Xev Yoyo: μπαταρία, αυτονομία, επαναφόρτιση, απόδοση, Yoyo Xev Electric – Roxad Motors

Yoyo XEV Electric Car – Standard B Άδεια Β

Contents

Διαμορφώστε το όχημά σας xev yoyo ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Xev Yoyo

Xev Yoyo

Διαμορφώστε το όχημά σας xev yoyo ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Το Yoyo, που έγινε στην Κίνα από την ιταλική εκκίνηση XEV, ανήκει στην ευρωπαϊκή κατηγορία L7E, η οποία το ταξινομεί ως βαρύ τετράκλινο κύκλο. Για να οδηγήσετε το Yoyo, πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών και να έχετε άδεια Β1 (καθώς και άδειες Α και Α1 που λαμβάνονται πριν από τις 19 Ιανουαρίου 2013). Στη Γαλλία, το ηλεκτρικό καλάθι πωλείται από 15.890 ευρώ.

Η δοκιμή μας Xev Yoyo

Ο Eater Maxime Fontanier έχει ήδη καταφέρει να κάνει τροχούς μικρού Xev Yoyo και παραδίδει τις εντυπώσεις του στο βίντεο. Ανακαλύψτε τα παρακάτω:

Xev Yoyo Engine και απόδοση

Το Xev Yoyo είναι εξοπλισμένο με έναν σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη που τοποθετείται στο πίσω μέρος, καθιστώντας το όχημα πρόωσης. Αυτός ο κινητήρας έχει ονομαστική ισχύ 7,5 kW (ισοδύναμη με 10 hp) και μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ισχύ 15 kW (20 hp). Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το επίσημο φυλλάδιο που είναι διαθέσιμο στη σελίδα αφιερωμένη σε αυτό το μοντέλο περιορίζει τα μέγιστα στοιχεία ισχύος σε 11 kW (15 hp).

Η μέγιστη ταχύτητα του Xev Yoyo περιορίζεται στα 80 km/h

Η μέγιστη ταχύτητα του Xev Yoyo περιορίζεται στα 80 km/h

Μπαταρία, επαναφόρτιση και αυτονομία

Το yoyo τροφοδοτείται από μια μπαταρία LFP (φωσφορικό σίδηρο λιθίου) με ακατέργαστη ενεργειακή χωρητικότητα 10,3 kWh που ψύχεται με αέρα. Αυτή η μπαταρία χωρίζεται σε τρία εύκολα αντικαταστάσιμα στοιχεία με κλίση της καταπακτής που βρίσκεται στο πίσω μέρος και το οποίο υποστηρίζει την πινακίδα κυκλοφορίας. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης, όπως η προσφορά “απολαύστε” της ιταλικής ενεργειακής εταιρείας Eni, ο οποίος σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Yoyo. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα σταθμοί ανταλλαγής στη Γαλλία, αυτή η ευκολία πρόσβασης για να αντικαταστήσει ένα ελαττωματικό μέρος της μπαταρίας μπορεί να θεωρηθεί ένα εξαιρετικό μέτρο ασφαλείας για ένα ηλεκτρικό όχημα τεσσάρων τροχών.

Χρειάζονται περίπου 4 ώρες για να συντρίψουν το yoyo

Χρειάζονται περίπου 4 ώρες για να συντρίψουν το yoyo

Από την πλευρά επαναφόρτισης, το Yoyo μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε οικιακή πρίζα ή σε δημόσιο τερματικό μέσω της υποδοχής τύπου 2. Όποια και αν είναι η λειτουργία επαναφόρτισης, η αποδεκτή ισχύς φόρτισης παραμένει πανομοιότυπη ή 2.3 kW. Χρειάζονται περίπου 4 ώρες για να πάτε από 30 σε 100 % ενέργεια στην μπαταρία

Εμπορία

Η τιμή Yoyo ξεκινά στα 15.890 ευρώ, η οποία το τοποθετεί σε ένα εύρος τιμών μεγαλύτερη από αυτή της Renault Twizy, το οποίο προσφέρεται από 11.600 ευρώ για την έκδοση Light 45 και από 12.300 ευρώ για τη βαριά έκδοση 80. Ο φίλος της Citroën, ο οποίος υπάρχει μόνο ως L6E Quadricycle, προσφέρεται από 7.790 ευρώ. Όλα αυτά τα οχήματα είναι επιλέξιμα για μπόνους 900 ευρώ.

Δοκιμάστε το xev yoyo ?

