Τα πλαίσια σηματοδότησης και το νόημά τους | Vroomly, τα γαλλικά οδικά σηματοδοτικά πάνελ του γαλλικού κώδικα αυτοκινητόδρομου

Κόκκινο μπλε πίνακα

Τα στρογγυλά πάνελ κυκλοφόρησαν με κόκκινο

Πίνακες σηματοδότησης και σημασία

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Τα σημάδια οδικής κυκλοφορίας είναι βασικά στοιχεία για την ενημέρωση των αυτοκινητιστών για διάφορες ενδείξεις, όπως οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν, τις υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούνται, τους πιθανούς κινδύνους και πολλά άλλα. Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, θα διερευνήσουμε λεπτομερώς τους διάφορους τύπους σημείων οδικής κυκλοφορίας, το νόημά τους και τη ρύθμισή τους, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε καλύτερα τη χρησιμότητά τους στο δρόμο και να εγγυηθείτε μια ασφαλή οδήγηση.

 • �� Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι πινακίδων κυκλοφορίας ?
 • �� Ποιες είναι οι πίνακες σηματοδότησης ένδειξης ?
 • ⚠️ Ποια είναι τα σημάδια κινδύνου ?
 • �� Ποια είναι τα πάνελ σηματοδότησης απαγόρευσης ?
 • �� Ποια είναι τα πάνελ σηματοδότησης υποχρέωσης ?
 • �� Ποια είναι τα σημάδια της μετακίνησης ?
 • �� Πότε τεθούν σε ισχύ τα σήματα κυκλοφορίας ?

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

�� Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι πινακίδων κυκλοφορίας ?

πινακίδες

Η γνώση των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας καλά και το νόημά τους είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε τον κωδικό αυτοκινητόδρομου σας και να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με ασφάλεια. Τα πάνελ είναι πράγματι εκεί σας ενημερώνει για το δρόμο (Υπηρεσίες, δρομολόγια κ.λπ.), να σας αποτρέψει από έναν κίνδυνο ή απαγορεύετε στους οδηγούς κάτι.

Αλλά αυτά τα πίνακες σηματοδότησης είναι φυσικά πολύ πολυάριθμα. Για να κατανοήσουμε πλήρως το μήνυμα που πρέπει να μεταφέρει ένας πίνακας, είναι επομένως ουσιαστικά διακρίνονται από τη μορφή τους, το καθένα που αντιστοιχεί σε έναν τύπο ένδειξης.

Ωστόσο, είναι επίσης απαραίτητο να διακρίνουμε τα πάνελ στο χρώμα τους. Ένα ταμείο άσπρο είναι το βασικό χρώμα, αλλά υπάρχουν και πάνελ μπλε Και πράσινος. Τα μπλε σήματα κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο, πράσινα σε πράσινους πόλους, που ορίζονται από το Υπουργείο Μεταφορών. Αλλά ένα μπλε φόντο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ένδειξη ή πάνελ υποχρέωσης.

Τέλος, υπάρχουν πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινος. Αυτά έχουν πάντα έναν χαρακτήρα προσωρινός. Μπορούν επομένως να χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα σε περίπτωση εργασίας ή σε έναν ιστότοπο στο δρόμο, μια ανακατεύθυνση κ.λπ.

Ας επιστρέψουμε λεπτομερώς σχετικά με την έννοια των πινακίδων κυκλοφορίας, για καλή εκπαίδευση κώδικα κυκλοφορίας !

Ποιες είναι οι 5 μεγάλες οικογένειες των σημάτων οδικής κυκλοφορίας ?

Γενικά, παραδέχουμε ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τα οδικά σήματα σε 5 μεγάλες οικογένειες ανάλογα με τα δικά τους σχήμα, Ακόμα κι αν αυτά μπορούν να διαφέρουν από το ένα αναφερόμενο σε άλλο. Εδώ είναι η τυπολογία των διαφορετικών σημείων κυκλοφορίας:

 • Τα πάνελ τουένδειξη : Αυτά είναι τετράγωνα πάνελ. Έχουν συχνά μπλε φόντο ή λευκό φόντο με μπλε σύνορο. Μπορούν να υποδείξουν υπηρεσίες, εγκαταστάσεις, περιοχές κ.λπ.
 • Τα πάνελ του κίνδυνος : Αυτά είναι τα τριγωνικά σημάδια κυκλοφορίας.
 • Τα πάνελ τουαπαγόρευση : Αυτά είναι τα στρογγυλά πάνελ με λευκό φόντο και κόκκινα σύνορα. Μπορούν επίσης να έχουν ένα κόκκινο υπόβαθρο, όπως το απαγορευμένο νόημα. Το τέλος της απαγόρευσης υποδεικνύεται από ένα στρογγυλό λευκό πίνακα με λευκό φόντο.
 • Τα πάνελ τουυποχρέωση : Αυτά είναι επίσης στρογγυλά πάνελ, με μπλε φόντο αυτή τη φορά. Το τέλος της υποχρέωσης είναι ένα πανομοιότυπο πάνελ με κόκκινο χρώμα.
 • Τα πάνελ του κατεύθυνση : Πρόκειται για πίνακες βέλους, τα οποία ακολουθούν έναν κώδικα χρώματος.

Ορισμένες τυπολογίες αντικαθιστούν την οικογένεια των πάνελ τιμονιού με εκείνη της διασταύρωσης και των ομάδων προτεραιότητας.

�� Ποιες είναι οι πίνακες σηματοδότησης ένδειξης ?

Ένδειξη σημάτων σηματοδότησης

Ο Πίνακες σηματοδότησης ένδειξης είναι οδικά σήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ενημερώνουν τους οδηγούς σχετικά με εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, διαδρομές ή συγκεκριμένες περιοχές στο δρόμο. Στόχος τους είναι να παρέχουν σαφείς και ακριβείς ενδείξεις στους αυτοκινητιστές προκειμένου να τους καθοδηγήσουν και να διευκολύνουν τη πλοήγηση τους στον δημόσιο αυτοκινητόδρομο. Αυτά τα πάνελ διακρίνονται από το σχήμα τους τετραγωνικός ή ορθογώνιος και συχνά έχουν μπλε ή λευκό φόντο με μπλε σύνορα. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν εικονογράμματα, σύμβολα ή κείμενο για τη μετάδοση πληροφοριών οπτικά και συνοπτικά. Τα πάνελ ένδειξης ενδέχεται να υποδεικνύουν διάφορες πληροφορίες, όπως οδηγίες σε συγκεκριμένα μέρη, διαθέσιμες υπηρεσίες κοντά (σταθμοί εξυπηρέτησης, νοσοκομεία, εστιατόρια κ.λπ.), τουριστικά αξιοθέατα, Περιοχές repos, το χώροι στάθμευσης, Ο Εναλλακτικές διαδρομές, τις υπόλοιπες αποστάσεις για να φτάσετε σε έναν προορισμό και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την έννοια των εικονογραμμών και των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στους πίνακες ένδειξης για να είναι σε θέση να ερμηνεύσει σωστά τις πληροφορίες που μεταδίδουν. Για παράδειγμα, ένα εικονογράφημα που αντιπροσωπεύει ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία ενός κοντινού εστιατορίου, ενώ ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει ένα βενζινάδικο μπορεί να επισημάνει την παρουσία ενός σταθμού υπηρεσιών στο περιβάλλον. Οι πίνακες ένδειξης συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια, βοηθώντας τους οδηγούς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, να σχεδιάσουν τη διαδρομή τους και να προβλέπουν αλλαγές στο δρόμο. Διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και της πλοήγησης των οδηγών, ιδίως σε αστικές περιοχές ή σε μέρη όπου η σηματοδότηση είναι πολύπλοκη.

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

⚠️ Ποια είναι τα σημάδια κινδύνου ?

Προτεραιότητα σηματοδότησης κινδύνου

Ο Πίνακες σηματοδότησης κινδύνου Τα οδικά σήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προειδοποιούν τους οδηγούς πιθανών κινδύνων στο δρόμο. Στόχος τους είναι να αναφέρουν επικίνδυνες καταστάσεις ή εμπόδια που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών και άλλων χρηστών του δρόμου. Αυτά τα πάνελ διακρίνονται από το τριγωνικό τους σχήμα και είναι γενικά εξοπλισμένα με κόκκινο φόντο με εικονογράμματα, σύμβολα ή κείμενο για τη μετάδοση του μηνύματος κινδύνου με σαφή και συνοπτικό τρόπο. Συχνά τοποθετούνται ως αυξημένο κίνδυνο που πλησιάζουν, προκειμένου να επιτρέπεται στους οδηγούς να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν πιθανοί κίνδυνοι. Τα πλαίσια σηματοδότησης κινδύνου μπορούν να υποδεικνύουν μια ποικιλία κινδύνων όπως επικίνδυνες στροφές, συχνές περάσματα άγριων ζώων, στένωση του δρόμου, απότομες πλαγιές, ολισθηρούς δρόμους, πέτρες που πέφτουν, εργάζονται σε εξέλιξη, να έρθουν να έρθουν και πολλά άλλα. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσετε γρήγορα και να κατανοήσετε την έννοια των εικονογραμμάτων και των συμβόλων που χρησιμοποιούνται σε σημάδια κίνησης. Αυτό επιτρέπει στους οδηγούς να αντιδρούν κατάλληλα προσαρμόζοντας την ταχύτητά τους, παραμένοντας επαγρύπνηση και λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασχίσουν επικίνδυνες περιοχές.

�� Ποια είναι τα πάνελ σηματοδότησης απαγόρευσης ?

Απαγόρευση πάνελ σηματοδότησης

Ο Πάνελ σηματοδότησης απαγόρευσης είναι οδικά σημάδια που υποδεικνύουν οδηγούς τις ενέργειες ή τις συμπεριφορές που απαγορεύονται αυστηρά σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Στόχος τους είναι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να εγγυηθούν την ασφάλεια σε δημόσιους δρόμους, αποφεύγοντας την επικίνδυνη ή ενοχλητική συμπεριφορά. Αυτά τα πάνελ διακρίνονται από το στρογγυλό σχήμα τους και είναι γενικά εξοπλισμένα με ένα Λευκό φόντο με εικονογράμματα, σύμβολα ή κείμενο για τη μετάδοση του μηνύματος απαγόρευσης με σαφή και κατανοητό τρόπο. Συχνά τοποθετούνται σε στρατηγικούς χώρους όπου η συμμόρφωση με την απαγόρευση είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών του δρόμου. Οι πίνακες σηματοδότησης απαγόρευσης μπορεί να υποδεικνύουν μια ποικιλία απαγορεύσεων, όπως η απαγόρευση να στρίβει αριστερά ή δεξιά, την απαγόρευση να στραφεί, η απαγόρευση να σταθμεύσει, την απαγόρευση της υπέρβασης, της απαγόρευσης της πρόσβασης σε βαριά οχήματα, της απαγόρευσης του καπνίσματος, της Απαγόρευση για χρήση του Κινητό τηλέφωνο κατά την οδήγηση, και πολλοί άλλοι. Είναι ζωτικής σημασίας να σέβεται τους πίνακες σηματοδότησης απαγόρευσης, καθώς η μη συμμόρφωσή τους μπορεί να προκαλέσει νομικές συνέπειες, πρόστιμα ή ακόμα και ατυχήματα. Αυτά τα πάνελ διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της τάξης και της οδικής ασφάλειας, βοηθώντας τους οδηγούς να κατανοήσουν τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ισχύουν για ορισμένες συγκεκριμένες περιοχές ή καταστάσεις.

�� Ποια είναι τα πάνελ σηματοδότησης υποχρέωσης ?

Πάνελ υποχρεώσεων

Ο Πίνακες σηματοδότησης υποχρεώσεων είναι οδικά σημάδια που υποδεικνύουν τους οδηγούς τις ενέργειες ή τις συμπεριφορές που είναι υποχρεωτικές σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Στόχος τους είναι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να εγγυηθούν την ασφάλεια σε δημόσιους δρόμους επιβάλλοντας συγκεκριμένους κανόνες στους οδηγούς. Αυτά τα πάνελ διακρίνονται από το στρογγυλό σχήμα τους και είναι γενικά εξοπλισμένα με ένα μπλε φόντο με εικονογράμματα, σύμβολα ή κείμενο για τη μετάδοση του μηνύματος υποχρέωσης με σαφή και κατανοητό τρόπο. Συχνά τοποθετούνται σε στρατηγικούς χώρους όπου η συμμόρφωση με την υποχρέωση είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών του δρόμου. Οι πίνακες σηματοδότησης υποχρέωσης ενδέχεται να υποδεικνύουν μια ποικιλία υποχρεώσεων, όπως η υποχρέωση να ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδρομή, την υποχρέωση συμμόρφωσης με την ελάχιστη ταχύτητα, την υποχρέωση να μετατραπεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, την υποχρέωση να δοθεί η διέλευση σε ορισμένους χρήστες του δρόμου, υποχρέωση να φοράτε ζώνη ασφαλείας, την υποχρέωση να χρησιμοποιείτε διασταυρώσεις κ.λπ. Είναι ζωτικής σημασίας να σέβεται τα σημάδια σηματοδότησης υποχρέωσης, καθώς η μη συμμόρφωσή τους μπορεί να προκαλέσει νομικές συνέπειες, πρόστιμα ή ακόμη και ατυχήματα. Αυτά τα πάνελ διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της τάξης και της οδικής ασφάλειας, υποδεικνύοντας σαφώς υποχρεωτική συμπεριφορά στους οδηγούς.

