XPlayer – Video Player All Format for Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown, Download XPlayer 2.2 APK για το Android δωρεάν

Xplayer Android

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές είναι μια εφαρμογή λογισμικού ειδικά σχεδιασμένη για tablet και smartphones Android, προσφέροντας ένα πλήθος χαρακτηριστικών ήχου και βίντεο για μια βέλτιστη εμπειρία προβολής.

XPlayer – Video Player All Format

Παρακολουθήστε βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή στο Android σας

Τελευταία έκδοση

XPlayer – Video Player Όλη η μορφή είναι μια πλήρης εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα ανάγνωσης σχεδόν οποιουδήποτε βίντεο στη συσκευή σας Android. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει οποιοδήποτε βίντεο – μπορεί να εισαγάγει τη μορφή ή το μέγεθος – έτσι ώστε να μπορείτε να το παρακολουθήσετε άνετα στη συσκευή σας.

Αυτός ο αναγνώστης πολυμέσων είναι συμβατός με μια μεγάλη ποικιλία μορφών, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε βίντεο σε μορφή MKV, MP4, M4V, AVI, MOVP, FLV, WMV ή RMVB. Ακόμη και αν το βίντεο έχει καταγραφεί με τον εξοπλισμό -ART, αυτή η εφαρμογή θα είναι σε θέση να το διαβάσει σε ένα ζήτημα δευτερολέπτων.

Επιπλέον, το XPlayer – Video Player διαθέτει μια λειτουργία ασφαλείας που σας επιτρέπει να περιορίζετε την πρόσβαση σε ορισμένα βίντεο. Αυτή η λειτουργία εμποδίζει τους άλλους χρήστες να διαβάζουν τα ιδιωτικά σας βίντεο χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας.

Συνοπτικά, το XPlayer – Video Player προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που καθιστά δυνατή την ανάγνωση σχεδόν οποιουδήποτε βίντεο στη συσκευή σας Android.

Αναθεώρηση από το Álvaro Toledo που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

 • Απαιτεί το Android 5.0 ή περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου βίντεο.παίχτης.βίντεο
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία βίντεο
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Xplayer Android

Εικόνα xplayer 1 μικρογραφία Εικόνα XPlayer 2 μικρογραφία Εικόνα XPlayer 3 Μικρογραφία Image XPlayer 4 Thumbnail Εικόνα xplayer 5 μικρογραφία Εικόνα XPlayer 6 μικρογραφία Image XPlayer 7 Thumbnail XPlayer Image 8 Thumbnail

Video Player για Android με υποστήριξη για διάφορες μορφές

Εάν θέλετε μια πολυλειτουργική συσκευή αναπαραγωγής βίντεο για συσκευές Android Xplayer. Αυτή η εφαρμογή είναι Συμβατό με διαφορετικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων αρχείων σε ποιότητα εικόνας 4K. Έχει εκτός από τις επιλογές που χρησιμεύουν για να εξασφαλίσουν την εμπιστευτικότητα του χρήστη, προστατεύοντας τα ιδιωτικά βίντεο από την εξάλειψη ή την εμφάνιση από άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν το smartphone ή το tablet.

Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής ανάγνωσης βίντεο

Αυτή η εναλλακτική λύση σε άλλες εφαρμογές όπως το VLC, το MX Player ή το BSPlayer διαθέτει τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο, πιο διάσημες όπως οι MKV, MP4, AVI, WMV ή 3GP τουλάχιστον εκτεταμένες.
 • Υποστήριξη για την ανάγνωση βίντεο Ultra HD.
 • Επιτάχυνση υλικού.
 • Επιλογή δημιουργίας ιδιωτικών φακέλων των οποίων το περιεχόμενο δεν μπορεί να αναπαραχθεί ή να εξαλειφθεί από άλλους χρήστες.
 • Συμβατό με το chromecast.
 • Επιλογή για λήψη υπότιτλων.
 • Αναδυόμενη ανάγνωση, διαιρεμένη οθόνη ή φόντο.
 • Διασύνδεση με νυχτερινή λειτουργία, γρήγορη σιωπή και έλεγχο ανάγνωσης.
 • Αυτόματη ταυτοποίηση όλων των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή ή στην κάρτα SD.
 • Εύκολη διαχείριση βίντεο.
 • Απλά χειριστήρια.

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

 • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Android 4.3.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.

Μας αρέσει να σας ακούμε. Δώστε μας τη γνώμη σας.

Μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα

 • Καδοφαγείο
 • Διαταραχή
 • YouTube
 • MX Player
 • VLC
 • YouTube Vanced
 • Smart YouTube TV
 • Φουσκωτό
 • YouTube GO
 • Ytv player

© Copyright 2023 Malavida. Κρατημένα δικαιώματα

Χρησιμοποιούμε cookies, καθαρά και τρίτα μέρη, με διαφήμιση, συνεδρία, αναλυτικά και κοινωνικά δίκτυα. Οποιαδήποτε ενέργεια που δεν είναι η απόφασή της, ή η ρητή φροντίδα της υπηρεσίας που συνδέεται με το cookie, υπονοεί τη συγκατάθεση για τη χρήση του. Δείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές

XPlayer - Video Player Όλες οι μορφές

Τι είναι το XPlayer – Video Player All Formats ?

Το XPlayer είναι ένας εξαιρετικός αναγνώστης που εγγυάται την εμπιστευτικότητα των βίντεό σας. Προτείνοντας ειδικότερα για να προστατεύσετε κάποιο από το περιεχόμενό σας, κρύβοντάς τα σε ένα ιδιωτικό αρχείο κλειδωμένο από έναν κωδικό PIN. Υποστηρίζονται όλες οι μορφές βίντεο, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Η διεπαφή είναι βέλτιστη με συγκεκριμένη πλοήγηση με χειρονομίες ή τη δυνατότητα ενεργοποίησης μιας νυχτερινής λειτουργίας για καλύτερη οπτική άνεση.

Η δωρεάν έκδοση του XPlayer εμφανίζει πολύ διακριτικές διαφημίσεις με τη μορφή παστίλιων στις οποίες ο χρήστης αποφασίζει ή όχι για να το εμφανίσει. Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμένη έκδοση να μην έχετε διαφήμιση.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το XPlayer – Video Player όλες τις μορφές ?

Ο κύριος στόχος του XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές είναι να κάνετε την εμπειρία προβολής σας όσο το δυνατόν πιο ρευστό και ευχάριστο.

Ο χρήστης του XPlayer -φιλική και διαισθητική διεπαφή διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη χρήση του, ακόμη και για τους αρχάριους χρήστες. Μπορείς Πλοηγηθείτε εύκολα στη βιβλιοθήκη σας των βίντεο και πρόσβαση στα κύρια χαρακτηριστικά με έναν απλό και διαισθητικό τρόπο. Που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα αγαπημένα σας βίντεο χωρίς ταλαιπωρία ή σύγχυση.

Για να βελτιωθεί περαιτέρω η εμπειρία προβολής, προσφέρει το XPlayer Ένα σκοτεινό θέμα. Με την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας οθόνης χαμηλού φωτός, μειώνετε την κόπωση των ματιών και βελτιώνετε την αναγνωσιμότητα, ειδικά σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Αυτό σας επιτρέπει Παρακολουθήστε βίντεο όσο θέλετε χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας.

