Εδώ είναι τα 31 νέα emojis ενσωματωμένα στο iOS 16.4, εδώ είναι τα 108 νέα emojis που σύντομα θα φτάσουν στο iPhone – Βέλγιο iPhone

Εδώ είναι τα 108 νέα emojis που σύντομα θα φτάσουν στο iPhone

Υπάρχουν επίσης νέες δραστηριότητες : Άτομα που περπατούν, τρέχουν, γονατίζουν (και διαφορετικά χρώματα του δέρματος). Για προσβασιμότητα, ένα άτομο σε λευκό ζαχαροκάλαμο ή αναπηρικό καροτσάκι (6 εκδόσεις).

Εδώ είναι τα 31 νέα emojis ενσωματωμένα στο iOS 16.4

Η μεγάλη οικογένεια των emojis συνεχίζει να αυξάνεται με τα χρόνια, για μια γοητευτική επιλογή, που περιλαμβάνει περισσότερα από 3600 emojis. Στην πράξη, βρίσκουμε συχνά το ίδιο κεφάλι από το ένα έτος στο άλλο. Στην κορυφή του πιο χρησιμοποιούμενου συναισθηματικού ρεκόρ, εκείνης της μικρής κίτρινης πλευράς, ενός πραγματικού ηθοποιού στούντιο ικανό να δίνει γέλιο σε δάκρυα, με Transi Love, από ένα εικονοστοιχείο στο άλλο. Οποιοσδήποτε, 31 νέα emojis θα είναι σύντομα σε κλικ.

Καρδιές, ζώα ή ένα κλονισμένο κεφάλι

Σε αυτό το έτος 2023, 31 New Emojis θα σκάσει στο iPhone και το Android, μέσω της Emoji Generation 15. Οι προσθήκες είναι γνωστές για αρκετούς μήνες. Επιπλέον, μια έρευνα που διεξήχθη στο τέλος του περασμένου έτους έχει ήδη αποκαλύψει τα τρία πιο αναμενόμενα μοντέλα (οι δύο πυρήνες, μια ροζ καρδιά και μια ανοιχτή μπλε καρδιά, καθώς και η κλινική κίτρινη πλευρά). Παρ ‘όλα αυτά, αν η ταυτότητα του emojis είναι γνωστή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό δεν συνέβαινε με τον τελικό σχεδιασμό τους. Εδώ είναι τα τελευταία μοντέλα όπως εμφανίζονται στην έκδοση beta του iOS 16.4.

Βρίσκουμε λοιπόν το πρόσωπό μας που κουνάει, αρκετές καρδιές (ανοιχτό μπλε καρδιά, γκρίζα καρδιά, ροζ καρδιά), τα χέρια που σχηματίζουν ένα υψηλό πέντε μειώθηκαν σύμφωνα με έξι διαφορετικά χρώματα του δέρματος, πολλά ζώα (ορμή, γαϊδουράκι, πτέρυγα, μαύρο πουλί, χήνα, μέδουσα), υάκινθος, τζίντζερ, μπιζέλι, ανεμιστήρας, χτένα μαλλιών, μαράκας, φλάουτο και τέλος δύο σύμβολα, εκείνου του Khanda και του Wi-Fi.

Αρκετές αισθητικές προσαρμογές

Από την άλλη πλευρά, παρατηρείτε, σε σύγκριση με την αρχική εμφάνιση του emojis 15.0 Όπως προτάθηκε από το Unicode, μερικά emojis έχουν αλλάξει.

Το τρελό πρόσωπο για παράδειγμα είναι τώρα ένα κομμάτι της προκατάληψης, και είναι πλαισιωμένο από δύο σύμβολα που υπονομεύουν τις δονήσεις. Ο επικεφαλής του caribou εκπέμπει περισσότερη συμπάθεια, το bourricot εμφανίζει αδύναμα γκαμπέτα που του δίνουν έναν πιο λεπτό αέρα, ενώ η φωλιά είναι τελικά ουρά στον αέρα και μια πιο εστιασμένη έκφραση από ό, τι πριν.

Εδώ είναι τα 108 νέα emojis που σύντομα θα φτάσουν στο iPhone

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα emojis. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να παρουσιάσετε το νέο Cuvée 2023-2024. Για να γιορτάσουμε την ευκαιρία, το blog του emojipedia μόλις παρουσίασε τα 108 νέα emojis. Το τελευταίο θα συνοδεύει τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες. Προφανώς, το iOS 17 θα πάρει αυτή τη συλλογή από περισσότερα από 100 μη δημοσιευμένα emojis. Και θα υπάρχει κάτι για όλους !

Περισσότερα από 100 νέα emojis

Μεταξύ αυτών, θα βρείτε μοναδικά χαμόγελα ικανά να γυρίσετε το κεφάλι από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, προσθέτοντας ένα άγγιγμα δυναμισμού και διασκέδασης στα μηνύματά σας. Επιπλέον, τα emojis που αντιπροσωπεύουν αντικείμενα όπως μια σπασμένη αλυσίδα, ένας ασβέστης και ένας καφέ μύκητας θα εμπλουτίσουν την παλέτα σας εκφράσεων.

Ένα emoji για τους οπαδούς του Χάρι Πότερ και Gryffindor

Για τους οπαδούς του Χάρι Πότερ και το μαγικό σύμπαν του Hogwarts, το iOS 17 διατηρεί μια ευχάριστη έκπληξη. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε το Majestic Phenix στις συνομιλίες σας, συμβολίζοντας την αναγέννηση και την ανθεκτικότητα. Είτε είστε Gryffindor είτε απλά παθιασμένος με το φανταστικό σύμπαν, αυτό το νέο emoji θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας και την εσωτερική σας μαγεία.

Νέες δραστηριότητες για δυναμική οπτική επικοινωνία

Το iOS 17 θα προσφέρει επίσης μια σειρά emojis που εκπροσωπούν ανθρώπους που ασχολούνται με διαφορετικές δραστηριότητες. Είτε θα εκφράσετε την επιθυμία σας να περπατήσετε, να τρέξετε ή να γονατίζετε, θα βρείτε το emojis προσαρμοσμένο σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Επιπλέον, για την προώθηση της συμπερίληψης, θα είναι διαθέσιμες εκδόσεις με διαφορετικά χρώματα δέρματος, επιτρέποντας σε όλους να αισθάνονται εκπροσωπούμενοι.

Ενισχυμένη προσβασιμότητα με emojis χωρίς αποκλεισμούς

Η επόμενη ενημέρωση iOS θα επικεντρωθεί επίσης στην προσβασιμότητα προσφέροντας emojis που αντιπροσωπεύουν ένα λευκό ζαχαροκάλαμο ή αναπηρικό καροτσάκι. Αυτά τα emojis θα είναι διαθέσιμα σε έξι παραλλαγές, αντανακλώντας έτσι την ποικιλομορφία των εμπειριών και των αναγκών των χρηστών.

συμπέρασμα

Το iOS 17 υπόσχεται λοιπόν μια ακόμη πλουσιότερη και εκφραστική εμπειρία επικοινωνίας χάρη στην εισαγωγή περισσότερων από 100 μη δημοσιευμένων emojis. Είτε είστε οπαδός των συνομιλιών διασκέδασης, ένας ανεμιστήρας του Χάρι Πότερ ή προσβασιμότητα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ενημέρωση θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ως υπενθύμιση, η τελική έκδοση του iOS 17 θα είναι διαθέσιμη για λήψη κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2023.

_
Ακολουθήστε το Βέλγιο-iPhone στο Facebook, το YouTube και το Instagram, ώστε να μην χάσετε τίποτα ειδήσεων, δοκιμές και καλές προσφορές.

  • Το iPhone 15 Pro max έχει ήδη καρφώσει για την ευθραυστότητά του
  • Η Apple θα μπορούσε να προσφέρει μια “μπάρα αφής” στη φέτα iPhone
  • Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το iPhone σας το συντομότερο δυνατό

Ποια είναι τα νέα emojis που θα έρθουν με το iOS 17 ?

Emoji ios 17 2023

Ποια είναι τα νέα emojis που θα έρθουν με το iOS 17 ?

Μέχρι το iOS 17, τα νέα emojis θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στις συσκευές σας το 2024. Συνολικά, μετράμε όχι λιγότερο από 108 ολοκαίνουργια emojis !

Στο μενού, υπάρχουν Αδημοσίευτα χαμόγελα (που γυρίζει το κεφάλι από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω), μια αλυσίδα σπασίματος, ένα ασβέστη ή ένα καφέ μανιτάρι. Αλλά οι οπαδοί του Χάρι Πότερ και του Gryffindor πρέπει να βρίσκονται στα πρόθυρα της έκστασης (ή όχι μακριά), επειδή το Φοίνιξ θα είναι επίσης εκεί !

Υπάρχουν επίσης νέες δραστηριότητες : Άτομα που περπατούν, τρέχουν, γονατίζουν (και διαφορετικά χρώματα του δέρματος). Για προσβασιμότητα, ένα άτομο σε λευκό ζαχαροκάλαμο ή αναπηρικό καροτσάκι (6 εκδόσεις).

Ποια είναι τα νέα emojis που θα έρθουν με το iOS 17;

Νέο για τον Φεβρουάριο του 2024 ?

Οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις προδιαγραφές emoji 15.1 ότι η κοινοπραξία Unicode πρέπει Σεπτέμβριος. Μετά από αυτή την οριστικοποίηση, η Apple, η Google και οι άλλοι θα μπορούν να τους υιοθετήσουν μέσω μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού.

Γενικά Χρειάζονται αρκετοί μήνες στο Cupertino για να τα εισαγάγετε. Για παράδειγμα, εκείνοι που εγκρίθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022 τέθηκαν στο διαδίκτυο με το iOS 16.4, η οποία δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2023.

Βρείτε τα άλλα άρθρα μας στο iOS 17: