Xgimi Horizon Pro Test: Ένας προβολέας βίντεο Ultra HD LED all-in-one κάτω από το Android TV-Digital, Horizon Pro

Pro Horizon

Από την πλευρά του λειτουργικού συστήματος, βρίσκουμε το Android TV 10 κινούμενο από έναν επεξεργαστή Quadricoire MediaTek MT55 Cortex-A9612, GPU Mali-G52, 2 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο προβολέας βίντεο έχει επίσης WiFi και Bluetooth. Το τελευταίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός εξωτερικού ηχείου, αλλά και έτσι ώστε ο Pro Horizon να λειτουργεί σαν ομιλητής.

XGIMI Horizon Pro Test: Ένας προβολέας βίντεο Ultra HD LED all-in-one κάτω από την τηλεόραση Android

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Το Xgimi Horizon Pro είναι ένας προβολέας βίντεο Ultra HD DLP εξοπλισμένο με ισχυρό φωτισμό LED, ένα σύστημα ήχου 16 W που υπογράφηκε Harman Kardon και ιδιαίτερα την τηλεόραση Android που του δίνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές συνεχούς ροής ή σχεδόν.

Παρουσίαση

Ο προβολέας Video Horizon Pro διαθέτει DLP Texas Instruments 0,47 ιντσών DMD (DLP470TE) που εμφανίζει έναν εγγενή Ultra HD ορισμό του 3840 x 2160 PX. Ως υπενθύμιση, αυτή η γενιά χρησιμοποιεί το κουνάβι (Εξαιρετικά γρήγορη απεικόνιση αρκετών εικόνων Full HD μετατοπίστηκαν μεταξύ τους) σε 240 Hz για να μεταδώσει τέσσερις εικόνες Full HD δίπλα -δίπλα και έτσι παράγουν μια εικόνα Ultra HD 60 Hz των 8,3 εκατομμυρίων πραγματικών εικονοστοιχείων. Το τσιπ συνδέεται με μια πηγή φωτός LED 2200 lumens. Είναι καλό να γνωρίζουμε, τα LED του Xgimi Horizon Pro δεν αλλάζουν και επωφελούνται από μια διάρκεια ζωής που ανακοινώθηκαν για 25.000 ώρες, τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερο από έναν κλασικό λαμπτήρα UHP (Ultra High Pressure). Αυτός ο προβολέας βίντεο διαθέτει επίσης ένα σύστημα ήχου που αποτελείται από δύο ηχεία και ένα καλοριφέρ υπογεγραμμένο Harman Kardon, με συνολική ισχύ 16 W.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα (και όχι λιγότερο), η κάμερα στο μπροστινό αλλάξτε το μέγεθος της εικόνας για να αποφύγετε εμπόδια. Ένα εκπληκτικό και πρακτικό χαρακτηριστικό, ακόμα κι αν χάνουμε τον εγγενή ορισμό.

Από την πλευρά του λειτουργικού συστήματος, βρίσκουμε το Android TV 10 κινούμενο από έναν επεξεργαστή Quadricoire MediaTek MT55 Cortex-A9612, GPU Mali-G52, 2 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο προβολέας βίντεο έχει επίσης WiFi και Bluetooth. Το τελευταίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός εξωτερικού ηχείου, αλλά και έτσι ώστε ο Pro Horizon να λειτουργεί σαν ομιλητής.

Εμφανίζοντας έναν ορισμό Ultra HD, το Xgimi Horizon Pro είναι λογικά αρκετά ακριβό ή περίπου 1.700 €. Βρίσκουμε λίγους άμεσους ανταγωνιστές. Υπάρχει το Viewsonic X10-4K, επίσης Ultra HD LED, αλλά είναι λίγο λιγότερο έξυπνο, επειδή στερείται αυτόματης ρυθμίσεων και τηλεόρασης Android. Αναγνωρίζουμε επίσης τον προβολέα Laser Vava 4K UST με το πιο ισχυρό λέιζερ και ένα εξαιρετικά -όριο εστιακό μήκος, τόσο πιο ακριβό όσο και φωτεινό. Η Samsung The Premiere LSP9T και η αναφορά Sony VPL-VW290ES, και οι δύο εμφανίζονται περίπου 5.000 ευρώ, δεν μπορούν να θεωρηθούν άμεσοι αντίπαλοι.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

