Πώς να ανοίξετε μια κλειστή πόρτα στο κλειδί: 11 βήματα, πώς να ανοίξετε ένα κλειδί χωρίς κλειδί: Άνοιγμα κλειδαριάς χωρίς κλειδί: 3 Πρακτικές συμβουλές – DePanneo

Άνοιγμα κλειδαριάς χωρίς κλειδί: 3 πρακτικές συμβουλές

Contents

Γυρίστε το κλειδί προς τις δύο κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει καθολικό πρότυπο που να υπαγορεύει την κατεύθυνση στην οποία ένα κλειδί πρέπει να στραφεί για να ανοίξει μια πόρτα. Ακόμα κι αν γνωρίζετε σε ποια κατεύθυνση για να μετατρέψετε το κλειδί, θα μπορούσατε να εμποδίσετε την πόρτα συνεχίζοντας να μετατρέψετε το κλειδί προς την απαραίτητη κατεύθυνση για να το κλειδώσετε. Εάν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να γυρίζετε το κλειδί μετά τον εντοπισμό της πόρτας, επαναλάβετε γρήγορα πίσω και ίσως μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα.

Πώς να ανοίξετε μια κλειστή πόρτα κλειδιού

Αυτό το άρθρο ήταν συνηθισμένο από τον Ryaan Tuttle. Ο Ryaan Tuttle είναι ειδικός στη βελτίωση του Habitat και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Best Handyman Boston. Ο Ryaan έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και ο ίδιος βασίζεται στην ανακαίνιση και διατήρηση των ακινήτων, αξιοποιώντας τις γνώσεις του για την τεχνολογία και τις χειροτεχνίες. Ο Ryaan έχει τις άδειες του ως επόπτης κατασκευής και επιχειρηματίας ανακαίνισης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες βιοτεχνίας, ο Best Handyman Boston έχει άδεια και ασφάλιση. Το περιοδικό της Βοστώνης και το localbest.Ο Com έχει οριστεί Best Handyman Boston ως η καλύτερη εταιρεία βιοτεχνίας στη Βοστώνη.

Αυτό το άρθρο είχε συμβουλευτεί 403.805 φορές.

Είτε προσπαθείτε να ανοίξετε ένα μυστηριώδες ντουλάπι, διαφυγή ή απλά αν έχετε την ατυχία να κολλήσετε στην τουαλέτα, μπορείτε να βγείτε από αυτό. Μείνετε ήρεμοι και βρείτε τη σωστή τεχνική.

Ανοίξτε μια κλειδωμένη πόρτα χωρίς το κλειδί

Η εικόνα με τίτλο Ξεκλείδωμα μιας πόρτας βήμα 1

 • Πατήστε την κάρτα μεταξύ της κλειδαριάς και του πλαισίου της πόρτας με τη σφήνα του ενάντια στο πλαίσιο. Διπλώστε το πίσω για να αναγκάσετε την κλειδαριά να επιστρέψει στην πόρτα για να το ανοίξετε.
 • Εάν δεν υπάρχει χώρος μεταξύ της κλειδαριάς και του πλαισίου, μπορείτε να σπρώξετε την κάρτα μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου πάνω από την κλειδαριά πριν την ολισθαίνει γρήγορα ενώ την κλίνει ελαφρώς προς το πλαίσιο. Είναι για τέτοιου είδους καταστάσεις ότι μια πιο παχύτερη και πιο συμπαγή κάρτα είναι καλύτερη.

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κατσαβίδι ή ένα λεπτό εργαλείο για εσωτερικές πόρτες. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε “ιδιωτικές λαβές” που κλείνουν πατώντας ένα κουμπί στη λαβή. Εάν βρεθείτε κλειδωμένοι από την άλλη πλευρά, προσπαθήστε να βρείτε μια μικρή τρύπα στη λαβή. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για γυαλιά, ένα τρομπόνι που έχετε ξεδιπλωθεί ή η άκρη ενός πολύ λεπτού μαχαιριού και εισάγετε την στην τρύπα. Βάλτε το όσο το δυνατόν περισσότερο και γυρίστε το ή βασανιστείτε μέχρι να αισθανθείτε ότι εισέρχεται σε σχισμή και η πόρτα ξεκλειδώνει [1] x πηγή έρευνας .

 • Η μέθοδος με τρίψιμο: Σπρώξτε απαλά το τρομπόνι στο κάτω μέρος της οπής κλειδώματος, στη συνέχεια ανεβείτε, φέρνοντάς το σε εσάς. Επαναλάβετε κάνοντας κυκλικές κινήσεις ενώ ελαφρώς αυξάνετε την πίεση στο πλήκτρο Allen κάθε φορά μέχρι να αισθανθείτε ότι η κλειδαριά κινείται. Όταν συμβεί αυτό, συνεχίστε να ασκείτε την ίδια πίεση ενώ ξεκινάτε ξανά την κίνηση, μέχρι να ανοίξει η πόρτα.
 • Η μέθοδος του αστραγάλου μετά τον αστράγαλο: Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με την παραπάνω μέθοδο, διατηρήστε την πίεση και τη σταθερή πίεση στο κλειδί Allen ενώ σταδιακά πιέζετε το τρομπόνι. Όταν το τρομπόνι έρθει σε επαφή με έναν αστράγαλο, προσπαθήστε να το πιάσετε στο κοίλο και να το σηκώσετε μέχρι να ξεκινήσει στη θέση του. Επαναλάβετε με τους άλλους αστραγάλους μέχρι να ανοίξει η πόρτα.
 • Επαναλάβετε με όλους τους μεντεσέδες. Εάν ο αστράγαλος δεν βγαίνει εύκολα, θα μπορούσατε να φτάσετε εκεί αναγκάζοντας το με ένα σταυροειδές κατσαβίδι.

Καταστρέψτε την κλειδαριά με ένα σφυρί. Αυτή η μέθοδος είναι τελευταία για έναν προφανή λόγο, πρέπει να είναι η τελευταία σας λύση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να καλέσετε έναν κλειδαρά ή πυροσβέστες. Εάν πρέπει να βγείτε γρήγορα, μπορείτε να χτυπήσετε την κλειδαριά αρκετές φορές μέχρι να σπάσει η λαβή ή η κλειδαριά και να χωρίσει από την πόρτα.

Ανοίξτε μια κολλημένη πόρτα

 • Εάν χρησιμοποιείτε το κλειδί ενός φίλου, καλέστε τον και ρωτήστε τον για περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα θα ξέρει πώς να ανοίξει αυτήν την ειδική πόρτα.

Γυρίστε το κλειδί προς τις δύο κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει καθολικό πρότυπο που να υπαγορεύει την κατεύθυνση στην οποία ένα κλειδί πρέπει να στραφεί για να ανοίξει μια πόρτα. Ακόμα κι αν γνωρίζετε σε ποια κατεύθυνση για να μετατρέψετε το κλειδί, θα μπορούσατε να εμποδίσετε την πόρτα συνεχίζοντας να μετατρέψετε το κλειδί προς την απαραίτητη κατεύθυνση για να το κλειδώσετε. Εάν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να γυρίζετε το κλειδί μετά τον εντοπισμό της πόρτας, επαναλάβετε γρήγορα πίσω και ίσως μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα.

 • Εάν είστε μπλοκαρισμένοι σε ένα δωμάτιο, χρησιμοποιήστε το λάδι που μπορείτε να βρείτε ή να τρίψετε το κλειδί με την άκρη ενός μολύβι γραφίτη χαρτιού.

Εξετάστε τα κλειδιά. Το πρόβλημα θα μπορούσε να προέλθει από ένα στριμμένο κλειδί ή ένα κλειδί με σπασμένα δόντια. Μερικές φορές θα εξαλείψετε προσωρινά την πόρτα τοποθετώντας το κλειδί επίπεδη αν έχετε πένσες στο χέρι. Αντικαταστήστε το κλειδί το συντομότερο δυνατόν.

Μάθετε πότε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη. Εάν ακούσετε ένα κλικ όταν γυρίσετε το πλήκτρο, η πόρτα είναι πιθανώς ξεκλειδωμένη, αλλά κολλημένη και μπορείτε να το ανοίξετε πατώντας αρκετές φορές σε αυτό. Εάν η πόρτα είναι κολλημένη, μπορεί να είναι χρήσιμο να πληκτρολογήσετε αρκετές φορές μετά τη λίπανση της κλειδαριάς για να αντισταθμίσετε τα bucks μπλοκαρισμένα.

Δοκιμάστε άλλες μεθόδους. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε το κλειδί για να δοκιμάσετε μία από τις μεθόδους σύνδεσης κλειδώματος που εξηγούνται παραπάνω σε αυτό το άρθρο. Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, πιθανότατα θα πρέπει να καλέσετε έναν κλειδαρά.

 • Εάν καταφέρετε να πλένετε την κλειδαριά της μπροστινής πόρτας σας, οι πιθανοί κλέφτες μπορούν επίσης να το κάνουν. Χρησιμοποιήστε μια αδρανή κλειδαριά κατανάλωσης για να το κλειδώσετε ή να αντικαταστήσετε την κλειδαριά με ένα πιο περίπλοκο μοντέλο.
 • Εάν ακούσετε ή αν αισθάνεστε ότι η κλειδαριά έχει ανοίξει, αλλά η πόρτα εξακολουθεί να μην ανοίγει, θα μπορούσε να υπάρξει άλλη κλειδαριά στην άλλη πλευρά της πόρτας.
 • Η συμπεριφορά σας θα φαίνεται αμφίβολη. Προετοιμαστείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις και φυσικά ζητήστε την άδεια του κατόχου πριν συνδέσετε την πόρτα του.

Απαραίτητα στοιχεία

Για μια κολλημένη κλειδαριά

Κλειδί

Σε σχέση με wikihows

Γνωρίστε αν έχει ακουστεί ένα τηλέφωνο

Γνωρίστε αν έχει ακουστεί ένα τηλέφωνο

Ανοίξτε ένα λουκέτο συνδυασμού

Ανοίξτε ένα λουκέτο συνδυασμού

Ανίχνευση κρυφών κάμερες και μικρόφωνα

Ανίχνευση κρυφών κάμερες και μικρόφωνα
Κλείστε μια κλειδαριά

Καταστρέψτε ευαίσθητα έγγραφα

Καταστρέψτε ευαίσθητα έγγραφα
Crocker μια κλειδαριά με φουρκέτα

Αναγνωρίστε τα σημάδια ενός βίαιου άνδρα

Αναγνωρίστε τα σημάδια ενός βίαιου άνδρα

αναγκάστε μια αντι -κλοπή στο u

αναγκάστε μια αντι -κλοπή στο u

άχρηστη πόρτα

Πώς να κλειδώσετε μια πόρτα χωρίς κλειδαριές

Γνωρίστε αν ένας καθρέφτης είναι χωρίς Tain

Γνωρίστε αν ένας καθρέφτης είναι χωρίς Tain

Κερδίστε έναν αγώνα

Βρείτε κρυμμένες κάμερες

Βρείτε κρυμμένες κάμερες

Προσδιορίστε έναν παιδεραστού

Προσδιορίστε έναν παιδεραστού

Εγκαταστήστε μια κάμερα παρακολούθησης στο σπίτι σας

Εγκαταστήστε μια κάμερα παρακολούθησης στο σπίτι σας

 1. ↑ https: // www.YouTube.Com/watch?V = ujquly_6jzs
 2. ↑ http: // www.γρηγοριστής.net/κλειδαριές/mitguide/
 3. ↑ http: // www.Whatyououghttoknow.com/show/2008/06/16/sticky-locks/

