Τα 10 SUV στο μεγαλύτερο κορμό τον Αύγουστο του 2023 (σύγκριση), τα κορυφαία 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό!

Κορυφαία 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό

Contents

Η γνώμη σας μετράει ! Συμμετέχετε στην έρευνά μας �� Η γνώμη σας μετράει ! ��

Τα 10 SUV στο μεγαλύτερο κορμό το 2023 (σύγκριση)

Ψάχνετε για ένα SUV Μεγάλο στήθος για την οικογένειά σας ? Ή συγκρίνετε τα περισσότερα Μεγάλοι όγκοι φόρτωσης που υπάρχουν στο τμήμα crossovers ? Ζεύγος.Η FR έχει διαχωρίσει για όλα τα μοντέλα του SUV με μεγάλα στήθη που υπάρχουν στην αγορά αυτοκινήτων το 2023. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, επιλέξαμε τα 10 μοντέλα SUV που προσφέρουν τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά από την άποψη: Χρήσιμο όγκο θώρακα Και ΡΟΤΑΤΤΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΗΜΑΤΟΣ. Ανακαλύψτε αμέσως την κατάταξή μας !

Περίληψη του άρθρου

�� Top 10 SUV με τον μεγαλύτερο όγκο κορμού (2023)

Προκειμένου να καθοριστεί αυτή η κατάταξη των SUV στο μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης, βασίσαμε τον εαυτό μας σε 2 κριτήρια:

 • Χρήσιμος όγκος κορμού
 • Όγκος θώρακα με διπλωμένα καθίσματα

Η νέα αυτόματη εφαρμογή !

 • Φωτογραφία,
 • Συγκρίνω,
 • Αγορά ή / και πωλήστε στην καλύτερη τιμή

Application Occazio - Αγοράστε ή πωλήστε το αυτοκίνητό σας

Top 10 – Volkswagen Tiguan: Από 615 λίτρα έως 1.655 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 615 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.655 λίτρα

Πλεονεκτήματα του μεγάλου SUV κορμού 5 θέσεων

Τα πλεονεκτήματα του κορμού Volkswagen Tiguan είναι πολλά. Πράγματι, αυτό το SUV προσφέρει ένα σημαντικό χώρο φόρτωσης, καθώς και καλή ελιγμών. Επιπλέον, το SUV Volkswagen είναι εξοπλισμένο με σύστημα κίνησης All -Wheel, το οποίο το καθιστά ιδανικό για να αντιμετωπίσετε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Μειονεκτήματα

Παρά το μεγάλο του όγκο, το Volkswagen Tiguan δεν προσφέρει αποθηκευτικό χώρο κάτω από το πάτωμα του κορμού. Βλάβη.

Top 9 – Hyundai Tucson: Από 616 λίτρα έως 1.795 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 616 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.795 λίτρα

Ωφελείται

Το Hyundai Tucson έχει ένα μεγάλο στήθος 616 λίτρων, 40 περισσότερα από τον μέσο όρο SUV. Αυτός ο τόμος μπορεί να αυξηθεί χάρη στο πτυσσόμενο πίσω κάθισμα 1/3-2/3. Επιπλέον, το πάτωμα του κορμού είναι επίπεδη, το οποίο διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση αποσκευών.

Μειονεκτήματα

Τα SUV έχουν γενικά έναν μεγάλο κορμό. Αυτή είναι η περίπτωση του Hyundai Tucson που κατάφερε να κερδίσει τον όγκο κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του το 2021, αλλά που δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των καλύτερων στην κατηγορία του.

Top 8 – Mercedes GLE: Από 630 λίτρα έως 2.055 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 630 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 2.055 λίτρα

Ωφελείται

Το Mercedes GLE Trunk είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Πράγματι, είναι πολύ ευρύχωρο και μπορεί εύκολα να περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας ή για ένα μεγάλο ταξίδι. Επιπλέον, είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει πλήθος διαμερισμάτων και αποθήκευσης για όλα τα αντικείμενα σας.

Μειονεκτήματα

Το μόνο μειονέκτημα του κορμού Mercedes GLE SUV είναι ότι παραμένει όλα τα ίδια στο μέσο όρο των περισσότερων άλλων SUV του ίδιου μεγέθους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν χρειάζεστε πολύ χώρο φόρτωσης, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχει αρκετός χώρος στον κορμό.

Top 7 – BMW X5: 650 λίτρα έως 1.870 λίτρα

BMW X5 XDRIVE 45E 394 HYBRID

Χρήσιμος όγκος κορμού 650 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.870 λίτρα

Ωφελείται

Με χρήσιμο όγκο κορμού 650, το BMW X5 SUV έχει πολλά πλεονεκτήματα και σας επιτρέπει να φορτώσετε ήσυχα τις αποσκευές σας για διακοπές. Επιπλέον, είναι πολύ ευρύχωρο και μπορεί να περιέχει έως και 7 επιβάτες και είναι εξοπλισμένο με ένα πτυσσόμενο πίσω κάθισμα και μια πανοραμική ηλιοροφή.

Μειονεκτήματα

Ο κορμός της BMW X5 είναι αρκετά μεγάλος, αλλά είναι λίγο μικρότερος από αυτόν του Big Brother, της BMW X7. Επιπλέον, ο κορμός δεν είναι πολύ βαθύς, ο οποίος μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα εάν πρέπει να μεταφέρετε μακρά ή ογκώδη αντικείμενα.

Top 6 – BMW X7: 750 λίτρα έως 1.050 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 750 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1050 λίτρα

Ωφελείται

Το BMW X7 είναι ένα μεγάλο SUV με ένα ευρύχωρο στήθος. Τα πλεονεκτήματα του κορμού BMW X7 είναι η χωρητικότητα φόρτωσης, το μέγεθος και το σχήμα του. Ο κορμός είναι αρκετά μεγάλος για να περιέχει όλες τις βαλίτσες και τις αποσκευές που είναι απαραίτητες για μια οικογένεια πέντε ατόμων. Το σχήμα του κορμού είναι επίσης ιδανικό για φόρτωση και εκφόρτωση αποσκευών.

Μειονεκτήματα

Ο κορμός BMW X7 είναι σίγουρα ευρύχωρος, αλλά είναι λιγότερο πρακτικό από αυτό των περισσότερων άλλων SUV πολυτελείας. Πράγματι, δεν είναι δυνατόν να διπλώσετε τα πίσω καθίσματα χρησιμοποιώντας μια λαβή που βρίσκεται στον κορμό, όπως συμβαίνει στα περισσότερα άλλα SUVs.

Top 5 – Porsche Cayenne: Από 772 λίτρα έως 1.708 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 772 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.708 λίτρα

Οφέλη Porsche Cayenne Trunk

Ο κορμός Porsche Cayenne είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην αγορά με χωρητικότητα 772 λίτρων. Είναι επίσης πολύ βαθιά που σας επιτρέπει να φορτώσετε εύκολα ογκώδη αντικείμενα. Το Cayenne είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλεκτρική πίσω πόρτα με αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο.

Μειονεκτήματα Porsche Cayenne στήθος

Αν και είναι δυνατό να φορτώσετε δύο μέσες βαλίτσες στο Porsche Cayenne SUV, είναι δύσκολο να τα κλείσετε εντελώς αν είναι πολύ γεμάτα. Επιπλέον, οι πίσω επιβάτες πρέπει συχνά να μοιράζονται το χώρο τους με αποσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι άβολα για μεγάλες διαδρομές.

Top 4 – Land Rover Range Rover Sport II: Από 780 λίτρα έως 1.686 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 780 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.686 λίτρα

Ωφελείται

Η ιδιαιτερότητα του Land Rover Range Rover Sport Box είναι ότι είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει όλες τις βαλίτσες που είναι απαραίτητες για ένα οικογενειακό ταξίδι. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα στερέωσης που διατηρεί τις αποσκευές στη θέση του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Μειονεκτήματα

Το Land Rover Range Rover Sport Chest είναι αρκετά μεγάλο, αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι, καθώς είναι αρκετά υψηλό, μπορεί να είναι δύσκολο να φορτωθεί και να εκφορτώσει βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.

�� Top 3 – Peugeot 5008: Από 780 λίτρα έως 1.940 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 780 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 1.940 λίτρα

Ωφελείται

Τα πλεονεκτήματα του μεγάλου κορμού του SUV SUV Peugeot 5008 είναι πολλά. Πράγματι, αυτό το όχημα προσφέρει ένα σημαντικό χώρο φόρτωσης, μέχρι 1.940 λίτρα μόλις τα καθίσματα διπλωμένα. . Επιπλέον, ο κορμός είναι εύκολος στην πρόσβαση χάρη στο ύψος του και τις γενναιόδωρες διαστάσεις του. Τέλος, το SUV Peugeot 5008 είναι εξοπλισμένο με πίσω πόρτα με ηλεκτρικό άνοιγμα, το οποίο επιτρέπει στο όχημα να φορτωθεί και να εκφορτωθεί πιο πρακτικά.

Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα του μεγάλου κορμού του Peugeot 5008 είναι τα εξής: Είναι δύσκολο να φορτωθούν και να εκφορτώσουν βαριά και ογκώδη αντικείμενα, επειδή τα καθίσματα πρέπει να αρθούν για να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Είναι επίσης δύσκολο να ανεβείτε και να κατεβείτε από το όχημα όταν φορτώνεται, επειδή οι πόρτες είναι βαρύ.

�� Top 2 – Audi Q7: Από 865 λίτρα έως 2.050 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 865 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 2.050 λίτρα

Ωφελείται

Το SUV Audi Q7 διαθέτει ένα ευρύχωρο στήθος μέχρι 2.050 λίτρα διπλωμένα πίσω καθίσματα, τα οποία είναι ιδανικά για τη μεταφορά αποσκευών ή αθλητικού εξοπλισμού. Επιπλέον, ο κορμός είναι εύκολο να φορτωθεί και να ξεφορτωθεί χάρη στο ηλεκτρικό του άνοιγμα και το ύψος φόρτωσης του.

Μειονεκτήματα

Το Audi Q7 έχει έναν αρκετά μεγάλο κορμό σε σύγκριση με το μέγεθος του αυτοκινήτου, αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι ο κορμός δεν είναι αρκετά βαθύς, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεγαλύτερες αποσκευές μπορεί να μην επιστρέψουν. Δεύτερον, υπάρχει μια αρκετά χαμηλή εγκάρσια ράβδος που μπορεί να εμποδίσει τη φόρτωση και την εκφόρτωση αποσκευών.

�� Top 1 – Kia Sorento IV: 902 λίτρα μέχρι 2.085 λίτρα

Χρήσιμος όγκος κορμού 902 λίτρα
Όγκος καθισμάτων Rotattus 2.085 λίτρα

Πλεονεκτήματα του οικογενειακού SUV

Το Kia Sorento IV έχει ένα ευρύχωρο στήθος με χωρητικότητα 902 λίτρων με τα πίσω καθίσματα στη θέση του. Αυτό το SUV είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλεκτρική πίσω πόρτα με αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο, το οποίο είναι πολύ πρακτικό για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του κορμού. Εάν το κύριο κριτήριο επιλογής σας είναι το μέγεθος του κορμού, δεν θα βρείτε καλύτερα σε αυτό το τμήμα.

Μειονεκτήματα: Το μικρό του μέγεθος σε 7 μέρη

Το Kia Sorento IV επωφελείται από μια πολύ μεγάλη σε διαμόρφωση 5 θέσεων, αλλά γίνεται μικρή σε διαμόρφωση 7 -θέσεων, ειδικά αφού οι τοίχοι είναι συμφόρηση από τις καμάρες των τροχών.

⁉ Οι πιο θέσεις ερωτήσεων

Βρείτε όλες τις απαντήσεις στις ενσωματώσεις των χρηστών του Διαδικτύου σχετικά με το μέγεθος του κορμού στο τμήμα SUV

Τι SUV έχει το μεγαλύτερο κορμό ?

Το Kia Sorento είναι το SUV με τον μεγαλύτερο όγκο διπλωμένων καθισμάτων με 2.085 λίτρα διαθέσιμα. Είναι επίσης το πρώτο στην κατηγορία της όσον αφορά τον χρήσιμο όγκο με 902 λίτρα.

Τι SUV 7 θέσεων έχει το μεγαλύτερο κορμό ?

Το SUV 7 -θέσεων με τον μεγαλύτερο κορμό είναι το Hyundai Santa Fe, με κορμό 634 -liter.

Τι συμπαγές SUV έχει τον μεγαλύτερο κορμό ?

Το πιο συμπαγές SUV με 7 θέσεις είναι το Nissan Qashqai+2, με κορμό 430 λίτρων.

Τι ένα υβριδικό SUV έχει το μεγαλύτερο στήθος ?

Το υβριδικό SUV με τον μεγαλύτερο όγκο θώρακα είναι το Mercedes GLE 350 με 630 λίτρα σε χρήσιμο όγκο και 2055 λίτρα διπλωμένα καθίσματα.

