εντάξει, σκέφτηκα ότι είχε μια ανησυχία.

Καλά! Αντίθετα, που παρατηρήθηκε από την τελευταία ναυαρχίδα της Sony, το Xperia XZ3, έχουμε το δικαίωμα στην ελπίδα για μια καλή ταχύτητα. Πριν είχα χάσει την ελπίδα, αλλά από το εύρος XZ1/XZ1C, η Sony αρχίζει να σηκώνεται από τις δάφνες της και το XZ3 είναι απόδειξη αυτού

Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είστε ο μόνος
Είναι τα αρπακτικά τους, να πιστεύουν ότι πληρώνονται από αυτά τα σημάδια

Ω, νομίζω αν, αλλά δύο χρόνια για ένα smartphone είναι καλό. Χειρότερα είναι τα χρήματά μου, κάνω ό, τι θέλω.

Δεν θα λειτουργήσει πια ?

Περιμένω το S10 και το Mi Mix 3S. Στο τέλος του έτους θα είναι λίγο πάνω από 2 χρόνια που θα έχω το S8 μου, θα είναι καιρός να το αλλάξω

Το Xiaomi Mi 9 λείπει με τον αισθητήρα φωτογραφιών των 48 megapixel, του οποίου η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2019. Πριν από λίγες ημέρες ο Lin Bin, ο πρόεδρος της Xiaomi, δημοσιεύτηκε στο Weibo μια φωτογραφία ενός smartphone που λαμβάνει έναν αισθητήρα φωτογραφιών 48 megapixel.

Το Samsung Galaxy S10 έχει ήδη την κινεζική κλώνη του – Frandroid – www.Τελείωμα.com

[…] Το επόμενο high -end smartphone από τη Samsung, το Galaxy S10, αναμένεται με ανυπομονησία. Εάν κάνουμε ένα σημείο στις φήμες, έχουμε ήδη μια αρκετά ακριβή ιδέα για το τι […]

Το Samsung Galaxy S10 έχει ήδη την κινεζική κλώνη του – Frandroid – UniversMartphone

[…] Το επόμενο high -end smartphone από τη Samsung, το Galaxy S10, αναμένεται με ανυπομονησία. Εάν κάνουμε ένα σημείο στις φήμες, έχουμε ήδη μια αρκετά ακριβή ιδέα για το τι […]

Τίποτα δεν πρέπει να ελπίζουμε να στη Sony ότι εξακολουθούν να έχουν 4 τρένα καθυστέρησης στον ανταγωνισμό. Από την άλλη πλευρά, η Sony κερδίζει εκατομμύρια δολάρια χάρη στους αισθητήρες φωτογραφιών της που εξοπλίζουν σχεδόν όλα τα smartphones στον κόσμο, δισεκατομμύρια smartphones κάθε χρόνο. Η Sony κυκλοφόρησε αυτό το καλοκαίρι ένας νέος αισθητήρας φωτογραφιών 48 megapixel αυτό το καλοκαίρι που θα πρέπει να εξοπλίσει το μέλλον Xiaomi Mi 9 το 2019 το 2019.

Λοιπόν, μπορεί να είναι ότι της αρέσει η συντριπτική πλειοψηφία απλά – –
Η Apple έβαλε πάντα παλιά μοντέλα iPhone κατά την είσοδο -επίπεδη, από το 2009.

Λοιπόν γιατί η Apple δεν μπορούσε πλέον να πουλήσει το iPhone 7 ή 8 ? Γενικά, δεν ακολουθούν τάσεις σε αντίθεση με τους Κινέζους κατασκευαστές. Σίγουρα θα παραμείνουν στον κατάλογο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με πτώση τιμών.

