Τα κορυφαία 10 μας για να βρούμε το καλύτερο αυτοκίνητο για τις γυναίκες, τα 20 κορυφαία γυναικεία αυτοκίνητα το 2023 – Blog Vivacar

Κορυφαία 20 γυναικεία αυτοκίνητα (2023)

Contents

Για τις γυναίκες, οι οποίες είναι όλο και πιο πολυάριθμες για να εγγραφούν οχήματα στο όνομά τους ή να επηρεάσουν τους συζύγους τους στην επιλογή του μοντέλου, τα προνομιούχα κριτήρια είναι η ασφάλεια, ο σχεδιασμός, η άνεση επί του σκάφους και η οικολογία. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το σημειώνουμε ότι μεταξύ των Αγαπημένα αυτοκίνητα κυρίες το 2023 Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών κατοίκων της πόλης είναι. Αλλά όχι μόνο … εδώ είναι τα 20 κορυφαία αγαπημένα αυτοκίνητα για τις γυναίκες το 2023.

Κορυφαία 10 ιδανικά αυτοκίνητα για γυναίκες

Σήμερα, η επιλογή ενός αυτοκινήτου δεν είναι πλέον αποκλειστικά άνδρες. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων γνωρίζουν καλά αυτό και έχουν προσαρμόσει μερικά από τα μοντέλα τους για να ευχαριστήσουν Ένα ακμάζον γυναικείο ακροατήριο. Συμβουλευτείτε τα κορυφαία 10 καλύτερα αυτοκίνητα των γυναικών μας.

Κορυφαία 10 καλύτερα αυτοκίνητα για γυναίκες

Μια γυναίκα για τις γυναίκες είναι πάνω απ ‘όλα ένα όχημα Πρακτικές, ευπροσάρμοστες, κομψές και τολμηρές γραμμές. Μεταξύ των αγαπημένων αυτοκινήτων του δικαιότερου σεξ, υπάρχουν κυρίως αυτοκίνητα πόλης, μικρά αυτοκίνητα Πρακτικές και προσαρμόσιμες, αλλά και crossovers για τους λάτρεις των περισσότερων αθλητικών οχημάτων.

Δύσκολο να επιλέξετε μεταξύ ενός αυτοκινήτου για κομψές γυναίκες ή ένα αυτοκίνητο για νεαρή γυναίκα ? Μόνο για εσάς, κυρίες: Σας παρουσιάζουμε Τα κορυφαία 10 γυναικεία μας αυτοκίνητα:

Fiat 500

Το Fiat 500 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μοντέλων αναγνωρισμένες από γυναίκες. Το ρετρό στυλ και η επιρροή της δεκαετίας του 1950 και του 1960 δεν είναι για τίποτα. Είναι πανταχού παρόν στους δρόμους μας και ιδιαίτερα στην πόλη. Δικαίως: Compact, εύκολα γλιστράει στην κυκλοφορία.

Βρίσκουμε τις καμπύλες υγρών του σώματος μέσα, με μαλακά εξαρτήματα με ελαφρές ή πολύχρωμες αποχρώσεις που προσθέτουν ένα άγγιγμα θηλυκότητας στο διαμέρισμα των επιβατών και επιτρέπουν να Εξατομικεύστε το αυτοκίνητό σας. Άνετο, προσφέρει μια ευέλικτη και ασφαλή αίσθηση οδήγησης.

Ωφελείται

 • Διατίθεται σε ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις
 • Ρετρό στυλ και εκλεπτυσμένο εσωτερικό

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένες επιλογές είναι αρκετά ακριβές
 • Μόνο οι πόρτες

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Αυτό που απευθύνεται στις γυναίκες στο Fiat 500 είναι η παλέτα χρωμάτων και μοντέλων για να διαλέξετε. 3 ή 5 πόρτες, ηλεκτρικά ή υβριδικά ή ακόμα και κομμένα: Εσείς βλέπετε !

Ανακαλύψτε τα μοντέλα Fiat 500.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας!

Μίνι μίνι

Το μίνι εξακολουθεί να είναι ένα αυτοκίνητο από άλλη εποχή που είναι όλη η οργή με τους οδηγούς. Τα ελκυστικά χρώματα και καμπύλες, τα οποία βρίσκονται στους προβολείς και στον πίνακα ελέγχου, είναι όλες οι λεπτομέρειες που εκτιμώνται από τις γυναίκες.

