Προστασία οθόνης Xforce από την Wefix, το smartphone σας λέει ευχαριστώ!, Xforce: εξαιρετικά ανθεκτική οθόνη

Xforce: Κάντε την εξαιρετικά ανθεκτική σας οθόνη

Όπου ο ανταγωνισμός προσφέρει προστασία από γυαλί, το Xforce καινοτομεί με προστασία με βάση επίσημο πολυμερές μνήμης. Είναι ουσιαστικά TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη) που συνδυάζει την αντίσταση και την ελαστικότητα. Και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά:

Προστασία οθόνης Xforce από την Wefix, το smartphone σας λέει ευχαριστώ !

Προστασία οθόνης Xforce από την Wefix, το smartphone σας λέει ευχαριστώ!

Γνωρίζετε ήδη την WeFix, τον συνεργάτη μας που ειδικεύεται στην επισκευή των smartphones. Αλλά γνωρίζετε το Xforce, χωρίς αμφιβολία την ισχυρότερη προστασία της οθόνης στην αγορά ? Με αυτή τη λύση που προσφέρει η WeFix, το smartphone σας δεν θα ήταν ποτέ τόσο καλά προστατευμένο.

Xforce τι είναι ακριβώς ?

Το Xforce είναι μια καινοτόμος τεχνολογία προστασίας οθόνης που προσφέρει η WeFix, ένας μεγάλος Γάλλος ειδικός σε κινητές συσκευές. Δημιουργήθηκε το 2012 με το όνομα του Allo Smartphone και έγινε Wefix το 2012, η ​​μάρκα προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της στο Πάνω από 100 καταστήματα διακεκομμένο στη γαλλική επικράτεια. Για να καλύψει τις ανάγκες μιας πελατείας συνεχούς εξέλιξης, η Wefix έχει μια σημαντική εντυπωσιακή δύναμη με Πάνω από 150 ειδικοί.

Μάθετε περισσότερα για το Wefix

Media-13340643-001

Όπου ο ανταγωνισμός προσφέρει προστασία από γυαλί, το Xforce καινοτομεί με προστασία με βάση επίσημο πολυμερές μνήμης. Είναι ουσιαστικά TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη) που συνδυάζει την αντίσταση και την ελαστικότητα. Και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά:

– Μια πολύ πιο ευέλικτη λύση

Το πρώτο επίκεντρο της τεχνολογίας Xforce είναι ότι αυτό είναι ένα Φτιαγμένο στα μέτρα σου. Είτε το smartphone σας είναι πρόσφατο είτε παλιό, είτε μικρή μορφή είτε στη μεγάλη οθόνη, και ειδικά ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα ή το μοντέλο του (iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel κ.λπ.), μπορεί να επωφεληθεί από την προστασία του Xforce.

Καλύτερα, ακόμη και καμπύλα smartphones οθόνης είναι συμβατά. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα μαξιλάρι αφής, μια κονσόλα Nomad, ένα φορητό υπολογιστή, ένα συνδεδεμένο ρολόι ή έναν αναγνώστη, με λίγα λόγια οποιαδήποτε οθόνη μέχρι μεγέθους 13 ίντσες.

Αφαίρεση

-αυτοφροντίδα

Ναι, διαβάζετε αυτό το δικαίωμα, το Xforce εκμεταλλεύεται το δικό του τεχνολογία μνήμης Για να μειωθεί η επίδραση ενός μικρο-screaming ή σοκ. Είναι η διαβεβαίωση ενός βιώσιμου προϊόντος και μιας βιώσιμης άνεσης εμφάνισης. Σημειώστε ότι η WeFix δεν εγγυάται ζημιά και συνιστά την ταυτόχρονη χρήση ενός κελύφους.

– Αυξημένη αντίσταση

Δεν είναι ικανοποιημένος με το να είναι πιο ευπροσάρμοστο, η προστασία Xforce είναι επίσης πολύ πιο ανθεκτική από την προστασία από γυαλί με μέτρο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι να προσφέρετε ένα 360 ° αντίσταση στο smartphone σας, προστατεύοντας όχι μόνο το μπροστινό πρόσωπο αλλά και το πίσω μέρος.

– φινέτσα, απαράμιλλη

Πολύ λεπτότερο από ένα γυαλί, το Xforce σάς επιτρέπει να διατηρείτε άθικτη τις απεριές αισθήσεις. Δεν υπάρχει πλέον αίσθημα απώλειας ευαισθησίας λόγω της κακής σχεδιασμένης προστασίας, η δύναμη της προστασίας της οθόνης Xforce είναι ότι ξεχνιέται γρήγορα ενώ παραμένει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Αυτή η προστασία αντέχει επίσης καλύτερα τα δακτυλικά αποτυπώματα, την εμμονή με τις οθόνες αφής.

– Μια γρήγορη και ακριβής εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της προστασίας Xforce εξασφαλίζεται από εγκεκριμένους τεχνικούς, οι οποίοι μπορείτε να βρείτε τόσο στις γωνίες Wefix του αγαπημένου σας FNAC ή Darty Store στις κεραίες Wefix που υπάρχουν σε πολλές πόλεις. Έχετε την εγγύηση μιας επαγγελματικής και βιώσιμης εγκατάστασης. Μια καλή επένδυση για ένα καλά προστατευμένο smartphone, το οποίο θα διατηρήσει όλη την αξία του με σκοπό μια πιθανή μεταπώληση.

Βρείτε τις συμβουλές μας για να επιλέξετε μια προστασία από την οθόνη

Συχνές ερωτήσεις:

Πού να τοποθετήσω την προστασία μου στο xforce εγκατεστημένο ?

Σε όλα τα καταστήματα Wefix ή στις γωνίες Wefix των καταστημάτων FNAC και Darty, συνολικά περισσότερα από 100 σημεία πώλησης

Πόσο κοστίζει ?

Το κόστος εγκατάστασης της προστασίας Xforce εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης:

– € 29,90 για μια οθόνη μεγέθους S (=> 7,3 ίντσες, Ex: smartwatchs και smartphones)

– € 39,99 για μια οθόνη μεγέθους m (=> 10,2 ίντσες, Ex: tablet και smartphones recto verso για παράδειγμα)

– € 49,99 για μια οθόνη μεγέθους L (=> 13 ίντσες, πρώην: Μεγάλη μορφή ή δισκίο φορητού υπολογιστή)

Χρειάζεται πολύς χρόνος ?

Ο εγκεκριμένος τεχνικός Wefix εκτελεί τη στάση σε λίγα λεπτά και αυτό χωρίς ραντεβού.

Xforce: Κάντε την εξαιρετικά ανθεκτική σας οθόνη !

Μερίδιο

Που δεν έχει πέσει ποτέ το smartphone του στο δρόμο ή στα πλακάκια κουζίνας ? Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να το προστατεύσετε. Το Xforce έχει τη λύση για να γίνει άφθαρτος. Τέλος, ξεχάστε τις γρατζουνιές και τις σπασμένες οθόνες !

Η λύση Xforce είναι διαθέσιμη για smartphones αλλά επίσης και για δισκίο, ηλεκτρονικοί αναγνώστες, Συνδεδεμένα ρολόγια, κονσόλες παιχνιδιού Και ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Xforce: Πώς λειτουργεί ?

Το Xforce είναι ένα Φτιαγμένο στα μέτρα σου, Σχεδιασμένο μεταξύ άλλων για υπολογιστές ή smartphones, τα οποία προστατεύουν τόσο τις οθόνες όσο και την πίσω πλευρά της συσκευής με ένα αυταρχική ταινία. Σε αντίθεση με το Glassed Glass, ταινίες Xforce Μην σπάσετε και μην καταρρέετε. Επιπλέον, προσφέρουν ένα 360 ° προστασία. Συμμετέχουν στις καμπύλες επιφάνειες (απόψεις στους ιδιοκτήτες ενός Motorola Edge 30 Ultra.

Οι μεμβράνες Xforce μετράνε μεταξύ 0,16 mm και 0,18 mm D

Οι ταινίες Xforce μετράνε μεταξύ 0,16 mm Και Πάχος 0,18 mm, Τι να είναι σχεδόν αόρατος στις οθόνες σας. Αυτές οι προστατευτικές ταινίες είναι προσαρμοσμένες περικοπές χρησιμοποιώντας μια μηχανή κοπής. Το Xforce προσφέρει αποκοπές για Πάνω από 600 συσκευές οθόνες ανεβαίνει μέχρι 13 ίντσες.

Τα οφέλη του Xforce σε 9 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Πού μπορείτε να προστατεύσετε το smartphone σας ?

Wefix Geolocation

Για να διατηρήσετε το smartphone ή το συνδεδεμένο αντικείμενο των σπασμένων γρατζουνιών και των παραθύρων, γνωρίζετε ότι το Xforce είναι στο 100 καταστήματα Wefix. Βρείτε τόσο γρήγορα τις προστατευτικές σας ταινίες !

Πόσο κοστίζει το xforce ?

Διαφορετικές τιμές προσφέρονται ανάλογα με την ανάγκη (περιλαμβάνεται η στάση προστασίας):

  • Για ένα smartphone ή ένα συνδεδεμένο ρολόι, μετρήστε 29,90 €
  • Για προστασία smartphone 360 ​​°, μετρήστε 39,90 €
  • Για ένα tablet ή ένα φορητό υπολογιστή, μετρήστε 49,99 €

Άλλα άρθρα για το Darty & You: