Σύνδεση αποκωδικοποιητή πορτοκαλί τηλεόρασης: Πώς να WiFi ή Ethernet?, TV4 αποκωδικοποιητής, πορτοκαλί τηλεόραση σε 4K UHD

Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD 4K

Contents

Κάτω από το οικολογικό του κέλυφος, υπάρχει ένα Broadcom 7268 Επεξεργαστής Quadcore που χρονολογείται στα 1,5 GHz και συνοδεύεται από 2 GB μνήμης RAM. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία WiFi AC 5 GHz με 2 × 4 κλάδους.

Σύνδεση αποκωδικοποιητή πορτοκαλί τηλεόρασης: Πώς να WiFi ή Ethernet ?

Σύνδεση τηλεοπτικής πορτοκαλιού χωρίς κεραία

Είστε πελάτης πορτοκαλιού και αναρωτιέστε πώς να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας χωρίς κεραία ? Σε αυτόν τον οδηγό, μοιραζόμαστε όλες τις συμβουλές μας για εσάς, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τα άκρα σας ! Επιπλέον, αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που σχετίζονται με κάθε μία από αυτές τις συμβουλές, καθώς και τις διαθέσιμες προσφορές για να απολαύσετε την Orange TV χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση !

 • Το ουσιώδες
 • Δεν είναι Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή Orange TV σε μια υποδοχή κεραίας Για να επωφεληθείτε από τα προγράμματά σας, επειδή το τελευταίο λαμβάνει κανάλια μέσω του Διαδικτύου χάρη στη σύνδεσή του με το Livebox.
 • Διαφορετικές λειτουργίες εγκατάστασης χωρίς κεραία είναι δυνατές για να απολαύσετε την πορτοκαλί τηλεόραση: σε WiFi ή σε ενσύρματο καλώδιο Ethernet ή μια συσκευή CPL. Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.
 • Πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε εσάς για να απολαύσετε την Orange TV: με τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης, με την εφαρμογή Orange TV σε κινητά ή τηλεόραση με Samsung Smart TV (χάρη στην Orange Option για έξυπνη τηλεόραση) κ.λπ.

�� Πώς να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή Orange TV σε WiFi ?

Η σύνδεση του αποκωδικοποιητή Orange TV χρησιμοποιώντας μια κεραία σας επιτρέπει να λαμβάνετε κανάλια TNT, να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα της υποδοχής, αλλά και να λαμβάνετε τοπικές και συνοριακές αλυσίδες ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση. Ωστόσο, πρέπει να το γνωρίζετε αν Ο αποκωδικοποιητής της Orange TV χρησιμεύει πράγματι ως TNT Tuner, Η σύνδεσή του μέσω ομοαξονικής κεραίας είναι εντελώς προαιρετική.

Πράγματι, ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης αναμένεται να λάβει το Κανάλια TNT, καθώς και κανάλια Orange TV μέσω του Διαδικτύου (ADSL/VDSL ή Fiber) χάρη στην τεχνολογία Iptv Και όταν είναι συνδεδεμένο με το livebox. Μια ελάχιστη ροή 3 MB/S απαιτείται ακόμα να λαμβάνει τηλεόραση μέσω του Διαδικτύου σε τυπική ποιότητα. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε ροή 6 MB/S τουλάχιστον για να απολαύσετε την ποιότητα HD και 25 MB/S Για το UHD. Για να βεβαιωθείτε, κάντε μια δοκιμή ροής για τη σύνδεση πορτοκαλιού σας.

Ο αποκωδικοποιητής της τηλεόρασής σας μπορεί να συνδεθεί σε WiFi στο livebox σας μόνο εάν έχετε LiveBox 4, LiveBox 5 ή LiveBox 6. Τα προηγούμενα μοντέλα δεν το επιτρέπουν. Ομοίως, εάν ο αποκωδικοποιητής σας είναι πολύ παλιά, είναι απίθανο να λειτουργεί.