Για αυτό το wikihow

Ειδικός βελτίωσης οικοτόπων

Αυτό το άρθρο ήταν συνηθισμένο από τον Ryaan Tuttle. Ο Ryaan Tuttle είναι ειδικός στη βελτίωση του Habitat και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Best Handyman Boston. Ο Ryaan έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και ο ίδιος βασίζεται στην ανακαίνιση και διατήρηση των ακινήτων, αξιοποιώντας τις γνώσεις του για την τεχνολογία και τις χειροτεχνίες. Ο Ryaan έχει τις άδειες του ως επόπτης κατασκευής και επιχειρηματίας ανακαίνισης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες βιοτεχνίας, ο Best Handyman Boston έχει άδεια και ασφάλιση. Το περιοδικό της Βοστώνης και το localbest.Ο Com έχει οριστεί Best Handyman Boston ως η καλύτερη εταιρεία βιοτεχνίας στη Βοστώνη. Αυτό το άρθρο είχε συμβουλευτεί 403.805 φορές.

Άνοιγμα κλειδαριάς χωρίς κλειδί: 3 πρακτικές συμβουλές

Απέχον

Παρόμοια άρθρα

 • Επιλέξτε μια κλειδαριά πόρτας: Ο πλήρης οδηγός !
 • Πώς ανοίγετε μια κλειδαριά ?
 • Τιμή για να πληρώσετε για την αγορά και την εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας στο σπίτι σας
 • Πρακτικός οδηγός για την κλειδαριά πύλης

Πηγαίνετε σπίτι μετά από μια σκληρή μέρα εργασίας και εδώ δεν έχετε πλέον τα κλειδιά για να ανοίξετε την πόρτα σας. Δεν έχει νόημα να θυμώνεις ! Πολλές πρακτικές συμβουλές όπως αυτές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμες, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε την κλειστή κλειδαριά σας.

Συμβουλή N ° 1: Χρησιμοποιήστε μια τραπεζική κάρτα για να ανοίξετε την κλειδαριά σας

Αυτή η συμβουλή, η οποία δεν θα λειτουργήσει σε κλειδαριά πόσιμου ύπνου, θα είναι πολύ χρήσιμη μια κλειδαριά της άνοιξης. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε μια επαρκώς συμπαγή και πλαστικοποιημένη κάρτα. Επειτα, Σύρετε το ανάμεσα στο πλαίσιο της πόρτας και την κλειδαριά Ενώ το σφηνώνετε ενάντια στο πλαίσιο. Τελειώστε το αναδιπλώνοντας το πίσω για να αναγκάσετε την κλειδαριά να επιστρέψει στην πόρτα, έτσι ώστε να το ανοίξετε. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο μεταξύ της κλειδαριάς και του πλαισίου, σύρετε την τραπεζική σας κάρτα μεταξύ το πλαίσιο πάνω από την κλειδαριά και την πόρτα. Τώρα σύρετε το γρήγορα ενώ το κλίνει προς το πλαίσιο.

Συμβουλή N ° 2: Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κατσαβίδι για να ανοίξετε την κλειδαριά σας

Καλέστε το DePanneo

Χρειάζεστε κλειδαράς έκτακτης ανάγκης ?

Αυτή η συμβουλή σας επιτρέπει να εργάζεστε σε πόρτες που κλείνουν χρησιμοποιώντας ένα κουμπί. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βρείτε μια μικρή τρύπα σε αυτή τη λαβή. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μικρό κατσαβίδι σας σε αυτήν την τρύπα και Πατήστε το όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα απλά πρέπει να το κουνάτε ή απλά να το γυρίσετε, μέχρι να νιώσετε ότι έχει εισέλθει σε μια σχισμή που πηγαίνει Αφήστε το ξεκλείδωμα της πόρτας σας.

Συμβουλή N ° 3: Κάντε ένα γάντζο της κλειδαριάς σας για να το ανοίξετε

Για αυτήν την άκρη του βελονάκι κλειδώματος, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το iNzerate το μικρό τέλος ενός κλειδιού Allen Στο κάτω μέρος της οπής κλειδώματος. Στη συνέχεια, πρέπει να το πιέσετε ελαφρά για να μετατρέψετε απαλά την κλειδαριά προς την ίδια κατεύθυνση με το κλειδί που θα έπαιρνε. Τώρα κρατήστε αυτήν την πίεση και χρησιμοποιήστε ένα τρομπόνι για να πλένετε την κλειδαριά σας. Οι 2 μέθοδοι με κροσέ έχουν ως εξής:

 • Η μέθοδος με τριβή : Αυτό αποτελείται από αργά πιέζοντας το τρομπόνι στο κάτω μέρος της κλειδαριάς και ανεβάζοντας το φέρνοντάς το προς εσάς. Επαναλάβετε αυτή τη λειτουργία με την εκτέλεση κυκλικών κινήσεων και αυξάνοντας την πίεση στο κλειδί Allen, μέχρι να ανοίξει η κλειδαριά και η πόρτα
 • Η μέθοδος του αστραγάλου μετά τον αστράγαλο : Αυτή η μέθοδος είναι να διατηρείτε μια ελαφριά και σταθερή πίεση στο κλειδί Allen, ενώ ο τρομπόνι σας ωθείται σιγά -σιγά. Μόλις έρθει σε επαφή με έναν αστράγαλο, προσπαθήστε να το πιάσετε και να το σηκώσετε μέχρι να ξεκινήσει. Κάντε το ίδιο με τους άλλους αστραγάλους μέχρι το άνοιγμα της πόρτας σας.

Εάν, παρά τις διαφορετικές συμβουλές, δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας, μην διστάσετε Καλέστε έναν επαγγελματία.

Πώς να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού ?

Μετά από μια φλέβα, η πόρτα σας έφυγε αφήνοντας σας έξω και τα κλειδιά σας μέσα ? Η κλειδαριά μιας από τις πόρτες σας είναι ιδιότροπη και κάποιος μπλοκάρει σε ένα δωμάτιο χωρίς να έχετε το κλειδί ? Μην πανικοβληθείτε, υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να ανοίξετε ένα κλειδί χωρίς κλειδί.

Ανοίξτε μια πόρτα χωρίς κλειδί: Κάντε το μόνοι σας

Ανοίξτε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί: Τεχνικές για αποφυγή

Για να ανοίξετε μια πόρτα χωρίς κλειδιά έχετε 2 δυνατότητες: κάντε το μόνοι σας ή καλέστε έναν κλειδαρά. Εάν επιλέξετε να ξεκλειδώσετε τον εαυτό σας, πρέπει να αποφύγετε τρία πράγματα.

Πρώτον, αφήστε την άκρη Τεχνική καρφίτσες και γάντζο. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτή η τεχνική δεν λειτουργεί για τις σύγχρονες πόρτες που έχουν ένα πιο εξελιγμένο σύστημα κλειδώματος.

Εμείς εσείς Προτείνετε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα Για να ξεκλειδώσετε την πόρτα επειδή μπορεί να σπάσει κάτω από την πίεση που ασκείται. Χρησιμοποιώντας μια κάρτα για να ανοίξετε ένα κλειδί χωρίς κλειδί είναι δυνατή, αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε άλλους τύπους καρτών που θα σας παρουσιάσουμε αργότερα.

Είναι επίσης Δεν συνιστάται να επιμείνετε πάρα πολύ, με κίνδυνο να σας τραυματίσουμε. Μην διστάσετε να καλέσετε έναν επαγγελματία. Σημειώστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι απλώς περιττό να επιμείνετε, ειδικά εάν εισάγεται ένα κλειδί στην άλλη πλευρά της κλειδαριάς (που εμποδίζει το άνοιγμα της πόρτας).

