Κατεβάστε το YouTube Music APK δωρεάν στο Android, κατεβάστε το βίντεο YouTube MP4 – Downloader HD, 4K | Κατεβάστε το YouTube στο MP4 και το δωρεάν κλιπ

YouTube Video Downloadertélélélokload Video YouTube σε MP4 και άλλες μορφές

Contents

Τέλος, η διεπαφή σας προσκαλεί να αποκτήσετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής σας από την υπηρεσία ροής βίντεο YouTube. Οι δύο εφαρμογές είναι μόνιμα συγχρονισμένες. Αυτή η σύνδεση σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε ταυτόχρονα τον κατάλογό σας στη μουσική.

Κατεβάστε τη μουσική του YouTube APK δωρεάν στο Android

Ο γίγαντας του Google Web έκλεισε την εφαρμογή του Google Play Streaming Music τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτή η απόφαση ακολουθεί τη μετεωρική άνοδο της νέας διεπαφής μουσικής του YouTube. Η εταιρεία Mountain View προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με μια εξαιρετική πλατφόρμα που επωφελείται από τη δύναμη του αλγορίθμου της. Πώς ξεχωρίζει αυτή η πλατφόρμα ? Ανακαλύψτε την ανδρεία της Google.Inc μέσω του πλούτου της λειτουργικότητας της μουσικής YouTube.

Λήψη μουσικής YouTube για Android

Developer Google LLC | Ενημέρωση στις 05/25/2023

Τι είναι η μουσική του YouTube ?

Μουσική YouTube Συντομευμένη μουσική YT, αποτελείται από ένα πλατφόρμα μουσικής ροής, Φαντάστηκε από την Google Company.Inc. Η μουσική εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε βασική έκδοση και premium έκδοση.

Τα μουσικά βίντεο που περιλαμβάνονται στα κομμάτια έθεσαν την εφαρμογή του υπόλοιπου διαγωνισμού. Η υπηρεσία καθιστά επίσης ένα σημείο τιμής για να εμπλουτίσει τη βάση δεδομένων Remix, τις συναυλίες και την ανάκαμψη από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Όπως οι ανταγωνιστές του, το Music Mixes του YouTube, στη βασική του έκδοση, διαφημίσεις. Οι ανακοινώσεις παρεμβαίνουν μεταξύ δύο τραγουδιών. Η εφαρμογή σας δίνει επίσης ελεύθερη πρόσβαση στις λίστες μουσικής YouTube. Ο σχεδιασμός του υπενθυμίζει επίσης αυτό της μητρικής πλατφόρμας.

Η εφαρμογή διαθέτει αρχική σελίδα, βιβλιοθήκη και λίστα. Η αρχική σελίδα υιοθετεί μια σκοτεινή απόχρωση, που σκέφτηκε ρητά να αποφύγει την κόπωση των ματιών. Μια καρτέλα “αγαπημένη” αποθήκευση των αγαπημένων κομματιών των χρηστών. Όπως το YouTube, η YT Music σας προσκαλεί να εγγραφείτε στα κανάλια άλλων χρηστών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Προφανώς, μπορείτε να δημιουργήσετε την πλησιέστερη αλυσίδα σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή μουσικής YouTube

Το άνοιγμα της σελίδας ενός καλλιτέχνη δίνει πρόσβαση στους τίτλους του, ταξινομημένα σύμφωνα με τη δημοτικότητά τους. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια επιλογή “ομιλία”, η οποία εμφανίζει τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μουσικής του YouTube ?

Η εφαρμογή Music Mobile του YouTube επωφελείται από μια κανονική ενημέρωση. Η συνεχής βελτίωση είναι μια εγγύηση της απόδοσης και εξαλείφει, παράλληλα, τα σφάλματα. Τον Ιανουάριο του 2020 εμφανίστηκε το μικτό μίγμα. Η λειτουργικότητα καλεί τους χρήστες της να ακούσουν τίτλους σύμφωνα με τα μουσικά τους γούστα.

Τον Οκτώβριο του 2020 προέκυψε ένα νέο χαρακτηριστικό που ήταν προηγουμένως μια αποκλειστική προσφορά συνδρομητών. Το YTMUSIC είναι πλέον συμβατό στο Chromecast (ένα gadget που μεταδίδει αρχεία ήχου και βίντεο από τον υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας) καθώς και στα ηχεία που συνδέονται με το cast Google.

Η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να αναλύσει τις μουσικές σας προτιμήσεις από τις λίστες αναπαραγωγής σας. Από αυτή την ανάλυση θα οδηγήσει σε μια λίστα με τραγούδια που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να εξετάσει το πλαίσιο προκειμένου να εντοπίσει μια σειρά κατάλληλων τίτλων. Η εφαρμογή αναφέρεται στη γεωγραφική τοποθεσία, τις καιρικές συνθήκες, τη διαδρομή καθώς και τη δραστηριότητα των χρηστών. Η τεχνολογική του απόδοση προκύπτει από τη δύναμη του αλγορίθμου Google.

Τέλος, η διεπαφή σας προσκαλεί να αποκτήσετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής σας από την υπηρεσία ροής βίντεο YouTube. Οι δύο εφαρμογές είναι μόνιμα συγχρονισμένες. Αυτή η σύνδεση σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε ταυτόχρονα τον κατάλογό σας στη μουσική.

Η μουσική του YouTube έγινε επίσης προσβάσιμη μέσω 95 χωρών τον Οκτώβριο του 2020, αν είχε περιοριστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της εκτόξευσής του.

Η αρχική σελίδα της μουσικής YouTube

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Music Premium του YouTube ?

Εκεί Η δωρεάν έκδοση χρηματοδοτείται από τη διαφήμιση, αλλά περιορίζει τα χαρακτηριστικά της. Για να τα ξεκλειδώσετε, πρέπει να πληρώσετε 4 έως 15 ευρώ το μήνα.

Συνδρομή σε προσφορές από τη μουσική του YouTube

Η συνδρομή στις υπηρεσίες της μουσικής YouTube σας υπόσχεται καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η εφαρμογή για κινητά προτείνει τρεις τύπους ανάλογα με την κατάστασή σας:

 • Η φοιτητική φόρμουλα για περίπου 4 ευρώ
 • Ο τυπικός τύπος για περίπου 9 ευρώ
 • Ο οικογενειακός τύπος για περίπου 14 ευρώ

Η πλατφόρμα χορηγεί α Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ενός μηνός Νέοι χρήστες που έχουν ήδη επωφεληθεί από τις υπηρεσίες της Google Play Music και του Premium YouTube. Παρ ‘όλα αυτά, οι νέοι συνδρομητές που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τις υπηρεσίες Google επωφελούνται από τρεις μήνες δωρεάν δοκιμών.

Η πληρωμή σας δίνει το δικαίωμα σε έναν κατάλογο μουσικής πλουσιότερο από αυτό της μουσικής Google Play. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε όπως επιθυμείτε το βίντεο που συνοδεύει τα τραγούδια.

Τα πλεονεκτήματα της εγγραφής στην πληρωμένη συνδρομή της μουσικής YouTube

Εκεί Συνδρομή σε μία από τις συνδρομές της μουσικής YouTube ξεκλειδώνει όλα τα χαρακτηριστικά ανταμείβοντας της διεπαφής. Ακούστε μουσική ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χάρη στην ανάγνωση στο παρασκήνιο. Η λειτουργικότητα επιτρέπει στη μουσική να παίζει χωρίς διακοπή ακόμη και αν η εφαρμογή είναι κλειστή.

Η εξωτερική λήψη είναι επίσης ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Μετά από μερικές ρυθμίσεις, αυτοματοποιήστε τη λήψη των τραγουδιών σας. Επιπλέον, η εφαρμογή ανιχνεύει τα κομμάτια που πιθανόν να σας ευχαριστήσουν, ανάλογα με τις λήψεις σας.