Ένα πραγματικό ζουμ είναι μάλλον καλό, και πολλοί δοκιμαστές ενέκριναν αυτούς τους διπλούς αισθητήρες φωτογραφιών, τουλάχιστον στο iPhone

Απόθεμα για μια τυποποιημένη ανταλλαγή σε περίπτωση ανησυχιών, δεν ανησυχώ γι ‘αυτό στη χειρότερη Apple πωλεί το απόθεμά της σε τιμή κόστους για να πουλήσει στην αγορά

Η Samsung ανακοινώνει έναν αισθητήρα φωτογραφιών 48 megapixel ακριβώς εγκαίρως για το Galaxy S10 | Τεχνικά νέα

[…] Η Samsung Electronics λέει ότι η μαζική παραγωγή των αισθητήρων Isocell Bright GM1 και GD1 έχει προγραμματιστεί για το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Θα ενσωματωθούν εγκαίρως στο μέλλον της μάρκας Galaxy S10 που περιμένουμε την αρχή του έτους 2019. […]

“HS, κινούμαι και κλείνω το θέμα” lol
Συμφωνώ. OnePlus, Xiaomi, Samsung. Αυτό είναι όλο ?

Δεν αναφέρονται τα περισσότερα smartphones το 2019 (HTC, Sony, LG, Σημείωση 10 από τη Samsung και πολλά άλλα. Ουσία.

MI Lex και Mi Mix 3: Το Xiaomi εμπνέεται από τη χειρότερη ιδέα της Samsung, του κουμπιού Bixby | Στο σπίτι

[…] Πολλοί επομένως αναρωτιούνται ήδη αν θα είναι δυνατόν να απενεργοποιηθούν αυτό το κουμπί ή όχι. Ακόμα άλλοι αναρωτιούνται τι είναι αυτό το μυστηριώδες Xiaomi Mi Lex που μιλάει γι ‘αυτόν για πρώτη φορά εδώ. Ίσως θα μάθουμε περισσότερα τον Οκτώβριο, στο σύννεφο των ανακοινώσεων που σχεδιάζονται κατά τη διάρκεια του μήνα της συγκομιδής. […]

Γεια σας, “Θα τα αφαιρέσει, προφανώς …”. Η ανάλυσή σας ήταν εντελώς ψευδής => η Apple διατηρεί 7 και 8 σε τιμές με βραχίονες (βλ. Keynote από τις 12/09/2018).

Ανυπομονώ να bixby στα γαλλικά. χαχαχα
Google Pixel 3 XL: Μια πρώτη δοκιμή δίνει μια ιδέα για την απόδοσή της Στο σπίτι

[…] Το Google Pixel 3 και το Pixel 3 XL αποτελούν μέρος των πολυαναμενόμενων smartphones για αυτό το τέλος του έτους. Η Google θα πρέπει να τους αποκαλύψει επισήμως το φθινόπωρο, ταυτόχρονα με το Pixelbook 2 και […]

Γεια σας, αυτό είναι και αυτό που ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Παρ ‘όλα αυτά, σε μια τέτοια κατάσταση, αναρωτιέμαι τι η Apple θα κάνει τα αποθέματα iPhone της “παλιάς γενιάς” (6s, 7, 8 …) και ειδικά 8, 8+ (συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου) που είναι πρόσφατα ? Εκτός αν το χρησιμοποιούν μετά από υπηρεσία Sales .

http: // www.φραντροειδές.com/brands/essential/506894_essential-serte-andre-et-llesiel- +-2-seied-annule και ακόμη και αν θα εξακολουθεί να σχεδιάζεται, τώρα απέχει πολύ από τα πιο αναμενόμενα smartphones.

Θα τα αφαιρέσει, προφανώς, προσφέροντας φτηνά braded iPhones δεν είναι απολύτως προς το συμφέρον τους

Γεια σας, λόγω της άφιξης τριών νέων μοντέλων χωρίς σύνορα, υποθέτω ότι η εταιρεία Apple δεν θα είναι πλέον σε θέση να πουλήσει την παλιά σειρά (6, 7 και 8) στις τρέχουσες τιμές. Ως εκ τούτου, θα τα πουλήσει ή θα τα διαγράψει από τον κατάλογό του, νομίζετε ?

Γεια σας, στην Κίνα, ο αριθμός 9 είναι τυχερός, αλλά ο αριθμός 888 αντιπροσωπεύει το Ultimate. Το OnePlus 888, δεν είναι έτοιμο να δει το φως της ημέρας .

Θα ήταν καλό να αφαιρέσετε το βασικό τηλέφωνο 2 από τη λίστα τώρα που η εταιρεία έχει ρίξει το σφουγγάρι.

Καταναλωτής για να δει το XZ3.
Πρέπει να προσθέσετε το Sony Xperia XZ2 Premium με τους διπλούς αισθητήρες φωτογραφιών που θα φέρει επανάσταση.
Το OP5T δεν έχει ούτε SD ^^
Το Google Pixel δεν μετράνε?
Σίγουρα προσθέστε τον σύντροφο 20

Είναι ιδιαίτερα τα παιδιά στο Zonzon που είναι υποψήφιοι επειδή προς το παρόν δεν μπορούν να “περάσουν” περισσότερο από το Nokia 3310, με πτυσσόμενο smartphone θα πρέπει να “περάσει” 😉

Τα πιο αναμενόμενα smartphones το 2018 | Έξυπνη Devess

[…] Είτε πρόκειται για ειδήσεις υλικού, λογισμικό, εφαρμογές και παιχνίδια, χαρακτηριστικά, δοκιμές και gadgets, η εφαρμογή “Tech Geek” Android σας φέρνει πλήρη κάλυψη. Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ >> “Tech Geek” στην πηγή Google Play […]

Γίνεσαι λίγο γελοίο με το πτυσσόμενο teletelep σου.

“Η υποτιθέμενη μοτοσικλέτα Z2 (2017) και η μοτοσικλέτα Z (2016)” Το “υποτιθέμενο” δεν πρέπει πλέον να είναι, είμαστε το 2018 και το Z2 μοιάζει με αυτό. ;

Με κάνεις να γελάσω στο Frandroid για να πιστέψω σκληρά ως σίδερο ότι κάθε χρόνο θα είναι το σωστό για πτυσσόμενα smartphones XD

Oulah ναι, άφησα λίγο πολύ εκεί, ευχαριστώ !
Όλα όσα γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy S9 (και το Galaxy S9 Plus)

[…] Έκπληκτος, το Samsung Galaxy S9 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones το 2018. Πολύ πολυπόθητο, είναι το θέμα πολλών διαρροών και φήμες, τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει […]

Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2018 Samsung Galaxy S9 (και Galaxy S9 Plus) –
[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2018 Samsung Galaxy S9 (και Galaxy S9 Plus) […]

Ε . Πώς μπορείτε να κρατήσετε το τηλέφωνό σας με το αριστερό σας χέρι και να το ξεκλειδώσετε στη δεξιά άκρη του τηλεφώνου με τον αριστερό αντίχειρα . Δοκιμάστε, αυτό δεν είναι δυνατό. Εκτός αν παίρνετε το τηλέφωνό σας με τον άλλο τρόπο (το πίσω μέρος του τηλεφώνου μπροστά σας). Φτιάξτε τη δοκιμή.

Λέτε NIMMP ! Ο αισθητήρας στα δεξιά δεν διαταράσσει τον αντίχειρα του αριστερού χεριού για να έχει πρόσβαση και χωρίς συγκεκριμένο χειρισμό ..

Uh, το pixel 2 denboite τίποτα καθόλου, τελικά, αν σε φωτογραφία και βίντεο ναι, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα. Το Xperia XZ Premium, για παράδειγμα, είναι ταχύτερη από το Pixel 2 που χρησιμοποιείται και στη μνήμη RAM. Και τότε είναι εξοπλισμένο με θύρα SD και θύρα Jack + IP 68

Για να μην αναφέρουμε τον διπλό αισθητήρα φωτογραφιών που δεν έπεισε κανέναν δοκιμαστή. Από τα μειονεκτήματα για ένα διαρκές smartphone δεν έχει απομείνει κανείς.

Εντάξει, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα πάω για ύπνο λιγότερο ηλίθιο απόψε ?

Η Huawei και η Samsung εκραγούν τις τιμές. Snapdragon σε όλους τους άλλους στη μέση και στην κορυφή της σειράς, ακόμη και η Sony έριξε το Helio P στη σειρά XA. Από 18/9 ηλίθιο που γενικεύεται. Πραγματικά δεν μου αρέσει η αγορά και κανείς δεν κινείται !

Υπήρχε ένα OnePlus 2, με το Crapdragon 810. Η απουσία του OnePlus 4 συνδέεται με μια δεισιδαιμονία σε σύγκριση με τον αριθμό 4 που φέρει θλίψη. Έτσι το OnePlus 6 φαίνεται συνεπές.

Γεια σας φίλοι, δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί από τους YouTubers καθώς μιλούσατε για ένα ακόμη 6 όταν κάνουν ένα ακόμα, ένα συν 3/3t και στη συνέχεια ένα ακόμη 5/5t, οπότε αν σκεφτούμε, Θα πρέπει να κάνουν ένα συν 7 όχι ? Πηγαίνουν από δύο σε δύο ? Δεν ξέρω, πες μου αν η παρατήρησή μου είναι ανόητη

Για μένα η τελική επιλογή Android Stock Level είναι ένα ακόμη 5T (καλό OK Oxygenos αλλά είναι καλύτερο απόθεμα). Το εικονοστοιχείο δεν διαθέτει θύρα ή θύρα SD, κάνει 2 τεράστιες μαύρες κουκίδες στο συμβούλιο διόρθωσης παρά το ρελαντί που ασχολείται με όλους τους άλλους, αλλά θα φορεθεί σύντομα σε πολλά παλιά, οπότε αυτό το αποκλεισμένο δεν θα διαρκέσει και την «άφιξη Οι υγρές φακοί θα επαναλάβουν την αγορά.

Καλή χρονιά ανεμιστήρα (?) μυθικό τριφύλλι;)

Μην παραμελείτε το Pixel 3 επειδή ακόμη και αν το pixel 2 είχε έναν κακό τύπο παραμένει η τελική επιλογή για το απόθεμα Android και από τον τρόπο που οι φωτογραφίες είναι απλώς η καλύτερη συσκευή του 2017, ώστε να μπορούμε να περιμένουμε τα υπόλοιπα με το Can -Itre A Double αισθητήρας που χρησιμοποιείται για κάτι.

Απολύτως, S845 με μη καμπύλη οθόνη 16/9, τιμή ? Ελπίζουμε να 699 ευρώ για τα 64 GB, και πολύ γρήγορα στα 599 ευρώ. Το A (XA2) θα ήταν ένας καλός συμβιβασμός με το S835. Για επίσημα σχέδια, χαρακτηριστικά και τιμές, ας περιμένουμε έναν σύντομο μήνα.

Καλή χρονιά σε όλους. Η Sony εξοπλισμένη με το S845 με σχεδόν χωρίς φετινή σχεδίαση μη -curved οθόνες 16/9 έχει ξεχαστεί μοιάζει με.

Όχι NDA, από την άλλη πλευρά δεν θυμάμαι αν έχουμε ήδη το προϊόν σε δοκιμές, ελέγχω αύριο !
Καλή χρονιά στην ομάδα. Γι ‘αυτό είναι όταν το τέλος της NDA για την άποψη τιμής 10 ?

Το λιγότερο συμπαγές S8 ? Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο λόγος οθόνης μεταξύ του S8 και του iPhone X δίνει το πλεονέκτημα στη Samsung.

Εάν το G7 είναι τόσο εύκολα διαθέσιμο σε μεγάλες μάρκες όσο το V30 είναι τρομακτικό για την LG. Εκτός από το Amazon και στο BT, για να βρείτε το LG V30 είναι Arlesienne

