Πώς να αντιταχθείτε στην πιστωτική σας κάρτα? Διαδικασίες από τράπεζες, Τραπεζική κάρτα: Αριθμοί στη Γαλλία και στο εξωτερικό

Αντιπολίτευση στην τραπεζική κάρτα: Οι αριθμοί που πρέπει να γνωρίζουν

Contents

Γενικά, η αντίθεση με την τραπεζική σας κάρτα είναι δωρεάν σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή δόλιας χρήσης. Ωστόσο και σύμφωνα με την τράπεζά σας, η αντίθεση μιας πιστωτικής κάρτας μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα έξοδα που θα σας τιμολογηθούν τον επόμενο μήνα:

Τι να κάνετε σε περίπτωση απώλειας της τραπεζικής σας κάρτας ?

Ως κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού, ορισμένες καταστάσεις συνεπάγονται γρήγορα αντίδραση ! Αυτό συμβαίνει όταν η κάρτα σας έχει χαθεί ή κλαπεί ή όταν είστε θύμα απάτης στα μέσα πληρωμής σας. Σε περίπτωση συμβάντων στην τραπεζική σας κάρτα, ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ? Υπάρχουν προθεσμίες για να κάνετε αντιπολίτευση στην τραπεζική σας κάρτα ? Πρέπει να στείλουμε μια επιστολή αντιπολίτευσης τραπεζών ? Ακολουθήστε τον οδηγό, εξηγούμε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της τραπεζικής σας κάρτας !

Πώς να αντιταχθείτε στην τραπεζική σας κάρτα ?

Βήμα 1- Είτε αντιτίθενται στο τηλέφωνο είτε στο διαδίκτυο, το κέντρο της αντιπολίτευσης Η κάρτα σας θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον αριθμό της τράπεζας 16 -DIGIT, καθώς και την ημερομηνία λήξης του. Εάν δεν τα γνωρίζετε από την καρδιά ή δεν τα έχετε σημειώσει, επικοινωνήστε απευθείας με το υποκατάστημα της τράπεζάς σας, το οποίο μπορεί να σας παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Στη συνέχεια, θα σας γνωστοποιήσετε μια αναφορά ή έναν αριθμό εγγραφής που θα πρέπει να κρατήσετε. Σημειώστε επίσης την ημερομηνία και την ώρα της κλήσης σας, σε περίπτωση οποιασδήποτε επακόλουθης παρατήρησης.

 • Από το τηλέφωνο : Όλες οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει μια υπηρεσία εντελώς αφιερωμένη στις αντιθέσεις. Θα βρείτε τον αριθμό των τελευταίων στις γενικές προϋποθέσεις σας, σε απευθείας σύνδεση ή στον πίνακα σύγκρισης.
 • Στο Ιντερνετ, Συχνά από την ασφαλή περιοχή πελάτη σας. Όχι όλες οι παραδοσιακές τράπεζες προσφέρουν αυτή την ευκολία, αλλά αυτό συμβαίνει γενικά για τις ηλεκτρονικές τράπεζες. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, προτιμήστε αυτό σημαίνει, λιγότερο ακριβό από μια τηλεφωνική επικοινωνία που είναι πιο σημαντική από μια σύνδεση ιστού.

Στάδιο 2 – Εάν η κάρτα έχει κλαπεί και/ή χρησιμοποιείται για δόλιες αγορές, Πρέπει να υποβάλετε καταγγελία. Πράγματι, πρέπει να γίνει μια δήλωση κλοπής σε αστυνομικό τμήμα ή χωροφυλακή. Η αντιγραφή των πρακτικών ή της απόδειξης καταγγελίας θα ζητηθεί από τον τραπεζικό σας οργανισμό. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, επικοινωνήστε με την πρεσβεία ή το προξενείο σας.

Στάδιο 3 – Τέλος, η αντιπολίτευση μέσω τηλεφώνου πρέπει να επιβεβαιωθεί αμέσως στην τράπεζά σας με επιστολή που αποστέλλεται με εγγραφή με αναγνώριση παραλαβής: Δηλώνετε την απώλεια ή την κλοπή της κάρτας σας. Εάν πρόκειται για πτήση, θα πρέπει να φτάσετε στην απόδειξη ή αντίγραφο των πρακτικών που έγιναν στην αστυνομία ή στις υπηρεσίες της Gendarmerie.

Εάν η αποστολή αυτής της επιστολής δεν είναι πάντα υποχρεωτική, θα σας δώσει οποιαδήποτε ευθύνη που συνδέεται με τη χρήση της κάρτας σας και θα αποφύγει οποιαδήποτε πιθανή διαφορά. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο του μοντέλου επιβεβαίωσης της αντιπολίτευσης που σας παρέχουμε !

Επιστολή αντιπολίτευσης CB

Ποιες είναι οι προθεσμίες για την αντίθεση μιας τραπεζικής κάρτας ?

Πρέπει να αντιταχθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, Επειδή έχετε μόνο 48 ώρες γενικά. Πράγματι, οι περισσότερες τραπεζικές συμβάσεις προβλέπουν αυτή την περίοδο (που είναι το ελάχιστο χρονικό διάστημα). Να είστε προσεκτικοί, εάν καθυστερήσετε στην αντιπολίτευση, η τράπεζά σας μπορεί να σας κατηγορήσει για αμέλεια, η οποία θα διαγράψει ή θα μειώσει την αποζημίωση που παρέχεται από το σώμα σας.

Η αντιπολίτευση στην κάρτα σας τίθεται σε ισχύ κατά τη στιγμή του αιτήματός σας Μέσω τηλεφώνου ή σε απευθείας σύνδεση: Η πιστωτική κάρτα θα γίνει άμεσα άχρηστη και δεν θα θεωρείται πλέον υπεύθυνος για τα ποσά που έχουν ληφθεί.

Εάν είστε θύμα της τραπεζικής απάτης, σημειώστε ότι έχετε Μια περίοδος δήλωσης 70 ημερών (από την ημερομηνία επεξεργασίας της δήλωσης του λογαριασμού σας) για να ζητήσετε την επιστροφή των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη θέλησή σας. Καμία λειτουργία δεν θα επιστραφεί εάν σημειωθεί αργότερα.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κάρτας, θα πρέπει να ζητήσετε ανανέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξετάσουμε ξανά τις διάφορες προσφορές τραπεζών και ποιος ξέρει πώς να αλλάξει την εγκατάσταση ! Ο συγκριτής μας σας δίνει μια σαφή και συνοπτική προεπισκόπηση των καλύτερων προσφορών στην αγορά. Επιπλέον, σε περίπτωση αλλαγής εγκατάστασης, οι τραπεζικοί εμπειρογνώμονες θα φροντίσουν όλα τα βήματα για εσάς.

Καθησυχάστε με εικονογράφηση

Η καλύτερη τραπεζική προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

Πώς να φτιάξετε ένα Αντιπολίτευση της κάρτας σύμφωνα με την τράπεζά σας ?

Επικοινωνήστε για την αντιπολίτευση CB 7 ημέρες την εβδομάδα + 24 ώρες την ημέρα Τέλη αντιπολίτευσης τραπεζών Ετήσια απώλεια τιμών ή ασφάλιση πτήσης CB
09 69 39 92 91 12,60 € 24 €
Φιλανθρωπική τράπεζα 01 77 86 24 24 8 € 28,80 €
Θήκη 09 69 36 39 39 9,30 € 18.30 €
3639 (επιλογή 2) 13 € 23 €
BNP Paribas 08 20 82 00 02 (0,12 € / λεπτό) 12,60 € 26,50 €
αμοιβαία πίστη 03 88 40 10 00 + online 12,50 € 26 €
09 69 39 77 77 (€ 0,35 / λεπτό) 16 € 30 €
09 69 32 03 10 (διαφορετικά για υψηλότερο CB) 18,50 € 34,80 €
01 43 63 15 15 + online 12,60 € 26,50 €

Δηλαδή: Τα έξοδα αντιπολίτευσης της τραπεζικής κάρτας αντιστοιχούν στο ποσοστό ανανέωσης των τραπεζών. Η τιμή που υποδεικνύεται αντιστοιχεί σε μια συμβατική τραπεζική κάρτα (για παράδειγμα, μπορεί να είναι πιο ακριβή κάρτα.

Ποιος είναι ο αριθμός που αντιτίθεται στην τραπεζική κάρτα ?

 • Όπως είδαμε, ο απλούστερος τρόπος Για να αντιταχθείτε στο τηλέφωνο είναι να επισυνάψετε άμεσα την υπηρεσία της τράπεζάς σας αφιερωμένη στις αντιθέσεις. Μπορεί πάντα να φτάσει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είναι επίσης το λιγότερο ακριβό μέσο, ​​αφού στην πλειονότητα των τραπεζικών οργανισμών, η κλήση είναι δωρεάν.
 • Μπορείτε επίσης να καλέσετε 08 92 70 57 05. Αυτός ο διατραπεζικός φωνητικός διακομιστής είναι κοινός σε όλες τις τράπεζες. Είναι επίσης προσβάσιμο 24/7 από τη Γαλλία και τα υπερπόντια τμήματα (DOM). Αυτό το κέντρο αντιπολίτευσης θα σας βάλει σε επικοινωνία με το κέντρο που συνδέεται με την κάρτα σας (ανεξάρτητα από τον τύπο του ή αν είναι εθνικό ή διεθνές, για παράδειγμα). Με τη μετάβαση από αυτόν τον διακομιστή, η υπηρεσία είναι πληρωτέα: € 0.34 / κλήση + Τιμή κλήσης. Από το εξωτερικό, αυτό το κέντρο αντιπολίτευσης μπορεί να φτάσει στο +33 4 42 60 53 03.
 • Τέλος, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με 118 400. Η υπηρεσία τραπεζικής κάρτας 118400 έχει δημιουργηθεί από το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θέσεις). Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι και πάλι να τεθεί σε επαφή με τις υπηρεσίες της τράπεζάς σας, ώστε να επεξεργαστεί το αίτημά σας αντιπολίτευσης. Μπορείτε επίσης να φτάσετε σε αυτά 24/7, αλλά η Bank Card της αντιπολίτευσης 118400 είναι πιο ακριβή: € 2,99 / κλήση + € 2,99 / λεπτό.

Μόνο μερικές εγκαταστάσεις δεν συνδέονται με αυτά τα διατραπεζικά κέντρα της αντιπολίτευσης. Εάν αυτή η κατάσταση απαιτεί να αναζητήσετε και να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται από την τράπεζά σας, το πλεονέκτημα είναι ότι η επικοινωνία θα είναι συχνά φθηνότερη από ό, τι με τη μετάβαση στις υπηρεσίες τους.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να κάνετε μια αντιπολίτευση τραπεζών ?

Υπάρχουν μόνο 3 καταστάσεις όπου ο κάτοχος μιας κάρτας πρέπει να αντιταχθεί επιτακτικά στην κάρτα του και αυτό το συντομότερο δυνατό:

 1. Σε περίπτωση απώλειας της πιστωτικής κάρτας.
 2. Σε περίπτωση κλοπής της τραπεζικής κάρτας.
 3. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής κάρτας (αγορές στο Διαδίκτυο που δεν έχετε κάνει μετά τη χρήση των αριθμών CB σας ή χάρη σε ένα αντίγραφο της μαγνητικής διαδρομής της κάρτας, για παράδειγμα.

Μπορούμε να αντιταχθούμε σε μια πληρωμή με τραπεζική κάρτα ? Να είστε προσεκτικοί, η αντίθεση με την πιστωτική σας κάρτα δεν είναι μια ασήμαντη πράξη. Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να ακυρώσετε τη συνολική χρήση του CB σας λόγω σύγκρουσης με έναν έμπορο για μια πληρωμή, για παράδειγμα. Ομοίως, η αντίθεση με την τραπεζική σας κάρτα για μια άμεση χρέωση που θέλετε να ακυρώσετε δεν είναι επιλέξιμη: θα πρέπει να αρνηθείτε ή να μην δείτε μια απλή τράπεζα άμεση χρέωση ή πληρωμή με κάρτα, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο της τράπεζάς σας που θα μεταδώσετε τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε.

Τι αντιπολίτευση κοστίζει τραπεζική κάρτα ?

Γενικά, η αντίθεση με την τραπεζική σας κάρτα είναι δωρεάν σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή δόλιας χρήσης. Ωστόσο και σύμφωνα με την τράπεζά σας, η αντίθεση μιας πιστωτικής κάρτας μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα έξοδα που θα σας τιμολογηθούν τον επόμενο μήνα:

 • Εάν περάσατε από μια πλατφόρμα ή ένα κέντρο αντιπολίτευσης ή εάν ο αριθμός της υπηρεσίας αντιπολίτευσης της τράπεζάς σας πληρώνει, τότε θα είστε υπεύθυνοι για αυτά τα ποσά.
 • Η τιμή της ανανέωσης της τραπεζικής κάρτας (δηλαδή την κατασκευή της νέας κάρτας, την παροχή νέου μυστικού κώδικα και την αποστολή αυτών μέσω ταχυδρομείου). Συχνά περιλαμβάνεται μεταξύ € 8 και € 22 €.
 • Τέλος, ορισμένοι οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση Κόστος που ονομάζεται αντιπολίτευση ή αρχείο, συχνά μεταξύ € 7 και 20 €. Σε περίπτωση κλοπής της πιστωτικής σας κάρτας, μεταδίδετε τα πρακτικά που δόθηκαν από την αστυνομία να απαλλάσσονται από αυτά τα έξοδα !

Όλα αυτά τα ποσά και η ύπαρξή τους πρέπει να υποδεικνύονται σύμφωνα με τις γενικές συνθήκες της τραπεζικής σας σύμβασης, στο κεφάλαιο “Services Rate”.

Τι επιστρέφετε στην τραπεζική σας κάρτα μετά την αντιπολίτευση ?

Επιστροφή χρημάτων στις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από το αίτημα της αντιπολίτευσης σας:

 • Εάν ο μυστικός κωδικός σας έχει χρησιμοποιηθεί: Υπάρχει ένα franchise ύψους € 50, δηλαδή ένα ποσό που θα παραμείνει σε βάρος σας. Τα υπόλοιπα θα επιστραφούν. Με άλλα λόγια, η τράπεζά σας θα πρέπει να πιστέψει όλες τις δόλες λειτουργίες στο λογαριασμό σας μόλις το ποσό υπερβαίνει το ανώτατο όριο € 50.
 • Εάν ο μυστικός σας κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί: Η επιστροφή της τράπεζας είναι γεμάτη, ανεξάρτητα από τα ποσά που δαπανώνται με δόλο, ακόμη και αν η κάρτα σας έχει πλαστογραφηθεί ή εκτρέπεται.

Από την άλλη πλευρά, η ευθύνη σας μπορεί να εμπλακεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζά σας δεν υποχρεούται να σας επιστρέψει εάν αποδεικνύει:

 • Ότι έχετε δείξει σοβαρό σφάλμα ή αμέλεια (Εάν έχετε γνωρίσει τα στοιχεία της τράπεζάς σας ή αν έχετε παρατηρήσει τον εμπιστευτικό σας κωδικό στην κάρτα σας για παράδειγμα).
 • Ότι προσπαθήσατε να εξαπατήσετε, Κάνοντας για παράδειγμα μια ψευδή δήλωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας σας για να σας κάνει να αντισταθμίσετε τις δαπάνες με ανέντιμο τρόπο.

