13 Κριτικές Opel Corsa: Οι πελάτες εκφράζουν τον εαυτό τους – Briocar, Οδηγός αξιοπιστίας για να επιλέξετε και να αγοράσετε τις κριτικές Opel Corsa

Το καλύτερο Opel Corsa 2023 – Opel Corsa Test & Comparison

Jean -yves D – Γνώση της 1ης Απριλίου. 2018
Ζει 50.000 Άγιος

Όλες οι κριτικές Opel Corsa

Πολλοί πελάτες έχουν ήδη αγοράσει ένα Opel Corsa. Για να συμβουλεύουμε τους μελλοντικούς πελάτες μας, ζητήσαμε από τους πελάτες μας που αγόρασαν ένα Opel Corsa από το Briocar, για να μας δώσουν τα σχόλιά τους. Διαβάστε τις απόψεις των ιδιοκτητών της CORSA σας επιτρέπει να έχετε μια ακριβή ιδέα για τις ιδιότητες του οχήματος Opel. Είστε πελάτης Briocar και θέλετε να αφήσετε μια γνώμη για το Opel Corsa σας, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε. Ανακαλύψτε τις 13 κριτικές των πελατών μας που αγόρασαν μια μάρκα Opel Corsa.

Το CORSA σας σας ενδιαφέρει ?

02 57 19 11 19 Lun-en: 9 π.μ.-7 μ.μ. Sam: 9 π.μ. έως 6 μ.μ

Ευχάριστο για οδήγηση. Εύκολο στην οδήγηση και ιδανική για έναν νεαρό οδηγό επειδή δεν είναι πολύ ισχυρή πολύ σωστή κατανάλωση καυσίμου παρά τη χρήση στην πόλη .

Τα περισσότερα: κατανάλωση, ασφάλεια, ταπετσαρία / καθίσματα

Λιγότερο: Εύκολο να σταθμεύσει, δύναμη, πίνακας ελέγχου

Jeremy J – Γνώση των 26 Οκτωβρίου. 2019
Ζει 29300 quimperle

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων 5P, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, λευκό χρώμα παγετώνων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Ένα ευχάριστο αυτοκίνητο στην οδήγηση της πόλης και σε μεγάλους άξονες εύκολο να σταθμεύσει μόνο ελαφρώς θορυβώδες ελάττωμα κινητήρα. Άνετο αυτοκίνητο χωρίς περισσότερα, αλλά με τα πλεονεκτήματα του να μην έχετε ένα σύνολο ηλεκτρονικών gadgets μερικές φορές περιττό η οδήγηση είναι ευέλικτη και το όχημα είναι εύκολο να σταθμεύσετε .

Το πιο: Η άνεση οδήγησης, στον εξοπλισμό, εύκολο να σταθμεύσει

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, κατανάλωση, δύναμη

DANIEL L – ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ 21 Ιουλίου. 2019
Ζει 56.000 βαλβίδες

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων 5P, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, indigo μπλε χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Οι περισσότεροι: όγκος θώρακα, δύναμη, ασφάλεια

Λιγότερο: οδήγηση άνεσης, εύκολο να παρκάρετε, στυλ

Jean -yves D – Γνώση της 1ης Απριλίου. 2018
Ζει 50.000 Άγιος

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πετρελαϊκή ενέργεια, μπλε φεγγάρι μπλε χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

53 χρόνια οδήγησης χωρίς ατύχημα. Μου αρέσει η βόμβα του αυτοκινήτου μου στην ασφάλεια ταχύτητας εγγυημένη ποτέ δεν έσπασε δεν κοστίζει δύναμη 4 cw άνετο 1 st χέρι που το έχω οδηγήσει για 15 χρόνια/04/2003 έχει μόνο 89000 χιλιόμετρα .

Τα περισσότερα: Προσαρμοσμένα όλα τα κλίματα, την κατανάλωση, το εύκολο να σταθμεύσουν

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, εξοπλισμός, πίνακας ελέγχου

Gratianne S – Γνώση της 12ης Μαρτίου 2018
Ζει 27430 Saint Pierre du Vauvray

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων 5p, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, βασκική κόκκινο χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Για ένα 1ο αυτοκίνητο είναι τέλειο. Το αυτοκίνητο ευχάριστο για οδήγηση, απλό, όμορφο σχήμα, για ένα 1ο αυτοκίνητο είναι ιδανικό, εύκολη οδήγηση .