Με τη μουσική του YouTube, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώνει με καλή μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Η επιλογή “Travel” διευκολύνει τη λήψη τραγουδιών, ακόμη και σε μια χώρα όπου η εφαρμογή παραμένει μη διαθέσιμη. Εκτός της περιοχής κάλυψης, η λήψη ισχύει για 30 ημέρες, ενώ η ακρόαση είναι διαθέσιμη 6 μήνες.

Τέλος, η διεπαφή διαβάζεται σε τυχαία λειτουργία για λήψεις. Αυτή η επιλογή αποθηκεύει τα δεδομένα σας και διευκολύνει τη λήψη της μουσικής σας εκτός σύνδεσης χάρη στην τυχαία λειτουργία. Για να γίνει αυτό, δίκαιη:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube Music Premium
 • Σας κατευθύνει στη βιβλιοθήκη από το μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης εφαρμογής
 • Επιλέξτε το κουμπί “Λήψη”
 • Επιλέγετε να “διαβάσετε τα πάντα σε τυχαία λειτουργία”

Είστε έτοιμοι να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική !

Ποια είναι τα οστά συμβατά με τη μουσική του YouTube ?

Η εφαρμογή YouTube προορίζεται για χρήστες συσκευών Android, tablet και smartphones. Είναι διαθέσιμο και Μπορεί να κατεβάσει από το κατάστημα παιχνιδιού. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μουσική YT από Apple App Store. Η διεπαφή είναι επίσης συμβατή με το iOS 11.0, το iPad και το Apple Watch.

Εάν η λήψη σας βγάζει, σκεφτείτε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της μουσικής YouTube που διατίθεται ανά πάσα στιγμή από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Πράγματι, η μουσική YT είναι Συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux.

Η διεπαφή κατάφερε να ενσωματωθεί στο Android Auto, μια έκδοση κινητής τηλεφωνίας του λειτουργικού συστήματος Google Android αφιερωμένο σε πίνακες ελέγχου των αυτοκινήτων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ακούσετε και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, οι χρήστες περιμένουν ανυπόμονα τη συμβατότητα μεταξύ της μουσικής YT και των συστημάτων soundtouch. Είναι ένα σύστημα πολλαπλών θεμάτων που επιτρέπει την εκπομπή μουσικής ταυτόχρονα μέσα από όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές εφαρμογές στη μουσική του YouTube ?

Η μουσική του YouTube έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται όλες τις εφαρμογές μουσικής ροής στην αγορά ιστού. Παρ ‘όλα αυτά, αντιμετωπίζει τρομερούς αντιπάλους.

Μουσική μήλου

Τον Μάιο του 2018 ξεκίνησε την Apple Music, η οποία τώρα καταγράφει περισσότερα από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία ροής ήχου έχει πέντε υποκατηγορίες:

 • Το “New” παρουσιάζει τα τελευταία κομμάτια φρέσκα στα καταστήματα iTunes.
 • Το “για εσάς” είναι ένας κατάλογος τίτλων που επιλέχθηκαν σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών.
 • Το “Connect” αποτελείται από ένα κοινωνικό δίκτυο που στοχεύει στην ανταλλαγή μεταξύ των αστεριών και των οπαδών τους.
 • Το “Radio” είναι ένα online ραδιοφωνικό ραδιοφωνικό ραδιοφωνικό ραδιοφωνικό ραδιοφωνικό ραδιόφωνο Ειδικά συνεχόμενα προγράμματα.
 • Η “Μουσική μου” ορίζει τη βιβλιοθήκη αποθήκευσης της μουσικής σας.

Η πλατφόρμα συνεχούς ροής είναι διαθέσιμη σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Προηγουμένως, η εφαρμογή προοριζόταν για αποκλειστική χρήση των συνδρομητών της Apple. Σήμερα, ανοίγει στον κόσμο και ενσωματώνεται σε συσκευές Android και PCS Windows.

Σημείωμα

Το Spotify έχει περισσότερους από 75 εκατομμύρια συνδρομητές και περισσότερους από 95 εκατομμύρια ελεύθερους ακροατές. Η πλατφόρμα κυριάρχησε εδώ και πολύ καιρό στην αγορά, προτού κλονιστεί από την Apple Music. Η διεπαφή της μουσικής του YouTube είναι κάπως πιο κοντά σε αυτή του Spotify. Οι δύο πλατφόρμες μοιράζονται τους ίδιους χρωματικούς κωδικούς.

Ωστόσο, η Spotify ξεχωρίζει για τους συγκεκριμένους τύπους, όπως οι οικογενειακές προσφορές και εκείνες για τα παιδιά. Περιέχει επίσης μια πλούσια βάση δεδομένων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συνδεδεμένα ηχεία, ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Μουσική Amazon

Η μουσική Amazon εμφανίστηκε το 2007. Την εποχή εκείνη, η εφαρμογή ονομάστηκε Amazon mp3. Η πλατφόρμα μουσικής ροής βρίσκεται στους πάγκους των ηγετών, στην εταιρεία των ανταγωνιστών της Spotify και της Apple Music. Κατά την προέλευσή της, η Amazon Music προσέφερε μια επιλογή από τίτλους για να πουλήσει, αλλά επέκτεινε την προσφορά της στο Musical Streaming.

Η πρόσβασή του απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού στο Amazon ή στο Amazon Prime. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μουσικής Amazon, αλλά συνιστάται να συγκλίνει οι υπηρεσίες του Amazon σε έναν μόνο λογαριασμό. Η πλατφόρμα έχει περισσότερους από 50 εκατομμύρια τίτλους, προσβάσιμο εξαίρεση τη σύνδεση, σε αντάλλαγμα για συνδρομή. Η ακρόαση συνεχίζεται χωρίς διαταραχές διαφήμισης. Ως δώρο καλωσορίσματος, η Amazon Music προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών πριν από τη συνδρομή στην προσφορά της Premium.

Δελτίο

Το Deezer είναι μια γαλλική εφαρμογή διαθέσιμη σε κινητά, σε ένα πλαίσιο Internet, Windows, Mac και Smart TV. Έχει έναν κατάλογο που αποτελείται από περισσότερους από 56 εκατομμύρια τίτλους μουσικής. Η πλατφόρμα διαθέτει δωρεάν έκδοση και πληρωμή. Στη βασική του μορφή, η διεπαφή παίζει τα αγαπημένα σας τραγούδια. Επωφεληθείτε επίσης από τη λειτουργία “ροής” που συγκεντρώνει τα τραγούδια που πηγαίνετε μπροστά και πίσω και οι αγαπημένοι σας σωλήνες. Η δωρεάν έκδοση δίνει επίσης πρόσβαση σε μερικά podcasts.

Στην αμειβόμενη έκδοση, επωφεληθείτε από απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη. Είστε ελεύθεροι να παίξετε αρκετή απεριόριστη μουσική, χωρίς περιορισμό. Μπορείτε ακόμη και να zap τα κομμάτια και να ακούσετε τα τραγούδια σας εκτός σύνδεσης.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

YouTube Video Downloader
Κατεβάστε το βίντεο YouTube στο MP4 και άλλες μορφές

Εικόνα προεπισκόπησης

Κατεβάστε βίντεο YouTube και 10.000 τοποθεσίες με λήψη βίντεο FreeMake Video Downloader.
Αποθηκεύστε βίντεο και λίστες αναπαραγωγής στο YouTube σε MP4, HD, AVI, κλπ.
Δωρεάν, γρήγορα και στα γαλλικά. Η καλύτερη ποιότητα είναι εγγυημένη !

Το Freemake έχει τώρα 93.667.304 χρήστες

Κατεβάστε βίντεο YouTube

Video Downloader, Δωρεάν υπηρεσία για λήψη βίντεο YouTube σε MP4, HD, AVI Online. Δωρεάν, γρήγορα και στα γαλλικά ! YouTube Downloader για την ανάκτηση κλιπ ιστοσελίδων και βίντεο YouTube σε MP4, AVI, WMV, MKV και οποιαδήποτε άλλη μορφή. Το εκχύλισμα ήχου βίντεο YouTube για υπολογιστή και συσκευές: iPhone, Android, PSP και άλλα. Υψηλής ποιότητας διατηρείται.

Δείτε υποστηριζόμενες μορφές
Κλείστε τις υποστηριζόμενες μορφές YouTube

Υποστηριζόμενες μορφές

Άμεσες μορφές λήψης

 • MP4 Ultra HD 4K
 • MP4 HD 1440p
 • MP4 HD 1080p
 • MP4 HD 720p
 • MP4 480p
 • MP4 360p
 • MP4 360p (Apple Ready)
 • WebM 360p
 • FLV 240p
 • 3GP 240p
 • MP4 180p
 • 3GP 180p

Κατεβάστε το YouTube και 10.000 ιστότοπους

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, το Dailymotion, το Facebook, το Instagram, το Vimeo, το Twitch, τα βίντεο των γαλλικών τοποθεσιών, των ενηλίκων τοποθεσιών από τη διεύθυνση URL. Κατεβάστε τα βίντεο, τα προγράμματα, τις ταινίες, τα κινούμενα σχέδια του YouTube. Το YouTube Downloader υποστηρίζει την ποιότητα HD.

Δείτε υποστηριζόμενες ιστοσελίδες
Κλείσιμο ιστοσελίδων υποστήριξης

Υποστηριζόμενες ιστότοποι

 • YouTube
 • Facebook
 • Βίμο
 • Διαταραχή
 • Βίαιος
 • Βόο
 • Τίναγμα
 • Βίντεο PBS
 • Νικοβιδέο.jp
 • VK.com
 • Λέω.org
 • βίντεο.FC2.com
 • Μπιλίμπιλι.com
 • Jp.Κανάλι.Πανδώρα.τηλεόραση
 • Άκανα.τείχος
 • Tudou.com
 • Χιμάδο.σε
 • Εσύ.com
 • Μελαγχολικός.com
 • Ο κόσμος.Fr
 • Αθλητισμός.το
 • βίντεο.Repubblica.το
 • Όχι -σε -law.Βιργιλιά.το
 • βίντεο.μεσαιωνική ενημέρωση.το

Υποστηριζόμενη ιστοσελίδα ενηλίκων

Κατεβάστε το βίντεο YouTube στο MP4

Κατεβάστε το περιεχόμενο online για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης: βίντεο MP4, λίστες αναπαραγωγής, αλυσίδες, ολοκληρωμένα περιεχόμενα. Αποθηκεύστε το YouTube MP4 HD, Full HD, 4K, 360 ° βίντεο από έναν σύνδεσμο. Το YouTube Downloader θα εμφανίσει το μέγεθος του αρχείου πριν από τη λήψη. Για να κατεβάσετε μουσική, δοκιμάστε το Freemake YouTube Boom.

Δείτε τους τύπους που υποστηρίζονται το περιεχόμενο
Κλείστε τους τύπους υποστηριζόμενου περιεχομένου

Δωρεάν downloader

ST υποστηρίξει τους τύπους περιεχομένου του YouTube

 • Βίντεο YouTube
 • Vevo YouTube βίντεο
 • Λίστες αναπαραγωγής χρήστη YouTube
 • Ταινίες μεγάλου μήκους
 • τηλεοπτικές εκπομπές
 • Κανάλια YouTube
 • Αγαπημένα βίντεο χρήστη
 • Διαγράμματα YouTube
 • Ενσωματωμένα βίντεο στο YouTube σε άλλους ιστότοπους
 • Ιδιωτικά βίντεο

Το ταχύτερο downloader βίντεο YouTube

Χάρη στην τεχνολογία Multithread, το Freemake μπορεί να κατεβάσει με ταχύτητα εγγραφής. Χρειάζονται μόνο 4 λεπτά για να καταγράψουν μια ταινία Full HD δύο στο MP4 !

Κατεβάστε το YouTube MP4 4K, Full HD, 1080, 320 Download YouTube Video

Full HD και 4K YouTube Downloader

Ανακτήστε ένα βίντεο YouTube MP4 4K, 1080p, 720p, 480p, 360p. Κατεβάστε ένα βίντεο ή αποθηκεύστε πολλά βίντεο ταυτόχρονα με την αρχική ποιότητα με το YouTube Downloader.

YouTube MP4 Λήψη λειτουργιών και άλλες δωρεάν μορφές, κατεβάστε το βίντεο YouTube Download στη σελίδα, το πρόγραμμα περιήγησης, τον υπολογιστή, τον υπολογιστή. Λήψη δωρεάν ήχου, YouTube βίντεο λήψη μιας διεύθυνσης URL στον υπολογιστή

Κατεβάστε ένα βίντεο youtube ή playlist

Καταγράψτε ένα βίντεο ή λίστες αναπαραγωγής, αλυσίδες σύνδεσης URL σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή tablet. Εξοικονομήστε έως και 500 αρχεία σε μορφή MP4 και άλλα. Telechage YouTube Μουσική από πολλά.

Κατεβάστε το βίντεο YouTube MP4 Online από τον σύνδεσμο στη σελίδα, αποθηκεύστε τα βίντεο YouTube στο MP4 Extract High Juthity Clip 1080p, Λήψη μιας ιστοσελίδας, σελίδας, προγράμματος περιήγησης

Επιλέξτε ποιότητα

Επιλέξτε από 15 ιδιότητες βίντεο του YouTube Downloader: 4K, Full HD. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα βίντεο MP4 YouTube, να αποθηκεύσετε το βίντεο σε ένα δίσκο DVD.

Δωρεάν MP4 YouTube Downloader, υπηρεσία που επιτρέπει

Κατεβάστε ένα βίντεο χωρίς διακοπή

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή ? Για να κατεβάσετε ένα βίντεο MP4 YouTube στον υπολογιστή χωρίς διακοπή, περιορίστε την ταχύτητα λήψης βίντεο στο YouTube Downloader.

Κατεβάστε ένα βίντεο MP4 YouTube στον υπολογιστή D

Προστατέψτε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια

Χρησιμοποιήστε το Proxy για να κατεβάσετε βίντεο με το YouTube Downloader στην Ασφάλεια. Ενεργοποιήστε τον γονικό έλεγχο
Για να αποκλείσετε ιστότοπους λήψης για ενήλικες.

Video Downloader, Downloader Service για την αποθήκευση βίντεο MP4 MP4 δωρεάν από τον σύνδεσμο URL, Κατεβάστε το YouTube Online στο MP4

Κατεβάστε το YouTube MP4 στο Cloud

Επιλέξτε το Dropbox Cloud, Google Drive για λήψη βίντεο MP4 YouTube. YouTube Downloader VA
Συμπίεση και μεταφορά του αρχείου MP4 στο σύννεφο.

Καλύτερο βίντεο downloader για εγγραφή βίντεο

93 εκατομμύρια χρήστες
500+ δημοσιεύσεις σε περιοδικά
10 χρόνια ασφάλειας και εμπιστοσύνης

Service Downloader για λήψη MP4 YouTube βίντεο στον υπολογιστή γρήγορα

Γρήγορα

Κατεβάστε γρήγορα ένα ηλεκτρονικό βίντεο ενός συνδέσμου URL. MP4 YouTube Λήψη χωρίς παμπ και διακοπές.

Δωρεάν, εύκολη, γρήγορη, απλή στη χρήση λογισμικού, Εξαγωγή οποιουδήποτε περιεχομένου: υψηλής ποιότητας εικόνες 1080p, μουσική, αρχείο ήχου - Κατεβάστε το βίντεο YouTube MP4 στον υπολογιστή

Απλός

Το Freemake απαιτεί μόνο
2 κλικ για λήψη
MP4 βίντεο ή λίστα αναπαραγωγής.

Εγκαταστήστε το λογισμικό στα Windows 10, Windows 11, χρησιμοποιήστε δωρεάν υπηρεσία, κατεβάστε το YouTube Video Downloader MP4, Audio, Αρχείο υψηλής ποιότητας ενός συνδέσμου URL σε έναν ιστότοπο, σελίδα

Ενημερώθηκε τακτικά

Το Freemake λειτουργεί όταν οι άλλοι downloaders του YouTube είναι κάτω. Όλα τα προβλήματα επιλύονται 24/7.

Είναι εύκολο να κατεβάσετε το YouTube MP4

Εγκαταστήστε το λογισμικό MP4 Downloader YouTube, αποθηκεύστε τα μουσικά κλιπ που μεταδίδουν μια διεύθυνση URL ιστότοπου, σελίδα

Η υπηρεσία σας επιτρέπει να κατεβάσετε ένα ηλεκτρονικό βίντεο στο YouTube στο MP4, να επιλέξετε ποιότητα, λήψη βίντεο, μορφή ήχου

Εξαγάγετε, κατεβάστε ένα βίντεο - YouTube Downloader. YouTube Video Download Service σε υπολογιστή, smartphone

Τώρα εξαρτάται από εσάς να δοκιμάσετε το youtube downloader !

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL

Μεταβείτε στο YouTube ή στο άλλο
Ιστοσελίδα και αντιγράψτε τον σύνδεσμο βίντεο
Για να εξαγάγετε και να κατεβάσετε.

Επιλέξτε την ποιότητα

Κάντε κλικ στο κουμπί “Επικόλληση URL” και επιλέξτε τη μορφή ενός βίντεο για λήψη: MP4, AVI, WMV.

Αποθήκευση του αρχείου

Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” για αποθήκευση και λήψη βίντεο ή ήχου στην επιθυμητή μορφή.

Απαιτήσεις, Freemake YouTube Downloader, Fast Download Service YT MP4 για λήψη MP4, YouTube Download Video YouTube Online - YouTube MP4 Video Downloader

 • Microsoft Windows OS: 11, 10, 8, 8,.1, 7, Vista
 • macOS
 • Intel, AMD ή συμβατός επεξεργαστής, 1 GHz
 • .Καθαρό πλαίσιο 4.5
 • 256MB RAM ή περισσότερο
 • 25 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό δίσκο
 • Σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο

Κατεβάστε ένα βίντεο MP4 YouTube – Freemake YouTube Downloader

“Το Freemake Video Downloader είναι μια πολύ πρακτική υπηρεσία λήψης και χρησιμότητα για βίντεο που μεταδίδονται σε ιστότοπους streaming”.

Το καλύτερο λογισμικό για λήψη ενός βίντεο - YouTube downloader

Marion Pernel
Συντάκτης, 01NET

“Εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν, απλά κατεβάστε και μεταφέρετε τα επιθυμητά κλιπ στον υπολογιστή σας στις αρχικές μορφές τους”.

Κατεβάστε το YouTube MP4 δωρεάν

Δημήτρης Tamion
Δημοσιογράφος, Generation-NT

YouTube Downloader Δωρεάν, απλή, downloader υπηρεσία για λήψη βίντεο YouTube MP4 - Best Download 2020 Λογισμικό

Λογισμικό έτους
Σύλλογος

Κατεβάστε το καλύτερο youtube downloader δωρεάν online, απλή υπηρεσία downloader, κατεβάστε ένα βίντεο YouTube MP4

Το καλύτερο εργαλείο ιστού
Τρέχον μικρόφωνο

Κατεβάστε το YouTube Downloader, Αποθηκεύστε έναν ιστότοπο για Windows 10, 7, Vista, κατεβάστε το βίντεο YouTube στον υπολογιστή

Στην πρώτη σελίδα
Είναι