Κατεβάστε το Wakanim 5.5 APK για το Android Free, Wakanim, έχει τελειώσει: Πού να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας ιαπωνικό anime στη Γαλλία?

Το Wakanim έχει τελειώσει: Πού να δείτε το αγαπημένο σας ιαπωνικό anime στη Γαλλία

Αυτά είναι καλά νέα για το πορτοφόλι. Η απορρόφηση από τη Sony, Wakanim και Crunchyroll, οι δύο μεγάλοι ιαπωνικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στη Γαλλία, θα συγκεντρώσουν τους καταλόγους τους και το περιεχόμενο του πρώτου θα μεταναστεύσει σταδιακά στο δεύτερο. Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της συγχώνευσης και πού να μείνετε για να παρακολουθήσετε animes στη Γαλλία ?

Wakanim Android

Επωφεληθείτε από το καλύτερο ιαπωνικό anime σε κινητό μορφή

Είστε παθιασμένοι με το anime ? Βρείτε τους αγαπημένους σας τίτλους και ανακαλύψτε νέους σε αυτήν την φανταστική επίσημη εφαρμογή. Είναι μια πλατφόρμα βίντεο κατόπιν ζήτησης στην οποία μπορούμε Παρακολουθήστε όλες τις σειρές ροής Και ακόμη και να τα κατεβάσετε στη συσκευή Android για να δείτε περιεχόμενο χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Σας ενδιαφέρει ? Έτσι, κατεβάστε το αρχείο APK και συνεχίστε να διαβάζετε.

Τα αγαπημένα σας ζώα σε ροή

Wakanim είναι λίγο Το anime netflix. Για μια μηνιαία συνδρομή σε μέτρια τιμή, θα έχουμε πρόσβαση σε ένα ποικίλο φάσμα anime, τόσο κλασικά όσο και νέα χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι πρόκειται για επίσημη υπηρεσία, μπορούμε να επωφεληθούμε από όλο το περιεχόμενο χωρίς να ντρέπεστε από τις διαφημίσεις.

Τα αγαπημένα σας ζωντανά προγράμματα από την Ιαπωνία.

Όπως απαιτείται από αυτόν τον τύπο πλατφόρμας, θα βρούμε όλα τα επεισόδια στο HD με διαφορετικές επιλογές ανάγνωσης. Επιπλέον, μπορούμε να περάσουμε την εισαγωγή και να ακολουθήσουμε την πρόοδο των κεφαλαίων που εξετάζουμε. Φυσικά, θα είναι επίσης δυνατό Διαμορφώστε Ειδοποιήσεις για να μην χάσετε καμία εκδρομή, Αναζητήστε τίτλους ανά κατηγορίες και πρόσβαση στην ενότητα “νέα” της εφαρμογής.

Από την άλλη πλευρά, στο αρχείο κάθε anime, θα βρούμε Οποιοσδήποτε τύπος λεπτομερών πληροφοριών. Δηλαδή πριν βρέξουμε, μπορείτε να γνωρίζετε όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς, όπως η ίντριγκα, ο αριθμός των κεφαλαίων και η ταξινόμηση των χρηστών.

Εάν σας αρέσουν τα ιαπωνικά animes και animation, Πρέπει να έχετε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας Android. Μην ζητήσετε και να απολαύσετε !

Πρόσθετες προϋποθέσεις και πληροφορίες:

  • Απαιτείται ελάχιστο λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.

Almudena Galán

Αποφοίτησα από το νόμο και τη δημοσιογραφία, με εξειδίκευση στην εγκληματολογία και την πολιτιστική δημοσιογραφία. Ένα από τα μεγάλα πάθη μου είναι οι κινητές εφαρμογές, ειδικά οι εφαρμογές Android. Για πάνω από έξι χρόνια, εγώ.

Το Wakanim έχει τελειώσει: Πού να δείτε το αγαπημένο σας ιαπωνικό anime στη Γαλλία ?

Το Wakanim συγχωνεύεται με το Crunchyroll. Αυτή η συνάντηση των δύο κύριων ραδιοτηλεοπτικών φορέων anime, που ελέγχεται από τη Sony, στοχεύει στην αντιμετώπιση του Netflix. Το DNA παραμένει επίσης ένας αιχμηρός ηθοποιός σε αυτόν τον τομέα. Το σημείο για να απολαύσετε το καλύτερο από τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2022 στις 4:00 μ.μ

Ενημερώθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 στις 4:20 μ.μ

  • Μοιρασιά
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Κελάδημα
  • Απόστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο

Αυτά είναι καλά νέα για το πορτοφόλι. Η απορρόφηση από τη Sony, Wakanim και Crunchyroll, οι δύο μεγάλοι ιαπωνικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στη Γαλλία, θα συγκεντρώσουν τους καταλόγους τους και το περιεχόμενο του πρώτου θα μεταναστεύσει σταδιακά στο δεύτερο. Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της συγχώνευσης και πού να μείνετε για να παρακολουθήσετε animes στη Γαλλία ?

Μέχρι στιγμής, η διανομή της ιαπωνικής κινούμενης εικόνας χωρίστηκε σε τρεις κύριες τοποθεσίες, όλοι απολαμβάνουν “simulcasts”: κάθε επεισόδιο ενός anime είναι διαθέσιμο, σχεδόν αμέσως μεταφρασμένο μετά την τηλεοπτική εκπομπή της στην Ιαπωνία. Με ρυθμό ενός επεισοδίου την εβδομάδα, τα έργα ακολουθούν μια κυριολεκτική λογική των εποχών: Κάθε κύκλος ομάδας επεισοδίων ξεκινά ξανά γύρω στον Απρίλιο, τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο. Αυτά είναι “μαθήματα”, και αν πολλές σειρές είναι μόνο 12 επεισόδια, μερικοί κατέχουν όλο το χρόνο με 50. Μια λογική μερικές φορές λίγο ανεξάρτητη από την έννοια της “εποχής” καλά αγκυροβολημένο μαζί μας. Αυτές οι τοποθεσίες έχουν γενικά την αποκλειστικότητα στα τελευταία επεισόδια ορισμένων σημαντικών αδειών: μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα μέρος Η επίθεση των Τιτάνων Στο Netflix, αλλά οι αδημοσίευτοι δημοσιεύθηκαν στη συνέχεια στο Wakanim. Όλοι αυτοί οι ιστότοποι έχουν το ίδιο μοντέλο: να έχουν ολόκληρο τον κατάλογο και χωρίς διαφήμιση, είναι απαραίτητη συνδρομή, είναι απαραίτητη συνδρομή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα κάθε πλατφόρμας ?

Μέχρι τότε, ο Wakanim ήταν ο χώρος Simulcast Alpha στη Γαλλία: Νέα και ο θεμελιώδης κατάλογος ήταν υψηλής ποιότητας. Το έργο της μετάφρασης των υπότιτλων ήταν παροιμιώδες εκεί.

Ο Crunchyroll, ο ιστότοπος που παραμένει μετά από αυτή τη συγχώνευση, ήταν ήδη γνωστός για την εξαντλητικότητά του. Η ποσότητα πριν από την ποιότητα ήταν το κρυμμένο μάντρα της, μερικοί αδιάφοροι blockbusters και οι σειρές τρίβουν τους ώμους με το πιο απίθανο anime anime. Το ελάτημά του ? Λιγότερο διαισθητικές εφαρμογές και ιστότοπος.