�� Ποια είναι τα σημάδια της μετακίνησης ?

Πίνακες σηματοδότησης κατεύθυνσης

Ο Σήματα κατεύθυνσης είναι τα πάνελ των οδών που χρησιμοποιούνται για να καθοδηγήσουν τους οδηγούς σε έναν συγκεκριμένο προορισμό ή για να υποδείξουν τους διαφορετικούς τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτευχθεί ορισμένοι προορισμοί. Στόχος τους είναι να καθοδηγούν τους οδηγούς και να διευκολύνουν την οδική πλοήγηση, παρέχοντας σαφείς και συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες που πρέπει να ληφθούν. Αυτά τα πάνελ είναι σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων με βέλος ή των ορθογώνιων πάνελ και είναι γενικά εξοπλισμένα με εικονογράμματα, σύμβολα ή κείμενα που υποδεικνύουν τα ονόματα των πόλεων, των οδικών αριθμών ή των συγκεκριμένων προορισμών. Συχνά τοποθετούνται σε διασταυρώσεις, εναλλάκτες αυτοκινητοδρόμων και στρατηγικά σημεία όπου οι οδηγοί πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις σύμφωνα με τον προορισμό τους. Οι πίνακες σηματοδότησης διεύθυνσης ακολουθούν έναν κώδικα χρώματος για να διευκολυνθεί η κατανόηση. Να μερικά παραδείγματα :

 • Μπλε : Χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια διαδρομή που διέρχεται από τον αυτοκινητόδρομο
 • Πράσινος : Χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια κύρια διαδρομή που διέρχεται από τις μεγάλες πόλεις
 • άσπρο : Χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια δευτερεύουσα διαδρομή ή τις κοντινές πόλεις
 • ΚΙΤΡΙΝΟΣ : χρησιμοποιείται για να υποδείξει μια προσωρινή διαδρομή.

Αυτά τα πάνελ είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν τους οδηγούς να σχεδιάσουν τις διαδρομές τους, να κάνουν τις σωστές αποφάσεις και να ακολουθήσουν τις κατάλληλες ενδείξεις για να φτάσουν στον προορισμό τους. Συμβάλλουν στη ρευστότητα της κυκλοφορίας και στην πρόληψη σφαλμάτων πλοήγησης. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γρήγορα και να κατανοήσετε την έννοια των εικονογραμμών και των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στα σήματα τιμονιού. Αυτό επιτρέπει στους οδηγούς να ακολουθούν τις συνιστώμενες διαδρομές και να αποφεύγουν περιττές παράλειες ή σφάλματα πλοήγησης. Τα σημάδια διεύθυνσης είναι συμπληρωματικά σε άλλους τύπους οδικών πάνελ, όπως πάνελ ένδειξης και πλαίσια διασταύρωσης. Διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση της κυκλοφορίας και της οδικής ασφάλειας καθοδηγώντας τους οδηγούς με σαφή και αποτελεσματικό τρόπο.

�� Πότε τεθούν σε ισχύ τα σήματα κυκλοφορίας ?

Επίδραση του πίνακα σηματοδότησης

Όλα τα σήματα κυκλοφορίας δεν τίθενται σε ισχύ ταυτόχρονα. Τα σημάδια κυκλοφορίας που υποδεικνύουν ότι υπάρχει κίνδυνος:

 • Σε συσσωμάτωση, 50 μέτρα περαιτέρω ;
 • Εξαιρουμένων των συσσωμάτωσης, 150 μέτρα.

Οι περιορισμοί ταχύτητας και άλλες απαγορεύσεις ισχύουν αμέσως. Για όλα τα πάνελ, μπορεί να γίνει διαφορετικό αποτέλεσμα: σε αυτή την περίπτωση, αναφέρεται σε ένα μικρό ορθογώνιο Panonceau κάτω από τον κύριο πίνακα.

Τώρα που γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους σημείων οδικής κυκλοφορίας, την υπηρεσία και τη ρύθμιση, είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για ασφαλή και υπεύθυνη οδήγηση. Ο σεβασμός των πινακίδων κυκλοφορίας είναι απαραίτητη για την ασφάλειά σας και για το άλλο στο δρόμο. Μάθετε τους οδικούς κώδικες συμπεριλαμβάνοντας τα σήματα κυκλοφορίας και υιοθετήστε την υπεύθυνη οδήγηση.