Διαμορφώστε το όχημά σας xev yoyo ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Yoyo XEV Electric Car – Standard B Άδεια Β

Το Roxad Motors, πάντα στην επιφυλακή για να σας βρει τα μοντέρνα οχήματα του αύριο, σας παρουσιάζει αποκλειστικά το νέο Yoyo από το XEV, το Mini Electric Car με καταστροφική εμφάνιση. Τιμή: Εξαιρουμένων των οικολογικών μπόνους των € 900. Με μια σειρά από 150 χλμ., Ο Yoyo φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα άνω των 80 χλμ./. Η μέγιστη κλίση που μπορεί να είναι σοβαρή είναι 25%, ενώ η ακτίνα στροφής είναι μικρότερη από 8 μέτρα

Περιγραφή

Κινητήρας

Ισχύς κινητήρα: 7.5kW (ονομαστική) 15 kW (20 hp in crest) Τύπος κινητήρα: σύγχρονος κινητήρας με μόνιμο τύπο μαγνητικού κινητήρα κινητήρα: ψύξη μπαταρίας:

Μπαταρία

Χωρητικότητα μπαταρίας: 10.3 kWh Τύπος μπαταρίας: Prismatic LifePo4 LifePo4 LifePo4 Μπαταρία λουλουδιών μπαταρία: 72V (ηλεκτρική τάση) Χρόνος φόρτωσης: 3,5 ώρες Τύπος φορτιστή: IEC 62196 2 Σύστημα με 3 αφαιρούμενες μονάδες μπαταρίας Θέρμανση μπαταρίας: ηλεκτρικές ηλεκτρικές θερμοσίφωνες.

Διαστάσεις

Μήκος: 2540 mm πλάτος: 1500 mm ύψος: 1575 mm μεταξόνιο: 1685 mm απόσταση μεταξύ των τροχών: Φάκελος 1320 mm Min. : Βάρος 150 mm χωρίς μπαταρία: 450 kg μέγιστο βάρος. Εξουσιοδοτημένη: 850 kg Μέγεθος ελαστικών: 155/65R14 Μέγεθος δωματίου: 14x5j 4×100 και 42

Όλα περιλαμβάνονται

Θέρμανση και απόψυξη εμπρός / πίσω ήχου USB αποσκευών Φρένα με κοιλιακούς Σύνολο των καλωδίων ρύθμισης οροφής ρύθμισης Γρήγορη κεραμική θέρμανση ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Δείκτες τιμής θέσης και οδήγησης LED με θέση διμερούς προβολέα αλογόνου, Σταματήστε το σύστημα διακοπής, τιμόνι και αντίστροφη πλήρη λυχνία LED με Bluetooth και 2 ηχεία 3 υποδοχές USB (Smartphones) 180L, πρόσβαση με ηλεκτρικές ζάντες χαλύβδινης πόρτας με εξατομικευμένους δίσκους δίσκων (2 μπροστά και 2 πίσω) ηλεκτρικό σύστημα τιμόνι εργονομικό ρυθμιζόμενο πανοραμικό ύφασμα υψηλής τεχνολογίας με χρωματισμένο γυαλί και φίλτρο UV τύπου 2 καλώδιο φόρτωσης και καλώδιο φόρτωσης στο σπίτι

Παρόμοια προϊόντα

Moto Benelli – Imperial 400

Κλασική μοτοσικλέτα για δωρεάν πνεύματα, το Μοτοσικλέτα Benelli Imperial 400 είναι η επανερμηνεία ενός ιστορικού μοντέλου στην περιοχή Μπενέλι, που παράγεται στη δεκαετία του 1950. Εύκολο και εξαιρετικά βολικό, το Μοτοσικλέτα Benelli Imperial 400 είναι μια αυθεντική, κομψή, σύγχρονη μοτοσικλέτα με ρετρό στυλ. Εκεί Το Imperial Moto Benelli συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro5.

Imperial Benelli 400

Moto Benelli – 502C

Εκεί Moto Benelli 502C είναι μια τολμηρή και θαρραλέα μοτοσικλέτα, με ισχυρή προσωπικότητα, σχεδιασμένη για όσους θέλουν να διαφοροποιούνται καθημερινά. Με το σύγχρονο και κομψό του σχεδιασμό, τις μπροστινές του εντολές και την άνετη σέλα 750 mm ύψος, το 502C είναι μια τέλεια μοτοσικλέτα για να ανακαλύψει την πόλη, αλλά και να κάνει το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Το αρχείο καθίσματος του συνοδηγού είναι στάνταρ, αλλά είναι αφαιρούμενο για μια ακόμη πιο ισχυρή εμφάνιση. Η μοτοσικλέτα Benelli 502C συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro5.

  • Προβολή !

Moto Benelli TRK 502 Euro 5

Το Moto Benelli TRK 502, Είναι το εισιτήριό σας για ελευθερία. Είτε τρέχετε στην πόλη είτε σε ολόκληρη τη χώρα, το TRK είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού. Χάρη στην άνετη εργονομία, την προστασία του ανέμου και τον κακό καιρό, την αναστολή του και τον ισχυρό και ευέλικτο διμυλινδρό κινητήρα του, μπορείτε να μετατρέψετε καθημερινά σε μια περιπέτεια, να ανακαλύψετε νέους κόσμους, όλα χωρίς κανένα όριο. Το TRK502 2021 συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro5.

Πηγαίνετε σε ένα TRK 502 και ζήστε τη δική σας περιπέτεια.

Διαφημιστική τιμή αντί για € 6.599 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2023. εντός των ορίων της διαθεσιμότητας των μετοχών

€ 6.299.00 αντί για € 6.599.00 -300.00

  • Προβολή !

Moto Benelli – Leoncino 500

Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός με αιχμηρές και αρμονικές γραμμές εκπέμπει το καθαρό πάθος που αντιπροσωπεύει το Benelli. Το νέο Leoncino μεταφέρει έναν αυθεντικό και καθαρό σχεδιασμό, συνδυάζοντας το στυλ και την προσβασιμότητα του πρωτότυπου, σε μια σύγχρονη μοτοσικλέτα που προσφέρει μια αθλητική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Ο Leoncino είναι μια μοτοσικλέτα στην οποία θέλουμε να δούμε. Παράδοση, ιστορία, καινοτομία, σύγχρονος σχεδιασμός, απόδοση, . Τους συγκέντρωσε όλα. Ένα αφιέρωμα σε ένα μύθο της ιταλικής μοτοσικλέτας. Ως κομψή και συμπαγής μοτοσικλέτα, το Leoncino συνεχίζει τώρα τη θέση του στην ιστορία. Το Leoncino 2021 συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro5.

Τραχύς. Εκλεπτυσμένο. Μοντέρνο. Τίποτα περισσότερο.

Αυτό το μικρό αυτοκίνητο ηλεκτρικής πόλης θα φέρει επανάσταση στην οδήγησή σας στην πόλη !

Ο όμιλος Cavallari σας προσκαλεί να ανακαλύψετε αποκλειστικά τη γαλλική Ριβιέρα Νέο μοντέλο μοντέλου Xev Yoyo,
Τελευταία γενιά 100% ηλεκτρικό καλάθι.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αστικές σας ανάγκες, αυτό το πολύ μικρό μέγεθος είναι ειδικά Σχεδιασμένο για την πόλη.

Οικονομική κατά βούληση:

Ένα ασυναγώνιστο κόστος KM και φθηνότερη συντήρηση

Διατίθεται από € 15.000 έως € 16.000 σύμφωνα με τα χρώματα

Συσσωρεύστε το ωραίο Metropolis Prime 3.000 € και το κρατικό ασφάλιστρο των € 900

Μικροσκοπικό, είναι ιδανικό στην πόλη:

2.50m (μήκος) x 1.50m (πλάτος) x 1.56 m (ύψος)

Yoyo από το XEV, επαναστατική μικρο-πόλεις

Δωρεάν και χωρίς δέσμευση
Πληροφορίες οικολογικού μπόνους & μπόνους
Σας ακούμε !
Οι μεταπωλητές σας Yoyo Côte d’Azur

Ένα μικρό, σούπερ πρακτικό αυτοκίνητο στην Πάρκ

Το yoyo είναι μεταξύ των μοντέλων του Μίνι μικρότεροι κάτοικοι της πόλης Προς το παρόν προτείνεται.
Οι διαστάσεις του είναι 2,50m (μήκος) x 1,50m (πλάτος) x 1,56 m (ύψος).

Το Yoyo Xev είναι και οι δύο Λιγότερο Και Λιγότερο ότι τα περισσότερα μοντέλα αστικών αυτοκινήτων.

Το μικρό μέγεθος του Yoyo επιτρέπει ρευστότητα και του πάρκο σε μειωμένους χώρους.
Ωστόσο, ο οδηγός και οι επιβάτες του δεν θα αισθάνονται περιορισμένοι στο διαμέρισμα των επιβατών, το οποίο παραμένει ευρύχωρα ευρύχωρο.

Μικρό πρότυπο, αλλά ευρύχωρο

Παρά το μέγεθός του, το κινούμενο σχέδιο στο Micro Yoyo σχεδιάστηκε για να είναι παρά τα πάντα Πολύ άνετο, Ακόμα και για μεγάλα άτομα.
Ελάτε να το δοκιμάσετε στις αντιπροσωπείες του Xev Côte d’Azur !

Καλά μελετημένη, είναι Ευχάριστο και φωτεινό, Χάρη στις 2 πανοραμικές στέγες οδηγού και επιβάτες και μεγάλες επιφάνειες γυαλιού.

Ένας ισχυρός κινητήρας που φτάνει τα 90 χιλιόμετρα/ώρα

Θα είστε τέλεια στοEndness για οδήγηση σε αστικό περιβάλλον : Ο ηλεκτρικός κινητήρας 100% του Yoyo XEV φτάνει Έως και 90 χλμ./ και αναπτύσσει ισχύ 7,5 kW, η οποία μπορεί να φτάσει τα 15 kW.
Χωρίς δυσκολία να αντιμετωπίσει το 25% πλαγιές, Τρέχουσα στη γαλλική Ριβιέρα, χάρη στο featherweight του 525 kg.

Ακόμη περισσότερη κατανάλωση

Εισήχθη, αυτό το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ταξινομημένο ετικέτα co² στο 0g έχει 2 τρόπους ισχύος ::

  • Στην πόλη, σώζει το M Λειτουργία που χρησιμοποιεί το Ήμισυ ισχύς
  • Έξω από την πόλη ή σε δύσκολη γη, χρησιμοποιήστε το Λειτουργία αθλητισμού που παραδίδει τη μέγιστη ισχύ των 20 kW και ανέβηκε στο πλαγιές κανένα πρόβλημα

Έως 150 χιλιόμετρα αυτονομίας

Το Automy στην πόλη του αυτοκινήτου της πόλης Yoyo φτάνει τα 150 χλμ. Με ένα μόνο φορτίο, μετρήστε 120 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο σε κανονική χρήση.

Διάρκεια Ερώτησης φόρτωσης, μπαταρίες του Επαναφόρτιση 80% σε 3 ώρες από μια απλή έξοδο ισχύος 220 -volt.

2 τρόπους επαναφόρτισης

Θα εκτιμήσετε ότι μπορείτε να το επαναφορτίσετε για να επιλέξετε από ένα κλασική έξοδος, είτε με ένα Καλώδιο τύπου 2 (Παρέχεται με το όχημα) σε δημόσιους τερματικούς σταθμούς (περισσότερες λεπτομέρειες στον οδηγό ηλεκτρικής επαναφόρτισης).

Φυσικά, το δικό σας Τα ταξίδια γίνονται υπερ -οικονομικά !

Εναλλάξιμες μπαταρίες

Ο Xev σκέφτηκε το yoyo του για Αποφύγετε να μην έχετε μπαταρία ::
με την Ανταλλαγή μπαταρίας XEV, Ποτέ δεν θα περιμένετε να κυκλοφορήσει η μπαταρία φόρτωσης !

Πωλείται με 3 μπαταρίες μεταθέσιμος Και εύκολα προσβάσιμο στο πίσω μέρος του οχήματος, θα αντικαταστήσετε μια μπαταρία που έφτασε σε εξάντληση με μια μπαταρία που θα έχετε φορτώσει προηγουμένως.
Απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό !

Πού να το οδηγήσεις ?

Η ισχύς του επιτρέπει να κυλήσει στο δρόμο με μέγιστη ταχύτητα 90km/h και είναι Εξουσιοδοτείται σε αυτοκινητόδρομο.

Αυτό το ηλεκτρικό καλάθι 100% είναι προσβάσιμο από 16 χρόνια στους κατόχους αδειών B1.

Εξοπλισμός αξίζει ένα μεγάλο

Το XEV έχει στοιχηματίσει στην άνεση του εξοπλισμού που αξίζει ένα μεγάλο Μεγάλα εργονομικά καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες Και υδραυλικό τιμόνι.
Εύκολο στη θέρμανση με ένα Κεραμική θέρμανση στην ενέργεια ενέργεια που δεν θα αδειάσει τις μπαταρίες σας, έχει επίσης το κλιματιστικό ανεξάρτητος.
Από την πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων, έχετε την επιλογή μεταξύ Αυτόματο κουτί ή κανονικό κουτί.

Κλειδί χωρίς κλειδί ξεκινώντας μεταξύ με το κουμπί εκκίνησης, Τηλεχειριστήριο μέσω smartphone Ηλεκτρονικό κλείδωμα του τιμονιού, των θυρών, του κλιματισμού και των παραθύρων πληροφορίες Συνδεδεμένο με το smartphone σας με Bluetooth για μουσική. σύστημα πλοήγησης και εφαρμογές που διαχειρίζονται μέσω οθόνης 7 ‘. Έχει τα πάντα !