Τι θα βρούμε στη συγχωνευμένη έκδοση αυτών των ιστότοπων ? Επίθεση των Τιτάνων, Jujutsu Kaisen, My Hero Academia, Spy×Οικογένεια, κατάταξη των βασιλιάδων, πυρκαγιά…

Τέλος, το DNA είναι το τρίτο δίκτυο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το μισό από τη Sony, η μοίρα του δεν είναι ακόμη ανοιχτά γνωστή. Ο κατάλογος του, όπου υπάρχουν κάποιες τελευταίες νουγκέτς, είναι διάσημος για την παρουσία παλαιότερων animes, χαρακτηριστικό αυτών που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση στη δεκαετία του ’90 και στο παρελθόν. Εν ολίγοις, οι animes της παιδικής σας ηλικίας είναι στο DNA.

Τι θα βρούμε στο DNA ? Digimon, Naruto Και Boruto, Ντετέκτιβ Conan, Goldorak, Ken Survivor, Η εποχή των κρυστάλλων ..

Αλλάζει η τιμή της συνδρομής ?

Η Sony αποφάσισε να συγκλίνει τα πάντα προς την ισχυρότερη μάρκα της, Crunchyroll. Η συγχώνευση των καταλόγων και τα νέα χαρακτηριστικά της ανοιξιάτικης περιόδου δημοσιεύονται τώρα εκεί.

Τρία σενάρια επιβάλλονται από άποψη συνδρομών. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι σε καμία από τις δύο τοποθεσίες, δεν είναι πλέον χρήσιμο να στραφείτε στο Wakanim και μπορείτε να ακυρώσετε το gabelle σας εάν ήσασταν πελάτης των δύο. Από την άλλη πλευρά, η Crunchyroll υπόσχεται ότι οι συνδρομητές Wakanim θα λάβουν μια προσφορά δοκιμής 60 ημερών για μια δημιουργία λογαριασμού στο σπίτι. Η συνδρομή Crunchyroll είναι 5 ευρώ το μήνα, αυξάνεται στα 6,50 ευρώ για να μπορεί να χρησιμοποιεί τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα στον ίδιο λογαριασμό.

Ποιος είναι ο τόπος του Netflix και άλλων πλατφορμών ?

Ο σκοπός αυτής της συγχώνευσης είναι να δημιουργήσει ένα supercatalogue που θα ανταγωνιστεί το Netflix. Για αρκετά χρόνια τώρα, ο διάσημος ιστότοπος VOD έχει επενδύσει στην παραγωγή και διανομή του anime και υπήρξε ένα σημαντικό ταμείο, ταινίες και σειρές, ενώ ανακτάται από μερικές φορές διάσημους αποκλεισμούς από καιρό σε καιρό. Οι πιο εθισμένοι θα πρέπει πάντα να πληρώσουν δύο συνδρομές για να απολαύσουν τα καλύτερα των ειδήσεων.

Στο Netflix, όλα είναι λίγο διαφορετικά: οι άδειες είναι πτητικές και μερικά αστέρια όπως Καουμπόη bebop εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται τακτικά. Επίσης, το Netflix χρησιμοποιείται για να ευνοήσει την αντιγραφή του στα γαλλικά, αλλά συστηματικά προσφέρει υπότιτλους λιγότερο καλής ποιότητας. Τέλος, το Prime Video έχει επίσης μερικούς ενδιαφέροντες τίτλους, μερικές φορές πάσχουν από έλλειψη φροντίδας στη μετάφραση. Και το δίκτυο Disney+ αρχίζει να βάζει μερικά μάρμαρα σε αυτόν τον κλάδο, μαρτυρεί, για παράδειγμα, ανθολογία Οράματα Star Wars, Σειρά των Pastilles που διέταξαν σε διάφορα ιαπωνικά κύρους στούντιο κινούμενων σχεδίων. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε επιλογές, αλλά το Crunchyroll γίνεται στην πραγματικότητα η αναφορά στο θέμα.

Τι μπορούμε να δούμε στο Netflix ? Για παράδειγμα η τελευταία σεζόν του Η περίεργη περιπέτεια του Jojo, αλλά επίσης Μεγάλη Preterder, Neon Genesis Evangelion, Little Witch Academia, Carole και Τρίτη, Devilman Crybaby…