Φοιτητικό φορητό υπολογιστή: Βρείτε τον ιδανικό υπολογιστή σας &#x1f947, πώς να επιλέξετε το φορητό υπολογιστή σας? Ο μαθητής

Πώς να επιλέξετε το φορητό υπολογιστή σας

Contents

Για νέους πτυχιούχους ή φοιτητές, η αγορά φορητού υπολογιστή είναι μια βασική στιγμή. Ένας υπολογιστής σας συνοδεύει καθημερινά και πρέπει να πληροί ορισμένα βασικά κριτήρια: σχεδιασμός, απόδοση, βάρος, αξία για τα χρήματα … πώς να αποφασίσετε ? Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ? Ακολουθήστε τον οδηγό με τη Microsoft !

Φορητό υπολογιστή για μαθητή

Είστε μαθητές και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα Φορητό υπολογιστή για τις σπουδές σας ? Από το κολέγιο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι σημαντικό να είστε σε θέση να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία πληροφορικής. Προφανώς παρόμοιες ανάγκες: πολύ καλή αυτονομία, καλή απόδοση και εύκολα μεταφερόμενη συσκευή. Πέρα από αυτές τις προφανείς προσδοκίες, ορισμένα μαθήματα κατάρτισης απαιτούν καλά καθορισμένα κριτήρια. Από την αυτοματοποίηση γραφείου, την έρευνα στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του επιχειρηματικού λογισμικού ή της ανάγκης για 3D απόδοση, δεν δημιουργούνται όλοι οι υπολογιστές.

Σήμερα, οι μελέτες είναι όλο και μεγαλύτερες και πολύπλοκες. Είναι σημαντικό Για να επιλέξετε καλύτερα τον υπολογιστή σας Ποιος θα σας συνοδεύσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχολής σας. Κάθε μάθημα απαιτεί ένα ισχυρό εργαλείο, αλλά Ορισμένα μαθήματα κατάρτισης θα πρέπει να είναι πιο απαιτητικά. Για τα δημιουργικά (γραφίστες, φωτογράφους κ.λπ.), τα κριτήρια σας θα επικεντρωθούν στην ποιότητα της πλάκας, στο μέγεθος της οθόνης ή στην παρουσία μιας γραφίδας. Για άλλους (μηχανικοί, επιστήμονες υπολογιστών κ.λπ.), θα πρέπει να στοχεύσετε στους υπολογιστές με υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, που βρίσκεται συχνά σε διαφορετικό εύρος τιμών. Άλλοι δεν θα έχουν μια συγκεκριμένη πραγματική ανάγκη, αν δεν κάνουν έρευνα στο Διαδίκτυο για να εργαστούν και θα είναι ικανοποιημένοι με έναν καλό υπολογιστή γραφείου.

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές ?

Προκειμένου να είστε σίγουροι για το σωστό υπολογιστή που χρειάζεστε για τις σπουδές σας, πρέπει να τεθούν αρκετές ερωτήσεις, ξεκινώντας με ο προϋπολογισμός σου. Το αυτοκίνητο Malgré Leur Polyvalence et l’Aspect Bureautique – Que Vous Retrouverez Συντονιστής Dans Presque Les Modèles – Ils Ont des Caractéristiques Différentes: Performance Du Processeur, Capacité de Stockage, Τύπος de dur, Quantité de mémoire, Συνδέσμοι, κ.λπ. Μόλις εντοπιστούν οι ανάγκες σας, η έρευνα θα γίνει ευκολότερη χρησιμοποιώντας τα πολλά φίλτρα που σας προσφέρουμε.

Συμπερασματικά, δεν υπάρχει ιδανικός υπολογιστής που να ταιριάζει σε όλους τους μαθητές, Αλλά μια επιλογή για να φτιάξετε το οποίο είναι συγκεκριμένο για όλους. Για χρήση γραφείου, Συνιστούμε ιδανικά έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με 8 GB μνήμης RAM, με σκληρό δίσκο SSD από τουλάχιστον 128 GB και επεξεργαστή 4 -core. Το μέγεθος της οθόνης είναι ένα προσωπικό κριτήριο, αλλά η ανάλυση του καθορίζει τη φινέτσα του, είναι πλέον δυνατή η εύρεση υπολογιστών με ανάλυση Πλήρες HD (1920 x 1080 pixels) σε κατάλληλο προϋπολογισμό. Είτε κάτω από Windows ή Chrome OS, θα βρείτε τα βασικά εργαλεία για να εργαστείτε.

Επιμένουμε ότι δεν συνιστάται να σταματήσουμε στον πρώτο φτηνό υπολογιστή που περνά, αλλά να κατανοήσουμε τη σημασία της επιλογής του, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις προσδοκίες του. Πρέπει να δείτε αυτήν την αγορά ως επένδυση Πάνω από αρκετά χρόνια, συνδέοντας όσο το δυνατόν και τον προϋπολογισμό και την απόδοση. Το Comparez-Malin διευκολύνει την αναζήτησή σας για φορητούς υπολογιστές σπουδαστών και σας βοηθά στην επιλογή ενός ισχυρού εργαλείου για να σας υποστηρίξει σε όλες τις σπουδές σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Πώς να επιλέξετε το φορητό υπολογιστή σας ?

Πώς να επιλέξετε το φορητό υπολογιστή σας;

Για νέους πτυχιούχους ή φοιτητές, η αγορά φορητού υπολογιστή είναι μια βασική στιγμή. Ένας υπολογιστής σας συνοδεύει καθημερινά και πρέπει να πληροί ορισμένα βασικά κριτήρια: σχεδιασμός, απόδοση, βάρος, αξία για τα χρήματα … πώς να αποφασίσετε ? Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ? Ακολουθήστε τον οδηγό με τη Microsoft !

Το εύρος της Microsoft Surface, μαζί σας από το πρώτο έως το τελευταίο έτος των σπουδών

Το ήξερες ? Η Microsoft, η οποία είναι μεταξύ των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας ηγέτες στη Γαλλία, ξεκίνησε μια σειρά που ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες των μαθητών. Με την Surface, η Microsoft προσφέρει δισκία υψηλής απόδοσης και Ultrabooks προσαρμοσμένα σε όλες τις χρήσεις. Ο υπολογιστής σας είναι ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για μελέτες (σημειώστε, γραφή, παρακολούθηση των τιμών), καθημερινή επικοινωνία (γράφοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμμετέχοντας σε κλήσεις ή μαθήματα Visio) και ψυχαγωγία (παίζοντας, κάνοντας οπτικοακουστική δημιουργία, παρακολούθηση ταινιών ή βίντεο, ακούγοντας μουσική). Πρόκειται για ένα εργαλείο που σας ακολουθεί παντού, από το σπίτι στην πανεπιστημιούπολη μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών … Πάρτε το για διακοπές ή στο εξωτερικό, κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής πανεπιστημίων, για παράδειγμα.

Θα καταλάβετε, ο υπολογιστής σας αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος για τις σπουδές σας. Εξ ου και η σημασία της επιλογής του σωστού εξοπλισμού και της επένδυσης με την πάροδο του χρόνου. Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Microsoft έχει επαναπροσδιορίσει τους κωδικούς του φορητού υπολογιστή με καινοτόμα μοντέλα και προσαρμόστηκε στις νέες προσδοκίες των χρηστών. Το εύρος της επιφάνειας συνδυάζει το σχεδιασμό, την ευελιξία και την απόδοση. Σας συνοδεύει εγκαίρως, από την άδεια μέχρι το μεταπτυχιακό, ακόμα και μετά !

Επιλέγοντας το σωστό φορητό υπολογιστή: Τα βασικά κριτήρια

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κάνετε την επιλογή σας ? Μεγέθυνση στα βασικά χαρακτηριστικά των φορητών υπολογιστών σπουδαστών.

 • Βάρος και μορφή: Εάν θέλετε να κερδίσετε παντού μαζί σας, ο φορητός υπολογιστής σας πρέπει να παραμείνει απολύτως ελαφρύς. Δεν πρέπει να ζυγίζει περισσότερα από 1,5 κιλά. Έτσι, ευνοούν ένα συμπαγές μοντέλο. Το μέγεθός του πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να μπορεί να το μεταφέρει εύκολα σε ένα σακίδιο. Αποφύγετε τους υπολογιστές που είναι πολύ μεγάλοι με οθόνες που είναι πάνω από 14 ίντσες (35 cm).
 • Το πληκτρολόγιο : Όταν είστε φοιτητής, πληκτρολογείτε πολλά στο πληκτρολόγιό σας για σημειώσεις ή γραφή ! Ένα άνετο πληκτρολόγιο, με ρευστό και διακριτική απεργία, είναι επομένως ιδανικό.
 • Αυτονομία: Ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι σε θέση να σας ακολουθήσει για μια ολόκληρη μέρα μαθημάτων χωρίς επαναφόρτιση.
 • Σχέδιο : Ο υπολογιστής σας θα κρατήσει τον υπολογιστή σας για αρκετά χρόνια, οπότε είναι σημαντικό να μην βαρεθείτε. Επιλέξτε λοιπόν ένα μοντέλο που μοιάζει με εσάς και το βλέμμα, το χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει.
 • Σχέση ποιότητας και τιμής : Η τιμή είναι επίσης ένα βασικό κριτήριο επιλογής. Ένας υπολογιστής είναι μια επένδυση: πρέπει επομένως να διαρκέσει πολύ και να είναι αποτελεσματικό για την απόσβεση της αγοράς.

Laptop Go 2 και Microsoft Surface Models: Δύο ιδανικές επιλογές για τις σπουδές σας

Το φορητό υπολογιστή Go 2, ένα συμπαγές Ultrabook για να σας ακολουθήσει παντού

Τι είναι ένα ultrabook ? Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φορητούς υπολογιστές, οι υπεριώδεις υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με μικρότερη οθόνη – μεταξύ 10 και 14 ίντσες. Γενικά λεπτότερα και ελαφρύτερα, έχουν επίσης καλή αυτονομία.

Ο Laptop Go 2 επιφάνεια είναι ο τέλειος υπολογιστής για μελέτη ! Είναι εξοπλισμένο με φωτεινή οθόνη αφής 12,4 -ιντσών και βελτιωμένη κάμερα HD. Η σύνδεση Secure Windows Hello Windows σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή χωρίς κωδικό πρόσβασης χάρη στα δακτυλικά αποτυπώματα σας. Η μορφή της οθόνης του 2: 3 σας επιτρέπει να δείτε με σαφήνεια την οθόνη για να γράψετε έγγραφα σχετικά με το Word ή το PowerPoint ή για να διαβάσετε το PDF. Η απόδοσή του είναι βέλτιστη, όπως και η αυτονομία της (έως και 13,5 ώρες). Τέλος, η μορφή φωτός (μόνο 1127 g) σας επιτρέπει να κερδίσετε παντού !

Το φορητό υπολογιστή GO 2 επιφάνεια διακρίνεται από το δικό του Premium και εργονομικός σχεδιασμός Και τα τέλεια τελειώματα του. Διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις τόσο πολύχρωμες όσο είναι κομψό: άμμος, πλατίνα, πράσινο φασκόμηλο, μπλε παγετώνων. Βάλτε το χρώμα στη ζωή των σπουδαστών σας: Δεν υπάρχουν πλέον γκρι ή μαύροι υπολογιστές !

Επιπλέον, αυτό το μοντέλο προσφέρει εξαιρετική άνεση δακτυλογράφησης χάρη στο πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη λήψη σημειώσεων.

Και, πρέπει για τους μαθητές: τα Windows 11 και το πρόγραμμα περιήγησης Edge, τώρα εμπλουτισμένα με τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνονται στην αγορά του επιφανειακού φορητού υπολογιστή GO 2. Σας επιτρέπουν να οργανώσετε την εργασία σας (φοιτητής ως προσωπικό) χάρη σε δύο ξεχωριστά γραφεία. Η πλοήγηση είναι υγρή και γρήγορη, ειδικά με τη λειτουργικότητα SNAP, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διάφορα αρχεία στην ίδια οθόνη και συγχρονισμό με κινητά τηλέφωνα Android ή iOS.

Τέλος, ο επιφανειακός φορητός υπολογιστής GO 2 είναι επίσης Εξαιρετική αξία για τα χρήματα ! Θα το βρείτε αυτή τη στιγμή στα 535 ευρώ στο κατάστημα της Microsoft (αντί για 769 ευρώ). Μια προσφορά ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Το Surface Pro 9, ο εικονικός υβριδικός υπολογιστής, αναφορά των δύο σε ένα

Γιατί να επιλέξετε ένα υβριδικό μοντέλο ? Το δύο σε ένα σάς επιτρέπει να συνδυάσετε τη ρευστότητα ενός μαξιλαριού αφής με απόδοση υπολογιστή. Compact, Light, το tablet προσαρμόζεται τέλεια στη νομαδική χρήση και τη ζωή των μαθητών. Για σημειώσεις, είναι δυνατόν να προσθέσετε μια γραφίδα ή πληκτρολόγιο στο αξεσουάρ για ακόμα περισσότερη άνεση.

Με την επιφάνεια Pro 9, επωφεληθείτε από όλους Η ισχύς ενός υπολογιστή με, ως μπόνους, Η ευελιξία μιας μορφής δύο σε ένα. Με οθόνη αφής και γραφίδα Επιφάνεια 2 (αξεσουάρ που πωλείται ξεχωριστά), το Pro Surface 9 είναι ιδανικό τόσο για ψηφιακή δημιουργία όσο και για επεξεργασία κειμένου. Προσφέρει χρωματομετρία και ανάλυση 2880 x 1920 (276 ppi), σε οθόνη 13 ιντσών Pixel Sense. Η μπροστινή του κάμερα βρίσκεται σε πλήρες HD 1080p. Το Surface Pro 9, εναντίονείναι ένα κομψό υβριδικό δισκίο στο κομψός σχεδιασμός. Τόσο συμπαγές όσο και υπερβολικό (μόνο 879 γραμμάρια), το υβριδικό δισκίο προσφέρει ένα καινοτόμο σχέδιο: πολύ ωραία σύνορα, μια λεπτή και συμπαγή μορφή φορητού υπολογιστή … Κάντε την επιλογή σας από πολλά νηφάλια και πρωτότυπα ανοδιωμένα χρώματα: πλατίνα, ζαφείρι, δάσος ή ανθρακίτη. Η τεχνική ανοδίωσης αλουμινίου δίνει στα υλικά καλύτερη αντίσταση στο χρόνο για φθορά, διάβρωση και θερμότητα.

Εξαιρετικά γρήγορη, το Pro Surface 9 Ανατολή Μια καθημερινή συσκευή ζωής. Είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel EVO της 12ης γενιάς, την υπόσχεση ισχύος και ασφάλειας. Είναι ικανό να επεξεργάζεται πολλά λογισμικά ταυτόχρονα και μπορεί να φτάσει μέχρι και 15,5 ώρες αυτονομίας. Το λειτουργικό του σύστημα ? Τα Windows 11, τα καλύτερα των Windows μέχρι σήμερα, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν χρόνο !

Δώστε δωρεάν σε όλες τις ιδέες σας: Υπογράψτε, τραβήξτε ή περιηγηθείτε στο Surface Pen 2 Stylus, η οποία είναι εύκολα επαναφορτίστηκε και αποθηκεύει εύκολα στο πληκτρολόγιο πληκτρολογίου (τα δύο αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά). Το πληκτρολόγιο, ακριβώς, καλύπτεται με πολύτιμο ύφασμα στο Alcantara για ασύγκριτη άνεση χρήσης.

Επιπλέον, η επιφάνεια Pro 9 είναι συμβατή με όλες τις εφαρμογές γραφικών ή οπτικοακουστικών δημιουργιών, καθώς και με το Adobe Suite. Παρακολουθήστε ταινίες ή παίξτε σε λειτουργία προβολής στο tablet, όπου κι αν βρίσκεστε ! Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σχεδίασης και λήψης σημειώσεων με την αίσθηση της γραφής σε χαρτί χάρη στην απτική επιστροφή.

Το Surface Pro 9 διατίθεται από 1.099 ευρώ στο κατάστημα της Microsoft, αντί για 1.299 ευρώ, αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Το εύρος της Microsoft Surface έχει τελειοποιηθεί με τα χρόνια για να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία σε όλους τους μαθητές. Απεργία, αυτονομία, ευελιξία … που επιλέγετε το φορητό υπολογιστή 2 με το σχεδιασμό και την πρακτικότητα του ή για την ευελιξία της επιφάνειας Pro 9, θα βρείτε αναγκαστικά το μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Επωφελήστε τις εξαιρετικές προσφορές στο Κατάστημα Microsoft Μέχρι τις 23 Ιουνίου !

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές 2023

Οι μελέτες συνεπάγονται καλή δόση εξοπλισμού και μέσων. Και το εργαλείο που συμβαίνει συχνά στο βάθρο του σύγχρονου μαθητή είναι ο φορητός υπολογιστής. Είτε επιλέγουμε μελέτες, ιατρική, αρχιτεκτονική, σχεδίαση, μελέτες μηχανικής είτε φυσικά, η επιστήμη των υπολογιστών, ο φορητός υπολογιστής γίνεται γρήγορα απαραίτητος για να σημειωθεί, να ολοκληρώσει μια διατριβή ή να διασκεδάσει μόλις τελειώσει η εργασία. Αλλά ποιος προϋπολογισμός είναι απαραίτητος για ένα καλό φορητό υπολογιστή σπουδαστών ? Και σε ποια κριτήρια για να το επιλέξετε ? ακολούθα τον αρχηγό.

 • Οι φοιτητές μας αγοράζουν οδηγούς
 • Τι κριτήρια πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή μαθητή ?
 • Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών
 • Το λειτουργικό σύστημα
 • Η οθόνη
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας
 • Το βάρος
 • Συνδετήρες
 • Το πληκτρολόγιο και το touchpad
 • Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τις τιμές των μαθητών για φορητό υπολογιστή ?
 • Πώς να λάβετε οικονομική βοήθεια για την αγορά ενός φορητού υπολογιστή σπουδαστών ?
 • Τι αξεσουάρ για το φορητό υπολογιστή του ?

Οι φοιτητές μας αγοράζουν οδηγούς

Έχουμε δημιουργήσει τρεις οδηγούς αγορών που απευθύνονται στους μαθητές, με μια επιλογή μοντέλων διαθέσιμα προς πώληση για να σας βοηθήσουν να καθορίσετε ποιο φορητό υπολογιστή είναι για εσάς, σύμφωνα με τον προσανατολισμό σας και τον προϋπολογισμό σας.

Τι κριτήρια πρέπει να ληφθούν υπόψη για να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή μαθητή ?

Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών

Σήμερα, όλοι οι φορητοί υπολογιστές με τουλάχιστον έναν πυρήνα Intel ή ένα AMD Ryzen, ανεξάρτητα από τη γενιά του, είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές ανάγκες του γραφείου, όπως η πλοήγηση στο Web, η δημοσίευση κειμένου, η διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταξινόμηση των φωτογραφιών σας (φως) ή το βίντεο ροή. Έτσι, οι σπουδαστές που δεν έχουν πιο συγκεκριμένες ανάγκες έχουν μια αρκετά ευρεία επιλογή που ανοίγει σε αυτούς, σε προϋπολογισμούς που μπορούν να παραμείνουν λογικοί, από 500 ή 550 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, μόλις φτάσετε σε μια ειδικότητα που απαιτεί συγκεκριμένο λογισμικό υπολογισμού όπως το λογισμικό BIM (Archicad, Revit, VectorWorks κ.λπ.) στην αρχιτεκτονική, αλλά και το λογισμικό μοντελοποίησης 3D, οι μηχανές απόδοσης, η εικονική πραγματικότητα ή περισσότερο τρέξιμο, το Το Adobe Suite για να εργαστείτε στη φωτογραφία και το βίντεο, ένας ισχυρός επεξεργαστής (με τον τερματισμό -Η/s -x) γίνεται απαραίτητη.

Ομοίως, για βίντεο, φωτογραφία ή 3D, μια ειδική κάρτα γραφικών Nvidia Geforce θα είναι επίσης πολύ χρήσιμη.

Το λειτουργικό σύστημα

Παράθυρα Και MacOS είναι τα κύρια λειτουργικά συστήματα που αντιτίθενται στην αγορά. Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του για τους χρήστες, σας αφήνουμε ελεύθερο να καθορίσετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Είτε όσον αφορά τη γεύση, την ευελιξία, την πρακτικότητα ή τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Σημειώστε ότι τα Windows εξακολουθούν να είναι το ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα των δύο, που είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα λογισμικά απόδοσης (αρχιτεκτονική, μηχανικός …) και γραφικά, κάτι που δεν συμβαίνει με το Mac OS.

Υπάρχουν επίσης εναλλακτικές λύσεις όπως Χρόμος Προσαρμοσμένη σε απλή χρήση γραφείου ή Λίνουξ που είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που μπορεί να εγκατασταθεί στους περισσότερους φορητούς υπολογιστές.

Η οθόνη

Το ιδανικό μέγεθος της οθόνης εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες σας και τη χρήση του υπολογιστή σας στις σπουδές σας. Για ερωτήσεις από φορητότητα, Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε φορητό υπολογιστή 14 ιντσών.

Ωστόσο, εάν το πεδίο σπουδών σας, ειδικά το γραφικά, Απαιτεί μια πιο σημαντική οθόνη, θα πρέπει να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή 15, 16 ή 17 ιντσών. Σε αυτή την περίπτωση, εξασφαλίστε την ποιότητα εμφάνισης της οθόνης σας εάν είναι σημαντικό. Καλύτερα να ξοδέψετε περισσότερα για να έχετε μια σαφέστερη οθόνη.

Ο απτός Μπορεί επίσης να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή εάν κάνετε πολλά διάγραμμα ή σχέδιο. Σε αυτή την περίπτωση, μην ξεχνάτε την κατάλληλη γραφίδα.

Ανάλογα με τη χρήση σας, γνωρίζετε ότι μπορείτε ακόμα Συνδέστε μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη στο σπίτι για να έχετε πιο ευπροσάρμοστη χρήση του φορητού υπολογιστή σας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ένας φορητός υπολογιστής φοιτητής πρέπει να είναι ικανός να κρατά μια ολόκληρη μέρα μαθημάτων να είναι σχετικό και επομένως να έχουμε μεγάλη αυτονομία. Για καλό λόγο, δεν είναι πάντα δυνατό να συνδέσετε τον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να το επαναφορτίσετε. Και φανταστείτε επιπλέον ότι κάθε μαθητής βρίσκεται στην ίδια κατάσταση … επομένως, Υπέροχη αυτονομία σε φορητό υπολογιστή είναι ένα σημαντικό κριτήριο για πολλούς μαθητές.

Η τιμή δεν επηρεάζει απαραιτήτως την ανθεκτικότητα της μπαταρίας. Ένας φορητός υπολογιστής που συναρμολογείται με εξαρτήματα υψηλής απόδοσης ενδέχεται να τείνει να εκφορτώνει ταχύτερα, καθώς θα αντλήσει περισσότερους πόρους για να τα κάνει σωστά.

Κατά συνέπεια, ένας υπολογιστής χαμηλότερης εμβέλειας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Ωστόσο, ένα μηχάνημα πάνω από το end μπορεί να περιλαμβάνει μικρότερη και χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τον περιορισμό των δαπανών κατασκευής.

Το βάρος

Είτε μεταφέρετε τον υπολογιστή σας στην τσάντα σας είτε σε μια ειδική τσάντα, το βάρος του φορητού υπολογιστή συνοδεύεται από τα αξεσουάρ του ή η επιχείρηση μαθήματος σας μπορεί γρήγορα να γίνει καθημερινός περιορισμός. Συγκεκριμένα, εάν πρέπει να το φέρετε παντού μαζί σας (τάξη, βιβλιοθήκη, εστιατόριο, μεταφορές κ.λπ.).

Η μορφή 13 ιντσών και η μορφή 14 ιντσών είναι ελαφρύτερες και πιο συμπαγείς. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένοι μαθητές προτιμούν να έχουν μεγαλύτερη οθόνη και είναι δυνατόν χωρίς να υποβάλλονται σε περιορισμό βάρους χάρη στα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά.

Συνδετήρες

Ο Θύρες USB είναι απαραίτητα για μεγάλο αριθμό ανθρώπων και ο αριθμός τους που υπάρχει σε έναν υπολογιστή ποικίλλει ανάλογα με τα μοντέλα, καθώς και την παρουσία του Θύρες HDMI.

Η παρουσία ενός Θύρα USB-C, α Σύνδεση Ethernet ή ένα Αναγνώστης καρτών SD Ίσως επίσης ένα πλεονέκτημα.

Οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν πλέον φορητούς υπολογιστές με ένα CD / DVD Player Επομένως, εάν είναι απαραίτητο, θα χρειαστείτε έναν εξωτερικό αναγνώστη.

Το πληκτρολόγιο και το touchpad

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως ένα κριτήριο επιλογής για όλους τους μαθητές, αλλά μπορεί να είναι σημαντικό επειδή όλα τα πληκτρολόγια δεν είναι ίσα, όπως και τα touchpads. Γενικά λέγεται ότι τα πληκτρολόγια MacBook είναι τα καλύτερα, αλλά τα προϊόντα της Apple έχουν μια τιμή που οι μαθητές δεν μπορούν να πληρώσουν απαραίτητα.

Ο χώρος μεταξύ των κλειδιών δεν είναι πάντα ο ίδιος ανάλογα με τους φορητούς υπολογιστές και παίζει στο χτυπήστε την άνεση, Ακριβώς όπως η παρουσία ή όχι ενός ψηφιακού πεζοδρομίου. Αυτό μερικές φορές ενσωματώνεται άμεσα στο touchpad.

Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από τις τιμές των μαθητών για φορητό υπολογιστή ?

Αρκετοί κατασκευαστές προσφέρουν εκπτώσεις στους μαθητές στα προϊόντα τους, συμπεριλαμβανομένων των φορητών υπολογιστών. Για παράδειγμα, η Apple προσφέρει μείωση 10% φοιτητών στο MacBook.