Plus: Θόρυβος οδήγησης, ποιότητα / τιμή, στυλ

Το λιγότερο: κατανάλωση, εξοπλισμός, ισχύς

Guénolé M – Γνώση της 5ης Ιανουαρίου. 2018
Ζει 22800 Saint Brandan

Opel Corsa 1.2 80 Twinport Essentia, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, μπλε χρώμα μπλε χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Opel Corsa σε απόθεμα

Opel Corsa 1.2 Turbo 100 HP BVM6 GS Line 5P

Opel Corsa 1.2 Turbo 100 HP BVM6 GS Line 5P

Opel Corsa 1.2 Turbo 100 HP BVM6 GS Line 5P

Πρακτικό και φθηνό αυτοκίνητο. Η ευκολία της πρακτικής και εύκολης οικονομικής οδήγησης για να σταθμεύσει αξιόπιστη μηχανικά, χρησιμοποιεί μικρά ελαστικά μικρά ελαστικά .

Τα περισσότερα: Προσαρμοσμένα όλα τα κλίματα, το κόστος συντήρησης, την ποιότητα / τιμή

Το λιγότερο: όγκος θώρακα

Jean Yves H – Γνώση της 5ης Ιανουαρίου. 2018
Ζει 14400 Bayeux

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων 5P, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, ναυτικό μπλε χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Εύκολο στην οδήγηση. Καλά -εξοπλισμένο αυτοκίνητο για ένα μικρό μοντέλο. Εύκολο στην οδήγηση, αρκετά ευέλικτο. Ευχάριστη οδήγηση. .

Το μεγαλύτερο: αξιοπιστία, ασφάλεια

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, κατανάλωση, δύναμη

Florent S – γνώμη των 7 Δεκεμβρίου. 2017
Ζει 78.000 Βερσαλλίες

Opel Corsa 1.2,85 hp twinport γραφίτη, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, λευκό χρώμα παγετώνων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Καλό μικρό αυτοκίνητο της πόλης. Καλό μικρό αυτοκίνητο City Maix 90 Τα μαργαριτάρια της εξουσίας δεν είναι πολυτέλεια. Μην πάρετε παρακάτω αν ταξιδεύετε πολύ διαφορετικά δεν έχετε πατάτα .

Το πιο: Εύκολο να σταθμεύσει, ποιότητα / τιμή, στυλ

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, δύναμη, πίνακας ελέγχου

Marjorie D – γνώμη των 16 Οκτωβρίου. 2017
Ζει 29600 Morlaix

Opel Corsa TCE 90CH Έκδοση χρωμάτων 5P, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βενζίνη, λευκό χρώμα Σάββατο λευκό πυρετό, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Ένα αυτοκίνητο ευχάριστο για οδήγηση. Οικονομικό αυτοκίνητο και ευχάριστο για οδήγηση. Μικρό πρότυπο, εύκολο να σταθμεύσει στην πόλη. Η συνέντευξη δεν φαίνεται πολύ μέλι. .

Το μεγαλύτερο: κατανάλωση, εύκολο να σταθμεύσει, αξιοπιστία

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, όγκος θώρακα, άνεση οδήγησης

Gilles B – Γνώση της 2 Αυγούστου 2017
Ζει 61440 Saint Andre de Messei

Opel Corsa 1.4,90CH Sport 5P Γραφείο, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, Diesel Energy, Red Red ‘N’ Roll, Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Ένα αυτοκίνητο χωρίς ενδιαφέρον. Κακός χειρισμός, κακή πέδηση και έλλειψη συντήρησης των αντιπροσώπων που πωλεί αυτοκίνητα LPG που σας λέει μετά από 6 χρόνια ότι πρέπει να γίνει επιταγή κάθε 2 χρόνια και ότι δεν έχει εγκριθεί να το κάνει και επιπλέον δεν γνωρίζει ποιος θα σας στείλει για να το κάνετε! .

Οι περισσότεροι: όγκος θώρακα, κατανάλωση, εύκολο να σταθμεύσουν

Το λιγότερο: θόρυβος οδήγησης, αξιοπιστία, πέδηση

Gislaine M – γνώμη της 17ης Ιουνίου 2017
Ζει 61210 RI

Opel Corsa 1.4,90HP Sport 5P Υποστήριξη, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ενέργεια ντίζελ, καραμέλα καφέ σε χρώμα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Το καλύτερο Opel Corsa 2023 – Opel Corsa Test & Comparison

Πωλείται σε πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα από το 1982, το Opel Corsa είναι μπεστ σέλερ από τη γερμανική μάρκα, θυγατρική της ομάδας PSA από το 2017. Κατά τη γνώμη των ειδικών, ένα καλά -Born City Car που συνεχίζει να αποπλανούσε χάρη στην εξαιρετική αξία του για τα χρήματα. Το 2019, που κυκλοφόρησε το 2019, η έκτη γενιά του Opel Corsa εξελέγη το καλύτερο αυτοκίνητο 2020 στην Ευρώπη. Το συντακτικό προσωπικό σας προσφέρει έναν μικρό πλήρη οδηγό σε αυτό το αυτοκίνητο, ο οποίος κατάφερε να μειωθεί για να φτάσει σε ένα μεγάλο κοινό και να ανανεωθεί για να πείσει αρκετές γενιές. Ιστορία, μοντέλα, σασί, κινητοποίηση, ποιότητα, αξιοπιστία, γνωστά προβλήματα, υπενθυμίσεις, αναθεώρηση, κριτικές χρηστών, αυτός ο μικρός οδηγός σας λέει τα πάντα για το Opel Corsa !

Αξιολογήσεις Διαβάστε 928

Ιστορικό επωνυμίας

Τι είναι l

Ιδρύθηκε το 1862, η γερμανική εταιρεία Adam Opel ειδικεύεται στην έναρξή της στην κατασκευή μηχανών ραπτομηχανών. Η περίπτωση ευημερούσε και άρχισε να διαφοροποιείται το 1896 με την παραγωγή ποδηλάτων. Το ιστορικό αυτοκινήτων του κατασκευαστή ξεκίνησε 3 χρόνια αργότερα το 1899.

Το 1914, την παραμονή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Opel καθιερώθηκε ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής γερμανών αυτοκινήτων. Το 1929, η Opel έγινε θυγατρική της αμερικανικής γίγαντας General Motors. Στη συνέχεια, ο Opel εξάγει παγκοσμίως με το όνομά του ή με ετικέτες όπως το Chevrolet στις ΗΠΑ, το Holden στην Αυστραλία ή το Buick στην Κίνα.

Η μάρκα επωφελείται από μια σταθερή φήμη όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των μοντέλων της. Τα προβλήματα που είναι γνωστά στα οχήματα Opel είναι σχετικά σπάνια και υπόκεινται αμέσως σε αντιπροσωπείες. Το 2017, που αντιμετώπισε σοβαρές γενικές οικονομικές δυσκολίες, οι Motors πώλησαν το Opel στον γαλλικό όμιλο PSA για 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ιστορία του Opel είναι τώρα γραμμένη στο Franco-German μελάνι.

YouTube

MIT DEM LADE DES VIDEOS AKZEPTIERE SIE DIE DATENSCHUTZERKLäRUNG VON.
Mehr erfahren

YouTube Immer Entsperren

Έναρξη του Opel Corsa

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Opel ήθελε να καταλάβει το τμήμα των μικρών αυτοκινήτων της πόλης, προσφέροντας παράλληλα ως συνήθως τον καλύτερο λόγο ποιότητας/τιμών. Μια αγορά που κυριαρχείται από το Renault 5, το Fiat 127, το Peugeot 104, και το Ford Fiesta. Το CORSA εμφανίστηκε το 1982.

Βγαίνει από τις αλυσίδες συναρμολόγησης του υπεριώδους εργοστασίου για την εποχή της Σαραγόσα στην Ισπανία. Οι τελευταίες μικρές γραμμές της Opel έχουν επωφεληθεί από το σχεδιασμό του υπολογιστή και οι αλυσίδες στερέωσης είναι 90 % αυτοματοποιημένες.

Πώς ήταν το λανσάρισμα του

Το Opel Corsa ξεκίνησε στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία στα τέλη του 1982 και το επόμενο έτος στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δύο μοντέλα προσφέρονται προς πώληση: μια έκδοση τριών αποδράσεων και το Corsa TR, ένας προπονητής δύο με κορμό με κορμό. Από την πλευρά της κινητικοποίησης, ο πελάτης έχει την επιλογή μεταξύ δύο βενζινοκινητήρων τεσσάρων κυλίνδρων 1,2 λίτρα και 1,3 λίτρα 70 hp (για την έκδοση GT).

Η ουσία που εξακολουθεί να φτηνές δεν ενθαρρύνει τους κατασκευαστές να εκδημοκρατίσουν την κινητήρια μηχανή ντίζελ που εξακολουθεί να προορίζεται για μεγάλα sedans. Από το 1987, το Opel Relooke the Corsa Grille και διαφοροποιεί την προσφορά του από την άποψη της κινητήριας: 1,5 -λίτρα πετρελαιοκινητήρας 50 hp, 67 hp turbo diesel έκδοση και 1,6 λίτρα 100 hp για την έκδοση GSI.

Το τελευταίο έφερε το Corsa στη λέσχη μικρών αθλητικών ανθρώπων από τη δεκαετία του ’80 και του ’90, όπου κάθεται το 205 GTI και το Golf GTI. Οι σειρές περιορίζονται σε βελτιωμένα τελειώματα και επιλογές ενισχύουν τα βασικά μοντέλα και υποστηρίζουν το ενδιαφέρον των όλο και πιο απαιτητικών πελατών.

Το 1990, ο Opel αναμόρφωσε ολόκληρο το μέτωπο της CORSA του. Δεύτερη και τελική αποχώρηση του Corsa a. Από το 1982, το μικρό Γερμανικό κατάφερε να κάνει μια θέση σε ένα τμήμα που μέχρι τώρα κυριάρχησε Peugeot, Renault και Volkswagen. Σχεδιασμένο για αστική χρήση, το μικρό Opel εμφανίζει την άνεση και την αντοχή που είναι απαραίτητη για μεγαλύτερα ταξίδια. Η CORSA βρίσκει ένα ευρύτερο κοινό από ό, τι είχε αρχικά οι σχεδιαστές του.

Οι 5 καλύτερες πωλήσεις του Opel Corsa

Από το 1982, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει σχεδιάσει και παρήγαγε 6 γενιές του Opel Corsa του. Οι συντάκτες αυτού του οδηγού έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 27 μοντέλα και 925 εκδόσεις ! Τι θα μπορούσε να είναι πιο καθησυχαστικό από αυτήν την όμορφη μακροζωία ? Ένας παραγωγικός απόγονος στους οποίους έχουμε εντοπίσει 5 ιδιαίτερα δημοφιλή και πολύ μοντέλα αξιοπιστίας:

Opel Corsa 1.7 DTI 75 HP

Χρήσιμες πληροφορίες για το Opel Corsa 1.7 DTI 75 HP

Παράγεται από τον Δεκέμβριο του 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2003, αυτό το μοντέλο ντίζελ εκτιμήθηκε αμέσως για τη νηφαλιότητα του (4,7 λίτρα ανά 100 χλμ.), Για την εξουσία και την καλή ανάκαμψη του. Οι κριτικές χρηστών, ωστόσο, αποκαλύπτουν ένα κόστος επισκευής που θεωρείται ακριβό, ένας αναξιόπιστος υπολογιστής και εύθραυστα εσωτερικά πλαστικά.

  • Χαμηλή κατανάλωση, ισχυρή, καλή ανάκαμψη.
  • Υψηλή τιμή επισκευής, αναξιόπιστη αριθμομηχανή, ποιότητα εσωτερικού σχεδιασμού για αναθεώρηση.

Opel Corsa 1.3 CDTI 90/95 (4η γενιά CORSA)

Όλες οι ιδιαιτερότητες του

Παράγεται από το 2006, αυτό το μοντέλο ντίζελ είναι σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα. Οι κριτικές χρηστών είναι ομόφωνοι για τις ιδιότητες του δρόμου, την κατοίκηση και την ευελιξία του κιβωτίου ταχυτήτων του.

Κατά τη γνώμη των χρηστών, ο κορμός του θεωρείται λίγο μικρό, το υψηλό βάρος του το καθιστά λίγο βαρύ στην αρχή και το κάθισμα λίγο δύσκολο για τους επιβάτες των καθισμάτων στο πίσω μέρος.

  • Μαλακό κιβώτιο ταχυτήτων, καλή καμπίνα, ιδιότητες διατήρησης δρόμου.
  • Αργή για να ξεκινήσετε, μικρό στήθος, άβολα πίσω κάθισμα.

Opel Corsa 1.2 – 80 ch twinport απολαμβάνει (Corsa d 4η γενιά)

Ανακαλύψτε l

Προϊόν από την 1η Ιανουαρίου 2007 την 1η Ιανουαρίου 2010, αυτό το βενζινοκίνητο μοντέλο εκτιμάται για τη νηφαλιότητα του (5,5 λίτρα ανά 100 χλμ.), Την κατοίκησή του και την ακρίβεια του τελείως σταδιακού κιβωτίου ταχυτήτων του.

Οι απόψεις των χρηστών λυπούν για ένα πολύ βασικό φινίρισμα, την έλλειψη προστασίας της βάσης οχημάτων και τον πολύ τέλειο χειρισμό του.

  • κιβώτιο ταχυτήτων, χαμηλή κατανάλωση, άνετη.
  • Βασικά τελειώματα, πάνελ rocker που έχουν υποστεί ζημιά, μέσος χειρισμός.

YouTube

MIT DEM LADE DES VIDEOS AKZEPTIERE SIE DIE DATENSCHUTZERKLäRUNG VON.
Mehr erfahren

YouTube Immer Entsperren

Το Opel Corsa 1.4,90 HP Design 120 έτη (Corsa E 5η γενιά)

Διάγνωση l

Ένα ισχυρό αλλά σχετικά νηφάλιο βενζινοκίνητο μοντέλο με μέση κατανάλωση 5,6 λίτρων ανά 100 χλμ. Από την 1η Νοεμβρίου 2018 έως την 1η Ιουλίου 2019.

Οι χρήστες του αναγνωρίζουν το επίπεδο εξοπλισμού του, το σύστημα πολυμέσων 7 -ιντσών και το σύστημα ραντάρ της βοήθειας στάθμευσης. Λυπάμαι για το υψηλό επίπεδο εκπομπής άνθρακα (127 g/km), την ανεπάρκεια της ηχητικής μόνωσης του διαμερίσματος επιβατών και μια ελαφρώς υψηλή ακτίνα στροφής.

  • Σύστημα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων, ραντάρ βοήθειας στάθμευσης, καλά εξοπλισμένο.
  • Μην αποτυγχάνετε αρκετά, λίγο απομονωμένο εσωτερικό των θόρυβων δρόμων, υψηλής εκπομπής άνθρακα.

Το Opel Corsa 1.2 Turbo 130 HP BVA8 GS Line (Corsa F 6η γενιά)

Λεπτομέρειες για το l

Ένα μοντέλο βενζίνης τελευταίας γενιάς στην παραγωγή από την 1η Ιουλίου 2019. Οι χρήστες του υπογραμμίζουν τις αθλητικές του γραμμές, την εξαιρετική νηφαλιότητά του (4,5 λίτρα ανά 100 χλμ.), Το χαμηλό επίπεδο εκπομπών CO2 (103 g/km).

Οι απόψεις των χρηστών υπογραμμίζουν κάπως σκληρά απορροφητές σοκ, κάπως χαμηλά υλικά και έλλειψη χώρου για τους επιβάτες στο πίσω μέρος. Τίποτα που όμως δεν επηρεάζει την αξιοπιστία του οχήματος.

  • Λίγο καταναλώνει, χαμηλή εκπομπή CO², όμορφες γραμμές.
  • Σκληρές αμορτισέρ, μερικές φορές χαμηλής ποιότητας εσωτερικών υλικών, στενό πίσω πάγκο.

Ποια είναι τα υπάρχοντα μοντέλα ?

Ποια είναι τα υπάρχοντα μοντέλα του

Από το 2019, η Opel έχει πουλήσει το Corsa F, την έκτη γενιά αυτού του τακτικά επανασχεδιασμένου αυτοκινήτου, Re -εξοπλισμένη και απομακρυσμένη. Αυτή η νέα γενιά ήταν ακόμη πιο αναμενόμενη ότι είναι η πρώτη σχεδιασμένη σε μια βάση Peugeot.

Το CORSA F χτίστηκε πράγματι στην πλατφόρμα CMP της ομάδας PSA που χρησιμοποιήθηκε ήδη για το 208 ή το DS3 Crossback. Αλλά ποιο μοντέλο θα επιλέξει από τις εκδόσεις που προσφέρονται σήμερα ? Ένα εύρος ποιότητας χωρίς γνωστά προβλήματα. Ανασκόπηση των τριών μοντέλων του Opel Corsa τρέχουσες απόψεις των πελατών που εξετάστηκαν από τους συντάκτες αυτού του οδηγού:

Opel Corsa 1,2 Turbo 100 GS Line

Ειδικά χαρακτηριστικά του

Το πλαίσιο CMP φιλοξενεί ένα σώμα 5 -door εμπνευσμένο από το 208. Ωστόσο, οι μαλακές γραμμές αποτελούν μια πολύ ελκυστική σπορ εμφάνιση. Σε αυτό το μοντέλο, ο κινητήρας 1.2 Pure Tech of Peugeot, 3κύλινδρος 130 hp πολύ υψηλής αξιοπιστίας, προσφέρει καλή δύναμη για αστική κατανάλωση 5,4 λίτρων, εξω-ασταθούς 4 λίτρα και μέσο όρο 4,5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Το πιο αποτελεσματικό μοντέλο στην τρέχουσα σειρά CORSA. Το αποκλειστικά αυτόματο κουτί δίνει πολύ δυναμισμό. Οι βασικές επιλογές περιλαμβάνουν μια οθόνη 7 -ιντσών, χειροκίνητο κλιματισμό, ηλεκτρικά πίσω παράθυρα, αθλητικά μπροστινά καθίσματα, λειτουργία οδήγησης αθλητισμού και αθλητικό πεντάλ.

Το Black Pavilion Sky, το πακέτο αθλητικών γραμμών, οι ζάντες κράματος 16 -ιντσών και τα φώτα LED και τα πίσω φώτα LED και τα πίσω φώτα και τα πίσω φώτα. Αυτόματο κλιματισμό, προβολείς και αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, άνοιγμα θυρών και χωρίς κλειδί, ενσωματωμένο GPS (εκτός από το Android Auto ή Apple Car) είναι προαιρετικά είναι προαιρετικά. Συνιστώμενο διάστημα ανασκόπησης: 15.000 χιλιόμετρα.

Opel Corsa 1,2 Turbo 75 Edition

Όλα για την Opel Corsa 1.2 Turbo 75 Edition

Το CMP Chassis καλωσορίζει το κομψό 5 -door σώμα της έκτης γενιάς Corsa. Ο κινητήρας 1.2 Pure Tech, 3 -Cylinder 75 HP πολύ υψηλής αξιοπιστίας, θα ευχαριστήσει τους χρήστες στην πόλη. Η νηφαλιότητα του είναι εξαιρετική: 4,8 λίτρα στο Urban, 3.7 λίτρα σε εξω-αστικό και μέσο όρο 4 λίτρα ανά 100 χλμ.

Αυτό το μοντέλο ευνοεί την άνεση οδήγησης με καθαρή απόδοση ! Η σειρά EDITION περιλαμβάνει οθόνη αφής, περιοριστή και έλεγχο κρουαζιέρας, σύστημα έναρξης και διακοπής και χειροκίνητο κλιματισμό. Το Opel προσφέρει πολλές επιλογές: οθόνη 7 -ιντσών, πακέτο ορατότητας και πακέτο όρασης, χείλος 16 -ιντσών, σταθερή πανοραμική οροφή και διαφορετικές διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Συνιστώμενο διάστημα ανασκόπησης: 15.000 χιλιόμετρα.

Opel Corsa-e Edition (Electric)

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του

Η Opel μόλις ξεκίνησε ένα μοντέλο ηλεκτρικής CORSA 100 %. Με βάση την πλατφόρμα-E-CMP, το CORSA-E φιλοξενεί ένα ηλεκτρικό μπλοκ 100 kW (136 hp) πολύ αξιοπιστία. Τα αυτοκίνητα εκπομπής μηδενικού άνθρακα εμφανίζονται χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου μια όμορφη αυτονομία μεταξύ 329 και 337 χλμ !

Το πιο αποτελεσματικό μοντέλο CORSA στην πόλη με εξαιρετική άνεση οδήγησης και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Η πλήρης επαναφόρτιση γίνεται στις 6:30 π.μ.

Η έκδοση EDITION περιλαμβάνει ζάντες χαλύβδινων 16 ιντσών, τιμόνι πολυλειτουργίας, οθόνη αφής 7 ιντσών, αυτόματη κλιματισμό, πακέτο ορατότητας, πακέτο Assist Drive και Module Emergency Opel. Προαιρετικά ο φορτιστής 11 kW μειώνει τον χρόνο φόρτισης στις 4:30 π.μ. Συνιστώμενο διάστημα αναθεώρησης: 30.000 χιλιόμετρα.

Αποτυχίες ή ανεπάρκειες που σημειώθηκαν

Κατάλογος αποτυχιών Δ

Η αξιοπιστία του Opel Corsa είναι αναμφισβήτητη: ο κατάλογος των αντιπροσώπων τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά σύντομη. Οι υπενθυμίσεις που απαριθμούνται αφορούσαν το σύστημα κλειδώματος της κουκούλας, ένα πρόβλημα σύνθεσης της συσκευής τείχους προστασίας αερόσακου και κίνδυνο σχισμής της θήκης διεύθυνσης.

Συνολικά, η έκτη γενιά της CORSA είναι επιτυχής στις κριτικές χρηστών. Τα τρέχοντα μοντέλα δεν υποφέρουν από σοβαρά ελαττώματα ή προβλήματα που απαιτούν υπενθυμίσεις για επείγουσα αναθεώρηση. Μια καθησυχαστική παρατήρηση ! Αληθινή στη φήμη του, η μάρκα στο Lightning έχει διατηρήσει την αξιοπιστία της με την ενσωμάτωση της ομάδας PSA.

Ωστόσο, θα μετανιώσουμε για τα θερμικά μοντέλα μια ανεπαρκής ηχομόνωση του διαμερίσματος επιβατών. Φαίνεται ότι αυτό το γνωστό πρόβλημα, που υπάρχει ήδη στις πρώτες γενιές της δεκαετίας του 1980, είναι μέρος του DNA CORSA: μια ανεπάρκεια που θα μπορούσε να αναθεωρηθεί με την πάροδο του χρόνου !

Σημειώστε τη νύχτα των 17 -ιντσών νυχτερινών τροχών σημαντικά σε άνεση οδήγησης χαμηλής ταχύτητας. Τίποτα σοβαρό αλλά επαρκώς αντιληπτό για να υπογραμμιστεί. Διορθώστε τη δυνατότητα κατοίκησης δεν παραμένει πολύ γενναιόδωρη για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων και τον όγκο του ανεπαρκούς κορμού σε σύγκριση με αυτό που προσφέρει η Renault Clio ή μια Polo Volkswagen Polo.

Εάν η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι στην παρουσίαση, η παρουσίαση παραμένει βασική, ειδικά σε σύγκριση με τον γαλλικό ξάδερφό της The Peugeot 208. Η γενικευμένη χρήση του σκληρού πλαστικού δεν είναι πάντα η καλύτερη γεύση ! Η προαιρετική τοποθέτηση ορισμένων εξοπλισμού σε ορισμένες αρκετά ακριβές εκδόσεις είναι επίσης κατά τη γνώμη μας λυπηρό.

Πάνω από 20.000 ευρώ, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να περιμένει, για παράδειγμα, αυτόματο κλιματισμό. Ετυμηγορία για αυτό το CORSA 6: καλή αξιοπιστία επειδή η απουσία γνωστών προσαρτημένων προβλημάτων, αλλά μερικές φορές εκπληκτικές επιλογές όσον αφορά τον εξοπλισμό.

YouTube

MIT DEM LADE DES VIDEOS AKZEPTIERE SIE DIE DATENSCHUTZERKLäRUNG VON.
Mehr erfahren

YouTube Immer Entsperren