Εδώ είναι η διαδικασία για την σωστή εκτέλεση του Σύνδεση του αποκωδικοποιητή Orange TV στο WiFi ::

 1. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου HDMI στη θύρα που παρέχεται για το σκοπό αυτό στο πίσω μέρος του αποκωδικοποιητή Orange TV σας. Στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο σε μία από τις θύρες HDMI της τηλεόρασής σας.
 2. Στη συνέχεια, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης με ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας το καλώδιο τροφοδοσίας του.
 3. Μόλις γίνει αυτό, ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε την πηγή HDMI στην οποία συνδέσατε τον αποκωδικοποιητή.
 4. Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή Orange TV πατώντας το κουμπί ON/OFF. Στη συνέχεια, ενημερώνεται για να ξεκινήσετε τον αποκωδικοποιητή όταν εμφανίζεται το λογότυπο πορτοκαλιού στην οθόνη της τηλεόρασής σας.
 5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να κάνετε Το ζευγάρωμα του αποκωδικοποιητή σας και του livebox σας σε WiFi. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί WPS στο livebox σας, έτσι ώστε το τελευταίο να μπορεί να ανιχνεύσει τον αποκωδικοποιητή. Στη συνέχεια, περιμένετε λίγα λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί η σύνδεση WiFi. Μετά από μια πιθανή ενημέρωση, ο αποκωδικοποιητής σας θα επανεκκινήσει, πριν λειτουργήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαμορφώσετε τον αποκωδικοποιητή σας αναζητώντας κανάλια για να απολαύσετε την Orange TV με ευκολία !

Εάν το σήμα WiFi που εκδίδεται από το livebox σας αγωνίζεται να φτάσει στον αποκωδικοποιητή τηλεόρασής σας ή ότι είναι πολύ χαμηλό, είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα WiFi Orange Repeater. Που πωλείται αυτή η συσκευή 109 € στο πορτοκαλί ή Προσφέρεται κατόπιν αιτήματος Για τους πελάτες LiveBox Up και LiveBox Max, σας επιτρέπει να ενισχύσετε το δίκτυο WiFi στο δωμάτιο της διαμονής σας όπου ο αποκωδικοποιητής της Orange TV, για να σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα σήμα ποιότητας.

�� Πώς να συνδέσετε την Orange TV με ένα καλώδιο Ethernet ?

Ακολουθήστε τα παρακάτω λίγα βήματα για να συνδέσετε με επιτυχία τον αποκωδικοποιητή της Orange TV μέσω καλωδίου Ethernet:

 1. Ξεκινήστε από το Plug Ένα από τα άκρα του καλωδίου Ethernet που παρέχεται στο πίσω μέρος του αποκωδικοποιητή σας και, στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου σε μία από τις 4 θύρες Γιγαντιαία Βρίσκεται στο πίσω μέρος του livebox σας.
 2. Στη συνέχεια, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή Orange TV και την τηλεόρασή σας μέσω καλωδίου HDMI, συνδέοντας τα δύο άκρα του καλωδίου στις αντίστοιχες θύρες των συσκευών σας.
 3. Τώρα συνδέστε την τροφοδοσία σε μια ηλεκτρική πρίζα και, στη συνέχεια, συνδέστε το καλώδιο με την ειδική θύρα στο πίσω μέρος του αποκωδικοποιητή.
 4. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε την πηγή HDMI στην οποία συνδέεται ο αποκωδικοποιητής της Orange TV, πριν ενεργοποιήσετε το πατώντας το κουμπί ON/STOP. Το λογότυπο Πορτοκάλι Στη συνέχεια εμφανίζονται στην οθόνη.
 5. Από εκεί, η φάση λειτουργίας του αποκωδικοποιητή σας θα ξεκινήσει αυτόματα, μετά από πιθανή ενημέρωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λειτουργία για να διαμορφώσετε τα κανάλια σας και να επωφεληθείτε πλήρως από την Orange TV !

TV 4 -Διάγραμμα αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

Εάν είστε εξοπλισμένοι με έναν αποκωδικοποιητή Orange TV 4, εδώ είναι πώς να το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας και το livebox.

