Δωρεάν εφαρμογές για να διαγράψετε ένα αντικείμενο σε μια φωτογραφία, πώς να αφαιρέσετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία σε 2 κλικ

Πώς να αφαιρέσετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία

Contents

Ξεκινήστε το πρόγραμμα και φορτώστε τη φωτογραφία σας. Επιλέξτε τον πιο πρακτικό τρόπο: Κάντε κλικ στην επιλογή Ανοίξτε μια φωτογραφία ή σύρετε το αρχείο από το φάκελο εικόνας σας.

Διαγράψτε τους ανθρώπους σε μια φωτογραφία

Συμπέρασμα: Συμβουλές για την επιλογή του λογισμικού σας και τη διαγραφή αντικειμένων

Η επιλογή του επεξεργαστή φωτογραφιών σας φαίνεται δύσκολη λόγω της προσφερόμενης επιλογής. Απλά επιλέξτε αυτό που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που είναι εύκολο στη χρήση.

Μη διστάσετε να επιλέξετε το πληρωμένο λογισμικό όπως το Movavi Photo Editor. Θα είναι πιο ολοκληρωμένο, πιο αποτελεσματικό και πιο αξιόπιστο. Η διαγραφή αντικειμένων σε μια φωτογραφία θα είναι για παράδειγμα ένα αεράκι.

Παρατηρήστε τη διεπαφή λογισμικού. Εάν ο σχεδιασμός είναι ελκυστικός, οι φωτογραφίες σας θα είναι επίσης. Θα είναι στην εικόνα σας, πολύχρωμο και δημιουργικό.

Επιλέξτε λογισμικό που προσφέρει έξυπνα εργαλεία για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αφαιρέστε εύκολα άτομα ή στοιχεία.

Μην ξεχάσετε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιραστείτε εύκολα τις φωτογραφίες σας με τους αγαπημένους σας.

Τέλος: Γυρίστε σε αναγνωρισμένο, διαισθητικό και απλό στη χρήση λογισμικού. Είσαι χαρούμενος. Φωτογραφία και τροποποίηση.

Movavi Photo Editor

Βελτιώστε εύκολα τις εικόνες και αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα στην αναλαμπή ενός ματιού.

* Η δοκιμαστική έκδοση του Movavi Photo Editor περιλαμβάνει τους ακόλουθους περιορισμούς: Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10 εικόνες με πρόσθετο υδατογράφημα και τα screenshots είναι απενεργοποιημένα.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να διαγράψετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία ?

Κοιτάζετε τις τελευταίες φωτογραφίες διακοπών σας από την οικογένεια ή τους φίλους σας και ξαφνικά, την καταστροφή. Ένας ξένος είναι στη φωτογραφία σας, δίπλα στον νεότερο. Νομίζετε ότι η φωτογραφία έχει χαθεί ?

Απλά επιλέξτε καλό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων και προσαρμόστε τη λήψη σε λίγα λεπτά. Το διαισθητικό λογισμικό είναι το κλειδί για να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία και να το βελτιώσετε χωρίς την ανάγκη για επαγγελματικό στούντιο.

Ανοίξτε τον επεξεργαστή φωτογραφιών Movavi, επιλέξτε τη φωτογραφία σας και κάντε κλικ στο “Διαγραφή αντικειμένων”. Επιλέξτε το ανεπιθύμητο μέρος με τη βούρτσα και διαγράψτε το. Η φωτογραφία σας είναι σαν νέα.

Τι είδους στοιχεία μπορώ να αφαιρέσω από τις φωτογραφίες μου ?

Οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σήμερα στο Google και το Mac Blinds είναι όλα πιο αποτελεσματικές από τις άλλες. Είναι δυνατόν να διαγράψετε τα πάντα, να κόψετε, να αφαιρέσετε και να τροποποιήσετε τα πάντα.

Είτε πρόκειται για ένα κτίριο, μια γραμμή υψηλής τάσης ή ένα άτομο δίπλα στους αγαπημένους σας, οι επιλογές είναι πολλαπλές. Το Movavi Photo Editor έχει αρκετά χαρακτηριστικά που παρέχονται για το σκοπό αυτό.

Επιλέξτε τη φωτογραφία σας, το στοιχείο που πρόκειται να αφαιρεθεί, οι λεπτομέρειες για να διαγράψετε και να μετατρέψετε την εικόνα σας σε μερικές βούρτσες. Να είστε δημιουργικοί και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τη φωτογραφία των ονείρων σας σαν να.

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για τη διαγραφή ενός αντικειμένου σε μια φωτογραφία δωρεάν ?

Πολλές εφαρμογές καθιστούν δυνατή τη διαγραφή ενός αντικειμένου δωρεάν σε μια φωτογραφία. Επομένως, η επιλογή φαίνεται δύσκολη. Στην πραγματικότητα, αρκεί να στραφείτε σε αυτό που προσφέρει τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία.

Επαγγελματικό λογισμικό ποιότητας όπως το Movavi Photo Editor σας επιτρέπει σε μερικά κλικ να αντιμετωπίσετε τις φωτογραφίες σας ως επαγγελματίας. Μπορείτε να κόψετε, να αφαιρέσετε, να τροποποιήσετε χωρίς καμία δυσκολία.

Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από μια διαισθητική εφαρμογή, χάρη σε μια δυναμική διεπαφή. Σε λίγα δευτερόλεπτα, βελτιώστε τις φωτογραφίες σας. Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα και βελτιστοποιήστε τα χρώματα για ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα.

Πώς να διαγράψετε κάτι σε μια φωτογραφία iPhone ?

Στο AppStore, η επιλογή των εφαρμογών που προσφέρει για την κατάργηση ενός στοιχείου σε μια φωτογραφία είναι σημαντική. Μην εστιάζετε στην τιμή, αλλά στο πιο αποτελεσματικό λογισμικό και προσφέροντας τις περισσότερες επιλογές.

Επιλέξτε την πιο διαισθητική και ευκολότερη εφαρμογή. Σε μερικά βήματα, επιλέξτε τη φωτογραφία σας, επιλέξτε το παιχνίδι ή τις λεπτομέρειες που πρέπει να κοπούν και να επικυρώσετε. Η περιοδεία παίζεται και έχετε την ιδανική φωτογραφία.

Οι εφαρμογές Movavi, σχεδιασμένες για Windows και Mac είναι σίγουρα εκείνες που παρουσιάζουν τις πιο διαισθητικές διεπαφές και τις πιο πρωτότυπες επιλογές. Εξαρτάται από εσάς να τα δοκιμάσετε. Η διαγραφή ενός αντικειμένου σε μια φωτογραφία δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αντικειμένου διαγραφής αντικειμένων ?

Στο Διαδίκτυο, είναι εύκολο να βρείτε εφαρμογές διαγραφής αντικειμένων. Η εφαρμογή που θα είναι πραγματικά χρήσιμη για εσάς πρέπει να προσφέρει αρκετά εργαλεία. Το λογισμικό όπως το Movavi Photo Editor έχει μια σειρά αποδοτικών χαρακτηριστικών.

Αυτά είναι απαραίτητα για οποιονδήποτε εραστή φωτογραφιών: Πώς να κάνετε χωρίς αυτόματες ή χειροκίνητες λειτουργίες διόρθωσης, απολέπιση και διαγραφή αντικειμένων ? Το Movavi επιτρέπει αβίαστα να τροποποιήσει το φόντο, να ρετουσάρχες τις φωτογραφίες και ακόμη και να προσθέσει κείμενο.

Ελέγξτε λοιπόν πριν εγκαταστήσετε το λογισμικό σας ότι περιέχει όλες τις βασικές ρυθμίσεις μιας εφαρμογής διαγραφής καλών στοιχείων. Επιλέξτε ποικιλία, ποιότητα και απλότητα.

Εχετε ερωτήσεις ?

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα βοήθειας μας.

Πώς να αφαιρέσετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία ?

Διαγράψτε τους εισβολείς εύκολα με έναν επεξεργαστή εικόνων στα γαλλικά !

Για τα Windows 11, 10, 8, 7

Για το MacOS 12 και το Superior

Πώς να διαγράψετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία χωρίς photoshop

Όταν κάνετε κλικ στη σκανδάλη για την κάμερά σας, κάποιος μπορεί να διεισδύσει στη σκηνή. Δεδομένου ότι ψάχνετε για μια λύση, οπότε δεν νομίζετε ότι οι φωτογραφίες σας λείπουν εντελώς. Και έχετε δίκιο ! Με έναν ισχυρό επεξεργαστή εικόνων, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία χωρίς να αφήσετε κανένα ίχνος. Και δεν είναι για το Photoshop: Σας προσφέρουμε μια απλούστερη αλλά εξίσου αποτελεσματική μέθοδο. Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε μια εύπορη διαγραφή των εισβολέων ? Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε πώς να προχωρήσετε με το Photoworks – έναν εύκολο επεξεργαστή εικόνων στα γαλλικά.

Μέθοδος 1: Περικοπή φωτογραφίας για να κόψετε τους ανθρώπους

Εάν οι ανεπιθύμητοι άνθρωποι βρίσκονται κοντά στις άκρες της φωτογραφίας σας ή σε μία από τις γωνίες του, κόψτε τις απλά κόβοντας την εικόνα. Μπορείτε να πάρετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα χάρη στο εργαλείο καλλιέργειας. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική σύνθεση της εικόνας.

Αφαιρέστε ένα άτομο πριν από την αναμόρφωση

Καταργήστε ένα άτομο σε μια φωτογραφία μετά την καλλιέργεια

Τώρα ας δούμε πώς να κόψουμε τους ξένους με φωτοβολίδες βήμα προς βήμα:

Βήμα 1. Ξεκινήστε τα φωτοβολταϊκά

Ξεκινήστε το πρόγραμμα και φορτώστε τη φωτογραφία σας. Επιλέξτε τον πιο πρακτικό τρόπο: Κάντε κλικ στην επιλογή Ανοίξτε μια φωτογραφία ή σύρετε το αρχείο από το φάκελο εικόνας σας.

Κόψτε ένα άτομο σε μια φωτογραφία βήμα 1

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε τα φωτοβολταϊκά και προσθέστε τη φωτογραφία για βελτίωση

2ο βήμα. Χρησιμοποιήστε την καλλιέργεια για να διαγράψετε ένα άτομο σε μια φωτογραφία

Μεταβείτε στην καρτέλα Εργαλεία και επιλέξτε το εργαλείο αναδιαμόρφωσης. Θα βρείτε μια ευρεία επιλογή πλέγματος πλαισίωσης. Θέλετε να κεντράρετε την εικόνα σε ένα άτομο ? Χρησιμοποιήστε τον κανόνα τρίτου μέρους. Θέλετε να αφήσετε χώρο στη μία πλευρά ενώ προσελκύετε το βλέμμα του θεατή στο κύριο θέμα ? Ο λόγος χρυσού θα σας ταιριάζει. Ρυθμίστε το επιλεγμένο πλέγμα: Ρυθμίστε την αναλογία εμφάνισής του και τη γωνία περιστροφής. Για να αφαιρέσετε έναν χαρακτήρα σε μια φωτογραφία, αλλαγή μεγέθους του πλέγματος μετακινώντας το δρομέα. Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιον από μια φωτογραφία και να βελτιώσετε την παγκόσμια σύνθεσή του.

Κόψτε ένα άτομο σε μια φωτογραφία βήμα 2

Χρησιμοποιήστε την καλλιέργεια για να εξαλείψετε τους ανεπιθύμητους ανθρώπους

Βήμα 3. Αποθηκεύστε την εικόνα

Μετά την ολοκλήρωση, μπορείτε να συγκρίνετε την τροποποιημένη φωτογραφία με την αρχική φωτογραφία. Αποθηκεύστε τις προσαρμογές κάνοντας κλικ στην Εφαρμογή. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας ή να την εκτυπώσετε αμέσως.

Κόψτε ένα άτομο σε μια φωτογραφία βήμα 3

Σας αρέσει το αποτέλεσμα ? Αποθηκεύστε την τροποποιημένη σας εικόνα

Ωστόσο, η ανάληψη ενός ατόμου από μια φωτογραφία μερικές φορές δεν είναι τόσο απλό. Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο είναι πίσω από την πλάτη σας, θα χρειαστείτε μια πιο ισχυρή κόμμι. Η βούρτσα διόρθωσης θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για τη διαγραφή απλών αντικειμένων φόντου.

Το Photoworks έχει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο αλλαγής φόντου που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ένα άτομο και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε σε άλλη εικόνα. Μάθετε πώς να φωτομοντάρετε με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και πώς να βάλετε ένα πρόσωπο σε μια φωτογραφία για να κάνετε τους φίλους σας να γελούν.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα διόρθωσης

Διαγράψτε ένα άτομο πριν

Διαγράψτε ένα άτομο μετά

Ας δούμε πώς να διαγράψουμε ένα άτομο σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το πινέλο διόρθωσης. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Βήμα 1. Λειτουργία φωτοβολιών

Ξεκινήστε το πρόγραμμα και προσθέστε τη φωτογραφία για επεξεργασία.

Αφαιρέστε τους εισβολείς με τη βούρτσα διόρθωσης Βήμα 1

Για να δοκιμάσετε μια άλλη μέθοδο, προσθέστε ξανά την εικόνα σας

2ο βήμα. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα διόρθωσης για να διαγράψετε ένα άτομο

Ανοίξτε την καρτέλα Retouch και επιλέξτε τη βούρτσα διόρθωσης στο δεξιό πίνακα. Για να αφαιρέσετε αντικείμενα από τη φωτογραφία σας, ζωγραφίστε προσεκτικά πάνω από τη αιχμαλωτίζοντας τις σκιές και τις αντανακλάσεις τους. Πριν ξεκινήσετε, ρυθμίστε το μέγεθος της βούρτσας, το προοδευτικό περίγραμμα και την αδιαφάνεια μετακινώντας τα αντίστοιχα ρυθμιστικά. Για να κάνετε το πινέλο μεγαλύτερο και πιο διαφανές με μαλακότερα σύνορα, σύρετε τα ολισθητήρα προς τα δεξιά.

Αφαιρέστε τους εισβολείς με τη βούρτσα διόρθωσης Βήμα 2

Διαγράψτε τα άτομα με μια φωτογραφία γρήγορα με τη βούρτσα διόρθωσης

Βήμα 3. Αποθηκεύστε την εικόνα στον υπολογιστή σας ή στο Mac

Μόλις ολοκληρωθεί η έκδοση, προεπισκόπηση το αποτέλεσμα συγκρίνοντας τις 2 φωτογραφίες – την πρωτότυπη και την τροποποιημένη φωτογραφία. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση του πρωτότυπου στο κάτω μέρος του παραθύρου. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε την επεξεργασμένη εικόνα στον υπολογιστή σας.

Αφαιρέστε τους εισβολείς με τη βούρτσα διόρθωσης βήμα 3

Συγκρίνετε το αποτέλεσμα με το πρωτότυπο – το άτομο έχει εξαφανιστεί !

Αν και η βούρτσα διόρθωσης καθιστά δυνατή την επίτευξη ικανοποιητικού αποτελέσματος, δεν είναι καθολικό εργαλείο. Εάν το φόντο της εικόνας είναι πιο περίπλοκο, μπορεί να χρειαστείτε ένα εργαλείο επεξεργασίας επαγγελματικού επιπέδου. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη σφραγίδα επανάληψης. Με αυτό, μπορείτε να διαγράψετε κάποιον εύκολα και χωρίς Photoshop.

Μέθοδος 3: Εφαρμόστε τη σφραγίδα επανάληψης για να αφαιρέσετε τους ανθρώπους στις φωτογραφίες σας

Για να μάθετε να κυριαρχήσετε τη σφραγίδα επανάληψης σε φωτοβολταϊκά, ακολουθήστε τα 3 βήματα παρακάτω:

Βήμα 1. Εκτελέστε φωτοβολταϊκά

Ξεκινήστε το πρόγραμμα και εισαγάγετε την εικόνα που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Αφαιρέστε ένα άτομο με τη σφραγίδα επανάληψης Βήμα 1

Ας δοκιμάσουμε μια άλλη μέθοδο για την κατάργηση των εισβολέων

2ο βήμα. Χρησιμοποιήστε τη σφραγίδα επανάληψης για να διαγράψετε κάποιον στη φωτογραφία σας

Στην καρτέλα Retouch, κάντε κλικ στο buffer επανάληψης. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε εύκολα να εξαφανιστούν οι άνθρωποι από τις φωτογραφίες σας. Ρυθμίστε τα εργαλεία του εργαλείου – το μέγεθος, το προοδευτικό περίγραμμα και την αδιαφάνεια. Στη συνέχεια, σημειώστε τον τόπο που θέλετε να διαγράψετε, κλωνοποιήστε την παρόμοια περιοχή και αντικαταστήστε την επιλογή από αυτό.

Αφαιρέστε ένα άτομο με τη σφραγίδα επανάληψης Βήμα 2

Αφαιρέστε τους εισβολείς με το μαξιλάρι επανάληψης είναι εύκολο

Βήμα 3. Αποθηκεύστε το αποτέλεσμα

Συγκρίνετε την αρχική φωτογραφία και την επεξεργασμένη εικόνα. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά: δύο άτομα έχουν εξαφανιστεί σαν να μην είχαν βρεθεί ποτέ στη φωτογραφία. Τώρα εφαρμόστε τις αλλαγές και αποθηκεύστε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

Αφαιρέστε ένα άτομο με τη σφραγίδα επανάληψης Βήμα 3

Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο έχουν εξαφανιστεί

Θα σας έλεγε να δείτε αυτές τις μεθόδους σε δράση για να κατανοήσετε καλύτερα όλες τις τεχνικές ? Παρακολουθήστε αυτό το σύντομο σεμινάριο βίντεο και θα μπορείτε να αφαιρέσετε τους ανθρώπους στις φωτογραφίες σας χωρίς καμία προσπάθεια και με τέλειο αποτέλεσμα:

Φωτοβολίδες

Τώρα που γνωρίζετε όλα τα μυστικά, ήρθε η ώρα να πάτε στην πράξη ! Κατεβάστε το δωρεάν photoworks δοκιμάστε έκδοση διαθέσιμη στα γαλλικά και εξαφανίστε όλα τα μη -gratæ των φωτογραφιών σας:

Για τα Windows 11, 10, 8, 7
Για το MacOS 12 και το Superior

Έχουμε δει πώς να διαγράψουμε τους ανθρώπους σε μια φωτογραφία με φωτοβολταϊκά και να σώσουμε ερειπωμένα πλάνα. Θέλετε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την εικόνα σας ? Για παράδειγμα, σωστά προβλήματα έκθεσης, προσαρμόστε το χρώμα και την ισορροπία των λευκών ή δώστε στο πορτρέτο σας μια λαμπερή εμφάνιση ? Ακολουθούν μερικές επαγγελματικές συμβουλές για τέλειες φωτογραφίες:

Κάντε τα πορτρέτα σας σαν περιοδικό

Θέλετε να τονίσετε τα μάτια ή τα χείλη σας στις φωτογραφίες σας? Δεν χρειάζεστε πλέον περίπλοκες βούρτσες και μάσκες. Δοκιμάστε έναν έξυπνο επεξεργαστή φωτογραφιών – μπορείτε τώρα να διαγράψετε τις ατέλειες του δέρματος και να βελτιώσετε τα πορτρέτα σας σε μερικά κλικ ! Επιλέξτε μια προκαθορισμένη παράμετρο στην ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη ή αγγίξτε τις φωτογραφίες σας με μη αυτόματο τρόπο.

Διακοσμητικό πορτρέτο

Κάντε τα τοπία σας εξαιρετικά

Δεν καταφέρατε να τραβήξετε φωτογραφίες στο χρυσό χρόνο και οι φωτογραφίες του τοπίου σας είναι υπερβολικά ή υποεκπροσωπούμενες? Το απόφοιτο φίλτρου θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα σε 2 κλικ ! Ρυθμίστε ορισμένες περιοχές καθιστώντας τους πιο σαφείς ή πιο κορεσμένες. Ορίστε την ισορροπία χρώματος και διαχειριστείτε το φως στις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας με φιλικό επεξεργαστή εικόνων.

Βελτιώστε τις φωτογραφίες του τοπίου

Προσθέστε θρύλους στις φωτογραφίες σας

Ψάχνετε πώς να προσαρμόσετε τις εικόνες σας ? Η γραφή σε μια φωτογραφία είναι μια καλή ιδέα ! Έτσι μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε αρχικές κάρτες, αφίσες ή ευχετήριες κάρτες. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να πείτε μια ιστορία. Η προσθήκη θρύλων σε φωτοβολταϊκά είναι απλή και ευχάριστη. Σίγουρα θα σας αρέσουν η ποικιλομορφία των στυλ κειμένου καθώς και οι δυνατότητες εξατομίκευσης.

Προσθήκη κειμένου σε μια φωτογραφία

Θέλετε να αφαιρέσετε άτομα ή εισβολείς από τις φωτογραφίες σας στο κινητό σας ή στο διαδίκτυο ? Ανακαλύψτε μια εφαρμογή για iOS και Android και εύκολο στη χρήση υπηρεσιών ιστού. Ωστόσο, η επεξεργασία των φωτογραφιών σε έναν υπολογιστή είναι πολύ πιο βολική, ειδικά αν το κάνετε με φωτοβολταϊκά που δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαδικασία επεξεργασίας φωτογραφιών απλή και αποτελεσματική. Δεν χρειάζεστε πλέον περίπλοκο λογισμικό. Κατεβάστε το Photoworks και αγγίξτε τις εικόνες σας σαν επαγγελματίας χωρίς Photoshop !

Διαγράψτε τους ανθρώπους σε μια φωτογραφία

Πρώτον, επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε ένα αντικείμενο. Κατεβάστε το στον επεξεργαστή φωτογραφιών. Η μορφή της εικόνας σας μπορεί να είναι PNG ή JPG. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαστάσεις εικόνας.

Επιλέξτε το ανεπιθύμητο αντικείμενο

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο βούρτσας για να επιλέξετε το αντικείμενο που θέλετε να διαγράψετε από την εικόνα σας. Αλλάξτε το μέγεθος της βούρτσας για να διευκολύνετε την εργασία σας. Η μαγική μας γόμα προσδιορίζει αυτόματα το ανεπιθύμητο αντικείμενο και σβήνει όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία.

Κατεβάστε τη φωτογραφία σας

Κατεβάστε την εικόνα σας σε μορφή PNG και είναι έτοιμη ! Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό φωτοβολίδων για τον οποίο αποθηκεύστε την εργασία σας και να χρησιμοποιήσετε περισσότερες επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

    Αντικείμενο τοπίου ηλεκτρονικού εμπορίου

Ένα εντυπωσιακό εργαλείο για τη διαγραφή αντικειμένων

Ζωγραφίστε πάνω από τα ανεπιθύμητα αντικείμενα της εικόνας σας και αφήστε τη μαγεία του φωτοαντιπλήματος να λειτουργήσει. Μετά την επιλογή του αντικειμένου χρησιμοποιώντας το εργαλείο βούρτσας, αφαιρείται αυτόματα από τη φωτογραφία σαν να μην υπήρχε ποτέ. Χρησιμοποιήστε το για να διαγράψετε όλα τα ανεπιθύμητα περιεχόμενα, όπως άτομα, αντικείμενα ή κείμενο.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα

Το καλύτερο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών

Η εφαρμογή Photoroom είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε υπέροχες φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά επεξεργασίας, όπως Magic Retouching ή το βασικό εργαλείο διαγραφής. Κατεβάστε την εφαρμογή Photoroom στο App Store ή το Play Store και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας από το smartphone σας.

Εγγραφείτε δωρεάν

Αγαπούν το Photoroom

Ισχυρά εργαλεία στο χέρι

Το Photoroom έχει αλλάξει εντελώς το παιχνίδι για δημιουργούς περιεχομένου. Έχοντας τέτοια ισχυρά και έξυπνα εργαλεία στο χέρι, είτε στο τηλέφωνό μου είτε στον υπολογιστή μου – είναι απίστευτο

François Fourmy

Δημιουργός περιεχομένου

Απολύτως

Ανακάλυψα το Photoroom πριν από λίγους μήνες και το χρησιμοποιώ όλη την ώρα για το μοντάζ μου για τη φωτογραφία μου. Αλλά ειδικά για τις μινιατούρες του YouTube. Είναι εύκολο στη χρήση και η απόδοση είναι εξαιρετική. Το συνιστώ, είναι πολύ πρακτικό να διευκολύνετε τη ζωή για τους δημιουργούς περιεχομένου.

Flo souhonnet

Δημιουργός περιεχομένου

Εντυπωσιακή αξιοπιστία

Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα φωτοβολίδα εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα και την αξιοπιστία του συμπλέκτη ! Γρήγορα υιοθέτησα το εργαλείο στη ροή εργασίας μου, είτε θα βελτιώσω τη θολότητα του φόντου ορισμένων φωτογραφιών, είτε για να κόψω τα στοιχεία που χρησιμοποιώ στη συνέχεια στα συγκροτήματα μου στο YouTube 🙂

Μπενιαμίν Μολιέρ
Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Facebook

Προχωρήστε περισσότερο με το Photoroom

Θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να λάμψουν ? Με το Photoroom Pro, θα έχετε πρόσβαση σε πρακτικά χαρακτηριστικά όπως ο τυπικός επεξεργαστής, η ποιότητα HD, η έξυπνη αλλαγή μεγέθους και πολλά άλλα.

τηλέφωνο

ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί θέλω να διαγράψω ένα στοιχείο από μια φωτογραφία ?
Χρειάζομαι photoshop για να διαγράψω ανεπιθύμητα στοιχεία από μια εικόνα ?
Πώς μπορώ να διαγράψω δωρεάν στοιχεία από μια φωτογραφία ?

Ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης που μπορεί να απαιτούν τη διαγραφή ενός στοιχείου μιας φωτογραφίας ?

Ένας από τους στόχους θα μπορούσε να είναι η βελτίωση της οπτικής σας αισθητικής. Μερικές φορές μερικά αντικείμενα ή μερικοί άνθρωποι σε μια εικόνα μπορούν να εκτρέψουν την προσοχή από το κύριο θέμα ή την παγκόσμια σύνθεση. Με τη διαγραφή τους, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καθαρότερη και πιο ευχάριστη εικόνα οπτικά οπτικά. Η υπόθεση δεύτερης χρήσης είναι η ρετουσάρισμα φωτογραφιών: στη φωτογραφία πορτρέτου, η διαγραφή των ατελειών ή των περισπασμών όπως τα ελαττώματα, οι ρυτίδες ή τα μαλλιά μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του θέματος και να δημιουργήσουν μια πιο προσεκτική εικόνα. Ο τελευταίος δυνητικός στόχος είναι η απομόνωση ενός στοιχείου: Εάν θέλετε να απομονώσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή υποκείμενο σε μια εικόνα, η διαγραφή άλλων στοιχείων μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση της προσοχής μόνο στο επίκεντρο που παρέχεται. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη φωτογραφία προϊόντων ή τη δημιουργία οπτικών γραφικών.