Αριθμός στο 09: Είναι προσαυξημένοι? Επίλυση, Τηλέφωνο: Ποιο θα σας καλέσει με αριθμό το 09 μετά την 1η Ιανουαρίου? | Πληροφορίες TF1

Τηλέφωνο: Ποιο θα σας καλέσει με αριθμό το 09 μετά την 1η Ιανουαρίου

Αυτοί οι σταθεροί αριθμοί μπορεί να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται από άτομα, ακόμη και όταν θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί ARCEP. Μεταξύ αυτών των αριθμών, ορισμένοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αριθμοί κλήσης με αυτοματοποιημένα συστήματα κλήσεων και μηνύματα αποστολής.

Αριθμός στο 09: Είναι προσαυξημένοι ?

Καλημέρα,
Δεν νομίζω ότι δεδομένου ότι θεωρούνται σταθεροί αριθμοί τηλεφώνου (VoIP).
Ωστόσο, είμαι σαν εσένα, θα ήθελα να έχω επιβεβαίωση.

Οι δημοσιεύσεις δημοσιεύθηκαν 51750 Ημερομηνία εγγραφής Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008 Κατάσταση συντονιστή τελευταία παρέμβαση 24 Σεπτεμβρίου 2023 12 185
5 Απριλίου 2008 στις 4:15 μ.μ

Τίποτα δεν λέει για το ίδιο το θέμα, αλλά απλά για να σας πω ότι είστε μπαλισμένοι με το SMS σας “verbiage”. Σοβαρή αν ήμουν ο συντονιστής αυτού του φόρουμ, θα απαγορεύσω αδίστακτα οποιοδήποτε γραπτό μήνυμα με αυτό το λεξιλόγιο Pauvr ‘. Συνοπτικά “Όχι Cervo. με ένα “o” φυσικά.

Οι δημοσιεύσεις δημοσιεύθηκαν 51750 Ημερομηνία εγγραφής Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008 Κατάσταση συντονιστή τελευταία παρέμβαση 24 Σεπτεμβρίου 2023 12 185> n.
18 Φεβρουαρίου. 2009 στις 19:24

Κατ ‘αρχήν, γίνεται, διότι σαφώς αποκλείεται από τον Χάρτη CCM, αλλά δυστυχώς είμαστε λίγο συγκλονισμένοι από αυτό το είδος “μηνυμάτων”.

Ταυτόχρονα, δεν είμαι σίγουρος ότι η λέξη “σήμανση” είναι πολύ γαλλική. Ακόμα κι αν συμφωνώ. στο παρασκήνιο!

Τηλέφωνο: Ποιο θα σας καλέσει με αριθμό το 09 μετά την 1η Ιανουαρίου ?

Από την 1η Ιανουαρίου, οι αριθμοί τηλεφώνου που ξεκινούν με 06 και 07 θα προορίζονται για άτομα.

Οι άλλοι τύποι επικοινωνίας θα πρέπει να μεταβούν σε άλλες κατηγορίες αριθμών, συμπεριλαμβανομένων 09.
Ωστόσο, αυτά μπορούν πάντα να χρησιμοποιηθούν από άτομα.

Ο Arcep κάνει τον καθαρισμό στη διανομή αριθμών τηλεφώνου. Σε μια ανησυχία για τη διευκρίνιση, ο ρυθμιστής τηλεπικοινωνιών ζητά να μπορέσουν οι αριθμοί που ξεκινούν με 06 και 07. Εάν οι 09 θα χρησιμοποιηθούν για ανταλλαγές με πλατφόρμες όπως τα τηλεφωνικά κέντρα, μπορούν ωστόσο να χρησιμοποιηθούν από άτομα.

Σταθερούς αριθμούς ειδικότερα στο εξωτερικό

Η αρίθμηση στο 09, που εισήχθη τον Δεκέμβριο του 2005, αρχικά διατέθηκε κυρίως στις προσφορές τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένα άτομα θα μπορούσαν επίσης να έχουν σταθερούς αριθμούς το 09. Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τις υπηρεσίες πελατών. Κατατάσσονται ως ευέλικτοι, οι αριθμοί στο 09 δεν ήταν αρχικά συνδεδεμένοι σε μια γεωγραφική περιοχή, σε αντίθεση με τα 01, 02, 03, 04 και 05.

Ωστόσο, το εξωτερικό έχει ειδικούς γεωγραφικούς αριθμούς, οι οποίοι ξεκινούν με 09. Έτσι, στη Γκουαντέλου, τον Άγιο Μαρτίν και τον Άγιο-Μπαρθέμ, οι σταθεροί αριθμοί ξεκινούν με 09475. Στη Γουιάνα, ο αριθμός αρχίζει με το 09476, στη Μαρτινίκα, είναι 09477, στην επανένωση, 09478 και στο Mayotte, 09479.

Αυτοί οι σταθεροί αριθμοί μπορεί να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται από άτομα, ακόμη και όταν θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί ARCEP. Μεταξύ αυτών των αριθμών, ορισμένοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αριθμοί κλήσης με αυτοματοποιημένα συστήματα κλήσεων και μηνύματα αποστολής.

Επιπλέον, οι αριθμοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανταλλαγές “Εμπορικός”, Μεταξύ ενός ατόμου και ενός “Τεχνική πλατφόρμα”, Πρέπει να είναι αυτόματα μεταξύ 0937 και 0939. Για παράδειγμα, αφορά πλατφόρμες όπως doctolib, οδηγοί VTC ή υπηρεσίες παράδοσης. Αυτά τα “Εφημικές σχέσεις”, Όπως ορίζεται από το ARCEP, θα είναι επομένως σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα.

Γράφοντας tf1info

Στο
ίδιο θέμα

Αριθμός τηλεφώνου 09

Ο αριθμός 09 είναι επίσης γνωστός ως Cristal Number είναι ένας γαλλικός αριθμός που δεν επιβαρύνεται με το πρόθεμα 09. Σε αντίθεση με τους τοπικούς αριθμούς 01.02,03,04,05, ένας αριθμός 09 δεν έχει ακριβή γεωγραφική περιοχή. Ο αριθμός των κρυστάλλων δημιουργήθηκε με το νόμο του εκσυγχρονισμού της οικονομίας που απαγορεύει τη χρήση προσαυξρωμένων αριθμών για επικοινωνίες που συνδέονται με το αρχείο που ακολουθεί και καταγγελίες.

Γιατί να πάρετε έναν αριθμό 09 για την εταιρεία μου ?

Ένας εθνικός αριθμός

Οι αριθμοί 09 είναι εθνικοί αριθμοί, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τις εταιρείες που επιθυμούν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους σε εθνικό επίπεδο

Απρόβλεπτος

Απρόβλεπτος

Ο αριθμός 09 είναι ένας αριθμός που δεν έχει σχεδιαστεί, οι πελάτες μπορούν επομένως να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή σας στην ίδια τιμή με έναν κλασικό αριθμό. Διαχειριστές τηλεπικοινωνιών (Bouygues, Orange, Free, SFR.) προσφέρετε κλήσεις σε αριθμούς στο 09 επειδή επιτρέπει στον ανταποκριτή να επισυνάψει εύκολα την επιχείρησή σας τηλεφωνικά με το κόστος μιας τοπικής επικοινωνίας.

Το Banner ενεργοποιήστε τον εικονικό σας αριθμό σε μερικά κλικ

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους αριθμούς 09

Σε περίπτωση κίνησης τι να κάνω;

Πελατειακες σχεσεις ?

Χάρη στον νόμο του εκσυγχρονισμού της οικονομίας, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μετά τις πωλήσεις δωρεάν με μη και να μετονομάζουν αριθμούς σε αντίθεση με τους αριθμούς 08

Πώς λειτουργεί το πρότυπο εικονικού τηλεφώνου;

Πώς να δημιουργήσετε έναν αριθμό 09?

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε απευθείας, για να επικοινωνήσετε απευθείας από τους υπαλλήλους σας χωρίς να περάσετε από το τηλεφωνικό πρότυπο.

Δείξτε έναν αριθμό που ξεκινά από το 09 θα βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας.

Συχνές ερωτήσεις στους αριθμούς 09

Πόσο είναι ένας αριθμός 09?

Οι αριθμοί 09 είναι με κόστος τοπικής επικοινωνίας.

Πόσο καιρό μπορώ να ενεργοποιήσω τον γεωγραφικό μου αριθμό 09 ?

Αποκτήστε τον γεωγραφικό σας αριθμό 09 με τυπικό τηλέφωνο σε μερικά κλικ χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Οι αριθμοί τηλεφώνου 09 πληρώνουν ?

Όχι, αυτοί δεν είναι προσαγωγικοί αριθμοί, οι αριθμοί 09 είναι με κόστος τοπικής επικοινωνίας.

Λογότυπο αναθεώρησης TrustPilot

Το Standard Online είναι το αγαπημένο τηλεφωνικό πρότυπο για χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να αποκτήσετε εύκολα ένα πραγματικό επιχειρηματικό πρότυπο με εικονικό αριθμό χωρίς τεχνικές γνώσεις. Σε λίγα λεπτά δημιουργήστε το εικονικό πρότυπό σας διαμορφώνοντας το μήνυμα υποδοχής σας, περιμένοντας και κλείσιμο. Διαχειριστείτε τα χρονοδιαγράμματα σας, προγραμματίστε τις ανακατευθύνσεις των κλήσεων σας, συμβουλευτείτε τα φωνητικά σας μηνύματα, καλέστε εμφανίζοντας τον τυποποιημένο online αριθμό σας. Λάβετε ένα πραγματικό εικονικό πρότυπο με ηλεκτρονική διαχείριση σε κινητό και απλοποιημένο υπολογιστή για την επιχείρησή σας