Η σειρά Wire 1 Streaming VF, S1 – The Wire – Series -All

Το σύρμα

Εξαιρετική σειρά προτείνω με τη σειρά μου.

Η σεζόν του Wire 1 streaming vf

Skyblog 2002 - ∞

Το σύρμα

Επεξηγηματική εικόνα του καλωδίου

Όταν η αστυνομία προσπαθεί να αποσυναρμολογήσει μια εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματικότητας στη Βαλτιμόρη.

Πεπερασμένος Αμερικανός 59 λεπτά
Δράμα, έγκλημα, δράμα HBO, Jimmy 2002

5 Ευνοϊκή γνώμη
0 ουδέτερη γνώμη
0 δυσμενείς γνώμη

Επεισόδια

επεισόδιο 1.01 Στόχος 02 Ιουνίου 2002 13.62 20 2
επεισόδιο 1.02 Απόσπαση 09 Ιουνίου 2002 14.21 15
επεισόδιο 1.03 Σκόνη στα μάτια 16 Ιουνίου 2002 13.97 11
επεισόδιο 1.04 Αρχαία ιστορία 23 Ιουνίου 2002 13.65 13 1
επεισόδιο 1.05 Ο κώδικας 30 Ιουνίου 2002 13.81 7 1
επεισόδιο 1.06 Ο σύνδεσμος 07 Ιουλίου 2002 14.28 9 1
επεισόδιο 1.07 Μια σύλληψη 21 Ιουλίου 2002 13.56 5 1
επεισόδιο 1.08 Μια προσωπική υπόθεση 28 Ιουλίου 2002 13.68 7 1
επεισόδιο 1.09 Διπλό ή πάτσι 04 Αυγούστου 2002 14.65 11
επεισόδιο 1.10 Η υψηλή τιμή 11 Αυγούστου 2002 15.5 18
επεισόδιο 1.11 Το πείρο 18 Αυγούστου 2002 14.96 9
επεισόδιο 1.12 Η κάθαρση 01 Σεπτεμβρίου 2002 15.33 12
επεισόδιο 1.13 Η ετυμηγορία 08 Σεπτεμβρίου 2002 15.32 14

Όλες οι απόψεις

Ευνοϊκή άποψη Που τέθηκε στις 07 Αυγούστου 2018 στις 3:16 μ.μ
Ο Θεός ξέρει ότι μου είπαν για αυτή τη σειρά, και αυτό περίεργα, είχα πρόβλημα να φτάσω εκεί. Παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο, αλλά πάρα πολλούς χαρακτήρες, πάρα πολλοί διάλογοι που με έχουν χάσει. Κρατούσα την εμπειρία και δεν το μετανιώνω. Η σεζόν 1 θέτει τα βασικά του τι θα είναι η σειρά (ελπίζω): ένας κόσμος σάπιος από χρήματα, μη -καθεαετοί χαρακτήρες, μερικοί που δεν έχουν πλέον την επιλογή, και πάνω απ ‘όλα, ένα τέλος που δεν είναι γλυκαντικό. Ναι, το σύνολο είναι μαλακό πικρό. Αλλά τελικά, τι δεν είναι ? Όλα δεν επρόκειτο να τελειώσουν καλά, σε έναν αέρα του Céline Dion με λάμψη. Δεν απογοητεύτηκε καθόλου, και σε μια βιασύνη για να δείτε την εποχή 2.
Ευνοϊκή άποψη Που τέθηκε στις 01 Οκτωβρίου 2015 στις 4:13 μ.μ
Και αυτό είναι, η πρώτη σεζόν του ‘The Wire’ ολοκληρώθηκε. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είμαι απολύτως απογοητευμένος. Η γραφή είναι όμορφη, έντονη και περίπλοκη. Είτε κατά τη διάρκεια της έρευνας, η εξέλιξη των χαρακτήρων, οι διάλογοι ή στο πορτρέτο μιας πόλης που γνωρίζουμε. Η πολυπλοκότητα είναι τέτοια που συνδέουμε με όλους τους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης της φυλής Barksdale και όλων των ηγόνων της. Εμείς οι θεατές, ακολουθούμε από μακριά (ή ψηλά) το παιχνίδι σκακιού μεταξύ των δύο στρατοπέδων και εξακολουθεί να είναι αριστοτεχνικό. Θα είχα τόσα πολλά να πω ότι είναι δύσκολο για μένα να συνοψίσω τη σκέψη μου σε μια άποψη, αλλά είναι απλά υπέροχο. Απλά φοβερό. Αυτή η ομάδα αστυνομίας που ζει για δικαιοσύνη, αλλά που δεν εγκαταστάθηκαν ανά πάσα στιγμή σε υπερήρωα. Που έχουν επίσης τα ελαττώματά τους, τα ελαττώματά τους και τις ιδιότητές τους. Μερικές φορές είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους, αλλά είναι συχνά οι άλλοι που έχουν το μήκος εκ των προτέρων. Πικρία στο τέλος της σεζόν, ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι ακριβώς, όλα δεν επιλύονται. Είναι τέλειο.
Ευνοϊκή άποψη Που τέθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:19:19 μ.μ
Έχουμε λίγο πρόβλημα να εισέλθουμε στη σειρά. Ο πιλότος είναι πολύ εντυπωσιακός και πρέπει να συνηθίσετε τους χαρακτήρες αρκετά γρήγορα, οι οποίοι είναι πολύ πολυάριθμοι και αυτό από την αρχή, είτε στο πλάι των μπάτσων είτε στο πλάι των διακινητών/αντιπροσώπων. Μόλις εγκατασταθείτε καλά στη μονάδα, ότι έχουμε πάρει τα σημάδια μας, εκεί μπορούμε πραγματικά να γιορτάσουμε παρατηρώντας το νήμα της έρευνας, αλλά και την εξέλιξη των χαρακτήρων και στις δύο πλευρές και στο D ‘. Η έμφαση στους αντιπροσώπους, και ιδιαίτερα σε παιδιά όπως ο Angelo, ο Wallace, ο Omar, οι οποίοι μοιράζονται με ένα Infernal Gear όπου μερικές φορές εκπαιδεύονται ενάντια στη θέλησή τους και ότι δείχνουμε κάτω από εντελώς διαφορετικό Jorus σύμφωνα με καταστάσεις, κάνει τη σειρά ακόμα πιο ρεαλιστική και γοητευτικός. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν το μερίδιό τους, το ρόλο τους να διαδραματίσουν, ακόμα και αν μερικές φορές μπορούν να είναι ασήμαντοι, θα έχουν πάντα τη σημασία τους (Prez, Bubbles. ) Ο πλούτος του σεναρίου, το ταλέντο της συνειδητοποίησης και των ηθοποιών το καθιστούν πιθανώς μία από τις καλύτερες σειρές που μου δόθηκε να δω. Πραγματικά κάτι που βλέπει μια φορά στη ζωή του, δίνοντάς του τα μέσα, δηλαδή παίζοντας το παιχνίδι της εμβάπτισης.

Υποβαθμισμένος

Όταν η αστυνομία προσπαθεί να αποσυναρμολογήσει μια εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματικότητας στη Βαλτιμόρη.

Η γνώμη Betaseries ‘
Διαθέτουμε αυτή την πόλη δεν είναι μόνο ένα νέο The Wire

Ενημερώθηκε στις 26 Απριλίου 2022:

Ξεκινώντας για τη νέα σειρά από τον David Simon: Διαθέτουμε την εκπομπή αυτής της πόλης χθες το βράδυ στο HBO και διατίθεται στις ΗΠΑ+24 στο OCS. Προβάλλεται σε προεπισκόπηση στο Séries Mania, η σειρά θα σας υπενθυμίσει προφανώς το καλώδιο αλλά ενημερωμένο.

Δείτε το τρέιλερ

Εποχή

Επεισόδια

Νέα (26)

Διαθέτουμε αυτή την πόλη δεν είναι μόνο ένα νέο The Wire

Η καλύτερη σειρά αστυνομίας για να δείτε στο OCS

Η καλύτερη σειρά HBO της δεκαετίας

Το Reco του Σαββατοκύριακου: Τι να παρακολουθήσετε μετά από επικύρωση ?

Ενσωματώστε μια σειρά, ένα βιβλίο του Pierre Langlais

David Simon στο προσκήνιο σε ένα επεισόδιο και σταματώ

Ειδική επανεκκίνηση David Simon και οι τέσσερις εμβληματικές του σειρές

Το Mandalorian, το νέο Άμστερνταμ και ο True Detective στη σειρά Flash

Σειρά Mania: Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Σειρά Mania 2022: Ζητήστε το πρόγραμμα του φεστιβάλ !