Για τη Motorola υπήρχε η δύναμη Z2 που κυκλοφόρησε στη Γαλλία (με το S835) τον Ιούλιο, έτσι ένα Z3 το 2018 με S835 και επιπλέον κάτω από το Nougat θα με εκπλήσσει πολύ ! Για το Samsung Galaxy X δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει το 2018, επειδή είναι μόνο ένα πρωτότυπο και δεν νομίζω ότι το γεγονός ότι μπορεί να διαχειριστεί μια εκτεταμένη οθόνη. Εκτός αυτού, είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι κατάλληλο για βίντεο, περιήγηση στο διαδίκτυο και εφαρμογές. Όπως και στον υπολογιστή, είναι χρήσιμο επειδή διαχειριζόμαστε πολλά παράθυρα, αλλά σε μια πλάκα που θα είναι 6 “διευρυμένη παραμένω σκεπτικός. Προσωπικά περιμένω να δω τις λεπτομέρειες: – Motorola Z3: Μορφή 18: 9 ? Μεγαλύτερη οθόνη ? Νέα μοτοσικλέτα (ελπίζω ότι θα κυκλοφορήσουν μια δεύτερη έκδοση του προβολέα βίντεο αλλά σε 720p αντί για 480p ! Ή μια νέα έκδοση του Mod Pad Game που έχει πολύ μικρά χειριστήρια) – Sony Xperia Z1 Premium: Το μόνο τηλέφωνο που έχει μια οθόνη 4K, ελπίζω ότι θα είναι έτοιμο για ονειροπόληση αυτή τη φορά. 4K και S845, θα ήταν ένα τρελό κοκτέιλ για το VR ! – Xiaomi Mi Max 3: Επειδή οι φήμες για μια μορφή 7 “σε 18: 9 εξακολουθεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Να συγκριθεί με το Samsung Galaxy Tab J, το οποίο είναι επίσης 7 “αλλά με τα σύνορα άξια ενός αυτοκινητοδρόμου 3 -way, ένας αηδιαστικός ορισμός και στροφή κάτω από το Lollipop. Το 2017 ήταν η χρονιά των περιγράμματος και η μορφή 18: 9, 2018 θα είναι σίγουρα η χρονιά του AI και (λίγο) του VR στο Mobile

Το smartphone που δεν μπορώ να περιμένω να δω είναι το Sony Xperia XZ1 Premium. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει μια ιδέα, είναι απλά τέλειο. Τίποτα να πω. https: // youtu.Να είναι/ux7ld4tanoq

Ενημερωμένο αρχείο στις 31 Δεκεμβρίου 2017
Ticitron, πατάτε τα νέα σας που επιλέγουν το smartphone της Sony Xperia το 2017 ?
[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones Android του 2018 […]
Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone ? Η καλή βαλβίδα ! Θα μοιάζει με άλλους !

Κατά προτίμηση. Επειδή κατάφερα να χρησιμοποιήσω τα δύο βρίσκω ότι η κατοχή του αισθητήρα στο μπροστινό είναι πιο πρακτικό, αφού είναι επειδή το τηλέφωνό μου είναι συχνά τοποθετημένο σε ένα τραπέζι, ένα γραφείο ή άλλο όταν δουλεύω για παράδειγμα. 🙂

Βρίσκω τον αισθητήρα στο πίσω μέρος πιο άνετα, σχεδόν έσπασα το S7 μου προσπαθώντας να το ξεκλειδώσω και η πλοήγηση στη διεπαφή με αυτόν τον αισθητήρα είναι καθαρή ευτυχία στο παλιό μου P9 Lite ?

Και το HTC είναι nougat ?
Νέο Sony ειδικά !

Έτσι, όπως το iPhone 2018 Serra κάτω από το Android ! Δροσερός ? Σοβαρά, περίμενα S9, HTC 12, 1+6, Xperia XZ2, LG G7 και Σημείωση 9. Αλλά όχι στο iPhone του 2018 ?

Είναι λίγο από τον μόνο λόγο που με ωθεί να κατεβαίνω μέχρι στιγμής στο com! : Π

Ο κύριος Cassim είναι μάλλον το S8+ το οποίο αναφέρεστε στο iPhone X ? Βρίσκω το S8 μου λιγότερο από το iPhone x. Και είναι το S8+ που έχει οθόνη 6.2

ήδη περιμένετε μέχρι να βρεθεί το V30 στο FNAC, Darty ή άλλο και ότι μπορούμε να το κρεμάσουμε στο χέρι. Στην πραγματικότητα δεν θα έχετε 20 εκδόσεις του G7 φυσικά χωρίς επιλογή στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ για το Xiaomi MI7 ! ?
Huawei Mate 11 Honor 10 Huawei P11.
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ένα iPhone XS νομίζω ότι τα επόμενα iPhones θα επαναλάβουν το σχέδιό του

Το LG G7 θα πρέπει να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2018 για παγκόσμια κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2018 ή ακόμα και στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 για την Ευρώπη.

Ευτυχώς, το V40 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018 για να ξεχάσει το G7.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία το LG G7 που θα έχει ένα S835, μια μέση οθόνη OLED, μια μέση αυτονομία και η οποία θα πωληθεί € 945 για την έκδοση 128 GB (εκτός από τη Γαλλία όπου θα έχουμε μόνο την έκδοση 64 GB, χωρίς DAC ·.

Χτυπήσαμε τη Sony στο 0% της αγοράς ?

Είναι για αναφορά, πρέπει να τους εξηγήσετε τα πάντα σε αυτούς τους νέους . Παρεμπιπτόντως, σας επιτρέπει να ξαναδιαβάσετε τα καλύτερα αστεία μου ?

Δεν καταλαβαίνω τι είναι για εσάς να “ενημερώσετε” άρθρα? Δεν μπορείτε να φτιάξετε ένα νέο?

Αλλά όχι, δεν καταλαβαίνετε ότι τα νέα iPhones 2018 θα γυρίσουν κάτω από το Oreo. Αίτημα από Iandroid.
Σούπερ για αριστερά -handers ! Πώς να στερήσετε τον εαυτό σας το 20 % της αγοράς ·)

Το ιδανικό μέρος για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι το σωστό μέρος του τηλεφώνου, καθώς η Sony και η Razer έχουν ενσωματώσει τους αισθητήρες τους.

Νομίζω ότι πρέπει να ενημερώσετε αυτήν τη σελίδα. Τα smartphones που είμαστε ανυπόμονοι να δούμε το 2018 είναι: κόκκινο smartphone Samsung Galaxy S9 HTC U12 LG V40 Razer Phone 2 OnePlus 6T Google Pixel 3 XL Huawei Mate 11 Pro iPhone XS Xiaomi Mi Mix3 και τα New Sony Smartphones που θα μπουν στο Edge. Αυτά τα smartphones περίμεναν το 2018.

Συμφωνώ απολύτως !

Καταλαβαίνω ότι το iPhone X σας φέρνει επιπλέον επισκέψεις σε εσάς, αλλά το ταιριάζει σε ένα άρθρο “Reserded” για τα smartphones Android γίνεται περίεργο εκεί.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι που περιμένουν το θηρίο της Sony. Το xperia xz1.

Ήταν πριν γίνω συγγραφέας αυτών των άρθρων που προκάλεσαν το συντακτικό προσωπικό και σας ωθεί στη διεθνή σκηνή

Όλοι βλέπουν το μεσημέρι στην πόρτα τους όπως λένε, το σημαντικό είναι ότι βρίσκετε τον λογαριασμό σας για τη χρήση σας 🙂

Σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ το κουμπί Home, σε καμία περίπτωση να μην το ανοίξω, απλώς για να επιστρέψω στο κύριο μενού. Αλλά το S8+ είναι πολύ μεγάλο για να το χρησιμοποιήσετε άνετα με το ένα χέρι χωρίς να διακινδυνεύσετε να φύγετε. Και ναι, το παίρνω στο χέρι κάθε φορά για να το ξεκλειδώσω, ούτως ή άλλως προτιμώ να το χρησιμοποιήσω και να διαβάσω το κείμενο, που το αφήνουμε στο γραφείο (γιατί δεν μου αρέσουν να δούμε τι διάβασα και εγώ). Το τηλέφωνό μου το χρησιμοποιώ ακόμα στο χέρι, εκτός από το να διαβάζω τις ειδοποιήσεις μου γρήγορα και δεν χρειάζεται να το ξεκλειδώσω. Στην πραγματικότητα, πριν από αυτό το Samsung αναρωτήθηκα πώς θα έκανα στο αυτοκίνητο, αν ήθελα να το ξεκλειδώσω από τότε που βρίσκεται στο πίσω συνδεδεμένο με το Bluetooth του αυτοκινήτου.

Δείτε τι έγραψα παραπάνω. Με έξυπνη κλειδαριά μπορείτε να το διαμορφώσετε έτσι ώστε να μην κλειδώσετε τον εαυτό σας όταν είναι συνδεδεμένο με το Bluetooth του αυτοκινήτου ή σε ένα ακουστικό Bluetooth. Το S8+ είναι μεγάλο και επομένως όταν το έχω στο χέρι, έτσι ώστε να μην το πέσει, ο αντίχειρας δεν φτάνει στο κάτω μέρος της οθόνης. Πρέπει να το κρατήσω στο κάτω μέρος, το οποίο το βάζει σε μια μικρή ασταθής ισορροπία. Εντάξει για όταν τοποθετείται επίπεδη σε ένα τραπέζι, αλλά σε αυτή την περίπτωση το παίρνω στο χέρι, είναι πολύ γρήγορο. Και ούτως ή άλλως προτιμώ να το χειριστώ με το να το έχει στο χέρι αντί να το αφήσω σε ένα τραπέζι, η γωνία ανάγνωσης δεν είναι τρομερή επίπεδη σε ένα τραπέζι.

Εντάξει. Ο καθένας έχει τη χρήση του 🙂 Δοκίμασα με το S8+, όταν το παίρνω στο χέρι σωστά, καλά στην παλάμη μου, ώστε να μην διακινδυνεύσω να φύγω, καμία πιθανότητα να φτάσω στο κάτω μέρος της οθόνης (όπου θα τοποθετηθεί ένας μπροστινός αισθητήρας) με τον αντίχειρα. Για να φτάσω στον μπροστινό αισθητήρα με τον αντίχειρα, θα έπρεπε να κρατήσω το S8+ μόνο στο κάτω μισό, με το χέρι μου που είναι τοποθετημένο μόνο στο κάτω μισό του τηλεφώνου. Και δεν μπορώ να το βρω άνετο, φοβάμαι πάντα να το ρίξω. Μετά τις στιγμές που πρέπει να το ξεκλειδώσω χωρίς να το κρατήσω στο χέρι είναι ακριβώς στο αυτοκίνητο και το θέτω έτσι ώστε να μην κλειδώνει όταν είναι συνδεδεμένο με το Bluetooth του αυτοκινήτου (έξυπνη κλειδαριά)). Μαζί μου για πολύ γρήγορη διαβούλευση είμαι ικανοποιημένος με ειδοποιήσεις ή διάγραμμα (γρήγορα να εντοπίσω), ή το παίρνω στο χέρι ούτως ή άλλως, είναι πολύ γρήγορο.

Τι μου είπαν ως μαλακίες πριν από έξι μήνες !
Τα πιο αναμενόμενα smartphones Android του 2017 | Συμβουλές και ιδέες ιστού.

[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones Android το 2017: Ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας βράζει συνεχώς και ειδικά σε συνεχή ανανέωση. Τα smartphones ακολουθούν το ένα το άλλο και μοιάζουν τόσο … πηγή […]

Τα πιο αναμενόμενα smartphones Android του 2017 | Δουλειά στο σπίτι.

[…] Τα πιο αναμενόμενα smartphones Android το 2017: Ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας βράζει συνεχώς και ειδικά σε συνεχή ανανέωση. Τα smartphones ακολουθούν το ένα το άλλο και μοιάζουν τόσο … πηγή […]

Διαφορετικά, παίρνετε το πιο πρόσφατο !: Δ

Έχω 6 ακόμη, δεν χρειάζονται ποτέ 2 χέρια για να το ξεκλειδώσουν. Με τον αντίχειρα, είναι εξίσου γρήγορο να διευρύνει το τηλέφωνο. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει πλεονέκτημα και μειονεκτήματα. Δεν μου αρέσει ο αισθητήρας στην πλάτη μόνο για να το ξεκλειδώσει, πρέπει να το πάρετε στο χέρι. Και για απλή γρήγορη διαβούλευση, νομίζω, το καλύτερο είναι ο αισθητήρας στο μέτωπο. Αυτό με βαρεθεί περισσότερο με το iPhone 8, είτε δεν θα υπάρχει αισθητήρας, είτε θα είναι στην άκρη.>.> Στη συνέχεια, από το ζήτημα της φυσικής θέσης, είναι απλώς ένα ζήτημα συνήθειας. Προσωπικά, ” Έχω 3 τρόπο να διατηρήσω το τηλέφωνό μου. Μόνο ένα μόνο μου επιτρέπει να φτάσω στον αισθητήρα στο πίσω. Στην περίπτωση του αισθητήρα στο μπροστινό μέρος, έχω 2/3 που μου επιτρέπει να το περιμένω. Ένα από τα οποία είναι το ίδιο για να περιμένετε τον αισθητήρα στο πίσω μέρος. Και η άλλη είναι αυτή που χρησιμοποιώ περισσότερο για να χειριστεί το τηλέφωνό μου έχει ένα και 2 χέρι. (Θα τραβήξω φωτογραφίες για να δείξω)

Είμαστε εκεί για να τον επαινέσουμε τη χρήση του αντίχειρα για τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μέτωπο, αλλά αν είναι τολμά να μην μιλήσει γι ‘αυτό, αλλά δεν έχει αντίχειρες ! Καθορίζω για το #TeampermierDegré ότι είναι το χιούμορ eh 😉

Μην συμφωνείτε, ως εκ τούτου, προσπαθήστε να ξεκλειδώσετε το smartphone σας, χωρίς να το μετακινήσετε, όταν τοποθετείτε επίπεδη σε ένα γραφείο ή ένα τραπέζι ή ακόμα και όταν εγκατασταθείτε σε υποστήριξη αυτοκινήτου/δύο τροχών. Επιπλέον, ο αντίχειρας σας χρησιμοποιείτε όλη την ώρα στην πρόσοψη του κινητού, χωρίς χάσιμο χρόνου ή ακόμα και οποιαδήποτε “γυμναστική” για να ξεκλειδώσετε το smartphone.

Συγγνώμη, αλλά για μένα είναι όλο το αντίθετο, ήδη το τηλέφωνο τοποθετεί στο γραφείο που κάνετε πώς το παίρνετε στο χέρι κάθε φορά για να το ξεκλειδώσετε ? Τότε η λαβή είναι εντελώς φυσική εάν χρησιμοποιείτε τον αντίχειρά σας, τόσο φυσικό όσο χρησιμοποιώντας το κουμπί “σπίτι” (φυσικό ή εικονικό) και δεν χρειάζεται για δύο χέρια.

Δεν ξέρω τι έχετε όλη την ώρα με την εμμονή σας για έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μπροστά για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην πίσω πλευρά, κρατάμε το smartphone του στο χέρι (σε ​​αυτή την περίπτωση για μένα ένα S8+), το δάχτυλο φυσικά έρχεται να τοποθετηθεί στον πίσω αισθητήρα και το PAF είναι μαγικό το τηλέφωνο ξεκλειδωμένο. Ενώ ένας αισθητήρας στο μπροστινό. Μετά από ναι ίσως πρέπει να κάνουν λίγη σημασία για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, η ιστορία που βρίσκεται εύκολα. Αλλά με ένα κέλυφος (και πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση για να μην τοποθετήσετε ένα κέλυφος σε ένα S8+ δεδομένης της τιμής, εκτός αν έχετε καλή διαβεβαίωση), καθώς το κέλυφος κάνει ένα πάχος στο πίσω μέρος, το δάχτυλο έρχεται φυσικά τοποθετημένο Ο αισθητήρας αποτυπώσεων ολισθαίνοντας από το κέλυφος. Αυτή είναι η περίπτωσή μου με το spigen μου υβριδικό κέλυφος. Εν ολίγοις, τι, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω. Είναι μακρύτερο, λιγότερο πρακτικό. Εγώ στο S8+ μου είναι τόσο πρακτικό που έφυγα από το κλείδωμα μετά το 30s. Αν είχα έναν αισθητήρα στο μέτωπο θα έβαζα το κλείδωμα σε 5 λεπτά επειδή δεν είναι πρακτικό.

Κάντε νέα σοβαρά άρθρα ή διαγράψτε τα σχόλια με κάθε maj, διαφορετικά δεν έχει νόημα:/ PS: Ξεχάσατε το κόκκινο.