Δωρεάν VPN France – Αποκτήστε μια γαλλική διεύθυνση IP για όλες τις πλατφόρμες | Planet VPN, τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία το 2023

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία το 2023

Contents

Για να ανακαλύψετε την προσφορά του, είναι εδώ:

Δωρεάν VPN στη Γαλλία

Γίνετε «πολίτης του κόσμου» συνδέοντας με το διακομιστή VPN France με το Planet VPN και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους πόρους του Διαδικτύου – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μπλοκάρουν στη χώρα σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα και οι πραγματικές διευθύνσεις IP προστατεύονται από στρατιωτική κρυπτογράφηση και έχετε επίσης την εγγύηση για ασφαλή πρόσβαση σε τοπικούς πόρους Διαδικτύου.

Η σύνδεση με τον διακομιστή VPN της Γαλλίας όταν βρίσκεστε πραγματικά στη Γαλλία διασφαλίζει ότι η χρήση δημόσιων σημείων πρόσβασης Wi-Fi δεν προκαλεί μειονεκτήματα. Η υπηρεσία μας εγγυάται την ασφαλή κρυπτογράφηση των δεδομένων που μεταδίδονται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε σημεία πρόσβασης στο κοινό σε εστιατόρια, σταθμούς εξυπηρέτησης, αεροδρόμια κ.λπ. Άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω δημόσιου WiFi από τη συσκευή σας. Το Planet VPN συμβάλλει στην εξάλειψη αυτών των κινδύνων, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ανωνυμία σας.

3 βήματα για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP με το Planet VPN

Απλά πατήστε “Λήψη δωρεάν” σε αυτήν την ιστοσελίδα. Το VPN υποστηρίζει όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα και συσκευές.

Η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας. Το Planet VPN θα μεταφερθεί είτε από τον υπολογιστή σας, είτε θα ανακατευθύνετε για να παίξετε αγορά ή Apple Store, όπου θα εγκατασταθεί στο κινητό σας

Μόλις ληφθεί η εφαρμογή, είστε ελεύθεροι να την εγκαταστήσετε και να ξεκινήσετε αμέσως. Επιλέξτε τον επιθυμητό διακομιστή VPN από τη λίστα, στην περίπτωση αυτή είναι η Γαλλία VPN.

Η συσκευή σας συνδέεται με τον δωρεάν διακομιστή της επιλογής σας και λαμβάνετε μια πλήρως ανώνυμη και ασφαλή σύνδεση VPN. Η καταγραφή ενός λογαριασμού δεν απαιτείται, δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ξεκινήσετε τη χρήση του Planet VPN με τους δωρεάν διακομιστές VPN μας.

Δωρεάν VPN για
παράθυρα

Πλεονεκτήματα για τη χρήση ενός δωρεάν διακομιστή VPN France

Το Planet VPN δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής χρηστών, αλλά επιπλέον, οι σκληροί δίσκοι του διακομιστή VPN στη Γαλλία είναι εντελώς κρυπτογραφημένοι. Και αν οι σκληροί δίσκοι εξήχθησαν από το διακομιστή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος, αυτό δεν θα ήταν δυνατό.

Επωφεληθείτε από ένα επιπλέον στρώμα ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε ιστότοπους και υπηρεσίες χρονολόγησης και ενήλικες: ο πάροχος υπηρεσιών σας στο Διαδίκτυο δεν θα είναι σε θέση να καταγράψει τη δραστηριότητά σας και την επισκεψιμότητα σας στο διαδίκτυο, θα διατηρήσετε την ανώνυμη ταυτότητά σας.

Η Γαλλία VPN σας προσφέρει μια πλήρως ασφαλή σύνδεση με όλους τους τοπικούς ιστότοπους και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, των ΜΜΕ, της κυβέρνησης και άλλων υπηρεσιών.

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία το 2023

Πλοηγηθείτε ανώνυμα στο διαδίκτυο, ενισχύστε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα του στο διαδίκτυο, διατηρήστε τα ψηφιακά του δεδομένα, περάστε γύρω από τους γεωγραφικούς περιορισμούς των υπηρεσιών ροής και τηλεοπτικών υπηρεσιών, εδώ είναι μερικές από τις υποσχέσεις του VPN. Κλείσιμο Καλύτερες υπηρεσίες VPN Δωρεάν για τη Γαλλία τον Μάιο του 2023.

 • Διακομιστές αποθήκευσης 9415
 • Γλώσσα 91 καλυμμένες χώρες
 • LAN 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή δωρεάν διάθεσης 45 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων
 • Αποθήκευση 5799 διακομιστές
 • Γλώσσα 60 ​​καλυμμένες χώρες
 • LAN 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή χωρίς διάθεση 30 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων
 • Διακομιστές αποθήκευσης 3000
 • Γλώσσα 94 καλυμμένες χώρες
 • LAN 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή χωρίς διάθεση 30 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων

Τα καλύτερα δωρεάν VPNs για τη Γαλλία το Σεπτέμβριο του 2023:

 • Cyberghost VPN
 • Βόρειος
 • ExpressVPN
 • Κρύβω.μου
 • Πρωτόνιο VPN
 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη Γαλλία ?
 • Επιλογή καλύτερων δωρεάν VPN για τη Γαλλία
 • 1. Cyberghost
 • 2. Βόρειος
 • 3. ExpressVPN
 • 4. Κρύβω.μου
 • 5. Πρωτόνβν
 • Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη Γαλλία ?

Η χρήση του VPN έχει σε μεγάλο βαθμό δημοκρατημένη τα τελευταία χρόνια. Στη Γαλλία, όπως σε άλλες χώρες, όλο και περισσότεροι χρήστες κατηγορούν VPNs για διάφορους λόγους. Ξεκινώντας από τη δυνατότητα απόκρυψης της πραγματικής σας διεύθυνσης IP από εκείνη του VPN και έτσι αποφύγετε τη συστηματική ανίχνευση υπηρεσιών και ιστότοπων, αλλά και. Με τη σύνδεση με διακομιστές VPN με έδρα τη Γαλλία, οι οποίοι είναι γεωγραφικά στενοί, οι χρήστες μπορούν γενικά να επωφεληθούν από μια προστατευμένη σύνδεση VPN τόσο γρήγορα όσο αυτή του πρωτότυπου (χωρίς VPN).

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των VPNs είναι η πιθανότητα να μπορέσετε να συνδεθείτε από το εξωτερικό με τις υπηρεσίες της SVOD και της Geoblocked Television στη Γαλλία. Για τους εργαζόμενους σταυροειδούς, ομογενείς και άλλους γαλλικούς ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε υπηρεσίες συνεχούς ροής (Netflix, Video Prime κ.λπ.), αλλά και τηλεοπτικές πλατφόρμες όπως TF1, Canal+, M6 κ.λπ. Από τη Γαλλία, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση ιδιαίτερα τους γεωμπλοκικούς ξένους καταλόγους υπηρεσιών συνεχούς ροής. Σημειώστε ότι μόνο μερικοί παίκτες στην αγορά VPN καταφέρνουν να παρακάμψουν τα μπλοκαρίσματα αυτών των υπηρεσιών με σταθερό τρόπο.

Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση με ένα VPN στη Γαλλία ?

Επιλέγοντας μια υπηρεσία VPN με διακομιστές στη Γαλλία, οι Γάλλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να επωφελούνται από το εξωτερικό από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες τους (TF1, M6, France Television, Canal +…) και τις υπηρεσίες ροής τους (Premium Video, Netflix, Disney + …) Ή ορισμένες γεωλογικές ιστοσελίδες. Αντίθετα, μπορούν να ξεκλειδώσουν από τη Γαλλία τους καταλόγους υπηρεσιών συνεχούς ροής στο εξωτερικό, οι οποίες είναι μερικές φορές πολύ πιο εκτεταμένες σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα.

Σε αυτόν τον τομέα, όλες οι υπηρεσίες VPN δεν κατέχουν τις υποσχέσεις τους. Οι πλατφόρμες SVOD και τηλεόρασης είναι πράγματι στη θέση των τρελών φρουρών για να προσπαθήσουν να εμποδίσουν τις συνδέσεις που περνούν από το VPN. Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN πρέπει να ανταγωνίζονται σε προσπάθειες για να ξεπεράσουν αυτά τα μπλοκαρίσματα και να προσφέρουν συνεχή εμπειρία συνεχούς ροής σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες συνεχούς ροής στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή ενός VPN στη Γαλλία ?

Πριν επιλέξετε ένα VPN στη Γαλλία, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τον αριθμό των διακομιστών που διατίθενται στη χώρα. Οι περισσότεροι προμηθευτές υποδεικνύουν στον ιστότοπό τους τις διάφορες τοποθεσίες που καλύπτουν και τον αριθμό των φυσικών ή/και εικονικών διακομιστών που βρέθηκαν εκεί. Ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών συνήθως αποφεύγει υπερφόρτωση που μπορεί να συμβεί όταν συνδέονται πάρα πολλοί χρήστες ταυτόχρονα για σαββατοκύριακα, διακοπές ή κατά τη διάρκεια του αθλητισμού ή άλλου.

Η ταχύτητα σύνδεσης και η σταθερότητα του VPN είναι επίσης από τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή ενός VPN. Καλύτερα να ευνοούν τους προμηθευτές που προσφέρουν υψηλούς διακομιστές ταχύτητας (τουλάχιστον 10 GB/s), ένα απεριόριστο εύρος ζώνης και την υποστήριξη σύγχρονων πρωτοκόλλων VPN ανοιχτού κώδικα όπως το Wireguard (Cyberghost, Pia, Surhark κ.λπ.) ή ιδιοκτήτες όπως το Nordlynx ( Nordvpn) ή lightway (expressVPN). Τόσα πολλά σημαντικά κριτήρια για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία VPN.

Επιλογή καλύτερων δωρεάν VPN για τη Γαλλία

1. Cyberghost

 • Διακομιστές αποθήκευσης 9415
 • Γλώσσα 91 καλυμμένες χώρες
 • LAN 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή δωρεάν διάθεσης 45 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων

Το CyberGhost συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες που αναμένονται από ένα VPN καταναλωτή, τόσο από την άποψη της απόδοσης και της ασφάλειας και των χαρακτηριστικών. Η σύγχρονη και διαισθητική γραφική διεπαφή του καθιστά μια από τις πιο ευχάριστες υπηρεσίες VPN που θα χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Η ανάπτυξη διακομιστών NOSPY ενισχύει τις ήδη πειστικές επιλογές ασφαλείας. Εκτιμούμε την πολύ καλή διαχείριση των πλατφορμών συνεχούς ροής και την ικανότητά της να παρακάμψει τις πιο δύσκολες georestrictions όπως αυτές του Netflix και του Amazon Prime Video.

Πλεονεκτήματα VPN CyberGhost

 • Γραφική διασύνδεση υγρού
 • Απόδοση και αξία για τα χρήματα
 • Οι διακομιστές βελτιστοποιήθηκαν για ροή και P2P
 • Κάλυμμα πολλαπλών μορφών

Μειονεκτήματα CyberGhost VPN

 • Υψηλό μηνιαίο επιτόκιο πακέτου
 • Κάπως κακή εφαρμογή iOS στη λειτουργικότητα

Όλα τα φώτα είναι πράσινα για να χρησιμοποιήσουν το cyberghost στη Γαλλία. Η ρουμανική υπηρεσία έχει το πλεονέκτημα ότι στηρίζεται σε μία από τις μεγαλύτερες υποδομές της αγοράς με περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε 91 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 900 που διανέμονται σε 3 γαλλικές πόλεις (Μασσαλία, Παρίσι και Στρασβούργο). Είναι η καλύτερη υποδομή VPN της επιλογής μας στη Γαλλία, και αυτό αντιπροσωπεύει πολλά πλεονεκτήματα. Εκτός από τις μεταφορές δεδομένων και ένα απεριόριστο εύρος ζώνης, η υπηρεσία καθιστά δυνατή την απεικόνιση των διακομιστών με το χαμηλότερο ποσοστό πληρότητας με μια ματιά για να επωφεληθεί από την καλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Χάρη στους διακομιστές του βελτιστοποιημένου για streaming, το CyberGhost είναι ένα από τα καλύτερα VPNs για να παρακάμψει γεωγραφικές μπλοκαρίσματα SVOD και τηλεοπτικών υπηρεσιών (Netflix, Video Prime, Canal+…) είτε στη Γαλλία είτε στο εξωτερικό.