Η Γόμορρα τελειώνει με στυλ με την εποχή του 5

Το BBC αποκαλύπτει τις κορυφαίες 100 της καλύτερης σειράς του 21ου αιώνα

Μιχαήλ Κ. Ο Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στην ηλικία των 54 ετών

Ο Lance Reddick θα είναι ο μεγάλος κακοποιός της σειράς Resident Evil στο Netflix

Διαθέτουμε αυτήν την πόλη: η επόμενη σειρά του David Simon αποκαλύπτει τη χύτευση του

Η χιονόπτωση ανανεώθηκε για μια σεζόν 5 με FX

Μετά το σύρμα, ο David Simon επιστρέφει με μια νέα σειρά στη Βαλτιμόρη

Season 8 Gears (Canal+): Το τέλος μιας εποχής

Γιατί η νύχτα της νύχτας του πιλότου είναι ένα αριστούργημα

Ανακαλύψτε τη σειρά HBO Cult που έχει επισημάνει την ιστορία

Το σύρμα βλέπει το ακροατήριό της τριπλό κατά τη διάρκεια του περιορισμού

5 σειρές για την καλύτερη εμπειρία του περιορισμού

Ποια είναι η πλοκή εναντίον της Αμερικής, η νέα σειρά του David Simon στο OCS, είναι ?

Η σειρά που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάρτιο

Οι καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές του 21ου αιώνα

Chronicle in Series: The Wire

Σχόλια (360)

Lance Reddick RIP 1962-2023

Η τέχνη της μεγάλης σειράς.

Μιχαήλ Κ. Ο Williams, ο ηθοποιός που παίζει Omar, έχει πεθάνει σήμερα. ��

Δεν δίστασα καν να βάλω πέντε αστέρια. Είμαι πάντα σκεπτικός όταν με ενδιαφέρει μια σειρά που επαίνεσε από την κριτική, συσπειρώνοντας τόσους πολλούς ανθρώπους είναι πάντα πολύ περίπλοκο χωρίς να κάνουν παραχωρήσεις . Αυτή η σειρά δεν κάνει κανένα, και όταν το ξεκίνησα, δεν κατάφερα ποτέ να σταματήσω. Οι intrigues, οι χαρακτήρες, τα θέματα που αντιμετωπίζουν, λίγες σειρές έρχονται σε ένα τέτοιο επίπεδο ρεαλισμού και να χτυπήσουν, μερικές φορές όπου πονάει. 20 χρόνια πίσω, το καλώδιο ασχολείται ήδη με προβλήματα που εξακολουθούν να είναι κοινά σήμερα, εναλλασσόμενα μεταξύ στιγμών της χαράς και της σκληρής πραγματικότητας που θα έρθουν και θα με χαστίσουν.

Εξαιρετική σειρά προτείνω με τη σειρά μου.

Η καλύτερη σεζόν !

Αδύνατο να χάσετε αυτήν τη σειρά

Series Earth, τα θέματα είναι ενδιαφέροντα και κατά τη διάρκεια των εποχών τα σύνολα τοποθετούνται πιο γρήγορα.

Καλύτερες σειρές στον κόσμο

Συμμετέχω στα πολυάριθμα λαμπερά σχόλια που έγιναν σχετικά με αυτή τη σειρά. Πρέπει να δει, προφανώς, απολύτως. 5 αστέρια είναι πραγματικά το ελάχιστο που μπορούμε να τον απονείμε.

μπλουζα! Μια βουτιά ντοκιμαντέρ πίσω από τις σκηνές της Αμερικής

 Η καλή σειρά . Μέχρι τη φήμη του

��favorite show ever��

Το καλώδιο: 99% των επικρίσεις των πιεστηρίων και των θεατών θεωρούν αυτή τη σειρά ως “η καλύτερη σειρά όλων των εποχών”. Και αφού είδα όλες τις 5 εποχές, μπορώ μόνο να συμφωνήσω ότι το 1% R είναι. Μια σειρά χάρη σε ποιο HBO θεωρείται το κανάλι που έχει την καλύτερη σειρά (The Wire, The Sopranos, έξι πόδια κάτω, Oz, Game of Thrones..) Το τέλος αυτής της σειράς θεωρείται επίσης ένα από τα καλύτερα που έγιναν ποτέ σαν έξι πόδια κάτω. Μόνο, πάλι δεν συμφωνώ. Το σύρμα μπορεί να είναι πρωτότυπο από την οιονεί ντοκιμαντέρ της, η σειρά φτάνει σε πολύ λίγα λεπτά για να μας συναρπάσει από την ίντριγκα του, όπως και οι χαρακτήρες στους οποίους έχουμε πρόβλημα να επισυνάψουμε. Οι πρώτες 3 εποχές αποτελούν ένα είδος τριλογίας. Το τελευταίο 2, μια νέα ιστορία αλλά πάντα με το ίδιο κοινό νήμα: διακίνηση ναρκωτικών. Αυτά τα 2 σύνολα σχηματίζουν μια πλήρη αφηγηματική αψίδα. Δράμα, μικρές πινελιές χιούμορ, υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα σε αυτή τη σειρά, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι ειλικρινά πολύ καλά αντιμετωπίζονται. Τέλος πάντων, οι πρώτες εποχές αντιμετωπίζονται με μεγάλο ρεαλισμό. Και είναι πραγματικά πολύ φιλόδοξο, αλλά τίποτα δεν μας κατέκτησε σε αυτό το έργο. Στην πραγματικότητα θα μπορούσα να θεωρήσω αυτή τη σειρά ως λογοτεχνικό έργο αλλά μεταγράφηκε στη μικρή οθόνη. Η σειρά μπορεί να θεωρηθεί ως “μαργαριτάρι”, το κοινό δεν ήταν καλό, αλλά ευτυχώς είναι HBO. Η αλυσίδα είπε τότε: “Δεν είναι τηλεόραση. Είναι HBO.”Πριν από μερικά χρόνια μετά το παιχνίδι των Θρόνων, το σύνθημα έγινε” Δεν είναι πορνό. Είναι HBO “. Αυτό συμβαίνει λοιπόν, μια μη κακή σειρά που παρακολουθείται, αλλά είναι πολύ απαραίτητη. Σειρές δεν πρέπει να τοποθετηθούν σε όλα τα χέρια επειδή το έργο είναι αρκετά περίπλοκο. ω ναι ! Και το τέλος είναι πολύ καλό, αλλά μακριά από το να είναι εξαιρετικό, ένα τέλος που αντιστοιχεί στη σειρά. Οποιαδήποτε σειρά Seriesphile θα σας πει ότι δεν είστε ένα αν δεν έχετε το καλώδιο. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι απαραίτητο.

Τίποτα δεν είναι λευκό ή μαύρο, υπάρχουν μόνο αποχρώσεις του γκρι

Μετά από μια πρώτη σεζόν υψηλής ποιότητας και μια δεύτερη σε μισή απόχρωση, αυτή η σεζόν 3 φτάνει τις κορυφές τόσο από την άποψη της γραφής, όσο και για την κινηματογραφική μηχανή των σχεδίων ή τη δράση του ηθοποιού απλά λαμπρή. Περιμένετε να δείτε περισσότερα

Την πρώτη φορά που δοκίμασα αυτή τη σειρά, με μεθυσμένος. Είναι πολύ αργό να εγκατασταθεί, τα πρώτα 2/3 επεισόδια κάθε σεζόν κοιτάζουμε την εποχή που βαριούνται. Αλλά κράτησα το χτύπημα διακοσμώντας τον εαυτό μου και ειλικρινά καταλαβαίνω γιατί ενοικιάζεται. Ας είμαστε ειλικρινείς ότι η σειρά εξακολουθεί να έχει πολλά αφηγηματικά ελαττώματα και η χρήση των χαρακτήρων δεν είναι απαραιτήτως πιο σχετική και μερικές φορές υπάρχουν υπερπληροφορικές συντομεύσεις. Οι διάλογοι είναι αρκετά φτωχοί και η γαλλική μεταγλώττιση πρέπει να είναι εμετό, κοιτάξτε εκεί στο VO. Αλλά για να προχωρήσουμε πέρα ​​από αυτό που βγαίνει, αντιλαμβανόμαστε ένα ουσιαστικό πλαίσιο που θέλει να περιγράψει μια πολύπλοκη πραγματικότητα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όσο περισσότερο βυθίζουμε στα βάθη της Βαλτιμόρης, τόσο περισσότερο προσαρμόζουμε σε όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τα προβλήματά της. Κάθε σεζόν είναι καλύτερη από την προηγούμενη εκτός από ίσως το τελευταίο, αλλά η ποιότητα είναι στο ραντεβού. Ειλικρινά αν μου αρέσει, δεν έχετε κρεμάσει, επιμείνετε και αφήστε την ευκαιρία. Είναι μια σειρά για να δείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.