Αυτό το πολύ κομψό και πολυπόθητο μοντέρνο αυτοκίνητο της πόλης είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για νέες γυναίκες που επιθυμούν ισχυρίζονται και δείχνουν το στυλ τους. Δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών εξατομίκευσης: εγκεφαλικά επεισόδια και ταινίες έξω, βόλτες, πεντάλ, καθίσματα ή ακόμα και μοχλό ταχυτήτων μέσα.

Ωφελείται

 • Ποιότητα εκτύπωσης, γεμίσματα πολυτελείας
 • Υψηλό κάθισμα που προσφέρει ένα εξαιρετικό οπτικό πεδίο

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένοι χώροι αποθήκευσης
 • Περιορισμένη ηχομόνωση

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Είναι τα τελειώματα του, η ευελιξία του και η εξουσία του κάτω από την κουκούλα που ωθούν το μίνι στην τάξη των εμβληματικών γυναικείων αυτοκινήτων.

Ανακαλύψτε τα μίνι μίνι μοντέλα μας.

Peugeot 208

Αληθινή στην εικόνα της επωνυμίας του, το Peugeot 208 είναι ένα μικρό αυτοκίνητο απλό και κομψό. Ξεχωρίζει για την ποιότητα του εξοπλισμού της, με όλη την πολυτέλεια αναμένεται από πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα, θα παρατηρήσετε τα ισχυρά υλικά του με μια ευχάριστη οπτική εμφάνιση και.

Κάτω από το αυτοκίνητο της πόλης φαίνεται κρύο πολύ ευέλικτη αναστολή που θα απορροφήσει όλα τα σοκ για άνετη οδήγηση. Η έκδοση ντίζελ E-HDI ή Blue HDI είναι επίσης ιδιαίτερα οικονομική στα καύσιμα, ενώ το μοντέλο GTI θα ανταποκριθεί στις αισθήσεις εκείνων που θέλουν να υιοθετήσουν μια πιο σπορ οδήγηση.

Ωφελείται

 • Μικρό τιμόνι
 • Εξαιρετικός εξοπλισμός διαθέσιμος ως πρότυπο

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς σπυράκια: όλες οι ρυθμίσεις γίνονται στην οθόνη αφής
 • Στενές πίσω πόρτες

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Το Peugeot 208 είναι ένα τυπικό αυτοκίνητο της γυναίκας, αλλά δεν είναι συνηθισμένο: θερμαινόμενοι καθρέφτες, αυτόματοι προβολείς, δερμάτινα πτήση. Πώς να τον αντισταθείτε ?

Ανακαλύψτε τα μοντέλα μας Peugeot 208.

Toyota Yaris

Η πόλη είναι η αγαπημένη παιδική χαρά για την Toyota Yaris. Οικονομική και ευκίνητη, η υβριδική του έκδοση παίρνει επίσης αστική περιβαλλοντική φροντίδα. Καλά εξοπλισμένο, αξιόπιστο, οικονομικό και φθηνό για συντήρηση, η Toyota Yaris έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει τις γυναίκες.

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται δύσκολο να συσχετιστούν η ευρωστία και οι εξωτερικές του γραμμές πιο έντονες με μια γυναίκα πελατεία, αλλά η αξιοπιστία της και η ασφάλειά της θα φέρουν τις γυναίκες την ειρήνη που αναζητούν.

Ωφελείται

 • Πολλοί τυποποιημένοι εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα
 • Εξαιρετικό πακέτο ασφαλείας, με μακρά εγγύηση σε νέα οχήματα

Μειονεκτήματα

 • Λιγότερο ελκυστικό μονόχρωμο στυλ από ορισμένους ανταγωνιστές
 • Περιορισμένο ύψος στο πίσω μέρος: Προσέξτε εάν οι επιβάτες σας είναι μεγάλοι

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Η ευρωστία του είναι καθησυχαστική και αποφεύγει να ανησυχεί πάρα πολύ από τις καταστροφές και άλλα κοινά προβλήματα.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα Toyota Yaris.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας!

