Οδηγός: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 17 -ιντσών? Σεπτέμβριος 2023 – Ψηφιακή, Οδηγός: Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 17 -ιντσών το 2023

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 17 -ιντσών το 2023

Contents

Γι ‘αυτό είναι αυτό το μοντέλο Εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Ryzen R7-4800H, ένα από τα πιο κατάλληλα για αυτό το είδος χρήσης. Η κάρτα γραφικών είναι επίσης εκεί με εξαιρετική Nvidia getforce gtx 1650 ti. Για να είναι σύντομο και απλό, αυτό το προϊόν είναι πραγματικό Εργοστάσιο βιντεοπαιχνιδιών.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 17 -ιντσών ? Σεπτέμβριος 2023

Τα πραγματικά χαρακτηριστικά ζούγκλα, η αγορά φορητών υπολογιστών είναι πολύπλοκη. Πολύ μεταβλητή ισχύ, περισσότερο ή λιγότερο συμπαγείς διαστάσεις, αυτονομία. Υπάρχει μοντέλο 17 ιντσών για κάθε χρήση. Για να σας βοηθήσουμε να δείτε πιο καθαρά, εδώ είναι η επιλογή των αγαπημένων μας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Επειδή το δοκιμάσαμε από την έναρξη του χώρου το 2014, έχουμε δει εκατοντάδες 17 -ιντσών, μεγάλα, ισχυρά, τα οποία έχουμε υπομείνει χιλιάδες ώρες ταχύτητας ταχύτητας, αντοχής, αντοχής, αντοχής, αντοχής, αντοχής, αντοχή, αντοχή, αντοχή, αντοχή, αντοχή, ποιότητα οθόνης.

Η Apple δεν κάνει φορητό υπολογιστή εξοπλισμένο με γιγαντιαία οθόνη 17 ιντσών (43 cm). Εκείνοι που παρασυρώνονται από αυτή τη πολύ μεγάλη μορφή θα στραφούν αναγκαστικά σε υπολογιστές, πρώτα για την άνεση της οθόνης τους, τότε επειδή συχνά διαρκούν και ισχυρές μηχανές. Σε κάθε περίπτωση, εδώ, οι κατασκευαστές έχουν τον τόπο εγκατάστασης ισχυρών εξαρτημάτων και την εμφύτευση αποτελεσματικών συστημάτων ψύξης.

17 -inch υπολογιστές εκτιμώνται επίσης για τις συνήθως γενναιόδωρες μπαταρίες τους, εξασφαλίζοντας όμορφες αυτόνομες. Είναι συχνά πρωταθλητές αντοχής.
Όλα αυτά πληρώνονται δύο φορές. Τα μηχανήματα μπορεί να είναι ακριβά. Είναι επίσης σημαντικά βαρύτεροι και ογκώδεις από τους υπολογιστές των 15 “και λιγότερο.

Άλλοι οδηγοί υπάρχουν αν δεν θέλετε τελικά έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με οθόνη 17 -ιντσών: Βρείτε επίσης την επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές όλων των μεγεθών σε συνδυασμό, τα καλύτερα σημειωματάρια των 14 και 15 ιντσών.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές 17 -ιντσών το 2023 ?

Χρειάζεστε φορητό υπολογιστή, αλλά θέλετε να απολαύσετε μια μεγάλη οθόνη ? Μεγάλες υπολογιστές μεγάλης μορφής, με την οθόνη 17 -ιντσών, γίνονται για εσάς. Ανακαλύψτε την επιλογή μας για να επιλέξετε το επόμενο 17 -ιντσών σας φορητό υπολογιστή.

