ZenBook Pro Duo | Φορητό υπολογιστή διπλής οθόνης | Asus Ελβετία, πώς να συνδέσετε 2 οθόνες σε φορητό υπολογιστή? Ειδήσεις Tdiscount

Πώς να συνδέσετε 2 οθόνες σε φορητό υπολογιστή

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει αυτό το φορητό υπολογιστή στην αγορά ή πόσο θα κοστίσει.

Zenbook Pro Duo UX581

Με το zenbook pro duo, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα παίρνουν ένα εντελώς νέο νόημα ! Σχεδιασμένο για να τελειοποιήσει τη διαχείριση της ροής εργασιών σας, το ZenBook Pro έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό ενισχυμένο με μια δευτερεύουσα οθόνη 4K ScreenPad ™ Plus σε αρμονία με την κύρια οθόνη OLED 4K UHD. Η εκμετάλλευση της δημιουργικής σας δύναμης δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Η αντανάκλαση της αληθινής σας φύσης

Χρωματισμένο με ένα αποκλειστικό ουράνιο μπλε εμπνευσμένο από έναν φουτουριστικό κόσμο, το Zenbook Pro duo ενσωματώνει ένα κομψό και διαχρονικό πνεύμα. Σε αρμονία με αυτές τις αισθητικές καινοτομίες, το καπάκι της συσκευής είναι διακοσμημένο με στροβιλισμένα μεταλλικά φινιρίσματα, εμβληματικά του πνεύματος Zen. Είναι αυτές οι μοναδικές λεπτομέρειες που δίνουν στο Zenbook Pro duo μια αναγνωρίσιμη εμφάνιση μεταξύ χίλια. Οι άκρες αυτού του φορητού υπολογιστή κόβονται στα διαμάντια για να παράγουν ένα φαινόμενο καθρέφτη που προσθέτει στυλ στο περιβάλλον σας.

Ανακλαστικές άκρες
Δεκαπλάσια παραγωγικότητα

Το ASUS ScreenPad ™ Plus θα σας κάνει να ζήσετε μια εντελώς νέα εμπειρία χρήσης του φορητού υπολογιστή σας. Η δεύτερη οθόνη αφής 4K χρησιμοποιείται με την οθόνη OLED OLED των 15,6 ιντσών για να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες βελτίωσης και εξατομίκευσης της ροής εργασίας σας, ενώ πολλές ολοκληρωμένες εφαρμογές διεγείρουν την παραγωγικότητα. Επιπλέον, χάρη στο γρήγορο κλειδί, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις σύνθετες κλειδιά και η επιλογή χειρογράφου προσφέρει μια διαισθητική χειροκίνητη καταχώρηση. Το ASUS ScreenPad ™ Plus προσφέρει επίσης άλλες γρήγορες εντολές, όπως το App Switcher, το ViewMax και το TaskSwap για πιο διαισθητικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δύο οθονών. Με την ομάδα εργασιών, ανοίξτε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα, σε μία χειρονομία ! Επιπλέον, μπορείτε τώρα να σύρετε τις εφαρμογές σας ή τις γραμμές εργαλείων εφαρμογής απευθείας στο ScreenPad Plus για να επωφεληθείτε από έναν επιπλέον χώρο εργασίας στην κύρια οθόνη.

 • App switcher
 • Προσθήκη
 • Θέαμα
 • Διοργανωτής
 • Ανταλλαγή εργασιών
 • Ομάδα εργασίας
 • Πλοία πλοήγησης
 • Γραφικός χαρακτήρας

Σύρετε μια εφαρμογή στο εικονίδιο Switcher App για να το ξεκινήσετε στο ScreenPad Plus. Σύρετε το παράθυρο με μια εφαρμογή στο εικονίδιο ADD ή σύρετε το απευθείας στην οθόνη περισσότερο για εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Σύρετε μια εφαρμογή στο εικονίδιο ViewMax για να την εμφανίσετε στην κύρια οθόνη και στην οθόνη περισσότερο. Σύρετε μια εφαρμογή στην οθόνη περισσότερο και περιμένετε τη λειτουργία οργάνωσης για να τις ταξινομήσετε σε τρία μπλοκ. Αλλάξτε τη διάταξη των ανοικτών εφαρμογών στην κύρια οθόνη και την οθόνη πιέζοντας περισσότερο το εικονίδιο ανταλλαγής εργασιών ή τη συντόμευση ανταλλαγής εργασιών. Εξατομικεύστε τις ομάδες εφαρμογών σας και χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ομάδας εργασιών για να ανοίξετε διάφορες εφαρμογές σε μία μόνο χειρονομία. Πατήστε το εικονίδιο Navigator App για να δείτε όλες τις εφαρμογές ανοιχτές στο ScreenPad Plus. Με τη λειτουργία χειρογράφου, σημειώστε με τον πιο φυσικό τρόπο που είναι.

Όπως οι ανάγκες σας

 • Φωτογράφος
 • Προγραμματιστής
 • Βιντεογράφος
 • Μουσικός καλλιτέχνης
 • Δημιουργός τρισδιάστατης ψυχαγωγίας
 • Σερπαντίνα

Ανοίξτε τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και τα αρχεία προέλευσης στο ScreenPad Plus για να δημιουργήσετε τη διεπαφή ονείρου.

* Το λογισμικό που χρησιμοποιείται για αυτήν την επίδειξη είναι το Corel ® Painter 2019.

Εμφανίστε τη διεπαφή κώδικα, την τελική προεπισκόπηση και άλλα περιεχόμενα προγραμματισμού. Μετακινηθείτε προς τα κάτω τα βίντεό σας και κρατήστε όλα τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο.

* Το λογισμικό που χρησιμοποιείται για αυτήν την επίδειξη είναι το Corel ® Videostudio 2019.

Κάντε τα αρχεία και τα μείγματα στο ScreenPad Plus και ελέγξτε πιο εύκολα τα κομμάτια σας. Ελέγξτε τα σενάρια σας στην οθόνη περισσότερο ενώ απολαμβάνετε μια ρευστό τρισδιάστατη απόδοση στην κύρια οθόνη. Σύρετε το παράθυρο ροής σας στην οθόνη χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το τμήμα που παίζεται στην κύρια οθόνη.

Εργονομία εγγυημένη για πληκτρολόγιο ή γραφίδα

Με το ZenBook Pro Duo και την προμηθευμένη γραφίδα (ή την αγαπημένη σας γραφίδα), αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη σύντομη ! Οι δύο οθόνες multitouch είναι συμβατές με τη χρήση μιας γραφίδας, αλλά το ScreenPad Plus είναι μια εξαιρετικά εργονομική και σταθερή πλατφόρμα για τις χειροκίνητες επιληπτικές κρίσεις ή τα σχέδιά σας. Σημειώστε, σχεδιάστε τις ιδέες σας ή δημιουργήστε γραφικά με τον πιο διαισθητικό τρόπο που είναι. Το κουτί περιέχει επίσης ένα αποσπώμενο ανάπαυση συγκράτησης που ενισχύει την άνεση του κλίσεων του πληκτρολογίου Ergolift για να σας προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης

Το ScreenPad ™ Plus σάς επιτρέπει να είστε πλήρως πολλαπλών εργασιών, γι ‘αυτό και η ASUS συνεργάζεται με στενή συνεργασία με αρκετούς προγραμματιστές τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματία προγραμματιστή λογισμικού Video Editing για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας. Το ScreenPad Plus μεταφέρει πολλαπλές δυνατότητες.

* Το λογισμικό που χρησιμοποιείται για αυτή την επίδειξη είναι το Corel ® Multicam και Spotify ®
Απαράμιλλη συμπαγής δύναμη

Το ZenBook Pro Duo διαθέτει οκτώ -γενικό επεξεργαστή οκτώ Core ® Core ™ I9, το ολοκαίνουργιο NVIDIA ® GEFORCE RTX ™ 2060 Graphics Card καθώς και έναν εξαιρετικά γρήγορο χώρο αποθήκευσης. Αυτή η εξαιρετικά κατακερματισμένη συμμαχία εγγυάται το zenbook pro duo σας μια βέλτιστη συμβατότητα με όλες τις επαγγελματικές εργασίες που της έχουν ανατεθεί, από τη δημοσίευση βίντεο, την έκδοση φωτογραφιών με διάφορα στρώματα, έως την 3D απόδοση μέσω ροής βιντεοπαιχνιδιών.

Επεξεργαστές 9ης γενιάς Intel ® Core ™
Κάρτα γραφικών τυχερών παιχνιδιών
Κολοσσιαία δύναμη θεραπείας

Με τον οκτώ οκτώ επεξεργαστή Intel ® Core ™ I9, το ZenBook Pro Duo παρέχει επιδόσεις πολλαπλών εργασιών. Χάρη στη συχνότητα ώθησης Turbo 5 GHz, το ZenBook Pro Duo είναι σε θέση να υποστηρίξει εύκολα όλες τις εφαρμογές που εμφανίζονται τόσο στην κύρια οθόνη σας όσο και στο ScreenPad ™ Plus για να εξορθολογίσετε τα καθήκοντά σας των εργασιών σας.

Συχνότητα turboboost
Κάρτα γραφικών ποιότητας τυχερών παιχνιδιών

Για την καλύτερη γραφική εμπειρία υπάρχει, το Zenbook Pro duo συνεργάζεται με τη νέα κάρτα γραφικών Nvidia ® GeForce RTX ™ 2060 με την αρχιτεκτονική Nvidia taring. Αυτή η κάρτα γραφικών παρέχει μια νέα πτυχή με την εμπειρία παιχνιδιού σας από τη δύναμη της τεχνολογίας παρακολούθησης των ακτίνων που προσφέρει γραφικά για σύγχυση ρεαλισμού. Η Deep Learning Super Sampling (DLSS) βοηθά επίσης στην ενίσχυση της απόδοσης της κάρτας. Με το zenbook pro duo, η δημιουργικότητά σας δεν πάσχει πλέον από όρια !

VRAM στο GeForce RTX ™ 2060
4K UHD OLED, Ultrafin Framework

Η οθόνη 4K UHD Nanoedge OLED HDR Nanoedge του Zenbook Pro Duo είναι απίστευτη και το εξαιρετικά λεπτό του πλαίσιο δίνει μια εντύπωση απουσίας του. Η αφής οθόνη OLED εμφανίζει πολύ φωτεινά χρώματα και βαθιά μαύρα με 100 % χρωματομετρικό χώρο 100 % DCI-P3 που το καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για τα επαγγελματικά σας έργα ή την ψυχαγωγία σας. Μόλις ορατό, το πλαίσιο που περιβάλλει την οθόνη του Duo Zenbook Pro αυξάνει την αναλογία οθόνης/συσκευής που φθάνει στο 89 % για μια πιο εντυπωσιακή και εφαρμοσμένη εμπειρία.

4K UHD Κύρια οθόνη
ScreenPad ™ Plus σε 4K
οθόνη/συσκευή
Delta-E Ακρίβεια των Χρωμάτων 3
DCI – P3 Adobe RGB SRGB
Οθόνη LCD οθόνη HDR OLED
Το καλύτερο ψηφιακό πεζοδρόμιο που είναι

Το ZenBook Pro Duo έχει τη νέα έκδοση του Asus Numpad, ενός ψηφιακού οδοστρώματος LED που ενσωματώνεται απευθείας στο touchpad. Πατήστε το εικονίδιο στο επάνω δεξιά του Numpad για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το και πατήστε το εικονίδιο στο επάνω αριστερό μέρος για να ρυθμίσετε τα δύο επίπεδα φωτεινότητας. Χάρη στο έξυπνο λογισμικό του, το touchpad μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του δρομέα ακόμα και όταν ενεργοποιηθεί το numpad.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου, απευθείας στον φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια υπέρυθρη κάμερα και τα Windows Hello που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τη συνεδρία σας, ακόμα και αν είστε βυθισμένοι στο σκοτάδι !

Επιταχυνόμενη συνδεσιμότητα δικτύου

Το ZenBook Pro Duo προορίζεται για επαγγελματίες και δεν συμβιβάζεται στη συνδεσιμότητα. Πολλές θύρες E/S, συμπεριλαμβανομένου του Thunderbolt ™ 3 USB-C ™, σας προσφέρουν το USB Dongle χωρίς dongers, όπου κι αν βρίσκεστε. Το νέο πρότυπο Intel Gig+ Wi-Fi (802.11ax) Ενισχύστε τις ταχύτητες σύνδεσης χωρίς να ρευστακτήσετε την επαφή σας με το ψηφιακό σύμπαν.

Μεταφορές δεδομένων μέσω του Thunderbolt ™ 3 1
Thunderbolt ™ 3 USB-C ® Audio Jack USB 3.2 Gen 2 DC-In HDMI USB 3.2 Γένεση 2
Alexa Assistant με αφοσιωμένο ελαφρύ μπαρ

Διεύθυνση στο Alexa 5 Οι φωνητικές σας παραγγελίες με ευκολία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εν κινήσει ή στο σπίτι, ζητήστε από την Alexa να ξεκινήσει μουσική, να διαβάσει νέα, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και πολλά άλλα ! Το Zenbook Pro Duo έχει ένα μικρό αφοσιωμένο μπαρ που ανάβει όταν μιλάτε με την Alexa. Πείτε τι περνάει από το κεφάλι σας, η Alexa θα σας απαντήσει αμέσως !

Alexa, φωτίζει το φως.
Harman Kardon Certified

Για να δημιουργήσετε το εκπληκτικό σύστημα ήχου τεσσάρων ηχείων από το δίδυμο ZenBook, η ομάδα Asus Golden Ear συνεργάστηκε με τους εμπειρογνώμονες ήχου Harman Kardon. Το μοναδικό μείγμα των ποιοτικών εξαρτημάτων και της τεχνολογίας έξυπνων ενισχυτών παρέχει ισχυρό ήχο, χωρίς παραμόρφωση και λογισμικό που έχει σχεδιαστεί με επιδέξια για να εξασφαλίσει ότι το zenbook duo προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ήχου που είναι.

Δοκιμή ποιότητας φορητού υπολογιστή ASUS
Στρατιωτική σκληρότητα και ποιότητα κατασκευής

Το Zenbook Pro Duo πληροί το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD 810G για την ευθύνη και την ανθεκτικότητα, υποβάλλοντας σε ένα καθεστώς δοκιμών τιμωρίας που σε εκτεταμένες δοκιμές για λειτουργία σε σκληρό περιβάλλον αυξήθηκε ακραία υψόμετρα, θερμοκρασίες και υγρασία. Έχει επίσης περάσει δοκιμές εσωτερικού φορητού υπολογιστή της ASUS που υπερβαίνουν κατά πολύ τα πρότυπα που καθορίζονται από τη βιομηχανία.