Η Dell, η HP ή η Lenovo είναι επίσης ένας από εκείνους που προσφέρουν ειδικές προσφορές φοιτητών στους φορητούς υπολογιστές τους. Αυτά είναι γενικά μεταξύ 10% και 15%. Και θα πρέπει να φέρετε την κάρτα σπουδαστών ή το πανεπιστήμιο σας για να επωφεληθείτε από αυτό. Και για να διευκολύνετε την έρευνά σας, μεταβείτε στις ακανόνιστες, τον ιστότοπο για να αποθηκεύσετε τους μαθητές αφιερωμένους στους μαθητές.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βρούμε πιο πλεονεκτικές συμβουλές κατά τη διάρκεια των προωθητικών χρόνων, αλλά οι προσφορές αυτών των μαθητών έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι έγκυρες ανά πάσα στιγμή του έτους.

Πώς να λάβετε οικονομική βοήθεια για την αγορά ενός φορητού υπολογιστή σπουδαστών ?

Είναι πάντα δυνατό να επωφεληθείτε από το Δάνειο εξοπλισμού από το Ταμείο Οικογένειας (CAF) για την αγορά εξοπλισμού πληροφορικής. Πρόκειται για δάνειο μηδενικού επιτοκίου που επιτρέπει στους μαθητές να χρηματοδοτούν έναν υπολογιστή, tablet ή εκτυπωτή και το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και 600 ευρώ ανάλογα με τα τμήματα. Ωστόσο, αυτό το δάνειο έχει εκχωρηθεί σύμφωνα με το οικογενειακό σας πηλίκο.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως το χρηματιστήριο για φορητούς υπολογιστές που καταβάλλονται από ορισμένα πανεπιστήμια Φοιτητές. Πρόκειται για οικονομική βοήθεια μεταξύ 200 και 300 €, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί με τμήμα ή περιφερειακή βοήθεια. Αυτά τα βοηθήματα ποικίλλουν από περιοχή σε περιοχή και υπόκεινται σε ορισμένα κριτήρια για να βοηθήσουν μόνο τα πιο μειονεκτούντα νοικοκυριά.

Ωστόσο, γνωρίζετε ότι ακόμη και αν δεν είστε επιλέξιμοι για καμία από αυτές τις προσφορές, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να συμβάλλετε σε μικρο-πιστώθηκε με μειωμένο ή ακόμα και μηδενικό ρυθμό στον εξοπλισμό υπολογιστών. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ποιοτικό φορητό υπολογιστή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ενώ σταδιακά αποπληρώνετε το δάνειο σας.

Τι αξεσουάρ για το φορητό υπολογιστή του ?

Ορισμένα αξεσουάρ μπορεί να είναι απαραίτητα για ορισμένους μαθητές, ενώ άλλα θα περιστασιακά θα. ΕΝΑ κάλυμμα ή ένα σάκος Για το φορητό υπολογιστή συνιστάται για την προστασία του υπολογιστή σας από σοκ και γρατζουνιές. Συγκεκριμένα, εάν πρέπει να το μεταφέρετε τακτικά μαζί σας.

ΕΝΑ εξωτερικός σκληρός δίσκος Ή ένα κλειδί USB μπορεί να είναι χρήσιμο εάν πρέπει να αποθηκεύσετε πολλά δεδομένα ή αν θέλετε απλώς να έχετε αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας. Για μεγάλες ημέρες τάξης, α εξωτερική μπαταρία μπορεί να σας επιτρέψει να επεκτείνετε την αυτονομία του φορητού σας υπολογιστή.

Και για να εργαστείτε πιο άνετα στο σπίτι, ένα ασύρματο ποντίκι μπορεί να είναι πιο άνετο στη χρήση από το touchpad. Είναι σχεδόν απαραίτητο για τους μαθητές που θέλουν να κάνουν περισσότερα από την επεξεργασία κειμένου. Επιπλέον, ένα άνετο χαλάκι ποντικιού θα είναι εξίσου ευπρόσδεκτη.

Για να δείτε επίσης:

  • Φορητό υπολογιστή
  • Ultraportable υπολογιστή
  • Φτηνός φορητός υπολογιστής
  • Φορητό υπολογιστή για επεξεργασία βίντεο
  • Φορητό υπολογιστή για τη φωτογραφία