Η Disney θα ξεκινήσει τη διαφημιστική της προσφορά στη Γαλλία και την Ευρώπη την 1η Νοεμβρίου 2023, Βραβείο Disney: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές και συνδρομές το 2023?

Disney (2023): Τιμή, συνδρομές, κατάλογος, οθόνες, όλα

Σημειώστε ότι αν δεν έχετε επιλέξει τους τύπους με δέσμευση ενός έτους, έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε από μια προσφορά Disney+ στο άλλο κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Είναι πάντα καλό να το γνωρίζεις.

Η Disney+ θα ξεκινήσει την προσφορά συνδρομής της με τη διαφήμιση την 1η Νοεμβρίου 2023 στη Γαλλία και την Ευρώπη

Η Disney+ στη Γαλλία θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο μια προσφορά συνδρομής με διαφήμιση, προσφέροντας έτσι στους συνδρομητές της ακόμη περισσότερες επιλογές και μέγιστη ευελιξία για να επιλέξετε την συνδρομή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Αυτή η προσφορά ακολουθεί την επιτυχία των Ηνωμένων Πολιτειών από διαφημιστικές συνδρομές, που προσφέρονται από την πλατφόρμα συνεχούς ροής.

Από την 1η Νοεμβρίου 2023, η νέα προσφορά συνδρομής με τη διαφήμιση, καθώς και δύο άλλες προσφορές χωρίς διαφήμιση, θα είναι επίσης διαθέσιμη σε 8 άλλες ευρωπαϊκές χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία και Δανία.

Jan Koeppen, Πρόεδρος της εταιρείας Walt Disney Europe, Middle East και Africa (EMEA) Δηλώνει: ” Η έναρξη της διαφήμισης σηματοδοτεί μια νέα σκηνή στο Disney+ Evolution στις αγορές της Ευρώπης: Προσφέρουμε έτσι περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές μας και τις νέες ευκαιρίες επικοινωνίας για τους διαφημιζόμενους. Η Disney+ συνεχίζει να ξεχωρίζει στον κόσμο της ροής σήμερα με μη εξουσιοδοτημένη ποιότητα, εικονικές σειρές και επιτυχημένες υπερπαραγωγές, ενώ εγγυάται μια απλή και υγρή εμπειρία προβολής. »»

Οι τιμές συνδρομής Disney+ στη Γαλλία θα είναι την 1η Νοεμβρίου:

Οι συνδρομητές θα διατηρήσουν την τρέχουσα συνδρομή τους, η οποία θα μετονομαστεί σε Disney+ Premium, και θα έχει την ευκαιρία να μεταβεί στην τυπική συνδρομή ή στην τυπική συνδρομή με τη διαφήμιση. *

Η Disney+ διατίθεται στους συνδρομητές του έναν κατάλογο σειράς βραβείων, επιτυχημένων ταινιών και πρωτότυπων Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και Star. Από τα διαχρονικά κινούμενα σχέδια μέχρι τα εμπνευσμένα ντοκιμαντέρ, περνώντας το dudrame στην κωμωδία, όλα χαιρετίστηκαν από κριτικούς. Ο καθένας θα είναι σε θέση να εκτιμήσει το “The Full Monty: The Series” και το “Gray’s Anatomy”, όπως με το βραβείο -Winning Series όπως “The Bear: επί τόπου ή να πάρει μακριά” και “The Mandalorian”.

Ο ενισχυμένος γονικός έλεγχος που εφαρμόζεται από την Disney+ παρέχει μια εμπειρία προβολής προσαρμοσμένη στην ηλικία του καθενός, περιορίζοντας έτσι την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο και επιτρέποντας τη δημιουργία προφίλ κλειδωμένων από έναν κωδικό PIN. Ένας κατάλληλος τρόπος για να εξασφαλίσετε την προβολή των νεότερων μελών της οικογένειας χωρίς να αλλάξετε την ευχαρίστηση των πρεσβυτέρων τους.

*Οι τρέχοντες συνδρομητές που επιλέγουν να μην αλλάξουν τη φόρμουλα συνδρομής τους θα τιμολογηθούν στη νέα τιμή από τις 6 Δεκεμβρίου ή μετά από αυτή την ημερομηνία.

Για τη Disney+
Η Disney+ είναι η πλατφόρμα ροής αναφοράς για ταινίες και περιεχόμενα της Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic Brands, αλλά και του Star, του World of General Entertainment. Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα με μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, σειρές σε πραγματικές και ζωντανές λήψεις και ταινίες μικρού μήκους, εκτός από την άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον ασύγκριτο κατάλογο των ταινιών και του τηλεοπτικού περιεχομένου Disney Group Studios. Η Disney+ είναι η πλατφόρμα περιεχομένου για όλα τα στούντιο της (Walt Disney Animation, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm) και στον κόσμο των αστέρων, εκείνων των στούντιο στούντιο του 20ου αιώνα, τα τηλεοπτικά στούντιο Disney, το FX, το Searchlight και πολλά άλλα.

Disney+ (2023): Τιμή, συνδρομές, κατάλογος, οθόνες, όλοι γνωρίζουν

Από την 1η Νοεμβρίου 2023, υπάρχει αλλαγή στη Disney+. Μια νέα προσφορά συμμετέχει στην πλατφόρμα και το SVOD αυξάνει τις τιμές της. Εξηγούμε ό, τι πρέπει να γνωρίζετε στον τελικό μας οδηγό τιμών της Disney+.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2023 στις 5:06 μ.μ

Disney Plus Films

Είτε θέλετε να ακολουθήσετε την τελευταία σειρά MCU είτε να ελέγξετε τα κλασικά της παιδικής σας ηλικίας, η Disney+ είναι η ιδανική πλατφόρμα ροής βίντεο. Αλλά ποια είναι η τιμή της Disney+ το 2023 ? Στις αρχές του 2022, η πλατφόρμα συνεχούς ροής Mickey αύξησε την τιμή της συνδρομής της Disney+ μετά την προσθήκη του τμήματος Star στον κατάλογό της. Κακά νέα: προγραμματίζεται μια νέα αύξηση των τιμών Από την 1η Νοεμβρίου 2023.

Από την κυκλοφορία της στη Γαλλία το 2020, η Disney+ κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές πολλών χρηστών. Ενώ η Netflix υπέστη μια λυπηρή διαρροή το 2022, η Disney+ προσελκύει πάντα περισσότερους συνδρομητές στις τέσσερις γωνίες του κόσμου. Την άνοιξη του 2022, Η πλατφόρμα είχε 14,4 εκατομμύρια νέους καταχωρίζοντες.

Μια επιτυχία που δεν είναι χωρίς λόγο. Πράγματι, η Disney+ προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό προγραμμάτων. Είτε είστε οπαδός του Marvel, της Disney και του Pixar, του Star Wars ή του National Geographic, θα βρείτε αναγκαστικά την ευτυχία σας πίσω από την τιμή συνδρομής της Disney+.

Πριν υποκύψει, εσείς, καταβάλλουμε απολογισμό συνδρομών και τιμών της Disney+. Όπως θα διαβάσετε, ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης σας προσφέρουν να εγγραφείτε στη συνδρομή Disney+ για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να αποθηκεύσετε κάποια εξοικονόμηση. Σας λέμε τα πάντα σε αυτόν τον οδηγό Disney Prix+ 2023.

Ποια είναι η τιμή μιας συνδρομής Disney+ το 2023 ?

Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ … Από τα μεγάλα κλασικά μέχρι τα πρωτότυπα προγράμματα, η Disney+ προσφέρει έναν πολύ πλούσιο κατάλογο Μεταξύ € 5,99 και € 11,99 το μήνα στη Γαλλία από την 1η Νοεμβρίου 2023. Προς το παρόν, η πλατφόρμα προσφέρει μόνο μία συνδρομή, αλλά θα αλλάξει αυτό το φθινόπωρο. Όπως το Netflix, η Disney+ επιλέγει να προσθέσει μια διαφημιστική προσφορά για να αποπλανήσει τους θεατές σε έναν αυστηρότερο προϋπολογισμό. Ωστόσο, μην περιμένετε να επωφεληθείτε από τα ίδια πλεονεκτήματα με την “κλασική” προσφορά περισσότερης πριμοδότησης. Τι διαφορά μεταξύ της προσφοράς με την Disney+ Pub και την κλασική συνδρομή SVOD ?

Disney+ Standard Package με διαφήμιση

Το πραγματικό πλεονέκτημα αυτής της νέας προσφοράς Disney+ είναι η τιμή της. Ενώ η άλλη συνδρομή βλέπει την αύξηση των τιμών της, προσφέρεται η προσφορά με τη διαφήμιση Disney+ Μόλις € 5,99 το μήνα. Συνεπώς, μιλάμε για την πιο προσιτή φόρμουλα της Disney Svod.

Για λιγότερο από € 6 το μήνα, οι συνδρομητές θα μπορούν να επωφεληθούν από το αγαπημένο τους περιεχόμενο διασκορπισμένο με διαφημιστικά μηνύματα για λίγα μόνο λεπτά. Εάν είστε συνηθισμένοι να κατεβάζετε τα αγαπημένα σας προγράμματα για να τα παρακολουθήσετε εκτός γραμμής, σημειώστε ότι η προσφορά με τη διαφήμιση Disney+ δεν θα σας επιτρέψει. Επιπλέον, η προβολή είναι περιορισμένη με 2 οθόνες. Όσον αφορά την ποιότητα που προσφέρει η προσφορά με τη διαφήμιση Disney+, το περιεχόμενό σας θα είναι Πλήρες HD και στο Sterero 5.1.

Disney+ Standard Package

Χωρίς διαφήμιση, το πρότυπο πακέτο Disney+ είναι το πιο ισορροπημένο. Για € 8,99 το μήνα, Μπορείτε να απολαύσετε τη σειρά και τις ταινίες σας 2 οθόνες ταυτόχρονα, Σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για ζήτημα του smartphone ή της τηλεόρασής σας.

Η ποιότητα είναι η ίδια όπως και για τον τύπο με διαφήμιση, δηλαδή Full HD (1080p) και Sterero 5.1. Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τα προγράμματά σας δεν μολύνονται από διαφημίσεις και αυτό Μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο Για να επωφεληθείτε από τη Disney+ ακόμη και χωρίς το Διαδίκτυο.

Είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε 15% τη μηνιαία τιμή της συνδρομής Disney+ σας, δεσμεύοντας σας για το έτος. Αυτό σας κοστίζει, επομένως, € 89,90 ετησίως, αντί για € 107,88.

Πακέτο Disney+ Premium

Για να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο, θα πρέπει να πληρώσετε € 11,99 το μήνα για το πακέτο Premium Disney+. Πρόκειται για την πληρέστερη προσφορά του SVOD, με πρόσβαση στην πλατφόρμα 4 ταυτόχρονες οθόνες : Στο smartphone σας, η τηλεόρασή σας, ο υπολογιστής σας ή το tablet σας. Εάν είστε αρκετοί στο σπίτι σας ή θέλετε να μοιραστείτε αυτήν τη συνδρομή με τους αγαπημένους σας, είναι ιδανικό.

Με αυτό το ρυθμό, η Disney+ σας προσκαλεί να επωφεληθείτε από όλα τα προγράμματά σας Ultra HD (4K). Σημειώστε ότι ορισμένες ταινίες και σειρές στην πλατφόρμα επωφελούνται από το HDR 10, το Dolby Vision καθώς και το IMAX Enhanced. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με απεριόριστο τρόπο για να μπορέσετε να τα δείτε όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Ολα αυτά, χωρίς δέσμευση.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μερικούς μήνες κάθε μήνα, μπορείτε να επιλέξετε την ετήσια συνδρομή Disney+, η οποία στη συνέχεια θα επιστρέψει σε € 119,90 αντί για € 143,88. Αυτό αντιπροσωπεύει μηνιαία οικονομία με χαμηλότερη τιμή 16% Για να εγγραφείτε στη Disney+. Ο μόνος περιορισμός ? 12 -Μνθάρια δέσμευση.

Περίληψη των συνδρομών Disney+ στη Γαλλία

Disney+ Standard με παμπ Disney+ Standard Disney+ Premium
Τιμή 5,99 € το μήνα € 8,99 το μήνα (ή € 89,99 ετησίως) € 11,99 το μήνα (ή € 119,99 ετησίως)
Ταυτόχρονες οθόνες 2 2 4
HD (1080p) Ναί Ναί Ναί
UDH (4K) Οχι Οχι Ναί
Κατεβάστε Οχι Ναί Ναί
Διαφήμιση Ναί Οχι Οχι

Disney Plus Avis

Σημειώστε ότι αν δεν έχετε επιλέξει τους τύπους με δέσμευση ενός έτους, έχετε τη δυνατότητα να μεταβείτε από μια προσφορά Disney+ στο άλλο κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Είναι πάντα καλό να το γνωρίζεις.

Τώρα ας προχωρήσουμε στους ανταγωνιστές της Disney+. Πράγματι, η αγορά SVOD είναι ανελέητη και πολλές εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς. Άλλες πλατφόρμες έχουν εξίσου ενδιαφέροντα καταλόγους.

Ποιες εναλλακτικές λύσεις για τις τιμές της Disney+ ?

Παρά τον πλούτο του καταλόγου του, οι συνδρομές Disney+ δεν σας ενδιαφέρουν ? Άλλες πλατφόρμες ροής είναι διαθέσιμες στη Γαλλία. Εδώ είναι οι εναλλακτικές λύσεις για την Disney+, υπάρχει κάτι για όλους:

 • Ανοησία
 • Amazon Prime Video
 • DNA, Crunchyroll

Ανοησία

Για πολύ καιρό, η Netflix κυριάρχησε στην αγορά SVOD. Εάν οι σταθεροί ανταγωνιστές έχουν επισημάνει τη μύτη τους, η πλατφόρμα Red N παραμένει απαραίτητη για τις συνεδρίες σας Παρακολούθηση. Μεταξύ των αρχικών προγραμμάτων της, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Stranger Things, Το χρονικό του Bridgerton, Θόρυβος ή Η Ακαδημία Ομπρέλας. Επί του παρόντος, η Netflix προσφέρει 4 συνδρομές, από € 5,99 έως € 17,99 το μήνα.

Amazon Prime Video

Χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο, το Prime Video είναι απαραίτητο στην αγορά SVOD. Η πλατφόρμα αποκαλύπτει έναν καλά καλυμμένο κατάλογο ταινιών, σειρών, animes και ντοκιμαντέρ με πολύ καλά πρωτότυπα περιεχόμενα όπως Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δακτυλίδια της Εξουσίας, Τα αγόρια ή Orelsan: Ποτέ δεν δείχνει κανέναν σε κανέναν. Για € 6,99 το μήνα, επωφεληθείτε από αυτόν τον πλούσιο κατάλογο, αλλά και δωρεάν παράδοση στο Amazon, Amazon Music Prime, Prime Reading και πολλά άλλα ! Με την πρόσφατη προσθήκη του Warner Pass και την αποκλειστική κατανομή του Ο τελευταίος από εμάς, Το Premium Video είναι τώρα απαραίτητο στο τοπίο SVOD.

DNA, Crunchyroll

Εάν είστε οπαδοί της ιαπωνικής κινούμενης εικόνας, έχετε μάλλον ενδιαφέρον να επιλέξετε μια ειδική πλατφόρμα ως Crunchyroll ή DNA. Σας επιτρέπει να ανακαλύψετε νέα animes που κάνουν πολύ θόρυβο όπως Αλυσοπρίονος, Σφαγέας δαιμόνων Ή Jujutsu kaisen αλλά και κλασικά όπως Ενα κομμάτι, Νάρτουτο ή Hunter x Hunter.

Για τους πιο περίεργους, εδώ είναι πώς να ανακαλύψετε το Disney+ International Calatogue σε άλλες χώρες ..

Πώς να εγγραφείτε στη Disney+ ? (Φροντιστήριο)

Λόκι, Αχόκα, Η αρκουδα, κόκκινος συναγερμός είναι όλα τα προγράμματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς μετριοπάθεια στο Disney+ από μόνο € 5,99 το μήνα. Είστε πεπεισμένοι ? Τέλειος. Απλά πρέπει να εγγραφείτε. Εδώ είναι πώς να εγγραφείτε στη συνδρομή Disney+ το 2023.

Καταγράφει Δ

Εγγραφείτε στη συνδρομή Disney+ στον επίσημο ιστότοπο

 • Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Disney+
 • Κάντε κλικ στο “Εγγραφή”
 • Μάθετε τη διεύθυνση email σας
 • Δημιούργησε έναν κωδικό
 • Επιλέξτε την μηνιαία ή ετήσια προσφορά Disney+
 • Ορίστε τη μέθοδο πληρωμής

Όλες οι ειδικές προσφορές για τη Disney+

Εάν είναι πιο συνηθισμένο να εγγραφείτε στο Disney+ απευθείας από τον ιστότοπο, αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα SVOD. Πράγματι, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στη Disney+ από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Η τιμή της πρότυπης προσφοράς Disney+ μπορεί ακόμη να μειώσει, αν λάβουμε υπόψη τις προσφορές που διαπραγματεύονται από προμηθευτές. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα το Bouygues Telecom που φτάνει με καλά νέα για τη συνδρομή της Disney+. Σας εξηγούμε.

Disney+ Μειωμένη τιμή με Bouygues Telecom

Εγγραφείτε στο Box Ultym του Bouygues Telecom, Το ISP σας προσφέρει 6 μήνες συνδρομής στο Disney+ χωρίς να πληρώνετε τίποτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο SVOD για € 8,99 το μήνα. Αυτή είναι η ίδια τιμή Disney+ με αυτή που ασκείται στον επίσημο ιστότοπο, αλλά θα εξοικονομήσετε μισό χρόνο, περισσότερα από 50 ευρώ σε κανονική χρονική στιγμή. Είναι πάντα καλό να παίρνεις. Ειδικά ότι αποφεύγει τη διασπορά, το επίπεδο γραφειοκρατίας.

Βόμβες

Box Ultym Fiber

Πτωχά 2 GB/S

Απεριόριστος Σταθερά και κινητά τηλέφωνα

180 Περιλαμβάνονται τηλεοπτικά κανάλια

Η Disney+ αυξάνει τις τιμές της και ξεκινά μια προσφορά με την παμπ

Η Disney+ αυξάνει σημαντικά τις τιμές της. Για να περιορίσει τη θραύση και να διατηρήσει το μέγιστο των χρηστών, η υπηρεσία streaming ξεκινά επίσης δύο νέες προσφορές, μία με διαφήμιση. Επιπλέον, όπως η Netflix, η Disney επιθυμεί να τερματίσει την κοινή χρήση λογαριασμών.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Disney+

Ντσενεία+

Η Disney+ είναι η πλατφόρμα Disney SVOD. Διατίθεται στις κινητές σας συσκευές, στον υπολογιστή σας, στη συνδεδεμένη τηλεόραση κ.λπ. Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, Marvel Universes, Star Wars, όλα είναι εκεί !

 • Λήψεις: 168
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20/09/2023
 • Συγγραφέας: Disney
 • Άδεια: Δωρεάν άδεια
 • Κατηγορίες: Βίντεο – Αναψυχής
 • Λειτουργικό σύστημα: Android, ηλεκτρονική υπηρεσία, Windows 10/11, iOS iPhone / iPad
 • Android
 • Ηλεκτρονική υπηρεσία
 • Windows 10/11
 • iOS iPhone / iPad

Η Disney+, η υπηρεσία συνεχούς ροής αφιερωμένη στις αρχικές δημιουργίες της Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic and Star, παρουσιάζει το νέο της τιμολογιακό δίκτυο. Θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2023 στη Γαλλία, σε ένα πλαίσιο όπου η Disney+ εξακολουθεί να χάνει συνδρομητές για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Γεννιέται μια νέα προσφορά premium. Ωστόσο, ο πιο προσεκτικός θα σημειώσει ότι οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται είναι πανομοιότυπες με την τρέχουσα συνδρομή, η οποία κρύβεται στην πραγματικότητα πίσω από αυτή τη νέα φόρμουλα. Μόνο το επιτόκιο διαφέρει, από 8,99 σε 11,99 € ανά μήνα ή από 99,90 έως 119,90 € ετησίως. Η Disney έχει πράγματι επιλέξει να ξεκινήσει νέες φθηνότερες προσφορές για να περάσει καλύτερα το χάπι από αυτή την αύξηση των τιμών, η οποία αξίζει την παλιά ενιαία συνδρομή για να μετονομαστεί σε πριμοδότηση.

Επιπλέον, χωρίς δράση εκ μέρους των χρηστών, η τρέχουσα συνδρομή τους θα κλίνει αυτόματα σε συνδρομή premium. Εάν αρνούνται, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν να διατηρήσουν τη συνδρομή τους στην πλατφόρμα SVOD, θα μπορούν να επιλέξουν από τις δύο νέες προσφορές που ξεκίνησαν η Disney. Η τυποποιημένη προσφορά αναλαμβάνει το τρέχον ποσοστό συνδρομής, δηλαδή 8,99 € ανά μήνα ή € 99,90 ετησίως. Ωστόσο, πρέπει να είναι ικανοποιημένος με έναν ορισμό 1080p, εγκαταλείπει την τεχνολογία Dolby Atmos και περιορίζεται σε δύο οθόνες αντί για τέσσερα.

Τέλος, ήδη διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεννιέται μια διαφημιστική προσφορά. Με βάση την τυποποιημένη συνδρομή, χάνει σε σύγκριση με το τελευταίο τη δυνατότητα λήψης περιεχομένου και διατίθεται μόνο με μηνιαία τιμολόγηση, σε τιμή € 5,99.

Μετά το Netflix, η Disney+ αντιμετωπίζει την κοινή χρήση λογαριασμών

Τέλος, στα βήματα του Netflix, η Disney επιθυμεί να τερματίσει την κοινή χρήση λογαριασμών. “Μελετάμε ενεργά τα μέσα για την αντιμετώπιση του ζητήματος της ανταλλαγής λογαριασμών και των καλύτερων επιλογών που επιτρέπουν στους συνδρομητές να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με τους φίλους και την οικογένειά τους”, εξηγεί ο Bob Iger, αφεντικό της Disney. “Αργότερα μέσα στο έτος, θα αρχίσουμε να ενημερώνουμε τις συμβάσεις συνδρομής μας με πρόσθετες προϋποθέσεις και τις πολιτικές κοινής χρήσης. “”

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News