Οι κορυφαίοι 3 από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών το 2023

Lenovo Ideapad 3 (17alc6)

 • Ο επεξεργαστής Ryzen
 • Συμπαγής για 17 ίντσες
 • Καλή αυτονομία
 • Μέση οθόνη

Dell XPS 17 (9720)

 • Η όμορφη οθόνη 17 -ιντσών
 • Πολύ καλή αυτονομία
 • Ένα καλό σύστημα ψύξης
 • Όχι USB-A

LG Gram 17 (2022)

 • Όμορφα φινιρίσματα
 • Άνετη αυτονομία
 • Ιδιαίτερα ελαφρύ
 • Ελαφρώς ευέλικτο πληκτρολόγιο

Παλαιότερα πολύ δημοφιλής, ο παλιός “PC Multimedia PC” έχει χάσει το υπέροχο υπέρ των πιο συμπαγών φορητών υπολογιστών, των “Ultraportables” των 13 ή 14 ιντσών. Ωστόσο, ο καθένας δεν χρειάζεται ένα μικρό και νομαδικό φορητό υπολογιστή. Εάν ο φορητός υπολογιστής σας ταξιδεύει κυρίως από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μια μεγάλη οθόνη θα είναι μια πραγματικά πιο καθημερινή, είτε θα εργαστείτε είτε θα απολαύσετε βίντεο άνετα. Επιπλέον, βλέπουμε μια τεράστια άφιξη οθονών 16 -ιντσών στους φορητούς υπολογιστές. Χάρη στα όλο και πιο ωραία σύνορα, σας επιτρέπουν να έχετε μια μεγάλη οθόνη σε ένα πιο συμπαγές σασί. Μπορούν έτσι να αποτελούν μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Θέλετε μια μεγάλη οθόνη ? Αυτό είναι καλό, έχουμε επιλέξει τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 -ιντσών για εσάς, για όλους τους προϋπολογισμούς.

Για να έχετε μια πιο παγκόσμια άποψη, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που επιλέγονται εδώ είναι καλά προικισμένα από την άποψη της σύνδεσης, αλλά ίσως να χρειαστείτε περισσότερους λιμένες: μπορούμε να προτείνουμε μόνο να διαβάζουμε τον οδηγό μας αφιερωμένο στους κόμβους USB-C.

Εάν έχετε μια συγκεκριμένη ανάγκη για το φορητό υπολογιστή σας, βρείτε τις άλλες επιλογές μας:

 • Οι καλύτεροι “φθηνοί” υπολογιστές σε λιγότερο από 500 ευρώ
 • Οι καλύτεροι υπολογιστές “ποιότητας ποιότητας” σε λιγότερο από 1.000 ευρώ
 • Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών
 • Οι καλύτεροι υπερφυσικοί υπολογιστές
 • Τα καλύτερα Chromebook

Dell XPS 17 (9720) Η κορυφή των 17 ιντσών

Dell XPS 17 (9720)

 • Η όμορφη οθόνη 17 -ιντσών
 • Πολύ καλή αυτονομία
 • Ένα καλό σύστημα ψύξης
 • Όχι USB-A

Με αυτόν τον υπολογιστή, η Dell ενημερώνει το XPS 17 με αυτό το 2022 Cuvée. Ήμασταν σε θέση να δοκιμάσουμε την έκδοση 2021 αυτού του μοντέλου (9710), η οποία ήταν ήδη εξαιρετική. Αυτό του τρέχοντος έτους εξακολουθεί να είναι βελτιωμένη, ακόμη και αν οι βάσεις καθώς και το σασί είναι το ίδιο. Η τιμή εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ανέβει περαιτέρω (!Ουσία.

Εάν με τη μεγάλη του διαγώνιο, δεν είναι το πιο διακριτικό, είναι εξαιρετικό για τους δημιουργούς περιεχομένου και εκείνους που έχουν υιοθετήσει την τηλεργασία. Η οθόνη 17 ιντσών είναι σε μορφή 16:10: Θα είναι, ανάλογα με την επιλεγμένη διαμόρφωση, στο FHD+ ή στο UHD+ και θα είναι σε αυτή την περίπτωση αφής.

Το πλαίσιο αλουμινίου δεν έχει εξελιχθεί, τα τελειώματα είναι ακόμα τόσο καλά, το πληκτρολόγιο και το touchpad, εξαιρετικό. Δεν υπάρχουν παράπονα σε αυτό το σημείο, η Dell παραμένει στη γραμμή της Sobriety Premium της. Εάν ο υπολογιστής είναι καλός και μάλλον συμπαγής χάρη στις άκρες της οθόνης Slimber, στην κλίμακα, το Dell XPS 17 εξακολουθεί να ζυγίζει 2,5 kg. Στην κατασκευή, ο υπολογιστής έχει 4 θύρες USB-C Thunderbolt 4 και Jack 3,5 mm.

Η Dell έχει ενσωματώσει φέτος την τελευταία γενιά της CPU Intel Alder Lake (το ισχυρό i7-12700h), σε συνδυασμό με ένα RTX 3050 (ή 3060, της επιλογής σας). Ένας τέλειος συνδυασμός για περιεχόμενο και δημιουργικούς δημιουργούς όπως οι φωτογράφοι, αλλά και οι παίκτες. Σε λειτουργία, το μηχάνημα είναι αρκετά σιωπηλό για να σας ενοχλήσει. Το νέο XPS 17 κερδίζει σαφώς την απόδοση και τοποθετείται ως ένας από τους ισχυρότερους φορητούς υπολογιστές στην αγορά.

Υπάρχει μια καλή εξέλιξη στην αυτονομία, η οποία εξελίσσεται κατά μια ώρα. Ως εκ τούτου, φτάνουμε περίπου 9 ώρες (στο μοντέλο με την οθόνη UHD+), το οποίο είναι πραγματικά καλό για έναν υπολογιστή με μια τέτοια πλάκα.

Η βασική τιμή του στα 3.200 ευρώ με την οθόνη FHD+και 3.500 ευρώ με την έκδοση UHD+είναι αναμφισβήτητα το μόνο εμπόδιο για την αγορά αυτού του υπολογιστή.

Μπορείτε να βρείτε τη δοκιμή XPS 17 (9710) από πέρυσι για να λάβετε μια ιδέα. Σημειώστε ότι το τελευταίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση, επειδή αντικαθίσταται πλήρως από το 9720.

Πού να αγοράσετε το
Dell XPS 17 (9720) στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

LG Gram 17 (2022) Το ελαφρύτερο

LG Gram 17 (2022)

 • Όμορφα φινιρίσματα
 • Άνετη αυτονομία
 • Ιδιαίτερα ελαφρύ
 • Ελαφρώς ευέλικτο πληκτρολόγιο

Η LG δεν είναι η βάση που δεν είναι ειδικά γνωστή για τους φορητούς υπολογιστές της. Και όμως ο κατασκευαστής παρέχει ένα ισορροπημένο προϊόν. Το LG Gram 17 έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για αυτό: η ελαφρότητα του. Με τα 1,35 κιλά, κάνει το ίδιο βάρος με περίπου 13 -ιντσών Ultraportables, ένα κατόρθωμα. Ωστόσο, αυτό είναι ένας φορητός υπολογιστής με πλάκα 17 ιντσών και ένας όμορφος ορισμός των 2560 × 1600 pixels. Εάν η πλάκα είναι εξαιρετική, θα λυπούμε για το γεγονός ότι επωφελείται από το μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, το οποίο είναι λίγο φως για μια μηχανή σε αυτή την τιμή το 2022.

Το πληκτρολόγιο και το touchpad είναι ευχάριστα και, χάρη στη μορφή 17 ιντσών, η σύνδεση είναι πλήρης: μια θύρα HDMI, δύο θύρες USB-C Thunderbolt 4, μια θύρα Jack, δύο θύρες USB A 3,2 Gen2 καθώς και μια θύρα microSD.

Από την πλευρά της απόδοσης, τίποτα δεν λέει, ο επεξεργαστής Intel 12ης γενιάς (ένα I7-1260P στη δοκιμαστική μας διαμόρφωση) κάνει πολύ καλά, σε συνδυασμό με 16 GB RAM LPDDR5. Θα χαιρετίσουμε την τέλεια ελεγχόμενη θέρμανση, έτσι ώστε οι μηροί σας και οι καρποί σας να παραμείνουν προστατευμένοι από τη θερμότητα. Καλό σημείο επίσης για την αυτονομία, δέκα ώρες στη χρήση συμβατικών εργασιών. Εάν ο προϋπολογισμός είναι εκεί, θα είναι μια καλή μηχανή για έναν μαθητή που θέλει μια μεγάλη οθόνη.

Για να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τη λεπτομερή δοκιμή του LG Gram 17.

Οι 15 καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 -ιντσών 2023

Σε έναν όλο και πιο συνδεδεμένο κόσμο, έχουμε ως επί το πλείστον τουλάχιστον έναν υπολογιστή στο σπίτι, φορητό ή όχι. Εάν δεν είστε ακόμη εξοπλισμένοι στο θέμα ή αν θέλετε να αλλάξετε τους φορητούς υπολογιστές των 17 ιντσών, είστε στο σωστό μέρος, αφού αυτό είναι ακριβώς το θέμα της σύγκρισης μας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μια περιγραφή των διαφόρων τύπων προϊόντων καθώς και την επιλογή μας από τα καλύτερα άρθρα της χρονιάς μετά τις κριτικές και τις δοκιμές των χρηστών. Εάν αυτό είναι ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερα.

17 -inch Λίστα φορητών υπολογιστών των καλύτερων προϊόντων 2023

17 -inch Λίστα φορητών υπολογιστών των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 03.09.2023

Έμπειρος δοκιμαστής με περισσότερα από 20 smartphones και 50 φορητούς υπολογιστές στην πίστωσή του.
Παθιασμένος με τη φωτογραφία και τη σειρά Netflix. “Σε καθημερινή βάση, αντιμετωπίζω τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Μοιράζομαι τον καρπό της εμπειρίας μου μέσω των άρθρων μου.””
[Ο Gabriel δεν αποτελεί μέρος του συντακτικού προσωπικού του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις Διαβάστε 1663

Τι είναι ένας φορητός υπολογιστής 17 ιντσών ?

Όταν τα βλέπουμε εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών τις τελευταίες δύο δεκαετίες, Έχουμε το δικαίωμα να αναρωτηθούμε πώς θα μοιάζουν οι υπολογιστές του μέλλοντος. Εν τω μεταξύ, εστιάζουμε εδώ στον φορητό υπολογιστή των 17 ιντσών, Ένα φορητό υπολογιστή που προσφέρει μεγάλη οθόνη για μεγαλύτερη άνεση στα μικρότερα μοντέλα.

Αλλά ενόψει των διαφόρων τύπων προϊόντων που βρίσκονται προς πώληση, η επιλογή της επιλογής σας δεν είναι απαραιτήτως εύκολη. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε ετοιμάσει αυτή τη σύγκριση με όλες τις εξηγήσεις που χρειάζεστε. Συνεχίζοντας την ανάγνωσή σας, θα μάθετε περισσότερα για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές, τα χαρακτηριστικά και τη χρησιμότητά τους.

Πλεονεκτήματα και τομείς εφαρμογής

Σε αυτό το μέρος της σύγκρισης μας, εξηγούμε λεπτομερώς τα διάφορα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά και τις ιδιαιτερότητές τους. Θα μάθετε πιο συγκεκριμένα αυτό που χρειάζεστε.

Ποιοι τύποι φορητών υπολογιστών 17 ιντσών υπάρχουν ?

Κλασικό φορητοί υπολογιστές 17 ιντσών

Ένας φορητός υπολογιστής 17 ιντσών είναι ένα βασικό σπίτι

Είτε για LΜια αυτοματοποίηση γραφείου, εργασία ή αποθήκευση και διαβούλευση αρχείων πολυμέσων, Τα κλασικά μοντέλα είναι πραγματικά Πασπαρτένια. Εξοπλισμένο με ένα απλό πληκτρολόγιο (με αφής για το ποντίκι) και οθόνη, Αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολα μεταφερόμενος σε μια τσάντα, μια θήκη ή άλλη.

Ωστόσο, αυτή η κατηγορία προϊόντων δεν έχει πολλή δύναμη και δεν θα είναι αρκετά αποτελεσματική για να τρέξει παιχνίδια ή λογισμικό που είναι πολύ άπληστο στους πόρους.

 • Passepartout και ευπροσάρμοστο.
 • Εύκολο να βρεθεί.
 • Έλλειψη εξουσίας για το λογισμικό Resource -Gourmet.

Τα υβριδικά φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών

Στο σταυροδρόμι μεταξύ του tablet και του φορητού υπολογιστή, Αυτός ο τύπος προϊόντος προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Μπορείτε εδώ Αποσυνδέστε την οθόνη πληκτρολογίου για να την χρησιμοποιήσετε ως μαξιλάρι αφής. Έχετε εργασίες γραφείου να κάνετε ? Δεν υπάρχει πρόβλημα: Απλά αντικαταστήστε το tablet στο πληκτρολόγιο για να το μετατρέψετε σε υπολογιστή. Αυτά τα μοντέλα παρόντες το πλεονέκτημα της εργασίας κάτω Παράθυρα Και όχι κάτω Android, λιγότερο κατάλληλο για αυτοματοποίηση γραφείων. Το βάρος του δισκίου είναι αρκετά σημαντικό, επειδή τα περισσότερα από τα εξαρτήματα του υπολογιστή είναι εκεί, αφού είναι το αποσπώμενο μέρος που λειτουργεί ανεξάρτητα.

 • Προσφέρει τα πλεονεκτήματα του tablet και του υπολογιστή.
 • Λειτουργεί κάτω Παράθυρα, πιο κατάλληλο για αυτοματοποίηση γραφείων.
 • Το βάρος του tablet / οθόνης είναι αρκετά σημαντικό.

Παιχνίδια 17 -ιντσών φορητών υπολογιστών 17 ιντσών

Αυτή η τελευταία κατηγορία προϊόντων προσφέρει ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα για την εκτέλεση όλων των ειδών λογισμικού και παιχνιδιών. Είναι γενικάΧωρίς μια ισχυρή κάρτα γραφικών, οθόνη HD ή 4K, ένας προηγμένος επεξεργαστής καθώς και αρκετοί GOS RAM.

 • Καθαρή δύναμη.
 • Σας επιτρέπει να εκτελείτε το πιο απαιτητικό λογισμικό από την άποψη των πόρων.
 • Οπτική ποιότητα με υπέροχες οθόνες.
 • Τα πιο ακριβά μοντέλα.

Παραδείγματα αξιολόγησης προϊόντων

Απόψεις πελατών που εξέτασαν τα προϊόντα έχουν μιλήσει. Θα βρείτε σε αυτό το μέρος της σύγκρισης τα καλύτερα άρθρα της χρονιάς για να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή σας.

Asus Vivobook S S712FA-AU531T PLP 17.3

Αυτός ο φορητός υπολογιστής 17 -ιντσών θυμίζει ένα συγκεκριμένο MacBook

Για να ανοίξουμε αυτή τη σύγκριση, οι απόψεις και οι δοκιμές των πελατών προσέλκυσαν την προσοχή μας σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή 17 -ιντσών Ασού. Πίσω από το νηφάλιο σχέδιο του κρύβει μια πραγματική πολεμική μηχανή Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel Core i5.

Με τα 8 GB μνήμης RAM, Αυτός ο υπολογιστής είναι σε θέση να εκτελέσει τα περισσότερα λογισμικά και παιχνίδια, εκτός ίσως το πιο πρόσφατο. Αυτήν Οθόνη πλήρους HD 1080p Επιπλέον, μια εξαιρετική οπτική ποιότητα, τόσο για αυτοματοποίηση γραφείων όσο και για παιχνίδια.

Λειτουργεί κάτω Windows 10, Ο υπολογιστής είναι εδώ εξοπλισμένος με ένα 256 σκληρός δίσκος GB SSD. Εχει επίσης 4 θύρες USB, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε όλα τα είδη συσκευών, από το κλειδί USB στον εξωτερικό σκληρό δίσκο, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων συσκευών USB που μπορείτε να έχετε στο σπίτι.

Συνοψίζοντας, συσχετίζοντας δύναμη, σχεδιασμό, οπτική ποιότητα και σωστή τιμή, Αυτός ο φορητός υπολογιστής 17 -ιντσών είναι χωρίς δυσκολία μεταξύ των καλύτερων του έτους. Είναι επιπλέον Εγγυημένη για δύο χρόνια από τον κατασκευαστή.

 • Η οθόνη Full HD 1080p.
 • Οι 4 θύρες USB.
 • Τα 8 GB μνήμης RAM.
 • Η εγγύηση 2 ετών.
 • Οι δοκιμές διαμαρτύρονται για την ποιότητα του WiFi.

Dell Inspiron 17 2-σε-1 7791

Ο φορητός υπολογιστής Dell 17 ιντσών είναι μετατρέψιμος

Όταν μιλάμε για την επιστήμη των υπολογιστών, το εμπορικό σήμα Λαγκάδα παραμένει μια ποιοτική αναφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εκπλήσσουμε να βρούμε ένα από αυτά τα προϊόντα μεταξύ των καλύτερων αναθεωρήσεων και δοκιμών χρηστών.

Αυτό το μοντέλο είναι εδώ μετατρέψιμος, Που σημαίνει ότι μπορείτε κλίση της οθόνης αφής 360 °. Για το ίδιο το μηχάνημα, αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τα πολύ ισχυρά επεξεργαστής Intel Core i7 10η γενιά με 1,8 GHz, μπορεί να ωθηθεί σε 4,9 GHz χάρη στο turbo. Συσχετίστε με αυτό 16 GB μνήμης RAM και ένα Κάρτα γραφικών NVIDA Getforce MX250, Και είστε έτοιμοι για καλές στιγμές.

Το προϊόν του Λαγκάδα Λειτουργεί επίσης Windows 10, επεξεργασία Σπίτι. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα 512 σκληρός δίσκος GB SSD, Είτε ένας πολύ καλός αποθηκευτικός χώρος. Ας υπογραμμίσουμε το Πλήρης ποιότητα οθόνης αφής HD που ανταποκρίνεται στο δάχτυλο και το μάτι και Εγγύηση κατασκευαστή 2 ετών που προσθέτουν στη γενική ποιότητα του προϊόντος.

 • Τα 16 GB μνήμης RAM.
 • Ο εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής με turbo.
 • Περιλαμβάνεται η εξαιρετική κάρτα γραφικών.
 • Οι πολλοί σύνδεσμοι.
 • Προσοχή στην ευθραυστότητα της οθόνης που μας λένε πολλές δοκιμές.

Asus vivobook s s712fb-au300t

Ένας άλλος φορητός υπολογιστής 17 -ιντσών της μάρκας ASUS

Ασού συνεχίζει να τραβάει το δρόμο του ανάμεσα στους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 -ιντσών. Αυτό το μοντέλο εμφανίζεται επίσης συχνά σε απόψεις και δοκιμές στο Διαδίκτυο.

Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να περιγραφεί ως το ανώτερο εύρος του προϊόντος της ίδιας μάρκας που παρουσιάσαμε παραπάνω. Θα βρείτε εδώ ένα πιο ισχυρός επεξεργαστής (Πυρήνα Intel 10η γενιά i7) καθώς και μεγαλύτερη χωρητικότητα στη μνήμη RAM (16 GB) επιτρέποντας τη λειτουργία των περισσότερων λογισμικών και παιχνιδιών, ακόμη και το πιο γκουρμέ.

Βρίσκουμε για άλλη μια φορά ένα 256 σκληρός δίσκος GB SSD. Η λειτουργία γίνεται για άλλη μια φορά κάτω Windows 10. Με ένα επιπλέον ένα υψηλής ποιότητας οθόνη Full HD, ένα 2 -ετή εγγύηση κατασκευαστή και 4 θύρες USB Για σύνδεση, μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι αυτό το laptop 17 -ιντσών καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 • Πολύ καλή κάρτα γραφικών.
 • Ο επεξεργαστής τελευταίας γενιάς.
 • Τα τελειώματα που φαινομενικά αφήνουν κάτι επιθυμητό.

ASUS TUF A17-TUF766II-H7014T Φορητό τυχερό παιχνίδι

Η Asus παρουσιάζει το laptop του 17 -ιντσών για τους παίκτες

Ας τερματίσουμε αυτή τη σύγκριση με ένα μοντέλο φορητού υπολογιστή 17 ιντσών Ειδικά σχεδιασμένο για παίκτες. Εδώ έχετε εξαρτήματα και ένας τρόπος λειτουργίας που σχεδιάζεται να τρέξει όσο το δυνατόν καλύτερα τα βιντεοπαιχνίδια.

Γι ‘αυτό είναι αυτό το μοντέλο Εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD Ryzen R7-4800H, ένα από τα πιο κατάλληλα για αυτό το είδος χρήσης. Η κάρτα γραφικών είναι επίσης εκεί με εξαιρετική Nvidia getforce gtx 1650 ti. Για να είναι σύντομο και απλό, αυτό το προϊόν είναι πραγματικό Εργοστάσιο βιντεοπαιχνιδιών.

Σημειώστε επίσης ότι έχετε με αυτό το μοντέλο 8 GB μνήμης RAM. Ο Περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος SSD Στη συσκευή έχει χωρητικότητα 521 GB. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη στο πλάι του 4 θύρες USB Για να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας.

Επιπρόσθετα Δύο χρόνια εγγύησης του κατασκευαστή που προσφέρεται από τον κατασκευαστή, ο τελευταίος σας προσφέρει ένα συνδρομή στο μήνα Pass Game Xbox αγορά.

 • Ένα φορητό υπολογιστή 17 -ιντσών που ειδικεύεται στα βιντεοπαιχνίδια.
 • Τη δύναμη του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών.
 • Το λίγο περισσότερο από τους κατασκευαστές.
 • Ένα μοντέλο που θερμαίνεται πολύ σύμφωνα με τις δοκιμές.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

Για να πραγματοποιήσουμε αυτό το άρθρο αφιερωμένο σε 17 -ιντσών φορητούς υπολογιστές, έχουμε διαβάσει πολλές κριτικές πελατών που έχουν δοκιμάσει τα διάφορα προϊόντα. Μας επέτρεψε να σημειώσουμε για διάφορα πλεονεκτήματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας 17 -ιντσών για να δείτε τις φωτογραφίες σας

 • Ευπροσάρμοστη χρήση για αυτοματοποίηση γραφείου, ταινίες, φωτογραφίες και πολλά άλλα.
 • Η δύναμη των μοντέλων των παικτών.
 • Περιλαμβάνονται οι πολλοί συνδετήρες.
 • Φορητότητα.
 • Μοντέλα μετατρέψιμα σε ακόμη πιο πρακτικά δισκία.
 • Οθόνες HD.
 • Κατάλληλο για δουλειά στο σπίτι.
 • Αρκετά υψηλές τιμές, αλλά σε σύγκριση με την ποιότητα των προϊόντων.

Φυσικά, οι δοκιμές δεν διστάζουν να επικρίνουν τα προϊόντα όταν είναι απαραίτητο. Βλέποντας αυτό, μπορέσαμε να καταρτίσουμε μια λίστα με τα κύρια μειονεκτήματα που επανέρχονται τακτικά.

 • Συχνά εύθραυστες οθόνες.
 • Αφήστε τις οθόνες που δεν απαντούν πάντα πολύ καλά.
 • Προβλήματα θέρμανσης, ακόμη και στα καλύτερα μοντέλα.
 • Μοντέλα που επιβραδύνουν μετά από μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 • Αρκετές δοκιμές μας λένε για ανησυχίες για το WiFi των συσκευών.
 • Μπαταρίες με συχνά πολύ περιορισμένη αυτονομία.
 • Μερικές φορές παραπλανητικές ικανότητες RAM με ένα συγκεκριμένο μέρος που χρησιμοποιείται πραγματικά από την κάρτα γραφικών.
 • Ο ήχος των ηχείων ενσωματώνεται στα γελοία σύνορα σε ορισμένα μοντέλα.

Τα κριτήρια για την αγορά φορητών υπολογιστών 17 ιντσών

Τύπος Προϊόντος

Είναι η χρήση σας που θα καθορίσει τον τύπο προϊόντος που χρειάζεστε. Για απλό γραφείο Για παράδειγμα, α Κλασικό μοντέλο Και φθηνό πρέπει να κάνει το τέχνασμα. Εάν θέλετε να διαβάσετε στον υπολογιστή σας, το υβριδικά προϊόντα σίγουρα θα σας ταιριάζει καλύτερα. Τέλος, για βιντεοπαιχνίδια, τίποτα καλύτερο από έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών.

Μνήμη μνήμης

Αυτές οι πληροφορίες υποδεικνύουν περίπου το Αριθμός ενεργειών που ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει και τα δύο. Εάν έχετε προγραμματίσει να χρησιμοποιήσετε το Gourmet Software, για βίντεο ή ήχο για παράδειγμα, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα προϊόν με περισσότερη μνήμη RAM.

Το ήξερες ? Τα γαλλικά πληκτρολόγια Azerty είναι μοναδικά. Οι περισσότεροι υπολογιστές σε όλο τον κόσμο είναι εξοπλισμένοι με qwerty πληκτρολόγια, πιο κατάλληλα για πληκτρολόγηση στα αγγλικά.

Η χωρητικότητα στο GO

Ανάλογα με τη χρήση σας, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε τη δυνατότητα σκληρού δίσκου που πηγαίνει PC. Αυτή η τιμή καθορίζει τον χώρο αποθήκευσης που έχετε. Εάν δεν διαθέτετε εξωτερικό σκληρό δίσκο, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε υπολογιστή με πιο σημαντικό σκληρό δίσκο.

Εναλλακτικές λύσεις σε φορητό υπολογιστή 17 ιντσών

Υπάρχουν επίσης φορητοί υπολογιστές Με μικρότερες οθόνες, και ως εκ τούτου φθηνότερο. Μπορείτε επίσης να μπείτε στον πειρασμό από ένα PC, με πύργο και οθόνη. Λιγότερο κινητό, αυτά τα μοντέλα προορίζονται μάλλον για χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο.

Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

 • https: // fr.Wikipedia.org/wiki/computer_portable
 • https: // www.γκατάκα.Fr/how-choisir-la-ram-de-son-pc-workable
 • https: // cours-informatics-gratuit.FR/Cours/Processor-and-Card

Συχνές ερωτήσεις

Κλασικό φορητοί υπολογιστές 17 ιντσών ή τυχερά παιχνίδια ?

Η επιλογή εξαρτάται εδώ από τη χρήση σας. Για απλό αυτοματισμό γραφείου, επιλέξτε χωρίς δισταγμό ένα βασικό μοντέλο. Από την άλλη πλευρά, για να χρησιμοποιήσετε μεγάλο λογισμικό που απαιτεί περισσότερη δύναμη ή βιντεοπαιχνίδια, τα παιχνίδια για τους παίκτες είναι πιο κατάλληλα.

Πού να αγοράσετε το φορητό υπολογιστή σας 17 -ιντσών ?

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα προϊόντα σε οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστή και ηλεκτρονικών ειδών. Αλλά είναι και πάλι στο Διαδίκτυο ότι θα έχετε τις περισσότερες επιλογές.

Φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών ή σταθερό υπολογιστή?

Σε σύγκριση με τους σταθερούς υπολογιστές, οι φορητοί υπολογιστές έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά. Έτσι για άλλη μια φορά είναι ένα ζήτημα των αναγκών. Οι σταθεροί υπολογιστές δεν προσφέρουν απαραίτητα περισσότερη ισχύ, μνήμη ή μνήμη RAM. Είναι απλώς θέμα άνεσης.

Ποια τιμή για έναν φορητό υπολογιστή 17 ιντσών?

Οι τιμές ποικίλλουν τεράστια από το ένα μοντέλο σε άλλο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τα εξαρτήματα. Για αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε μοντέλα καταχώρησης περίπου 400/500 ευρώ. Αλλά τα καλύτερα μοντέλα μπορούν να ανέβουν σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.