Πώς ο φίλος, το αυτοκίνητο χωρίς άδεια προσβάσιμο από 14 χρονών, κατέκτησε τη νεολαία (χρυσή) | Νέα, Citroën Friend: Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς άδεια

Citroën Friend: Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς άδεια

Contents

Το Minicitadine χωρίς άδεια έχει μια σειρά από 75 χιλιόμετρα, η ταχύτητά της περιορίζεται σε 45 km/h και είναι τακτικά σταθμευμένη μπροστά από τα κολέγια και τα γυμνάσια (chic). Επειδή είναι ένα χτύπημα μεταξύ των νέων.

Πώς ο φίλος, ένα αυτοκίνητο χωρίς άδεια προσβάσιμο από 14 χρονών, κατέκτησε τη νεολαία (χρυσή)

Από το Deauville (Calvados) έως το La Baule (Loire-Atlantique), το Citroën Ami πολλαπλασιάζεται στις χώρες στάθμευσης και τα γυμνάσια (chic) ​​στη θέση των σκούτερ.

Αυτοί είναι φίλοι της Citroën που θα προσφερθούν στο Dozuléens για να διευκολύνουν τα ταξίδια

Εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 2020. Από τότε έχετε αναγκαστικά διασχίσει τον φίλο Citroën, ένα (πολύ μικρό) εξαιρετικό ηλεκτρικό όχημα που οδηγεί από την ηλικία των … 14, με ένα ενιαίο πιστοποιητικό οδικής ασφάλειας, το BSR. Έχει δώσει μια θέση στην αγορά και έχει ήδη περισσότερες από 20.000 πωλήσεις.

Το Minicitadine χωρίς άδεια έχει μια σειρά από 75 χιλιόμετρα, η ταχύτητά της περιορίζεται σε 45 km/h και είναι τακτικά σταθμευμένη μπροστά από τα κολέγια και τα γυμνάσια (chic). Επειδή είναι ένα χτύπημα μεταξύ των νέων.

Αμφισβητήθηκε από Νέα.Fr, Το γκαράζ της μάρκας Baule Chevrons (Loire-Atlantique) εξηγεί για να πουλήσει “μία κάθε δύο εβδομάδες”. Και πρέπει να είστε υπομονετικοί, επειδή “υπάρχει σήμερα περίοδος έξι έως οκτώ μηνών”.

Αλλά ο φίλος (επίσης) απελευθέρωσε τον εαυτό του από τους συνήθεις κανόνες διανομής της μάρκας, διότι εκτός από το κλασικό κύκλωμα παραχωρήσεων, ο κατασκευαστής έχει συμμετάσχει σε συνεργασία με το duo fnac-darty όπου μπορείτε επίσης να το βρείτε. Διατίθεται επίσης σε μερικά κλικ στο Διαδίκτυο.

Ένας μικρός κύβος 2,41 μέτρα μήκος

Μετρήστε περίπου 7.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενοι τα 1.000 ευρώ στο “οικολογικό μπόνους” της κυβέρνησης, για να προωθήσετε την απόκτηση καθαρών οχημάτων. Επίσης, είναι δυνατόν να το νοικιάσετε “σε περίπου 30 ευρώ το μήνα, μετά από ένα πρώτο ενοίκιο περίπου 3.500 ευρώ”, υποδεικνύει έναν αντιπρόσωπο. Μια συχνά προνομιακή επιλογή.

Αυτό το πολύ ειδικό μικρο-αυτοκίνητο είναι ένα είδος μικρού κύβου μήκους 2,41 μέτρων (περίπου είκοσι εκατοστά λιγότερο από ένα έξυπνο), πλάτος 1,39 μ. Και 1,52 Υψηλή. Και συνδέεται με οποιαδήποτε εγχώρια υποδοχή: Δεν υπάρχει ανάγκη για συγκεκριμένη εγκατάσταση φόρτισης. Συνολικά, χρειάζονται τρεις ώρες για πλήρες φορτίο.

Ποιο είναι το πιστοποιητικό οδικής ασφάλειας (BSR) ?

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οδικής ασφάλειας (BSR) καθιστά δυνατή την οδήγηση από την ηλικία των 14 ετών ένα σκούτερ 50 cm 3 ή ένα καλάθι. Για να περάσετε το BSR (κατηγορία AM) από 14 ετών, πρέπει να αποκτήσετε το Πιστοποιητικό Σχολής Σχολής (ASSR) πρώτου ή δεύτερου επιπέδου ή το πιστοποιητικό οδικής ασφάλειας (ASR). Και επικοινωνήστε με ένα εγκεκριμένο ίδρυμα, σχολή οδήγησης ή συσχετιστική σχολή οδήγησης.
Κατά την εγγραφή σας, θα σας δοθεί ένα βιβλίο κατάρτισης. Περιέχει ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσετε πριν ξεκινήσετε την πρακτική εκπαίδευση. Η τιμή της εκπαίδευσης είναι γενικά μεταξύ 150 και 400 ευρώ σε σχολή οδήγησης. Η πρακτική εκπαίδευση διαρκεί τουλάχιστον οκτώ ώρες. Πραγματοποιείται σε διάστημα δύο ημερών (τέσσερις ώρες την ημέρα μέγιστο).

“Παίρνω το αυτοκίνητό μου όταν θέλω, να πάω εκεί που θέλω, με φίλους”

Στο Deauville και το Trouville-Sur-Mer (Calvados), ο φίλος βρήκε το (νεαρό) κοινό του. Μπορείτε να δείτε δεκάδες σταθμευμένες κοντά στα κολέγια γυμνασίου, λέει Το πληρώνει d’Auge.

Βίντεο: Αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις

“Αναλογικά με τον αριθμό των κατοίκων, αυτή είναι η πόλη στην οποία υπάρχουν οι περισσότεροι στη Γαλλία”, δήλωσε ο Victor Mary, διευθυντής μάρκετινγκ της διανομής αυτοκινήτων Mary πριν από λίγους μήνες.

Όταν οι γονείς έχουν τα μέσα, “είναι υπερ-πρακτικό”, συνοψίζει ένα Deauvillaise Middle School: “Παίρνω το αυτοκίνητό μου όταν θέλω, να πάω εκεί που θέλω, με φίλους”. Όταν η επιλογή μεταξύ του σκούτερ και ενός αυτοκινήτου άδειας εμφανίστηκε στους γονείς του Zoé, δεν δίστασαν πολύ: “Η μαμά μου ήταν πιο έτοιμη για ένα αυτοκίνητο για ερωτήσεις ασφαλείας. Ένα σκούτερ είναι πιο επικίνδυνο “, δήλωσε ο έφηβος.

Το λύτρωμα της επιτυχίας

Στο Côtes-D’armor, δίπλα στη θάλασσα, ακόμα, στο Pléneuf-Val-André, Valentine, 14, στην τρίτη τάξη, παίρνει την ίδια ομιλία Το Penthièvre. “Χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου για ψώνια. Και για να πάρω τα σκυλιά μου στον κτηνίατρο, το βαμβάκι, το σύννεφο και το χιόνι, τα οικογενειακά bichons της οικογένειας. »»

Δύο μέρη. Χωρίς στήθος. Χωρίς ραδιόφωνο αυτοκινήτου, αλλά ακόμα μια υποδοχή USB για να συνδέσετε το τηλέφωνο. Ένα αυτοκίνητο για μικρές πόλεις. Όχι για μακρά οδικά βήματα.

Και μια πραγματική τάση. Υπήρχε ήδη το Renault Twizy, αλλά άλλοι παίκτες φτάνουν σε αυτήν την αγορά. Η Mobize, μια θυγατρική του ομίλου Renault, αποκάλυψε το δίδυμο, ένα ηλεκτρικό τετράκλινο προσβάσιμο από 14 ετών (επίσης). Το ελβετικό κατασκευαστή Micro Mobility Systems, αρχικά εξειδικευμένα σε ηλεκτρικά σκούτερ, φτάνει στο πλάι του με σχήμα μίνι πόλης σε σχήμα αυγού από τη δεκαετία του 1950 και ονομάζεται Microlino.

Εν τω μεταξύ, για τον φίλο, είναι το λύτρο της επιτυχίας, ειδικά στο Facebook όπου έχουν δημιουργηθεί αρκετές ομάδες για να καταγγείλουν τους “χρόνους παράδοσης που δεν σεβαστούν” και τα τεχνικά προβλήματα, ιδίως τις κλειδαριές πόρτας που μπλοκ Κατά την οδήγηση … και το πρόβλημα, σε περίπτωση κατανομής, είναι ότι αν οι έμποροι μπορούν να δανείσουν ελεύθερο όχημα, δεν έχουν πάντα αυτοκίνητο χωρίς άδεια !

Αυτό, για να μην αναφέρουμε τα αγανακτισμένα σχόλια για τα κοινωνικά δίκτυα των αυτοκινητιστών που έβλεπαν να βλέπουν τους εφήβους να κυλούν “χωρίς να γνωρίζουν τον κωδικό αυτοκινητόδρομου” ..

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις στις αγαπημένες σας πόλεις και μέσα ενημέρωσης εγγραφής για τα νέα μου.

 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε με email
 • Αντιγραφή/επικολλήστε τον αντιγραφικό σύνδεσμο ! https: // νέα.Fr/societe/Πώς να L-ami-sedus-sans-permiss-accest-des-14-ans-a-conquis-la-jeunesse-dode_54623082.HTML

Citroën Friend: Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς άδεια

 • 1/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια
 • 2/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια
 • 3/10Εσωτερικό του φίλου Citroën Electric χωρίς άδεια
 • 4/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια
 • 5/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια
 • 6/10Εσωτερικό του φίλου Citroën Electric χωρίς άδεια
 • 7/10Εσωτερικό του φίλου Citroën Electric χωρίς άδεια
 • 8/10Εσωτερικό του φίλου Citroën Electric χωρίς άδεια
 • 9/10Εσωτερικό του φίλου Citroën Electric χωρίς άδεια
 • 10/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια
 • 10/10Ο Citroën Electric Friend και χωρίς άδεια

Αυτό το μοντέλο σας ενδιαφέρει ?
Citroën Friend: Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς άδεια

Με τον φίλο, η Citroën έρχεται να κυνηγήσει στην επικράτεια του αυτοκινήτου χωρίς άδεια. Αλλά επιλέγοντας μια μορφή “μίνι” και ηλεκτρική πρόωση, ανοίγει επίσης τις πόρτες της αστικής κυκλοφορίας για όλους. Καταβάλλουμε απολογισμό των δυνατοτήτων και των αδυναμιών του γαλλικού μικρού γαλλικού, πέντε μήνες μετά την άφιξή τους στην αγορά.

Ένας νέος στρατολόγηση

Αποκαλύφθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου 2020, στην αρχή του τι θα ήταν η πανδημία του Covvi-19, ο φίλος της Citroën δεν επέλεξε την καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει την καριέρα της. Ειδικά δεδομένου ότι η κατάστασή του ως ηλεκτρικό καλάθι χωρίς άδεια προτίθεται, ούτως ή άλλως, ως ρόλος του δεύτερου σχεδίου. Ωστόσο, ο μικρός Γάλλος, που έγινε στο Μαρόκο, δεν στερείται επιχειρήματα για αποπλάνηση. Ακολουθεί μια σύνοψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της νέας “μηδενικής εκπομπής” των δοκών.

Τα πλεονεκτήματα του νέου ηλεκτρικού φίλου της Citroën χωρίς άδεια

Δεν χρειάζεται άδεια να το οδηγήσετε

Αυτό είναι προφανώς το πρώτο πλεονέκτημα της φίλης. Σε καλό quadricycle με κινητήρα με οδηγό στα 45 km/h, Προορίζεται για νέους εφήβους καθώς και 14 ετών και στους οδηγούς που έχουν χάσει ροζ χαρτί – ή η κάρτα, ανάλογα με το έτος ! – ή απλά δεν το πήρα ποτέ. Με την περιορισμένη αυτονομία της, θα τείνουμε να διατηρήσουμε μια αστική χρήση, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε ότι τα αυτοκίνητα χωρίς άδεια δεν είναι ασυνήθιστα στις αγροτικές περιοχές, όπου, στην περίπτωση του φίλου, οι κάτοικοι συχνά επωφελούνται από ένα μεμονωμένο οικοτόπου που διευκολύνουν πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια για επαναφόρτιση.

Το μέγεθός της την κάνει πολύ εύκολο να χειριστεί

Εάν τα βασικά στοιχεία της οδήγησης της πόλης μπορούν να διδαχθούν μέσω της άδειας AM (ASSR1 και ASSR2 + 7 -Hour Training), η διαχείριση ενός αυτοκινήτου παραμένει πολύπλοκη άσκηση. Η απόκτηση των αναλογιών και η διαχείριση της κατοχής του χώρου οδήγησης δεν είναι έμφυτη για όλους και η θέση γρήγορα γίνεται πονοκέφαλος. Ως εκ τούτου, ο φίλος θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για όσους δεν αισθάνονται ακόμα άνετα στην ιδέα να είναι μόνοι με το αυτοκίνητο. Μετρά μήκους 2,41 m, πλάτος 1,39 μ. Και κολλημένο σε 7,20 μ. Μεταξύ δύο πεζοδρομίων. Το κυβικό σχέδιο σας επιτρέπει να πάρετε το μέτρο πολύ γρήγορα. Σαφώς, το σώμα σταματά τα παράθυρα. Που δεν τον εμποδίζει να καλωσορίσει για ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους. Οι πόρτες ανοίγουν μεγάλες και το κυβικό σχήμα, που σχετίζεται με την πανταχού παρούσα, προσφέρουν ένα ευχάριστο αίσθημα χώρου.

Η τιμή του είναι πολύ προσιτή

Αυτό είναι ένα ισχυρό επιχείρημα για την Citroën: Προσφορά για πώληση ηλεκτρικού οχήματος σε € 6.900, η ​​οποία μειώνεται στα € 6.000 με τη βοήθεια του κράτους με κάλυψη στα € 900 για το quadricycle. Ο κύριος ανταγωνιστής του φίλου δεν είναι άλλος από το Renault Twizy, € 10.000 σε ένα τελικό της ζωής. Ωστόσο, η πραγματική έλξη του φίλου δεν είναι η αξία του, αλλά η τιμή συνδρομής του. Έξυπνα, τα δοκάρια αποφάσισαν να εμπορευθούν το quadricycle ως συνδρομή σε ένα κουτί Internet. Μετά από ένα πρώτο ενοίκιο ύψους € 2.641, μπορείτε να “προσφέρετε” έναν φίλο για € 19,99 το μήνα για 4 χρόνια για μέγιστο 10.000 χλμ. Ετησίως. Το αυτοκίνητό σας, ως εκ τούτου, σας κοστίζει 3.636 ευρώ πάνω από τέσσερα χρόνια, εξαιρουμένων των ασφάλισης. Για αυτήν την τιμή, θα ασχολείστε με έναν απογυμνωμένο φίλο, αλλά ποιος πηγαίνει στα βασικά, γνωρίζοντας μια υποδοχή smartphone για μουσική και πλοήγηση, θέρμανση και τοποθεσίες για να βάλει τα προσωπικά του εφέ.

Η συντήρησή του είναι απλή και δεν είναι ακριβή

Απλοποιημένο στο μέγιστο, ο φίλος δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε καθημερινή βάση. Ενώ οι πρόσφατοι κάτοικοι της πόλης παίζουν πλήρως την κάρτα αποπλάνησης με συχνά ζωγραφισμένους προφυλακτήρες και ευάλωτο αμάξωμα στις ιδιοτροπίες της αστικής κυκλοφορίας, Το Little Citroën δεν φοβάται πολύ. Ειδικά δεδομένου ότι στην απόκλιση Fria Pop (+ 900 € μετρητά), οι Γάλλοι μπορούν ακόμη και να εξοπλίσουν τον εαυτό της με ενισχύσεις προφυλακτήρα, τα οποία διατηρούνται τα πλαστικά περάσματα των τροχών για το πακέτο AMI Gray (+ € 1.360 μετρητά). Στη χειρότερη περίπτωση, η αλλαγή μιας ασπίδας μπορεί να γίνει μόνοι σας και το δωμάτιο κοστίζει μόνο 50 €. Μέσα, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να καταστραφεί. Ακόμα και τα καθίσματα, συνήθως υποβάλλονται στις φρίκες του χρόνου σε ένα αυτοκίνητο, θα υποστούν λίγες ζημιές, αφού είναι σε ακατέργαστο πλαστικό που μόλις καλύπτεται με ένα μαξιλάρι. Δεν πρέπει να γίνουν λευκά μαλλιά όταν έρχεται η ώρα πλύσης. Από τη μηχανική πλευρά, ο φίλος υπόσχεται ένα πολύ πλεονεκτικό κόστος. Ο μικρός κινητήρας ισχύος 6 kW δεν απαιτεί συγκεκριμένη συντήρηση. Επομένως, θα είναι απλώς απαραίτητο να παρακολουθείτε την κατάσταση φθοράς των μαξιλαριών και των ελαστικών φρένων. Αλλά καθώς η ταχύτητά του περιορίζεται σε 45 km/h, η φθορά τους είναι μόνο πιο αδύναμη.

Χωρίς πρόβλημα κυκλοφορίας και περισσότερους χώρους στάθμευσης

Με τον πολλαπλασιασμό των ζωνών χαμηλής εκπομπής, το ζήτημα της κυκλοφορίας με αυτοκίνητο στα αστικά κέντρα θα γίνει όλο και πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει ανησυχία με τον φίλο, ο οποίος ωφελεί, όπως όλα τα άλλα ηλεκτρικά, από τις παρεκκλίσεις. Επομένως, τα εναλλακτικά επεισόδια κυκλοφορίας δεν θα αποτελούν μέρος του ημερολογίου σας. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα δίνουν πρόσβαση σε μέρη που δεσμεύονται σε ορισμένα κέντρα.

Δεν είναι μόνο η πόλη

Ακόμη και αν η ταχύτητά του είναι γεφυρωμένη στα 45 χλμ./Ώρα, ο φίλος δεν είναι νομικά υποχρεωμένος να παραμείνει στην πόλη. Προφανώς, δεν υπάρχει ζήτημα να πάρει έναν γρήγορο τρόπο ή τον αυτοκινητόδρομο, αλλά οι υπήκοοι αποτελούν επίσης μέρος του πεδίου δράσης της. Τεχνικά, δεν είναι επομένως ο τύπος της διαδρομής που γεμίζει τη χρήση αυτού του μικρού ηλεκτρικού. Για να κυλήσετε, η Γάλλος είναι μάλλον αστεία και, σε αντίθεση με τα άλλα sans-ορίου “mazout” Rustres Type Aixam ή Ligier, τα 40 nm του στιγμιαίου ζευγαριού Citroën το κάνουν ένα πραγματικό παιχνίδι. Long Live at Start -up, Light (471 kg ισχυριζόμενο), είναι απλά αστείο στην κυκλοφορία.

Η σχετικά γρήγορη επαναφόρτιση

Για να πωληθεί σε ανταγωνιστική τιμή, ο φίλος δεν ξεκινά μεγάλη τεχνολογία. Μην φανταστείτε το βύσμα σε έναν υπερσυμπιεστή Tesla, αλλά η μπαταρία Citroën είναι μικρή, η επαναφόρτησή της δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Θα εξαρτηθεί από την εγκατάστασή σας, όπως πάντα, αλλά τα δοκάρια ανακοινώνουν ό, τι συμβαίνει 3 ώρες για να κάνετε το “πλήρες”. Ημερήσια πρακτική, όπως και τα 75 χλμ. Επιτρέπονται σε μια σχάρα, Σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Σημειώστε ότι πρέπει να παρέχεται προσαρμογέας για να είναι σε θέση να συνδεθεί με τα δημόσια όρια.

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !

Οι αδυναμίες του νέου ηλεκτρικού φίλου της Citroën χωρίς άδεια

Η περιορισμένη αυτονομία του

Αυτό είναι προφανώς το αδύναμο σημείο των μικρών ηλεκτρικών chevrons. Ακόμη και αν 75 χλμ. Είναι επαρκή σε καθημερινή βάση για την πλειοψηφία των αυτοκινητιστών να πάνε στη δουλειά και να κάνουν τα ψώνια, αυτή η απόσταση απαιτεί να σκέφτεται καλά και να προβλέψει τα ταξίδια του. Ειδικά δεδομένου ότι σε χρήση, δεν θα μπορείτε να υπολογίζετε στη διαχείριση της συμπεριφοράς σας “Eco”, Δεδομένου ότι η χαμηλή ισχύς απαιτεί συχνά συντριβή του επιταχυντή. Η αναγεννητική, ελαφριά πέδηση δεν θα επιτρέψει την επέκταση της εμπειρίας, επειδή παραμένει ελαφριά. Χειμώνας, Η θέρμανση μπορεί επίσης να υπονομεύσει αυτήν την αυτονομία. Εάν λοιπόν φαίνεται δύσκολο να ταξιδέψετε 75 χλμ.

Η στοιχειώδης άνεση

Σε αυτή την τιμή, είναι περιττό να περιμένουμε από το μικρό ηλεκτρικό τσιπ που σας προσφέρει τις οδικές υπηρεσίες μιας “πραγματικής” πόλης. Είναι χαρούμενο, σε λέτε ! Και ότι ανακαλύπτει, σε πλήρη συζήτηση σχετικά με την ποινή του βάρους, ότι το υπέρβαρο που έλαβε τα αυτοκίνητά μας τα τελευταία χρόνια είναι πάνω απ ‘όλα συνέπεια των βελτιωμένων προτύπων ασφαλείας. Ακόμα, από την πλευρά του πλαισίου, ο φίλος δεν είναι απαραιτήτως αναφορά. Μπορούμε να τον βρούμε μια αστεία πλευρά της οδήγησης, αλλά η άνεση δεν είναι η πρώτη του ποιότητα. Η θέση οδήγησης μπορεί επίσης να αντληθεί, αφού οι ρυθμίσεις μειώνονται στο αυστηρό ελάχιστο, δηλαδή να προχωρήσουν ή να υποχωρήσουν κάτω από το κάθισμα. Και δεν είναι ο εξοπλισμός που μπορεί να το αντισταθμίσει από τότε Ο κλιματισμός δεν είναι καν διαθέσιμος. Αρκεί να πούμε ότι με μια γυάλινη οροφή που έχει θερμοκήπιο και μόνο μεταξύ του Usal, οι καλοκαιρινές μήνες υπόσχονται να είναι λίγο ζεστό.

Απουσία στοιχείων ασφαλείας

Ως τετράκλινο κύκλο κινητήρα που επιβάλλει πρωτόκολλα ομολογίας που είναι διαφορετικά από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα, ο φίλος επιτρέπει στον εαυτό του να μην προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Επί του σκάφους, δεν υπάρχει αερόσακος, ο οποίος σε περίπτωση σοκ, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, μην υπολογίζετε στο ABS ή στο ESP για να αποκαταστήσετε μια τροχιά ή να αποφύγετε να εμποδίσετε τους τροχούς, Επειδή αυτές οι τεχνολογίες δεν είναι απλώς διαθέσιμες. Με την περιορισμένη ταχύτητά του, οι συνέπειες είναι επίσης, αλλά όσο η σύνεση με τη ζωντάνια της ηλεκτρικής πρόωσης.