Καλύτερες σειρές για να δείτε στο Netflix – Allociné, Netflix: Ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές για να δείτε τον Σεπτέμβριο του 2023? Ο παριζιάνικος

Netflix: Ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα δουν τον Σεπτέμβριο του 2023

Το 1919, η εξέγερση έπεσε στο μεταπολεμικό Μπέρμιγχαμ. Τα “κορυφαία blinders”, πολλά μέλη από την οικογένεια Shelby, είναι από τα πιο επικίνδυνα στοιχεία. Ο Campbell, επικεφαλής της αστυνομίας που προσγειώθηκε από το Μπέλφαστ, για να καθαρίσει την πόλη.

Η καλύτερη σειρά διαθέσιμη στο Netflix

Σπάζοντας το κακό

Έφτασε σε έναν ανίατο καρκίνο, ο καθηγητής Walter White Chemistry αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει οριστικά την οικογένειά του. Η λύση του ? Φτιάξτε και πωλήστε κρυστάλλινα meth. Καλεί τον Jesse, έναν από τους πρώην φοιτητές του που έγινε ένας μικρός αντιπρόσωπος της δεύτερης κατηγορίας.

Ο πλανήτης μας

Ο πλανήτης μας

Η σειρά παρουσιάζει τα πιο πολύτιμα είδη και τα πιο εύθραυστα ενδιαιτήματα στον πλανήτη.

Θόρυβος

Θόρυβος

Κινούμενες σειρές που πραγματοποιούνται στον κόσμο του franchise “League of Legends”. Με τίτλο “Arcane”, λέει τις αρχικές ιστορίες δύο εμβληματικών πρωταθλητών του πρωταθλήματος και της εξουσίας που καταλήγει να τους χωρίζει.

Αιχμηρά τυφλά

Αιχμηρά τυφλά

Δημιουργήθηκε από τον Steven Knight

Το 1919, η εξέγερση έπεσε στο μεταπολεμικό Μπέρμιγχαμ. Τα “κορυφαία blinders”, πολλά μέλη από την οικογένεια Shelby, είναι από τα πιο επικίνδυνα στοιχεία. Ο Campbell, επικεφαλής της αστυνομίας που προσγειώθηκε από το Μπέλφαστ, για να καθαρίσει την πόλη.

Η επίθεση των Τιτάνων

Η επίθεση των Τιτάνων

Δημιουργήθηκε από τον Yasuko Kobayashi

Σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τους ανθρώπους που τρώνε τον άνθρωπο για περισσότερο από έναν αιώνα, οι σπάνιοι επιζώντες της ανθρωπότητας δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να επιβιώσουν παρά να εμποδίσουν τον εαυτό τους σε μια πόλη που σχηματίζει πόλη. Ο νεαρός Eren, μάρτυρας του θανάτου της μητέρας του που καταβροχθίστηκε από έναν Τιτάνα, έχει μόνο ένα όνειρο: εισέρχεται στο ελίτ σώμα που είναι υπεύθυνο για την ανακάλυψη της προέλευσης των Τιτάνων και την εξόντωση τους μέχρι το τελευταίο ..

Δείτε τη σειρά Netflix

Netflix: Ποιες είναι οι σειρές και οι ταινίες που πρέπει να δείτε τώρα;

  • Ο παριζιάνικος
  • Υψηλής τεχνολογίας

Manomanodays: Crazy προσφορές σε ολόκληρο τον ιστότοπο μόνο για λίγες μέρεςΑκαταμάχητη πτώση της τιμής στο πάτωμα TINECO ONE S3 SCAUMERΘεαματική προσφορά -30% για να κατανοήσουμε αυτά τα έμβλημα Nike Dunk χαμηλά πάνινα παπούτσιαPS5: Το Amazon συντρίβει την τιμή του ελεγκτή DualSense

Σε λιγότερο από 30 ευρώ, αυτό το τηλεοπτικό κουτί είναι ένα χτύπημα στο CDISCONTLidl: Αυτός ο ρομπότ χαμηλής τιμής είναι η μελλοντική βασική συσκευή για την κουζίνα σαςΠτώση για αυτό το 5G smartphone διαθέσιμο σε λιγότερο από 260 ευρώΣε αυτήν την τιμή, αυτό το απορρίμματα γάτας δεν θα διαρκέσει πολύ

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

  • Manomanodays: Crazy προσφορές σε ολόκληρο τον ιστότοπο μόνο για λίγες μέρες (εργαλεία, θέρμανση. Ουσία
  • Ακαταμάχητη πτώση της τιμής στο πάτωμα TINECO ONE S3 SCAUMER
  • Nike Dunk Low Sneakers: θεαματική προσφορά -30% για κατανόηση
  • PS5: Το Amazon συντρίβει την τιμή του ελεγκτή DualSense
  • Επιλογή αγορών