Φημισμένος για την πολύ αυστηρή πολιτική απορρήτου της, η υπηρεσία δεν διατηρεί δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών της ή οποιουδήποτε αρχείου καταγραφής. Προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως μια κρυπτογράφηση AES 256-bit, υποστήριξη για το πρωτόκολλο VPN Wireguard Wireguard, ένα διακόπτη Kill, έναν τρόπο προστασίας Wi-Fi ή ακόμα και αναστολείς και διαφημίσεις και κακόβουλες τοποθεσίες. Μια σίγουρη τιμή ..

Χρησιμοποιήστε το cyberghost δωρεάν

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost δωρεάν και χωρίς περιορισμό για 45 ημέρες μέσω της εγγύησης “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής”. Ο προμηθευτής δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες VPN σε 7 συσκευές ταυτόχρονα. Μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο πιο γενναιόδωρη από τον μέσο όρο στο τέλος του οποίου είναι δυνατόν να επιστραφεί μέσω ενός απλού αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εξυπηρέτηση πελατών.

2. Βόρειος

 • Αποθήκευση 5799 διακομιστές
 • Γλώσσα 60 ​​καλυμμένες χώρες
 • LAN 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή χωρίς διάθεση 30 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων

Εικόνα Σχήμα VPNS, NordVPN συνεχίζει να εξελίσσεται στην αναγκαστική πορεία. Η απόδοσή του έχει τοποθετήσει μια εγκοπή χάρη στην ανάπτυξη ενός πάρκου διακομιστή RAM 10 GB/S και του πρωτοκόλλου Nordlynx. Εκτός από τις καλά κατασκευασμένες εφαρμογές, διακρίνεται από την πολύ καλή του απόδοση και την εξαιρετική σταθερότητά του. Μια υπηρεσία που μπορεί να συνιστάται μόνο και που ανταγωνίζεται σοβαρά με το ExpressVPN και το CyberGhost από την άποψη της αξίας για τα χρήματα. Η προηγμένη συνδρομή NORDVPN περιλαμβάνει VPN + Nordpass (Password Manager) ενώ ο τύπος NORDVPN Premium περιλαμβάνει VPN + Nordpass + Nordlocker (Secure Cloud Storage)

Βασικά βόρεια πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική απόδοση
 • Ροή (συμπεριλαμβανομένου του Netflix US) και πολύ αποτελεσματική πρόσβαση στην τηλεόραση
 • Πολύ μεγάλος αριθμός διακομιστών
 • Οι διακομιστές με μνήμη RAM μολύνθηκαν
 • Αντιδραστικότητα της υποστήριξης πελατών

Βασικά βόρεια μειονεκτήματα

 • Σύνθετη διαμόρφωση δρομολογητή
 • Χωρίς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των διακομιστών

Πάντα παρόν στο κορυφαίο τρίο των καλύτερων VPNs στην αγορά, το NORDVPN φυσικά ξεχωρίζει ως μια λύση πρώτης επιλογής για τη χρήση ενός VPN στη Γαλλία. Όπως το CyberGhost, ο προμηθευτής προσφέρει μια μεγάλη υποδομή που αποτελείται επί του παρόντος από περισσότερους από 5.400 διακομιστές σε 60 χώρες. Η Γαλλία είναι αρκετά καλά σερβίρεται με περισσότερους από 230 διακομιστές και δύο ξεχωριστές τοποθεσίες: Παρίσι και Μασσαλία. Ένα κάλυμμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε την πλησιέστερη γεωγραφική πόλη από το σπίτι για να επωφεληθείτε από τη βέλτιστη σύνδεση και να αποφύγετε τυχόν υπερφόρτωση διακομιστών κατά τις ώρες αιχμής.

Παρόλο που το NORDVPN είναι ιδιαίτερα παρόν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς (Ευρώπη και Βόρεια Αμερική), εγγυάται την πρόσβαση σε 5 ηπείρους. Το NORDVPN δεν προσφέρει διακομιστές βελτιστοποιημένους για streaming, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες σε αυτόν τον τομέα και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις αποκλειστικές υπηρεσίες στη Γαλλία της τηλεόρασης και του SVOD, όπως το TF1, το Canal +, η France Television, η Netflix, η Apple TV + , Video Prime, Disney +, κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, έχει διαφορετικούς πολύ ενδιαφέροντες εξειδικευμένους διακομιστές: πάνω από VPN (πρόσβαση στο δίκτυο TOR), διπλό VPN (κυκλοφορία που μεταφέρεται σε 2 ξεχωριστούς διακομιστές) και OBFUSCés (παράκαμψη ορισμένων χωρών) και P2P (λήψη) και P2P (λήψη).

Με έδρα τον Παναμά, το NORDVPN απολαμβάνει ιδιαίτερα πλεονεκτική νομοθεσία για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πελατών του. Η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε για τρίτη φορά την πολιτική δημοσιογραφίας δεδομένων από την ανεξάρτητη εταιρεία Deloitte. Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας (Kill Swtich, Split Tunneling, Dark Web Monitor κ.λπ.), ο προμηθευτής έχει αναπτύξει το δικό του πρωτόκολλο Nordlynx VPN με βάση το WireGuard. Αυτό συνήθως προσφέρει καλύτερη απόδοση και αυξημένη ασφάλεια.

Χρησιμοποιήστε το NORDVPN δωρεάν

Το NORDVPN δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση, αλλά μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών μέσω της εγγύησης “ικανοποιημένης ή επιστροφής επιστροφής”. Διατίθεται με όλα τα πακέτα της, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία χωρίς περιορισμό σε 6 συσκευές. Απλώς επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τέλος του πρώτου μήνα για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

3. ExpressVPN

 • Διακομιστές αποθήκευσης 3000
 • Γλώσσα 94 καλυμμένες χώρες
 • LAN 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δοκιμή χωρίς διάθεση 30 ημέρες
 • Περιγραφή Δεν υπάρχει αρχείο καταγραφής δεδομένων

Το ExpressVPN προσφέρει ένα επίπεδο πρώτης υπηρεσίας. Δύσκολο να το ληφθεί σε αθέτηση, τόσο σχετικά με την πολιτική απορρήτου όσο και το θέμα της απόδοσης και της ασφάλειας των διακομιστών της, την ποιότητα των εφαρμογών της ή την κάλυψη πολλαπλών μορφών της. Η ικανότητά του να ξεκλειδώνει τοποθεσίες συνεχούς ροής στο εξωτερικό, όπως το Netflix και το Amazon Prime Video, το καθιστούν έναν ιδανικό σύντροφο ταξιδιού, ειδικά επειδή εμφανίζει εντυπωσιακές ταχύτητες σύνδεσης και ελάχιστες καθυστέρηση, ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο διακομιστή. Μόνο σκιά στο διοικητικό συμβούλιο: υψηλές τιμές που θα μπορούσαν να ωθήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου να στραφούν σε πιο οικονομικές και ισοδύναμες ποιοτικές προσφορές, όπως το CyberGhost ή το NordVPN.

Πλεονεκτήματα expressVPN

 • Πολύ υψηλές και γραμμικές ταχύτητες σύνδεσης
 • Τεράστια γεωγραφική κάλυψη
 • Ξεκλειδώστε τους καταλόγους ξένων streaming, όπως το Netflix US και το Amazon Prime Video
 • Προσεκτική διεπαφή προσβάσιμη σε όλους

ExpressVPN Μειονεκτήματα

 • Υψηλότερη τιμή από άλλες ισοδύναμες λύσεις VPN

Αληθινή τεχνική και ηθική αναφορά της αγοράς VPN, το ExpressVPN ελέγχει όλα τα πλαίσια. Η υποδομή των 3000 διακομιστών μπορεί να φαίνεται μέτρια σε σύγκριση με εκείνη των δύο κύριων ανταγωνιστών της (Cyberghost και NordVPN), αλλά παραμένει ένα από τα πιο σταθερά, γρήγορα και αξιόπιστα VPNs στην αγορά. Διακρίνεται ιδίως από τους εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές που λειτουργούν μόνο στη μνήμη RAM (RAM), δηλαδή σε μια πτητική μνήμη στην οποία όλα τα δεδομένα διαγράφονται με κάθε επανεκκίνηση. Όπως το NORDVPN, το ExpressVPN έχει αναπτύξει το δικό του πρωτόκολλο VPN “Lightway” που αναγνωρίζεται για την ελαφρότητα και τις επιδόσεις του.

Το ExpressVPN προσφέρει ως μπόνους, ιδιαίτερα εκτεταμένη κάλυψη με 94 χώρες σε όλο τον κόσμο και τουλάχιστον 5 θέσεις μόνο για τη Γαλλία: Αλσατία, Μασσαλία, Παρίσι 1 και 2 και Στρασβούργο. Για πολλά χρόνια, το ExpressSVPN ήταν ένας από τους πρωταθλητές για να ξεκλειδώσετε τις υπηρεσίες τηλεόρασης και SVOD, είτε στη Γαλλία είτε στο εξωτερικό. Μια σίγουρη αξία για τους Γάλλους που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες συνεχούς ροής αποκλειστικά στη Γαλλία, όπως το Netflix, το Disney+, το Prime Video, το Canal+.

Στην άκρη της τεχνολογίας, το VPN διαθέτει προστατευτικά χαρακτηριστικά όπως το Kill Switch the Split Tunneling ή διαρροές DNS. Αρχικά από τις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το ExpressVPN εφαρμόζει μια πολιτική “μηδενικού καταγραφής”, η οποία δεν ήταν ποτέ προεπιλεγμένη από τη δημιουργία της υπηρεσίας.

Χρησιμοποιήστε το ExpressVPN δωρεάν

Πάντα λίγο πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του, το ExpressVPN προσφέρει ωστόσο τη δυνατότητα να δοκιμάσει την υπηρεσία του για δωρεάν περίοδο 30 ημερών μέσω της εγγύησης “ικανοποιημένης ή επιστροφής”. Διατίθεται για κάθε συνδρομή, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το VPN σε 5 συσκευές ταυτόχρονα. Μια άλλη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 7 ημερών προσφέρεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πρώτης λήψης της εφαρμογής στο smartphone (Android και iOS).

Δωρεάν VPN για τη Γαλλία: 3 επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη το 2023

Αντιμέτωποι με ολοένα και πιο παρόντες απειλές στο Διαδίκτυο, οι χρήστες του Διαδικτύου χρησιμοποιούν λογισμικό VPN. Είτε να προστατεύσει τα δεδομένα τους στο διαδίκτυο, να εγγυηθούν την ανωνυμία τους, να απαγορεύσουν το κακόβουλο λογισμικό και τις πρόωρες διαφημίσεις ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε γεωγραφικό περιεχόμενο, τα VPNs έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία.

Αυτές οι λύσεις στον κυβερνοχώρο είναι πολυάριθμες, μπορούν να καλύψουν πολλές χώρες και να δώσουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες. Επίσης, οι προσφορές και οι τιμές τους είναι πολύ ποικίλες, που κυμαίνονται από δωρεάν υπηρεσίες έως ακριβές συνδρομές. Πώς να βρείτε το δρόμο σας και να βρείτε δωρεάν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ?

Για να επιλέξουμε τον πιο φωτισμένο τρόπο, έχουμε κάνει μια επισκόπηση των καλύτερων προσφορών το 2023. Αυτό το άρθρο σας προσφέρει αρκετές λύσεις στην αναζήτηση για δωρεάν VPN για τη Γαλλία:

 • Οι πρώτες επιλογές είναι πραγματικά δωρεάν VPN που δεν απαιτούν μεθόδους πληρωμής
 • Η δεύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα από τα δύο καλύτερα VPNs για τη Γαλλία, οι οποίες, χάρη στην περίοδο αποπληρωμής τους, επιτρέπουν δωρεάν χρήση ενώ εκμεταλλεύονται απεριόριστα πλεονεκτήματα

Επιλογή 3 καλύτερων δωρεάν VPN στη Γαλλία

Ένα δωρεάν VPN για τη Γαλλία προσφέρει πολλά περιουσιακά στοιχεία στο διαδίκτυο. Είτε είστε περιστασιακός ή συνηθισμένος χρήστης, ένα τέτοιο εργαλείο θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε γαλλικό περιεχόμενο από μια ξένη χώρα ή να περιηγηθείτε στην εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια στη Γαλλία. Και αυτό είναι μόνο μια μικρή επισκόπηση της χρήσης των VPNs. Τώρα, κάντε δρόμο για την κατάταξή μας από τους πιο αποτελεσματικούς ελεύθερους παρόχους στη Γαλλία.

Atlas VPN: VPN 100% δωρεάν αγαπημένοι χρήστες

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κατάταξη των καλύτερων δωρεάν VPN για τη Γαλλία με το Atlas VPN. Αυτός ο προμηθευτής που ιδρύθηκε το 2019 προσφέρει μια ιδανική δωρεάν έκδοση για τους γαλλικούς χρήστες του Διαδικτύου που δεν θέλουν να ξοδέψουν μια δεκάρα στην υπηρεσία VPN τους. Εκτός αυτού, είναι επίσης διαθέσιμος ένας πληρωμένος (και πληρέστερος) τύπος. Αλλά μην εμπιστεύεστε τη νεαρή ηλικία αυτού του VPN, επειδή καταγράφει ήδη περισσότερα από 6 εκατομμύρια χρήστες. Εκτιμάται για την εμπιστευτικότητα της, τη διαφάνεια του και την ευκολία χειρισμού της εφαρμογής της.

Atlas-meilleur-v-gratuit

Η δωρεάν έκδοση του Atlas VPN δίνει πρόσβαση σε τρεις τοποθεσίες: Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σίγουρα, το Atlas VPN δεν καλύπτει τη γαλλική επικράτεια, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Επομένως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αμερικανικό ή ολλανδικό περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζετε ότι θα περιορίζεστε σε 5 GB το μήνα. Εάν πηγαίνετε στο Διαδίκτυο περιστασιακά και ψάχνετε για μια λύση για να περιηγηθείτε με εμπιστευτικότητα, ο Atlas είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο δωρεάν VPN στη Γαλλία για τη χρήση σας.

Για να υπερβείτε την κλασική προστασία VPN και να διατηρήσετε το απόρρητό σας, το Atlas VPN προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη συσκευή με τις πρόσθετες λειτουργίες της. Μπορούμε για παράδειγμα να αναφέρουμε το φίλτρο κατά της διαδρομής, τον διαφημιστή του ή τη λειτουργία Multihop του+. Για να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε την πλήρη γνώμη μας για το Atlas VPN.

Τα ιδιωτικά σας δεδομένα δεν πρέπει να βλέπουν από άλλους χρήστες του Διαδικτύου και ακόμη λιγότερο από δυνητικά κακόβουλα άτομα ή λογισμικό. Για να γίνει αυτό, το Atlas VPN εξασφαλίζει την προστασία σας στο σπίτι, αλλά και σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο οι διαφημιζόμενοι και άλλες πρόωρες διαφημίσεις δεν θα μπορούν πλέον να σας εντοπίζουν στο διαδίκτυο. Για να συνεχίσετε και να διατηρήσετε τον έλεγχο της ιδιωτικής σας ζωής, αυτό το δωρεάν VPN για τη Γαλλία σας προσφέρει διάφορες προσφορές σε διάφορες τιμές.

Εκτός από την δωρεάν έκδοση που είναι χωρίς δέσμευση και χρησιμοποιήσιμη για τη ζωή, το Atlas VPN είναι προσβάσιμο από € 1,45 το μήνα για την προσφορά του δύο χρόνια ή € 2,90 με την ετήσια προσφορά. Οι τιμές του είναι εξαιρετικά ελκυστικές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Αυτό είναι ακόμη πιο αληθινό γνωρίζοντας ότι ένας λογαριασμός περιλαμβάνει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό μπορεί λοιπόν να αξίζει να πάτε σε μια συνδρομή premium εάν η ελεύθερη επιλογή δεν είναι πλέον αρκετή για εσάς.

Proton VPN: Ο ελεύθερος και απεριόριστος ελβετικός πάροχος

Η δεύτερη εναλλακτική λύση αυτής της σύγκρισης των καλύτερων δωρεάν VPN στη Γαλλία είναι το Proton VPN. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών της Ελβετίας έκανε γρήγορα ένα όνομα στη σκηνή του κυβερνοχώρου. Από τις αρχές του το 2014, στοιχηματίζεται πάντα στη διαφάνεια, προσφέροντας στους χρήστες της μια προηγμένη ασφάλεια και μια επιτυχημένη εφαρμογή.

Φραγκοστάφυλλο

Η δωρεάν έκδοση VPN καλύπτει 3 χώρες, δηλαδή την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Κάτω Χώρες. Δυστυχώς, η Γαλλία δεν είναι μέρος αυτής της λίστας, αλλά μπορείτε ακόμα να περιηγηθείτε στον ανώνυμο και με ασφάλεια στο γαλλικό έδαφος, αφού το Proton VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας και τα στοιχεία τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα από τη συσκευή σας. Σημειώστε ότι δεν κάνει καμία διαφορά με τους χρήστες που έχουν πληρώσει άλλους προστατεύοντάς τους εξίσου σοβαρά χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση AES-256. Από την άλλη πλευρά, η πρόσβαση σε γεωγραφικά περιεχόμενα πλατφόρμες συνεχούς ροής και τηλεοπτικών προγραμμάτων είναι πιθανό να διακυβευτεί με μόνο 3 διαθέσιμα εδάφη.

Το πλεονέκτημα είναι ότι το Proton VPN Free δεν καλύπτει την κατανάλωση μηνιαίων δεδομένων Διαδικτύου. Είναι αρκετά σπάνιο για ένα δωρεάν VPN για τη Γαλλία, γι ‘αυτό θέλαμε να το αναφέρουμε. Εάν δεν θα περιορίζεστε όσον αφορά τη διάρκεια των συνεδριών πλοήγησής σας, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την ποιότητα της πλοήγησης. Πράγματι, οι ταχύτητες των ελεύθερων διακομιστών του Proton VPN αφήνουν κάτι να είναι επιθυμητό. Επομένως, η σύνδεση είναι αργή και μερικές φορές διασκορπισμένη, ειδικά κατά τη διάρκεια της εισροής κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για παράδειγμα. Εάν σκοπεύετε να έχετε ροή υγρών, χάσατε.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή του είναι λίγο πιο δύσκολο να πάρει το χέρι από εκείνη του Atlas VPN, αλλά οι καθαριστές θα εκτιμήσουν τη διεπαφή του ακόμα περισσότερο με τις εκτεταμένες παραμέτρους του.

Windscriber: Δωρεάν διακομιστές στη Γαλλία

Η τελευταία πιθανότητα που είναι διαθέσιμη σε εσάς αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για τη Γαλλία είναι το Windscribe VPN. Πώς λειτουργεί το Windscribe ? Όπως όλα τα VPN, προστατεύει τα δεδομένα και την ανωνυμία σας με κρυπτογράφηση των ψηφιακών σας πληροφοριών και τροποποιώντας τη διεύθυνση IP σας. Αλλά το Windscribe δεν σταματά εκεί.

Διακομιστές Windscricer Γαλλία

Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι διαθέτει διακομιστές στη Γαλλία, η οποία αντιπροσωπεύει εγγύηση της κατάλληλης λειτουργίας και αποδοτικότητας. Εκτός από τη Γαλλία, η δωρεάν έκδοση του Windscriber σας δίνει πρόσβαση σε 10 άλλες τοποθεσίες: τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία, την Ελβετία, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Οι Windscribs σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε όλη τη διακριτική ευχέρεια και να έχετε πρόσβαση σε κανονικά αποκλεισμό περιεχομένου. Πράγματι, οι κυβερνήσεις απαγορεύουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή ιστότοπους σύμφωνα με την τοποθεσία σας. Με αυτό το VPN, αυτά τα περιεχόμενα είναι διαθέσιμα σε εσάς, ενώ πάντα σας προστατεύουν από εταιρείες που μπορεί να θέλουν να εντοπίσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για να τα χρησιμοποιήσουν για εμπορικούς σκοπούς.

Για εσάς οι πλατφόρμες SVOD των ΗΠΑ, του Καναδά, των ξένων τηλεοπτικών προγραμμάτων και των γαλλικών καναλιών στο εξωτερικό, καθώς και η λήψη των torrents με 100% ανώνυμο τρόπο. Καθώς ο προμηθευτής καλύπτει τη διεύθυνση IP σας, αυτές οι πλοίων είναι ιδιωτικές και απεριόριστες. Ωστόσο, προτού χαίρεσαι πολύ γρήγορα, ας ορίσουμε ότι, σε αντίθεση με το Proton VPN, το Windscribe επιβάλλει ένα όριο εύρους ζώνης. Τα συνολικά δεδομένα που μεταφέρονται ανέρχονται σε 2 GB το μήνα (για εγγραφή χωρίς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και μπορούν να φθάσουν μέχρι και 10 GB (εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση Windscribe, προσφέροντας μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, αλλά περιορισμό σε καλυμμένες χώρες. Για τα υπόλοιπα, οι προσφορές κυμαίνονται από € 5,50 το μήνα (ετήσια συνδρομή) έως € 8,60 το μήνα (μηνιαία συνδρομή). Με αυτούς τους τύπους, είστε εγγυημένοι να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες του.

Αυτό το VPN σας προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες υπηρεσίες με ένα σχέδιο που μπορεί να είναι δωρεάν ή σε τιμές που προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας σύμφωνα με τις συνδρομές (περίοδος δέσμευσης). Ωστόσο, ο Windscribre δεν είναι η μόνη επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε για δωρεάν VPN για τη Γαλλία.

ExpressVPN: ένα ασφάλιστρο και δωρεάν VPN 30 ημέρες

Το λογισμικό ExpressVPN αντιπροσωπεύει επίσης μια μη αμελητέα λύση για την ψηφιακή σας ηρεμία, γι ‘αυτό είναι η δεύτερη επιλογή που σας προσκαλούμε να εξετάσετε αν ψάχνετε για δωρεάν VPN στη Γαλλία. Εκτός από την προσφορά μιας πολύ πιο ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής υπηρεσίας από όλα τα άλλα VPNs (δωρεάν ή πληρωμένα) έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: η εγγύηση της ικανοποιημένη ή επιστροφή χρημάτων για περίοδο 30 ημερών.

Το ExpressVPN είναι ένα σοβαρό VPN. Όπως το Atlas VPN, προχωράει στην κρυπτογράφηση των δεδομένων σας έτσι ώστε να το προστατεύει από τους πιθανούς πειρατές, καθώς και την κάλυψη της διεύθυνσης IP σας για εγγυημένη ανωνυμία. Με περισσότερους από 3000 διακομιστές, το ExpressVPN είναι βέβαιο: καλύπτει περισσότερες από 90 χώρες για να σας ακολουθήσουν όπου κι αν το χρειάζεστε. Προφανώς, αυτό που θα μας ενδιαφέρει εδώ είναι οι 3 τοποθεσίες διακομιστών της στη Γαλλία, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μια γαλλική IP με ένα κλικ.

ExpressVPN-gratuit-france

Μπορείτε να συνδεθείτε έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα και πάντα να προστατεύεστε, πράγμα που σας επιτρέπει να καλύψετε όλες τις ψηφιακές σας συσκευές. Τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN δεν σταματούν εδώ: Αυτό το VPN σας δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου πολυμέσων (μουσική και βίντεο) που μπλοκάρει στη γεωγραφική σας περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας που ήταν προηγουμένως απρόσιτο για εσάς.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να απολαύσετε άλλους καταλόγους πλατφορμών SVOD, αλλά και ξένα κανάλια ή γαλλικά κανάλια στο εξωτερικό. Αυτή η εκτροπή των γεωγραφικών μπλοκαρίσματος σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε τα torrents παραμένοντας εντελώς ανώνυμη και προστατευμένη. Όταν γνωρίζετε ότι ο Hadopi στη Γαλλία επιτίθεται torrents, αυτό το VPN θα κρύψει την IP σας για να σας κάνει εντελώς ανώνυμο.

