Αξιοσημείωτο 2: Το καλύτερο ψηφιακό σημειωματάριο? Apps4bcn, Assade 2: Ένα tablet για να γράψετε όπως στο χαρτί – Forbes France

Αξιοσημείωτο 2: Ένα δισκίο για να γράψετε όπως στο χαρτί

Contents

Αυτό το αξιοσημείωτο 2 ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με την αδερφή του: Είναι πάνω απ ‘όλα ένα εργαλείο για εργασία και όχι για ανάγνωση.

Αξιοσημείωτο 2: Το καλύτερο ψηφιακό σημειωματάριο ?

Ο ευκολότερος τρόπος για να περιγράψουμε το αξιοθαύμαστο 2 είναι να απεικονίσετε ένα “Kindle που μπορείτε να γράψετε”, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την περίεργη συσκευή από ό, τι φαίνεται.

Ανεξάρτητα από τη νόμιμη αξίωση του αξιοσημείωτου να καθίσει στην κατηγορία των δισκίων, υπάρχουν κάποιες διαφορές με δισκία όπως iPad ή Samsung κλπ … για παράδειγμα, δεν υπάρχει πρόγραμμα περιήγησης στο Web στο αξιοθαύμαστο 2, Δεν υπάρχει κατάστημα εφαρμογών και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να συμβουλευτείτε την εφημερίδα σας.

Αυτό είναι ένα tablet Σχεδιασμένο μόνο για σημειώσεις, Ανασκόπηση και ανάγνωση εγγράφων. Χρησιμοποιεί μια οθόνη καμβά 10,3 ιντσών (σκεφτείτε την οθόνη Kindle E-Ink) και παρόλο που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το λειτουργικό σύστημα μέσω επαφής, θα χρειαστείτε δείκτη αξιοσημείωτος Για να αρχίσετε να γράφετε ή να σχεδιάζετε.

Είναι αρκετά ακριβό για τη χρησιμότητά του. Ο αξιοθαύμαστο 2 Κόστος 399 ευρώ, αλλά είναι άχρηστο χωρίς τον δείκτη, θα πρέπει επομένως να προσθέσετε 80 ευρώ για τον τυπικό δείκτη ή 130 ευρώ για το δείκτη Plus (που περιλαμβάνει μια γόμα για να διαγράψει γρήγορα τα πράγματα).

Έτσι, τουλάχιστον, θα πληρώσετε 490 ευρώ για ένα αξιοσημείωτο 2, Ενώ όσοι επιλέγουν τον πιο εξελιγμένο δείκτη Plus θα πρέπει να πληρώσουν 530 ευρώ.

Σχεδιασμός, οθόνη και διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ο αξιοθαύμαστο 2 είναι λίγο μικρότερη από μια σελίδα A4, η οποία το καθιστά αρκετά αξιοπρεπές μέγεθος για τη λήψη γενικών σημειώσεων.

Φαίνεται επίσης με ασφάλεια και είναι αρκετά βαρύ για να δώσει την εντύπωση μιας ουσιαστικής αγοράς χωρίς να είναι επιβάρυνση για τη μεταφορά ή τη διατήρηση κατά τη διάρκεια της γραφής.

Μια μαγνητική σταθεροποίηση για τον δείκτη και το φορτίο USB-C το καθιστούν αρκετά πρακτικό σετ. Και όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό: δύο εβδομάδες χρήσης υποστηρίζονται από τρεις μήνες παρακολούθησης. Μάλλον εντυπωσιακό για ένα tablet.

Ο αξιοθαύμαστο 2 Χρησιμοποιεί μια μονόχρωμη οθόνη ψηφιακού χαρτιού με ανάλυση 226 dpi. Είναι σαφές και ευχάριστο στο μάτι, αλλά δεν είναι οπίσθιο. Που με πήρε πρώτα έκπληξη. Αλλά, όταν το σκέφτεστε, το χαρτί, και η λαμπρή παράσταση του αξιοσημείωτος Σε πλήρη ήλιο αντισταθμίζει την ανάγκη να ενεργοποιήσετε ένα φως όταν το δωμάτιό σας σκουραίνει. Επί πλέον, αξιοσημείωτος Μου λέει ότι η προσθήκη οπίσθιου φωτισμού θα έκανε τη συσκευή παχύτερη και θα αυξήσει την απόσταση μεταξύ του σημείου του δείκτη και του μελανιού στην οθόνη.

Σημειώσεις και δείκτης

Είμαι πρόσφατος οπαδός της λήψης ψηφιακών σημειώσεων, χάρη στον λαμπρό συνδυασμό του iPad Mini 6, του μολύβδου μήλου και ενός προστατευτικού οθόνης που μοιάζει .

Ένα πράγμα που έμαθα γρήγορα είναι η σημασία αυτής της πρώτης επαφής μεταξύ της γραφίδας και της οθόνης και της αρχικής εμπειρίας του αξιοθαύμαστο 2 Το καρφί απολύτως.

Αυτό το πράγμα αισθάνεται όσο πιο κοντά στο χαρτί, όπως είναι πιθανό να πάρετε με ένα tablet. Υπάρχει μόνο αρκετή τριβή και ο ήχος συνοδείας που παράγεται από την άκρη του συρόμενου δείκτη στην οθόνη δημιουργεί μια εθιστική εμπειρία γραφής. Η λανθάνουσα κατάσταση αξιολογείται στα 21 ms, η οποία είναι σχεδόν η ίδια με αυτή τουΜολύβι μήλων Και φαίνεται αρκετά γρήγορο, παρά τους περιορισμούς του ρυθμού ψύξης οθόνης.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχετε την επιλογή ανάμεσα σε ένα πλήθος στυλ στυλό (συμπεριλαμβανομένων, περίεργα, διαφορετικά χρώματα), διαφορετικά στυλ χαρτιού και ακόμη και μοντέλα. Σε συνδυασμό με την απλή αλλά αποτελεσματική διαχείριση αρχείων, η ομάδα του αξιοσημείωτος πήγε αρκετά μακριά χωρίς να υπερφορτώνει τον χρήστη με επιλογές που λίγοι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν.

Ο τυπικός δείκτης

Ο δείκτης είναι μάλλον γοητευτικός. Αν και φθηνότερο από τοΜολύβι μήλων, Ο τυπικός δείκτης είναι πολύ πιο προσκολλημένος και διασκεδαστικός στη χρήση. Μεταβείτε στο Marker Plus και θα λάβετε και τα δύο καλύτερα υλικά και αυτή την απίστευτα πρακτική γόμα στο ένα άκρο. Ο δείκτης επίσης δεν χρειάζεται να φορτωθεί και πάντα επωφελείται από την ευαισθησία στην κλίση και την πίεση για μια αυθεντική εμπειρία γραφής ή σχεδίασης.

Όπως τοΜολύβι μήλων, Θα πρέπει να αντικαταστήσετε το σημείο του δείκτη μετά από μια περίοδο χρήσης. Ευτυχώς, παίρνετε εννέα ανταλλακτικά σημεία, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αξιοσημείωτο μόνο το θεωρεί μεταξύ τριών και επτά εβδομάδων χρήσης κάθε σημείου, ανάλογα με την τεχνική γραφής σας. Φαίνεται σύντομη για μένα, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο με τον δείκτη για να δω αν οι δηλώσεις είναι πολύ προσεκτικές.

Συνολικά, η εμπειρία γραφής στο αξιοθαύμαστο 2 είναι υπέροχο. Το αίσθημα της οθόνης, η εξαιρετικά αναγνωσιμότητα και τα όμορφα κλειδιά όπως τα καουτσούκ στο πίσω μέρος της συσκευής για να αποτρέψουν την ολίσθηση στις επιφάνειες του τραπεζιού, καθιστούν ευχαρίστηση τη χρήση.

Διαχείριση και κοινή χρήση αρχείων

Όταν αναλύουμε τη χρήση πολλών χρηστών, βλέπουμε ότι η τιμή αυξάνεται με τις επιλογές. Έτσι, θα χρειαστεί να ληφθεί υπόψη αυτή η πτυχή κατά την αγορά.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δεν χρειάζεστε μηνιαία συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε το remakeable 2. Το tablet είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς καμία μορφή πληρωμής σε εξέλιξη, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα εάν δεν εγγραφείτε για την υπηρεσία σύνδεσης.

Χωρίς συνδρομή, μπορείτε πάντα να συγχρονίσετε τις σημειώσεις σας με την αξιοσημείωτη αίτηση γραφείου, αλλά θα παραμείνουν εκεί μόνο για 50 ημέρες αν δεν προβληθούν πλέον μέσα σε αυτή την περίοδο. Διαφορετικά, θα είναι προσβάσιμα μόνο στο αξιοσημείωτο δισκίο σας.

Η σύνδεση είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: Συνδέστε το Lite (5,99 ευρώ το μήνα) και σύνδεση (8,99 ευρώ το μήνα). Με τη συνδρομή LITE, επωφελείται από απεριόριστη αποθήκευση στο σύννεφο, το οποίο διαγράφει τον περιορισμό των 50 ημερών. Αλλά αυτό είναι όλο.

Μεταβείτε στην πλήρη εμπειρία Connect και θα επωφεληθείτε επίσης από την υποστήριξη του Dropbox, OneDrive και Google Drive, τη μετατροπή του χειρόγραφου, την κοινή χρήση οθόνης, τη λειτουργία αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την εκτεταμένη εγγύηση 36 μηνών.

Έτσι, αν θέλετε να επωφεληθείτε από την εμπειρία αξιοσημείωτος, Η τιμή της συσκευής, ο δείκτης και το πρώτο έτος συνδρομής για σύνδεση, όλα αυτά θα σας κοστίζουν σχεδόν 630 ευρώ.

Μπορείτε να ζήσετε χωρίς σύνδεση ?

Απολύτως. Αυτή η περίοδος διατήρησης των 50 ημερών για συγχρονισμένες σημειώσεις δεν είναι παράλογη για κάποιον σαν εμένα που σπάνια αναφέρεται σε τέτοιες παλιές σημειώσεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα υπολογίζω μόνο στο remakeable 2 για να κρατήσω όλες τις σημειώσεις μου. Πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τη διαχείριση των σημειώσεων σας πριν πάρετε την επιλογή σύνδεσης. Η συνολική τιμή μπορεί να είναι ένα φρένο για μερικούς και είναι επομένως σημαντικό να επιλέξετε καλά ανάλογα με τη χρήση σας, αυτό θα σας εξοικονομήσει.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με το remakeable tablet 2 ?

Αξιοθαύμαστο tablet2.jpg

Αν και ο ντράμερ αξιοθαύμαστο 2 να σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη σημειώσεων, προσφέρει άλλες ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Η οθόνη του καμβά

Χάρη στην οθόνη του καμβά παρόμοια με αυτή ενός Kindle, είναι μια εξαιρετική συσκευή ανάγνωσης. Πράγματι, μου άρεσε να στέλνω PDFs για να τα διαβάσω με αναψυχή και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα αρχεία EPUB (όλα μέσω της αξιοσημείωτης επιφάνειας εργασίας ή μιας υπηρεσίας κοινής χρήσης αρχείων). Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε μια βιβλιοθήκη βιβλίων χωρίς DRM, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο αξιοσημείωτο 2 για να τα διαβάσετε και να τα σχολιάσετε.

Ηλεκτρονικός παίκτης

Φυσικά, ο μετασχηματισμός αυτής της συσκευής σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη απαιτεί μια συγκεκριμένη χειροκίνητη προσπάθεια. Δεν υπάρχει βιβλιοπωλείο για εκμετάλλευση, οπότε θα πρέπει να αντιγράψετε αυτό που θέλετε να διαβάσετε, αλλά αν είστε αυτής της γνώμης, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Kindle χάρη στην ικανότητα σχολιασμού και την μεγαλύτερη οθόνη του.

Επέκταση Google Chrome

Υπάρχει επίσης μια επέκταση Google Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν απλουστευμένα στοιχεία ιστού στο αξιοσημείωτο τους (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό) και τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις σημειώσεις σας σε άλλες οθόνες μέσω της οθόνης κοινής λειτουργίας “. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε την αξιοσημείωτη εφαρμογή εγκατεστημένη σε έναν υπολογιστή και, ναι, το μαντέψατε, μια συνδρομή σύνδεσης.

Όσον αφορά την απόδοση, το αξιοθαύμαστο 2 μοιάζει πολύ Ανάπτω. Υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ πρακτικά κάθε αλληλεπίδρασης με την οθόνη (όταν χρησιμοποιείτε το δάχτυλό σας), αλλά αυτό είναι φυσιολογικό με αυτόν τον τύπο τεχνολογίας οθόνης. Παίρνει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει, ωστόσο, και για άλλη μια φορά παραπέμπει στην επιθυμία του tablet να είναι τίποτα περισσότερο από ένα μηχάνημα για να πάρει σημειώσεις.

Πλεονέκτημα της χρήσης αφαιρούμενων 2

Το αξιοσημείωτο 2 είναι ένα επαναστατικό ψηφιακό σημειωματάριο που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σημειωματάρια. Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα του remakeable 2:

 1. Το Remakeable 2 προσφέρει μια φυσική εμπειρία γραφής, με ένα αίσθημα αυθεντικής χαρτιού και στυλό, χωρίς την ανάγκη για χαρτί ή μελάνι.
 2. Είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μαθητές, επαγγελματίες και όλους εκείνους που πρέπει να πάρουν σημειώσεις εν κινήσει.
 3. Έχει μια μεγάλη οθόνη 10,3 ιντσών, η οποία σας επιτρέπει να εμφανίζετε πλήρη έγγραφα και σημειώσεις σε μία σελίδα.
 4. Είναι συμβατό με τρέχουσες μορφές αρχείων όπως PDF, EPUB και MOBI, που σας επιτρέπει να διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία και να εργάζεστε με επαγγελματικά έγγραφα.
 5. Το Remakeable 2 έχει συνδεσιμότητα Wi-Fi, η οποία σας επιτρέπει να συγχρονίζετε εύκολα τις σημειώσεις σας με άλλες συσκευές και να τις αποθηκεύσετε στο σύννεφο.
 6. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει για αρκετές εβδομάδες με ένα μόνο φορτίο.

remakeable 2 έναντι iPad mini

Πρέπει φυσικά να είναι αντικειμενικός και να λέει ότι δεν είναι η πιο δίκαιη ή πιο νόμιμη σύγκριση. Το iPad Mini είναι ένα πλήρες δισκίο που προσφέρει την υποστήριξη γραφίδας, ενώ το αξιοσημείωτο 2 είναι ένα σχέδιο για σημειώσεις, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Και οι δύο διαθέτουν τεχνολογία οθόνης, λειτουργικά συστήματα και πολύ διαφορετικά εσωτερικά εξαρτήματα.

Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι μια έγκυρη σύγκριση για δύο λόγους:

 • Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, όπως και εγώ, θέλουν να σημειώσουν αριθμητικά
 • Αξιοθαύμαστο τιμολόγηση 2 τοποθετήστε το σταθερά στην επικράτεια του iPad
 • Επομένως, η σύγκριση iPad θα είναι αναπόφευκτη για τους περισσότερους αγοραστές.

Η διαμόρφωση του iPad Mini Notes περιλαμβάνει το ίδιο το tablet, το μολύβι της Apple δεύτερης γενιάς, ένα προστατευτικό οθόνης και την εφαρμογή Notabi. Μαζί, η συνολική επένδυση είναι 639 ευρώ. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν πάτε στο “κανονικό” iPad της 9ης γενιάς, είναι πιο πιθανό να πληρώσετε περίπου 450 ευρώ για την ίδια διαμόρφωση.

Ο αξιοθαύμαστο 2 είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες σημειώσεις των δύο. Τόσο μεγάλο όσο το Paperlike Screen Protector, δεν μπορεί να αντιστοιχεί στην αίσθηση αυτής της οθόνης καμβά.

Ομοίως, οι δείκτες των αξιοσημείωτων είναι, κατά τη γνώμη μουΜολύβι μήλων.

Το iPad χτυπά προφανώς το remakeable 2 όσον αφορά τις λειτουργίες. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο. Αλλά αν είστε ένας σοβαρός αποδέκτης ψηφιακών σημειώσεων και έχετε τον προϋπολογισμό (συν μια άλλη συσκευή για να κάνετε πιο φανταστικά πράγματα), το remakeable 2 κερδίζει αυτή τη μάχη.

Τέλος, σε ποιον είναι το remakeable 2 ?

Η εμπειρία γραφής, η ποιότητα των κατασκευών, τα προσεκτικά μελετημένα χαρακτηριστικά και τα όμορφα αξεσουάρ (το βιβλίο Folio και Folio είναι όμορφα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα) το καθιστούν ένα υπέροχο υψηλό αποξήγματος.

Αλλά αυτό είναι επίσης το πρόβλημα. Πρέπει να Πραγματικά Θέλετε να μπείτε σε ψηφιακές σημειώσεις εάν πρόκειται να αγοράσετε το αξιοθαύμαστο 2. Είναι ένα ακριβό κιτ, και το απογοητευτικό και όχι πολύ γενναιόδωρο επιχειρηματικό μοντέλο προσθέτει υπερβολική τριβή στην εμπειρία αγορών.

Διατηρήστε την τιμή της συσκευής όπως είναι, προσθέστε τον τυπικό δείκτη, περιλαμβάνουν απεριόριστο συγχρονισμό με το δωρεάν σχέδιο και νομίζω ότι το αξιοσημείωτο θα είχε μια πιο προσιτή πρόταση τιμών για το ευρύ κοινό.

Ανακαλύψτε αυτήν την κριτική και πλήρη δοκιμή του remakeable 2

Πού να αγοράσετε το remakeable tablet 2

Εκεί Αξιοθαύμαστο δισκίο 2 είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε διάφορες αγορές και εδώ είναι ένας κατάλογος πωλητών από τους οποίους μπορείτε να το αγοράσετε:

Αξιοθαύμαστο 2 τιμή αρτοποιίας

 • Nothable 2: Ένα tablet για να γράψετε όπως στο χαρτί – Forbes France
 • Το δεύτερο από το όνομα του ονόματος παρουσιάζεται ως το “καλύτερο δισκίο στον κόσμο με πάχος 4,7 mm και το featherweight του 403,5g. Το αντικείμενο, στην γραφική μέταλλο πίσω είναι πολύ κομψό – το “unboxing” έχει κάτι για να κάνει οποιοδήποτε άλλο πολυτελές καλό. Πίσω από την οθόνη 10,3 ιντσών, μετατρέπει έναν επεξεργαστή βραχίονα βραχίονα BI-COEUR (1872 × 1404 εικονοστοιχεία ανάλυσης) εάν θέλετε να γράψετε σε χαρτί και ποτέ δεν έχετε πείσει από κλασικά δισκία με στυλια στο καουτσούκ, θα είστε πολύ έκπληκτοι από αυτό αντικείμενο. Χάρη σε έναν ειδικό “δείκτη”, που παραδίδεται με τη συσκευή, η γραπτή εμπειρία, είναι, τολμούμε να το πούμε, πολύ κοντά σε αυτό που αισθανόμαστε με ένα BIC και ένα ελαφρύ σημειωματάριο. Ακόμη καλύτερα. Η λαβή της επιφάνειας που σχετίζεται με εκείνη του “κατασκευαστή” κάνει τη γραφή πολύ ευχάριστη και φυσική. Η τεχνολογία “Virtual Ink” είναι πολύ αποτελεσματική και αποτελεσματική. Το χάσμα μεταξύ του κινήματος γραφής και της εμφάνισης της γραμμής είναι μικροσκοπικό – και σε κάθε περίπτωση δεν μειώνεται στην εμπειρία. Το tablet είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα επίπεδα πίεσης 4096, γεγονός που καθιστά την εμφάνιση του κειμένου εξαιρετικά πιστή σε αυτό που θα ήταν ένα γράψιμο σε πραγματικό χαρτί. Η απουσία οπίσθιου φωτισμού ενισχύει αυτή την εντύπωση της γραφής σε ένα πραγματικό σημειωματάριο. Με το μειονέκτημα ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί στο σκοτάδι, επομένως … Επειδή αυτό το tablet καθιστά επίσης δυνατό να γίνει “αναγνώστης”, είτε σε έγγραφα PDF, είτε με ηλεκτρονικά βιβλία σε μορφή E-Pub. Είναι επίσης δυνατό – και είναι πολύ πρακτικό – να παρέχει το PDF απευθείας με τη γραφίδα. Ωστόσο, ο αναγνώστης είναι αρκετά γρήγορα όταν πρόκειται για βαριά έγγραφα PDF ή για επιβολή βιβλίων. Δεν είναι η δύναμή του, αλλά είναι πρακτικό. Το Remakeable 2 ξεχωρίζει ως ένα εξαιρετικό εργαλείο λήψης σημείων. Εκτός από την άνεση γραφής του, προσφέρει δεκάδες πρότυπα για να αυξήσει την ευελιξία του: εδώ τα φύλλα ευθυγραμμίζονται με διαφορετικά διαστήματα, υπάρχουν πίνακες για να ολοκληρώσουν το χρονοδιάγραμμά του ή να καταρτίσουν μια λίστα με “πράγματα που πρέπει να κάνετε” ή διάφορα “πρότυπα” των πλέγματος Για να φτιάξετε διαγράμματα, σκίτσα και σχέδια ή ακόμα και χωρίσματα μουσικής σχεδιασμού ή επιτραπέζιες κιθάρες . Στα αριστερά της οθόνης, μια γραμμή εργαλείων σας επιτρέπει να επιλέξετε διάφορες φόρμες και πάχη “μολύβι”, διαγραφή ή ζουμ στο φύλλο εργασίας. Ένα “swipe” με το δάχτυλο από τη δεξιά πλευρά προς τα αριστερά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα στο “φάκελο” που χρησιμοποιείται. Η αντίστροφη χειρονομία σας φέρνει πίσω στην προηγούμενη σελίδα. Από το κύριο μενού, είστε ελεύθεροι να οργανώσετε καθώς βλέπετε τα διάφορα φύλλα σας σε διάφορα αρχεία που σας βλέπουν. Εάν το μοναδικό φάσμα των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται από μαύρο σε λευκό μέσω γκρι προωθεί μια καλή εμπειρία γραφής -και ανάγνωση -, ένα πιο ποικίλο πάνελ των χρωμάτων δεν θα ήταν πολυτέλεια για να βρεθεί καλύτερα στα μενού του, ειδικά όταν τα αρχεία πολλαπλασιάζονται. Με τη σύνδεση Wi-Fi, το αξιοσημείωτο σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα καταστήματα σημείωσής σας στέλνοντας email σε μορφή PDF. Μια εφαρμογή, που μπορεί να μεταφορτωθεί σε υπολογιστή και smartphone, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας παντού, χάρη στον συγχρονισμό στο σύννεφο. Μέσα στο όριο της αποθήκευσης 8GB, όπως το tablet. Που είναι λίγο. Ειδικά επειδή το αξιοσημείωτο δεν με υποστηρίζει μια επιπλέον κάρτα SD. Μία από τις μεγάλες δυνάμεις του αξιοσημείωτου είναι η πιθανότητα μετατροπής των χειρόγραφων σημειώσεών σας σε έγγραφα PDF. Εάν το κείμενό σας πρέπει να γραφτεί σχετικά ευανάγνωστα, πρέπει να σημειωθεί η μεγάλη πρακτικότητα αυτής της λειτουργικότητας. Εκτός από τον υψηλό βαθμό απόδοσής του. Εν ολίγοις, αν γράψετε πολλά, είτε για την εργασία σας και έχετε ως προσωπικό εργαλείο προβληματισμού, το αξιοσημείωτο 2 θα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος. Θα σας εμποδίσει επίσης να συσσωρεύετε χαρτιά σημειωματάρια. Και θα σας επιτρέψει να πάρετε το αποκορύφωμά σας, αν μου αρέσει, φοβάστε να μαυρώσετε το άσχημο γράφοντας τα πολύ όμορφα σημειωματάρια – Moleskine και άλλοι – που σας προσφέρουν οι αγαπημένοι σας. Ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός του, που σχετίζεται με το Froufrou Melodic του Stylet-style που ολισθαίνει στην επιφάνεια του κάνει αυτή την εμπειρία εξαιρετικά ικανοποιητική. Η υψηλή τιμή του (399 ευρώ) μπορεί να δροσίσει τους μικρότερους αχθοφόρους. Στη χειρότερη περίπτωση, είναι δυνατόν να το επιστρέψουμε δωρεάν εντός 30 ημερών. Το αξιοσημείωτο δοκιμάστηκε από τον συγγραφέα αυτών των γραμμών για δύο μήνες, τόσο ως προσωπικό “ημερολόγιο”, ως βιβλίο σημείων κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων. Με την μπαταρία της που διαρκεί σχεδόν δύο εβδομάδες, και παρά τα μειονεκτήματα (απουσία οπίσθιου φωτισμού, περιορισμένης αποθήκευσης, πρόβλημα αντιδραστικότητας στην πλοήγηση μεταξύ των σελίδων, το remakeable 2 είναι ένα αντικείμενο υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει μια εμπειρία γραφής. Εν αναμονή τουλάχιστον της πιθανότητας προσθήκης κάρτας SD για την επόμενη έκδοση. >>

  Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Όπως το Forbes στο Facebook

  Forbes Daily Newsletter

  Λάβετε κάθε πρωί τα περισσότερα από τα νέα της επιχείρησης και της επιχειρηματικότητας.

  Εγγραφείτε στο περιοδικό Paper και ανακαλύψτε κάθε τρίμηνο:

  1 έτος, 4 αριθμοί: 30 € TTC Αντί για € 36 συμπεριλαμβανομένου του φόρου

  Θα σας ενδιαφέρει επίσης:

  Αξιοσημείωτο αναγνώστη 2: Το δισκίο που μιμείται το κόστος χαρτιού πολύ ακριβό !

  Μετά από μήνες αναμονής, οι άνθρωποι που διέταξαν τον αναγνώστη αξιοθαύμαστο 2 θα το λάβει τελικά. Είναι επομένως μια ευκαιρία να δούμε τι προσφέρει αυτό το μηχάνημα και αν έχουν μάθει τα μαθήματα από την πρώτη έκδοση.

  Το Remakeable 2 Reader 2 ήταν ένας από τους πιο αναμενόμενους αναγνώστες του έτους 2020.

  Με τη μεγάλη της μορφή και τη γραφίδα της, υπόσχεται πολύ ευρύτερες χρήσεις από την απλή ανάγνωση eBooks.

  Ωστόσο, η υπόθεση ήταν κακώς αφοσιωμένη. Μετά από μια επιτυχημένη εκστρατεία crowdfunding, η εταιρεία είχε πρόβλημα να επικοινωνήσει γύρω από τις επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις από τις οποίες η παραγωγή του remakeable 2.

  Πιστεύουμε επίσης ότι υπάρχουν πάντα μικρά προβλήματα παραγωγής, αφού όσοι θα παραγγείλουν σήμερα δεν θα λάβουν τίποτα πριν από τον Νοέμβριο.

  Αξιοθαύμαστο χρονικό διάστημα ανάγνωσης 2

  Το αξιοσημείωτο φαίνεται να παράγει τα μηχανήματα μόνο αφού τα πουλήσει, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει πολύ μεγάλους χρόνους παράδοσης ?

  Αλλά, Αυτό το μηχάνημα μπορεί να είναι απλώς θύμα της επιτυχίας του. Αυτό θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε αυτήν την ανάλυση.

  Επισημαίνω ότι δεν είχα αυτό το μηχάνημα στα χέρια μου και ότι χρησιμοποίησα διαφορετικές πηγές για να σας πω για τις εντυπώσεις μου. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα βίντεο στο τέλος του άρθρου.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά του αξιοσημείωτου 2

  Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2

  Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του μηχανήματος είναι η χωρητική οθόνη αφής E μελάνι (ηλεκτρονικό μελάνι) σε μαύρο και άσπρο διαγώνιο 10,3 ιντσών.

  Η οθόνη έχει βελτιωθεί χάρη στο σύστημα Canvas 2.0 που υπόσχεται ένα ταχύτερο αναψυκτικό και καλύτερη αντίθεση.

  Ωστόσο, Η ανάλυση παραμένει η ίδια με 1872 × 1404 εικονοστοιχεία (δηλαδή 226 εικονοστοιχεία ανά ίντσα).

  Ακολουθούν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές:

  • οθόνη e μελάνι καμβά 2.0,3 ίντσας
  • οθόνη αφής
  • Επεξεργαστής διπλού πυρήνα στα 1,2 GHz
  • κονδύλι
  • 1 GB μνήμης RAM RAM
  • 8 GB μνήμης για αποθήκευση
  • Θύρα USB-C
  • Μπαταρία 3.000 mAh (ο αναγνώστης πρέπει να είναι σε θέση να παραμείνει σε κατάσταση αναμονής για περίπου 3 μήνες)
  • Ασύρματος
  • Βάρος: 403 γραμμάρια
  • Διαστάσεις: 188 × 246 × 4,7 mm

  Στο επίπεδο του διαφορές Με το πρώτο μηχάνημα που βρίσκουμε εκτός απόμια πιο αποτελεσματική οθόνη, Ένας ταχύτερος επεξεργαστής, Περισσότερη μνήμη RAM και ένα μεγαλύτερη μπαταρία που υπόσχεται περίπου 2 εβδομάδες αυτονομίας. Το remakeable 2 είναι επίσης πιο καλό για περίπου 1/3.

  Συνολικά, αυτό το μηχάνημα αποδεικνύεται πιο ελκυστικό, αφού ο σχεδιασμός του έχει επίσης αναθεωρηθεί. Σημειώνουμε, για παράδειγμα, τη διαγραφή των φυσικών σπυριών.

  Λογισμικό για το αξιοσημείωτο 2

  Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2

  Θυμόμαστε τις δύσκολες αρχές του αναβαθμίσεως πρώτου από το όνομα σε σχέση με την ανάγνωση.

  Αλλά, με τις τελευταίες ενημερώσεις, πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα.

  Αυτή η νέα έκδοση χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό και δεν θα ευχαριστήσει αυτά που χρησιμοποιούνται στο πρώτο μηχάνημα.

  Έχουμε λοιπόν πρόσβαση στο “σημειωματάριό του” και μπορούμε Συμβουλευτείτε τα αρχεία PDF και τα αρχεία EPUB.

  Συνολικά, το λογισμικό κάνει τα βασικά και δεν προσφέρει αρκετές εφαρμογές για μια εργασία.

  Έτσι, αν θέλετε να διαβάσετε τα eBooks σας στο Remakeable 2, θα πρέπει να περάσετε από το λογισμικό που παρέχεται για το σκοπό αυτό.

  Το πλεονέκτημα είναι αυτό Το μηχάνημα αποδεικνύεται πολύ απλό για χρήση και επιτρέπει να έχετε ένα παραγωγικότητα αυξανόμενος. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν μας αρέσει η προεπιλεγμένη εφαρμογή, θα πρέπει να μείνουμε μαζί της.

  Αυτό ισχύει και για τους αναγνώστες. Αλλά, οι αναγνώστες είναι ειδικά σχεδιασμένοι για ανάγνωση, ενώ Αυτό το αξιοσημείωτο 2 αποδεικνύεται ότι είναι πιο άνετα στη λήψη σημειώσεων (δείτε την παράγραφο που αφιερώνεται στα epub eBooks περαιτέρω).

  Σε αυτό το θέμα, υπάρχει μια επιλογή που επιτρέπει στο μηχάνημα να αναγνωρίσει το χειρόγραφο σας για να το μετατρέψει σε τυπογραφικούς χαρακτήρες.

  Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2

  Αυτό το αξιοσημείωτο 2 ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με την αδερφή του: Είναι πάνω απ ‘όλα ένα εργαλείο για εργασία και όχι για ανάγνωση.

  Ο στόχος αυτού του μηχανήματος είναι να προσφέρει μια συσκευή που σας επιτρέπει να σχολιάσετε και να εργαστείτε απευθείας στα έγγραφα PDF και EPUB.

  Σχετικά με αυτό το θέμα, η εφαρμογή που επιτρέπει τη λήψη σημειώσεων με ελεύθερους τρόπους, όπως σε ένα σημειωματάριο, φαίνεται πολύ αποτελεσματική και αντιδραστική. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ γραμμής (αισθητή, στυλό, μολύβι), το μέγεθός του και το γκρι επίπεδο που θα χρησιμοποιήσετε για να γράψετε.

  Υπάρχει απογοήτευση: Πρέπει να περάσετε από ειδικό λογισμικό για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη του αξιοσημείωτου 2 αναγνώστης 2 και των εγγράφων αρχείων εκεί.

  Δύο στυλ είναι καλύτερα από ένα ?

  αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2 γραφίδα

  Καθώς το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για είσοδο, είναι ενδιαφέρον να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο κονδύλι προτείνεται με το αξιοσημείωτο 2.

  Ή, μάλλον, πρέπει να πω, Styletes αφού υπάρχουν δύο εκδόσεις : Μια κλασική έκδοση και Μια έκδοση που ονομάζεται “Pro” (και πιο ακριβή) με κόμμι που φαντάζουμε πολύ πρακτικό.

  Και στις δύο περιπτώσεις, η γραφίδα φαίνεται απόλυτα λειτουργική και προσφέρει τουλάχιστον 4096 επίπεδα πίεσης.

  Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη γραφίδα για να πάρετε ένα διαφορετικό στυλ γραφής.

  Μεγάλη προσοχή έχει μεταφερθεί στη γραφίδα και είναι δυνατό να αντικατασταθεί τα “ορυχεία” που θα τείνουν να φθείρονται αν χρησιμοποιείτε αυτό το μηχάνημα πολύ.

  Αν νομίζετε ότι κάνετε μεγάλη χρήση της γραφίδας, θα πρέπει να αγοράσετε την πιο ακριβή έκδοση που περιέχει επίσης μια γόμα. Θα είναι πάντα δυνατό να διαγράψετε με την απλή έκδοση, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε το “Brush” στο λογισμικό, όπως κάνετε σήμερα με το Paint ή το Photoshop.

  Το epub και το epub είναι

  Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2

  Είναι αυτονόητο ότι αυτό Η αλιεία με ανάμικτη 2 πάντα με τις μορφές που υποστηρίζονται για την ανάγνωση eBooks.

  Πράγματι, εκτός από το PDF, μόνο το ePUB μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αξιοσημείωτο 2.

  Ο αναγνώστης δεν υποστηρίζει το προστατευμένο epub είτε με το DRM Adobe. Επομένως, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε το kobo ή το bookeen eBooks εκεί έτσι.

  Το La Liseuse προσφέρει μερικές επιλογές προσαρμογής ανάγνωσης:

  • 6 χαρακτήρες
  • 6 γραμματοσειρές
  • 2 Επιλογές αιτιολόγησης κειμένου
  • 3 μεγέθη περιθωρίων
  • 3 διαφορετικοί χώροι μεταξύ των γραμμών

  Δεν είναι πολύ, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για τις περισσότερες χρήσεις.

  Τα πολύ καλά νέα είναι ότιΜπορούμε να παρεμβαίνουμε στο eBook Epub με τη γραφίδα όπως σε ένα PDF: Μπορούμε να τονίσουμε τις λέξεις, να τις ξύουμε, να προσθέσουμε μικρά χειρόγραφα σημειώσεις κ.λπ.

  Νομίζω ότι οι διορθωτές και οι συντάκτες των χειρογράφων και των κειμένων θα μπορούν να δουν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρήση.

  Αξιοσημείωτο 2: Ένα απογοητευτικό σύστημα συνδρομής

  Εάν τεχνικά το remakable 2 φαίνεται στο σημείο, μια πτυχή μάρκετινγκ περνά πολύ άσχημα: ο αναγνώστης πωλείται με μια συνδρομή πληρωμένης πρόσβασης σε ορισμένες λειτουργίες.

  Εάν αγοράσετε ένα Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2 αυτά τα Οι λειτουργίες δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες ::

  • Αποθήκευση νότων σύννεφων
  • Ενσωμάτωση με το Google Drive
  • Ενσωμάτωση με το Dropbox
  • Αναγνώριση χειρογράφου
  • Κοινή χρήση

  Για να έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά, θα πρέπει τώρα να εγγραφείτε. Η συνδρομή είναι μηνιαία και προσφέρονται δύο τύποι:

  1. Αξιοσημείωτη συνδρομή Connect Lite σε € 4,99 / μήνα για να έχετε αποθήκευση cloud
  2. Αξιοσημείωτη συνδρομή συνδέστε τα € 7.99 / μήνα για να έχετε άλλες λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης του χειρόγραφου)

  ΕΤΣΙ, Για να αναγνωρίσει ο αναγνώστης το γράψιμό σας, θα πρέπει να πληρώσετε € 95,88 ετησίως. Αυτή είναι η τιμή ενός αναγνώστη πρώτης τιμής 6 ιντσών που πρέπει να πληρώνεται κάθε χρόνο για να έχει αυτή τη λειτουργία.

  συνδρομή

  Οι τύποι συνδρομής κάνουν αυτόν τον αναγνώστη πολύ λιγότερο “αξιοσημείωτο” από πριν

  Το κύριο ενδιαφέρον αυτού του μηχανήματος μόλις άφησε καπνό ..

  Συμπέρασμα: Είναι καλύτερο, αλλά είναι για δουλειά

  Αξιοθαύμαστος αναγνώστης 2

  Υπάρχει Μια αναμφισβήτητη εξέλιξη που δείχνει αυτό Ο αξιοσημείωτος 2 αναγνώστης 2 είναι πολύ ενδιαφέρον για ορισμένες χρήσεις.

  Οι άνθρωποι που εργάζονται πολύ στη διόρθωση ή τη διόρθωση των εγγράφων πρέπει να δουν ένα εξαιρετικό εργαλείο.

  Αλλά, οι αναγνώστες που θέλουν απλώς να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο στον καναπέ τους σε μια οθόνη ηλεκτρονικού μελανιού 10,3 ιντσών θα είναι πιθανώς απογοητευμένος με Έλλειψη επιλογών. Προτείνω μάλλον ένα inkpad 3 εάν θέλουν ένα μεγάλο e -reader.

  Όλα αυτά εξηγούν αναμφισβήτητα την επιτυχία αυτού του μηχανήματος: αντιμετωπίζοντας μια μικρή κοινότητα, δημιούργησαν ένα προϊόν που εκπλήρωσε 100 % μια προφανή ανάγκη.

  Με τιμή € 399, αν παραγγείλουμε σήμερα, θεωρώ ότι αυτό το αξιοσημείωτο 2 είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτή τη συγκεκριμένη χρήση: λαμβάνοντας σημείωση και διόρθωση εγγράφων.

  Δυστυχώς, το σύστημα συνδρομής το καθιστά πολύ απογοητευτικό, αφού θα πρέπει να πληρώσετε μερικά ευρώ κάθε μήνα για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες.

  Σε αυτή την τιμή, πιθανότατα θα προτιμούμε να στραφούμε σε ένα ανταγωνιστικό μηχάνημα όπως το Bookeen Notea ή το Kobo Elipsa !

  Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών προς τους χώρους συνεργατών του ιστότοπου (Amazon, FNAC, Cultura, Boulanger κ.λπ.) που επιτρέπουν στους συντάκτες του Δικτυακού Τόπου να λάβουν μια μικρή προμήθεια για τις πωλήσεις αυτών των ιστότοπων χωρίς πρόσθετο κόστος για εσάς.

  Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες για τα κοινωνικά δίκτυα:

  Συγγραφέας του ιστότοπου liseuse.net

  ℹ️ Περιεχόμενα που γράφτηκαν από τον Νικόλα. Ο ιστότοπος Liseuse.Το Net υπήρξε από το 2012 για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον κόσμο των αναγνωστών (Kindle, Kobo, Bookeen, Vivlio κ.λπ.) και να προωθήσετε την ανάγνωση (ψηφιακή ή όχι). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τη σελίδα μας σχετικά με.

  Γράψτε ένα ebook

  Μην φύγετε αμέσως !

  Αν ψάχνετε για ένα ανάγνωση, Σας προσκαλώ να συμβουλευτείτε τον οδηγό των καλύτερων αναγνωστών της στιγμής. Διαφορετικά, εδώ είναι τα μοντέλα που προτείνω τον Σεπτέμβριο του 2023:

  1. Kindle Paperwhite που πωλείται από το Amazon.FR (νέα έκδοση 2021): Ένας πλήρης αναγνώστης (άγγιγμα, όμορφη οθόνη, φωτισμός, αδιάβροχο) που πωλείται από το Amazon με μεγάλη οθόνη 6.8 ίντσες για μια πολύ σωστή τιμή.
  2. Kindle που πωλείται από το Amazon.FR: Είναι μόνο ο φθηνότερος αναγνώστες με φωτισμό !
  3. Kobo Libra 2 που πωλήθηκε από το FNAC.com: Μια όμορφη και μεγάλη οθόνη αφής, φωτισμός, αδιάβροχο αναγνώστη, ανάγνωση βιβλίων ήχου, που ρωτούν οι άνθρωποι ?
  4. Inkpad 3 στο Cultura.FR: Ο αναγνώστης με τη μεγαλύτερη οθόνη της στιγμής, 8 ίντσες για ασυναγώνιστη άνεση !
  5. Vivlio Touch Lux 5 στο Cultura.FR: Ένας αρωματικός αναγνώστης προσβάσιμος με όμορφη οθόνη και μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης (16 GB).

  Αυτό το περιεχόμενο δημοσιεύθηκε στο LiseUses και στο Ereader από τον Nicolas (Liseuse Actu, Ebook κ.λπ.) και σημειώθηκε με αξιοσημείωτο βίντεο. Βάλτε το στο αγαπημένο με το Permalian.