2D ποιότητα εικόνας

Αυτός ο προβολέας βίντεο διαθέτει μια σταθερή οπτική με αναλογία 1,2: 1 και αυτό μπορεί να προβάλλει μια βασική εικόνα 2,5 m με μείωση των 3 m. Με αυτό το μοντέλο, οι μετρήσεις μας γίνονται στα 2,5 μέτρα για να ληφθεί μια εικόνα 2 m BASIC, όπως και για τους άλλους προβολείς. Ο Pro Horizon δεν προσφέρει Μετατόπιση του φακού (Οπτική συσκευή για να μετακινείται κάθετα ή οριζόντια η εικόνα που προβάλλεται χωρίς να την παραμορφώνεται ή να χρειάζεται να μετακινήσει τη συσκευή), αλλά είναι δυνατόν να τροποποιηθεί η οριζόντια και κάθετη τραπεζαρία για να αντισταθμίσει την πιθανή κλίση της … στην τιμή ωστόσο για ελαφρά απώλεια ορισμός.

Το Pro Horizon απολαμβάνει αυτόματη ανάπτυξη και τραπεζοειδές σύστημα. Σε κάθε έναρξη -up, ο προβολέας βίντεο κάνει το επίκεντρο για να εγγυηθεί την ευκρίνεια. Η ρύθμιση του τραπεζιού βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, το Horizon Pro εμφανίζει λευκές κουκίδες στην οθόνη και ρυθμίζει το τραπέζι σύμφωνα με το αποτέλεσμα της φωτογραφίας που συλλαμβάνεται από την κάμερα στο μπροστινό μέρος. Το σύστημα μπορεί επίσης να προσαρμόσει την εικόνα σύμφωνα με τα εμπόδια. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένας πίνακας στην προβλεπόμενη εικόνα, θα αλλάξει για να παραμείνει στη μία πλευρά. Προφανώς χάνουμε σε εγγενή ορισμό, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά εκπληκτικό.

Pro Horizon

Το Horizon Pro σας προσφέρει την πραγματική ποιότητα της εικόνας 4K που διατίθεται σε έναν τόσο συμπαγές προβολέα, μέχρι ένα γιγαντιαίο μέγεθος οθόνης 200 ιντσών. 2 Με έναν ορισμό μέχρι 3.840 x 2160 pixels, μπορείτε να ανεβάσετε ένα εργαλείο κατά τη διάρκεια ενός βραδιού παιχνιδιού ή να κάνετε έναν καμβά με την αγαπημένη σας ταινία στο Ultra-HD. Γιγαντιαία εικόνα και εξαιρετική ποιότητα: Το Horizon Pro συναντά όλες τις επιθυμίες σας.

Η σούπερ φωτεινή τεχνολογία προβολής του Pro Horizon ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να επιλέξετε άλλο μέρος ή άλλη γωνία προβολής κατά τη διάρκεια της ημέρας ή στα ελαφριά περιβάλλοντα. Το Pro Horizon είναι ο πιο λαμπρός προβολέας στην κατηγορία του, συν 30 %, με εξαιρετική φωτεινότητα 1500 lumens iso. 1 Το Horizon Pro εξακολουθεί να προβάλλει εξαιρετικά διαμορφωμένες εικόνες με φωτεινά χρώματα, ακόμη και σε ένα φωτεινό περιβάλλον.

Διακρίνει κάθε σημείωση

Το ηχητικό μέρος του Pro Horizon σχεδιάστηκε με ειδικούς Harman Kardon. Επωφεληθείτε από έναν ήχο ποιότητας κινηματογράφου χάρη σε δύο ευρύχωρα ηχεία 8 w το καθένα και αναπτύχθηκε ειδικά για τον ορίζοντα. Ο Harman Kardon Sound προσφέρει απαράμιλλη εμβάπτιση και ισορροπία, με χαμηλή παραμόρφωση και υψηλή δυναμική απόκριση. Που σχετίζεται με την τεχνολογία ήχου στούντιο DTS, ο επαγγελματικός ορίζοντας προσφέρει εικονικοποιημένη εμπειρία ήχου surround με βελτίωση διαλόγων και μπάσων.

Η τεχνολογία ευφυής προσαρμογής εικόνας (ISA) του XGIMI διευκολύνει την εγκατάσταση προβολέων. Με την αυτόματη διόρθωση της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης, της αυτόματης ανάπτυξης, της ευφυούς ευθυγράμμισης της οθόνης και της ευφυούς παράκαμψης εμποδίων, ο Horizon προσφέρει μια άνευ προηγουμένου, αυτοματοποιημένη και βιώσιμη οπτική εμπειρία.

Αυτόματη ευθυγράμμιση οθόνης

Αποφύγετε το άγχος της εύρεσης της τέλειας θέσης του προβολέα σας. Χάρη στην ευφυής ευθυγράμμιση οθόνης, ο Horizon προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Αυτόματη διόρθωση keystone

Η αυτόματη διόρθωση της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία όταν εγκαθιστάτε τον ορίζοντα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα όπου θέλετε (με κατακόρυφο ή οριζόντιο άγγελο +/- 40 °) και λάβετε αυτόματα μια τέλεια εικόνα. 3

Εμπόδιο Αποφύγετε

Οι υποδοχές, τα τραπέζια και ακόμη και τα φυτά δεν είναι πλέον πρόβλημα. Αντί να αναδιοργανώσετε τον χώρο διαβίωσης σας, να εγκατασταθείτε άνετα και να αφήσετε την έξυπνη λειτουργία παράκαμψης των εμποδίων του ορίζοντα να αντιστέκονται αυτόματα στην εικόνα γύρω από τα αντικείμενα.

Η αυτόματη εστίαση σας επιτρέπει να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στην προσαρμογή και περισσότερο χρόνο στην προβολή. Απολαύστε μια εικόνα που παραμένει ζωντανή και καθαρή χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το μικρό σας δάχτυλο.

Μάθετε περισσότερα για το Horizon Pro
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας
Λάβετε τη βοήθειά μας
Περιλαμβάνεται στο κουτί

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ταξινόμηση προϊόντων
Εγχώριος προβολέας
Τεχνολογία προβολής
Διάρκεια Ζωής
Στόχος που υποβλήθηκε σε θεραπεία με υψηλή μεταφορά
Ναι, συσκευασία πλαισίου & δίπλα -δίπλα
Έκθεση προβολής 4
Αυτόματη διόρθωση κλειδιού 3
Αυτόματη ευθυγράμμιση οθόνης
Εμπόδιο Αποφύγετε
Μέθοδος προβολής
Μπροστά, πίσω, μπροστινή οροφή, πίσω οροφή
Ηχοσύστημα
Dolby Digital Plus (DD+)
Chromecast ενσωματωμένη/airscreen
Γρήγορη διαμόρφωση 10
DC x 1
HDMI x 1, HDMI (υποστηριζόμενο EARC) x 1
USB x 2
LAN x 1
Ακουστικά x 1 (3.5 χιλιοστά)
Οπτικό x 1
Διπλής ζώνης 2.4/5GHz, 802.11Α/b/g/n/ac 6
208.4 x 218.4 x 136.2mm 12

Σημείωση: 1. Η φωτεινότητα (απόδοση φωτός) ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Η απόδοση του λευκού φωτός μετράται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 21118. Η ονομαστική τιμή αντιπροσωπεύει τη μέση τιμή της παραγωγής μαζικής. 2. Για μια βέλτιστη οπτική εμπειρία, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα μέγεθος προβολής μεταξύ 60 και 150 ίντσες. Η υπέρβαση αυτής της παραλίας μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του προβλεπόμενου περιεχομένου σας. Η ποιότητα της οθόνης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις συνήθειες χρήσης του προϊόντος και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. 3. Προκειμένου η βαθμονόμηση να διεξαχθεί με ακρίβεια, συνιστάται η γωνία της πλευρικής προβολής να μην υπερβαίνει τους 40 ° (βαθμοί). Η ποιότητα της οθόνης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις συνήθειες χρήσης του προϊόντος και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. 4. Οι παραπάνω αποστάσεις προβολής είναι εκτιμήσεις και μπορεί να διαφέρουν σε σενάρια πραγματικής χρήσης. Οι απαραίτητες προσαρμογές βασίζονται στις συγκεκριμένες διαστάσεις και συνθήκες του χώρου διαβίωσης σας. 5. Το Android TV είναι ένα εμπορικό σήμα της Google LLC. 6. Απαιτείται δρομολογητής 7. Η θεωρητική διάρκεια ζωής της πηγής φωτός είναι 30.000 ώρες. Η πραγματική διάρκεια ζωής μπορεί να διαφέρει λόγω των διαφορών υπό περιβαλλοντικές συνθήκες, της χρήσης του προϊόντος και της επιλεγμένης λειτουργίας. 8. Ανατρέξτε στα θεωρητικά δεδομένα των εργαστηρίων XGIMI: Ο τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας υπολογίζεται με βάση τη μέση κατανάλωση Horizon Pro (180W) και τη δύναμη μιας τηλεόρασης 98 ιντσών (550W), που προβλήθηκε 8 ώρες την ημέρα για ένα χρόνο. 9. Η πραγματική χωρητικότητα αποθήκευσης είναι πιθανό να αλλάξει σύμφωνα με διάφορους παράγοντες, όπως η χρήση του συστήματος, η έκδοση του λογισμικού και των παραμέτρων που χρησιμοποιούνται. 10. Η γρήγορη έναρξη των 6 δευτερολέπτων είναι η θεωρητική τιμή δοκιμής για κατάσταση αναμονής. Η πραγματική γρήγορη ώρα έναρξης ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν. Ο χρόνος έναρξης είναι σχετικά πολύ καιρό μετά το πρώτο μειονέκτημα. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια Xgimi. 11. Μετρούμενη κάτω από θερμοκρασία περιβάλλοντος 25 ° C με απόσταση 1 μέτρου από το μηχάνημα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα διαφορετικά περιβάλλοντα δοκιμών, τις συνθήκες και το αξιολογημένο προϊόν. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια Xgimi. 12. Το πραγματικό μέγεθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο διαμόρφωσης, κατασκευής και δοκιμής. 13. Το πραγματικό βάρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση, τη διαδικασία κατασκευής και τη μέθοδο δοκιμής. * Τα πραγματικά χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές του προϊόντος (ιδιαίτερα η εμφάνιση, το χρώμα και το μέγεθος) και οι πραγματικές πτυχές της οθόνης (ειδικά φόντο, διεπαφή και εικονίδια) μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα. Ανατρέξτε στο σημείο πώλησης για περισσότερες πληροφορίες. * Όλα τα δεδομένα απόδοσης στις προηγούμενες σελίδες είναι θεωρητικές τιμές που λαμβάνονται από τα εσωτερικά εργαστήρια XGIMI χάρη στις δοκιμές που διεξάγονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες δοκιμαστικές συνθήκες, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες του προαναφερθέντος προϊόντος. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ατομική διαμόρφωση του προϊόντος, των εκδόσεων λογισμικού, των συνθηκών εφαρμογής και των περιβαλλοντικών παραγόντων. Όλα τα δεδομένα υπόκεινται σε πραγματική χρήση. * Το Xgimi προσπαθεί, κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχει στα προϊόντα. Λόγω των επακόλουθων αλλαγών που αφορούν τις παρτίδες προϊόντων, τους παράγοντες παραγωγής και προμήθειας, μπορεί να είναι απαραίτητο για το XGIMI να πραγματοποιεί τροποποιήσεις και προσαρμογές σε κείμενα και εικόνες, ώστε να αντιστοιχούν στην απόδοση, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές, τις προδιαγραφές , προδιαγραφές, προδιαγραφές, προδιαγραφές, ευρετήριο προδιαγραφών και εξαρτήματα του πραγματικού προϊόντος. Οι πληροφορίες προϊόντος ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές και προσαρμογές χωρίς προειδοποίηση. * Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 έως 40 ° C. * Όλες οι παράμετροι που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα μετριούνται σε ένα εσωτερικό περιβάλλον δοκιμής XGIMI για παραγωγή σειράς. Οι εμπειρίες των χρηστών ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις παραμέτρους, τις συνθήκες χρήσης, τις εκδόσεις λογισμικού κ.λπ. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο XGIMI για λεπτομερή πρότυπα και δεδομένα δοκιμών. * Το προϊόν θα συνοδεύεται από ένα τυπωμένο εγχειρίδιο. Ωστόσο, το ψηφιακό εγχειρίδιο θα ενημερωθεί στον ιστότοπο XGIMI. Σε περίπτωση απόκλισης ή σύγκρουσης μεταξύ του εγχειριδίου χαρτιού και του ψηφιακού εγχειριδίου, ανατρέξτε στο πιο πρόσφατο ψηφιακό εγχειρίδιο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα: FR.XGIMI.com/σελίδες/ορίζοντα-προμήθεια.