4 Διάγραμμα σύνδεσης αποκωδικοποιητή τηλεόρασης στο livebox

Διάγραμμα αποκωδικοποιητή τηλεοπτικής τηλεόρασης UHD

Το πρώτο βήμα για να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή UHD TV είναι να το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας μια υποδοχή HDMI. Εδώ είναι σε εικόνες πώς να προχωρήσετε.

Σύνδεση αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή UHD στο livebox χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet στην ειδική τοποθεσία, όπως υποδεικνύεται στο παρακάτω διάγραμμα.

Σύνδεση αποκωδικοποιητή UHD livebox

Παίξτε διάγραμμα σύνδεσης αποκωδικοποιητή

Όσον αφορά τον αποκωδικοποιητή παιχνιδιού, πρέπει πρώτα να εισαγάγετε την κάρτα τηλεόρασης μέσα. Στη συνέχεια, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στο livebox χάρη σε ένα καλώδιο Ethernet όπως υποδεικνύεται παρακάτω.

Παίξτε σύνδεση αποκωδικοποιητή livebox

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθεί στην τηλεόραση χάρη στο καλώδιο HDMI που παρέχεται, καθώς και στην υποδοχή κεραίας DTT εάν το επιθυμείτε (προαιρετικό).

Παίξτε σύνδεση αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

⭐ Το CPL: Μια εναλλακτική λύση για τη σύνδεση του πορτοκαλί αποκωδικοποιητή

Εάν το δικό σας Ο αποκωδικοποιητής της Orange TV και το LiveBox σας δεν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο Και ότι εξακολουθείτε να θέλετε να επωφεληθείτε από την ποιότητα του σήματος ενός καλωδίου Ethernet, είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα Τηλεόραση επέκτασης. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί Τεχνολογία CPL (Μεταφορέας γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας) που επιτρέπει τη διανομή του δικτύου Διαδικτύου μέσω του εγχώριου ηλεκτρικού δικτύου.

Για να κάνετε τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή Orange TV από την CPL, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε τοΤηλεόραση επέκτασης Κοντά στον αποκωδικοποιητή της πορτοκαλί τηλεόρασης. Στη συνέχεια, συνδέστε ένα από τα άκρα του καλωδίου Ethernet που παρέχεται στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης, τότε ο άλλος σε μία από τις υποδοχές Ethernet του Orange TV Extender Box.
 2. Στη συνέχεια, συνδέστε την επέκταση της τηλεόρασης σε μια ηλεκτρική πρίζα χάρη στο καλώδιο τροφοδοσίας του και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το. Στη συνέχεια, ένα ελαφρύ σήμα αρχίζει να αναβοσβήνει αργά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμο να συνδυαστεί με το livebox σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το Κουμπί WPS Βρίσκεται στο livebox σας.
 3. Στη συνέχεια, πατήστε το Κουμπί WPS Επεκτατική στέγαση τηλεόρασης. Το σήμα φωτός αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα, μέχρι να σβήσει. Μόλις το φως WiFi εμφανίζεται με πράσινο.
 4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή της πορτοκαλί τηλεόρασης και ρυθμίστε το για να απολαύσετε τα κανάλια σας με ευκολία.

�� έως -15 €/μήνα στο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας προσθέστε πακέτα για κινητά στο livebox σας από € 2,99/μήνα !
Εκμεταλλεύομαι τις προσφορές

�� Πώς να απολαύσετε την Orange TV χωρίς αποκωδικοποιητή και κεραία ?

Αν Δεν έχετε αποκωδικοποιητή πορτοκαλί τηλεόρασης Αλλά ότι εξακολουθείτε να επωφελούνται από την πρόσβαση στην υπηρεσία, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Orange TV Mobile, από το smartphone ή το tablet και το tablet και tablet σας Μοιραστείτε την οθόνη σας στην τηλεόρασή σας μέσω ενός χρωμαχίου.

Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το εικονίδιο σχετικά με Εκμαγείο Μόλις συνδεθείτε στην εφαρμογή, τότε επιλέξτε τον εξοπλισμό που θέλετε να δείτε το περιεχόμενό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε το πρόγραμμα.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Orange TV απευθείας από τον υπολογιστή σας μέσω της καρτέλας της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας Πορτοκαλί ιστοσελίδα. Προκειμένου να επωφεληθείτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει ωστόσο να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή τον Mac σας στην τηλεόρασή σας μέσω καλωδίου HDMI.

Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα κανάλια χάρη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε τελικά να έχετε πρόσβαση στα κανάλια της Orange TV στην τηλεόρασή σας χωρίς αποκωδικοποιητή χάρη στο κλειδί της Orange TV, διαθέσιμο ως επιλογή ή δωρεάν κατόπιν αιτήματος για τους πελάτες LiveBox Up και LiveBox Max.

Η εφαρμογή Orange TV είναι επίσης διαθέσιμη στις κονσόλες παιχνιδιών Microsoft ; και συγκεκριμένα Xbox 360, Ενας Και X/S σειρά.

✅ Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός από τις μεθόδους εγκατάστασης ?

Κάθε μία από τις συμβουλές που αναφέρονται προηγουμένως παρουσιάζει το μερίδιό του σε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι ώστε να μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο εγκατάστασης που σας ταιριάζει καλύτερα, εδώ είναι αυτό που πρέπει να θυμάστε.

Orange TV μέσω WiFi

 • Απλότητα εγκατάστασης και χωρίς μέγεθος επειδή δεν πρέπει να γίνει σύνδεση
 • Κίνδυνοι παρεμβολής και αστάθεια δικτύου που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ποιότητα του σήματος της τηλεόρασης

Σύνδεση καλωδίου Ethernet

 • Σύνδεση ποιότητας επειδή υπάρχουν γρήγορες και άμεσες πληροφορίες
 • Δεν παρέμβαση
 • Ευκολία εγκατάστασης όταν το livebox σας και ο αποκωδικοποιητής της πορτοκαλί τηλεόρασης σας βρίσκονται κοντά
 • Δύσκολη σύνδεση, αν όχι αδύνατο να επιτευχθεί εάν ο αποκωδικοποιητής της πορτοκαλί τηλεόρασης και το livebox σας δεν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο ή κοντά στο άλλο
 • Λιγότερο αισθητική σύνδεση σύρματος από την ασύρματη σύνδεση και μπορεί επίσης να είναι πιο δυσκίνητη

Σύνδεση Orange TV από το CPL

 • Ενσύρματο ενσύρματο σήμα χωρίς τα μειονεκτήματα της σύνδεσης Ethernet
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή που δεν είναι κοντά στο δικό σας Livebox Με ευκολία
 • Απαιτεί την αγορά τηλεοπτικής επέκτασης ή ενός ζευγαριού προσαρμογέων CPL

Ενημερώθηκε στις 09/15/2023

Η Aline ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Εμπορικός σύμβουλος στο κατάστημα από το 2012 έως το 2014 Στη συνέχεια συνεχίστηκε στο Bouygues Telecom Το 2014-2015. Συνέχισε στον τομέα των τηλεπικοινωνιών εργαζόμενος στην Astellia ως υπάλληλος επικοινωνίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε αυτήν την αγορά για μερικά χρόνια, πριν γίνει Υπεύθυνος για τον ιστότοπο LiveBox-News στο Selectra το 2022. Τώρα γράφει Οδηγοί αφιερωμένοι στο Orange και το Sosh, Μάρκες που γνωρίζει καλά χάρη στην εμπειρία της στην Orange Company.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD 4K

Ένας Ultra Compact, Ultra High Definition Compatible αποκωδικοποιητής που προσφέρει μέγιστη υπηρεσίες και λειτουργίες.

Το καλύτερο της Orange TV για όλους

Ultra High Definition TV

Ο αποκωδικοποιητής UHD 4K UHD TV είναι συμβατός με τις τελευταίες τεχνολογίες Ultra HD και Dolby Atmos® για να σας κάνει να επωφεληθείτε από μια εικόνα 4 -χρόνου από τον υψηλό ορισμό και τον εντελώς εντυπωσιακό ήχο.

Και να μην χάσετε τίποτα από τα αγαπημένα σας προγράμματα, ο νέος αποκωδικοποιητής UHD 4K TV είναι συμβατός με τον καταγραφέα UHD TV που επιτρέπει έως και 200 ​​ώρες ποιότητας HD (450GB).

Με τον φωνητικό βοηθό Alexa

Επωφεληθείτε από ένα κουμπί άμεσης πρόσβασης σε VOD, επαναλάβετε και άμεσο έλεγχο στο τηλεχειριστήριο σας για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ή να το πάρετε ανά πάσα στιγμή.

Για να δοκιμάσετε την τηλεόρασή σας επίσης με φωνή χάρη στον βοηθό Voice Alexa, συνεχίστε να πιέζετε το κουμπί Micro στο τηλεχειριστήριο σας και να ζητήσετε το όνομα ενός καναλιού, μιας ταινίας, μιας σειράς, εκκίνησης και χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες ροής φωνής σας, το βραδινό πρόγραμμα και Πολύ περισσότερο, όπως ακούγοντας μουσική, προγραμματίστε μια υπενθύμιση, ρίξτε κουίζ.

Πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο τηλεόρασης

Πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Orange TV: Netflix, Disney+, Video Prime, OCS, Canal, Bein Sports, Video On Demand, Replay χωρίς να ξεχνάτε τα βιντεοπαιχνίδια, το ραδιόφωνο, το Deezer και το YouTube.

Ένα βελτιστοποιημένο σχέδιο για το εσωτερικό σας

Ο νηφάλιος σχεδιασμός, ο συμπαγής όγκος και η συνδεσιμότητα WiFi αυτού του νέου αποκωδικοποιητή επιτρέπουν να ενσωματωθεί εύκολα και διακριτικά στο σπίτι σας.

Ο σχεδιασμός είναι στην υπηρεσία μιας αξιοσημείωτης τηλεοπτικής εμπειρίας. Ένα συμπύκνωμα τεχνολογίας ενσωματώνεται σε αυτόν τον αποκωδικοποιητή, συμπαγή και σιωπηλή, ψηφιακή καρδιά της Orange TV.

Σκεφτείτε με σεβασμό στο περιβάλλον, ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD 4K περιέχει ανακυκλωμένο πλαστικό.

Πώς να επωφεληθείτε από τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K UHD ?

Προσφορές livebox

Internet – TV – Διορθώθηκε

Liveboxes + πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Internet – TV – Fixed + Mobile Package

Φωτογραφία του livebox 6

Ανακαλύψτε το νέο livebox 6

Διατίθεται με προσφορές LiveBox Max, το νέο LiveBox 6 διαθέτει το τελευταίο πρότυπο WiFi 6E για μια ακόμη πιο αποτελεσματική και ταχύτερη σύνδεση.

Κομψό με το κέλυφος του υφάσματος και τον κατακόρυφο σχεδιασμό, το νέο πορτοκαλί κιβώτιο Internet είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει βέλτιστη και υγρή κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι.

Γύρω από το νέο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD 4K UHD

Πορτοκαλί τηλεόραση

Η πρόσβαση, η ευρεία επιλογή των καναλιών που περιλαμβάνονται, στην τηλεόραση κατόπιν αιτήματος, περισσότερα από 250 παιχνίδια.

Όλα σχετικά με τον αποκωδικοποιητή Orange UHD TV

Για να απολαύσετε το καλύτερο της τηλεόρασης, η Orange παρέχει στον αποκωδικοποιητή UHD TV με το livebox και τις ανοικτές προσφορές σε ADSL και οπτικές ίνες. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον αποκωδικοποιητή Orange TV: Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Σχεδιασμός, Πλεονεκτήματα, Προϋποθέσεις, Τιμή ..

