150.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη Γαλλία | Autoscout24, αυτοκίνητο – wikionary, το δωρεάν λεξικό

Ορκος

Το AutoScout24 είναι η μεγαλύτερη επιλογή νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Ανακαλύψτε τουλάχιστον 42.000 μεταπωλητές σε όλη την Ευρώπη. Στο AutoScout24, θα έχετε πρόσβαση σε ένα γιγαντιαίο εικονικό γκαράζ που προσφέρει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια προσφορές οχημάτων, ένας από αυτούς θα μπορούσε να γίνει δικό σας. Είτε πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο είτε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, οικολογικό αυτοκίνητο της πόλης ή ένα ισχυρό αθλητικό όχημα, ένα ηλεκτρικό όχημα, το αυτοκίνητο των ονείρων σας είναι μέσα σε κλικ αυτόOSCOUTS24, σε χαμηλή τιμή.

Ψάχνετε για ένα νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ?

Κάντε το αυτοκίνητό σας όνειρα με το AutoScout24, τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη !

Το AutoScout24 είναι η μεγαλύτερη επιλογή νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Ανακαλύψτε τουλάχιστον 42.000 μεταπωλητές σε όλη την Ευρώπη. Στο AutoScout24, θα έχετε πρόσβαση σε ένα γιγαντιαίο εικονικό γκαράζ που προσφέρει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια προσφορές οχημάτων, ένας από αυτούς θα μπορούσε να γίνει δικό σας. Είτε πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο είτε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, οικολογικό αυτοκίνητο της πόλης ή ένα ισχυρό αθλητικό όχημα, ένα ηλεκτρικό όχημα, το αυτοκίνητο των ονείρων σας είναι μέσα σε κλικ αυτόOSCOUTS24, σε χαμηλή τιμή.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες σας. Θα τεθούν άμεσα σε επαφή με τον πωλητή ή τον έμπορο. Εσείς και εσείς μόνοι αποφασίζετε τι βρίσκετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης, όπως το εύρος τιμών, η χώρα, το μοντέλο, ο τύπος καυσίμου, το χιλιόμετρο, το χρώμα, ο εξοπλισμός κ.λπ.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, το AutoScout24 δοκιμάζει ανεξάρτητα από νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και έχει μεταδώσει τις συγκεκριμένες γνώσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με εμάς, είστε εξερευνητής επειδή θα ανακαλύψετε τακτικά ανέκδοτα, ιστορίες και τεχνικές λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από τον γενικό όρο “αυτοκίνητο”. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα συλλογής, τα καροτσάκια και τα λιμουζίνα, τα αθλητικά και τα αυτοκίνητα χρησιμότητας, τις μοτοσικλέτες, τους εισαγωγείς και τους κατασκευαστές, τον συντονισμό και τα πρόσθετα αξεσουάρ. Ρίξτε μια ματιά στο περιοδικό μας, στις σελίδες συμβουλών μας, στο τμήμα συντονισμού μας καθώς και στο λεξικό αφιερωμένο στα αυτοκίνητα.

Δεν ψάχνετε μόνο το αυτοκίνητο των ονείρων σας, αλλά και τη βέλτιστη χρηματοδότηση ή/και την κατάλληλη ασφάλιση ? Χάρη στις διάφορες υπηρεσίες AutoScout24, θα βρείτε μοντέλα μεμονωμένων πιστώσεων, μίσθωσης ή ασφάλισης αυτοκινήτων, ώστε να μην χάσετε ποτέ τις σημαντικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας αγοράς.

2 Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 από νέα αυτοκίνητα μέσω του ADEME New Vehicle Comparator.

αυτοκίνητο

λατινικά βολή (“Δράση μεταφοράς”), που προέρχεται από διατέσιος (“Παλαιότερη συμμετοχή του ρήματος μηχανισμός ») [1] . (Περίπου 1200) διατιθέμενος, Με την έννοια των “μέσων μεταφοράς”. Η κατεύθυνση της συσκευής που χρησιμοποιείται για τις ημερομηνίες μεταφοράς πίσω στον 13ο αιώνα, αυτή του αυτοκινήτου στα τέλη του 19ου αιώνα .

Κοινή τροποποίηση ονόματος

Ενικός Πληθυντικός
αυτοκίνητο αυτοκίνητα
\ vwa.tyʁ \

ΕΝΑ αυτοκίνητο ιππότης. (1) α αυτοκίνητο (2) κόκκινο. ΕΝΑ αυτοκίνητο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. (3)