Η γνώμη σας μετράει ! Συμμετέχετε στην έρευνά μας �� Η γνώμη σας μετράει ! ��

�� Άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα

 • Ποια είναι τα αυτοκίνητα με τον μεγαλύτερο κορμό ?
 • Ποιοι είναι οι κάτοικοι της πόλης με τον μεγαλύτερο κορμό ? Κορυφαίοι 10
 • Ποιο αυτοκίνητο μετατρέψιμο μεγάλο στήθος για να επιλέξετε ? Κορυφαίοι 10
 • Ποιο minivan ή ludospace μεγάλο στήθος για να επιλέξετε ? Κορυφαίοι 10
 • Ποιο σπάσιμο του αυτοκινήτου μεγάλο στήθος για να επιλέξετε ? Κορυφαίοι 10
 • Ποιο μεγάλο σε sedan στο στήθος θα επιλέξει ? Κορυφαίοι 10
 • Κουτί Roof: Top 5 καλύτερες επεκτάσεις αποθήκευσης

Κορυφαία 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλο κορμό !

Η επιλογή του οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του είναι περίπλοκη καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων μοντέλων στην αγορά συνεχίζει να αυξάνεται. Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπερδευτείτε, ο αγοραστής θα πρέπει να καθορίσει τα κριτήρια επιλογής που είναι σημαντικά γι ‘αυτόν. Για μια οικογένεια, ο όγκος του κορμού μπορεί να είναι καθοριστικός. Αυτά τα λίγα μοντέλα με ένα μεγάλο κορμό πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του.

1 – μοντέλο Tesla x

Θεωρείται ως το πιο θεαματικό ηλεκτρικό μοντέλο στην αγορά, το μοντέλο Tesla είναι ένα SUV μεγάλης χωρητικότητας. Το μήκος του άνω των 5 μέτρων του επιτρέπει να φιλοξενήσει περισσότερους από 7 επιβάτες επί του σκάφους, και αυτό σε απόλυτη άνεση. Το American Electric SUV διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, εκμεταλλευόμενοι μια κίνηση All -Wheel σε κάθε εκδοχή του. Βασίζεται σε πνευματική ελεγχόμενη απόσβεση που απορροφά όλες τις παρατυπίες του δρόμου και επωφελείται επίσης από ένα αυτόματο σύστημα πιλοτικής. Όσον αφορά την αυτονομία, το όχημα θέτει σε μέγιστη ακτίνα δράσης 507 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Στη διαμόρφωση των 5 θέσεων, το μοντέλο Χ έχει στήθος με όγκο 1.050 λίτρων που θα αυξηθεί σε 2.410 λίτρα όταν τα καθίσματα είναι διπλωμένα κάτω.

2 – μοντέλο Tesla y

Λιγότερο επιβλητικό από το μοντέλο Χ με μήκος 4,78 m, το μοντέλο Tesla προσφέρει ένα στήθος γενναιόδωρου όγκου. Αυτή η πίσω πόρτα είναι 854 λίτρα στην έκδοση των 5 -θέσεων και μπορεί να φτάσει σε 2.000 λίτρα, όταν το πίσω κάθισμα είναι διπλωμένο κάτω. Το όχημα είναι επίσης σε θέση να ρυμουλκήσει μέχρι 1.600 κιλά. Το βάρος του πακέτου μπαταρίας που εμφυτεύεται κάτω από το πάτωμα φαίνεται να μην επηρεάζει την χωρητικότητα φόρτωσης, ειδικά επειδή πρόκειται για μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας. Η μεγαλύτερη μπαταρία που διατίθεται στο μοντέλο είναι 79 kWh και η οποία υπόσχεται μέγιστη αυτονομία 565 χλμ.

3 – μοντέλο Tesla S

Όπως και τα προηγούμενα δύο μοντέλα, το μοντέλο S υπερασπίζεται πολύ καλά από την άποψη της χωρητικότητας του κορμού. Σε κανονική διαμόρφωση, προσφέρει 804 λίτρα χρήσιμου όγκου που ανέρχεται σε 1.645 όταν τα καθίσματα είναι διπλωμένα κάτω. Το πιο υψηλό μοντέλο του αμερικανικού κατασκευαστή, πωλείται από 104.990 ευρώ και οι υπηρεσίες του δικαιολογούν. Με μια ευρύχωρη καμπίνα, οι ηλεκτρικοί κινητήρες που συνδυάζουν πάνω από 1.000 hp και σε τεχνολογίες αιχμής, το μοντέλο είναι απόδειξη ότι το μέλλον θα διαμορφωθεί γύρω από την ηλεκτρική κινητικότητα.

4-audi e-tron

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV της μάρκας, το Audi E-Tron είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά. Ξεκίνησε το 2019, είναι πολύ συμβατικό από την άποψη του σχεδιασμού, αλλά η τεχνολογία της εξακολουθεί να είναι σε αρμονία με τις εποχές. Οι αγοραστές θα έχουν την επιλογή μεταξύ τριών εκδόσεων του Audi E-Tron, με ισχύ 313 έως 503 hp και μέγιστη αυτονομία 437 χλμ. Σε κύκλο κύκλου WLTP. Ο κορμός του είναι ένας όγκος 660 λίτρων σε κανονική διαμόρφωση. Με τον διπλωμένο πάγκο, μπορεί να πέσει στα 1.725 λίτρα.

5 – Mercedes Eqs

Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρικής κατηγορίας Mercedes, το Mercedes Eqs είναι η νέα ναυαρχίδα της μάρκας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε, το μοντέλο είναι ομόφωνο στο κοινό και στον παγκόσμιο Τύπο. Για καλό λόγο, προσφέρει εντυπωσιακές υπηρεσίες για να πούμε το λιγότερο. Ο κατασκευαστής εκτιμά μια μέση αυτονομία 700 χλμ. Σε κύκλο WLTP και 784 χλμ. Σε έναν αστικό κύκλο, ο οποίος δίνει μια ορισμένη ευελιξία στο όχημα. Οι οικογένειες θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την κατοικία και τον όγκο του κορμού της σε 610 λίτρα σε κανονική διαμόρφωση.

6 – Skoda Enyaq IV

Οικογενειακό μοντέλο SUV, η Enyaq IV φέρει τις φιλοδοξίες του κατασκευαστή από την άποψη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Είναι γνωστό για τις γενναιόδωρες αναλογίες που υπόσχονται ένα μεγάλο κορμό. Τα 585 λίτρα του όγκου θα είναι περισσότερο από αρκετό για να ξεκινήσουν τις υποθέσεις ολόκληρης της οικογένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κόβουμε για το δρόμο το ηλεκτρικό SUV εξουσιοδοτεί όχι λιγότερο από 537 χλμ. Αυτονομία με την μπαταρία 77 kWh.

7 – Tesla Μοντέλο 3

Το Tesla Model 3 είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρικά οχήματα από την άποψη της αυτονομίας, ανεξάρτητα από την έκδοση του. Με μπαταρία 78 kWh, το Vehivule έχει μέγιστη ακτίνα δράσης 560 χλμ. Το μοντέλο ταξινομείται ως το καλύτερο ηλεκτρικό όχημα στη Γαλλία τα τελευταία δύο χρόνια. Και παρόλο που η τιμή της έχει αυξηθεί, διατηρεί μια εξαιρετική παραγωγή τιμών. Όσον αφορά τον κορμό του, είναι 561 λίτρα.

8 – Volkswagen ID4

100% ηλεκτρικό οικογενειακό όχημα, το Volkswagen ID4 εμφανίζει μήκος 4,58 m, ταξινομώντας το μεταξύ των μεγαλύτερων συμπαγών SUV στην αγορά. Με τέτοιες αναλογίες, το όχημα προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο στα πίσω καθίσματα, αλλά και έναν τεράστιο κορμό 543 -λίτρα. Ο ηλεκτρικός του κινητήρας που βρίσκεται στον πίσω άξονα του επιτρέπει να έχει μια σύντομη ακτίνα στροφής. Εξελίσσεται εύκολα στην πόλη, αλλά είναι παρόλα αυτά κομμένο για να κάνει μεγάλα ταξίδια.

9 – mg 5

Απολαμβάνοντας ένα μονοπώλιο στο τμήμα Electric Breaks, το MG 5 είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τα ηλεκτρικά SUV. Το καλύτερο του MG 5 δεν είναι στο πιο συμβατικό σχεδιασμό του, ακόμη και αν είναι ένας από τους μοναδικούς εκπροσώπους των διαλείμματα στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων. Ωστόσο, η ελαφρότητα του αποδεικνύεται πολύ αξιόλογη: με μόνο έναν τόνο και μισό στην κλίμακα, επωφελείται από εξαιρετική ευελιξία. Το MG 5 έχει επίσης καλή κατοικία. Στο επίπεδο του κορμού, οι χρήστες έχουν χώρο φόρτωσης 479 λίτρων.

10 – BMW i4

Το BMW I4 διακρίνεται από την υποδειγματική απόδοσή της. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν μέγιστη ισχύ 544 hp ή 400 kW. Με ένα τέτοιο ιππικό, το ηλεκτρικό SUV μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο έχει 5 πλήρεις θέσεις που προσφέρουν ένα βέλτιστο κάθισμα, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Όσο για τον κορμό, ο όγκος των 470 λίτρων είναι ένας από τους καλύτερους στην κατηγορία του.