Ανοίξτε μια πόρτα με ραδιόφωνο όταν η πόρτα χτυπάει

Εάν η πόρτα που θέλετε να ανοίξετε είναι χτυπημένη (και όχι κλειδωμένη), μπορείτε να ανοίξετε με ραδιόφωνο. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού. Φέρτε ένα ιατρικό ραδιόφωνο και σύρετε το κάτω από την κλειδαριά, ανάμεσα στην πόρτα και το chambronle (πλαίσιο πόρτας). Τρέψτε την πόρτα χωρίς να αναγκάσετε και ανεβείτε στο ραδιόφωνο με ξηρά jolts. Για να ανοίξει την πόρτα του με ραδιόφωνο, η πόρτα πρέπει να τρέμει ταυτόχρονα με το ραδιόφωνο να γλιστράει στο μπουλόνι (που ονομάζεται επίσης Latch, είναι το μεταλλικό μέρος της λαβής που είναι τοποθετημένο στην πόρτα για το κλείσιμο).

Σημείωση Bene: Το άνοιγμα μιας πόρτας με ραδιόφωνο σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το μπουλόνι χωρίς να καταστρέψετε την κλειδαριά ή την πόρτα.

Σημείωση: Το άνοιγμα μιας πόρτας με ραδιόφωνο είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος, αλλά δεν λειτουργεί κάθε φορά (ειδικά αν τα χτυπήματα είναι πολύ άκαμπτα ή αν δεν είναι σκαλισμένα σε λοξότσιες).

Ανοίξτε μια πόρτα κλειδιού με μια κάρτα

Εάν το άνοιγμα μιας πόρτας με ραδιόφωνο δεν είναι δυνατό επειδή δεν έχετε ιατρική απεικόνιση στο χέρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα. Επιλέξτε μια πλαστική και ισχυρή κάρτα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον (μια παλιά κάρτα πίστης θα κάνει το τέχνασμα) και εισάγετε την ανάμεσα στην πόρτα και το chambran (το πλαίσιο της πόρτας). Σύρετε την κάρτα στο μπουλόνι της κλειδαριάς και ασκήστε μια τριβή ενώ δίνει φως κλωτσιές στην πόρτα για να το κάνει τρέμει.

Η τεχνική της κάρτας είναι πρακτική για να ανοίξει μια πόρτα κλειδιού όταν η κλειδαριά είναι ελατήριο (πόρτες που κλείνουν ενώ χτυπάνε). Αλλά αυτό το τέχνασμα είναι περιττό για τις κλειδαριές του Sleeping Bolt (που ανοίγουν με ένα κλειδί ή με μια λαβή κουμπιού).

Πώς να ανοίξετε ένα κλειδί χωρίς κλειδί όταν η λαβή είναι το κουμπί ?

Εάν θέλετε να ανοίξετε μια πόρτα κουμπιού (ή ιδιωτική λαβή, η οποία κλείνει με ένα κουμπί που πιέζεται), πάρτε ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή (ένα αρκετά καλό μαχαίρι μπορεί επίσης να ταιριάζει). Τοποθετήστε το σημείο στη σχισμή της λαβής και γυρίστε το μέχρι να ακούσετε το ξεκλείδωμα κλειδώματος. Για να αποτρέψετε το κατσαβίδι να γλιστρήσει και να σας βλάψει, εισάγετε το σημείο στο μέτρο του δυνατού στην σχισμή για καλύτερη υποδοχή. Αυτή η λύση είναι η ταχύτερη και κατάλληλη για το άνοιγμα μιας κλειδαριάς χωρίς κλειδί όταν το κουμπί είναι η λαβή.

Πόσο αξίζει το σπίτι ή το διαμέρισμά σας ? Κάντε την εκτίμηση της ιδιοκτησίας σας

Δύο τεχνικές για να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού όταν η κλειδαριά είναι “κλασική” (ανοίγει και κλείνει με ένα κλειδί)

Αφαιρέστε τα Gonds από την πόρτα για να ανοίξετε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί

Για να ανοίξετε μια πόρτα πόσιμου ύπνου, μπορείτε να αφαιρέσετε τους μεντεσέδες για να διαχωρίσετε την πόρτα (κινητό τμήμα) του πλαισίου (και έτσι να αφαιρέσετε ολόκληρη την πόρτα). Για να δοκιμάσετε την πόρτα, πάρτε ένα επίπεδο κατσαβίδι επίπεδου μεγέθους και τοποθετήστε το μεταξύ της Gonding και του αστραγάλου (η μεταλλική υποστήριξη που κρατά το Gond). Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, πληκτρολογήστε το κατσαβίδι. Όταν το κεφάλι του Gond είναι αρκετά μακριά από τον αστράγαλο, αφαιρέστε το. Επαναλάβετε αυτήν τη χειρονομία σε όλους τους μεντεσέδες για να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού.

Σημείωση: Εάν αγωνίζεστε για να αφαιρέσετε τον αστράγαλο από την πόρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σταυροειδές κατσαβίδι για καλύτερη απόδοση.

Ανοίξτε μια πόρτα κλειδιού χρησιμοποιώντας ένα σφυρί

Ως έσχατη λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί για να ανοίξετε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί. Αυτή η μέθοδος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο εάν το άνοιγμα είναι επιτακτικό και καμία από τις προηγούμενες μεθόδους δεν έχει λειτουργήσει. Αυτή η τεχνική συνίσταται στο σπάσιμο της πόρτας φτάνοντας διαδοχικά χτυπήματα στη λαβή (πληκτρολογώντας κάτω). Για να αποφύγετε τον τραυματισμό του εαυτού σας, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν κλειδαρά ή πυροσβέστες.

Σημειώστε επίσης ότι αυτός ο ελιγμός μπορεί να βλάψει το μέρος γύρω από την πόρτα σας (τοίχους, σφραγίδες, μόνωση) και να αποτελέσει ελάττωμα εάν οι επιπτώσεις δεν επισκευαστούν.

Ανοίξτε μια πόρτα κλειδιού με τη βοήθεια ενός επαγγελματία

Κλειδαράδες για να ανοίξετε μια πόρτα με ραδιόφωνο

Πιο έμπειροι, οι κλειδαράδες μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε μια πόρτα με ραδιόφωνο. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν πρώτα σε αδρανείς πόρτες μπουλονιών, επειδή εκτός από το να είναι η ταχύτερη, αυτή η μέθοδος είναι αυτή που οι λιγότερο ζημιές της πόρτας. Θα γνωρίζουν επίσης τι να κάνουν αν το μπουλόνι της κλειδαριάς είναι ξεχωριστό και ότι δεν επιτρέπει να ανοίξει μια πόρτα με ραδιόφωνο. Καλά εξοπλισμένο, ο επαγγελματίας μπορεί στη συνέχεια να σας βοηθήσει να ανοίξετε την πόρτα σας.

Σημείωση: Ο κλειδαράς θα είναι επίσης σε θέση να ανοίξει την κλειδαριά σας, ακόμη και αν σημαίνει αντικατάσταση της θήκης μετά εάν είναι ελαττωματικό.

Ανακεφαλαίωση: Πώς να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού ?

Για να ανοίξετε μια πόρτα χωρίς τον εαυτό σας, υπάρχουν αρκετές λύσεις ανάλογα με τον τύπο κλειδαριάς:

Για να ανοίξετε μια πόρτα κλειδιού όταν είναι χτύπημα, Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική κάρτα ή ένα ιατρικό ραδιόφωνο.

Το άνοιγμα ενός κλειδιού χωρίς κλειδί είναι επίσης δυνατό λαβές κουμπιών μετατρέποντας ένα κατσαβίδι στο πλάνο της λαβής.

ΕΝΑ αδρανή κλειδαριά κατανάλωσης είναι πιο δύσκολο να ανοίξει χωρίς κλειδί. Για να ανοίξετε την πόρτα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρέπει είτε να την αφαιρέσετε εντελώς με δοκιμή, είτε να σπάσετε την κλειδαριά με σφυρί.

Για συγκεκριμένες περιπτώσεις, μην διστάσετε να καλέσετε έναν επαγγελματία που μπορεί να ανοίξει την πόρτα σας σε πιο αποτελεσματική και λιγότερη ζημιά.