Κόψτε τη μουσική της Γαλλίας ζωντανή και δωρεάν, κορυφαίες 10 τοποθεσίες και εφαρμογές για να ακούσετε τη μουσική δωρεάν – ο ψηφιακός βοηθός μου

Κορυφαίες 10 τοποθεσίες και εφαρμογές για να ακούσετε τη μουσική δωρεάν

Ακούστε το ραδιόφωνο στο Tunein δωρεάν: https: // tunein.com

Μουσική της Γαλλίας

Η Γαλλία Musique είναι ένας γαλλικός δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός από τον όμιλο ραδιοφωνικής Γαλλίας ουσιαστικά αφιερωμένο στην κλασσική μουσική. Πράγματι, το 80% της κεραίας του είναι αφιερωμένο στην κλασσική μουσική, αλλά μπορείτε επίσης να ακούσετε τζαζ, μπαρόκ, ρομαντική, σύγχρονη μουσική, όπερες, παγκόσμια μουσική, καθώς και προγράμματα για την ηλεκτρονική μουσική και τα μουσικά κωμωδία. Η Γαλλία Musique μεταδίδει επίσης πολλές ώρες συναυλιών κάθε εβδομάδα.

Αυτός ο σταθμός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κλασσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Γαλλία και λέει ότι είναι το ραδιόφωνο αναφοράς για την κλασσική μουσική.

Κύρια προγράμματα

 • Πρωινό
 • Κομμάτια !
 • Ερεθισμένος
 • Μουσικοπώλια
 • Χαλαρώστε !
 • Ανοικτή τζαζ
 • Η συναυλία των 8 μ.μ

Κύριοι εμψυχωτές

 • Rodolphe Bruneau-Boulmier
 • Emilie Munera
 • Jean-Baptiste Urbain
 • Denisa Kerschova
 • Anne-Charlotte Rémond
 • Λιονέλ Esparza
 • Άλεξ Δασιλχ
 • Yvan Amar

Κατηγορίες: & NBSP Culture, Jazz, κλασική

Συχνότητες της Γαλλίας

Μπορντό: 93.1 FM

Chartres: 89.7 FM

Grenoble: 91.8 FM

Μασσαλία: 94.2 FM

Montpellier: 92.9 FM

Τουλούζη: 91.5 FM

Κορυφαία τραγούδια

Τελευταίες 7 ημέρες:

1. Λονδίνο Sinfonietta – Gnarly Butties: II. Σπορά-κάτω (τρελή αγελάδα)

2. Berliner Philharmoniker & Claudio Abbado – Συμφωνία ΟΧΙ. 8 Στο G Major, OP. 88: iii. Allegretto Grazioso – Molto πολυετές

3. Σετ γραμμών – Ξεκινήστε τον χορό!

4. Michael Riessler, Ensemble 13, Pierre Charial, Renaud Garcia -Fons, Robbie Ameen & Howard Levy – Scaramouche, OP. 165b (γύρο. Για 4 κλαρινέτες και όργανο βαρέλι): iii. Βραζιλίιρα

5. Κουαρτέτο Modigliani – Κουαρτέτο String No. 19 στο C Major, K. 465: iv. Γοργά

6. Michel Petrucciani – Σεπτέμβριος δεύτερος

7. Daniel Pemberton – Fugue in D minor

8. Ορχήστρα θαλάμου Orpheus – Συμφωνία ΟΧΙ. 1 στο D Major, OP. 25 “Κλασική Συμφωνία”: III. Gavotta. Όχι πάρα πολύ allegro)

9. Jo Privat – Gypsy Rhythms (Feat. Sailor Ferret)

10. Samson François – Waltz N ° 6 στο Ré Bémol Major Op.64 N ° 1 (Remastered το 1995)

Τελευταίες 30 ημέρες:

1. Berliner Philharmoniker & Claudio Abbado – Συμφωνία ΟΧΙ. 8 Στο G Major, OP. 88: iii. Allegretto Grazioso – Molto πολυετές

2. Σετ γραμμών – Ξεκινήστε τον χορό!

