11 επιλογές για δωρεάν Disney για πάντα ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, Disney δωρεάν 7 ημέρες: Πώς να επωφεληθείτε από την δοκιμαστική περίοδο που προσφέρεται?

Συν δωρεάν προσφορά Disney

Contents

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δωρεάν δοκιμή, απλά μεταβείτε στον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Απλά πιέζω 7 δωρεάν ημέρες. Η υπηρεσία θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας της τραπεζικής σας κάρτας. Να είστε σίγουροι: δεν θα είστε δεν χρεώθηκε πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Ωστόσο, περιμένετε ένα Αρχή ενός ευρώ Για να ελέγξετε την εγκυρότητα της κάρτας. Το κόστος της συνδρομής θα αφαιρεθεί μόνο από τη δεύτερη εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση ενός μήνα για € 6,99. Για να αποφύγετε την χρέωση, καλούνται να διαγράψετε πληροφορίες από την κάρτα σας για την υπηρεσία της υπηρεσίας σας πριν από το τέλος της περιόδου δοκιμής των 7 ημερών.

11 επιλογές για Disney+ δωρεάν για πάντα ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Περίληψη : Αφού μάθετε ότι η δωρεάν δοκιμή Disney+ δεν είναι πλέον διαθέσιμη, πιθανότατα θέλετε να μάθετε όλες τις πιθανές επιλογές για να πάρετε τη Disney περισσότερα δωρεάν. Όταν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή που πρέπει να είναι ασφαλής, νομική και αυθεντική. Λοιπόν, εδώ θα πάρετε τις 11 καλύτερες λύσεις για να πάρετε Disney περισσότερα δωρεάν δωρεάν.

Dvdfab disney plus downloader

Κατεβάστε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με τη μορφή βίντεο Premium 720p ή 1080p

Κατεβάστε αυτόματα τα νέα επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών μόλις κυκλοφορήσουν

Λήψη τηλεοπτικών επεισοδίων από παρτίδες και χρησιμοποιήστε επιτάχυνση υλικού για καλύτερη απόδοση

Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Περιεχόμενα

 • Εισαγωγή
 • Οι 11 καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν το Disney+
  • 1. Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Disney+ με τους φίλους ή την οικογένειά σας
  • 2. Αποκτήστε τη Disney περισσότερα δωρεάν χάρη στις ανταλλαγές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης
  • 3. Δοκιμάστε διάφορα σχέδια του αμερικανικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να πάρετε δωρεάν το Disney+
  • 4. Πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερα δωρεάν με την Verizon
  • 5. Μεταβείτε στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας O2 για να πάρετε δωρεάν το Disney+
  • 6. Αγοράστε ένα Samsung Galaxy S22 με ένα προ -εγκατεστημένο πακέτο O2 για ελεύθερη πρόσβαση στη Disney+.
  • 7. Αποκτήστε μια κάρτα δώρων Disney+ για να πάρετε δωρεάν το Disney+
  • 8. Επιλέξτε δωρεάν πρόσβαση στο Disney+ με το Amazon Music Unlimited
  • 9. Η συνδρομή του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη Disney δωρεάν+.
  • 10. Χρησιμοποιήστε το πλεονέκτημα που χρησιμοποιείται για την δωρεάν υπηρεσία Disney
  • 11. Online γεννήτρια για να έχετε δωρεάν λογαριασμό Disney+
  • Πώς να κατεβάσετε το Disney+ Content: Με το Streamfab Disney Plus Downloader
   • Disney Λήψη βήματα περισσότερα δωρεάν
   • Συχνές ερωτήσεις
   • Τελευταία λέξη

   Εισαγωγή

   Με 137,7 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, η Disney+ έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τους ενεργούς χρήστες χάρη στην ασύγκριτη βιβλιοθήκη που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Επομένως, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να αναζητήσετε τις καλύτερες επιλογές, αυθεντικές και αποτελεσματικές, για να αποκτήσετε ελεύθερη πρόσβαση στη Disney+.

