Εφαρμογή ποδηλάτου: Οι 15 βασικές εφαρμογές (Counter, Route. ), Τουρισμός ποδηλάτου: Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές για το smartphone – CNET France

Τουρισμός ποδηλάτου: Οι 5 πρώτες εφαρμογές smartphone

Contents

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσθετες τοπογραφικές κάρτες, είναι διαθέσιμες 20 χώρες. Οι κάρτες αποθηκεύονται στη συνέχεια στο τηλέφωνό σας και χρησιμοποιούν το GPS της συσκευής σας, το οποίο επομένως έχει Χωρίς σύνδεση δεδομένων για να δουλέψω.

Εφαρμογή ποδηλάτου: Οι 15 βασικές εφαρμογές (μετρητής, διαδρομή κ.λπ.)

Στα smartphones της ψηφιακής εποχής σηματοδοτούν τη ζωή μας. Μεταξύ ενός πλήθους διαθέσιμων εφαρμογών, Ποια εφαρμογή ποδηλάτου θα επιλέξει ? Όπως σε πολλούς άλλους τομείς ή αθλήματα, υπάρχουν εφαρμογές ποδηλάτων για Διευκολύνετε την πρακτική σας, εσείς Ανακαλύψτε μέρη, ΕΣΕΙΣ οδηγώ, ΕΣΕΙΣ ενεργώ ως ελατήριο ή εσύ ανταμοιβή. Για να σας γνωρίσω είναι η μάζα των διαθέσιμων εφαρμογών, έχουμε επιλέξει το 15 καλύτερες εφαρμογές για ποδήλατα. Η πλειοψηφία είναι δωρεάν, ορισμένα έχουν πληρώσει χαρακτηριστικά και άλλα πληρώνονται πλήρως.

Εφαρμογές GPS ή διαδρομές ποδηλάτου

1 – Strava, η εφαρμογή ποδηλάτου αριθμού 1

Πώς να κάνετε ένα άρθρο σχετικά με τις εφαρμογές ποδηλάτων χωρίς να αναφέρετε Στύλος ? Διατίθεται στο Android και το iOS, Στύλος επιτρέπει να ‘Αποθήκευση δεδομένων από την έξοδο του (πορεία, ταχύτητα και χιλιόμετρα) Χάρη στο GPS του τηλεφώνου του.

Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Στύλος Ως μετρητής ποδηλάτου στο τηλέφωνό σας, οι περισσότεροι ποδηλάτες χρησιμοποιούν ένα ξεχωριστό μετρητή GPS ποδηλάτου για να αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε τις διαδρομές τους, στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να συγχρονίσετε τις εξόδους τους και να επωφεληθείτε από κοινωνικά χαρακτηριστικά εφαρμογή.

Όλες οι εκδρομές που κατεβάστηκαν στις Στύλος Δημιουργήστε μια αυτόματη ταξινόμηση των χρόνων σας στα πιο δημοφιλή τμήματα δρόμου και μονοπατιών – που ονομάζονται ” τμήματα »Στην ορολογία του Στύλος – καθώς και σε μια κάρτα GPS από όπου οδηγήσατε. Τα τμήματα δημιουργούνται από χρήστες και υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμογή Velo Strava

Για αυτά τα τμήματα, υπάρχει μια λειτουργία “πραγματικού χρόνου”, η οποία σας ενημερώνει όταν μεταβιβάζετε ένα τμήμα που έχετε επιλέξει εκ των προτέρων, την ταχύτητά σας, την προκαταβολή ή την καθυστέρηση που έχετε στην καλύτερη απόδοση ή το χρόνο σας με σχέση με τη σχέση σας ο ηγέτης στο τμήμα (που ονομάζεται kOM για τον βασιλιά του βουνούΟυσία. Αυτή η λειτουργικότητα λειτουργεί σε smartphones αλλά και στους τελευταίους μετρητές Garmin Edge και Wahoo.

Μια βασική εφαρμογή ποδηλάτου ?

Που κάνει Στύλος ουσιαστικό και το οποίο το χωρίζει από τους ανταγωνιστές του, είναι δικό του κοινωνική συνιστώσα. Όπως το Facebook, μπορείτε να ακολουθήσετε τους φίλους σας και να δείτε πού και σε ποια ένταση κυλούν, αφήνουν σχόλια και συγχαρητήρια τους για τις εκδρομές τους (οι διάσημοι kudos !), καθώς και μετά από φωτογραφίες των δικών σας εκδρομών. Είναι πολύ κίνητρο Όταν ξεκινάτε και η εφαρμογή μπορεί να αποτελέσει πρόσθετη πηγή κινήτρων για να ξεπεράσει και μέτρηση.

Μπορείτε επίσης να με βρείτε σε αυτό το δίκτυο για να ακολουθήσετε την εκπαίδευσή μου και να βρείτε πηγές έμπνευσης για μερικές από τις εξορμήσεις ποδηλάτων σας: Βρείτε τον εαυτό μου στο Strava.

Εκτός από τις κοινωνικές λειτουργίες, υπάρχουν προκλήσεις που οργανώνονται κάθε μήνα, ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές δρομολογίων στην αγορά και άλλα εργαλεία που σχετίζονται με τοεκπαίδευση (Ακολουθήστε τη φόρμα, την καμπύλη ισχύος και το PRR …).

Πόσο κοστίζει το strava ?

Από τον Μάιο του 2020, Στύλος έδωσε μέρος των πληρωμένων χαρακτηριστικών του, προσβάσιμα μέσω συνδρομής Premium 7,99 € το μήνα Ή 59,99 € για το έτος (λίγο κάτω από 5 € το μήνα). Αυτό αφορά ιδιαίτερα τη δημιουργία διαδρομών και την προβολή όλων των κατατάξεων των τμημάτων.

2 – Χάρτες Google

Συνεχίζουμε με μια ιδιαίτερα γνωστή εφαρμογή, Χάρτες Google. Η εταιρεία της Καλιφόρνιας ξέρει πώς να το κάνει από την άποψη της χαρτογραφίας. Χάρτες Google είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εγκατάσταση εύκολα, Βρείτε επιχειρήσεις ή ένα αξιοσημείωτο μέρος αλλά και εντοπίστε α Cours να ακολουθήσουν με ποδήλατο.

Ακριβώς όπως χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας εν κινήσει για να βρείτε μέρη, διαβάστε μερικές κριτικές και πηγαίνετε σε αυτό που έχετε επιλέξει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Χάρτες Google Για να κάνετε το ίδιο – και να φτάσετε εκεί με διαδρομές και διαδρομές δανεισμού προσαρμοσμένα σε ποδήλατα.

Χάρτες Google Velo

Όπως κάθε εφαρμογή ποδηλάτου, δεν είναι αλάθητο, αλλά στην κατηγορία της, είναι ένα από τα καλύτερα. Ο Οδηγίες ήχου ήχου είναι επίσης πολύ χρήσιμα με ποδήλατο. Για τους ποδηλάτες που επιλέγουν να οδηγούν με ακουστικά, μπορείτε να έχετε το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας και να πάτε εύκολα όπου πρέπει να πάτε (προσέξτε όλα τα ίδια ασφάλεια, Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ακουστικά αγωγιμότητας οστών που σας επιτρέπουν να ακούσετε τον περιβάλλοντα θόρυβο). Διαφορετικά, για να ακολουθήσετε τη διαδρομή στο smartphone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μετρητές ποδηλάτων smartphone με μαγνητική πρόσδεση για παράδειγμα.

Όπως είπα, η εφαρμογή δεν είναι αλάθητη και μερικές φορές περνάει τον ποδηλάτη στους δρόμους αδημοσίευτος, που είναι ενοχλητικό για Οδικοί ποδηλάτες Για παράδειγμα.

3 – Komot

Εάν οι Χάρτες Google είναι αναμφισβήτητα η αναφορά στην πλοήγηση γενικά, μερικές φορές είναι λίγο περιορισμένη για το Σχεδιασμός διαδρομών ποδηλάτων.

Είδος Χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων OpenStreetMap Open-Source και σας επιτρέπει να σχεδιάσετε Οδοστρώματα, σε ποδηλασία βουνού και στο χαλίκι, καθώς και καθημερινά ταξίδια. Η μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τους Χάρτες Google βρίσκεται στο επίπεδο της επιλογής των δρόμων, όπου Είδος Προσπαθήστε να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική διαδρομή, λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία χρήσης ενός δρόμου ή μιας διαδρομής για τους ποδηλάτες, καθώς και τη φυσική σας κατάσταση.

Από ένα σημείο εκκίνησης και ένα σημείο άφιξης, Είδος Υποδεικνύει τον βαθμό δυσκολίας, τη φυσική κατάσταση που απαιτείται, τα καλύμματα που θα συναντήσετε και μια σταγόνα ανύψωσης.

Μόλις ξεκινήσετε τη διαδρομή σας, σας λέει την ταχύτητα, την απόσταση που ταξιδεύει, την υπόλοιπη απόσταση και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε εύκολα το δρομολόγιο εν πτήσει. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε άλλες συστάσεις διαδρομής στην περιοχή σας μέσω του Route Explorer.

Εφαρμογή διαδρομής Komoot

Η εφαρμογή ποδηλάτου για να ανακαλύψετε νέα μαθήματα

Είδος προσφέρει επίσης επιλεγμένες διαδρομές, που προτείνονται από τοπικούς ποδηλάτες και πρεσβευτές του Η εφαρμογή ποδηλάτου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε άγνωστα πετράδια στην περιοχή σας και να ανακαλύψετε νέους δρόμους !

Η χρήση της εφαρμογής ή του ιστότοπου είναι Ελεύθερος. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν για λειτουργίες premium, οι οποίες περιλαμβάνουν φωνητική πλοήγηση, κάρτες εκτός σύνδεσης, δωρεάν ενημερώσεις καρτών και εξαγωγής κυκλωμάτων για τη συσκευή σας GPS. Η πληρωμή γίνεται ανά περιοχή, μόνο μία περιοχή που κοστίζει € 3,99 και ολόκληρο τον κόσμο 19,99 ευρώ, πληρώνοντας single (χωρίς επαναλαμβανόμενη πληρωμή).

4 – ViewRanger

Ενώ οι χάρτες Google ή Strava είναι ιδανικοί για φορτηγά Ή για να βρείτε το δρόμο σας στα μονοπάτια, αυτή η εφαρμογή χαρτογράφησης είναι χρήσιμη για ποδηλάτες βουνών που αρέσει μια μικρή εξερεύνηση έξω από το πεπατημένο κομμάτι.

Μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν και έρχεται με μια βασική κάρτα Opencycle σε όλο τον κόσμο, πολύ διαισθητικό και δωρεάν, Ποιος σας ελευθερώνει από οποιαδήποτε “αβεβαιότητα της πλοήγησης” όταν προκύπτει η ανάγκη.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσθετες τοπογραφικές κάρτες, είναι διαθέσιμες 20 χώρες. Οι κάρτες αποθηκεύονται στη συνέχεια στο τηλέφωνό σας και χρησιμοποιούν το GPS της συσκευής σας, το οποίο επομένως έχει Χωρίς σύνδεση δεδομένων για να δουλέψω.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το δικό σας Θέση GPS και το Η κάμερα του τηλεφώνου σας Για να σας δείξουμε τα ονόματα των ύψη που βλέπετε (πολύ ωραία στην πεζοπορία επίσης !Ουσία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε το δικό σας δικές διαδρομές στην εφαρμογή, Κατεβάστε τα ίχνη άλλων ανθρώπων ή απλά εξερευνήστε το περιβάλλον. Υπάρχει ακόμη και μια ζωντανή λειτουργία “Buddy Beacon” που σας επιτρέπει να μοιραστείτε το ταξίδι σας με το πιστό κοινό σας ή με επιλεγμένους φίλους και να δείτε ποιος είναι γύρω σας.

Εφαρμογές καιρού για ποδηλασία

5 – Windfinder

Όταν σχεδιάζετε μια διαδρομή, είτε θέλετε να πάτε σε δρόμους που γνωρίζετε είτε όχι, είναι πάντα σημαντικό Γνωρίστε τον καιρό και ειδικά την κατεύθυνση του ανέμου. Όπως σίγουρα γνωρίζετε, προτιμώ να πηγαίνετε στον άνεμο από την πλάτη για να επιστρέψετε από την πλάτη. Είναι μια παλιά τεχνική όπως ο κόσμος, πάντα σχετική, πρέπει ακόμα να γνωρίζετε την κατεύθυνση του ανέμου.

Ακουστικός είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ περισσότερο για να γνωρίζω τον τοπικό καιρό και την κατεύθυνση του ανέμου ανάλογα με το χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας (και ναι ο άνεμος μπορεί να γυρίσει κατά τη διάρκεια της εξόδου !Ουσία. Αυτή είναι μια κάρτα Πρόγνωση ανέμου και καιρού. Μπορούμε να βρούμε το νόημα και τη δύναμη του ανέμου σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Το μενού προσφέρει επίσης τον τοπικό χάρτη του Προβλέψεις βροχοπτώσεων, Πολύ πρακτικό για να αποφύγετε μια καταιγίδα.

Εφαρμογή Windfinder Velo

Χάρη σε αυτό το εργαλείο, συνέβη αρκετές φορές για να φύγω με τον ευνοϊκό άνεμο και να επιστρέψω επίσης με έναν ευνοϊκό άνεμο επειδή είχα προβλέψει την αλλαγή της κατεύθυνσης. Όταν συμβαίνει, Είναι μια πραγματική ευχαρίστηση !

6 – Epic Ride Weather, η εφαρμογή ποδηλάτου καιρού

Καιρός με επική βόλτα επιτρέπει στο windfinder να απεικονίσει το ουσιαστικές πληροφορίες καιρού στην εκδρομή σας. Η εφαρμογή λειτουργεί σημαντική σειρά μαθημάτων ή μερικά τμήματα Από μια ποικιλία πηγών όπως το Strava, Ride with GPS, Garmin, Komoot και Veloviewer. Μόλις συνδυάσετε τις πηγές σας, απλά πρέπει να επιλέξετε το μάθημα ή το τμήμα που θέλετε να δείτε, Επιλέξτε την ώρα αναχώρησής σας και την εκτιμώμενη μέση ταχύτητα σας και η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες υπερ-λεπτομερής καιρός, Λειτουργία της θερμοκρασίας, της κατεύθυνσης και της ταχύτητας του ανέμου σε κάθε σημείο της διαδρομής. Για τις διαδρομές, μπορείτε επίσης να δείτε το προφίλ ανύψωσης κάτω από την κάρτα 2D της κατεύθυνσης του ανέμου. Όσο πιο δυνατός είναι ο άνεμος, τόσο μεγαλύτερο είναι το εικονίδιο βέλους του ανέμου,.

Καιρός με επική βόλτα

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται ιδίως από ορισμένες επαγγελματικές ομάδες (έτσι το ανακάλυψα), όπως η ομάδα Jumbo-Visiona ή η ομάδα εκκίνησης του Ισραήλ. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τα δεδομένα για το στάδιο 20 του Tour de France 2019, τον χρόνο της πανέμορφης πλάκας γεμίσματος, θανατηφόρα στο Primoz Roglic.

Μόνο αρνητικό σημείο, η εφαρμογή είναι Πληρώνοντας για χρήση. Μετρήστε € 2,49 το μήνα ή € 8,49 για το έτος, λογικό δεδομένης της ποιότητας και της ακρίβειας των παρεχόμενων δεδομένων.

Εφαρμογές μετρητή ποδηλάτου

7 – Κυκλάμετρο

Κυκλομέτρος Μετατρέψτε το smartphone σας σε εξαιρετική πάγκος ποδηλάτου – Εάν το τοποθετήσετε στο τιμόνι σας, φυσικά. Μια καλή εναλλακτική λύση για να ξεκινήσετε με ποδήλατο χωρίς να επενδύσετε απευθείας σε ένα Μετρητής GPS.

Η εφαρμογή είναι παρόμοια με άλλα από τον πλούτο των προσαρμόσιμων επιλογών της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά επωφελείται επίσης από ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων μετά το ταξίδι. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο, τα δεδομένα παραμένουν στη συσκευή σας.

κυκλομέτρος

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε/να σταματήσετε τις εκδρομές σας χρησιμοποιώντας το κουμπί τηλεχειριστηρίου ακουστικών του τηλεφώνου σας και οι ενσωματωμένοι χάρτες Google μπορούν να σας βοηθήσουν σε άγνωστες περιοχές.

Κυκλομέτρος είναι επίσης συμβατό με το Strava, το Facebook, το Twitter και άλλες εφαρμογές και η εισαγωγή και η εξαγωγή διαδρομών είναι επίσης εύκολες.

8 – Χαρτρίδη

Μαπτρίδη είναι αρκετά παρόμοιο με το Cyclemeter, αλλά επωφελείται από την ηλεκτρονική εμπειρία της μητρικής εταιρείας όσον αφορά τη χαρτογράφηση λογισμικού διαδρομών. Η αίτηση αγοράστηκε από Υπό πανοπλία για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών.

Η εφαρμογή είναι καλά σχεδιασμένη για να ακολουθεί όχι μόνο ταξίδια, αλλά και τρόφιμα, βάρος και πολλά άλλα πράγματα και μπορεί επίσης να σας οδηγήσει στον προορισμό σας.

Μαπτρίδη

Εκεί Πριμοδότηση Περιλαμβάνει σχέδια κατάρτισης, πιο προηγμένες επιλογές οδηγού και ζωντανή παρακολούθηση που μπορεί να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους. Η έκδοση premium απαλλάσσε επίσης τις διαφημίσεις που αντιμετωπίζετε στην δωρεάν εφαρμογή (η οποία είναι ένα αρνητικό αλλά δύσκολο να γίνει χωρίς δωρεάν εφαρμογές).

Εφαρμογές για ποδηλασία

9 – Πλατφόρμα παρακολούθησης και παρακολούθησης απόδοσης Nolio

Ως ποδηλάτης που επιθυμεί να προχωρήσει, είναι σημαντικό να έχουμε πρόσβαση σε όλα του δεδομένα και κρατήστε ένα βιβλίο κατάρτισης. Στην ψηφιακή εποχή, δεν υπάρχει πλέον χαρτί σημειωματάριο ή πίνακας Excel, κάντε δρόμο για μια εφαρμογή που συνδέεται με όλες τις μεγάλες εφαρμογές (Strava, Garmin Connect κ.λπ.) και που συγχρονίζει όλα τα δεδομένα σας δίνοντάς σας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά Ανάλυση των εκπαιδευτικών σας συνεδριών.

Εκτός από αυτά τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά ανάλυσης, το σημείο διαφοροποίησης με τις εφαρμογές που έχουμε δει προηγουμένως, αυτή είναι η δυνατότητα προγραμματισμού των εβδομάδων κατάρτισης σας. Σε ένα προγραμματισμένο ημερολόγιο συνεδριών, μπορείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε την εκπαίδευσή σας όπως θέλετε. Νολίου επιτρέπει την προσθήκη του Μπλοκ κατάρτισης, του συνεδρίες, του διαγωνισμός και του σημειώσεις. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μοντέλα σύνοδος μεταφοράς και απόρριψης στο ημερολόγιό σας για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Ανάλυση γραφικών συνεδριών

Του’εφαρμογή ποδηλάτου Για την κατάρτιση που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε για να υποστηρίξουμε τους εξατομικευμένους αθλητές προπονητή μας. Μπορείτε να διαβάσετε μια πολύ πιο λεπτομερή δοκιμή σχετικά με τα χαρακτηριστικά και να βρείτε τη γνώμη μας στο άρθρο δοκιμής Nolio.

10 – zwift Η βασική πλατφόρμα εκπαίδευσης εσωτερικού χώρου

Η εφαρμογή Zwift είναι μια εσωτερική πλατφόρμα κατάρτισης, πρωτοπόρος στο εικονική ποδηλασία. Στα μισά του δρόμου εργαλείο κατάρτισης Και βιντεοπαιχνίδι, Η εταιρεία προσφέρει στους ποδηλάτες να οδηγούν στους δρόμους του εικονικοί κόσμοι (Μερικές φαντασιώσεις και μερικοί εμπνευσμένοι από πραγματικούς χώρους όπως το Wind-Top ή το Alpe du Zwift στο Mont Ventoux και το Alpe d’Huez). Το εικονικό avatar σας καταλαμβάνει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά (βάρος και μέγεθος) και προόδους σύμφωνα με το αναπτυγμένη δύναμη (που συλλαμβάνεται από τον συνδεδεμένο οικιακό σας εκπαιδευτή ή τον αισθητήρα ισχύος σας).

Δημοφιλής στους απροσδιόριστους κατά τη διάρκεια του τελευταίου παγκόσμιου πανδημία, Zwift είναι επίσης μια κοινωνική και κοινοτική πλατφόρμα. Πολλές αλληλεπιδράσεις είναι δυνατές μεταξύ των ποδηλάτων που κυλούν στους ίδιους δρόμους (δυνατότητα λήψης του τροχού, Sprinter …), που κάνει την εφαρμογή πολύ διασκεδαστικό Με πολλές πτυχές gamification: ισοπέδωση των επιπέδων, ξεκλείδωμα νέου υλικού ..

zwift

Είναι επίσης ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο, με τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την εκπαίδευση που προσφέρει η εφαρμογή ή να δημιουργήσετε το δικό σας δικές τους συνεδρίες χάρη στον σχεδιαστή προπόνησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε ομαδικές εκδηλώσεις (ομαδικές εκδρομές, συνάντηση με τους φίλους σας ή τον εικονικό αγώνα).

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή και να είστε σε θέση να εκπαιδεύσετε σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, θα πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία συνδρομή στο 14,99 € ή ετήσια συνδρομή.

11 – Garmin Connect

Garmin Connect είναι η εφαρμογή διαθέσιμη για άτομα που Έχετε μια συσκευή Garmin. Υπάρχει μια έκδοση για υπολογιστή και ένα εκδοχή για κινητά.

Συνοψίζοντας, Garmin Connect Σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε Όλα τα δεδομένα στο ρολόι ή τον πάγκο ποδηλάτου σας. Από το τρέξιμο σε ποδηλασία μέσω καρδιο και δύναμη, αν το Garmin το ακολουθεί, το Connect το δείχνει. Μπορείτε να δείτε πόσα βήματα έχετε λάβει, πόσο μακριά έχετε ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα/μήνα/έτος, μια εκτίμηση του VO2 Max, της χρέωσης εκπαίδευσης σας …. Και η λίστα είναι μεγάλη.

Συνδεδεμένος με το garmin

Είναι επίσης μια εφαρμογή που μπορείτε να συνδεθείτε ως Πηγή για άλλες υπηρεσίες που απαιτούν μερικά από τα αθλητικά σας δεδομένα. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα για το Strava. Εάν έχετε στην κατοχή σας μια άκρη Garmin, μόλις τελειώσει η εκδρομή σας, συγχρονίζεται με Garmin Connect μέσω της εφαρμογής για κινητά ή σύνδεσης στον υπολογιστή. Garmin Connect Σε συνδυασμό με το Strava θα επιτρέψει στην απελευθέρωσή σας να βρίσκεται στο δίκτυο Strava σε λίγα δευτερόλεπτα (που απαιτεί χειροκίνητη εισαγωγή εάν δεν χρησιμοποιείτε Garmin ConnectΟυσία. Καθορίζω ότι αυτή είναι η περίπτωση των συσκευών Garmin και ότι οι άλλοι κατασκευαστές μετρητών GPS έχουν όλα τη δική τους εφαρμογή για την εισαγωγή και τον συγχρονισμό των δεδομένων σε υπηρεσίες τρίτων μερών.

12 – Wahoo Fitness

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής Wahoo γυμναστήριο είναι ότι προσαρμόζεται τέλεια σε άλλους.

Είναι εύκολα σε συνδυασμό με αισθητήρες Bluetooth, όπως καρδιοεπικευχές, αισθητήρες ταχύτητας και αισθητήρες ισχύος. (Με ένα plugin Key Wahoo, μπορείτε επίσης να ζευγαρώσετε με αισθητήρες ANT+).

Σε έναν κόσμο όπου πολλές εταιρείες διατηρούν τα δεδομένα σας στα οικοσυστήματα τους, Wahoo γυμναστήριο Κατεβάστε σε όλους τους σωστούς ιστότοπους-strava, mapmyfitness, trainingpeaks, myfitnesspal-και, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να μεταδώσετε τα δεδομένα σας σε μία από τις πέντε μορφές αρχείων της επιλογής σας μέσω e-mail ή dropbox.

Wahoo Fitness Bike

Εάν είστε ενθουσιώδης δεδομένων, θα λατρέψετε την παρουσίαση της εφαρμογής, πλούσια σε στοιχεία, με οκτώ προσαρμόσιμες σελίδες δεδομένων σχετικά με την ταχύτητα, την ισχύ, τον καρδιακό ρυθμό και άλλα. Επιπλέον, υπάρχει μια κάρτα GPS, αν και καταναλώνει την μπαταρία αρκετά γρήγορα.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το Wahoo Connected Home Trainer.

Αίτηση ποδηλάτου για να παρακινήσετε τον εαυτό σας, να λάβετε ανταμοιβές ή να ξαναζήσετε τις εκδρομές σας

13 – Ποδηλασία ήρωες, ανταμοιβές ποδηλάτων εφαρμογών και κίνητρα

Για να σας παρακινήσει να κυλήσετε, Ποδηλασία ήρωες είναι μια εφαρμογή που εσείς Η ανταμοιβή για τα χιλιόμετρα ταξίδεψε. Η ιδέα είναι απλή, τα χιλιόμετρα που συσσωρεύονται μετατρέπονται σε σημεία που με τη σειρά τους μπορούν να είναι μετατράπηκε σε βραβεία. Αυτά τα βραβεία προσφέρονται από Cycling Heroes Partners, Σημαντικές μάρκες στο σύμπαν ποδηλάτων αλλά όχι μόνο.

Οργανωμένες προκλήσεις, με μεγαλύτερες ανταμοιβές μέχρι ένα ολόκληρο ποδήλατο δρόμου που προσφέρεται από το σχέδιο μεταξύ όλων των τελειωτών.

ποδηλασία

Για να κερδίσετε πόντους, συγχρονίστε τοεφαρμογή Με μία από αυτές τις συμβατές εφαρμογές: (Garmin Connect, χαρτογραφήστε τη βόλτα μου από Under Armor, Decathlon Coach, Rouvy, Adidas που τρέχει από το Runtastic, Nike+ Run Club, Runkeeper, Fitbit, Tomtom, Polar, Suunto …).

14 – ξαναζήστε

Χρήση Strava, Garmin Connect, Mapmyride και άλλα δεδομένα, Εναλλάσσω Αλέθε ένα 3D βίντεο Overflight του μαθήματος σας, παρόμοια με τις επισκοπήσεις που παρουσιάζονται πριν από τους αγώνες του WorldTour Road.

Η κινούμενη κάρτα όχι μόνο δείχνει το δικό σας πρόοδος στο μάθημα, αλλά και ο τόπος όπου έχετε φτάσει στο δικό σας Μέγιστη ταχύτητα και το προφίλ ανύψωσης, καθώς και όλοι Φωτογραφίες που μπορούσατε να πάρετε στην πορεία.

Κλειδαριά ποδήλατο εφαρμογής

Είναι αρκετά ωραίο για ξαναζώ (Ξαναζώ !) τις εκδρομές του μετά το γεγονός, μοιραστείτε τις σε κοινωνικά δίκτυα σε μια πιο διασκεδαστική και απλά καταγράψτε τα στα έγγραφά του ως μνήμη τουΜια ωραία εκδρομή.

Εφαρμογή ποδηλάτου για να βρείτε μεταχειρισμένο εξοπλισμό

15 – Barter Velo

Όπως η δεξιά γωνία, το barter velo είναι η πλατφόρμα και η εφαρμογή για τοΑγορά και μεταπώληση νέου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού ποδηλάτων. Διατίθεται στην έκδοση υπολογιστή και στην εφαρμογή Mobile Bicycle, ο ιστότοπος περιλαμβάνει όχι λιγότερο από 60.000 διαφημίσεις αγαθών Βάλτε online από άτομα και επαγγελματίες.

ανταλλάσσω

Θα βρείτε πολλές κατηγορίες: ολόκληρα ποδήλατα, μεταχειρισμένο δωμάτιο, τροχοί, πλαίσιο, εξοπλισμό ποδηλάτων, εκπαιδευτής οικιακής χρήσης ή αξεσουάρ. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε ένα νέο ποδήλατο είτε να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας, Ανταλλάσσω Είναι η πλατφόρμα που χρειάζεστε.

Antoine - Ιδρυτής και προπονητής

Antoine – Ιδρυτής και προπονητής

Παθιασμένος με την ποδηλασία, πολύ νωρίς έγινα ενδιαφέρον για την προετοιμασία του ποδηλάτη, τις μεθόδους κατάρτισης και τι έκανε τη διαφορά όταν θέλουμε να προχωρήσουμε.
Ο στόχος μας, μέσω αυτού του ιστολογίου, είναι να επιτρέψουμε τον μεγαλύτερο αριθμό ποδηλάτων, να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε μεθόδους κατάρτισης που αντιστοιχούν σε αυτές και οι οποίες θα τους οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων τους !

Τουρισμός ποδηλάτου: Οι 5 πρώτες εφαρμογές smartphone

Αυτό το καλοκαίρι, για να ανακαλύψετε τα γειτονικά τοπία, ο προορισμός των διακοπών σας θα είναι σίγουρα μέρος των στόχων σας. Εδώ είναι οι εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Η ομάδα της CNET France

Δημοσιεύτηκε στις 07/27/2023 στις 19:00

Τουρισμός ποδηλάτου: Οι 5 πρώτες εφαρμογές smartphone

Ενημέρωση της 27ης Ιουλίου 2023

Ο Grand Cross Crusader από τον Ιούλιο και τους Αυτοκίνητους φτάνει. Είτε είστε κατηγορία είτε η άλλη, το καλοκαίρι είναι ευνοϊκό για περιπάτους ποδηλάτων. Στις διακοπές ή κοντά σας, εδώ είναι πώς το smartphone σας μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε τις εκδρομές σας.

Η πραγματοποίηση επισκέψεων ποδηλάτων είναι ένας μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψετε μονοπάτια και να κάνετε μεγάλες περιπάτους για να δείτε το μέγιστο των υπέροχων γωνιών ενώ παίζετε αθλήματα. Αλλά η απόκτηση χαρτιού σας GPS που κρατάει το τιμόνι δεν είναι εύκολο για τους απλούς ανθρώπους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τη ζωή σας αναφέροντας τις 5 καλύτερες εφαρμογές για να πάτε στον τουρισμό με ποδήλατο παντού στη Γαλλία. Στο τιμόνι σας. Δάνεια ? Πετάλι !

1. Κυκλομέτρος

Αριθμός εφαρμογής 1 Για οποιονδήποτε αυτο -σεβασμό ποδηλάτη, το Cyclemeter έχει ορκιστεί να σας συνοδεύσει οπουδήποτε η επιθυμία για πεντάλ θα σας μεταφέρει. Εκτός από την εύρεση των πιο προσιτών διαδρομών και διαδρομών προς τα πιο ασυνήθιστα, σας παρέχει μια ολόκληρη σειρά ενδείξεων για την απόδοσή σας κατά τη διάρκεια των δρομολογίων σας ποδηλάτων.

Με έναν πολύ ισχυρό υπολογιστή γυμναστικής, το Cyclemeter σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε τις κάρτες, τα γραφικά για τα χρονικά διαστήματα και τα αγωνιστικά σας διαστήματα, αλλά και τα διαστήματα και τις πληροφορίες των τουριστικών περιοχών που πρέπει να ανακαλυφθούν απολύτως.

Ποδήλατο και φυλή κυκλώματος GPS

Το Cyclemeter είναι μια βασική εφαρμογή για τους ειδικούς και τους ποδηλάτες αναψυχής. Η εφαρμογή για κινητά (Android, iOS) περιέχει ένα GPS για παρακολούθηση διαδρομής, ένα στατιστικό εργαλείο, σύνδεσμο για κοινωνικά δίκτυα κ.λπ.

 • Λήψεις: 3797
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-11
 • Συγγραφέας : Abvio Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Αθλημα
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – iOS iPhone / iPad / Apple Watch

2. Ποδήλατο

Ανακαλύψτε τις υπάρχουσες διαδρομές ποδηλάτων γύρω σας ή κατά τη διάρκεια των επόμενων διακοπών με αυτή τη μοναδική ειδική εφαρμογή. Πράγματι, το BikeMap απαριθμεί όλα τα ιδανικά μονοπάτια και μονοπάτια για τους περιπάτους ποδηλάτων σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε αυτά που θα δείτε καλά για να αποθηκεύσετε κατά τη διάρκεια των επισκέψεών σας.

Φανταστείτε να πηγαίνετε στο δάσος ή στα βουνά για να ανακαλύψετε ακόμα ανεξερεύνητα περάσματα. Κατεβάστε το Bitmap και σχεδιάστε όλες τις μελλοντικές σας διακοπές ποδηλάτων, είτε πρόκειται για δρόμο είτε για όλο το έδαφος.

Ποδήλατο

Ανακαλύψτε όλα τα μονοπάτια στην ύπαιθρο ή με καλά -σκαρφαλωμένα μονοπάτια για τα ποδήλατα δρόμου ή τα ποδήλατα βουνών με το δωρεάν κινητό BikeMap Application.

 • Λήψεις: 1265
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-19
 • Συγγραφέας : Bikemap GmbH
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Αθλημα
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Online Service – iOS iPhone / iPad / Apple Watch

3. Είδος

Ψάχνετε για την επόμενη καλοκαιρινή σας εκδρομή σε πίσσα ή μια βόλτα σε ένα μονοπάτι, ίσως πεντάλ στην καρδιά του δάσους ? Μην κοιτάτε πια, το Komoot έχει ήδη βρει.

Αυτή η εφαρμογή σας παρέχει μια ανεξάντλητη ομάδα διαδρομών και διαδρομών για να επιτεθείτε στις πιο όμορφες τοποθεσίες και τον τρόπο που προτιμάτε. Δεν είναι ευτυχής να παρέχει μια φαινομενική ποσότητα μονοπατιών για να εξερευνήσετε με ποδήλατο, το Komoot σας παρέχει επίσης όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το ένθετο του τουρισμού σας. Πηγαίνετε γνωρίζοντας εκ των προτέρων την κατάσταση των δρόμων και την επίστρωση, το επίπεδο δυσκολίας και το προφίλ ανύψωσης.

Komoot – Rood Rood Roose

Το Komoot είναι μια δωρεάν αίτηση πλοήγησης GPS για κινητά για το Android και το iOS, που προορίζεται για υπαίθριους αθλητές που αγαπούν τις πεζοπορίες, τα μονοπάτια με τα πόδια ή την ορεινή ποδηλασία κ.λπ.

 • Λήψεις: 1224
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-19
 • Συγγραφέας : Komoot gmbh
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Αθλημα
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Online Service – iOS iPhone / iPad / Apple Watch

4. Στύλος

Παρουσιάζουμε περισσότερο την αγαπημένη αθλητική εφαρμογή των δρομέων, των ρυμουλκούμενων και των δρομέων μαραθωνίου. Αλλά ξέρατε ότι στοχεύει επίσης σε όλους εκείνους που προτιμούν να πετάξουν να κάνουν τη διαμονή τους πιο ευχάριστη ?

Κατεβάστε το Strava και πηγαίνετε σε επισκέψεις χάρη στο σύστημα GPS που απαριθμεί τους καλύτερους τοπικούς δρόμους γύρω σας. Στη συνέχεια, μοιραστείτε τα αγαπημένα σας μέρη με τους φίλους σας στην εφαρμογή και στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, επωφεληθείτε από την κατάλληλη παρακολούθηση και συμβουλές για να αναλύσετε την πρόοδό σας και να βελτιώσετε την αθλητική σας απόδοση.

Στύλος

Strava Μια υπηρεσία χαρτογραφίας που χρησιμοποιεί GPS smartphone για να εντοπίσει το μάθημα για τις δραστηριότητες λειτουργίας ή ποδηλασίας σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android ή iOS.

 • Λήψεις: 458
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-20
 • Συγγραφέας : Strava Inc.
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Αθλητισμός
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Online Service – iOS iPhone / iPad / Apple Watch

5. Γεωβέλο

Έφτασε η εξατομικευμένη αίτησή σας. Εκτός από την εύρεση των καλύτερων μονοπατιών και επισκέψεων γύρω σας, το Geovelo προσαρμόζεται στο αγωνιστικό σας στυλ και εκτυπώνει το ρυθμό σας σε ποδήλατο. Είτε έχετε ηλεκτρική βοήθεια είτε όχι, αν είστε γρήγοροι, σε περισσότερο ή λιγότερο ασφαλή μονοπάτια ή δρομολόγια πίσσας, το Geovelo προσαρμόζεται για να παρέχει την ιδανική υποστήριξη υποστήριξης για όλες τις επισκέψεις σας.

Κατεβάστε το χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και κατακτήστε τις πιο όμορφες τοπικές επισκέψεις. Με το Geovelo, εκατοντάδες διαδρομές πιο όμορφες και ασκούν ο ένας τον άλλον και δεκάδες ώρες με ποδήλατο που σας περιμένει.

Γεωβέλο

Το Geovélo είναι μια πραγματική αίτηση πλοήγησης για τους περιπάτους ποδηλάτων σας. Σας καθοδηγεί σε κατάλληλες διαδρομές, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που επισκέπτεστε και ακόμη περισσότερα !

 • Λήψεις: 3441
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-08-30
 • Συγγραφέας : Η εταιρεία κινητικότητας – γύρω από το τρένο
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες:Αθλημα
 • Λειτουργικό σύστημα : Android – Online Service – iOS iPhone / iPad

μεγάλο

Η ομάδα CNET France δημοσιεύθηκε στις 07/27/2023 στις 7:00 μ.μ. | Ενημερώθηκε στις 07/27/2023

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ποδηλασίας

Μεταξύ του σχεδιασμού της διαδρομής, της παρακολούθησης του ταξιδιού, των εικονικών αγώνων και της αναγνώρισης κάμπινγκ, ο κατάλογος των καλύτερων εφαρμογών ποδηλασίας εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να βελτιώσετε τις εξόδους ποδηλάτων σας.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ποδηλασίας

Είτε κάνετε δρόμο, πεζοπορία ή πεντάλ στο εσωτερικό σας ποδήλατο, υπάρχει σήμερα μια εφαρμογή ποδηλασίας για σχεδόν τα πάντα. Ψάχνετε για το καλύτερο μονοπάτι ποδηλάτων σε μια νέα πόλη ? Δοκιμάστε τα Trailforks. Θέλετε να συμμετάσχετε σε εικονικές φυλές από την άνεση του σπιτιού σας ? Το Zwift είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε. Προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη διαδρομή για να μεταβείτε στο αγαπημένο σας πάρκο ? Το Komoot θα κάνει το τέχνασμα. Υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός εφαρμογών των ποδηλάτων που περιμένουν να μεταφορτωθούν. Έχουμε επιλέξει το καλύτερο.

Περιεχόμενο:

Στύλος

Τόσο ο σχεδιαστής διαδρομών, το εργαλείο παρακολούθησης ταξιδιού, η εφημερίδα κατάρτισης και το κοινωνικό δίκτυο, το Strava είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ποδηλασίας για έναν καλό λόγο. Θα εντυπωσιαστείτε από τη λειτουργία παρακολούθησης ταξιδιού. Απλά βάλτε το τηλέφωνό σας σε μια τσέπη ή διορθώστε το στο ποδήλατό σας και το GPS θα καταγράψει όλη τη δραστηριότητά σας. Στο τέλος, μπορείτε όχι μόνο να συμβουλευτείτε τα δεδομένα σχετικά με την πορεία σας, όπως η απόσταση, το υψόμετρο, ο ρυθμός και ακόμη και η μέγιστη ταχύτητα, αλλά και να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με άλλους δρομείς στα τμήματα των ενδιαφερομένων τμημάτων. Τμήματα δρόμου ή μονοπατιών ειδικά χρονομετρημένα, τα τμήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακολουθήσετε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.

Εάν χρησιμοποιείτε συμβατό με τον υπολογιστή με το Strava, για παράδειγμα ένα πρόσφατο Wahoo ή Garmin, θα δείτε όταν πλησιάζετε σε ένα τμήμα και γνωρίζετε ποια προσπάθεια πρέπει να πάτε, πράγμα που θα σας επιτρέψει να δώσετε τη προσπάθειά σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μόλις το ταξίδι σας είναι σε απευθείας σύνδεση, τα σχόλια και τα συγχαρητήρια θα αρχίσουν να συγχωνεύονται από τους φίλους σας στην εφαρμογή. Αναμφισβήτητα έχετε κάποιες γνώσεις μεταξύ των 76 εκατομμυρίων χρηστών της πλατφόρμας. Θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα για το Strava ? Συμβουλευτείτε το λεπτομερές άρθρο μας.

Zwift

Η εποχή που έπρεπε να παρακολουθήσουμε παλιά στάδια του Tour de France στην τηλεόραση για να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε στο σπίτι τελείωσε: τοποθετήστε τον εικονικό κόσμο του Zwift. Όχι μόνο η εφαρμογή επιτρέπει στους λάτρεις των ποδηλάτων σε όλο τον κόσμο να ανταγωνίζονται σε κομμάτια σε συνθετικές εικόνες (υπάρχει ακόμη και μια ομάδα φαραγγιών), είναι επίσης ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο που προσφέρει μια σειρά σχεδίων και ασκήσεων για τους ποδηλάτες όλων των επιπέδων. Η ομάδα ZWIFT προσθέτει συνεχώς νέους δρόμους και νέα προγράμματα κατάρτισης. Έτσι, αν πετάξετε πολύ σε εσωτερικούς χώρους, αυτή η εφαρμογή πρόκειται να κατεβάσετε απολύτως. Κάντε τα πρώτα σας βήματα στο Zwift με τον οδηγό για τους αρχάριους μας.

Zwift

Zwift – Canyon ZCC

Wahoo γυμναστήριο

Σχεδιασμένο για τους ποδηλάτες που διασχίζουν τα στοιχεία, η Wahoo Fitness εμφανίζει και καταγράφει λεπτομερείς πληροφορίες για το ταξίδι σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκπαίδευσή σας. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και συσχετίζεται εύκολα με τις συσκευές παρακολούθησης απόδοσης, όπως τα CardiofrequencyMeters και τα WattMeters. Μόλις καταγράψετε όλα τα στατιστικά στοιχεία της προσπάθειάς σας, είναι εύκολο να τα μεταφέρετε σε άλλες εφαρμογές ή προγράμματα κατάρτισης όπως Strava ή TrainingPeaks. Εάν οι ποδηλάτες που χρησιμοποιούν ήδη προϊόντα Wahoo, όπως οι εσωτερικές τους συσκευές κατάρτισης, απολαμβάνουν περισσότερο την εφαρμογή, αυτό παραμένει ένα εξαιρετικό δωρεάν εργαλείο για όλους τους παθιασμένους ποδηλάτες που επιδιώκουν να συλλέξουν περισσότερα δεδομένα σχετικά με την απόδοσή τους.

Είδος

Το τελικό εργαλείο πλοήγησης για ταξίδια ποδηλάτων: Το Komoot μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη διαδρομή για να πάρετε από το σημείο Α στο σημείο Β, ότι χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό ποδήλατό σας στην πόλη για να επισκεφθείτε έναν φίλο ή ότι ξεκινάτε μια εβδομάδα – τουρίστας. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων OpenStreetSmap για να επιλέξει τους καλύτερους δυνατούς δρόμους ή κομμάτια για το ταξίδι σας. Απλώς ανοίξτε το στο τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας και επιλέξτε σημεία αναχώρησης και άφιξης. Δημιουργεί αποτελεσματικά διαδρομές ειδικά για ποδήλατα, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διαδρομή σας για να φτάσετε στα σημεία διέλευσης ή σε συγκεκριμένους γραφικούς ιστότοπους. Έχει επίσης μια κοινοτική λειτουργία που επιτρέπει σε άλλους ποδηλάτες να μοιράζονται το αγαπημένο τους τμήμα του δρόμου, ένα καλό μονοπάτι ή ακόμα και μια όμορφη άποψη.

Το Komoot είναι επίσης χρήσιμο για πλοήγηση ποδηλάτων. Εάν δεν έχετε μετρητή ποδηλάτου, μπορείτε απλά να αποθηκεύσετε το τηλέφωνό σας σε μια τσέπη και αφήστε την εφαρμογή να σας προειδοποιήσει με ειδοποιήσεις ήχου πριν από την επόμενη στροφή σας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε έναν πάγκο ποδηλάτου, το Komoot σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις προγραμματισμένες διαδρομές σας και να τις κατεβάσετε σε διάφορες μορφές συμβατές με το σύστημα που χρησιμοποιείτε. Το Komoot μπορεί να μεταφορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, αλλά απαιτεί μικρή συμβολή για κάθε περιοχή που σκοπεύετε να εξερευνήσετε εάν αποφασίσετε να κατεβάσετε τις κάρτες εκτός σύνδεσης. Εάν σας αρέσει η εφαρμογή, μια υψηλότερη μοναδική πληρωμή θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε κάρτες από όλο τον κόσμο για χρήση εκτός σύνδεσης.

Χάρτες Google

Παρόλο που εξακολουθεί να απαιτεί περιστασιακή επιθεώρηση αμφιλεγόμενων δρόμων, η λειτουργία ποδηλάτων Google Maps βελτιώνεται συνεχώς. Οι Χάρτες Google είναι ιδανικοί για τον κάτοικο της πόλης που επιθυμεί να πάρει το ποδήλατο της πόλης του και να βρει έναν φίλο σε ένα συγκεκριμένο μπαρ ή εστιατόριο. Αυτή είναι η μόνη εφαρμογή αυτής της λίστας που σας επιτρέπει να διαβάσετε μια αναθεώρηση του καταστήματος, να αποφασίσετε να φτάσετε εκεί και να πάρετε αμέσως μια λεπτομερή διαδρομή στο τηλέφωνό σας.

