Κατεβάστε Windows 11 (δωρεάν) – Clubic, Πώς να συνδυάσετε και να συνδέσετε airpods σε ένα pc των Windows 11

Πώς να κοιτάξετε και να συνδέσετε airpods σε έναν υπολογιστή Windows 11

Τα AirPods έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άψογα με iPhones και άλλες συσκευές Apple, αλλά μπορείτε να πληρώσετε και να συνδέσετε AirPods σε οποιοδήποτε Windows 11 PC με Bluetooth. Τα airpods σας μπορούν ακόμη και να θυμούνται τον υπολογιστή σας Windows 11, το iPhone σας και άλλες συσκευές, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε μεταξύ τους όποτε θέλετε.

Windows 11

Τα νέα παράθυρα έφτασαν. Απλοποιημένα μενού, αλλαγές διεπαφής, βελτιωμένη συνδεσιμότητα. Τα Windows 11 προσφέρουν μια ολόκληρη δέσμη νέων χαρακτηριστικών.

Star Star_Half Star
3.7 (906 σημειώσεις)
File_download 22883 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Το Microsoft Windows 11 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη σε διάφορα μέτωπα. Με ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, προσαρμόσιμα widgets, καινοτόμες διατάξεις Snap και εκτεταμένη ενσωμάτωση ομάδων της Microsoft, κάθε λειτουργικότητα των Windows 11 έχει σχεδιαστεί για τον χρήστη. Αυτό το λειτουργικό σύστημα εισάγει επίσης νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που βελτιστοποιούν τη χρήση της συσκευής σας, καθιστώντας την εμπειρία πληροφορικής σας τόσο πιο αποτελεσματική όσο και ευχάριστη. Είτε είστε επαγγελματίας σε αναζήτηση αυξημένης παραγωγικότητας, ένας δημιουργός που επιθυμεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά σας, ή απλά ένας χρήστης που επιδιώκει να μεγιστοποιήσει την απόδοση του υπολογιστή σας, τα Windows 11 έχουν κάτι να προσφέρουν σε όλους.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 ?
  • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στα Windows 11 ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 ?

Τα Windows 11, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, είναι τελικά διαθέσιμη για λήψη. Αυτή η ενημέρωση φέρνει ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων που στοχεύουν να προσφέρουν μια πιο ρευστό και πιο διαισθητική εμπειρία χρήστη. Η εγκατάσταση των Windows 11 είναι αρκετά απλή και οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν από προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Νέα διεπαφή χρήστη

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι χρήστες θα παρατηρήσουν στη νέα έκδοση των Windows 11 από τη Microsoft είναι το επανασχεδιασμένο λειτουργικό του σύστημα. Το μενού έναρξης είναι τώρα κεντραρισμένο, προσφέροντας μια πιο διαισθητική διαμόρφωση για την οθόνη. Οι γωνίες των παραθύρων είναι στρογγυλεμένες και τα εικονίδια έχουν υποβληθεί σε μια ενημέρωση για να είναι καθαρότερες και σύγχρονες. Αυτή η αναδιατύπωση του περιβάλλοντος χρήστη καθιστά την εμπειρία όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο αποτελεσματική χάρη σε βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως πιο ρευστά κινούμενα σχέδια, βελτιστοποιημένα συμφραζόμενα μενού και ένα πιο συνεκτικό σύστημα αρχείων.

Widgets

Τα widgets κάνουν μια παρατηρημένη επιστροφή στη νέα έκδοση των Windows 11 από τη Microsoft. Αυτά τα μικρά προγράμματα, τα οποία ζουν στην οθόνη της συσκευής σας, προσφέρουν μια εξατομικευμένη διατροφή νέων δεδομένων, καιρού, της κυκλοφορίας, του αθλητισμού και των χρηματιστηριακών αγορών. Τροφοδοσία από τεχνητή νοημοσύνη για βέλτιστη εξατομίκευση και από άκρη για απόδοση, αυτά τα widgets εισάγουν νέα χαρακτηριστικά εντός του λειτουργικού συστήματος των Windows 11. Προσφέρουν νέες ευκαιρίες για δημιουργούς και εκδότες εφαρμογών για την παροχή εξατομικευμένου περιεχομένου. Χάρη σε μια εύκολη διαμόρφωση, αυτά τα widgets μπορούν να προσαρμοστούν για να εμφανίσουν σχετικές πληροφορίες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Έτσι, επιτρέπουν στους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι και οργανωμένοι χωρίς να χρειάζεται να ξεκινούν διάφορες εφαρμογές ή προγράμματα περιήγησης.