   Τώρα, όταν ψάχνετε για μια επιλογή, αυτό το άρθρο θα σας πάρει 11 πολύτιμους τρόπους για να αποκτήσετε δωρεάν το Disney+ και να δώσετε ένα ισχυρό εργαλείο λήψης Disney.

   Οι 11 καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν το Disney+

   1. Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Disney+ με τους φίλους ή την οικογένειά σας

   Δεδομένου ότι η Disney+ επιτρέπει τέσσερις ταυτόχρονες απόψεις για διάφορες συσκευές, μπορείτε εύκολα να ζητήσετε από τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας που έχουν ήδη λογαριασμό Disney+ για να μοιραστούν μαζί σας τις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους. Είναι ο ασφαλέστερος, ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερο δωρεάν για πάντα.

   Με αυτή τη μέθοδο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια δεκάρα για να επωφεληθείτε από τον αγαπημένο σας κόσμο Disney+ μέχρι το άτομο με το οποίο μοιραστήκατε έναν λογαριασμό έχει καταβάλει τα τέλη συνδρομής χωρίς λάθος. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός δεν πρέπει να μοιράζεται με περισσότερα από τέσσερα άτομα κάθε φορά για να μπορέσετε να το απολαύσετε παντού και ανά πάσα στιγμή.

   2. Αποκτήστε τη Disney περισσότερα δωρεάν χάρη στις ανταλλαγές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

   Όταν ψάχνετε για μια επιλογή για να μάθετε πώς η δωρεάν ταινία Disney, η κοινή χρήση λογαριασμών μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για δοκιμή. Υπάρχουν πολλές ομάδες διαθέσιμες στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν δωρεάν επιλογές επιλογών συνδρομής streaming. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να μοιραστείτε ελεύθερα τον λογαριασμό σας στο Disney Plus με όλους από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

   Ενώ δοκιμάζετε αυτή τη λύση για να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερο δωρεάν για πάντα, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε οποιαδήποτε απάτη ή εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο. Για παράδειγμα, η κοινή χρήση των πληροφοριών αναγνώρισης σας με ένα άγνωστο άτομο σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή. Έτσι, ενώ επικρατούσε αυτή την επιλογή, πρέπει να είστε σίγουροι για την αυθεντικότητα της πηγής του κοινού λογαριασμού Disney+. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους του λογαριασμού Disney Plus.

   3. Δοκιμάστε διάφορα σχέδια του αμερικανικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να πάρετε δωρεάν το Disney+

   Για να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερο δωρεάν, πρέπει να περάσετε από απεριόριστα αμερικανικά κινητά σχέδια που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο Disney+ με ένα από τα απεριόριστα σχέδια υπηρεσίας τους για δύο ή τρεις γραμμές. Και στις δύο μεθόδους, θα πάρετε δωρεάν το Disney+. Στο σχέδιο των δύο γραμμών, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια υπηρεσία συνεχούς ροής από τα τρία προτεινόμενα. Το σχέδιο τριών γραμμών σας επιτρέπει να έχετε δύο δωρεάν επιλογές ροής.

   Εκτός από τη Disney+, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ροής ανάλογα με τις διαθέσιμες επιλογές. Επομένως, αυτή είναι μια άλλη πολύ οικονομική και αποτελεσματική επιλογή για να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερα δωρεάν για πάντα.

   Με την Disney +, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ροής ανάλογα με την επιλογή των διαθέσιμων επιλογών σας. Είναι επομένως μια άλλη πιο οικονομική και αποτελεσματική επιλογή να γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερα δωρεάν για πάντα.