Επί πλέον, Το XPlayer διευκολύνει τη διαχείριση της βιβλιοθήκης βίντεο σας. Η εφαρμογή προσδιορίζει αυτόματα όλα τα αρχεία βίντεο που υπάρχουν στη συσκευή σας Android και στην κάρτα SD, η οποία σας επιτρέπει να οργανώνετε και να ταξινομείτε τα βίντεό σας αβίαστα. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα αγαπημένα σας βίντεο και να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας σε μερικά κλικ.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του XPlayer είναι η επιλογή του ιδιωτικού αρχείου. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει Αποθηκεύστε τα ιδιωτικά σας βίντεο σε ασφαλή χώρο, προστατεύοντάς τα έτσι από το αδιάβροχο. Τα εμπιστευτικά σας βίντεο δεν μπορούν να διαγραφούν ή να απεικονιστούν από άλλους χρήστες της συσκευής, προσφέροντάς σας πρόσθετη ειρήνη μυαλού.

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών Android, τηλέφωνα tablet. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα χαρακτηριστικά του XPlayer για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης XPlayer προσφέρει τακτικά ενημερώσεις, οι οποίες εγγυώνται ότι η εφαρμογή βελτιώνεται συνεχώς όσον αφορά την απόδοση, τις διορθώσεις σφαλμάτων και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.

Ποιες είναι οι λειτουργίες ήχου/βίντεο του XPlayer – Video Player All Formats ?

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές είναι μια εφαρμογή λογισμικού ειδικά σχεδιασμένη για tablet και smartphones Android, προσφέροντας ένα πλήθος χαρακτηριστικών ήχου και βίντεο για μια βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Όσον αφορά τις λειτουργίες ήχου, το XPlayer – Video Player, όλες οι μορφές σας επιτρέπουν Ελέγξτε με ακρίβεια τον όγκο ανάγνωσης. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, προσφέροντάς σας έτσι μια εμπειρία ήχου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Εκτός από τον έλεγχο ήχου, το XPlayer προσφέρει διάφορες επιλογές για την εξατομίκευση της εμπειρίας προβολής σας. Μπορείς Προσαρμόστε τους υπότιτλους Τροποποιώντας το μέγεθος, το στυλ και τον συγχρονισμό τους με βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει να ακολουθήσετε εύκολα το περιεχόμενο ενώ προσαρμόζετε τους υπότιτλους στις προτιμήσεις σας.

Το XPlayer προσφέρει επίσης τη δυνατότητα τουΡυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την οθόνη σύμφωνα με το περιβάλλον σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, προσφέροντας έτσι τη βέλτιστη οπτική άνεση.

Για να αποφευχθούν τυχαίες διακοπές, το XPlayer περιλαμβάνει μια λειτουργικότητα του κλείδωμα οθόνης κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο. Μπορείτε να κλειδώσετε την οθόνη για να αποφύγετε ακούσια πλήκτρα αφής που θα μπορούσαν να διακόψουν την εμπειρία προβολής σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πλήρως τα βίντεό σας χωρίς να ανησυχείτε για τυχαία αγγίξτε την οθόνη και παύει την ανάγνωση.

Το XPlayer προσφέρει επίσης πολλές επιλογές ανάγνωσης για να εξατομικεύσει την εμπειρία σας. Μπορείς Ενεργοποιήστε το αυτοδίμιο έτσι ώστε το βίντεο να ρυθμίζεται αυτόματα στον προσανατολισμό της συσκευής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή εικόνας που ταιριάζει καλύτερα στην οθόνη σας, εγγυώντας τη βέλτιστη απεικόνιση του βίντεο.

Ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά με το XPlayer – Video Player όλες τις μορφές !

Όσον αφορά τις προηγμένες λειτουργίες βίντεο, το XPlayer υποστηρίζει το Ανάγνωση βίντεο σε υψηλό ορισμό, συμπεριλαμβανομένων βίντεο 4K και Ultra-HD. Η εφαρμογή Χρησιμοποιήστε την επιτάχυνση υλικού της συσκευής σας Για να εγγυηθεί μια υγρή και αβίαστη ανάγνωση, προσφέροντας έτσι βέλτιστη ποιότητα ανάγνωσης ακόμη και για βίντεο υψηλής ανάλυσης.

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές προσφέρει επίσης πρακτικά χαρακτηριστικά όπως ο εύκολος έλεγχος της ανάγνωσης. Μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη ανάγνωσης για να προχωρήσετε ή να επιστρέψετε στο βίντεο, επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε εύκολα στα περιεχόμενα.

Επιπλέον, το XPlayer προσφέρει άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το Πλωτή αναπαραγωγή βίντεο, που επιτρέπει μια εμπειρία πολλαπλών εργασιών μετακινώντας και αλλάζοντας το παράθυρο βίντεο. Μπορείτε επίσης να Παρακολουθήστε βίντεο στο παρασκήνιο, Ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, παρόμοια με την ανάγνωση μουσικής.

Επιπλέον, XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές υποστηρίζουν το Βίντεο εκπομπή στο Android TV μέσω Chromecast, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε βίντεο στη μεγάλη οθόνη.

Ποιες είναι οι μορφές βίντεο που υποστηρίζονται από το XPlayer – Video Player All Formats ?

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές Παρέχει εκτεταμένη διαχείριση για μια μεγάλη ποικιλία μορφών βίντεο, εγγυώντας ένα πρόβλημα προβολής χωρίς πρόβλημα. Είτε έχετε βίντεο που κωδικοποιούνται σε συνήθεις μορφές ή λιγότερο διαδεδομένες μορφές, αυτή η εφαρμογή εξασφαλίζει πλήρη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα αρχείων βίντεο.

Οι δημοφιλείς μορφές βίντεο όπως τα MKV, MP4, M4V, AVI, MOV, 3GP, FLV, WMV και RMVB υποστηρίζονται από το XPlayer, επιτρέποντάς σας Επωφεληθείτε από μια υγρή ανάγνωση από τα περισσότερα βίντεο που μπορείτε να συναντήσετε. Αυτές οι μορφές χρησιμοποιούνται ευρέως και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα βίντεό σας θα διαβαστούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, το XPlayer ξεπερνά τις τρέχουσες μορφές, αναλαμβάνοντας επίσης τις λιγότερο κοινές μορφές, γεγονός που σας προσφέρει πρόσθετη ευελιξία κατά την ανάγνωση των βίντεό σας. Για παράδειγμα, υποστηρίζεται η μορφή TS (ρεύμα μεταφοράς), επιτρέποντάς σας Διαβάστε τα κωδικοποιημένα αρχεία βίντεο Σε αυτή τη συγκεκριμένη μορφή.

Το XPlayer υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο 4K/Ultra HD ή βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης. Δεν έχει σημασία αν έχετε βίντεο κωδικοποιημένα σε τρέχουσες μορφές ή λιγότερο διαδεδομένες μορφές όπως RMVB και TS, μπορείτε να υπολογίζετε στο Video Player All Formats – XPlayer για να τα διαβάσετε χωρίς ανησυχίες συμβατότητας συμβατότητας.

Είναι XPlayer – Video Player όλες τις μορφές ?

XPlayer – Video Player Όλες οι μορφές είναι μια δωρεάν εφαρμογή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους άμεσης λήψης για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play Store ή να χρησιμοποιήσετε το APK που παρέχεται και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εμπειρία προβολής βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτείται πληρωμή ή πληρωμή συνδρομής.

Σημειώστε ότι αν και το XPlayer είναι δωρεάν, μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις στην εφαρμογή. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στους προγραμματιστές να υποστηρίξουν τη συνεχή ανάπτυξη της εφαρμογής και να προσφέρουν ποιοτικά χαρακτηριστικά χωρίς κόστος. Ωστόσο, για να διαγράψετε παμπ, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση Premium XPlayer Pro Mod APK.

Συντάκτης Indhot Inc.
Λειτουργικά συστήματα Android
Ειδοποίηση 1.525 156
Κατηγορία βίντεο