Διατάξεις snap

Το Microsoft Windows 11 εισάγει μια νέα λειτουργικότητα κλειδιών που ονομάζεται Snap Layouts, η οποία προσφέρει στους χρήστες μια επιλογή διαμορφώσεων διάταξης για την οθόνη. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να συμπληρώνετε εύκολα αυτές τις διατάξεις με τα παράθυρα εφαρμογής της επιλογής σας, βελτιώνοντας έτσι το επίπεδο παραγωγικότητας επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση του χώρου εργασίας. Επιπλέον, αυτή η έκδοση του λειτουργικού συστήματος διατηρεί τις διαμορφώσεις Snap Layouts, ακόμη και μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας ή των εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο εργασίας σας ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να το βρείτε άθικτο κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή σας.

Ενσωμάτωση ομάδων της Microsoft

Οι ομάδες της Microsoft ενσωματώνονται τώρα στη γραμμή εργασιών της νέας έκδοσης των Windows 11, προσφέροντας στους χρήστες μια βασική λειτουργικότητα για μια άμεση σύνδεση. Είτε με κείμενο, γάτα, φωνή ή βίντεο, αυτή η ενσωμάτωση σας επιτρέπει να συνδεθείτε με προσωπικές επαφές σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της ομάδας στη γραμμή εργασιών για να ξεκινήσετε μια συνομιλία ή να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με μια ποικιλία υπηρεσιών και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Office 365. Αυτό διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων, τη συνεργασία σε έργα και τη διατήρηση μιας συνεχούς σύνδεσης με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας.

Windows Copilot

Ένα άλλο επαναστατικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης των Windows 11 από τη Microsoft είναι η Windows Copilot, μια σημαντική αναβάθμιση της τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνεται στο λειτουργικό σύστημα. Αυτός ο βοηθός AI, ο οποίος χρησιμοποιεί τις ικανότητες απόδοσης της Microsoft Edge, ενεργεί ως “βοηθός AI” για επιτραπέζιους υπολογιστές. Με το Windows Copilot, η Microsoft ενισχύει την ενσωμάτωση της συνομιλίας Bing και της Microsoft Edge στα Windows 11. Ο Copilot εκτελεί το Bing Chat, ένα τεχνητό chatbot που βασίζεται στο ChatGPT, σε ένα συγκεκριμένο δοχείο του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge.

Μπορείτε να ζητήσετε από αυτό το εργαλείο να τροποποιήσει πρακτικά οποιαδήποτε παράμετρο στο λειτουργικό σύστημα. Για παράδειγμα, το copilot μπορεί να ενεργοποιήσει χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία Dark Mode ή “Do not Distrage”. Μπορείτε επίσης να του ζητήσετε να ξεκινήσει μια ειδική εφαρμογή, όπως το Microsoft Word ή το PowerPoint. Αν και βασίζεται στον ιστό, τα Windows Copilot ενσωματώνονται βαθιά στο λειτουργικό σύστημα και μπορούν να ανιχνεύσουν τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Έτσι, εάν βρίσκεστε σε εφαρμογές όπως το Outlook ή το Word, τα Windows Copilot μπορούν να σας βοηθήσουν να γράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να συνοψίσετε αρχεία κειμένου.

Το υποσύστημα των Windows για το Android στα Windows 11

Το υποσύστημα των Windows για το Android είναι μια σημαντική καινοτομία που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 11 να εκτελούν εφαρμογές Android απευθείας στον υπολογιστή τους. Αυτή η λειτουργικότητα ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων, όχι μόνο για τους τελικούς χρήστες αλλά και για τους προγραμματιστές εφαρμογών Android. Με την κατανόηση των τεχνικών απαιτήσεων, των παραμέτρων του υποσυστήματος και των εκτιμήσεων που σχετίζονται με τη συμβατότητα των εισροών, οι προγραμματιστές μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους για να προσφέρουν μια υγρή εμπειρία χρήστη στα Windows 11. Επιπλέον, το υποσύστημα προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ανακατεύθυνση σε εφαρμογές των Windows και συγκεκριμένο κύκλο ζωής εικονικής μηχανής, προσφέροντας έτσι πρόσθετες ευκαιρίες ολοκλήρωσης και βελτιστοποίησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 ?

Για να κατεβάσετε το Microsoft Windows 11 δωρεάν και νόμιμα, διατίθενται αρκετές μεθόδους εγκατάστασης. Εάν η συσκευή σας έχει επιλεγεί από τη Microsoft για το πρώτο κύμα ενημερώσεων, η μετανάστευση των Windows 10 στα Windows 11 μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω λογισμικού Windows Update. Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε αυτήν την δωρεάν ενημέρωση χρησιμοποιώντας το Microsoft Update Assistant. Για τους πιο ανυπόμονους, υπάρχουν δύο άλλες επιλογές: λήψη αρχείου εικόνας δίσκου ISO από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft στην ενότητα αφιερωμένη στα Windows 11 ή τη χρήση ενός κλειδιού USB εγκατάστασης (ελάχιστο 8 GB) και κατεβάστε τη δημιουργία Microsoft Windows 11 Media Media Εργαλείο. Τα παλιά DVD δεν είναι πλέον απαραίτητα !

Εάν επιλέγετε ένα αρχείο ISO, ένα εργαλείο όπως το RUFUS θα πρέπει να δημιουργήσει ένα δίσκο εγκατάστασης σε ένα πλήκτρο USB ή σε άλλη συσκευή αποθήκευσης. Ορισμένες λειτουργίες των Windows 11 ενδέχεται να απαιτούν λογαριασμό χρήστη της Microsoft. Παρόλο που η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ο συγχρονισμός των ρυθμίσεων και των δεδομένων σας σε διάφορες συσκευές, πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως το OneDrive και το Outlook.com και τη δυνατότητα λήψης εφαρμογών και παιχνιδιών από το Microsoft Store.

Τα Windows 11 είναι διαθέσιμα σε υπολογιστές και tablet. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, δισκίων και συσκευών 2 σε 1. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος που η συσκευή σας πρέπει να σέβεται για να είναι σε θέση να εκτελέσει τα Windows 11. Για παράδειγμα, η συσκευή σας πρέπει να διαθέτει συμβατό επεξεργαστή, τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64 GB, και πρέπει να υποστηρίζει την Secure Start και την έκδοση TPM 2.0.

Μετά την εγκατάσταση της Microsoft Windows 11 στη συσκευή σας, το πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε με τον λογαριασμό χρήστη της Microsoft. Τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαμόρφωση των προτιμήσεων και των εφαρμογών σας ανάλογα με τις ανάγκες. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας, να επιλέξετε τις εφαρμογές που θα εμφανιστούν στο μενού εκκίνησης και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος. Επιπλέον, το Microsoft Store σάς επιτρέπει να κατεβάσετε μια ποικιλία εφαρμογών, ενώ το Microsoft Edge Browser προσφέρει βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Τα ολοκληρωμένα εργαλεία όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο και οι φωτογραφίες είναι επίσης διαθέσιμα για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας.

Πριν από την αναβάθμιση στα Windows 11, συνιστάται να ελέγξετε τη συμβατότητα του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ελέγχου υγείας PC . Αυτό το λογισμικό, που αναπτύχθηκε από τη Microsoft, επιτρέπει σε οποιοδήποτε χρήστη να διασφαλίζει ότι η συσκευή του είναι συμβατή με το νέο λειτουργικό σύστημα. Παρέχει επίσης μια ακριβή διάγνωση για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων ασυμβατότητας, διευκολύνοντας έτσι την κατανόηση των απαιτούμενων απαιτήσεων.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στα Windows 11 ?

Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να μεταβείτε στα Windows 11, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να εξετάσετε.

Windows 10

Η πρώτη επιλογή είναι να μείνετε στα Windows 10. Η Microsoft επιβεβαίωσε την υποστήριξη αυτής της έκδοσης μέχρι το 2025, η οποία εγγυάται ενημερώσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας για μερικά ακόμη χρόνια. Τα Windows 10 είναι ένα ώριμο και σταθερό λειτουργικό σύστημα, πλούσιο σε λειτουργικότητα και επιλογές εξατομίκευσης. Επιπλέον, εάν είστε ήδη έμπειρος χρήστης των Windows 10, η διατήρηση αυτού του λειτουργικού συστήματος αποφεύγει την καμπύλη μάθησης που συνδέεται με την υιοθέτηση ενός νέου συστήματος.

Λίνουξ

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι το Linux, ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που διατίθεται σε διάφορες διανομές, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και λειτουργίες. Για παράδειγμα, το Ubuntu εκτιμάται για την ευκολία χρήσης του και τη μεγάλη κοινότητα χρηστών της, ενώ η Fedora αναγνωρίζεται για τη σταθερότητά του και τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας του. Το Linux προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία και πλήρη έλεγχο του συστήματός σας, καθιστώντας την βιώσιμη επιλογή για προηγμένους προγραμματιστές και χρήστες.

macOS

Εάν είναι δυνατή η αλλαγή του εξοπλισμού, το MACOS, το λειτουργικό σύστημα Apple Computers, είναι μια άλλη επιλογή. Γνωστή για τον κομψό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης του, το MacOS προσφέρει στενή ενσωμάτωση με άλλα προϊόντα της Apple. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση του MACOS απαιτεί την αγορά ενός Mac, η οποία μπορεί να είναι πιο ακριβή από τις συγκρίσιμες συσκευές Windows.

Χρωμιωτικό οστό

Τέλος, εάν η χρήση σας επικεντρώνεται κυρίως στις εφαρμογές ιστού και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, το OS Google Chrome σε ένα Chromebook θα μπορούσε να είναι μια λύση. Αυτό το λειτουργικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και γρήγορο, με απλή διεπαφή χρήστη και στενή ολοκλήρωση με τις υπηρεσίες Google. Ωστόσο, τα Chromebook δεν είναι τόσο ευπροσάρμοστα όσο τα Windows ή Mac PCS και δεν είναι ιδανικά για βαριά καθήκοντα όπως παιχνίδια ή επεξεργασία βίντεο.

Κάθε λειτουργικό σύστημα, είτε τα Windows 11 της Microsoft, του Linux ή του MacOS, διαθέτει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η βέλτιστη επιλογή θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις σας ως χρήστης. Πριν λάβετε τελική απόφαση σχετικά με την εγκατάσταση ενός νέου λειτουργικού συστήματος, συνιστάται να κάνετε σε ερευνητική έρευνα για κάθε διαθέσιμη επιλογή.

Πώς να κοιτάξετε και να συνδέσετε airpods σε έναν υπολογιστή Windows 11

Ο Jeremy Laukkonen είναι ο Automotive and Tech Writer για πολλές μεγάλες εμπορικές εκδόσεις. Όταν δεν ερευνά και δοκιμάζει υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών ή smartphones, παραμένει ενημερωμένη για το μυριάδες σύνθετο σύστημα που τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας .

Ενημερώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2022

  • Πανεπιστήμιο των Δυτικών Διοικητών

Ο Ryan Perian είναι πιστοποιημένος ειδικός πληροφορικής που κατέχει πολυάριθμες πιστοποιήσεις πληροφορικής και έχει εμπειρία 12+ ετών που εργάζεται στις θέσεις υποστήριξης και διαχείρισης της βιομηχανίας πληροφορικής.

Σε αυτό το άρθρο

Πηδώντας στο τμήμα

Τι να ξέρετε

  • Βάλτε τα airpods σας στην υπόθεση, ανοίξτε την θήκη και πατήστε το κουμπί στη μονάδα θήκης το φως αναβοσβήνει λευκό.
  • Παω σε Συντάξεις >Bluetooth & συσκευές >Προσθέστε ΣΥΣΚΕΥΗ >Bluetooth > Επιλέξτε τα airpods σας.
  • Τα AirPods σας μπορούν να συνδυαστούν με άλλες συσκευές ταυτόχρονα, αλλά μπορούν να λειτουργούν μόνο με μία συσκευή κάθε φορά.

Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο σύνδεσης AirPods σε έναν υπολογιστή Windows 11.

Πώς να συνδέσετε airpods σε έναν υπολογιστή Windows 11

Εδώ είναι πώς να συνδέσετε τα AirPods σας σε έναν υπολογιστή Windows 11:

Το εικονίδιο των Windows επισημάνθηκε στη γραμμή εργασιών του παραθύρου 11

  1. Κάντε δεξί κλικ στο Παράθυρα Εικονίδιο στη γραμμή εργασιών.

Επισημάνθηκε στις ρυθμίσεις της γραμμής εργασιών των Windows 11

Κάντε κλικ Συντάξεις.

Bluetooth & Devices που επισημαίνονται στο μενού Ρυθμίσεις των Windows 11

Κάντε κλικ Bluetooth & συσκευές.

Η εναλλαγή Bluetooth με ειδικές ανάγκες επισημαίνεται στο Bluetooth & Devices στα Windows 11

Κάντε κλικ στο Εναλλαγή Bluetooth Εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο.

+ Προσθήκη συσκευής που επισημαίνεται στο Bluetooth & Devices στα Windows 11

Κάντε κλικ + Προσθέστε ΣΥΣΚΕΥΗ.

AirPods σε μια ανοικτή θήκη

Τοποθετήστε τα airpods στην περίπτωσή τους και ανοίξτε την υπόθεση.

Το κουμπί σε μια θήκη AirPods

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στην θήκη AirPods σας.

Το λευκό φως που αναβοσβήνει σε μια θήκη AirPods που δείχνει ότι είναι έτοιμη να κοιτάξει

Όταν το φως στη θήκη αναβοσβήνει λευκό, απελευθερώστε το κουμπί.

Το φως μπορεί να είναι μέσα στην θήκη ή στο μπροστινό μέρος της θήκης ανάλογα με την έκδοση των airpods που έχετε.

Το Bluetooth επισημάνθηκε στο μενού Add a Device στα Windows 11

Επιστρέψτε στον υπολογιστή σας Windows 11 και κάντε κλικ στο κουμπί Bluetooth.

Το AirPods Pro του Jeremy Laukkonen επισημαίνεται στο μενού Windows 11 Προσθέστε ένα μενού συσκευής

Περιμένετε τον υπολογιστή σας να αναζητήσει συσκευές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο δικό σας Αεροπορικά Όταν εμφανίζονται στη λίστα.

Έγινε επισημασμένη στα Windows 11 Προσθέστε ένα μενού συσκευής

Περιμένετε τη δημιουργία της σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επομένως.

Πώς να χρησιμοποιήσετε AirPods με Windows 11 PC

Τα AirPods θα συνδεθούν αυτόματα στο iPhone σας όταν ανοίγετε τη θήκη σε κοντινή απόσταση από το τηλέφωνό σας και θα λάβετε επίσης ένα αυτόματο αναδυόμενο παράθυρο στο Mac σας ζητώντας να συνδεθείτε εάν το Mac σας αισθάνεται τα AirPods σας. Η χρήση AirPods με ένα Windows 11 PC είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά είναι εύκολο να αποκαταστήσετε μια σύνδεση και να τα χρησιμοποιήσετε με τον υπολογιστή σας όταν θέλετε.

Εάν χρησιμοποιείτε τα AirPods σας με άλλη συσκευή, εδώ είναι να τα χρησιμοποιήσετε ξανά με τον υπολογιστή σας Windows 11:

Τα AirPods και η Case Sitting έχουν φορητό υπολογιστή Windows 11

  1. Βγάλτε τα airpods σας έξω από την θήκη και τοποθετήστε τα κοντά στο PC των Windows 11.

Το εικονίδιο ηχείων επισημάνθηκε στη γραμμή εργασιών των Windows 11

Κάντε κλικ στο Είδος πύργουΕικονίδιο στη γραμμή εργασιών.

Κάντε κλικ στο > εικονίδιο στα δεξιά του ελέγχου όγκου. Εικονίδιο στα δεξιά του ελέγχου έντασης ήχου που επισημαίνεται στο Windows 11 “width =” 1920 “Ύψος =” 1080 ” />

Εάν το Bluetooth Το κουμπί είναι γκρίζο, το δικό σας Bluetooth έχει απενεργοποιηθεί. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο Bluetooth Κουμπί πριν κάνετε κλικ στο > κουμπί.

Τα ακουστικά (AirPods Pro) επισημαίνονται στο μενού Audio Device Windows 11

Κάντε κλικ Ακουστικά (airpods) Στη λίστα συσκευών.

Τα Apple AirPods λειτουργούν με τα Windows 11 PCS?

Τα AirPods έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άψογα με iPhones και άλλες συσκευές Apple, αλλά μπορείτε να πληρώσετε και να συνδέσετε AirPods σε οποιοδήποτε Windows 11 PC με Bluetooth. Τα airpods σας μπορούν ακόμη και να θυμούνται τον υπολογιστή σας Windows 11, το iPhone σας και άλλες συσκευές, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε μεταξύ τους όποτε θέλετε.

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τα airpods μου στα Windows 11?

Επίλεξε το Ομιλητής Εικονίδιο στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε τα προεπιλεγμένα ηχεία για να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά. Για να μη διατυπώσετε τα ακουστικά σας από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Bluetooth, επιλέξτε τα AirPods σας και επιλέξτε Αποσυνδέω.

Γιατί τα airpods μου συνεχίζουν να αποσυνδέονται από τον υπολογιστή μου?

Τα AirPods σας ενδέχεται να μπαίνουν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν είστε διάλειμμα ήχου αναπαραγωγής. Ανοίξτε το Windows Device Manager, μεταβείτε στις ιδιότητες του AirPod και απενεργοποιήστε τη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας.

Γιατί τα airpods μου δεν θα συνδεθούν με τον υπολογιστή μου?

Εάν τα airpods σας δεν θα συνδεθούν, θα μπορούσε να οφείλεται σε χαμηλή μπαταρία ή θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα με τα Windows 11 Bluetooth. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, επαναφέρετε τα airpod σας.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τα airpods μου?

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα AirPods. Πηγαίνουν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν χρησιμοποιούνται. Μπορεί να είναι διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κρατήστε τα ακουστικά σας στην περίπτωση που τελειώνετε χρησιμοποιώντας τα.