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Κόκκινο μπλε πίνακα

Ταξινόμηση γαλλικών οδοστρωμάτων σηματοδότησης

Η γαλλική οδική σηματοδότηση του κώδικα αυτοκινητόδρομου ταξινομείται σύμφωνα με το σχήμα του πίνακα

πάνελ κινδύνου

Τριγωνικά ερυθρά πάνελ

Τα τριγωνικά σημάδια δείχνουν έναν επερχόμενο κίνδυνο και ρωτήστε επιβραδύνει συστηματικά.
>>> πάνελ κινδύνου

Τα προσωρινά πάνελ κινδύνου (τοποθετημένα για εργασία ή ατυχήματα) βρίσκονται σε κίτρινο φόντο
>>> Πάνελ εργασίας

Τα στρογγυλά πάνελ κυκλοφόρησαν με κόκκινο
ΔεξαμενέςΤέλος των πάνελ

Τα στρογγυλά πλαίσια που κυκλοφορούν από το κόκκινο δείχνουν απαγόρευση και ισχύουν μέχρι το τέλος μιας απαγόρευσης (στρογγυλά πάνελ σε λευκό φόντο που απαγορεύεται με μαύρο χρώμα).
>>> πάνελ απαγόρευσης

Οι προσωρινές πάνελ απαγόρευσης (τοποθετημένες για εργασιακή ή ατυχήματα) τοποθετούνται σε αφαιρούμενα υποστήριξη
>>> Πάνελ εργασίας

Τα στρογγυλά μπλε πάνελ κυκλοφόρησαν από το λευκό
ΔεξαμενέςΤέλος των πάνελ

Τα στρογγυλά πλαίσια σε μπλε φόντο και κυκλοφορούν από το λευκό δείχνουν μια υποχρέωση (η ένδειξη πρέπει να ακολουθηθεί), μέχρι το τέλος της υποχρέωσης (ο πίνακας του ίδιου τύπου που απαγορεύεται με κόκκινο χρώμα).
>>> πάνελ υποχρεώσεων

Πάνελ προτεραιότητας (διάφορες μορφές)
Πάνελ προτεραιότηταςΠάνελ προτεραιότηταςΠάνελ σταμάτης

Τα πάνελ προτεραιότητας είναι διάφορα πάνελ μορφής (διαμάντι, εξαγωνικά, τριγωνικά. ) Υποδεικνύοντας τη σειρά προτεραιότητας της μετάβασης σε μια διέλευση (ακριβής προτεραιότητα) ή σε δρόμο μέχρι την αντίθετη ένδειξη.
>>> Πάνελ προτεραιότητας

πάνελ στάθμευσης

Στρογγυλά πλαίσια στάθμευσης με κόκκινο χρώμα

Οι πίνακες στάθμευσης ρυθμίζουν τη διακοπή και τη στάθμευση και είναι γενικά έγκυρες μέχρι την επόμενη διασταύρωση, μερικές φορές μια ολόκληρη περιοχή επηρεάζεται από τη σηματοδότηση.
>>> Πάνελ στάθμευσης

Δεξαμενές

Πλαίσια ένδειξης τετραγωνικού σχήματος περιστρέφονται σε λευκό σε μπλε φόντο

Οι πίνακες ένδειξης παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο του δρόμου ή υποδεικνύουν τη θέση μιας συγκεκριμένης συσκευής.
>>> Πάνελ ένδειξης

Τα πάνελ προσωρινής ένδειξης (τοποθετημένες για αιτίες εργασίας ή ατυχήματος) βρίσκονται σε κίτρινο φόντο με μαύρο χρώμα
>>> Πάνελ εργασίας

Πινάκια
πινάκιαΠίνακες κατεύθυνσης D

Τα πάνελ διεύθυνσης υποδεικνύουν την κατεύθυνση που πρέπει να ληφθεί και είναι διαφορετικά στο χρώμα ανάλογα με τον τύπο κατεύθυνσης.
>>> πάνελ διαχείρισης

Άλλοι τύποι πάνελ (σιδηρόδρομος, απλές πληροφορίες, κίνδυνος πυρκαγιάς κ.λπ. ) βρίσκονται επίσης στο γαλλικό οδικό δίκτυο.
>>> τα άλλα πάνελ