   4. Πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερα δωρεάν με την Verizon

   Αφού έχετε βιώσει την καλύτερη επιλογή και την πιο πρακτική για πρόσβαση στο Disney+ δωρεάν, ήρθε η ώρα να καταλάβετε πώς να κατεβάσετε το βίντεο streaming disney για μια συγκεκριμένη περίοδο. Όντας ένας από τους κύριους παρόχους υπηρεσιών δικτύου κινητής τηλεφωνίας, η Verizon δημιούργησε τέσσερα απεριόριστα σχέδια. Μεταξύ αυτών, σε δύο απεριόριστα σχέδια 5G κάνουν περισσότερα ή 5G ένα.

   Με τα άλλα δύο απεριόριστα πακέτα γίνονται περισσότερα και παίζετε περισσότερο, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από αυτή την ελεύθερη πρόσβαση στο Disney+ χωρίς συγκεκριμένο χρονικό όριο. Φυσικά, εκτός από τους νέους πελάτες, οι συνδρομητές της Disney+ Current μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά ακολουθώντας τις οδηγίες του παρόχου υπηρεσιών, χωρίς αυτό να επηρεάζει το τρέχον σχέδιο τους.

   5. Μεταβείτε στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας O2 για να πάρετε δωρεάν το Disney+

   Έχοντας ένα κινητό σχέδιο O2 είναι μία από τις πιο ευέλικτες λύσεις για να αποκτήσετε Disney+ για έξι μήνες. Κατά την αλλαγή του κινητού δικτύου μέσω μιας κάρτας SIM ή μιας συσκευής, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας O2 που σας προσφέρει έξι μήνες ελεύθερης πρόσβασης στο Disney+ για νέους ή υπάρχοντες πελάτες.

   Αφού επέλεξε αυτή την προσφορά “Disney+ Extra” μέσω του “O2” μου, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη μείωση των τιμολογίων τους.

   6. Αγοράστε ένα Samsung Galaxy S22 με ένα προ -εγκατεστημένο πακέτο O2 για ελεύθερη πρόσβαση στη Disney+.

   Εάν έχετε ήδη προγραμματίσει να αλλάξετε το τηλέφωνό σας, είναι πλέον καιρός να αναλάβετε δράση χάρη στην προσοδοφόρα προσφορά O2 στο Samsung Galaxy S22. Με αυτήν την προσφορά, θα λάβετε ένα φορητό υπολογιστή Samsung Chromebook με 12 μήνες ελεύθερη πρόσβαση στη Disney Plus. Εάν φαίνεται πολύ καλό για να διαρκέσει, η προσφορά είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να κάνετε γρήγορα για να αποκτήσετε την πιο αποδεκτή προσφορά που είναι.

   7. Αποκτήστε μια κάρτα δώρων Disney+ για να πάρετε δωρεάν το Disney+

   Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά σας είτε για οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ξεχωριστή σας στιγμή, αποκτώντας την πιο προσοδοφόρα δωροκάρτα Disney+ με ένα χρόνο δωρεάν συνδρομής στη Disney+ στη σύνδεση DisneyPlus.com.

   Όπως αυτές οι κάρτες δώρων Disney+ είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές τιμές, μπορείτε να τις αγοράσετε σύμφωνα με την επιλογή σας και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε με την υπάρχουσα υπηρεσία συνδρομής Disney+. Μπορείτε να τα πάρετε από διαφορετικά σημεία πώλησης όπως eBay, Amazon και Target.

   8. Επιλέξτε δωρεάν πρόσβαση στο Disney+ με το Amazon Music Unlimited

   Εγγραφείτε στην υπηρεσία Unlimited Unlimited Amazon, επωφελείται από έξι μήνες δωρεάν συνδρομής στη Disney+. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι είστε συνδρομητής στο Amazon Music Unlimited. Εάν σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτό το πλεονέκτημα με την τρέχουσα συνδρομή σας, θα χαρούμε να μάθετε ότι μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτήν την δωρεάν προσφορά Disney+ για τρεις μήνες αντί για έξι. Αυτό το πλεονέκτημα είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

   9. Η συνδρομή του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη Disney δωρεάν+.

   Με το Xbox Game Pass Ultimate Subscription, μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν δοκιμή Disney 30 ημερών+. Ωστόσο, αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για νέους συνδρομητές της Disney+και οι υπάρχοντες συνδρομητές δεν είναι επιλέξιμοι για αυτό το πλεονέκτημα.

   10. Χρησιμοποιήστε το πλεονέκτημα που χρησιμοποιείται για την δωρεάν υπηρεσία Disney

   Εάν είστε υπάλληλος Disneyland ή Walt Disney World, μπορείτε εύκολα να ζητήσετε τον λογαριασμό Disney Free+. Ως υπάλληλος, θα έχετε την επιλογή μεταξύ δύο πλεονεκτημάτων.

   Το ένα είναι ένα πακέτο Disney Plus και το άλλο είναι το Disney Parks Main Entrance Pass. Εάν επιλέξετε αυτήν την τελευταία επιλογή, δεν επιτρέπεται να αποκτήσετε το πακέτο δέσμης Disney Plus.

   11. Online γεννήτρια για να έχετε δωρεάν λογαριασμό Disney+

   Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι διαθέσιμες σε διαδικτυακές πλατφόρμες που ισχυρίζονται ότι δημιουργούν δωρεάν τους λογαριασμούς Disney+ Disney. Μετά την έρευνα, μπορείτε να μεταβείτε σε ορισμένους ιστότοπους που χρησιμοποιούνται συνήθως για να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Disney+, αλλά αυτή είναι μια από τις πιο ευάλωτες επιλογές. Υπάρχει υψηλός κίνδυνος να παγιδευτεί από απάτες και τα προσωπικά σας στοιχεία που έχετε χρησιμοποιήσει με την πρόσβαση σε αυτήν την ηλεκτρονική γεννήτρια δεν προστατεύονται.

   Πρόταση ανάγνωσης

   Πώς να κατεβάσετε το Disney+ Content: Με το Streamfab Disney Plus Downloader

   Ακόμα κι αν είναι αρκετά εκπληκτικό το γεγονός ότι η Disney+ έχει πάψει να παρέχει δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία, αυτό δεν μπορεί να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση στο απεριόριστο περιεχόμενό της. Μπορείτε να το δείτε όσο επιθυμείτε χωρίς περιορισμό ή εξάρτηση στο διαδίκτυο μόλις είστε με το Streamfab Disney Plus Downloader.

   Με την ελάχιστη συνδρομή σας στο Disney+, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλη τη βιβλιοθήκη της για πάντα χωρίς διαφήμιση χάρη σε υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμες λήψεις Disney+ αυτού του downloader. Ας ξεκινήσουμε με τις ευέλικτες λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε κατά τη λήψη του περιεχομένου της Disney+.

   Χαρακτηριστικά

   • Το μόνο που θα κατεβάσετε τα τελευταία βίντεο Disney+ στην αγορά.
   • Λάβετε λήψεις χωρίς διαφήμιση από οποιαδήποτε χώρα για απεριόριστη περίοδο.
   • Απεριόριστες λήψεις με ανάλυση 1080p και EAC3 5 Audio Track.1 ή AAC 2.0.
   • Λήψη επιλογής με κωδικοποιητές C.264 ή h.265 για να αποθηκεύσετε το χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας.
   • Backup MP4 για ευέλικτη πρόσβαση σε λήψεις σε οποιαδήποτε συσκευή.
   • Λάβετε λήψεις με τους καλύτερους υπότιτλους και μεταδεδομένα σας.
   • Τα πρόσφατα δημοσιευμένα βίντεο που έχουν προγραμματιστεί θα μεταφορτωθούν αυτόματα.

   Τιμή

   Προετοιμαστείτε για να επιλέξετε το πιο προσιτό σχέδιο συνδρομής: 39,99 δολάρια/μήνα, $ 69,99/έτος ή 89,99 $ για τη ζωή, με πολιτική αποζημίωσης 30 ημερών.

   Disney Λήψη βήματα περισσότερα δωρεάν

   Καθώς προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πληρωμένα χαρακτηριστικά χωρίς να πληρώσετε. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε.

   Βήμα 1: Ξεκινήστε τη διαδικασία με την υπηρεσία VIP:

   Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο “Streamfab” στον υπολογιστή σας Mac ή Windows, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “VIP Service” στην αριστερή γραμμή.

   Βήμα 2: Βρείτε το Disney+ και το περιεχόμενό της:

   Μεταβείτε στον ιστότοπο “Disney+” για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο για λήψη. Μετά την επιλογή για να διαβάσετε το βίντεο.

   Βήμα 3: Επιλογή επιλογών και λήψη:

   Ξεκινήστε την προσαρμογή των υπότιτλων, των μεταδεδομένων, των ψηφισμάτων κ.λπ. ; Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή σας, μεταβείτε σε αναδυόμενα παράθυρα με την επιλογή “Λήψη τώρα” και κάντε κλικ σε αυτό.

   Επιπλέον, εάν θέλετε να ενδιαφέρεστε για να κατεβάσετε το Canal Movie Plus, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το εργαλείο, επειδή προσφέρει επίσης τη λύση ειδικά για τους οπαδούς του καναλιού Plus.

   Συχνές ερωτήσεις

   Πώς να αποκτήσετε τη Disney περισσότερα δωρεάν το 2023 ?

   Όταν ψάχνατε να μάθετε πώς να πάρετε τη Disney περισσότερο δωρεάν το 2023, η Disney+ ανακοίνωσε ξαφνικά ότι η δωρεάν δοκιμή Disney δεν ήταν πλέον διαθέσιμη.

   Ποια είναι η νεωτερικότητα της Disney περισσότερο για να δούμε ?

   • Musical High School: The Musical: The Series
   • Ζόμπι 3
   • Σούπερellella
   • Χόλιγουντ αστέρι

   Υπάρχει ένα νομικό μέσο για την απόκτηση της Disney περισσότερο δωρεάν ?

   Ναι, υπάρχουν πολλές αυθεντικές και νομικές επιλογές για την απόκτηση της Disney+ για περιορισμένη περίοδο ή απεριόριστη περίοδο.

   Τελευταία λέξη

   Εάν θέλετε να έχετε μόνιμη ελεύθερη πρόσβαση στο Disney +, οι λύσεις για την απόκτηση δωρεάν Disney περισσότερο ή δωρεάν δοκιμή όπως πάντα θα κάλυπτε τις ανάγκες σας. Αντίθετα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία Disney + ως δοκίμιο, μια προσφορά ελεύθερης πρόσβασης στη Disney + μιας περιορισμένης διάρκειας με δωρεάν επιλογές έξι μηνών ή 30 ημερών θα ήταν τέλεια. Πηγαίνετε λοιπόν με την ανάγκη σας να επιλέξετε την πιο κατάλληλη δωρεάν προσφορά Disney +.

   Παρεμπιπτόντως, πώς να κατεβάσετε τη Disney Moles Plus στον υπολογιστή ? Ο υπάλληλος της Disney Plus δεν ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία σε φορητούς υπολογιστές. Αν ψάχνετε για μια λύση, το Streamfab Disney Plus Download αξίζει τη δοκιμή σας, η οποία σπάει τους περιορισμούς Disney+ Download και γίνεται διάσημος ως ο μόνος και ο πρώτος που θα κατεβάσει τα τελευταία βίντεο Disney+ σε ποιότητα HD.

   Η Amber, απόφοιτος του Πανεπιστημίου PSL (Επιστήμες και Επιστολών του Παρισιού) με μεταπτυχιακό δίπλωμα σε τεχνική γραφή. Εντάχθηκε στο DVDFAB εδώ και χρόνια ως αρχισυντάκτης στα γαλλικά και έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα για τους χρήστες μας. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας γραπτώς, πιστεύει ότι τα λόγια είναι ένα εργαλείο για τη σύνδεση των ανθρώπων και αφιερώνει τον εαυτό της να γράφει τεχνικά άρθρα σχετικά με τις εφαρμογές λογισμικού, με την ελπίδα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να λύσουν ορισμένα προβλήματα λογισμικού που αντιμετωπίζουν. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία του καλύπτουν πολλές εφαρμογές, όπως DVD, UHD, Blu-ray, Downloader, κλπ. Λογισμικό κ.λπ.

   Disney+ δωρεάν 7 ημέρες: Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά της δοκιμαστικής περιόδου ?

   Disney+ δωρεάν δοκιμή για 7 ημέρες

   Η Disney+ είναι διαθέσιμη στη Γαλλία ! Όπως αναμενόταν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών πριν να εγγραφούν σε τιμή 6,99 ευρώ το μήνα ή 69.99 ευρώ το χρόνο. Σας εξηγούμε πώς να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία SVOD για μια εβδομάδα για μια εβδομάδα.

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από την προσφορά 7 -ημέρα Disney+ Test

   Μετά από αναβολή, η Disney+ έφτασε τελικά στη Γαλλία την Τρίτη 7 Απριλίου 2020. Η πλατφόρμα επιτρέπει την πρόσβαση σε εντυπωσιακό Κατάλογος 500 ταινιών και ντοκιμαντέρ και 7.500 επεισόδια σειράς. Λεπτομερέστερα, ο κατάλογος Disney+ αρθρώνεται Περίπου 4 σύμπαντα : Disney Productions (κλασικές ή πιο πρόσφατες ταινίες), Star Wars (ταινίες και σειρές, όπως The Mandalorian), Marvel (The Movie of the Marvel Cinematic Universe και The Exclusive Series), The Coprodied Films με Pixar και National Geographic.

   Πώς να δοκιμάσετε τη Disney+ δωρεάν για μια εβδομάδα ?

   Η συνδρομή Disney+ προσφέρεται σε τιμή € 6,99 το μήνα (ή € 69,99 για ένα έτος) στο διαδίκτυο, σε smartphone, tablet ή OTT. Η Disney+ είναι επίσης διαθέσιμη σε ορισμένες προσφορές Canal+, τον αποκλειστικό διανομέα της στη Γαλλία. Πριν πάει στο ταμείο, η Disney προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική εβδομάδα δωρεάν 7 ημερών.

   Δωρεάν εγγραφή στο Disney+

   Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δωρεάν δοκιμή, απλά μεταβείτε στον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Απλά πιέζω 7 δωρεάν ημέρες. Η υπηρεσία θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας της τραπεζικής σας κάρτας. Να είστε σίγουροι: δεν θα είστε δεν χρεώθηκε πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Ωστόσο, περιμένετε ένα Αρχή ενός ευρώ Για να ελέγξετε την εγκυρότητα της κάρτας. Το κόστος της συνδρομής θα αφαιρεθεί μόνο από τη δεύτερη εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση ενός μήνα για € 6,99. Για να αποφύγετε την χρέωση, καλούνται να διαγράψετε πληροφορίες από την κάρτα σας για την υπηρεσία της υπηρεσίας σας πριν από το τέλος της περιόδου δοκιμής των 7 ημερών.

   Αυτή η προσφορά σάς επιτρέπει να έχετε πλήρως πρόσβαση στον κατάλογο Disney+, είτε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού (Chrome, Safari, κλπ.), Μια εφαρμογή Android ή iOS κινητής τηλεφωνίας στο smartphone ή tablet σας, στη συνδεδεμένη τηλεόραση ή μέσω μιας κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών (PS4, Xbox …). Πριν από την εγγραφή σας, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τη λίστα συσκευών συμβατή με τη Disney+. Πρόκειται να εγγραφείτε ? Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

   Κάντε κλικ εδώ για να επωφεληθείτε από την προσφορά 7 -ημέρα Disney+ Test

   • Μοιραστείτε μετοχή ->
   • Tweeter
   • Μερίδιο
   • Αποστολή σε έναν φίλο