αυτοκίνητο \ vwa.tyʁ \ θηλυκός

 1. Τα οχήματα επιμένουν σε κουτιά σε τροχούς.
  • Στις 9 Δεκεμβρίου 1776, κατά τη διάρκεια των επτά το βράδυ, α αυτοκίνητο Αρκετά ωραία εμφάνιση, αλλά στην οποία ένας προσεκτικός παρατηρητής θα μπορούσε να αναγνωρίσει έναν προπονητή ενοικίασης, διέσχισε την αυλή του Hôtel des Finans. – (Julie de Querangal, Philippe de Morvelle, Revue des Deux Mondes, Τόμος 2, 4, 1833)
  • Ήταν ένας άνθρωπος που, όπως το m. Κανταρές του αιώνα του Louis XVI, δεν αντιλαμβανόταν ότι θα μπορούσε κανείς να μιλήσει τόσο πολύ για ένα alembert ή ένα diderot, άνθρωποι χωρίς αυτοκίνητο. – (Stendhal, Λουκέν Λέουσεν, 1834)
  • Η γεύση για την ιππασία, παλαιότερα τόσο προφέρεται στη Γαλλία, χάνεται σήμερα εν μέρει όπου όλοι προτιμούν να ανεβαίνουν μέσα αυτοκίνητο ; Έτσι το άλογο της σέλας είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένο. – (Jean Déhès, Δοκίμιο για τη βελτίωση των φυλών αλόγων της Γαλλίας, Imperial κτηνιατρική σχολή Τουλούζης, κτηνιατρική διατριβή, 1868)
  • Μερικές φορές όταν φτάνω, προειδοποιώ ότι στέλνουμε ένα αυτοκίνητο Ψάξτε για με το σταθμό. Συχνά δεν προειδοποιώ. – (Octave Mirbeau, Ο γεράς, 1886)
  • Είναι κατά τη διάρκεια σχεδόν ενός πρωταθλήματος μια αδιάλειπτη και πολύ περίεργη παρέλαση, αυτοκίνητα και πεζούς, καλές γυναίκες που αναφέρουν τα πετρώματα τους και κουνώντας το ρήτος Η κόκκινη γη, οι ποδηλάτες, οι άνθρωποι από το βουνό, κατέβηκαν στην πεδιάδα. – (émile badel, Δέκα χρόνια γαλλικής μνήμης στη Λορένη, Νανσί: σε ένα. Crépin-LeBlond, 1907, σελίδα 84)
  • Συνάντησε τον Artaud […] που πήρε το πόδι στο τιμόνι του αυτοκίνητο, Έβαλε το κεφάλι στο βήμα και έπεσε σε μια μπότα άχυρου. Θα ήθελε να το κάνει ότι δεν θα το έκανε ποτέ. – (Jean Giraudoux, Πίσω από την Αλσατία – Αύγουστος 1914, 1916)
 2. (Ειδικά)Αυτοκινητοβιομηχανία.
  • Δεκάρα αυτοκίνητα Τη νύχτα, δεν χάνετε το χρόνο σας εκεί, αν και έχετε μια καλή νέα περίσταση, δεν κάνετε τίποτα. – (Francis Carco, Κρυμμένες εικόνες, Albin Michel Editions, Παρίσι, 1928)
  • Αν και αγαπούσε τους ισχυρούς αυτοκίνητα του αθλητισμού, ο Michel Gallimard δεν ήταν, όπως μερικές φορές υπαινίσαμε, ένα “τρελό για το τιμόνι”. Δοκίμασε τους μηχανικούς και έτρεξε πολύ. – (Jérôme dupuis, Τις τελευταίες ώρες του Albert Camus, Express.FR, 4 Ιανουαρίου 2010)
  • Μετά το στάθμευσης του αυτοκίνητο Κοντά στο σταθμό, πάρτε το GR®20 που τρέχει κατά μήκος του AgNone. Ακολουθώντας το βέλος, θα φτάσετε στον πρώτο καταρράκτη μετά από 1 ώρα περπάτημα. – (Κορσική Geoguide 2018, Παρίσι, Gallimard Loisirs, 2017)
 3. ( ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ )Στοιχείο μεταφοράς επιβατών, σε αντίθεση με το βαγόνι που χρησιμοποιείται για τα αγαθά.
  • Μου δίνεται ένα εισιτήριο πρώτης κατηγορίας, που ισχύει για το Baku. Πηγαίνω στην πλατφόρμα που δίνει πρόσβαση αυτοκίνητα. – (Ιούλιος Βερν, Claudius Bombarnac, Κεφάλαιο I, J. Hetzel and Cie, Παρίσι, 1892)
  • Η πόρτα του πουλόβερ της ουράς, κλειστό για το κλειδί, άνοιξε: εξαιρετικά, αξιοθαύμαστα άδειο, το αυτοκίνητο προσέφερε τον αντίκτυπό του στους επισκέπτες την πιο αξιοθαύμαστη διακόσμηση της Marquetry στο Rosewood – Lemon Jaune και Pale Carmine – που θα μπορούσαν να φανταστούν. -(Pierre-Jean Remy, Ανατολίως, Τόμος 2, Albin Michel, 1984)
  • Και, γυρίζοντας τα μάτια του προς την πόρτα, απείχε ξαφνικά και σίγαση. Η ταλάντευση του αυτοκίνητο Τον μόνωσε. – (Francis Carco, Ο άντρας των μεσάνυχτων, Albin Michel Editions, Παρίσι, 1938)
 4. (Ηλικιωμένος)Βάρος.
 5. (Ηλικιωμένος)Τρόπος μεταφοράς.
 6. (Ηλικιωμένος)(Από τη μετονυμία)Ποσότητα που αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο ενός αυτοκινήτου.
  • Στη Γαλλία, στο Τμήμα Puy-De-Dôme, χρησιμοποιούμε θρυμματισμένα οστά ως λιπάσματα. Στη Γερμανία, αυτή η πρακτική είναι πιο διαδεδομένη: 10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ 80 αυτοκίνητα κοπριά για ένα εκτάριο. – (Το ρουστίκ σπίτι του 19ου αιώνα, 2η έκδοση, 1854, τόμος 1, σελίδα 95 → Ανάγνωση online) .