Opel Corsa

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήδη, η Opel Corsa έχει κάνει έκκληση σε όλους, νεότερος στους ηλικιωμένους, που είναι πολύ σπάνιο για ένα αυτοκίνητο. Το μυστικό του ? Μια ολόκληρη σειρά εξοπλισμού, επιλογών και κινητήρων για την κάλυψη των προτιμήσεων και των επιθυμιών όλων.

Οι γυναίκες που αναζητούν ένα μικρό αυτοκίνητο για να μετακινηθούν σε καθημερινή βάση θα εκτιμήσουν ο διακριτικός χαρακτήρας του. Καλός χειρισμός, άνετη θέση οδήγησης, οικονομία μοντέλων ντίζελ ή αυξανόμενη αξιοπιστία των πιο πρόσφατων μοντέλων: Αφήστε το Opel Corsa να σας εκπλήξει.

Ωφελείται

 • Διατίθεται σε ηλεκτρική έκδοση
 • Τιμές εισόδου και ιδιαίτερα χαμηλά έξοδα ασφάλισης

Μειονεκτήματα

 • Πολύ νηφάλιο μονόχρωμο εσωτερικό
 • Οι πυκνοί πυλώνες στο μπροστινό μέρος επισημαίνουν ελαφρώς το πεδίο όρασης

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Το Opel Corsa δεν είναι το πιο άνετο ή το πιο ελκυστικό, αλλά κατατάσσεται καλά σε όλες τις κατηγορίες. Είναι αυτή η ευελιξία που του κέρδισε μια θέση σε αυτή την κορυφή 10.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα Opel Corsa.

Ford Fiesta

Με το Ford Fiesta, η άνεση είναι. Μειωμένος θόρυβος, εύκαμπτη ανάρτηση και Εξαιρετικός χειρισμός συμβάλλουν σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη οδήγηση. Το εσωτερικό του παρουσιάζεται όμορφα: δεν είναι εξαιρετικό από μόνο του, αλλά σπάνια είναι εκείνα που θα βρουν τη δυσάρεστη αισθητική του.

Η θέση οδήγησης είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για το Ford Fiesta και οι γυναίκες θα εκτιμήσουν το κάθισμα του οδηγού του ρυθμιζόμενο σε ύψος και την ανυψωμένη θέση οδήγησης που σας επιτρέπει να δείτε καλύτερα το δρόμο και να προσαρμόζεται σε όλες τις στατιστικές.

Ωφελείται

 • Τυποποιημένο παρμπρίζ θέρμανσης
 • Μια πολύ πλήρης έκδοση καταχώρησης

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλο στήθος, αλλά μη πρακτικό
 • Περιορισμένος χώρος για τους πίσω επιβάτες

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Αυτό το υψηλό αυτοκίνητο για τις γυναίκες είναι πολύ άνετο και παρέχει μεγάλη απόλαυση.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα της Ford Fiesta.

Suzuki Swift

Το Suzuki Swift θέλει να πάει αντι-ρεύμα. Όταν οι άλλοι μεγαλώνουν, συρρικνώνεται. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η ποιότητά του. Η Suzuki είναι γνωστή για την αξιοπιστία του. Τα νέα μοντέλα συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων, αλλά υπάρχουν εκείνοι που το χρησιμοποιούν.

Φως, τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1,2 L που δεν στερείται ενέργειας και οδηγεί με ευκολία. Πρακτική, ξεχειλίζει με εξοπλισμό από την έκδοση καταχώρησης: Κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι, Cruise Control και ηλεκτρικά παράθυρα στο μπροστινό μέρος. Μεταβείτε στην έκδοση SZ και θα επωφεληθείτε επίσης από τους πίσω αισθητήρες, τις αυξημένες επιλογές συνδεσιμότητας και ένα κιτ ασφαλείας.

Ωφελείται

 • Πολύ προσιτό
 • Πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης 4×4

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη ρύθμιση της θέσης οδήγησης
 • Λίγο διαισθητικό σύστημα ψυχαγωγίας

Γιατί συνιστούμε αυτό το όχημα:

Φθηνό για συντήρηση και ευχάριστο για οδήγηση, αυτό το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για μια γυναίκα που θέλει να οδηγήσει με ένα ήσυχο μυαλό.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα μας Suzuki Swift.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας!

Κορυφαία 20 γυναικεία αυτοκίνητα (2023)

Ευαίσθητο στην άνεση, το μέγεθος του κορμού και την ασφάλεια των παιδιών τους, Γυναικεία αυτοκίνητα είναι όλο και πιο συχνά SUV, ή ακόμα και minivans ακόμη και αν απειλούνται. Τέλος, πολλές γυναίκες που αγαπούν τα αυτοκίνητα επιθυμούν πάνω απ ‘όλα να διασκεδάσουν και έτσι να επιλέξουν μετατρέψιμα, συνώνυμα της ελευθερίας ..

Γυναικείο αυτοκίνητο

Υπάρχουν τα αυτοκίνητα που προτιμούμε, και στη συνέχεια αυτά που αγοράζουμε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν τα αυτοκίνητα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε, τότε εκείνα που επιλέγουμε σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια όπως η τιμή, προφανώς, αλλά και άνεση, ευελιξία, πρακτικότητα.

Για τις γυναίκες, οι οποίες είναι όλο και πιο πολυάριθμες για να εγγραφούν οχήματα στο όνομά τους ή να επηρεάσουν τους συζύγους τους στην επιλογή του μοντέλου, τα προνομιούχα κριτήρια είναι η ασφάλεια, ο σχεδιασμός, η άνεση επί του σκάφους και η οικολογία. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το σημειώνουμε ότι μεταξύ των Αγαπημένα αυτοκίνητα κυρίες το 2023 Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών κατοίκων της πόλης είναι. Αλλά όχι μόνο … εδώ είναι τα 20 κορυφαία αγαπημένα αυτοκίνητα για τις γυναίκες το 2023.

Η νέα αυτόματη εφαρμογή !

 • Φωτογραφία,
 • Συγκρίνω,
 • Αγορά ή / και πωλήστε στην καλύτερη τιμή

Application Occazio - Αγοράστε ή πωλήστε το αυτοκίνητό σας

Περίληψη του άρθρου

Τα 5 αυτοκίνητα της πόλης που αγαπούν

Top 1 – Fiat 500: Το αγαπημένο αυτοκίνητο της πόλης για το γυναικείο φύλο για το 2023

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Fiat 500 1.2 L (2014)

Fiat 500 σαγειρεύει επίσης τις γυναίκες και τις κυρίες, Είναι μια πραγματική ιστορία αγάπης που διαρκεί. Από την εμφάνισή της, η μικρή Ιταλία έχει απευθύνει έκκληση στο θηλυκό φύλο για το τραγανό βρασμό της, το μικρό της μέγεθος, την καλή αξία για τα χρήματα της.

Top 2 -Mini Cooper: Το μικρό αυτοκίνητο της πόλης που γοητεύει τα κορίτσια

Mini Cooper 136 CV

Όπως το Fiat 500, το Mini ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των γυναικών. Αυτά αφιερώνουν ένα πραγματικό πάθος. Σπάζουν για τις όμορφες καμπύλες του, το άτυπο εσωτερικό του, την ελιγμών του, την αριστοκρατική πλευρά του, αλλά και την απόδοσή του.

Top 3 – Toyota Yaris: The City City 5 Πόρτες Ιδανικές στην πόλη

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Toyota-yaris-Japonaise

Δυναμικός, συμπαγής και ευκίνητος σχεδιασμός, η Toyota Yaris απευθύνεται σε γυναίκες. Με το μικρό μέγεθος και το ευρύχωρο εσωτερικό του, γλιστρά παντού και γίνεται ο ιδανικός σύντροφος των αστικών ταξιδιών.

Top 4 – Peugeot 208: Το αυτοκίνητο της πόλης που κέρδισε τις καρδιές των κυριών

Peugeot 208 Ευρώπη

Δεν είναι τυχαίο ότι Η 100% θηλυκή κριτική επιτροπή του Women-S World Car of the Year Το εξέλεξε το “Best City Car” πέρυσι: Το Peugeot 208 πωλεί πολύ καλά στη Γαλλία στο πλάι του γυναικείου φύλου που οι πολεμιστές της είναι η αθλητική εμφάνισή του, ο τακτοποιημένος σχεδιασμός του και η πλευρά του premium το κάνουν ένα από τα αγαπημένα των αυτοκινήτων.

Top 5 – Suzuki Swift: Το αγαπημένο υβριδικό αυτοκίνητο της πόλης για τις γυναίκες

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Suzuki Swift

Το βλέμμα του, το μικρό του μέγεθος, η ελαφρότητα και ο τόνος της κάνουν το Suzuki Swift ένα από τα Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα το 2023. Το τελευταίο είναι επίσης ιδιαίτερα προσεκτικό για την οικολογία, δοξάζουν το μικρό μικρο-υβριδικό τσίμπημα κινητήρα σε κυκλοφορίες CO2. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα υβριδικό αυτοκίνητο πόλης, το μικρό Ιαπωνικό είναι το σωστό σχέδιο που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα 5 SUV που αγαπούν

Κορυφαία 1-Volkswagen T-Roc: Το ωραιότερο SUV

Που είπε ότι δεν τους άρεσαν SUV ! Φανταστείτε ότι η πελατεία T-ROC είναι θηλυκός. Ο μικρός τυχοδιώκτης της Volkswagen αποπλανθεί κυρίως με το στυλ, την ευελιξία και την οδήγηση της απόλαυσης.

Top 2 – Peugeot 2008: Το μοντέρνο αστικό SUV που σκίζουν

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Little Peugeot 2008

Το Peugeot 2008 είναι το καλύτερο SUV στη Γαλλία. Απαιτείται από τους άνδρες καθώς και τις κυρίες, αλλά οι τελευταίες είναι ακόμη πιο πολυάριθμες για να σπάσουν για αυτό το Mini 3008 Ultra Techno με το i-cockpit του, τη μεγάλη πλάκα πολυμέσων και τον εντυπωσιακό χώρο του στο σκάφος.

Top 3 – Renault Captur: Το αγαπημένο crossover του Demoiselles

Μικρή Renaut Captur

Αιώνιος αντίπαλος του Peugeot του 2008, το Renault Captur πέτυχε επίσης κατακτήστε τις καρδιές τους. Το μικρό SUV με μυϊκούς ώμους ευνοεί την άνεση των επιβατών του χάρη σε ένα κουκούλι και γενναιόδωρο εσωτερικό και μια τρομερή έγκριση οδήγησης.

Top 4 – Nissan Juke: Το αγαπημένο SUV των “Geek Women”

Μικρή Nissan Juke

Ημι-υποβοηθούμενη οδήγηση, Wi-Fi επί του σκάφους, προγραμματισμός φωτισμού, GPS ή απομακρυσμένο κλείδωμα: The Nissan Juke Παρακαλώ σύγχρονες γυναίκες Που αναζητούν ένα πολύ techno αυτοκίνητο, εύκολο να ζουν σε καθημερινή βάση. Το κερασάκι στο κέικ: Ο χώρος στο πίσω μέρος είναι ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία.

Top 5 – Range Rover Evoque: Το πολυτελές SUV που έχει τάξη με κορίτσια

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Range-Rover Evoque-P200-Hybrid-Flexifuel

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει τον επίτιμο τίτλο του “Γυναίκα Αυτοκίνητο της Χρονιάς” αρκετές φορές: το Range Rover Evoque προσελκύει όλο και περισσότερες γυναίκες που σωστά δοξάζουν την πριμοδότηση της, καθησυχαστικά, τάξη.

Τα 5 minivans που θέλουν για την οικογένεια

Top 1 – Renault Scenic: Το minivan των εγκύων γυναικών

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Renault Scenic III 1.6 110 Βιοαιθανόλη

Ξεκίνησε το 1996, το Renault Scenic θα υποκύψει σε λίγους μήνες. Μια συνταξιοδότηση που πολλές γυναίκες θα μετανιώσουν, αυτοί που πάντα το έχουν αναγνωρίσει για τις προφανείς ιδιότητές τους: χώρος επί του σκάφους, modularity, πανταχού παρούσα αποθήκευση και αδιαμφισβήτητες οδικές ιδιότητες.

Top 2 – BMW 2 Series Active Tourer: Το premium minivan που αναγνωρίστηκε από τις συζύγους

Νέα σειρά BMW 2 Active Tourer 2022

BMW και με τον ανταγωνιστή της Mercedes ένας από τους τελευταίους κατασκευαστές να εξακολουθεί να πιστεύει στο μέλλον των minivans. Η απόδειξη με το νέο Active Tourer που αποπλανούν όλο και περισσότερες γυναίκες χάρη στον βελτιωμένο εσωτερικό χώρο, τον γιγαντιαίο κορμό του και το πολύ υψηλό περιβάλλον του.

Top 3 – Mercedes Class B: Το minivan των απαιτητικών μητέρων

Mercedes Class B 180 136 CV

Με την αθλητική σιλουέτα και το φινίρισμα Premium, η Mercedes Class B και τα 450 λίτρα της προσφοράς όγκου κορμού Μια όμορφη εναλλακτική λύση για τις μητέρες που επιθυμούν να συμβιβάσουν την κορυφή της σειράς ενός πολυτελούς sedan και της modularity ενός minivan.

Top 4 – Volkswagen Touran: Οι αρθρώσεις αγαπούν την ομορφιά του…

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Volkswagen Touran 3 -Seater πίσω

Αγαπούν Το Volkswagen Touran, όχι για τη γραμμή του, αλλά για την εντυπωσιακή ευελιξία και modularity του. Το γκολφ των οικογενειών, όπως το παρατσούκλι.

Top 5 – Dacia Jogger: Το minivan των μητέρων μεγάλων, φτηνών οικογενειών

Νέο Dacia-Jogger

Η Dacia εισέρχεται στο Top 20 ! Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι το νέο Dacia Jogger προσφέρει μια ιδανική λύση για τις μητέρες που αναζητούν ένα ωραίο και φθηνό όχημα ικανό να επιβιβαστεί μέχρι επτά επιβάτες.

Τα 5 μετατρέψιμα που θέλουν να αγοράσουν το 2023

Top-1-Volkswagen T-Roc Cabriolet: Το αγαπημένο μετατρέψιμο για τις γυναίκες

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Volkswagen T-Roc Cabriolet

Ο Γυναίκες που θέλουν να οδηγήσουν ένα μετατρέψιμο Οι περισσότεροι από αυτούς στρέφονται στο Volkswagen T-Roc Cabriolet που έχει το πλεονέκτημα να συνδυάσει το καλύτερο και των δύο Worlds-Suv και Cabriolet. Ένα πολύ μοντέρνο αυτοκίνητο με τέσσερα πραγματικά μέρη για να κυλήσετε τα μαλλιά στον άνεμο.

Top 2 – Mazda MX5 ND RF: Ο Roadster που αναγνωρίστηκε από τις κυρίες

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Mazda MX5

Ο Το καλύτερο roadster στον κόσμο αναγνωρίζεται από τις γυναίκες που αγαπούν τις αισθήσεις οδήγησης. Το Mazda MX5 και το RF, όπως η Ιαπωνία, η χώρα προέλευσής της, που παρασύρεται από τη φιλοσοφία της μεταξύ της παράδοσης και της νεωτερικότητας: την παράδοση των αγγλικών μεταφορτών της δεκαετίας του 1960. Η νεωτερικότητα των τεχνολογικών και αξιόπιστων ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Top 3 – Mini Cabrio: Το αγαπημένο θρυλικό μετατρέψιμο για τους συντρόφους

Μίνι-cabriolet

Εξοπλισμένο με μια μοναδική κουκούλα που ανοίγει και κλείνει σε 18 δευτερόλεπτα μέχρι ταχύτητα 30 km/h, το Το Mini Cabrio προσελκύει γυναίκες Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του, έξω και επί του σκάφους, αλλά και από την ευελιξία του, η αθλητικότητα του. Εν ολίγοις, η ευχαρίστηση που παίρνουν στο τιμόνι.

Top 4 – Fiat 500C: Το μετατρέψιμο για να ζήσει το Dolce Vita

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Fiat 500C

Γυναίκες όπως το Fiat 500. Αγαπούν τη μετατρέψιμη έκδοση, το Fiat 500 C που συνδυάζει όλα τα καλά σημεία της τυποποιημένης έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου του κομψού και του ρετρό εσωτερικό, αλλά με το πλεονέκτημα της οδήγησης στον ύπαιθρο. Τα μαλλιά Dolce Vita στον άνεμο.

Top 5 – Porsche 911 Carrera Cabriolet: Το αγαπημένο μετατρέψιμο για τα κορίτσια “Pilots”

Porsche Carrera Cabriolet

“Το 911 είναι το μόνο αυτοκίνητο με το οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα αφρικανικό σαφάρι, να κάνετε τα ψώνια σας, να τρέξετε τις 24 ώρες του Le Mans, να μεταβείτε στο θέατρο ή ακόμα και να περιηγηθείτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης”. Μπορούμε να ξαναρχίσουμε αυτή την καλή λέξη του Ferry Porsche για το Carera Cabriolet 911 και να καταλάβουμε ότι έχει τα πάντα για να αποπλανήσει τις γυναίκες … ασημί.

Η γνώμη σας μετράει ! Συμμετέχετε στην έρευνά μας �� Η γνώμη σας μετράει ! ��

Γυναικεία αυτοκίνητα το 2019

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα

Για να πούμε ότι τα μικρά αυτοκίνητα είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα των γυναικών, αυτό είναι πολύ κλισέ. Ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα σύμφωνα με μια μελέτη AutoWays.

Ένας στους δύο οδηγούς στη Γαλλία είναι ένας οδηγός. Και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ατομική αγορά το 2019 (από τον Ιανουάριο έως το τέλος Σεπτεμβρίου), όπου οι γυναίκες αντιπροσώπευαν το 40% των νέων αγοραστών οχημάτων σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της εξειδικευμένης εταιρείας μελέτης. Και δεν εκπλήσσει, είναι οι κάτοικοι της πόλης που είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα των γαλλικών.

Το Fiat 500 (74% των αγοραστών αυτού του μοντέλου σε όλες τις παραλλαγές του, συμπεριλαμβανομένων των 500x), μικρών, “girly” και εύκολο στη χρήση, παίρνει τη θέση του πόλου σε ένα βάθρο περισσότερο από το αναμενόμενο. Και καθώς τα κλισέ έχουν μερικές φορές μια σκληρή ζωή, το δεύτερο μοντέλο που είναι πιο δημοφιλές στις γυναίκες είναι ανταγωνιστής των 500: είναι το πολύ εμπιστευτικό Opel Adam (72 %) του οποίου η κατασκευή σταματάει, ακολουθούμενη από την Toyota Aygo (68 %) και Suzuki Swift (65 %).

Τέλος, το μερίδιο υπερβαίνει το 60 % για τη γαλλική τριπλή: Twingo, 108 και C1, δίδυμα Aygo.

Αγαπημένα γυναικεία αυτοκίνητα: Τι μάρκες ?

Ταυτοποιήθηκαν επίσης αυτόματα Οι αγαπημένες μάρκες των γαλλικών. Και το αρχείο αποδίδεται στο Mini (61%). Οι γυναίκες βρίσκονται επίσης στην πλειοψηφία επίσης στο Fiat (55,75%) και στο Suzuki (52,62%). Επτά άλλες μάρκες έχουν ένα μερίδιο γυναικών στις μεμονωμένες πωλήσεις τους πάνω από το μέσο όρο:

 • Εξυπνος,
 • Toyota,
 • Οπλοστάσου,
 • Ssangyong,
 • Πέρασμα,
 • Renault,
 • Τζίπ,
 • Κία,
 • Hyundai.

Από την πλευρά των γαλλικών εμπορικών σημάτων, αντιπροσωπεύουν το 39,5% των πελατών της Citroën και το 37% στο Peugeot. Μεταξύ των τριών γερμανικών εμπορικών σημάτων, το πιο θηλυκό είναι η Audi (33,5%), μπροστά από τη Mercedes (25,7%) και τη BMW (23,6%).

Τέλος, το Τα κορίτσια αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 10% των αγοραστών Για αθλητικές και πολυτελείς ετικέτες όπως ο Aston Martin, το Lamborghini, το Morgan, το Bentley, το Maserati, το Lotus και το Alpine. Αυτό σημαίνει μόνο τα αγαπημένα αυτοκίνητα των γυναικών δεν είναι εξαιρετικά μοντέλα. Ίσως είναι απλά πιο λογικές και ρεαλιστικές κατά τη στιγμή της αγοράς.

Το θηλυκό φύλο χύνεται λιγότερο σε ηλεκτρικό

Ακόμα πιο ευαίσθητο στην οικολογία, Οι γυναίκες αγοράζουν λιγότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τους άνδρες (1,5% των αγορών τους έναντι 2,3%). Παρά τα πάντα, εμφανίζουν απόρριψη CO2 100 g/km, που είναι 3 g/km χαμηλότερη από αυτή των ανδρών (103 g/km).

Ένα αποτέλεσμα που συνδέεται με την τυπολογία των αγορών τους που επικεντρώνεται στις καϊδαντίνες λιγότερο νόστιμο από τα μεγάλα SUV. Οι γυναίκες αγοράζουν επίσης οχήματα βενζίνης (77%).

Οι αγοραστές είναι κάτω των 30 ετών

Γιατι αυτοι ” είναι ταχύτερα ώριμα και ταχύτερα ανεξάρτητα από τα αγόρια “ Σύμφωνα με τον Eric Champarnaud, πρόεδρο της Autoways, και ότι εισέρχονται στην ενεργό ζωή πιο γρήγορα, είναι μάλλον στην πλειοψηφία στην αγορά ενός αυτοκινήτου μέχρι την ηλικία των 30 ετών. Συνεπώς, αντιπροσωπεύουν το 52% των αγοραστών ηλικίας 18-26 ετών.

Το μερίδιό τους στη συνέχεια καταρρέει έντονα και συνεχώς. Αντιπροσωπεύουν μόνο το 45% των αγοραστών μεταξύ 39 και 47 ετών και κάτω από το 40% των αγοραστών από 59 ετών.

Εκτός από τις διαφορές στην αγοραστική δύναμη μεταξύ ανδρών και κυριών κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης, αυτή η βίαιη μείωση από την πλευρά των γυναικών μετά από 60 χρόνια μπορεί εν μέρει να εξηγηθεί από ένα φαινόμενο της γενιάς. “Οι γυναίκες που είναι 65 ετών σήμερα ήταν 20 ετών το 1975.

Οι γυναίκες αυτής της γενιάς δεν είχαν όλοι μια ενεργή ζωή και την άδεια οδήγησης “, υπογραμμίζει τον Eric Champarnaud. Αυτή η εξέλιξη υποδηλώνει ένα μέλλον όπου το μερίδιο των γυναικών σε όλη την αγορά πρέπει να προχωρήσει. “” “Υποθέτοντας ότι η επίδραση είναι γενετική, μπορεί κανείς να προβλέψει ότι εντός 15 ετών η αγορά θα είναι η ίδια με την ισοτιμία και ότι η διείσδυση των διαφόρων εμπορικών σημάτων θα εξαρτηθεί από την ικανότητά τους να κάνουν αυτοκίνητα που αποπλανούν τις γυναίκες“, Ανάλυση Eric Champarnaud.

Ένα αποτέλεσμα που πρέπει να ληφθεί με τσιμπιδάκια

Ωστόσο, αυτή η μελέτη από την επιχείρηση AutoWays έχει τα όριά της, δεδομένου ότι λαμβάνει υπόψη μόνο Αυτοκίνητα που αγοράστηκαν από γυναίκες που αποφασίζουν μόνοι τους, αγοράζουν μόνοι τους και έχουν μόνο όχημα. Εξ ου και η πλειοψηφία των μικρών αυτοκινήτων, είτε έχουν δύο είτε πέντε πόρτες.

Το γεγονός παραμένει ότι πολλοί από αυτούς ζουν με την οικογένεια και επιλέγουν, με τον σύζυγό τους το σπίτι του σπιτιού. Οι κατασκευαστές δεν είναι λάθος και όλοι αποδίδουν τοΤεράστια επιτυχία των SUV σε αυτές τις κυρίες Ο οποίος, όταν πρόκειται να πάρει τα παιδιά στο σχολείο, στις δραστηριότητές τους ή σε διακοπές, λογικά εγκαταλείψτε τους μικρούς κατοίκους της πόλης. Εκεί Γυναικείο αυτοκίνητο Πάντα τις πιθανότητες και έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του για τα επόμενα χρόνια !

Anne-Charlotte laugier

Anne-Charlotte Laugier, δημοσιογράφος, blogger και μυθιστοριογράφος (Ramsay).