Όλα σχετικά με τον αποκωδικοποιητή Orange UHD TV

François Le Gall – Τροποποιήθηκε στις 06/28/2023 στις 5:02 μ.μ

 1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αποκωδικοποιητή Orange UHD ?
 2. Ηχογράφηση μέσω αποκωδικοποιητή UHD Orange TV TV
 3. Πώς να έχετε τον αποκωδικοποιητή της Orange TV ?
 4. Οι τεχνικές προδιαγραφές του αποκωδικοποιητή Orange UHD TV

Ο αποκωδικοποιητής της UHD TV του παρόχου πρόσβασης Orange Internet είναι διαθέσιμος στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2018. Αυτός ο τελευταίος αποκωδικοποιητής πορτοκαλιού της τελευταίας γενιάς προσφέρεται με το livebox του All Operator ή το Open Internet ή τις ανοιχτές προσφορές.

Με αυτό το κουτί και μια προσφορά πορτοκαλιού τηλεόρασης, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα στην Orange TV με τεχνολογίες αιχμής όπως η Ultra High Definition TV (UHD) και ο Dolby Atmos Cinema με ίνες με ίνες. Αυτός ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης προσφέρει επίσης μια σύνδεση WiFi με το LiveBox.

Από την πλευρά της εμφάνισης, αυτός ο αποκωδικοποιητής προσεγγίζει ένα συμπαγές μαύρο και τετράγωνο σχέδιο. Επιπλέον, εισέρχεται ακριβώς όπως το Modem LiveBox 5, σε μια προσέγγιση οικολογικού σχεδιασμού. Για αυτή την τηλεοπτική περίπτωση, ο πάροχος πρόσβασης στο Orange Internet ευνόησε ένα κέλυφος από ανακυκλωμένο πλαστικό και μειωμένο μέγεθος για να περιορίσει την ποσότητα των υλικών. Ένα ελαφρύ φως στην πρόσοψη σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του αποκωδικοποιητή (αναμονή, ανάθεση κ.λπ.).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αποκωδικοποιητή Orange UHD ?

Ο αποκωδικοποιητής της Orange TV, ο οποίος επιτρέπει ιδιαίτερα την πρόσβαση σε ένα μπουκέτο τηλεόρασης 160 καναλιών και εμπλουτισμένων υπηρεσιών (VOD, Replay κ.λπ.) προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα στους συνδρομητές.

Με την υπηρεσία Orange TV Box και αυτόν τον αποκωδικοποιητή Ultra -High Definition, δεν χρειάζεται σύρμα μεταξύ του κουτιού της τηλεόρασης και του κουτιού. Είναι πράγματι δυνατή η σύνδεση του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD Χάρη στο WiFi AC στο LiveBox Play, το livebox 4 ή το νέο livebox 5. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρησιμοποιεί καλώδιο Ethernet και επομένως είναι σε θέση να τοποθετήσει το livebox σε ένα δωμάτιο διαφορετικό από τον αποκωδικοποιητή.

Αυτός ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης είναι επίσης συμβατός με τις τελευταίες τεχνολογίες. Που σχετίζονται με τις ίνες, σας επιτρέπει να απολαύσετε τοUltra High Definition (UHD) για την ποιότητα της εικόνας 4 φορές υψηλότερη από την υψηλή ευκρίνεια (HD). Ένα άλλο πλεονέκτημα, η συμβατότητά του με τον Dolby Atmos για να απολαύσετε τον εμβληματικό ήχο.

Ηχογράφηση μέσω αποκωδικοποιητή UHD Orange TV TV

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020, ο χειριστής προσέφερε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να ακολουθήσει κάτω από τον αποκωδικοποιητή Orange TV. Επιτρέπει στους συνδρομητές να έχουν 450 GB αποθήκευσης για να έχουν πρόσβαση στην εγγραφή (με περίπου 200 ώρες εγγραφής σε μορφή HD) και τη λειτουργία άμεσης ελέγχου.

Από τον Απρίλιο του 2020, η επιλογή εγγραφής που διατίθεται στην Orange έχει αλλάξει. Οι νέες συνδρομές σε αυτήν την υπηρεσία παρέχουν πρόσβαση σε μια φυσική αλλά αποτιμημένη εγγραφή (NPVR). Με τη δυνατότητα εξοικονόμησης 100 ωρών προγραμμάτων cloud (επεκτάσιμο στις 300 ώρες), τα οποία μπορούμε Στη συνέχεια, συμβουλευτείτε όλες τις οθόνες του : μέσω του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, αλλά και σε έναν υπολογιστή μέσω της ιστοσελίδας του χειριστή, σε άλλη τηλεόραση μέσω τηλεοπτικού κλειδιού ή σε smartphone ή tablet χάρη στην εφαρμογή Orange TV.

Ο αποκωδικοποιητής 4D τηλεόρασης

Πώς να έχετε τον αποκωδικοποιητή της Orange TV ?

Ο αποκωδικοποιητής UHD Orange TV περιλαμβάνεται σε όλα τα livebox και τις ανοικτές προσφορές Είτε είστε επιλέξιμοι για οπτικές ίνες ή όχι. Η Orange Markets Two Internet Box προσφέρει, με διαφορετικές τιμές μετά το πρώτο έτος συνδρομής, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας για ευρυζωνική σύνδεση με ADSL ή πολύ υψηλή ταχύτητα με οπτικές ίνες.

Κατά την εγγραφή σας, θα έχετε την επιλογή μεταξύ της λήψης του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD ή μόνο της επιλογής της Orange TV Orange. Πράγματι, όλο και περισσότεροι χρήστες προτιμούν να μην λαμβάνουν προσφορά στο Διαδίκτυο με τηλεοπτική υπηρεσία, ιδιαίτερα χάρη στην εμφάνιση έξυπνων τηλεοράσεων και εφαρμογών χύτευσης. Εάν θέλετε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, θα πρέπει να πληρώσετε 40 € σε λειτουργία.

Ένας δεύτερος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης κατόπιν αιτήματος με πορτοκαλί

Σε όλους τους χειριστές, υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να έχετε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης. Χάρη στην υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα δύο διαφορετικά κανάλια σε δύο τηλεοράσεις σε δύο ξεχωριστά δωμάτια. Αυτή είναι μια πληρωμένη επιλογή, εκτός από το Orange όπου προσφέρεται το Multi-TV με προσφορές LiveBox Up και LiveBox Max. Αρκεί να υποβληθεί το αίτημα για να αποκτήσετε ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του αποκωδικοποιητή Orange UHD TV

Για το τεχνικό φύλλο του αποκωδικοποιητή Orange TV, αυτό το εξαιρετικά συμπαγές τετράγωνο κουτί εμφανίζει διαστάσεις 126 x 126 x 30 mm και featherweight μόνο 250 γραμμάρια.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του εξοπλισμού Orange TV, ο αποκωδικοποιητής λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Linux.

Κάτω από το οικολογικό του κέλυφος, υπάρχει ένα Broadcom 7268 Επεξεργαστής Quadcore που χρονολογείται στα 1,5 GHz και συνοδεύεται από 2 GB μνήμης RAM. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία WiFi AC 5 GHz με 2 × 4 κλάδους.

Μια άλλη εξειδίκευση, αυτό το τηλεοπτικό κουτί διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 4.0 που επιτρέπει ειδικότερα να συγχρονιστεί το πορτοκαλί τηλεχειριστήριο. Τέλος, για το τμήμα σύνδεσης, ο αποκωδικοποιητής της OHD Orange TV έχει:

 • μια θύρα USB 2.0 στο μπροστινό,
 • θύρα USB 3.0 Τύπος C στην πίσω όψη,
 • μια θύρα RJ45 Ethernet,
 • Έξοδος HDMI,
 • μια έξοδος ήχου S/PDIF,
 • μιας υποδοχής κεραίας TNT,
 • ένα κουμπί on / off,
 • πρόσληψη ηλεκτρικής τροφοδοσίας.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • LiveBox 6: Έξοδος, τιμή, ροή. Πληροφορίες για το νέο πορτοκαλί κουτί
 • Livebox 5 Orange: για ποιο, για ποιον, και σε ποια τιμή ?
 • Ο αποκωδικοποιητής Sosh’s TV 4