Βόλτα με GPS

Ο άμεσος ανταγωνιστής του Komoot, Ride with GPS είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή για όσους σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα ταξίδια στο BikePacking ή στον τουρισμό του κύκλου. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και η βασική μηνιαία συνδρομή σάς επιτρέπει να καταγράφετε λεπτομερείς διαδρομές με τα δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν εκτός σύνδεσης όταν βρίσκεστε στο ποδήλατό σας και το κυψελοειδές δίκτυο είναι απρόσιτο. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης λεπτομερή πλοήγηση και σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε αναφορές ταξιδιού, ώστε άλλοι άνθρωποι να μπορούν να τους συμβουλευτούν. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ποδηλάτη που ταξιδεύει στις 11 καλύτερες διαδρομές κύκλου στο Ηνωμένο Βασίλειο. / Τα καλύτερα μονοπάτια χαλικιών στη Γερμανία.

Μονοπάτια

Με περισσότερα από 161.000 μονοπάτια σε όλο τον κόσμο, το Trailforks είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή στους Mountain Bikers. Είτε θέλετε να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια είτε απλά θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση του αγαπημένου σας μαθήματος πριν ξεκινήσετε, το Trailforks έχει όλα όσα χρειάζεστε. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εύκολα όλα τα ορεινά κομμάτια που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο δυσκολίας και υψομέτρου, καθώς και μέτρια σχόλια χρηστών που περιγράφουν την κατάσταση των κομματιών, προκειμένου να προετοιμαστείτε ανάλογα ανάλογα.

Σκοτεινός ουρανός

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο καιρός μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για τον προγραμματισμό των ταξιδιών σας. Ενώ μια εφαρμογή πρόβλεψης μπορεί να εμφανίζει μόνο βροχή όλη την ημέρα, ο σύνθετος αλγόριθμος του Dark Sky παρέχει εκπληκτικά ακριβή δεδομένα καιρού ανά ώρα. Τα σύννεφα που σκουραίνουν τον ορίζοντα πριν από την αναχώρησή σας σας ανησυχεί ? Ο Dark Sky μπορεί να σας πει εάν αυτά τα σύννεφα θα μετατραπούν σε βροχή και όταν συμβεί αυτό. Αναρωτιέστε αν δεν πρέπει να περιμένετε να ηρεμήσει η βροχή λίγο πριν φτάσετε στο ποδήλατό σας ? Η εφαρμογή μπορεί να σας πει με ακρίβεια σε πόσα λεπτά θα αλλάξει ο καιρός. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλους τους ποδηλάτες που επιδιώκουν να βελτιστοποιήσουν το χρόνο που περνούν την οδήγηση στον ήλιο.

GAIA GPS

Αρχικά σχεδιασμένο για χρήση πεζοπορίας και ενδοχώρας, η GAIA GPS έχει προσελκύσει πολλούς ποδηλάτες βουνών και λάτρεις backpacking με λεπτομερείς κάρτες που μπορούν να κατεβάσουν. Επιλέξτε μεταξύ των καρτών Nat Geo, δορυφορικών καρτών και τοπογραφικών καρτών για να σχεδιάσετε τις εκδρομές σας στη φύση. Ενώ άλλες εφαρμογές σας κάνουν να ακολουθήσετε ένα βέλος στενά κατά μήκος της διαδρομής σας, η Gaia λειτουργεί περισσότερο σαν μια παραδοσιακή κάρτα, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στο περιβάλλον σας και στη συνέχεια να καθορίσετε την καλύτερη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάσετε κάρτες μεγάλων περιοχών με ελάχιστη κυτταρική δεδομένα. Θα σας εξοικονομήσει το ποντάρισμα εάν παρατηρήσετε ότι το μονοπάτι που είχαμε προγραμματίσει να ταξιδέψετε με ποδήλατο βουνού δεν είναι πλέον ικανοποιήσιμο και ότι πρέπει να βρείτε άλλο.

GAIA GPS

Iverlander

Project Community Mapping, το Ioverlander είναι μια βασική εφαρμογή για όλους εκείνους που παρέχουν ένα ταξίδι αρκετών διανυκτερεύσεων στο ποδήλατο ή τον τουρισμό του κύκλου. Σε όλο τον κόσμο, ο Ioverlander δίνει λεπτομέρειες για τα διάφορα μέρη όπου οι ταξιδιώτες ποδηλάτων μπορούν να ξεκουραστούν για τη νύχτα, δωρεάν ή με κόστος κόστους. Κάθε bivouac, κάμπινγκ, ξενώνας και ξενοδοχείο συνοδεύεται από σημειώσεις που αφήνονται από τους χρήστες της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλυμα που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Η εφαρμογή παρέχει επίσης σημαντικές πληροφορίες στο δρόμο, όπως μέρη για ντους, πλυντήριο ή τοποθεσίες για επίσκεψη.

Τιμητικές αναφορές

Dotwatcher.Ριπής Εάν θέλετε να μπείτε σε αγώνες ποδηλασίας ποδηλασίας ή μακράς διαρροής, δοκιμάστε το DotWatcher.Ριπής. Η “παρακολούθηση της κουκκίδας” ή η παρατήρηση του σημείου είναι απλώς ένας τρόπος να ακολουθήσετε έναν αγώνα μεγάλων αποστάσεων χωρίς βοήθεια. Σε πολλές φυλές, όλοι οι δρομείς είναι εξοπλισμένοι με GPS και DotWatcher Tracers.Το CC ενσωματώνει τις κάρτες παρακολούθησης, ενώ χρησιμοποιεί εθελοντές σχολιαστές για να δώσει ζωή στον αγώνα. Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του αγαπημένου σας δρομέα ή εκείνου του φίλου σας. Δεν φαίνεται πολύ δελεαστικό, αλλά μπορείτε να ζήσετε στιγμές έντονης αγωνίας για να εικαστείτε για το τι συνέβη όταν το αγαπημένο σας σημείο υπερβαίνει τους άλλους, ενώ άλλα σημεία σταματούν για ώρες για να κοιμηθούν ή να επισκευάσουν τους μηχανικούς του ποδηλάτου τους.

Στον χάρτη GO Παρόλο που δεν είναι μια εφαρμογή, ο χάρτης GO είναι το απλούστερο εργαλείο για να προγραμματίσετε μια ποδηλάτη ή να δείτε την απόσταση που ταξιδεύει μετά. Αυτός ο δωρεάν δικτυακός τόπος κατάψυξης σάς επιτρέπει να εντοπίσετε το δρόμο σας απλά κάνοντας κλικ στους δρόμους ή σχεδιάζοντας μια ευθεία γραμμή από το ένα σημείο στο άλλο. Ο ιστότοπος υποδεικνύει ακριβώς την απόσταση από τη διαδρομή σας και την ανύψωση που καλύπτει. Κάνει ελάχιστα, αλλά τα κάνει στην τελειότητα.