1 στους 2 άτομα λυπάται για την αγορά του ηλεκτρικού τους οχήματος: ποια είναι η γνώμη σας? Ψηφιακά, κορυφαία 20 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Κορυφαία 20 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Contents

Είναι λάθος να το πιστέψουμε, επειδή όλα εξαρτώνται από τους ενσωματωμένους φορτιστές. Το Nove του VE που έχει σχεδιαστεί για ταχεία επαναφόρτιση πρέπει, εκτός από αυτή τη δυνατότητα, να είναι ικανοποιημένη με μια αργή επαναφόρτιση στις υποδοχές τύπου E/F (ενδεχομένως ενισχυμένες). Άλλοι, με επιπλέον φορτιστή 7 kW, θα μπορούν να λειτουργούν τα επιταχυνόμενα τερματικά, αλλά όχι πέρα ​​από περίπου 6,6 kW.

1 στους 2 άτομα λυπάται για την αγορά του ηλεκτρικού τους οχήματος: ποια είναι η γνώμη σας ?

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας θα είχε ωθήσει το 54 % των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των επαναφορτιζόμενων υβριδίων για να μετανιώσουν την επιλογή τους. Θέλαμε να θέσουμε στους αναγνώστες μας την ερώτηση.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

54 %: Είναι το ποσοστό των ιδιοκτητών ηλεκτρικών και επαναφορτιζόμενων υβριδικών αυτοκινήτων που θα μετανιώσουν την αγορά τους μετά την αύξηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα YouGov. Διετέχει η εκκίνηση της Δανίας Monta, που ειδικεύεται στη διαχείριση των σταθμών φόρτισης.

Αυτό το αποτέλεσμα μας εξέπληξε κάπως, καθώς και τους αναγνώστες μας, σύμφωνα με το τμήμα σχολίων του άρθρου μας. Θέλαμε λοιπόν να σας κάνουμε την ερώτηση σε εσάς, αναγνώστες του Ψηφιακό Έχοντας πάρει τη βύθιση στο ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο.

Αντίθετα, να θέτουμε την ίδια ερώτηση με την αρχική μελέτη σε διαφορετικό δείγμα, το έχουμε τροποποιήσει ελαφρώς. Θέλαμε να διαχωρίσουμε αυτή τη μελέτη σε δύο διαφορετικές δημοσκοπήσεις, μία που προοριζόταν για 100 % πελάτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EV), το άλλο για τους επαναφορτιζόμενους πελάτες υβριδίου αυτοκινήτων (PHEV).

Δώστε μας τη γνώμη σας !

Φυσικά, γνωρίζουμε ότι ο αναγνώστης μας δεν είναι αντιπροσωπευτικός όλων των πελατών των επαναφορτιζόμενων αυτοκινήτων ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, παραμένει ενδιαφέρον να σας δώσουμε το πάτωμα στο επίπεδο ικανοποίησής σας ως προς την αγορά ή την ενοικίαση του οχήματός σας, είτε καινούργιο είτε χρησιμοποιείται. Είτε η επιλογή σας λυπάται είτε όχι, θέλαμε επίσης να σας ρωτήσουμε τι σας ικανοποιεί λιγότερο από την εμπειρία σας με το νέο σας όχημα.

Οι δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζονται παρακάτω ? Ελέγξτε ότι ο διαφημιστής σας δεν είναι ενεργοποιημένος ή ότι έχετε αποδεχθεί τη χρήση cookies. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε αυτήν τη σελίδα σε ιδιωτική λειτουργία πλοήγησης.

Η έρευνα αφιερωμένη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (απαντήστε μόνο εάν έχετε αγοράσει ή ενοικιάσει ένα):

Η έρευνα αφιερωμένη σε επαναφορτιζόμενα υβριδικά αυτοκίνητα (απαντήστε μόνο εάν έχετε αγοράσει ή νοικιάσει ένα):

Κορυφαία 20 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με την ηλεκτρική κινητικότητα ? Αυτό δημιουργεί πολλές ερωτήσεις σε εσάς ? Εδώ είναι 20 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν να υπογράψει ένα μοντέρνο αυτοκίνητο, έτσι ώστε η εμπειρία του ηλεκτρικού οχήματος είναι καθοριστικό !

1. Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου καθορίζεται από τις ανάγκες σας

Εάν το Renault Zoé είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Γαλλία, δεν είναι απαραιτήτως το πιο κατάλληλο για τη χρήση σας ή το πιο οικονομικό για εσάς. Από τώρα και στο εξής, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, από το ελατήριο Dacia χαμηλού κόστους έως το πολυτελές sedan Mercedes Eqs !

Πάνω απ ‘όλα, σε κάθε κατηγορία, υπάρχουν τώρα αρκετές προτάσεις. Συγκρίνετε τις προσφορές των κατασκευαστών, δοκιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερα διαφορετικά μοντέλα, αναρωτηθείτε για τις πραγματικές σας ανάγκες στην αυτονομία και τη χρήση που θέλετε να κάνετε από το ηλεκτρικό όχημά σας (μικρά ή μακρά ταξίδια, πόλη, δρόμος ή/και αυτοκινητόδρομος κ.λπ.Ουσία.

2. Ορισμένα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων βιώνουν αδυναμίες

Το τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει ! Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι αδυναμίες που είναι γνωστές σε κάθε μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να εμποδίσουν ή να είναι ασήμαντες στο έργο χρήσης σας. Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε αυτά τα αρνητικά σημεία. Το ιδανικό θα ήταν να το διαβάσετε μετά από δοκιμή οχήματος. Τα μεγάλα αστέρια στην αγορά πήγαν αναγκαστικά στα χέρια μας ! Επίσης, οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στο διαδίκτυο, ειδικά μέσω φόρουμ χρήστη.

Εκτός από τα σφάλματα που μπορούν να έχουν όλα τα αυτοκίνητα (περιορισμένη κατοικία, φινίρισμα, κ.λπ.), το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να προσθέσει τις δικές του αδυναμίες. Για παράδειγμα, η πτώση της ταχείας ισχύος φόρτισης κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδρομών με το Nissan Leaf 2. Στο Bolloré Bluecar και Citroën E-Méhari, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί στους περίπου 60 ° C της θερμοκρασίας των μπαταριών.

3. Η αυτονομία που ανακοινώθηκε για την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν είναι πραγματική αυτονομία

Όπως και με την κατανάλωση θερμικών οχημάτων, η ηλεκτρική αυτονομία που ανακοινώθηκε από τους κατασκευαστές προκύπτει από έναν εναρμονισμένο κύκλο μέτρησης, ο οποίος δεν αντικατοπτρίζει εντελώς την πραγματικότητα. Εξακολουθεί να υπάρχει το καλύτερο με την ισχύ του πρωτοκόλλου WLTP, το οποίο έχει αντικαταστήσει σίγουρα το υπερβολικά αισιόδοξο NEDC.

Για να αποκτήσετε το εύρος δράσης που μπορείτε να ελπίζετε σε σωστές συνθήκες χρήσης (ήπια θερμοκρασία, εξαιρετική καταιγίδα και υψηλή πτώση κ.λπ.), πάρτε περίπου το 20% των αριθμών που επικοινωνεί επισήμως για κάθε μοντέλο.

4. Η οικολογική οδήγηση προάγει την αυτονομία

Για μέγιστη αυτονομία, πρακτική και αναπτύξτε τις οικολογικές σας δεξιότητες. Η πρόβλεψη, η κανονικότητα του ρυθμού, η ανάκτηση ενέργειας σε επιβράδυνση και πέδηση όταν είναι διαθέσιμη, επιλογή της ελάχιστης ενέργειας που καταναλώνει, οδηγώντας από ένα φορτηγό, ξεπερνώντας τα ελαστικά από 0,1 έως 0, 3 ράβδους, παράθυρα λίγο ή μέτρια ανοιχτά για να αποφύγουν το αλεξίπτωτο Επίδραση … τόσες πολλές συνήθειες που χρεώνονται για την ακτίνα δράσης, περισσότερο αν είναι σωρευτικά.

5. Η αυτονομία μειώνεται σοβαρά το χειμώνα

Η προσθήκη των καταναλωτών σε υπηρεσία το χειμώνα (θέρμανση, εξωτερικός φωτισμός, κλπ.), αλλά και μια ορισμένη τεμπελιά της τεχνολογίας λιθίου για να λειτουργήσει κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, μπορεί να μειωθεί κατά 30, 40, 50% και ακόμη περισσότερο η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο χρόνος που αφιερώνεται στις κυκλοφοριακές συμφόρηση είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας. Μια αντλία θερμότητας ή ακόμα και μια (πρόσθετη) θερμική συσκευή αντί για αντίσταση για θέρμανση, ελαχιστοποιεί το φαινόμενο. Πρόσθετες προσπάθειες οικολογικής οδήγησης μπορούν να διαγράψουν εν μέρει το πρόβλημα.

6. Οι μπαταρίες πολυμερούς ιόντων λιθίου αντιστέκονται καλύτερα στο κρύο

Κατά τη γνώμη των τακτικών χρηστών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων εξοπλισμένα με ιδιαίτερα καλά προστατευμένα πακέτα ιόντων λιθίου (Kia Soul EV, Hyundai Ioniq, κλπ.), αυτή η τεχνολογία είναι λιγότερο ευαίσθητη στα χειμερινά κρυολογήματα, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερη απώλεια αυτονομίας.

7. Η αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων έχει βελτιωθεί

Με τα χρόνια, οι μπαταρίες έχουν μεγαλώσει και η τεχνολογία τους έχει βελτιωθεί. Για παράδειγμα, η μπαταρία Zoé αυξήθηκε από 22 σε 52 kWh ! Λογική συνέπεια, η αυτονομία της έχει υπερδιπλασιαστεί. Η Citadine Renault ανακοινώνει τώρα 395 χλμ. Με τον μικτό κύκλο WLTP. Τα νέα SUV του ομίλου Volkswagen, για παράδειγμα το αναγνωριστικό.4, προσφέρετε μέχρι 530 χλμ. Το Tesla Model 3 υπόσχεται περισσότερα από 600 χλμ. Αρκεί να πούμε ότι τα ταξίδια που φαινόταν επικίνδυνα στο παρελθόν μπορούν τώρα να θεωρηθούν χωρίς ανησυχία.

8. Χωρίς δυσφορία με το ZFE

Οι περιοχές χαμηλής εκπομπής θα πολλαπλασιαστούν στη Γαλλία, με την επιβολή της ανάπτυξής τους στις συσσωματώσεις περισσότερων από 150.000 κάτοικοι μέχρι το 2025. Μαζί τους, περιορισμοί κυκλοφορίας. Αλλά οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων δεν θα τεθούν ποτέ στην άκρη, είναι στην καλύτερη δυνατή ταξινόμηση του συστήματος !

9. Το δίκτυο φόρτισης αναπτύσσεται τελικά

Όπως και με τις μπαταρίες, αναπτύσσεται το δίκτυο φόρτισης. Τον Ιούλιο του 2022, υπήρχαν 26.500 σταθμοί ανοιχτοί στο κοινό στη Γαλλία, για συνολικά 67.000 υποδοχές. Στην πλευρά επαναφόρτισης με ταχείες ακροδέκτες (DC DC), εκτός από τους υπερσυμπιεστές Tesla (μερικοί από τους οποίους είναι πλέον ανοιχτοί στον ανταγωνισμό), το δίκτυο Ionity έχει αναπτυχθεί καλά. Το εμπορικό σήμα αρχίζει επίσης να δημιουργεί.

Ωστόσο, τα γρήγορα σημεία φόρτισης είναι μικρότερα από το 10 % του συνόλου. Η μεγάλη πλειοψηφία των βύσματος είναι τερματικά 22 kW με εναλλασσόμενο ρεύμα, κομμένο ιδιαίτερα για το Renault Zoé ! Το δίκτυο αναπτύσσεται χάρη στη συμμετοχή των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ιδίως του Carrefour.

10. Για έλεγχο πριν από την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου: η μέγιστη ισχύς τερματικού και η αποτελεσματική ισχύς φόρτισης

Οι αντιπρόσωποι δεν είναι πάντα πολύ σαφείς με τους πελάτες όταν πρόκειται να μιλήσουμε για επαναφόρτιση στον δημόσιο χώρο. Μερικές φορές προτείνουν ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εξοπλισμένο για το γρήγορο τερματικό 50 kW μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ένα επιταχυνόμενο τερματικό στο μέγιστο του, δηλαδή 22 kW ισχύος.

Είναι λάθος να το πιστέψουμε, επειδή όλα εξαρτώνται από τους ενσωματωμένους φορτιστές. Το Nove του VE που έχει σχεδιαστεί για ταχεία επαναφόρτιση πρέπει, εκτός από αυτή τη δυνατότητα, να είναι ικανοποιημένη με μια αργή επαναφόρτιση στις υποδοχές τύπου E/F (ενδεχομένως ενισχυμένες). Άλλοι, με επιπλέον φορτιστή 7 kW, θα μπορούν να λειτουργούν τα επιταχυνόμενα τερματικά, αλλά όχι πέρα ​​από περίπου 6,6 kW.

11. Χειριστές που προωθούν την περιαγωγή

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να διασχίσει τη Γαλλία με ένα συμβατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο (εξαιρουμένων του Tesla) προσαρμόζοντας την επαναφόρτιση με μόνο μια τραπεζική κάρτα ή χρησιμοποιώντας μόνο σήμα ενός φορέα εκμετάλλευσης. Η κατάσταση έχει εξελιχθεί χάρη στην αρχή της περιαγωγής με την οποία είναι δυνατόν να πληρώσετε σε ένα δίκτυο χρησιμοποιώντας μια κάρτα από άλλο δίκτυο ή έναν χειριστή φόρτισης, για παράδειγμα η κάρτα Pass Chargemap.

12. Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα κάμπινγκ και τα εμπορικά κέντρα είναι εξοπλισμένα με τερματικά

Όλο και περισσότερες εγκαταστάσεις που καλωσορίζουν το κοινό είναι εξοπλισμένα σε τερματικά, μερικοί εκμεταλλεύονται την επαναφόρτιση στον προορισμό τους που αναπτύσσεται η Tesla, ιδίως σε καλά -εξοπλισμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια, καζίνο και εμπορικές ζώνες. Ο εξοπλισμός μπορεί επίσης να προγραμματιστεί για να φιλοξενήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα από άλλες μάρκες.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει, συχνά διπλασιάζεται με άλλες υποδομές για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μεγαλύτερου αριθμού συνδεδεμένων μοντέλων. Πριν από τη διαμονή του τουρίσματος ή για διακοπές, η διαβούλευση του ιστότοπου ChargEmap μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για να βρείτε τα καταστήματα που βοηθούν την ηλεκτρική κινητικότητα.

13. Ενεργειακή ανεπάρκεια: δεκάδες εκατομμύρια υποδοχές για να σας βοηθήσουν

Ένα πράγμα που δεν ξεχνάμε ποτέ: Σε περίπτωση επικείμενης κίνδυνος ενεργειακής αποτυχίας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μια απλή πρίζα σας επιτρέπει να βοηθήσετε. Βεβαίως, μπορεί να είναι απαραίτητο να περιμένετε μία ή περισσότερες ώρες, -όχι απαραίτητα χαμένο -αλλά είναι δυνατόν να ζητήσετε έναν έμπορο, μια διοίκηση, έναν αγρότη, ένα πάρκο ψυχαγωγίας … και ακόμη και ένα άτομο αν η ανάγκη, Για να βρείτε αρκετή ενέργεια για να φτάσετε στον επόμενο τερματικό ή να φτάσετε στον προορισμό. Που δεν είναι δυνατό με θερμικό αυτοκίνητο !

14. Δικαίωμα για να πάρετε

Στη Γαλλία, οι κανονισμοί στα δεξιά για να προχωρήσουν. Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη εγκατάσταση σε χώρο στάθμευσης κτιρίων για διαμονή, είναι απαραίτητο να περάσετε από τη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών. Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών προσφέρουν προσφορές που διευκολύνουν τη λειτουργία και δημιουργούν ένα ειδικό σύστημα χρέωσης.

Συνολικά, το άρθρο 41 του νόμου TECV N ° 2015-992 της 17ης Αυγούστου 2015 διορθώνει 7 εκατομμύρια σημεία επαναφόρτισης για ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα ο ελάχιστος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί μέχρι το 2030. Οι ελάχιστες ποσοστώσεις σε αφοσιωμένες προ-ομάδες καθορίζονται ως ποσοστό για τους χώρους στάθμευσης των κτιρίων για την κύρια χρήση κατοικιών, τριτοβάθμιας, βιομηχανικής, καλωσορίζοντας μια δημόσια υπηρεσία, αποτελώντας ένα εμπορικό σετ ή καλωσορίζοντας μια ταινία shows.

15. Προς όλο και πιο καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο αντίκτυπος στο περιβάλλον ενός ηλεκτρικού οχήματος εξαρτάται από την αλυσίδα εφοδιασμού στις πρώτες ύλες, την κατασκευή των στοιχείων του οχήματος, την ηλεκτρική πηγή για επαναφόρτιση, τη χρήση του μηχανήματος, την ανακύκλωση της στη ζωή. Το κοβάλτιο, το οποίο εισέρχεται στη σύνθεση των μπαταριών, είναι ένα δυνητικά μαύρο σημείο, λόγω του απάνθρωπου έργου που προκαλείται μερικές φορές στα παιδιά να το εξαγάγουν.

Κάτω από την πίεση των ΜΚΟ, οι κατασκευαστές του VE έκαναν πειστικές δεσμεύσεις για πιο αποδεκτή προμήθεια. Η BMW έχει δείξει πώς να φτιάξετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πολύ λιγότερο νερό. Με την άσκηση της οικολογικής οδήγησης, καταφέρνουμε να περιορίσουμε το μερίδιο των σωματιδίων τριβής (ελαστικά, κάλυψη δαπέδου, φρένα) που δεν είναι αμελητέα.

Οι μπαταρίες πρόσφυσης μπορούν να έχουν μια δεύτερη ζωή για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας. Η τελική ανακύκλωσή τους δημιουργείται καθώς τα πακέτα ιόντων λιθίου φτάνουν στο τέλος της ζωής του. Τα σήματα προέρχονται από παντού για να καταθέσουν σε αυτό που είναι δυνατόν να κάνουμε και τι είναι συγκεκριμένα για να γίνει το VE πιο ενάρετο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του.

16. Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για ένα πιο ενάρετο VE

Στη Γαλλία, το μερίδιο της θερμικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μειώνεται, προς όφελος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η πυρηνική είναι ωστόσο πολύ παρόν, η οποία μπορεί να αποτελέσει ψυχολογικό εμπόδιο. Αλλά είναι ήδη δυνατή η ανάπτυξη του τμήματος του ENR στο μείγμα ενέργειας οδηγώντας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Έτσι επιλέγοντας μία από τις πολλές πράσινες προσφορές που προσφέρουν οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, από το πιο μαχητικό (Enercoop), σε εκείνες των ιστορικών εταιρειών (EDF, Total, κλπ .Ουσία. Εάν η ηλεκτρική ενέργεια στα αλιεύματα προέρχεται από το κοινό μείγμα, αυτό που αγοράστηκε και στην πραγματικότητα εγχύθηκε στο δίκτυο είναι πολύ ενάρετη. Μια άλλη δυνατότητα: Για παράδειγμα, για να παράγετε την ενέργειά σας, από ηλιακούς συλλέκτες.

17. Ευρωστία της μπαταρίας έλξης

Κατά την εκτόξευση στην αγορά στις αρχές του 2010 των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της τρέχουσας γενιάς στις αρχές του 2010, προέκυψε το ζήτημα της διάρκειας ζωής των μπαταριών. Πόσο καιρό θα μπορούσαν να διαρκέσουν: 5, 8, 10 και άνω ? Για πόσα χιλιόμετρα: 50.000, 100.000, 150.000 χιλιόμετρα και πέρα ? Τώρα ξέρουμε περισσότερα.

Ορισμένες τεχνολογίες μπαταριών είναι καλύτερες από άλλες και καθιστούν δυνατή την εκμετάλλευση ενός πακέτου ιόντων λιθίου. Ο χρόνος διέλευσης και η χρήση (συμπεριλαμβανομένης της θέρμανσης των κυττάρων) είναι οι δύο παράγοντες που προχωρούν στη γήρανση της μπαταρίας. Συνολικά, μπορούμε να υπολογίσουμε σε 8-10 χρόνια κατά μέσο όρο και περισσότερα από 100.000 χλμ. Με ένα νέο πακέτο. Όσο περισσότερο οδηγείτε, τόσο περισσότερο ο πάγκος θα είναι σε θέση να γυρίσει με τις ίδιες μπαταρίες. Από την άλλη πλευρά, στις 5.000 χιλιόμετρα ετησίως, μην σκοπεύετε να φτάσετε τα 100.000 χιλιόμετρα με το ίδιο πακέτο.

18. Ενοικίαση για να απαλλαγείτε από τη γήρανση της μπαταρίας

Η επικοινωνία των κατασκευαστών είναι μέχρι σήμερα μάλλον κακή στις συνθήκες και η τιμή αντικατάστασης των μπαταριών έλξης που έχουν γίνει πολύ χαμηλές για σωστή άνεση χρήσης σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι δυνατόν να παρακάμψετε το πρόβλημα με την επαίνεση (LLD) ολόκληρο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή μόνο η μπαταρία.

Όλοι οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν αυτήν την τελευταία επιλογή, αλλά είναι δυνατόν στη Renault (η οποία το έχει επιβάλει εδώ και πολύ καιρό), η Nissan και η Smart, για παράδειγμα. Κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, η μπαταρία αλλάζει αυτόματα, η οποία έχει πάντα ελάχιστη αυτονομία καθ ‘όλη τη χρήση του οχήματος.

19. Υπάρχουν επίσης καλές προσφορές

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι μοντέρνο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους κατασκευαστές να κάνουν προωθήσεις. Όπως και με άλλα αυτοκίνητα, θα είναι μεγαλύτερα όταν το όχημα είναι ηλικία. Για παράδειγμα, η Nissan είναι πάντα γενναιόδωρη στο φύλλο του ! Μερικοί πράκτορες παρουσιάζονται επίσης στην οθόνη Web ελκυστικών τιμών.

20. Υπάρχουν πάντα βοήθεια για αγορά

Εάν το ποσό δεν υπερβαίνει το 27% του κόστους απόκτησης, συμπεριλαμβανομένου του φόρου του οχήματος, αυξήθηκε εάν το κόστος ενοικίασης της μπαταρίας -,Αγορά νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου συνοδεύεται στη Γαλλία με περιβαλλοντικό μπόνους 6.Ευρώ.

Σημείωση: Αυτή η βοήθεια συχνά αφαιρείται από τις τιμές που προβάλλονται από τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες. Σε αυτό μπορεί να προστεθεί ένα μπόνους μετατροπής στο ποσό των 2.500 ευρώ εάν η λειτουργία συνοδεύεται από την καταστροφή ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου ή ενός ελαφρού χρησιμότητας ντίζελ που καταχωρήθηκε πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011 ή ένα μοντέλο βενζίνης για πρώτη φορά πριν από την 1η Ιανουαρίου 2006.

Υπάρχουν επίσης τοπικά βοηθήματα αγοράς, τα οποία συνδυάζουν αυτά του κράτους.

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα για τα νέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ?