12 Καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για το Android και το iOS – Geekflare, τις καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε την κιθάρα

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε κιθάρα

Contents

Εάν θέλετε να παίξετε την κιθάρα, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το άρθρο, το οποίο θα σας παρουσιάσει μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για να δοκιμάσετε.

12 Καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για Android και iOS

Εάν θέλετε να παίξετε την κιθάρα, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το άρθρο, το οποίο θα σας παρουσιάσει μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας για να δοκιμάσετε.

Όταν αρχίσετε να μαθαίνετε την κιθάρα, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να εκπαιδεύσετε αυστηρά για να παίξετε ακόμη και ένα μικρό τραγούδι. Δεν είναι εύκολο να μάθετε την κιθάρα εάν δεν έχετε κανέναν να σας καθοδηγήσει. Πρέπει να είστε έτοιμοι να περάσετε χρόνο και προσπάθειες για να βελτιώσετε την κιθάρα.

Δεν είναι εύκολο για όλους, και αυτό είναι όπου οι εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση για εσάς.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί πόροι online μάθησης. Μερικά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ολοκληρώσουν τα μαθήματα κιθάρας σας προσωπικά, ενώ άλλοι μπορούν να τα αντικαταστήσουν εντελώς. Καταρτίσαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για να μάθουμε την κιθάρα.

Είναι δυνατόν να μάθετε την κιθάρα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ?

Είναι δυνατόν να μάθετε την κιθάρα μέσω μιας εφαρμογής;

Η πρακτική κιθάρα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Τα προγράμματα μπορούν να εξατομικευθούν για να προσαρμοστούν στη μέθοδο μάθησης σας και να συμμετάσχετε σε εσάς εάν βρίσκεστε στη μέση της δημιουργικής σας περιπέτειας. Αυτό σας επιτρέπει να βιαστούμε στη σειρά. Όταν έχετε 10 λεπτά για να χάσετε, βγάλτε το τηλέφωνό σας και εξασκηθείτε σε μία ή δύο χορδές κιθάρας.

Οι εφαρμογές κιθάρας μπορούν επίσης να παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο ενώ παίζετε. Αντί να επαναλάβετε ένα τραγούδι με λανθασμένη ρύθμιση χορδών μέχρι τη συνεδρία σας την επόμενη εβδομάδα, μια εφαρμογή σας δείχνει τα λάθη σας ώστε να μπορείτε να τα βελτιώσετε. Μια εφαρμογή κιθάρας μπορεί να είναι μια ευχάριστη και άγχος -ελεύθερη μέθοδος για να μάθετε πώς να παίξετε την κιθάρα.

Επιλέξτε μια εφαρμογή προσαρμοσμένη στην ηλικία και τη μέθοδο μάθησης σας. Ευτυχώς, πολλές δωρεάν εφαρμογές smartphone μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε να παίζετε την κιθάρα. Ακόμα κι αν είστε νέοι, αυτές οι εφαρμογές Android και iOS μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πιο γρήγορα και να αισθανθείτε πιο ανθεκτικά με την κιθάρα.

Πλεονεκτήματα των εφαρμογών εκμάθησης κιθάρας

Πλεονεκτήματα της χρήσης εφαρμογών εκμάθησης κιθάρας

Προσαρμοσμένο ταξίδι

Εάν είστε συχνά εν κινήσει, ίσως είναι δύσκολο να πάρετε μαθήματα αυτοπροσώπως. Εάν ταξιδεύετε τακτικά, μια εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας θα είναι χρήσιμη για εσάς. Μια εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας είναι ένας φορητής και τσέπη κιθάρα δάσκαλος. Επιτρέπει σε όλους να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες τους και να μάθουν να παίζουν την κιθάρα όπου κι αν βρίσκονται.

Φτηνός

Οι εφαρμογές είναι λιγότερο ακριβές από τις τιμές αυτοπροσώπως, πολλοί άνθρωποι τους προτιμούν. Οι εφαρμογές κιθάρας μπορούν να κοστίζουν μόλις 20 $ το μήνα. Πολλές αιτήσεις συμμετοχής προσφέρουν επίσης δωρεάν δοκιμές πριν αγοράσετε ένα σχέδιο, ώστε να μπορείτε να δείτε αν σας ταιριάζει τέλεια. Υπάρχουν επίσης μερικές δωρεάν εφαρμογές για το Android και το iPhone.

Ένα τυπικό μάθημα κιθάρας κοστίζει μεταξύ 30 και 60 δολαρίων την ώρα. Τα εβδομαδιαία μαθήματα μπορούν να κοστίζουν έως και 250 $ το μήνα. Σε αυτήν την τιμή, μπορείτε να εκπαιδεύσετε καθημερινά με την αίτηση κιθάρας για ένα ολόκληρο έτος.

Παίξτε με τον δικό σας ρυθμό

Μια εφαρμογή κιθάρας σάς επιτρέπει να εξασκηθείτε στην κιθάρα με το δικό σας ρυθμό. Πάρτε το χρόνο για να εκπαιδεύσετε εάν θέλετε να επιταχύνετε την πρόοδό σας. Εάν έχετε μόνο περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να διακόψετε το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή για να ξεκουραστείτε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα προηγούμενα μαθήματα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε μπροστά από τον δάσκαλό σας όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή κιθάρας. Μπορείτε να ανακαλύψετε πότε και πώς είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής εκμάθησης κιθάρας

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής εκμάθησης κιθάρας

Η επιλογή της ιδανικής εφαρμογής εκμάθησης κιθάρας είναι ένα ζήτημα λειτουργικότητας. Οι νέες πλατφόρμες προσαρμόζονται στους διάφορους τύπους παικτών ανάλογα με το επίπεδο τους και τις απαιτήσεις του κοινού. Όταν ψάχνετε για την εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας ιδανική για εσάς, θα πρέπει να έχετε κατά νου τα ακόλουθα σημεία.

Δέκτης κιθάρας

Όλοι οι έμπειροι κιθαρίστες θα σας πουν ότι ένας αξιόπιστος δέκτης κιθάρας είναι ένα βασικό εργαλείο για όλους τους κιθαρίστες. Είναι δυνατό να προσαρμόσετε την κιθάρα σας στο αυτί, αλλά ένας επαγγελματίας δέκτης θα σας επιτρέψει να λάβετε μια πολύ πιο ακριβή συμφωνία. Τα εργαλεία ρύθμισης κιθάρας μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά είναι μερικές φορές ακριβά και ογκώδη. Αντί να μεταφέρετε έναν δέκτη κιθάρας, προσπαθήστε να εγκαταστήσετε λογισμικό συντονισμού που λειτουργεί εξίσου καλά, ή ακόμα καλύτερα.

Επίπεδο ικανότητας

Διάφορες εφαρμογές μάθησης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε το βαθμό δυσκολίας που αντιστοιχεί στα ταλέντα σας και τις γνώσεις της κιθάρας σας.

Ξεκινάτε με τα βασικά στοιχεία. Ακόμα κι αν έχετε ήδη περάσει το ουσιαστικό βήμα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε χάρη στις εφαρμογές κιθάρας. Μόλις φτάσετε στο Επίπεδο 5, μπορείτε να παίξετε αυθεντικά τραγούδια από τον κατάλογο των τραγουδιών. Το επίπεδο 10 στοχεύει σε ειδικούς παίκτες που ήδη κυριαρχούν τα βασικά στοιχεία και πολλές προηγμένες δεξιότητες κιθάρας, όπως σόλο και συμφωνίες μπαρ.

Μαθήματα και δυσκολίες

Η αναπαραγωγή της κιθάρας μπορεί να πάρει πολύ χρόνο, με μόνο τους πόρους μάθησης για μελέτη. Κατά συνέπεια, μια καλή εφαρμογή της κιθάρας θα πρέπει να προσφέρει ευχάριστα και διεγερτικά μαθήματα και δυσκολίες, που δίνονται από ειδικευμένους δασκάλους. Χρησιμοποιώντας προ -καταγεγραμμένα μαθήματα κιθάρας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να μελετήσετε με τον δικό σας ρυθμό, όταν σας ταιριάζει καλύτερα.

Συλλογή τραγουδιών

Ποιος καλύτερος τρόπος να μάθετε να παίζετε την κιθάρα παρά να ακούσετε τραγούδια ? Η Mastering Songs on Guitar είναι επίσης μια εξαιρετική προσέγγιση για τη βελτίωση των διαφόρων τεχνικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των σφυριών, των σφυριών, των εναλλακτικών επιλογών και των διαφανειών. Θα μελετήσετε τη σόλο κιθάρα και τη ρυθμική κιθάρα χρησιμοποιώντας μια μεγάλη συλλογή μουσικής γεμάτη με πραγματικά τραγούδια.

Τιμή

Ένα από τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών μάθησης κιθάρας είναι ότι είναι λιγότερο δαπανηρά από άλλες μεθόδους μάθησης. Αν και τα μαθήματα κιθάρας αυτοπροσώπως είναι μια εξαιρετική μέθοδος μάθησης, δεν είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για όλους λόγω του υψηλού κόστους τους. Πολλές εφαρμογές προσφέρουν δωρεάν έκδοση σε περιορισμένες λειτουργίες ή, τουλάχιστον, μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή πριν την αγοράσετε.

Εξατομίκευση

Οι καλύτερες εφαρμογές για την αναπαραγωγή κιθάρας μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες του παίκτη. Μόνο μερικοί κιθαρίστες έχουν δίκιο. Επομένως, το λογισμικό πρέπει επίσης να είναι χρησιμοποιήσιμο από αριστερά. Εκτός από τα αριστερά και τα δεξιά, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν μια ακουστική κιθάρα και όχι μια ηλεκτρική κιθάρα.

Η χρήση μιας ακουστικής κιθάρας δεν είναι πρόβλημα εάν το λογισμικό μπορεί να σας ακούσει να παίζετε. Σε αυτή την περίπτωση, η εφαρμογή καταγράφει τον ήχο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο ενσωματωμένο στη συσκευή σας. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές κιθάρας, ωστόσο, συνδέουν το ηλεκτρικό ή ημι-ακουστικό σας όργανο με το tablet σας και παίξτε.

Ακολουθεί μια πλήρη λίστα Καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας Για iOS και Android θα πρέπει σίγουρα να συμβουλευτείτε.

Πετρώος

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που κάνει την εκμάθηση της κιθάρας εύκολη και διασκεδαστική αντί για μια αγγαρεία, ο rocksmith γίνεται για εσάς. Προσφέρει περισσότερα από 6.000 επιτυχημένα τραγούδια και μια μοναδική οπτική διεπαφή που σας επιτρέπει να μάθετε γρήγορα riffs, συμφωνίες και tablatures.

Βίντεο YouTube

Η μηνιαία συνδρομή στον Rocksmith αρχίζει με σχετικά προσιτή τιμή 14,99 $ το μήνα. Η συνδρομή των 12 μηνών προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και να δείτε εάν το προϊόν σας ταιριάζει.

Εσείς

Το Yousicien είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να μάθετε πώς να παίζετε την κιθάρα, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος έμπειρος. Παίξτε δημοφιλή τραγούδια από διαφορετικά στυλ σε μια κλασική ή ηλεκτρική κιθάρα και βάλτε τις ικανότητές σας στη δοκιμασία με αναζητήσεις και δυσκολίες.

Βίντεο YouTube

Τα online μαθήματα κιθάρας του Yousician δημιουργούνται από ενθουσιώδεις και αρμόδιους δασκάλους μουσικής που σας καθοδηγούν μέσα από διαφορετικές ιδέες και μεθόδους εκτέλεσης, ξεκινώντας από riffs και πιο βασικά στοιχεία κιθάρας.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS καθώς και με υπολογιστές, που σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τη μελέτη και το ξύσιμο ακόμη περισσότερο.

Η κιθάρα του Justin

Ο Justin έχει επιλέξει τραγούδια για κάθε επίπεδο της διαδρομής εκπαίδευσης εφαρμογών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκπαιδεύσετε και να παίξετε. Η εφαρμογή απαιτεί συνδρομή. Μπορείτε να το βρείτε σε συσκευές Android και iOS.

Το λογισμικό περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 τραγούδια με synths, λέξεις και τροποποιήσιμες μελωδίες, γεγονός που καθιστά την εκμάθηση νέων δυνατοτήτων πιο ευχάριστες και πιο αποτελεσματικές. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει μια ταξινομημένη λίστα μουσικής ανάγνωσης για να σας βοηθήσει να ασκήσετε τις νέες ικανότητές σας. Τα τραγούδια επιλέχθηκαν προσεκτικά για να ταιριάζουν με το επίπεδο ικανοτήτων σας.

Justins-κιθαριά-lewons-et-chansons

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για επτά ημέρες μετά την εγγραφή για δωρεάν δοκιμή. Συνιστούμε λοιπόν να το κάνετε ! Μετά από αυτή την περίοδο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μονάδα 1, εκτός από 30 δευτερόλεπτα μουσικής.

Παιχνίδι φτερούγας

Το Fender Play απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να μάθουν τα βασικά της κιθάρας, το μπάσο ή το ukulele. Τα πάει πολύ καλά από αυτή την άποψη. Τα μαθήματα είναι καλά στίγματα, σύντομα και πλήρη. Όλοι μαθαίνουν διαφορετικά και το παιχνίδι Fender κατάφερε να εξισορροπήσει τη θεωρία και την πρακτική.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να το έχετε πρόσβαση στις συσκευές Android και iOS.

Βίντεο YouTube

Για κάποιον που πήρε κάποια μαθήματα κιθάρας όταν ήταν παιδί, δεν είναι μια λεπτή προσπάθεια. Στο τέλος, το Fender Play είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διδασκαλία των βασικών στοιχείων της κιθάρας. Τα μαθήματα είναι σύντομα, πλήρη και διασκεδαστικά.

Απλή κιθάρα

Τα βασικά κιθάρας 1 είναι το μόνο δωρεάν προσβάσιμο μάθημα πριν χρειαστεί ένας λογαριασμός premium στην απλή εφαρμογή κιθάρας. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από τις συσκευές iOS.

Ένα σύντομο μάθημα φαίνεται να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα, να προσαρμόσετε τη μουσική σας, να σας προσφέρουμε κάποιες συμβουλές και να διευκρινίσετε ορισμένες έννοιες κιθάρας. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας, επειδή η εφαρμογή μπορεί να σας ακούσει ενώ παίζετε για να διορθώσετε τα σφάλματα και να σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι σας.

Απλά -γκουταρ - Μάθετε να παίζετε την κιθάρα

Για να ελαχιστοποιήσετε τον πόνο, θα ξεκινήσετε ανακαλύπτοντας πώς να προσαρμόσετε την κιθάρα και να καταλάβετε πώς να καθίσετε σωστά όταν παίζετε. Η επόμενη φάση είναι να μάθετε πώς να τοποθετήσετε τις σωστές συμφωνίες για καλά καλώδια.

Εάν αυτό αξίζει τον κόπο, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο Sing ή απλά το πιάνο εάν εγγραφείτε σε μια συνδρομή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μελετήσετε το πιάνο δωρεάν και να γίνετε καλύτερος τραγουδιστής. Χρησιμοποιήστε το ίδιο αναγνωριστικό για όλες τις εφαρμογές. Μια ενιαία συνδρομή μπορεί να περιέχει έως και πέντε προφίλ, τα οποία είναι ιδανικά για οικογένειες.

Κιθαριά

Το Guitartricks είναι ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς χώρους μάθησης κιθάρας. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το Guitartricks αποδείχθηκε η καλύτερη εναλλακτική λύση για μάθηση στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο λογισμικό που περιέχει περισσότερα από 11.000 βίντεο οδηγιών που καλύπτουν όλα όσα ίσως θέλετε να μάθετε για τα είδη, τις ικανότητες, τις μελωδίες και πολλά άλλα. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στις συσκευές Android και iOS.

Βίντεο YouTube

Η “βασική μέθοδος διδασκαλίας” από το Guitartricks είναι μια χειροκίνητη και εποπτευόμενη μέθοδος για τη διδασκαλία των βάσεων. Παρέμεινε στη θέση του ακόμη και αν η εταιρεία συνέχισε να αναπτύσσεται. Αυτό το σύστημα μάθησης είναι ένας από τους λόγους για την επιτυχία αυτής της εφαρμογής.

Guitartuna

Το Guitartuna περιλαμβάνει ένα ρυθμό, έναν αρμονικό μετατροπέα, έναν δέκτη και πολλά άλλα ! Πατήστε οποιαδήποτε συμφωνία για την κιθάρα για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Guitartuna. Το λογισμικό προσδιορίζει τον τόνο της συμφωνίας και θα παρέχει μια γρήγορη συμφωνία χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο της συσκευής Android ή iOS σας.

Guitartuna

Ο συντονισμός δεν ήταν ποτέ τόσο απλός, ούτε ακριβής. Η Guitartuna συνδυάζει ένα σύστημα αναγνώρισης ήχου με μείωση θορύβου για να σας δώσει την απίστευτα ακριβή συμφωνία που χρειάζεστε.

Απεριόριστη χρήση ενός αρμονικού μετατροπέα και 100 χορδών, συμπεριλαμβανομένης της κιθάρας, 7 -κιθάρα, Balalaika, Banjo και 5 χορδές. Η βαθμονόμηση HX, η επιλογή αριστερά και οι επιλογές των ακουστικών και ηλεκτρικών κεφαλών περιλαμβάνονται όλα.

Songsterr

Η δωρεάν συνδρομή στο Songsterr είναι ένας από τους καλύτερους πόρους tablature για την κιθάρα, με μια απλή σημείωση και συγκεκριμένες μάρκες χρόνου. Αυτό το έκανε ένα από τα πιο αξιοσημείωτα μέρη για να μελετήσετε τη μουσική κιθάρας, ειδικά μεταξύ των δωρεάν υπηρεσιών απευθείας στις συσκευές Android και iOS.

Κροταλίες

Δυστυχώς, στα 9,90 δολάρια το μήνα, η συνδρομή συν είναι απαγορευτική και πρέπει να προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα για να δικαιολογήσει το πρόσθετο κόστος. Το Songsterr είναι μία από τις πιο συχνά συνιστώμενες εφαρμογές κιθάρας.

Είναι ένα από τα πιο εύκολο στη χρήση και προσφέρει επίσης μία από τις πιο ποιοτικές μορφές tablature, με ένα πλήρες διαμέρισμα και μια ανάγνωση MIDI για κάθε κομμάτι της συλλογής του.

Τελική κιθάρα

Η UltimateGuitare είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο διάσημες τοποθεσίες των επιτραπέζιων και δωρεάν συμφωνιών. Χάρη στην τεράστια νέα και παλιά μουσική βιβλιοθήκη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι ο ιστότοπος προσφέρει οποιοδήποτε τραγούδι που ψάχνετε.

Τελικός κιθάρος

Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει την τελική κιθάρα, σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι προσφέρουν ένα πρόγραμμα premium που ονομάζεται “Ultimate Guitar Pro”

Το Ultimate Guitar Pro προσφέρει καλύτερη πρόσβαση σε συμφωνίες, tableatures και ορισμένα πρόσθετα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να μάθετε τραγούδια. Μπορείτε να βρείτε τις επιτραπέζιες και συμφωνίες των αγαπημένων σας τραγουδιών ακόμη και μέσω της τελικής εφαρμογής κιθάρας Android και iOS.

Είναι δύσκολο να εγγραφείτε σε μηνιαία συνδρομή. Αυτό θα σας κοστίσει το σημαντικό ποσό των 24,99 $ το μήνα. Είναι η ετήσια συνδρομή που προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα, με μέση ετήσια τιμή 99,99 $ όταν γράφουμε αυτές τις γραμμές, τις οποίες θα πληρώσετε για τη λήξη της ελεύθερης δοκιμαστικής περιόδου των 7 ημερών.

Έξυπνες συμφωνίες

Οι έξυπνες συμφωνίες προσφέρουν 40 φανταστικά εργαλεία για τη μελέτη, τη δημιουργία και την ερμηνεία για τους μαθητές και τους επαγγελματίες. Λειτουργεί στην κιθάρα, το ukulele, το μπάσο και άλλες ηλεκτρικές κιθάρες.

Αυτός είναι ο καλύτερος πόρος για συμφωνίες, σειρές και τεχνικές τσίμπημα, ανεξάρτητα από το τραγούδι. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό έργο αναφοράς, το οποίο δίνει πρόσβαση στις συλλογές των πιο σημαντικών λέξεων, μελωδιών και επιτραπέζιων ρυθμίσεων στον κόσμο.

Έξυπνες συμφωνίες

Ο δέκτης, το μετρονόμο και ο κύκλος των πέμπτων είναι βασικά στοιχεία. Ο δέκτης, για παράδειγμα, έχει μια πρόσθετη επιλογή αλλαγής συμβολοσειράς και το μετρονόμο περιλαμβάνει προπονητή ταχύτητας. Συνολικά, είναι μια φανταστική εφαρμογή για την εκμάθηση της κιθάρας !

Προπονητής κιθάρας

Το Coach Guitar είναι εξαιρετική νέα μέθοδος εκμάθησης κιθάρας που χρησιμοποιεί μόνο πέντε χρώματα. Στις ηλεκτρομαντικές κιθάρες, οι μαθητές μπορούν να μάθουν να παίζουν διάσημες μελωδίες.

Το Coach Guitar σας μετατρέπει σε δάσκαλο κιθάρας. Είναι μια μοναδική παραδοσιακή ιδέα διδασκαλίας που χρησιμοποιεί χρώματα για τις συσκευές Android και iOS.

Βίντεο YouTube

Δεν διδάσκει τη μουσική θεωρία, αλλά σας δείχνει μαθήματα βίντεο βήμα προς βήμα με μια εικονογραφημένη αφή. Μάθετε γρήγορα να παίζετε κομμάτια κιθάρας με μιμητισμό.

Τα μαθήματα κιθάρας, που αναπτύσσονται από δασκάλους κιθάρας εμπειρογνωμόνων, μπορούν να βοηθήσουν τους κιθαρίστες όλων των επιπέδων να βελτιώσουν την ταχύτητα ρεκόρ, είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας.

Συμφωνίες κιθάρας

Με χορδές κιθάρων και καρτέλες για τις συσκευές Android και iOS, μπορείτε να μάθετε να παίζετε τόνους τραγουδιών σε κιθάρα, μπάσο, τύμπανα και ukulelele. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης πρόσβαση εκτός σύνδεσης για να αποθηκεύσετε μερικά από τα αγαπημένα σας τραπέζια. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα διαγράμματα χορδών για να τα κατανοήσετε τέλεια για κάθε όργανο.

Συμφωνίες κιθάρας και επιτραπέζιες

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τα δικά σας τραγούδια. Μπορείτε να μεταβείτε στην έκδοση pro της εφαρμογής για να διαγράψετε διαφημίσεις, να χρησιμοποιήσετε ένα σκοτεινό θέμα και να έχετε καλύτερη πρόσβαση στις σημειώσεις μερικών από τα τελευταία τραγούδια.

συμπέρασμα

Αποφύγετε τα ακριβά και κουραστικά αεροσκάφη συντονισμού καθώς και εφαρμογές που αναπαράγουν μόνο ήχους διαφόρων κιθάρων. Οι προαναφερθείσες εφαρμογές λειτουργούν ως ενεργοί δέκτες για κιθάρα και άλλα τυποποιημένα όργανα συμβολοσειράς. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερο από έναν δέκτη.

Περιλαμβάνονται επίσης μια βιβλιοθήκη χορδών κιθάρας, ρυθμός, κατάρτιση αυτιών και άλλα πολύτιμα εργαλεία. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Scroll σάς επιτρέπει να παίζετε τις συμφωνίες των αγαπημένων σας τραγουδιών. Εγκαταστήστε μία από αυτές τις εφαρμογές στην κινητή συσκευή σας Android ή iOS για να έχετε έναν μέντορα κιθάρας δίπλα σας.

Τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τραγουδιού καραόκε.

Ο Dhruv είναι ανώτερος συντάκτης περιεχομένου στο Geekflare, Component σε όλες τις κόγχες. Επικεντρώνεται κυρίως στην τεχνολογία, τις επικρίσεις προϊόντων, την κρυπτογραφία, το blockchain και τα πρακτικά άρθρα. Εκτός από αυτές τις κόγχες, του αρέσει επίσης να γράφει στο freelancing. Μάθε περισσότερα

Καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης κιθάρας

 1. Πετρώος
 2. Εσείς
 3. Η κιθάρα του Justin
 4. Παιχνίδι φτερούγας
 5. Απλή κιθάρα
 6. Κιθαριά
 7. Guitartuna
 8. Songsterr
 9. Τελική κιθάρα
 10. Έξυπνες συμφωνίες
 11. Προπονητής κιθάρας
 12. Συμφωνίες κιθάρας

Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε κιθάρα

Προσφέρουμε αυτόν τον πλήρη οδηγό για τις καλύτερες εφαρμογές για να μπείτε στην κιθάρα μάθηση. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί κυρίως για αρχάριους, αλλά οι επιβεβαιωμένοι μουσικοί μπορεί ίσως να βρουν μια χρήσιμη εφαρμογή για την πρακτική τους. Έχουμε επιλέξει τέσσερις τύπους εφαρμογών σε εσάς: να μάθουμε τα βασικά, να συμφωνήσουμε, να βρούμε τραπέζια και να συνοδεύονται από ένα μετρονόμο.

Ήρθε η ώρα για καλές αναλύσεις. Ένα από τα πιο δημοφιλή και αναμφισβήτητα ξεκινά ένα όργανο. Εκτός από αυτό, όταν αρχίζουμε να μαθαίνουμε ένα όργανο, συχνά δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Αυτό είναι ακόμα πιο αληθινό εάν έχετε επιλέξει να ρυθμίσετε τα βλέμματά σας στην κιθάρα, αφού είναι ίσως το καλύτερο παρεχόμενο όργανο σε εφαρμογές, ιστότοπους συμβουλών και οδηγούς. Υπάρχει λοιπόν κάτι που πρέπει να χαθεί στην αρχή !

Ευτυχώς, θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές για να εγκαταστήσετε εδώ για να ξεκινήσετε. Μερικοί θα σας εξυπηρετήσουν ακόμη και μόλις είστε Ήρωας της κιθάρας επιβεβαιωμένος. Φυσικά, δεν επιδιώκουμε την πληρότητα (θα ήταν πολύ μεγάλο) και θα μπορούσατε να βρείτε άλλες πολύ πρακτικές εφαρμογές που δεν έχουμε επιλέξει εδώ. Αυτά είναι μόνο αυτά που προτείνουμε.

Εάν νομίζετε ότι λείπει μια κρίσιμη εφαρμογή σε αυτήν την επιλογή, μην διστάσετε να την μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια, καθορίζοντας γιατί ξεχωρίζει και γιατί το εκτιμάτε.

Εφαρμογές για να μάθετε πώς να παίζετε την κιθάρα

Αυτό είναι ! Είσαι έτοιμος. Είτε έπεσε για κιθάρα για αρχάριους είτε έχετε ανακτήσει εκείνον που σαπίζει στη σοφίτα ενός φίλου, απλά πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας εκεί. Και γι ‘αυτό, πρέπει να βρείτε την εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε το πόδι στο δαγκάνα. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σχολεία. Το πρώτο είναι να μάθετε μερικές βασικές συμφωνίες για να μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε τα τραγούδια, το δεύτερο, πιο καθοδηγούμενο, θα σας οδηγήσει να ακολουθήσετε τα μαθήματα για να μάθετε βήμα προς βήμα. Εδώ είναι μια επιλογή εφαρμογών για αυτές τις δύο λύσεις.

3D κιθάρα – Βασικές χορδές

3D κιθάρα - Βασικές συμφωνίες

3D κιθάρα – Βασικές συμφωνίες

Για να μάθετε τις συμφωνίες, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να βλέπεις ? Αυτό προτείνει η εφαρμογή κιθάρας 3D – Basic Chords. Η ιδέα είναι να σας κάνει να μάθετε τις βασικές συμφωνίες κιθάρας χρησιμοποιώντας μια 3D εκπροσώπηση ενός κιθαρίστα που τους παίζει. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση, να αλλάξετε τη γωνία προβολής και να ακούσετε τις συμφωνίες. Τέλεια όταν δεν έχετε επιβεβαιώσει τους κιθαρίστες στο χέρι για να μάθετε πώς η συμφωνία που προσπαθείτε πρέπει να ακούγεται.

Μάθετε συμφωνίες κιθάρας

Μάθετε συμφωνίες κιθάρας

Μάθετε συμφωνίες κιθάρας

Με το ίδιο πνεύμα, πιο βασικό, αλλά και ίσως πιο ευανάγνωστο, υπάρχουν οι συμφωνίες κιθάρας μάθησης. Αυτό απαριθμεί τις βασικές συμφωνίες και τις δείχνει σε εσάς, αλλά σε μια λαβή κιθάρας για να βοηθήσετε να συναντηθείτε. Τι μαθαίνει τις κύριες συμφωνίες σε χρόνο μηδέν.

Μαθήματα κιθάρας και πίνακα – MyMusicteacher

Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε, η εφαρμογή κιθάρας και η ταμπλό – το MyMusicteacher μπορεί να είναι μια καλή λύση. Χρησιμοποιώντας το μάθημα σε βήμα, παρέχει μαθήματα βίντεο HD. Είναι δυνατόν να ανακαλύψετε τα βασικά της κιθάρας, αλλά και να συνεχίσετε τη μάθηση σε υψηλότερο επίπεδο. Η συνδρομή κοστίζει 19,90 ευρώ το μήνα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε περιεχόμενο ανά μονάδα. Η ταμπλό είναι 1,90 ευρώ και ένα κεφάλαιο μαθητείας στα 4,90 ευρώ.

Εφαρμογές για να παραχωρήσετε την κιθάρα σας

Περάσατε το βράδυ μαθαίνοντας τις πρώτες συμφωνίες σας και τώρα διαπραγματεύεστε το πρώτο σας τραγούδι μάλλον καλά. Μόνο, το επόμενο πρωί, όταν προσπαθήσατε να το επαναλάβετε, κάτι είχε αλλάξει. Δεν ακούγεται επίσης καλά. Πολύ γρήγορα, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να παραχωρήσετε στον εαυτό σας. Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για αυτό ?

Tuner κιθάρας -Guitartuna

Tuner κιθάρας - Guitartuna

Tuner κιθάρας – Guitartuna

Ο τόνος κιθάρας είναι ένα κομμάτι του σημείου αναφοράς για τις εφαρμογές συντονισμού. Αναμφισβήτητα οφείλει την κατάστασή του στην ευκολία χρήσης του, τη σαφή διεπαφή της και τα σχεδόν δύο εκατομμύρια λήψεις της. Με την δωρεάν έκδοση, μπορείτε να χορηγήσετε κιθάρα, αλλά και ένα ukulele, ένα μπάσο 4 έως 5 χορδές και μερικά άλλα όργανα. Τι να αφήσετε το ήσυχο μυαλό στην πρόβα.

Όργανο δέκτη

Όργανο δέκτη

Ο Tuner Instrument έχει μια ελαφρώς πιο ξηρή διεπαφή, αλλά αυτή είναι η πιο ακριβής εφαρμογή συντονισμού που διατίθεται στο Play Store. Επαγγελματίες μουσικοί με πολύ αιχμηρό αυτί το χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Εκτός από το να δίνετε ακριβώς το όργανο σας, μπορείτε να ακούσετε τη συχνότητα που υποτίθεται ότι το σχοινί σας παραγάγει. Ένα must-have.

Απλός συντονισμός για

Για τους λάτρεις των μινιμαλιστικών λύσεων ή για όσους εκτιμούν την παραχώρηση της κιθάρας τους στο αυτί, υπάρχει επίσης μια εφαρμογή. Απλός συντονισμός για ένα τέλειο “The”, που καταγράφεται σε ένα πραγματικό πιρούνι συντονισμού. Επειδή τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα καλό αυτί.

Διαβάστε τα τραπέζια κιθάρας

Γνωρίζετε τις βασικές χορδές, χορηγείται η κιθάρα σας. Υπάρχει μόνο έλλειψη μάθησης όσα τραγούδια επιθυμείτε. Για να γίνει αυτό, προσφέρουμε τρεις εφαρμογές για διαφορετικές χρήσεις.

Καρτέλες και χορδές κιθάρας Songsterr

Συμφωνίες κιθάρας Songsterr

Συμφωνίες κιθάρας Songsterr

Το Songsterr δεν διαθέτει το πιο παρεχόμενο ρεπερτόριο, αλλά η εφαρμογή των tablatures προσφέρει σίγουρα ένα από τα πιο ακριβή. Σε κομμάτια ομάδας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκαλύψετε το μέρος του οργάνου της επιλογής σας.

Ultimate κιθάρα: χορδές και καρτέλες

Ultimate κιθάρα: χορδές και καρτέλες

Ultimate κιθάρα: χορδές και καρτέλες

Η τελική εφαρμογή κιθάρας βασίζεται σε μία από τις πιο παρεχόμενες βάσεις δεδομένων – εάν δεν παρέχεται – από την άποψη των τραπεζομάντιων. Θα βρείτε τόσα πολλά απλά κομμάτια κιθάρας σημειώστε ότι τα τραγούδια με τα λόγια τους συνοδεύονται από τις κατάλληλες χορδές. Υπάρχει μια επιλογή για αριστερά -handers, καθώς και πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Ένας τρόπος πληρωμής στη συνδρομή παρέχει πρόσβαση σε διάφορα πλεονεκτήματα, όπως διαμερίσματα καλύτερης ποιότητας, με συγχρονισμένες λέξεις. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο μετρονόμο, ένας δέκτης, ένα εργαλείο μεταφοράς ή μια συνάρτηση της απλούστευσης των τραγουδιών που θεωρούνται πολύ δύσκολο.

Τραγούδια κιθάρας

Τραγούδια κιθάρας

Δεν είναι η πιο εφοδιασμένη ή ακριβέστερη βάση δεδομένων διαμερισμάτων, αλλά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο γενναιόδωρα. Όταν το ξεκινάτε για πρώτη φορά, τα τραγούδια κιθάρας σας προσκαλούν να επιλέξετε τις γλώσσες των τραγουδιών που σας ενδιαφέρουν. Μετά από μια σύντομη λήψη, θα έχετε πρόσβαση σε μια συμβολοσειρά tablatures. Το πλεονέκτημα είναι ότι αυτό έχει ήδη ληφθεί, δεν χρειάζεται σύνδεση για να τα βρείτε.

Εφαρμογές μετρονόμ

Τώρα απλά πρέπει να επαναλάβετε τα τραγούδια που θέλετε να μάθετε. Και μερικές φορές η βοήθεια ενός πολύ τακτικού ρυθμού μπορεί να γίνει αισθητή. Γι ‘αυτό ως μπόνους, προσφέρουμε την επιλογή μας από την άποψη της εφαρμογής του μετρονόμου για αρχάριους.

Κτυπά μετρονόμο

Μετρονόμο Beats

Το Metronome Beats είναι η καταλληλότερη εφαρμογή μετρονόμ. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει ακόμα ένα καλό επίπεδο ελέγχου. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε για το τι θα επισημάνει ο ρυθμός θα πιέσει, το οποίο βοηθά να βρείτε το δρόμο σας, αλλά και να προσαρμοστείτε σε διάφορα στυλ μουσικής. Το σύνολο στηρίζεται σε ένα περιβάλλον, σίγουρα λίγο απλό, αλλά νηφάλιο και ευανάγνωστο.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να σας εισαγάγει στο ξύστρα

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να γίνετε κιθαρίστας;

Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής από τον Nicolas Guéguen, καθηγητή συμπεριφορικών επιστημών, 31 γυναίκες από τα 300 ηλικίας 18 έως 22 ετών έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου τους σε 20ετή χρονιά Φορώντας μια θήκη κιθάρας στο χέρι Ενώ υπήρχαν μόνο 14 για να το κάνουν όταν δεν φορούσε τίποτα και μόνο 9 όταν φορούσε μια αθλητική τσάντα. (Πηγή: Le Parisien)

Ανεξάρτητα από τα κίνητρά σας, η εκμάθηση της κιθάρας θα είναι πάντα ταχύτερη και πιο ζωντανή με έναν δάσκαλο κιθάρας στη μουσική σχολή ή στο σπίτι.

Αλλά είναι δυνατόνΜάθετε κιθάρα μέσω του smartphone σας χάρη στις εφαρμογές.

Υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα: ταιριάζουν με την κιθάρα σας, έχετε ένα μετρονόμο, διαβάστε μια ταμπλό, έχετε ένα λεξικό χορδών.

Ωστόσο, ορισμένοι χρησιμεύουν ως πραγματικός προπονητής κιθάρας Αρχάριος ή βελτίωση.

Και αν παίρνετε ήδη μαθήματα μουσικής, μπορεί να είναι ένα καλό συμπλήρωμα για να αναθεωρήσετε τις σειρές κιθάρας σας πριν από την επόμενη συνάντησή σας με τον δάσκαλό σας κιθάρας !

Οι καλύτεροι δάσκαλοι κιθάρας είναι διαθέσιμοι

Αρθούρος

Κύριλλος

Γαβριήλ

Μαυρόλυμα

κύκνος

Πασαλικός

Βικέντιος

Βράχος

Αρθούρος

Κύριλλος

Γαβριήλ

Μαυρόλυμα

κύκνος

Πασαλικός

Βικέντιος

Βράχος

Η κιθάρα κιθάρα

Ποια εφαρμογή για την πρόοδο στο The Scraper;

Ως εξουσία, η αναπαραγωγή της κιθάρας χάρη στο smartphone σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική υποστήριξη.

Το πλεονέκτημα μιας εφαρμογής είναι ότι είναι πάντα παρόν για το αντίθετο του δασκάλου σας, ότι θα δείτε μόνο δύο φορές την εβδομάδα, αν πάρετε μαθήματα.

Το smartphone σας είναι πάντα στην τσέπη σας ή κοντά σας (ακόμη και στην τουαλέτα, το ξέρουμε !Ουσία. Επιπλέον, οι εφαρμογές τείνουν να σας στέλνουν υπενθυμίσεις για να κάνετε τις ασκήσεις σας. Το κινητό σας τηλέφωνο και στη συνέχεια γίνεται πραγματικό Προπονητής για να μάθετε την κιθάρα εύκολα και τακτικά.

Η εκμάθηση της κιθάρας είναι τότε δυνατή και αστεία !

Τη μέθοδο του Προπονητής κιθάρας είναι πρωτοφανής: μια οπτική, διασκεδαστική και διαδραστική μέθοδος.

Η εφαρμογή προορίζεται για αρχάριους, χωρίς συγκεκριμένη μουσική γνώση. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλη τη θεωρία της μουσικής, να μάθετε πώς να διαβάσετε ένα διαμέρισμα ή ακόμα και μια ταμπλό κιθάρας για να ξεκινήσετε !

Πέντε χρώματα αποδίδονται σε κάθε δάχτυλο του χεριού για να διευκολυνθεί η πρόοδος του μαθητή. Τα κινούμενα σχέδια υπάρχουν στη λαβή κιθάρας μέσω της εφαρμογής για να καθοδηγήσουν τον μαθητή σε όλη τη μαθητεία τους.

Το Coach Guitar σας δείχνει πώς να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια βήμα προς βήμα από την ακουστική κιθάρα ή την ηλεκτρική κιθάρα.

Ακολουθούν ορισμένοι τίτλοι που προτείνει η εφαρμογή να μάθει:

 • Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία – Μέταλλο
 • Ξενοδοχείο Καλιφόρνια – αετοί
 • Στέκομαι τυχερός – Daft Punk
 • Εύχομαι να ήσουν εδώ – Οι Pink Floyd
 • Πίσω στα μαύρα – AC DC
 • Χωρίς γυναίκα χωρίς κραυγή – Bob Marley
 • Διαμάντια – Ριάννα
 • Δάκρυα στον παράδεισο – Ερικ κλαπτον,
 • Αβαθής – Lady Gaga και Bradley Cooper,
 • Χαμηλός – Lenny Kravitz,
 • Μοβ θολός – Jimi Hendrix,
 • Και πολλοί άλλοι μεταξύ ενός καταλόγου περισσότερων από 1.000 τίτλων !

Ένα παιχνίδι είναι δωρεάν για 7 ημέρες όπως τα βασικά για αρχάριους και μερικά demos μαθημάτων κιθάρας σε βίντεο HD. Μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσουμε 19,99 $ (ή € 17) ανά μήνα ή 119,99 δολάρια ετησίως (βράδυ € 110).

Διατίθεται στο Android και το iOS.

Μάθετε την κιθάρα με τον δάσκαλο της μουσικής μου

Η ηλεκτρονική κιθάρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν έχετε 5 λεπτά. Βγάζετε το smartphone σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όταν βρίσκεστε στην τουαλέτα ή πιάσετε τον διαμεσολαβητή σας και πηγαίνετε για μερικά παραγωγικά λεπτά !

Η μέθοδος εκμάθησης του Ο δάσκαλος μουσικής μου είναι πολύ πλήρες και υψηλής ποιότητας. Υποσχέθηκε να σας κάνει να προχωρήσετε σε ένα μήνα. Και αν γίνεις κιθαρίστας χάρη σε αυτήν ?

Η εφαρμογή ανιχνεύει τις σημειώσεις που παίζετε για να σας διορθώσει και να σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό ρυθμό.

Επιλέγετε έναν βασικό φακό στην αρχή, τότε κερδίζετε πόντους καθώς μαθαίνετε. Έτσι, η εφαρμογή σας συμβουλεύει τραγούδια για να μάθετε σύμφωνα με την εξέλιξή σας.

Ο δάσκαλος μουσικής μου Προσφέρει έως και 2.500 ώρες πρακτικής: βασικές συμφωνίες, χορδές, σόλο, γνωστά κομμάτια, σύνθεση, αυτοσχεδιασμός.

Για € 19,90/μήνα ή € 118,80 ετησίως, Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε τραπέζια, χωρίσματα, αναπαραγωγή και ζωντανά μαθήματα για ανταλλαγή με έναν πραγματικό δάσκαλο.

Η κοινοτική διάσταση είναι πολύ σημαντική: μπορούμε να μιλήσουμε με άλλα μέλη του φόρουμ, να ανταλλάξουμε ή να πουλήσουμε τον μουσικό σας εξοπλισμό, να λάβουμε προκλήσεις.

Διατίθεται σε Android και iOS, καθώς και σε Mac και PC.

Ποια είναι τα καλύτερα ιστολόγια κιθάρας ?

Πρόοδος στην κιθάρα με το Ireal Pro

Ποια εφαρμογή κιθάρας είναι η καλύτερη;

Στη βάση που ονομάζεται Ireal B, μετονομάστηκε σε Irreal Pro. Αλλά το όνομά του αναφέρεται Πραγματικά βιβλία, Έχοντας εμφανιστεί μετά Ψεύτικα βιβλία, που ανταλλάσσονται κάτω από το παλτό μεταξύ των φοιτητών των αμερικανικών μουσικών σχολών.

Ο Ψεύτικα βιβλία περιείχαν τις βασικές πληροφορίες για να παίξουν ένα τραγούδι, αλλά περιείχαν επίσης πολλά λάθη. Γι ‘αυτό αντικαταστάθηκαν από το Πραγματικά βιβλία.

Το Ireal Pro είναι κατά κάποιο τρόπο η ψηφιακή συλλογή αυτών των πραγματικών βιβλίων.

Θα βρείτε Πάνω από 1.500 συμφωνίες. Για καθένα, είναι δυνατόν να τα παίξετε σε βρόχο με μια μπαταρία, χαμηλή και συνοδεία πιάνου. Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα ή όλα τα όργανα εάν θέλετε.

Μπορείτε να διαφοροποιήσετε το ρυθμό, το στυλ συνοδείας (τζαζ, λατινική, ποπ ροκ, κούνια. ) ή τους ήχους των μουσικών οργάνων (ηλεκτρικό μπάσο, διπλό μπάσο, vibraphone. Ουσία.

Είναι ένα πολύ πρακτικό εργαλείο για αυτοσχεδιάζω. Το πλεονέκτημα είναι να έχουν άλλα μέσα που παίζουν με έναν μάλλον ζωντανό τρόπο, με κάποιες παραλλαγές από καιρό σε καιρό για να διατηρήσουν μια συγκεκριμένη δυναμική και να κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό.

Το ρεπερτόριο είναι μάλλον τζαζ, το ξέρετε, αλλά υπάρχουν επίσης χώρα, μπλουζ, ποπ ροκ ή καλλιτέχνες όπως ο Stevie Wonder.

Τέλος, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ακολουθία χορδών και να την αποθηκεύσετε: ιδανικό για τη σύνθεση εύκολα όπου κι αν βρίσκεστε !

Διατίθεται στο Android και το iOS, καθώς και σε Mac και PC σε τιμή € 14,99.

Η εφαρμογή κιθάρας Yousician

Η εκκίνηση της κιθάρας και η μάθηση για την κυριαρχία των έξι χορδών μπορεί επίσης να γίνει εύκολα χάρη στην εφαρμογή Εσείς.

Η εφαρμογή προσφέρει σεμινάρια και ασκήσεις βήμα -βήμα σύμφωνα με το επίπεδο σας, αλλά και μια ανατροφοδότηση σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής και τον ρυθμό σας, σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην ακρόαση της εφαρμογής μέσω του μικροφώνου.

Η πρόοδό σας καταγράφεται και μπορείτε να την συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή από την πρώτη συνεδρίαση με την εφαρμογή. Υπάρχουν 1.500 επίπεδα που πρέπει να ολοκληρωθούν, αρκετά για να περάσετε χρόνο εκεί, για αρχάριους, αλλά και για μεσάζοντες.

Αν και δεν υπάρχει πραγματικός δάσκαλος, ο μαθητής εξακολουθεί να λαμβάνει σχόλια για το έργο του.

Εσείς, Είναι επίσης χιλιάδες τραγούδια που αναπαράγονται στην κιθάρα με το δικό της ρυθμό. Και αν δεν υπάρχει η δική σας, μπορείτε να το κατεβάσετε.

Θα λάβετε επίσης υπενθυμίσεις για να σκεφτείτε να επιμείνετε στη μάθηση των μαθημάτων κιθάρας.)

Σημείωση: Η εφαρμογή είναι στα Αγγλικά, υπότιτλος στα γαλλικά.

Διατίθεται δωρεάν στο Android και το iOS για 7 ημέρες (τα μαθήματα περιορίζονται σε 10 λεπτά) με τη δυνατότητα μιας πληρωμένης έκδοσης στα € 119,99 ετησίως ή 20 €/μήνα.

Οι καλύτεροι δάσκαλοι κιθάρας είναι διαθέσιμοι

Αρθούρος

Κύριλλος

Γαβριήλ

Μαυρόλυμα

κύκνος

Πασαλικός

Βικέντιος

Βράχος

Αρθούρος

Κύριλλος

Γαβριήλ

Μαυρόλυμα

κύκνος

Πασαλικός

Βικέντιος

Βράχος

Η ψηφιακή ψηφιακή χορδή Digital Guitar Dictionary!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να μάθετε μουσική;

Χορδή! είναι ένα λεξικό συμφωνιών στη βάση. Όχι πολύ διασκεδαστικό όλα όσα θα μου πεις !

Αλλά στην πραγματικότητα, η εφαρμογή προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτό. Η διεπαφή είναι νηφάλια και κομψή, σας κάνει να θέλετε να βυθιστείτε σε αυτό.

Η έρευνα είναι πολύ διαισθητική και οι δυνατότητες έρευνας και φιλτραρίσματος είναι ατελείωτες, γεγονός που το κάνει να χρησιμοποιείται από κιθαρίστες που ξεκίνησαν.

Αλλά οι αρχάριοι μπορούν να βρουν τον λογαριασμό τους Ανακαλύπτοντας τις βασικές συμφωνίες ότι μπορούμε να ακούσουμε. Στην αμειβόμενη έκδοση, τα έγχρωμα σημεία καθιστούν δυνατή τη διάκριση κάθε τύπου διαστημάτων και της συχνότητας τους.

Εκτός από αυτές τις συμφωνίες, θα βρείτε ένα σειρές ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

Τέλος, η εφαρμογή χρησιμεύει επίσης ως δέκτης για κιθάρα, μπάσο, banjo, ukulele ή μαντολίνο.

Διατίθεται στο Android και το iOS για € 3,59.

Αναπτύξτε το αυτί σας στην κιθάρα με το τέλειο αυτί 2

Αυτή η εφαρμογή δεν μιλάει αυστηρά μια εφαρμογή για να μάθει την κιθάρα, αλλά είναι συμπληρωματική.

Χρησιμοποιείται Αναπτύξτε το μουσικό αυτί σας για την πρόοδο του αυτοσχεδιασμού και της μουσικής σύνθεσης.

Η διεπαφή είναι πολύ απλή και χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες:

 • Διαστήματα,
 • Σειρές,
 • Χορδές,
 • Βήμα,
 • Πίσσα.

Και πολλά υπο-θέματα:

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να γίνετε κιθαρίστας;

 • Αναγνώριση συμφωνίας,
 • Ανάγνωση ρυθμού,
 • Μελωδική υπαγόρευση.

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις με προοδευτική δυσκολία. Μπορείτε επίσης να τραγουδήσετε και η εφαρμογή θα ανιχνεύσει την ακρίβεια των παραγόμενων σημειώσεων.

Είναι ένας πολύ καλός τρόποςΜάθετε τη θεωρία μουσικής Δεδομένου ότι η εφαρμογή προσφέρει ορατές ασκήσεις ανάγνωσης.

Τα μίνι εξελίγματα σημαίνουν τη μάθηση και οι βαθμολογίες αποθηκεύονται στην εφαρμογή για να παρακολουθούν την εξέλιξή της.

Διατίθεται μόνο στο Android σε δωρεάν (πολύ περιορισμένη) ή πληρωμένη έκδοση στα € 2,99.

Songsterr για αναπαραγωγή τραγουδιών στην κιθάρα

Μόλις αποκτήσετε ένα μικρό επίπεδο, οπότε μεταβείτε στο πλάι του Songsterr. Πρόκειται για έναν κατάλογο τραπεζομάντιων που περιλαμβάνουν περισσότερους από 500.000 τίτλους. Ναι, διαβάζετε σωστά ! Ένα πραγματικό χρυσό ορυχείο για όλους τους μαθητευόμενους κιθαρίστες !

Θα βρείτε αρκετές καρτέλες για διαφορετικά όργανα: χρήσιμο αν μάθετε μέσα σε μια ομάδα ! Την καρτέλα κιθάρα φυσικά, αλλά και το μπάσο, τα τύμπανα, τις χορδές ή το τραγούδι. Αυτή η εφαρμογή θα σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλές δυνατότητες και μπορεί να είναι αρκετή.

Η έκδοση premium προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η λειτουργία εκτός σύνδεσης για να συμβουλευτείτε τα tablatures χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο ή ακόμα και στη σόλο λειτουργία για να απομονώσετε ένα όργανο σε ένα κομμάτι μουσικής.

Διατίθεται στο Android και το iOS. Έκδοση premium στα € 5.49. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Songsterr σε € 9.90/μήνα.

Πώς να γίνετε καλύτερος κιθαρίστας;

Καρτέλα Guitar Pro και Guitar για να προχωρήσετε στην κιθάρα

Είτε βρίσκεστε σε υπολογιστή είτε Mac, ίσως γνωρίζετε ήδη Επαγγελματική κιθάρα. Είναι μια αναφορά όσον αφορά την ανάγνωση και τη δημιουργία τραπεζομάντιων. Από το 2018, είναι επίσης διαθέσιμο στο smartphone και θα σας επιτρέψει να απεικονίσετε και να διαβάσετε οποιαδήποτε ταμπλό όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπορείτε επίσης να λάβετε σημειώσεις εάν έρχεται κατά νου ένα riff ή μια σειρά χορδών, για να μην το ξεχάσετε. Πρακτικό, αφού έχουμε το smartphone του όλη την ημέρα μαζί μας ! Σχεδόν όλες οι μορφές ταμπλό υποστηρίζονται από την εφαρμογή (από το GP3 έως το GPX).

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης άλλα χαρακτηριστικά όπως η διαδραστική λαβή κιθάρας για δεξιά ή αριστερόχειρες, μεταφορά με παιχνίδι μισού τόνου ή ακόμα και βρόχο σε επιλογή.

Επιπλέον, μπορείτε να συμβουλευτείτε μια βιβλιοθήκη τραπεζομάντιων στο Guitar Pro και να το τροφοδοτήσετε χάρη στην καρτέλα κιθάρα. Για το λόγο αυτό οι δύο εφαρμογές παρουσιάζονται μαζί επειδή η ισχύς τους αυξάνεται δέκα φορές μαζί.

Κιθάρα Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 800.000 κιθάρα και μπάσο. Θα ξεκινήσουν αυτόματα με τον αναγνώστη ενσωματωμένο στην εφαρμογή. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε αυτό που θέλετε χάρη στα φίλτρα για εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια ταμπλό, να το δείτε στον υπολογιστή σας ή να το ξεκινήσετε με κιθάρα Pro.

Guitar Pro διαθέσιμο στο Android και το iOS για € 7. Διατίθεται σε Windows ή Mac για 70 €.

Καρτέλα κιθάρας διαθέσιμη στο Android και το iOS για € 4.19.

Walk Band για εγγραφή και συνθήκη στην κιθάρα

Το Walk Band είναι προσομοιωτής οργάνων. Σας επιτρέπει να συνθέσετε ένα ολόκληρο κομμάτι διαμορφώνοντας κάθε ήχο. Θα έχετε:

 • Ένα πιάνο 88 πλήκτρων,
 • Ένας συνθέτης (με όργανα, βιολί, τρομπέτα. Ουσία,
 • Μια κιθάρα: λαϊκό, κλασικό, ηλεκτρικό.
 • Ένα μπάσο: ακουστικό ή ηλεκτρικό,
 • Μια μπαταρία: τζαζ, ροκ, hip hop, κρουστά ή χορός,
 • Ένα κουτί ρυθμού.

Σίγουρα, αυτό δεν σας κάνει να μάθετε να παίζετε την κιθάρα αυστηρά μιλώντας. Αλλά αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κομμάτια από διάφορα όργανα.

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο MIDI και να ενισχύσετε τα κομμάτια σας, καταγράφοντας νέους ήχους για να μπορείτε να παίξετε αναπαραγωγές τότε. Μπορείτε να δείξετε μια ιδέα τραγουδιού γρήγορα σε έναν φίλο, ακόμη και αν δεν έχετε την κιθάρα σας στο χέρι. Φυσικά, η εφαρμογή δεν αντικαθιστά λογισμικό επεξεργασίας ήχου όπως Pro Tools ή Cubase. Αλλά είναι ήδη ένα ωραίο βήμα προς τα εμπρός.

Διατίθεται δωρεάν στο Android.

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές του

Καταγραφή στούντιο Lite: Η επαγγελματική εφαρμογή για δημιουργία στην κιθάρα !

Αυτή η εφαρμογή πηγαίνει πέρα ​​από το Walk Band προσφέροντάς σας τη δυνατότητα αποθήκευσης της κιθάρας σας χάρη στο μικρόφωνο του smartphone σας ή με ένα εξωτερικό μικρόφωνο που συνδέεται με USB.

Στην έκδοση Premium, η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράψετε έως και 24 κομμάτια και να τα ανακατέψετε. Σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε αρχεία σε MP3 ή WAV απευθείας από τον σκληρό σας δίσκο. Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη τράπεζα οργάνων (περισσότερα από 200) και πολλά αποτελέσματα.

Διατίθεται σε συσκευές με τεχνολογία Android Oreo και Samsung Professional Audio Technology (SAPA) με Android Marshmallow 6 ή Android Nougat 7.

Περίληψη των καλύτερων εφαρμογών για να μάθετε κιθάρα

Ονομα Χαρακτηριστικά Τιμή Διαθεσιμότητα
Προπονητής κιθάρας Βήμα -Εκμάθηση βίντεο για αρχάριους. 9,99 € το μήνα Android και iOS
Ο δάσκαλος μουσικής μου Διόρθωση σε πραγματικό χρόνο, ανταλλαγή με έναν πραγματικό δάσκαλο και αληθινή κοινότητα. 19,90 € το μήνα Android και iOS
Mac και PC
Ιρεατικό επαγγελματικό 1.500 συμφωνίες 14,99 € Android και iOS
Mac και PC
Εσείς Βίντεο Tutorials με ανατροφοδότηση πραγματικού χρόνου. Δωρεάν με μια πληρωμένη έκδοση σε € 119.99/έτος Android και iOS
Χορδή! Λεξικό συμφωνίας 3,59 € Android και iOS
Τέλειο αυτί 2 Αναπτύξτε το μουσικό αυτί σας 2,99 € Android
Songsterr Κατάλογος επιτραπέζιων 5,49 € Android και iOS
Επαγγελματική κιθάρα Ανάγνωση και δημιουργία επιτραπέζιων 7 € Android και iOS
Κιθάρα Κατάλογος επιτραπέζιων 4,19 € Android και iOS
Μπάντα με τα πόδια Σύνθεση ταχύτητας Ελεύθερος Android
Στούντιο εγγραφής Lite Καταγραφή και σύνθεση τραγουδιών ? Android

Η πλατφόρμα που συνδέει τον καθηγητή ιδιωτικών και τους μαθητές

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Σημειώστε το !