Επιπλέον, η συνδρομή ExpressVPN σας παρέχει εφαρμογές, πολύ εύκολο στη διαχείριση, για να είστε ενεργοί σε όλες τις συσκευές που έχετε, ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους σύστημα ή τη διαμόρφωση. Η ηλεκτρονική προστασία είναι από τα πιο ισχυρά στην τρέχουσα αγορά VPN και το λογισμικό ενισχύεται λόγω των διακομιστών VPN με εξαιρετικά γρήγορο εύρος ζώνης στη διάθεσή του.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ExpressVPN δεν είναι δωρεάν VPN για τη Γαλλία. Ωστόσο, η εγγύηση της ικανοποιημένη ή επιστροφή χρημάτων διαρκεί 30 ημέρες σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε “δωρεάν” καθ ‘όλη αυτή την περίοδο. Έτσι θα έχετε το καλύτερο δωρεάν VPN για τη Γαλλία που δεν έχει όρια … εκτός από τη διάρκεια της.

Αυτή η λύση φαίνεται να είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για τα ελεύθερα VPNs πάντα πολύ περιορισμένη, αλλά και για την ακριβή πτυχή της ποιότητας VPNs. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πλήρως πρόσβαση δωρεάν σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η ExpressVPN για περίοδο 30 ημερών. Αυτή η επιλογή είναι η τέλεια λύση για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα και την ποιότητα ενός πληρωμένου VPN, δωρεάν.

Αυτή η προσφορά έχει νόημα όταν γνωρίζετε ότι τα δωρεάν VPN έχουν αδυναμίες που τους κάνουν πολύ λιγότερο ελκυστικά. Περιλαμβάνουν ακόμη και για τις χειρότερες ορισμένες επικίνδυνες πτυχές εάν δεν είναι αρκετά ασφαλείς: όπως η κατασκοπεία ή η πώληση των πληροφοριών σας.

Cyberghost: Το άλλο εξαιρετικό δωρεάν VPN στη Γαλλία για 45 ημέρες

Πριν ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο, θέλαμε να σας δώσουμε μια τελευταία συμβουλή για να επωφεληθείτε από μια άλλη υπηρεσία Premium VPN χωρίς κόστος. Η διαδικασία είναι παρόμοια από αυτή του ExpressVPN, δηλαδή ότι θα πρέπει πρώτα να περάσετε από το πλαίσιο συνδρομής και αγοράς. Συνιστούμε να επιλέξετε το ετήσιο ή δύο ετήσιο πακέτο για να επωφεληθείτε από 45 δωρεάν ημέρες (η μηνιαία προσφορά δίνει μόνο πρόσβαση σε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών). Στη συνέχεια, η απόκτηση επιστροφής πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος από την Βοήθεια Πελατών. Οι ομάδες μπορούν να είναι προσβάσιμες ημέρα και νύχτα, από ένα σύστημα άμεσων μηνυμάτων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να επιστρέψετε είναι να σεβαστείτε την περίοδο των 45 ημερών. Εκτός από αυτό το χρονικό περιορισμό και το γεγονός ότι πρέπει να προωθήσετε τα χρήματα, η δωρεάν δοκιμή cyberghost είναι ιδανικό για να επωφεληθεί από ένα υψηλής ποιότητας VPN για τη Γαλλία για περιορισμένη περίοδο. Σε περίπτωση που είστε πεπεισμένοι από την υπηρεσία, ας προσδιορίσουμε ότι μπορείτε προφανώς να συνεχίσετε τη συνδρομή σας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 45 ημερών, το CyberGhost θα σας παρέχει βέλτιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο, κρυπτογραφώντας τα δεδομένα σας και κρύβοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP. Επιπλέον, ο προμηθευτής έχει περισσότερους από 9.000 διακομιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 850 στη Γαλλία. Τα τελευταία διανέμονται σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες: Παρίσι, Μασσαλία και Στρασβούργο. Επομένως, μπορείτε να προσομοιώσετε μια παρουσία στη Γαλλία με το να είστε στο εξωτερικό ή να συνδεθείτε με αυτήν από τη γαλλική επικράτεια για να πετάξετε ανώνυμα. Και καθώς ένας λογαριασμός επιτρέπει έως και 7 συνδέσεις παράλληλα, αυτές οι διαδικτυακές προστατευτικές παραμέτρους και η παράκαμψη των γεωγραφικών μπλοκ θα ισχύει για όλες τις συσκευές σας.

Γροθιά cyberghost-vpn-gratuit

Φυσικά, το cyberghost είναι ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο VPN, που υπάρχει στον τομέα του κυβερνοχώρου από το 2011. Ως απόδειξη της διαφάνειας του, είχε ελεγχθεί το εργαλείο του από τον Deloitte. Το Υπουργικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε την πολιτική του για το μη-log. Επομένως, οι χρήστες είναι βέβαιοι ότι δεν συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές δραστηριότητές τους από το VPN.

Και με το απεριόριστο εύρος ζώνης και ευρυζωνική σύνδεση, μπορείτε πραγματικά να το απολαύσετε χωρίς περιορισμό. Σημειώστε ότι το cyberghost καλύπτει 91 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι επομένως ένα πολύ καλό VPN για τη Γαλλία, αλλά όχι αυτό. Επιπλέον, παρέχει εξειδικευμένους διακομιστές για ροή, λήψη σε P2P και Gaming (αποκλειστικά στα Windows).

Για να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό VPN για τη Γαλλία δωρεάν για 45 ημέρες, μεταβείτε στην ιστοσελίδα της:

ΔΩΡΕΑΝ VPNS: Τι όρια ?

Το δωρεάν λογισμικό VPN μπορεί να φανεί ελκυστικό για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ότι πολλά αρνητικά σημεία πρόκειται να αυξηθούν. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον της προσφοράς 30 ημερών “ικανοποιημένης ή επιστροφής” που προωθούμε στο ExpressVPN ως δωρεάν VPN για τη Γαλλία.

Δυσλειτουργικές υπηρεσίες

Πρώτον, η πρόσβαση σε ξένους καταλόγους πλατφορμών SVOD δεν είναι δυνατή με δωρεάν VPNs. Ωστόσο, αυτό είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των VPNs, αλλά αποδεικνύεται ότι το ελεύθερο λογισμικό εντοπίζεται απευθείας από πλατφόρμες SVOD και επομένως δεν επιτρέπει να ξεκλειδώσετε ξένους καταλόγους.

Το ίδιο πρόβλημα προκύπτει για λήψεις P2P: απαιτούν υπερβολικό εύρος ζώνης και τα δωρεάν VPN δεν σας αφήνουν να κάνετε P2P με την υπηρεσία τους.

Αξιοθρήνητη βοήθεια πελατών

Πολύ λίγα δωρεάν VPNs (για να μην πω σχεδόν κανένα) προσφέρουν μια ηλεκτρονική γάτα. Η ανταπόκριση της υποστήριξης πελατών για δωρεάν VPN είναι επομένως πολύ κακή. Εάν συμβεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα (το οποίο είναι πιθανό να συμβαίνει με ένα δωρεάν VPN), θα πρέπει να περιμένετε ώρες ή ακόμα και ημέρες, για μια λύση σε εσάς.

Πράγματι, θα έχετε μόνο μια Συχνότητα Συχνών Ερωτήσεων ή ένα email επικοινωνίας ως τη μόνη προσφυγή. Τα αμειβόμενα VPN προσφέρουν γάτες και μια τεχνική ομάδα προσβάσιμη 24/7, η οποία αποφεύγει την αναστάτωση. Με το ExpressVPN, το οποίο κατά την άποψή μας, το καλύτερο δωρεάν VPN για τη Γαλλία, θα έχετε μια ηλεκτρονική γάτα που μπορεί να φτάσει στις 24/7/365 που ανταποκρίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μεταφορά δεδομένων

Μειωμένη μεταφορά δεδομένων

Ο αριθμός των δεδομένων που μπορείτε να μεταφέρετε με δωρεάν VPN είναι πάντα (ή σχεδόν) περιορισμένος. Γενικά θα βρεθείτε με χωρητικότητα μεταφοράς περίπου 10 GB το μήνα δωρεάν ή χειρότερα, 0,5 GB το μήνα για το λιγότερο καλό. Αυτός ο αριθμός δεδομένων είναι απεριόριστος μεταξύ των πληρωμένων VPN, το οποίο σας επιτρέπει να μην περιορίζεστε ποτέ στις μεταφορές σας.

Κακές ταχύτητες θεραπείας

Όπως είπαμε παραπάνω, μία από τις κύριες υπηρεσίες VPN είναι η πρόσβαση σε διάφορους καταλόγους πλατφόρμας SVOD, HD streaming ή downloads torrent. Ωστόσο, εάν επιλέξετε δωρεάν λογισμικό VPN, η ταχύτητα επεξεργασίας θα είναι τόσο κακή που πιθανότατα δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις υπηρεσίες.

Το εύρος ζώνης των ελεύθερων VPN δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες τέτοιων υπηρεσιών, όσο σημαντικές για την επιλογή ενός VPN. Στο ίδιο πνεύμα, ο αριθμός των διακομιστών των ελεύθερων VPN (κατά μέσο όρο μεταξύ 5 και 30) είναι πολύ μικρότερος σε σύγκριση με ένα Premium VPN (το οποίο μπορεί να έχει μέχρι περισσότερο από 9000): η διαφορά στην αποτελεσματικότητα και την κάλυψη είναι επομένως σημαντική.

Συμπέρασμα: Τι λύση VPN για τη Γαλλία ?

Αν ψάχνετε για δωρεάν VPN για τη Γαλλία, είναι διαθέσιμες δύο επιλογές σε εσάς.

1) Το πρώτο είναι να επιλέξετε ένα δωρεάν “πραγματικά” VPN όπως το Atlas VPN, το οποίο παρουσιάσαμε στην αρχή αυτού του άρθρου. Ωστόσο, τα όριά του είναι πολύ γρήγορα αισθητά. Εάν η χρήση σας είναι καθημερινά, μπορεί να μην είναι δωρεάν VPN για τη Γαλλία που χρειάζεστε.

2) Η άλλη επιλογή, πολύ πιο ενδιαφέρουσα κατά τη γνώμη μας, είναι να επιλέξουμε ένα Premium VPN όπως το ExpressVPN (ή το CyberGhost VPN), το οποίο δεν έχει όριο (εύρος ζώνης, πολλές καλυμμένες χώρες, διακομιστές, εξαιρετική υποστήριξη πελατών) και που έχει 30 -Εγγύηση επιστροφής ημέρας. Είναι χάρη στον τελευταίο, μπορείτε να έχετε το καλύτερο δωρεάν VPN στη Γαλλία για περίοδο 30 ημερών. Έτσι, θα επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της καλύτερης πληρωμής VPN, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα.

Για να ανακαλύψετε την προσφορά του, είναι εδώ:

Συχνές ερωτήσεις

Παρόλο που έχουμε ήδη καταφέρει να ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο, θα αφιερώσουμε χρόνο για να απαντήσουμε σε μερικές ερωτήσεις που επανέρχονται στο θέμα που αντιμετωπίζεται εδώ.

Ποιο είναι το ταχύτερο δωρεάν VPN στη Γαλλία ?

Πριν απαντήσουμε στην ερώτηση, είναι καλό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πραγματικά δωρεάν VPN που είναι γρήγορο, είτε στη Γαλλία είτε αλλού. Υπάρχουν απλώς υπηρεσίες που είναι λίγο λιγότερο αργές από άλλες.

Και αυτός που παίρνει το καλύτερο από αυτό το επίπεδο σύμφωνα με τις δοκιμές μας είναι Atlas VPN. Προσφέρει μάλλον ταχύτητα

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γαλλία ?

Η χρήση ενός VPN (δωρεάν ή πληρωμένου) στη Γαλλία θα σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Μια τέτοια υπηρεσία θα σας δώσει τη δυνατότητα βελτίωσης της διαδικτυακής σας ασφάλεια.