Δοκιμή ανθεκτικής στη διάσπαση
Δοκιμή υψηλής θερμοκρασίας
δοκιμή χαμηλής θερμοκρασίας

 • Εκτός εάν βασίζεται διαφορετικά σε θεωρητικούς υπολογισμούς απόδοσης. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον και τις συνθήκες χρήσης του προϊόντος.
 • Με εκτεταμένη μακροπρόθεσμη χρήση, οι οθόνες OLED μπορούν να παρουσιάσουν ελαφρές οπτικές αλλαγές. Αυτή είναι επίσης αναμενόμενη συμπεριφορά και μπορεί να περιλαμβάνει εφέ όπως η εμμονή της εικόνας ή το Burn-in, όπου η οθόνη δείχνει ένα ελαφρύ υπόλοιπο μιας εικόνας ακόμη και μετά από μια νέα εικόνα στην οθόνη. Αυτό μπορεί να συμβεί σε πιο ακραία κουτιά, όπως όταν η ίδια εικόνα υψηλής αντίθεσης εμφανίζεται συνεχώς για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Η Asus έχει μεταδώσει την οθόνη OLED για να μειώσει τις επιδράσεις του OLED Burn-in. Το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) σημαίνει ότι η οθόνη σας είναι σε θέση να αναπαράγει περιεχόμενο HDR. Με το ZenBook Pro Duo UX581, μπορείτε να απολαύσετε τις ακόλουθες λειτουργίες:

1. Παρακολουθήστε βίντεο ροής HDR

Εάν το βίντεο υποστηρίζει το HDR, το UX581 θα δώσει προτεραιότητα στην έκδοση HDR για αναπαραγωγή για την καλύτερη εμπειρία προβολής. Καθώς η επεξεργασία ροής HDR δεν είναι πλήρως βελτιστοποιημένη στο Google Chrome, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Edge ως το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο για την καλύτερη οπτική εμπειρία. (Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη διασκέδαση, ανοίξτε τις ρυθμίσεις προβολής, επιλέξτε Windows HD Ρυθμίσεις χρώματος και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το βίντεο HDR)

2. Παίξτε παιχνίδια με δυνατότητα HDR, μέσα ενημέρωσης και άλλες εφαρμογές

Το Wicking επ ‘αόριστον, η φόρτωση των δεδομένων σας είναι μόνο μια μακρινή μνήμη, επειδή χάρη στο δίσκο SSD PCIE ® 3.0 x4 από 1 TB, η ροή εργασίας σας επιταχύνεται και διπλασιάζετε την παραγωγικότητά σας !

Πώς να συνδέσετε 2 οθόνες σε φορητό υπολογιστή ?

Είτε βρίσκεστε στο γραφείο, στην τηλεργασία, είτε να παίξετε, μια διαμόρφωση με δύο ή περισσότερες οθόνες μπορεί να αξίζει καλύτερα από ένα. Ωστόσο, για να διαμορφώσετε δύο οθόνες, θα πρέπει να έχετε τους σωστούς συνδέσμους και καλώδια. Διάφοροι λόγοι μπορούν να ωθήσουν τον καθένα από εμάς να συνδέσουν περισσότερες από μία οθόνης σε ένα ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ .

Γιατί να συνδέσετε δύο οθόνες σε έναν υπολογιστή ?

Μπορεί να είναι μια καθαρά επαγγελματική ανάγκη, ειδικά για τις οικονομικές συναλλαγές, την ανάλυση δεδομένων ή τα επαγγέλματα δημιουργίας γραφικών. Αυτή η διαμόρφωση πολλαπλών οθόνης μπορεί επίσης να ταιριάζει στους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες των βιντεοπαιχνιδιών. Η σύνδεση πρόσθετων οθονών παρέχει μια ευρύτερη οθόνη οθόνης. Είναι πιο χαλαρωτικό για τα μάτια, πιο άνετα και διευκολύνει την εργασία με διάφορες εφαρμογές ταυτόχρονα.

Το σύστημα πολλαπλών οθόνης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερη ορατότητα και να βελτιστοποιήσει την απόδοσή σας στην εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών. Είναι επομένως δυνατό να ακολουθήσετε δύο εργασίες από την αρχή μέχρι το τέλος ταυτόχρονα, ενώ εστιάζετε στο κύριο. Όλα τα δεδομένα σας εμφανίζονται έτσι σε λειτουργία μεγάλης οθόνης, με ανώτερη ποιότητα.

Τι πρέπει να ελέγξουμε πριν πάμε στην πολλαπλή οθόνη ?

Για να πετύχετε στη νέα διαμόρφωση των οθονών, είναι σκόπιμο να πραγματοποιήσετε κάποιους ελέγχους για να αναλύσετε τη σκοπιμότητά του. Ξεκινήστε ελέγχοντας εάν η κάρτα γραφικών σας είναι πιθανό να φιλοξενήσει διάφορες οθόνες. Στη συνέχεια, επιθεωρήστε τη διαθεσιμότητα των συνδετήρων φορητού υπολογιστή σας όπως οι εξόδους HDMI, VGA, Thunderbolt, USB-C και DisplayPort, συνδεδεμένες απευθείας με την κάρτα γραφικών και τοποθετημένες οριζόντια.

Ένα άλλο στοιχείο για έλεγχο, η οθόνη ή οι οθόνες που πρέπει να συνδεθούν πρέπει να έχουν την υψηλότερη ανάλυση που μπορεί να είναι και ένας ορισμός σύμφωνα με την απόδοση της εξόδου βίντεο του υπολογιστή. Τα καλώδια πρέπει επίσης να προσαρμοστούν στις οθόνες. Σημειώστε ότι η μνήμη RAM δεν έχει αντίκτυπο σε αυτό το σύστημα σύνδεσης.

Πώς να έχετε 2 οθόνες σε φορητό υπολογιστή ?

Για να δημιουργήσετε μια οθόνη δύο ή τριών οθονών, απαιτούνται 2 καλώδια HDMI, HDMI και DVI ή VGA. Εάν έχετε Mac, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο προσαρμογέα Thunderbolt 3 σε HDMI ή VGA, DisplayPort σε VGA ή HDMI, USB-C σε HDMI ή VGA. Μόλις γίνει η σύνδεση, το σύστημα σας προσφέρει να διαμορφώσετε δύο ή περισσότερες οθόνες και να προσδιορίσετε την κύρια οθόνη σας. Επομένως, κάθε οθόνη θα έχει αριθμό εκχώρησης. Επομένως, η κύρια οθόνη θα είναι ο αριθμός 1.

Πώς να συνδέσετε δύο οθόνες όταν είναι διαθέσιμη μόνο μία θύρα ?

Τίθεται μια ερώτηση. Τι να κάνετε όταν είστε ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ έχει μόνο μία θύρα HDMI ή USB Type-C ενώ σχεδιάζετε να συνδέσετε πολλά ? Η απάντηση είναι απλή: ένας προσαρμοσμένος διακόπτης HDMI, ένας προσαρμογέας USB-C ή ένας προσαρμογέας USB-C με διεπαφή HDMI. Είναι τότε δυνατό να συνδέσετε δύο ή περισσότερες οθόνες στον φορητό υπολογιστή σας.

Τι προβλήματα μπορείτε να συναντήσετε ?

Όταν συνδέετε διάφορες οθόνες, μπορεί να συμβεί ότι το σύστημα δεν καταφέρνει να ανιχνεύει αυτόματα παλαιότερες συσκευές. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε “Ανίχνευση” από το μενού “Προβολή”. Εάν τα Windows εμφανιστούν μια δεύτερη οθόνη ως κύρια οθόνη, μπορείτε να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” τότε “σύστημα”, στη συνέχεια, “Εμφάνιση” και επιλέξτε “Αναδιοργάνωση των οθονών σας” πριν από την πληκτρολόγηση “Προσδιορίστε”.

Η κορυφή των φορητών υπολογιστών αυτών των 2023: διπλή οθόνη, 3D οθόνη και συστροφή

Τεχνολογία: Εδώ είναι οι πιο καινοτόμοι και συναρπαστικοί φορητοί υπολογιστές που συναντήσαμε την περασμένη εβδομάδα στο CES.

Από την Jada Jones | Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Η κορυφή των φορητών υπολογιστών αυτών των 2023: διπλή οθόνη, 3D οθόνη και συστροφή

Οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονται στο επίκεντρο της φορητής τεχνολογίας για δεκαετίες για δεκαετίες. Κάθε χρόνο, αποτελούν το αντικείμενο μιας μακράς λίστας νέων μοντέλων με νέα χαρακτηριστικά. Φυσικά, μερικές από τις καινοτομίες του κάνουν ένα ηχηρό flop, αλλά άλλοι γίνονται τόσο δημοφιλείς που αλλάζουν τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με αυτές τις συσκευές.

Οι εμπειρογνώμονες ZDNET συγκέντρωσαν τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές στο CES εδώ. Μερικοί δεν θα φτάσουν στην αγορά πριν από μερικούς μήνες, αλλά άλλοι είναι διαθέσιμοι προς πώληση τώρα.

Laptop Lenovo Yoga Book 9i 2-in-1

yogabook2removebg.png

Εικόνα: Γιόγκα Βιβλίο 9I, Lenovo.

Το βιβλίο γιόγκα 9I του Lenovo είναι ο πρώτος φορητός φορητός υπολογιστής διπλής οθόνης. Κάθε μία από τις οθόνες της μετρά 13,3 ίντσες, έχει μια αναφορά 16:10 και τροφοδοτείται από το Dolby Vision. Οι επεξεργαστές Intel Core i7-U15 της 13ης γενιάς μπορούν να υποστηρίξουν 16 GB RAM LPDDR5X και 512 GB αποθήκευσης.

Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα, το ένα από το άλλο, ή δίπλα -δίπλα, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Σε αντίθεση με άλλους πτυσσόμενους φορητούς υπολογιστές, το βιβλίο γιόγκα 9, μοιάζει πάντα με φορητό υπολογιστή, όχι ένα tablet που συνδέεται με ένα πληκτρολόγιο. Το βιβλίο γιόγκα 9I μπορεί να συνδεθεί με ένα πληκτρολόγιο Bluetooth εάν η καταχώρηση σε μια οθόνη αφής γίνεται πολύ περίεργη.

Το φορητό υπολογιστή 2 σε 1 θα πωληθεί σε τιμή 2.100 ευρώ. Θα πρέπει να είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο.

Lenovo Thinkbook Plus Twist

Lenovo Thinkbook Plus Twist σε ένα κίτρινο φόντο

Εικόνα: Lenovo.

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης ένα νέο μοντέλο στη σειρά Thinkbook Plus: The Thinkbook Plus Twist. Η περιστροφική οθόνη αυτού του φορητού υπολογιστή επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ μιας θέσης βαλβίδας ή δισκίου χωρίς να διακυβεύονται η ποιότητα της οθόνης.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστές Intel Core Core Core 13ης γενιάς, μια οθόνη OLED 13,3 ιντσών, οθόνη E-ink 12 ιντσών, μικρόφωνα αντιβαρίας και βελτιωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα. Σύμφωνα με τον Lenovo, το Thinkbook Plus Twist είναι ιδανικό για νομαδικούς εργαζόμενους χάρη στα ευπροσάρμοστα αλλά ισχυρά χαρακτηριστικά του.

Η Lenovo προβλέπει ότι το Thinkbook Plus Twist θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο, σε τιμή 1.649 ευρώ.

LG Gram Ultraslim

Το LG’s Ultra -ultraslim Gram εντυπωσιασμένος από το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο του. Αυτός ο φορητός υπολογιστής ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό και είναι ελαφρώς παχύτερο από τη μία πλευρά για να δημιουργήσει χώρο για λιμάνια, καθιστώντας το το ελαφρύτερο και λεπτότερο φορητό υπολογιστή της αγοράς.

Το μικρό μέγεθος του υπερήλιου Gram δεν σημαίνει ότι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι επίσης μικροσκοπικά. Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη OLED 15,6 -Inch, επεξεργαστή της 13ης γενιάς Intel Raptor και έναν προσαρμόσιμο χώρο αποθήκευσης μέχρι 512 GB.

Η τιμή του Gram Ultraslim δεν είναι διαθέσιμη κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου, αλλά θα πρέπει να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Acer Predator Helios 18

Acer Predator Helios 18 σε πράσινο φόντο

Εικόνα: Acer.

Η Acer παρουσίασε μια εντυπωσιακή γκάμα υπολογιστών σε αυτά φέτος, αλλά και παρακολουθεί για τους παίκτες. Εντυπωσιάστηκαν από τη γραμμή Predator στο Acer, για την τάση του να αμφισβητήσουμε το status quo στον τομέα των φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, ο Acer Predator Helios 18 αποπλάτησε τους εραστές των φορητών υπολογιστών με την προσαρμόσιμη οθόνη OLED 18 -Inch σε μορφή 16:10, το 32 GB του Ram DDR 5 4800 και το 2 TB αποθήκευσης αποθήκευσης. Αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει μια νέα θερμική τεχνολογία, έναν επεξεργαστή Intel Core i9 ή i7 HX της 13ης γενιάς, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και έναν ελεύθερο μήνα Xbox ή PC Game Pass.

Το Acer Predator Helios 18 θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο σε τιμή 1.699 ευρώ.

Asus Proart Studiobook 16

Το Asus Proart Studiobook είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που προσφέρει μια οθόνη 3D χωρίς ειδικά γυαλιά.

Η οθόνη OLED 16 -INCH αυτού του φορητού υπολογιστή μπορεί να φέρει οτιδήποτε σε οτιδήποτε χάρη στην τεχνολογία “Spacial Vision”. Το ProArt Studiobook έχει ως στόχο τους σχεδιαστές, τους εμψυχωτές, τους καλλιτέχνες και άλλους επαγγελματίες της δημιουργίας για να τους βοηθήσουν να δουν τις δημιουργίες τους από όλες τις γωνίες, επειδή ο φορητός υπολογιστής μπορεί να περιστραφεί υπό γωνία 180 βαθμών.

Προωθούμενος από έναν επεξεργαστή της 13ης γενιάς Intel Core i9 13980Hx, ο φορητός υπολογιστής αυτός είναι επίσης εξοπλισμένος με Nvidia 4000 GPU, 64 GB Ram DDR5 και SSD έως 8 έως 8.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει αυτό το φορητό υπολογιστή στην αγορά ή πόσο θα κοστίσει.

HP Dragonfly Pro Chromebook

HP Dragonfly Pro Series

Για ορισμένους λάτρεις της τεχνολογίας, είναι απαραίτητο να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές. Δεν είναι πολύ βασικό, φυσικά, αλλά αρκετά βασικό να μην συντρίψει με πάρα πολλά χαρακτηριστικά. Η HP ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη για λειτουργική απλότητα με το Chromebook Dragonfly Pro.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει οθόνη 14 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i5-1235U της 12ης γενιάς, 16 GB μνήμης RAM και χωρητικότητα αποθήκευσης έως 256 GB.

Η HP δεν αποκάλυψε την τιμή ή την ημερομηνία διαθεσιμότητας αυτού του φορητού υπολογιστή.

Βρείτε όλες τις ανακοινώσεις αυτών των 2023

Μια νέα έκδοση του συστήματος συνεργασίας της εταιρείας και ένα νέο δύο σε ένα είναι τα μικρά αστέρια του.

Ακολουθήστε όλα τα νέα του ZDNET ειδήσεις Google.

Από την Jada Jones | Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023