3. Λονδίνο Sinfonietta – Gnarly Butties: II. Σπορά-κάτω (τρελή αγελάδα)

4. Renaud Garcia-Fons, Saam Schlamminger, Jean-François Roger, Chris Hayward, Bruno Sansalone, Vicente Pradal, Claire Antonini, Rabah Khalfa, Jean-Louis Matinier & Ana Yerno-μια καλή ιδέα

5. Michel Petrucciani – Σεπτέμβριος δεύτερος

6. Daniel Pemberton – Fugue in D minor

7. Michael Riessler, Ensemble 13, Pierre Charial, Renaud Garcia -Fons, Robbie Ameen & Howard Levy – Scaramouche, OP. 165b (γύρο. Για 4 κλαρινέτες και όργανο βαρέλι): iii. Βραζιλίιρα

8. Jerome Badini – Τζαζ ενδεικτική στο FM

9. Φιλαρμονική Ορχήστρα του Όσλο – Ρωμαίος και Ιουλιέτα – σουίτες μας. 1 και 2 OP. 64: Χορός

10. Βουλγαρική Συμφωνική Ορχήστρα & Vassil Kazandjiev – Αρχικά Β.σι.

Κορυφαίες 10 τοποθεσίες και εφαρμογές για να ακούσετε τη μουσική δωρεάν

Πώς να ακούσετε μουσική δωρεάν και νόμιμα ?

Οι δυνατότητες των υπολογιστών μας, των smartphones και του Διαδικτύου έχουν οδηγήσει σε αποσυμπιετοποίηση της μουσικής και σε μια συνολική αλλαγή στην προσφορά για να ακούσετε μουσική. Δεν υπάρχει ανάγκη για φυσική υποστήριξη, ακόμη και το καλό παλιό MP3 τείνει να εξαφανιστεί (σε κάθε περίπτωση με τη μορφή ενός αρχείου), τώρα η μουσική ακούει τη ροή. Κατανοήστε με αυτό ότι θα συνδεθείτε με μια ροή που δεν απαιτεί λήψη ή σύνθετο λογισμικό, είναι σχεδόν τόσο απλό και γρήγορο που να ενεργοποιήσετε το τρανζίστορ σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα, πολλές από αυτές τις υπηρεσίες είναι προσβάσιμες δωρεάν και νόμιμα, και προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια τραγούδια.

Οι δωρεάν δωρεάν υπηρεσίες μουσικής ροής συνοδεύονται συχνότερα από μερικούς περιορισμούς. Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό, αυτές οι προσφορές είναι πρώτα απ ‘όλα φτιαγμένες για να σας ενθαρρύνουν να μεταβείτε σε μια πληρωμένη προσφορά για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας και των καλλιτεχνών:

 • Παρουσία διαφημίσεων μεταξύ τραγουδιών. Μικρό μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου, γιατί ας είμαστε αντικειμενικοί, υπάρχουν πολύ λιγότερο από το ραδιόφωνο.
 • Δεν υπάρχει δυνατή λήψη μουσικής. Εάν ακούσετε μουσική εν κινήσει, θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και θα ξεκινήσετε γρήγορα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο τηλεφωνικό σας πακέτο.
 • Η ποιότητα ήχου είναι αρκετά παρόμοια μεταξύ διαφορετικών υπηρεσιών ροής σε ελεύθερη λειτουργία, γενικά σε τυπική ποιότητα 320 kbps. Και πάλι, δεν είναι χειρότερο από το ραδιόφωνο (και ακόμα καλύτερα στον τομέα του Montreuillois και στις 7 κοιλάδες η υποδοχή απέχει πολύ από το βέλτιστο).
 • Οι ερευνητικές λειτουργίες και η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής είναι συχνά περιορισμένες σε σχέση με την πληρωμένη προσφορά. Αλλά και πάλι, όταν ενεργοποιείτε το ραδιόφωνο επιλέγετε τη μουσική ατμόσφαιρα, όχι τις λεπτομέρειες των τίτλων. Ακόμη και με μια δωρεάν προσφορά, έχετε περισσότερο έλεγχο στο περιεχόμενο παρά να ακούτε ένα ραδιόφωνο FM.

Για καλύτερη ποιότητα ήχου, για διαγραφή διαφημίσεων και πρόσβαση σε δυνατότητες ακρόασης εκτός σύνδεσης, θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για μία από τις πληρωμένες προσφορές που προσφέρονται από πλατφόρμες ροής. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι χρήσιμο να πολλαπλασιάσετε τις συνδρομές. Θα έχετε γενικά απεριόριστες δυνατότητες ακρόασης και μια υπηρεσία που λειτουργεί στις περισσότερες από τις συσκευές σας: υπολογιστές, smartphones, συνδεδεμένα ηχεία.

Μουσική YouTube

Ποιος δεν γνωρίζει το YouTube ? Αυτή η υπηρεσία ροής βίντεο έχει παρεμβαίνει παντού, μέχρι το ίδιο χρονικό διάστημα που προσκαλεί τηλεοπτικές εκπομπές.

Η μουσική ήταν πάντα παρούσα στο YouTube, το οποίο είναι μια ιδανική πλατφόρμα για την εκπομπή βίντεο κλιπ. Λογικά, η Google εκμεταλλεύτηκε αυτήν την τεράστια μουσική βιβλιοθήκη για τη δομή του μουσικού περιεχομένου μέσω μιας υπο-πλατφόρμες αφιερωμένης στη μουσική: YouTube Music.

Η μουσική του YouTube είναι τώρα η πιο χρησιμοποιημένη δωρεάν υπηρεσία μουσικής σε απευθείας σύνδεση στη Γαλλία, με μερίδιο αγοράς 44%, σε σύγκριση με το 20% για το πρώην ηγεμόνα Spotify.

Εύκολο στη χρήση, αυτή η μουσική υπηρεσία λειτουργεί σε πολλές συσκευές: Windows, Mac, Linux, Chromebook, Android ή iPhone Computers και σε συνδεδεμένα ηχεία συμβατά με το Google Home.

Η προσφορά στο YouTube Music είναι νόμιμη και δωρεάν. Μετά από χρόνια πολέμου μεταξύ του Giant και των δισκογραφικών εταιρειών του Διαδικτύου, η εταιρεία Mountain View φαίνεται να έχει βρει συμβιβασμό που επιτρέπει να πληρώσει τους συγγραφείς και να φιλτράρει τα περιεχόμενα που δεν σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα.

Υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση που θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από τη διαφήμιση. Αυτή η πληρωμένη προσφορά προχωρά πολύ γρήγορα από τότε που οι μουσικές υπηρεσίες ροής της Google διεκδικούν 4 χρόνια μετά τη δημιουργία της 80 εκατομμύρια συνδρομητές. Η πληρωμένη έκδοση προσφέρεται σε € 9.99/μήνα

Τον Νοέμβριο του 2022, η Google δήλωσε ότι είχε περάσει το συμβολικό μπαρ των 100 εκατομμυρίων τραγουδιών που διατίθενται προσεκτικά.

Ακούστε τη μουσική δωρεάν στη μουσική του YouTube: https: // μουσική.YouTube.com

Σημείωμα

Το Spotify είναι από καιρό η πιο δημοφιλής υπηρεσία μουσικής ροής και τα υπόλοιπα στην αμειβόμενη έκδοση με 195 εκατομμύρια συνδρομητές.

Στην δωρεάν έκδοση του, το Spotify θα εισάγει διαφημίσεις από καιρό σε καιρό στις λίστες αναπαραγωγής σας. Θα είστε επίσης περιορισμένοι στις ερευνητικές δυνατότητες και συχνά θα πρέπει να αντιμετωπίζετε έτοιμες λίστες ανάγνωσης. Αν ψάχνετε δωρεάν, αυτοί οι περιορισμοί δεν θα πρέπει να σας ενοχλούν πάρα πολύ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify σε μεγάλο αριθμό συσκευών. Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα πολύ καλή στα περισσότερα συνδεδεμένα ηχεία, τα οποία λειτουργούν στο Google Assistant ή στο Amazon Alexa. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να διασυνδέεται με ορισμένα GPS όπως το διάσημο waze.

Ο μουσικός κατάλογος Spotify είναι περίπου 80 εκατομμύρια τίτλοι σύμφωνα με τον εκδότη. Τι να βρείτε την ευτυχία σας ανεξάρτητα από το μουσικό στυλ που ψάχνετε.

Η πληρωμένη έκδοση του Spotify θα σας χρεωθεί 9,99 € €.

Ακούστε τη μουσική δωρεάν στο Spotify: https: // open.σημείωμα.com/

Δελτίο

Παρά το όνομά του, ο Deezer είναι γαλλική υπηρεσία. Στον αριθμό των χρηστών παγκοσμίως, επομένως λειτουργεί ως ένας μικρός αντίχειρας, αλλά είναι παρόλα αυτά μια πλατφόρμα μουσικής ροής υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια ευρεία επιλογή μουσικής. Τα μικρά γαλλικά του Deezer ισχυρίζονται πράγματι έναν κατάλογο 90 εκατομμυρίων τίτλων.

Το Deezer εργάζεται στις περισσότερες πλατφόρμες: Windows, MacOS, Android και iPhone smartphones, συνδεδεμένα ηχεία.

Η δωρεάν μουσική προσφορά του Deezer ολοκληρώνεται με μια πληρωμένη προσφορά που θα χρεωθεί για € 10,99 / μήνα και θα σας δώσει πρόσβαση στη μέθοδο ακρόασης.

Ακούστε δωρεάν μουσική στο Deezer: https: // www.Δελτίο.com

Allformusic

Το AllFormusic δεν μιλάει αυστηρά μια πλατφόρμα streaming, αλλά μια υπηρεσία που συγκεντρώνει περιεχόμενο από το YouTube. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν και χρηματοδοτείται από τη διαφήμιση στις σελίδες και τα τμήματα που σας επιτρέπουν να αγοράσετε άλμπουμ. Αυτές οι αγορές θα σας προσφέρονται στο Amazon μέσω συνδέσμων συνεργασίας (η Amazon πληρώνει τον ιστότοπο που τον φέρνει στον πελάτη).

Η διεπαφή είναι εύκολο να χειριστεί για έναν αρχάριο, αλλά δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Δεδομένου ότι είναι ένας ιστότοπος, η χρήση του προορίζεται κυρίως για χρήστες Windows και MacOS.

Ακούστε τη μουσική δωρεάν στο AllFormusic: https: // www.allformusic.FR/

Zeffyrmusic

Όπως το AllFormusic, το Zeffymusic είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει συνδέσμους από το YouTube. Επομένως, ο μουσικός κατάλογος δεν φιλοξενείται στους διακομιστές τους, αλλά εξαρτάται 100% Google.

Η διεπαφή είναι πολύ απλή στη χρήση, επικεντρωμένη πλήρως στην αναζήτηση μουσικής. Για έναν αρχάριο, αυτό το sur-layer του YouTube μπορεί να φαίνεται ευκολότερο στη χρήση.

Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιώντας το YouTube, θα διασκορπιστεί με διαφημίσεις που εισάγονται από την Google.

Ακούστε τη μουσική δωρεάν στο Zeffyrmusic: https: // www.zeffyrmusic.com/

τελευταίος.FM

τελευταίος.Η FM δεν μιλάει αυστηρά μια πλατφόρμα μουσικής ροής. Πρόκειται για έναν ιστότοπο γύρω από τη μουσική που θα συγκεντρώσει συνδέσμους με άλλες υπηρεσίες streaming (κυρίως YouTube) και που σας προσφέρει ένα ραδιόφωνο ιστού.

Ο ιστότοπος επικεντρώνεται πολύ στη σύσταση και την ανακάλυψη της νέας μουσικής, με ένα τμήμα αφιερωμένο στις συναυλίες.

Ο ιστότοπος χρηματοδοτείται από τη διαφήμιση. Είναι ενσωματωμένο σε ορισμένες έξυπνες και συνδεδεμένες τηλεοράσεις ηχείων.

τελευταίος.Το FR είναι λίγο πιο τεχνικό για χρήση από την πλειοψηφία των τοποθεσιών που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, αλλά είναι διαφορετική από μια πιο στροφική προσέγγιση στους καλλιτέχνες από τη μουσική. Επομένως, θα βρείτε περισσότερα συντακτικά από ό, τι σε άλλους ιστότοπους. Ενδιαφέρον αν θέλετε να ακολουθήσετε τα νέα των αγαπημένων σας καλλιτεχνών.

Ακούστε για δωρεάν μουσική στο τελευταίο.FM: https: // www.τελευταίος.FM

Συντονιστείτε

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, το Tunein δεν είναι μια ηλεκτρονική μουσική υπηρεσία, αλλά σας προσφέρει πρόσβαση σε ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο (100.000 σταθμοί είναι διαθέσιμοι). Εκτός από τα εθνικά ραδιόφωνα, τα ραδιόφωνα στην περιοχή σας είναι επίσης διαθέσιμα. Στην ακτή Opal, βρίσκουμε όπως στη μπάντα FM, το συνηθισμένο RDL, FM Contact, Radio 6, France Bleu Nord.

Το Tunein είναι πολύ πρακτικό να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς ακόμη και εκτός της περιοχής σας ή όταν η υποδοχή είναι κακή. Αυτή η υπηρεσία αποφεύγει επίσης να συνδεθεί με τον ιστότοπο κάθε ραδιοφώνου, θα βρείτε τα πάντα στο ίδιο μέρος. Χάρη σε αυτή την ευρεία επιλογή, πρέπει όχι μόνο να βρείτε τη μουσική που σας αρέσει, αλλά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες πληροφοριών και πολλά podcasts.

Το Tunein εργάζεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και διαθέτει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, εφαρμογές για Windows και MacOS. Ταιριάζει επίσης στους συνδεδεμένους ομιλητές Alexa και Google Assistant.

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά Tunein είναι δωρεάν. Υπάρχει μια προσφορά υψηλής ποιότητας, αλλά προορίζεται για την αμερικανική αγορά, αφού το κύριο ενδιαφέρον της είναι να προσθέσει τα αμερικανικά αθλητικά ραδιόφωνα που επιτρέπουν να ακολουθήσουν το μπάσκετ, το indica, το χόκεϊ.

Ακούστε το ραδιόφωνο στο Tunein δωρεάν: https: // tunein.com

Μουσικός

Όπως ο Deezer, η Musicme είναι μια γαλλική υπηρεσία. Επομένως, οι εθνικοί μας καλλιτέχνες εκπροσωπούνται καλά, θα βρείτε εκεί οι 4 μεγάλες εταιρείες (BMG, EMI, Sony, Universal Music, Warner Music) και πολλές ανεξάρτητες ετικέτες. Ο κατάλογος μουσικής είναι πιο περιορισμένος από άλλες υπηρεσίες με διαθέσιμα 6 εκατομμύρια τίτλους, αλλά αυτό είναι επαρκές.

Η online ακρόαση είναι δωρεάν και δεν επιβάλλει δημιουργία λογαριασμού.

Το Musicme είναι διαφορετικό από άλλες υπηρεσίες από τη δυνατότητα αγοράς ενός τραγουδιού ή ενός άλμπουμ. Στη συνέχεια, μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας για απεριόριστη ακρόαση.

Είναι διαθέσιμη μια πληρωμένη προσφορά, 2 τύποι στα € 3,99 και € 9,90 / μήνα. Το φθηνότερο σας επιτρέπει να διαγράψετε διαφημίσεις όταν ακούτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, το δεύτερο ενσωματώνει κινητά και τη δυνατότητα λήψης μουσικής για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Το MusicM ενσωματώνεται στην ψηφιακή προσφορά ορισμένων βιβλιοθηκών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι για παράδειγμα η περίπτωση της Βιβλιοθήκης Τμήματος Μέσων του Pas de Calais ή του Δικτύου Βιβλιοθήκης Μέσων CA2BM. Ένα καλό σχέδιο που σας επιτρέπει να έχετε χαρακτηριστικά premium.

Ακούστε τη μουσική δωρεάν στο MusicMe: https: // www.μουσικός.com/

Ήχος

Το SoundCloud διακρίνεται από άλλες υπηρεσίες μουσικής ροής από εγγύτητα με καλλιτέχνες. Η πλατφόρμα στοχεύει να κάνει γνωστούς νέους καλλιτέχνες επιτρέποντάς τους να διαδώσουν άμεσα το περιεχόμενό τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ ευρύς κατάλογος περισσότερων από 150 εκατομμυρίων τίτλων ή νέοι καλλιτέχνες.

Ο ιστότοπος έχει επίσης μια κοινωνική διάσταση που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τους καλλιτέχνες σας, να τους προτείνουμε και να ανακαλύψετε νέα ταλέντα.

Στην δωρεάν έκδοση θα υπάρξει διαφήμιση μεταξύ των τραγουδιών. Μια πληρωμένη προσφορά σε € 9,99/μήνα σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τη διαφήμιση και να έχετε μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που σας επιτρέπει να ακούσετε τη μουσική σας χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ακούστε δωρεάν μουσική στο SoundCloud: https: // soundcloud.com/

8Tracks

Η υπηρεσία ροής 8Tracks είναι αποφασιστικά πιο ελιτιστή. Επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να μεταδίδουν τη δική τους μουσική, οπότε είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ανακαλύψετε νέα ταλέντα.

Η αρχή των 8Tracks (προφέρεται διαδρομές Infinity) είναι να επιτρέψει στους χρήστες του Διαδικτύου να δημιουργούν και να μοιράζονται μίγματα. Έχει μια σημαντική κοινωνική διάσταση για να σας επιτρέψει να επεκτείνετε το μουσικό σας σύμπαν.

Η υπηρεσία επανεκκινείται και είναι μόνο επίσημα προσβάσιμη στις ΗΠΑ. Για τη Γαλλία, τα χαρακτηριστικά είναι επομένως περιορισμένα και συχνά η ακρόαση θα περάσει από το YouTube. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο, μπορείτε ωστόσο να περάσετε από ένα VPN το οποίο θα σας φέρει σε ολόκληρο τον Ατλαντικό.