Επιστροφή χρημάτων για επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά τη δήλωση της αντιπολίτευσης σας:
Όλες οι ψευδείς επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν με το CB σας μετά την καταγραφή της αντιπολίτευσης φροντίζεται από τον τραπεζικό σας οργανισμό.

Τι να κάνετε σε περίπτωση απώλειας τραπεζικής κάρτας ?

Η διαδικασία σε περίπτωση απώλειας της τραπεζικής σας κάρτας είναι σχετικά απλή:

 1. Πρέπει να αντιταχθείτε στην τραπεζική σας κάρτα, Το συντομότερο δυνατό, σε απευθείας σύνδεση ή τηλεφωνικά (όπως είδαμε παραπάνω, είτε απευθείας από την εξειδικευμένη υπηρεσία της τράπεζάς σας, είτε μέσω κέντρου ή πλατφόρμας αντιπολίτευσης). Κρατήστε τον αριθμό εγγραφής που θα σας δοθεί προσεκτικά και θα σημειώσετε την ημερομηνία και την ώρα της κλήσης σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε διαφορά.
 1. Πρέπει να επιβεβαιώσετε την προσέγγιση της αντιπολίτευσης σας Στέλνοντας ένα εγγεγραμμένο ταχυδρομείο με την απόδειξη στον τραπεζίτη σας. Μεταξύ ορισμένων οργανώσεων, αυτή είναι μια υποχρέωση. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το τυποποιημένο γράμμα μας, είναι δωρεάν και εύκολα τροποποιήσιμο.

Οι όροι επιστροφής επιστροφής από την τράπεζα σε περίπτωση απώλειας της τραπεζικής κάρτας είναι παρόμοιοι με αυτούς για πτήση πιστωτικών καρτών: Εξαρτώνται από το αν χρησιμοποιείτε τον μυστικό σας κώδικα και το ποσό που χρεώνεται ή όχι. Όπως και με μια πτήση με κάρτα, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων από την τράπεζά σας σε περίπτωση βλάβης, αμέλειας ή απάτης από την πλευρά σας. Γνωρίστε ότι σε αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις, εναπόκειται στην τράπεζα να αποδείξει τις δηλώσεις της.

Εάν η απώλεια της κάρτας σας οφείλεται σε σφάλμα που προέρχεται από έναν πράκτορα ή έναν σύμβουλο τράπεζας, η τράπεζά σας πρέπει να σας επιστρέψει πλήρως.

Πώς να ακυρώσετε μια αντιπολίτευση της τραπεζικής κάρτας ?

Μόλις καταγραφεί η αντίθεσή σας, Δηλαδή, όταν σας γνωρίσατε ένα σημείο αναφοράς ή έναν αριθμό καταγραφής της αντιπολίτευσης, η χαμένη σας, κλεμμένη ή εκτροπή της κάρτας σας γίνεται άχρηστη. Πράγματι, δεν μπορούν να γίνουν έξοδα, τραπεζικές μεταφορές ή αναλήψεις μέσω αυτής της κάρτας. Αυτή η προσέγγιση είναι μη αναστρέψιμη και επομένως ακυρώνει την ημερομηνία εγκυρότητας της πιστωτικής κάρτας. Με άλλα λόγια, είναι αδύνατο να απομακρυνθεί μια αντιπολίτευση της τραπεζικής κάρτας, επομένως να ζητηθεί η ακύρωση της αντιπολίτευσης.

Εάν βρείτε την κάρτα σας αφού πίστευε ότι έχασε Ή αν ένας ειλικρινής πολίτης σας κάνει την κλεμμένη κάρτα σας, δεν θα μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να το επιστρέψετε στο δανεισμό σας, το οποίο θα το καταστρέψει στην υπηρεσία. Εάν προσπαθήσετε να το τεθεί σε λειτουργία, τοποθετώντας το σε αυτόματο διανομέα, θα διατηρηθεί από το μηχάνημα και στη συνέχεια θα αποσταλεί για καταστροφή στην τράπεζά σας.

Μην ξεχάσετε να επαναπρογραμματίσετε τις πληρωμές σας με τραπεζική κάρτα εάν ορισμένες από τις συναλλαγές σας έχουν συμφωνηθεί σε αρκετές προθεσμίες που δεν έχουν ακόμη οριστεί. Πράγματι, μετά από αντιπολίτευση, δεν μπορεί να διατηρηθεί ή να παρασχεθεί εντολή πληρωμής μέσω της σχετικής τραπεζικής κάρτας.

Αντιπολίτευση τραπεζών: και μετά ? Οι 3 συμβουλές μας

 1. Παραγγείλετε μια νέα τραπεζική κάρτα: Ανάλογα με τις τράπεζες, είτε μια νέα τραπεζική κάρτα θα επανεκδοθεί αυτόματα, είτε θα πρέπει να την παραγγείλετε μόνοι σας. Θα λάβετε επίσης έναν νέο εμπιστευτικό κωδικό. Μην περιμένετε και αναλάβετε ηγετικό ρόλο επικοινωνώντας με τον σύμβουλό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το νέο σας CB το συντομότερο δυνατό !
 2. Πλεονεκτήματα και αντιμετώπιση προβλημάτων σε ορισμένους οργανισμούς : Ορισμένες τράπεζες, συχνά σε απευθείας σύνδεση, επιπλέον, παρέχουν στους πελάτες τους μια προσωρινή κάρτα ή προσφέρουν ανάλυση μετρητών. Αυτές οι λύσεις θα σας επιτρέψουν να περιμένετε ήρεμα το πρόγραμμα και να στείλετε τη νέα σας τραπεζική κάρτα.
 3. Πιθανή εγγραφή στο αρχείο Banque de France : Ανάλογα με το ποσό που χρεώνεται στον λογαριασμό σας, σας συμβουλεύουμε να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι αυτά τα κινήματα που έγιναν χωρίς τις γνώσεις σας δεν έχουν οδηγήσει στην εγγραφή σας στη βάση δεδομένων Banque de France. Εάν αυτό είναι δυστυχώς η περίπτωση, καλέστε τη νομική υπηρεσία της τράπεζάς σας για να ξεκινήσετε τις σωστές διαδικασίες ή, εάν έχετε, επικοινωνήστε με την ασφάλιση νομικής προστασίας σας.

Αντιπολίτευση στην τραπεζική κάρτα: Οι αριθμοί που πρέπει να γνωρίζουν

Πολυεπίπεδη

Τράπεζα από την τράπεζα, βρείτε κάτω από τη λίστα Όλοι οι αριθμοί κλήσεων για να αντιταχθούν στην πτήση ή την απώλεια της τραπεζικής σας κάρτας / πιστωτικής κάρτας.

Μετά την κλήση σας, η αντιπολίτευση στην τραπεζική σας κάρτα θα είναι άμεσος. Τότε σκεφτείτε:

 • Κατάθεση Καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα ή η χωροφυλακή.
 • Επιβεβαιώστε την αντιπολίτευση με εγγεγραμμένη επιστολή στην τράπεζά σας, επισυνάπτοντας το πιστοποιητικό καταγγελίας.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στην τράπεζά σας με έναν από τους παραπάνω αριθμούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αντιπολίτευση Διατραπεζική υπηρεσία Στο 0 892 705 705 (0.34 € TTC/λεπτό). Αυτό σας επιτρέπει επίσης να αντιταχθείτε 24 ώρες την ημέρα Και 7J/7 Μετά την απώλεια ή την κλοπή της τραπεζικής σας κάρτας.

Ενημερώθηκε το άρθρο 18 Οκτωβρίου 2019 • • •

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα !

Facebook Κελάδημα LinkedIn

Αυτά τα άρθρα θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν.