Αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου φορτίου – Vae – Unique®, ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου | Φτηνός

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου

Contents

Τα παιδιά, οι αγώνες, ο εξοπλισμός εργασίας: Η μετακίνηση αυτών των διαφορετικών χρεώσεων θα είναι μόνο μια διατύπωση και δεν θα είστε καν κουρασμένοι χάρη στο φορτίο ηλεκτρικού ποδηλάτου σας !

Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου

Ταχύτερα από ένα παραδοσιακό ποδήλατο ικανό να μεταφέρει βαριά φορτία: τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου φορτίου είναι πολλά ! Είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα αυτοκίνητα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε εύκολα στην πόλη.

Τα παιδιά, οι αγώνες, ο εξοπλισμός εργασίας: Η μετακίνηση αυτών των διαφορετικών χρεώσεων θα είναι μόνο μια διατύπωση και δεν θα είστε καν κουρασμένοι χάρη στο φορτίο ηλεκτρικού ποδηλάτου σας !

Θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε πλήρως από τις οικογενειακές σας περιπάτους, να φέρετε τους απογόνους σας στο σχολείο χωρίς να υποβληθείτε σε κυκλοφοριακές συμφόρησης της πόλης ή ακόμα και εύκολα να μετακινηθείτε στο πλαίσιο της εργασίας σας. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα, το όχημά σας θα είναι οικολογική, ρυπογόνο χωρίς κοινό μέτρο με το αυτοκίνητό σας. Η μοναδική μας εταιρεία, ένας πραγματικός ειδικός στον τομέα, σας παρέχει αξιόπιστα, γρήγορα και ποιοτικά μοντέλα.

Ανακαλύψτε τα ποδήλατα Cargos:

Equo Cargo Power 4.1

Equo Cargo Power 7.1

Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου

Ηλεκτρική τιμή ποδηλάτου φορτίου: Τι να περιμένετε ?

Η αγορά ενός φτηνού ηλεκτρικού ποδηλάτου εξακολουθεί να απαιτεί ελάχιστο προϋπολογισμό περίπου 2000 ευρώ. Εάν, ως contrario, θέλετε να επενδύσετε σε ένα πολύ υψηλό ποδήλατο φορτίου Vae, μετράτε έναν προϋπολογισμό περίπου 5000 ευρώ.

Αυτά τα ποσά είναι σημαντικά και μπορούν πρώτα να τρομάξουν, ειδικά επειδή το κόστος συντήρησης πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την ανάπτυξη του προϋπολογισμού σας. Ωστόσο, πολλές συσκευές βοήθειας τοποθετούνται και θα διευκολύνουν την αγορά σας.

Επιχορήγηση από τον δήμο σας

Πολλοί δήμοι και μητροπόλεις πληρώνουν ένα μπόνους με την ευκαιρία της απόκτησης ενός VAE. Για να μάθετε αν αυτό συμβαίνει με τη δική σας, ρωτήστε μέσω του ιστότοπού τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποτελέσετε ένα αρχείο, των οποίων τα έγγραφα που πρέπει να παρέχονται διαφέρουν ανάλογα με τις πόλεις. Και εδώ, το μοναδικό μπορεί να σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας.

Ένα οικολογικό μπόνους για το ποδήλατο φορτίου VAE

Εάν ζείτε σε ZFE (ζώνη χαμηλής εκτίμησης) και έχετε λάβει την προηγούμενη βοήθεια, η αγορά ενός ποδηλάτου φορτίου VAE, που κατασκευάστηκε μεταξύ 26 Ιουλίου 2021 και 31 Δεκεμβρίου 2022, ανησυχεί τώρα για το οικολογικό μπόνους. Θα μπορείτε να λάβετε μείωση έως και 40 % της τιμής αγοράς, μέχρι όριο 1000 ευρώ. Μπορεί να συσσωρευτεί με το ασφάλιστρο μετατροπής.

Το μπόνους μετατροπής

Από τον Ιούλιο του 2021, είναι δυνατόν να επωφεληθεί από το ασφάλιστρο μετατροπής για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου. Η ιδέα: Ξεχωριστά από το αυτοκίνητό σας ή το φορτηγό σας (καταχωρήθηκε πριν από το 2006 ή το 2011, ανάλογα με το αν λειτουργεί με βενζίνη ή ντίζελ). Αυτό το ασφάλιστρο μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και το 40 % της τιμής του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας. Ωστόσο, δεν μπορεί να ξεπεραστεί ένα ανώτατο όριο 1500 ευρώ.

Αυτό το μοναδικό σας προσφέρει ?

Με σκοπό τη διευκόλυνση για όλη την απόκτηση ποδηλάτου φορτίου VAE, το μοναδικό σας αφήνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή σε 10 φορές χωρίς έξοδα. Η μακρά ενοικίαση, διαρκεί 36 μήνες, είναι μια άλλη πιθανή επιλογή.

Τα μοντέλα ναυαρχίδων σε μοναδικά: το Equo Cargo Power 7.1 και το Equo Cargo Power 4.1 ευρώ είναι αυτόνομα μέχρι σχεδόν 200 χιλιόμετρα, ικανές να υποστηρίζουν μέγιστο βάρος 60 κιλά εκτός από το βάρος του πιλότου, έχουν ισχυρό κινητήρα, ισχυρά ελαστικά και αποτελεσματικά φρένα σε περίπτωση άμεσου κινδύνου. Για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ασφάλειά σας, το μοναδικό σας παρέχει κράνη και προστασία βροχής. Διάφορα αξεσουάρ είναι επίσης διαθέσιμα για την εξατομίκευση του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας.

Μοναδική είναι μια ανθρώπινη επιχείρηση, οι στόχοι της οποίας είναι να σας ικανοποιήσουν και να διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή, μέσω της χρήσης ενός ποδηλάτου φορτίου VAE. Για να το κάνουμε αυτό, παραμένουμε στη διάθεσή σας πριν από οποιαδήποτε απόκτηση για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Θα καθορίσουμε, τότε μαζί το ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου που σας ταιριάζει. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας !

Ηλεκτρικό φορτίο ποδηλάτων

Μια ερώτηση, μια ιδιαίτερη ανάγκη ? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η μοναδική μας ομάδα θα είναι ευτυχής να απαντήσει καλύτερα στο αίτημά σας.

Θέλω να δοκιμάσω ένα ποδήλατο δωρεάν

Θέλω να αγοράσω ένα ποδήλατο

Θέλω να επισκευαστώ ή να διατηρήσω το ποδήλατό μου

Θέλω να έρθω σε επαφή με έναν σύμβουλο κύκλου

θέλω να κάνω
η αναθεώρηση

Κατάστημα ποδηλάτων Chambéry

Chambéry chambery@μοναδικό κατάστημα.Fr
04 79 68 97 36

Έτοιμος να ανεβείτε σε όλα τα περάσματα
Από Τρίτη έως Σάββατο:
10 π.μ. – 12:30 μ.μ., 2 μ.μ. – 7 μ.μ
Έκλεισε την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Ανακαλύψτε το κατάστημα

Κατάστημα ποδηλάτων Chambéry

Lyon Lyon@μοναδικό κατάστημα.Fr
04 78 68 00 38

Η πόλη που πρέπει να απολαύσετε με ποδήλατο
Από Τρίτη έως Σάββατο:
10 π.μ. – 12:30 μ.μ., 2 μ.μ. – 7 μ.μ
Έκλεισε την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Ανακαλύψτε το κατάστημα

Κατάστημα ποδηλάτων Chambéry

Έτοιμος να ανεβείτε σε όλα τα περάσματα

Από Τρίτη έως Σάββατο:
10 π.μ. – 12:30 μ.μ., 2 μ.μ. – 7 μ.μ
Έκλεισε την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Κατάστημα ποδηλάτων Chambéry

Η πόλη που πρέπει να απολαύσετε με ποδήλατο

Από Τρίτη έως Σάββατο:
10 π.μ. – 12:30 μ.μ., 2 μ.μ. – 7 μ.μ
Έκλεισε την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου

ΕΝΑ Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου είναι ένα ποδήλατο με κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρετε φορτία όπως τα ψώνια σας ή τα παιδιά σας (που δεν σημαίνει ότι το παιδί σας είναι χρέωση). Είναι μια πολύ δημοφιλής λύση σε μεγάλες πόλεις όπου ένα αυτοκίνητο είναι ακριβό και δύσκολο να σταθμεύσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το είδος ποδηλάτου είναι πολύ δημοφιλής σε μια πόλη όπως το Άμστερνταμ. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου συνδυάζει το πλεονέκτημα ενός μεγάλου αποθηκευτικού χώρου και την ευκολία χρήσης ενός ηλεκτρικού κινητήρα για να σας δώσει μια πρόσθετη ώθηση όταν μεταφέρετε βαριά φορτία.

Ηλεκτρική μηχανή ποδηλάτου
Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου
Τοποθέτηση μπαταριών
Μοτοσικλέτα
Ολοκληρωμένος κόμβος ταχύτητας
Διαθέσιμο τώρα

Batavus e Lastenrad Dreirad Bosch Pedalier Engine Nabenschaltung

Batavus e Lastenrad Dreirad Bosch Pedalier Engine Nabenschaltung

Δωρεάν μεταφορά

€ 5.699.00 (εξοικονόμηση 7.02%)

Winora F.U.B. 2W Velo Electric Cargo Bosch Pedalier Engine

Winora F.U.σι. 2w e lastenrad bosch mittelmotor
Σε απόθεμα, αποστέλλονται σήμερα
€ 5.299.00 (εξοικονόμηση 5.66%)

Winora F.U.B. 3W Velo Cargo Electric Dreirad Bosch Pedalier Engine

Winora F.U.σι. 3w e lastenrad dreirad bosch mittelmotor
Δωρεάν μεταφορά
5.699.00 € (εξοικονόμηση 5.26%)

Batavus e Lastenrad Bosch Pedalier Engine Nabenschaltung Proud-2

Batavus e Lastenrad Bosch Pedalier Engine Nabenschaltung Proud-2
Δωρεάν μεταφορά
€ 5.649.00 (εξοικονόμηση 4.43%)

Τι είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Εμφανίστηκε το 1877 στην Αγγλία, τα ποδήλατα φορτίου έδειξαν τη σημασία τους στην παράδοση ποδηλασίας και τώρα είναι παρόντα σε όλο τον κόσμο. Οι Κάτω Χώρες συνδέονται ιδιαίτερα με αυτά τα χρήσιμα ποδήλατα, που ονομάζονται “Bakfiets” στα Ολλανδικά, τα οποία κυριολεκτικά σημαίνει “ποδήλατο φορτίου”. Ένα ποδήλατο φορτίου είναι γενικά ένα ποδήλατο που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει φορτία με μεγάλο όγκο ή σημαντικό βάρος. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή επιτρέποντας εύκολα να μεταφέρουν ακόμη βαρύτερα φορτία χάρη στην ηλεκτρική βοήθεια ενός ισχυρού κινητήρα και μιας μπαταρίας. Το σασί τους (πλαίσια) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μεταφέρουν εύκολα σημαντικά βάρη χάρη σε μια σειρά έξυπνων ιδιαιτερότητας:

 • Μικρότεροι τροχοί: Οι τροχοί είναι στην περιοχή των 16 έως 20 ιντσών. Είναι συχνά μικρότερα από αυτά ενός τυποποιημένου ποδηλάτου, γεγονός που καθιστά δυνατή την ταχεία επιτάχυνση. Οι μικρότεροι τροχοί δίνουν επίσης καλή ευελιξία και μειώνουν το βάρος του ποδηλάτου και φορτώστε το όσο το δυνατόν χαμηλότερο και με τρόπο όσο το δυνατόν πιο σταθερό.
 • Ενισχυμένα στελέχη: Τα πλαίσια συχνά ξαπλώνουν και έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από ένα τυποποιημένο ποδήλατο για να ενσωματώσουν πρόσθετο χώρο αποθήκευσης. Ως εκ τούτου, το πλαίσιο ενισχύεται συχνά για να γίνει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος του ποδηλάτου, αλλά όπως συμβαίνει με ηλεκτρική βοήθεια, δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της οδήγησης.
 • Ο προγραμματισμένος χώρος σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μεγάλα δοχεία αποθήκευσης ή άλλες ολοκληρωμένες επιλογές: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα Cargos είναι απίστευτα ευπροσάρμοστα και μπορούν να προσαρμοστούν σε πρακτικά όλα τα καθήκοντα, από τη μεταφορά τούβλων σε ένα δοχείο αποθήκευσης για τη μεταφορά παιδιών σε εξατομικευμένη θέση.
 • Ένας ισχυρότερος κινητήρας: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου είναι γενικά εξοπλισμένο με έναν πιο ισχυρό κινητήρα από ένα τυποποιημένο ηλεκτρικό ποδήλατο, σχεδιασμένο να τραβάει μεγαλύτερα βάρη και με μεγαλύτερη ροπή για εύκολη επιτάχυνση παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά το φορτίο παρά.
 • Μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας: Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από ένα τυποποιημένο ηλεκτρικό ποδήλατο ή ακόμα και δύο μπαταρίες.
 • Όλα είναι ενσωματωμένα: Τα περισσότερα ποδήλατα φορτίου είναι εξοπλισμένα με λάσπες, εμπρός και πίσω φώτα, υποπαράγραφα και ολοκληρωμένη οθόνη, ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια του ταξιδιού σας.

Ποια είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου για ?

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών δραστηριοτήτων και στόχων, γεγονός που εξηγεί τη δημοτικότητά τους:

 • Εμπορικός στόχος: Αυτά τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εξαιρετικά επαγγελματικά οχήματα και μελέτες έχουν δείξει ότι μπορούν συχνά να φτάσουν στον προορισμό τους ταχύτερα από ένα αυτοκίνητο στις περισσότερες πόλεις. Δημοφιλή σε couriers, είναι ιδανικά λόγω της μεγάλης ικανότητάς τους αποθήκευσης και της βοήθειας που προσφέρουν όλη την ημέρα χάρη στον κινητήρα και την μπαταρία υψηλής ικανότητας.
 • Οικογενειακό ποδήλατο: Σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, τα ποδήλατα ηλεκτρικών μεταφορών είναι πολύ δημοφιλή στις οικογένειες, για άλλη μια φορά χάρη στην εκπληκτική λειτουργικότητά τους. Δεδομένου ότι οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν ολοκληρωμένες θέσεις, οι γονείς μπορούν τώρα να μεταφέρουν ολόκληρη την οικογένειά τους σε ένα μόνο ποδήλατο.
 • Τα ταξίδια στο σπίτι: Για άτομα που πρέπει να παίρνουν πολύ εξοπλισμό καθημερινά στη δουλειά, το ποδήλατο φορτίου είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για το αυτοκίνητο. Προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης και σας επιτρέπει να πηγαίνετε εύκολα στη δουλειά χωρίς εφίδρωση.

Ποια είναι η χωρητικότητα φορτίου ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου ?

Όπως και με την πλειοψηφία των ποδηλάτων, το μέγιστο βάρος φόρτισης ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και τη μάρκα ποδηλάτων. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου μπορεί να φέρει άνετα περισσότερο βάρος από οποιοδήποτε άλλο τύπο ποδηλάτου, 150 kg έως 250 kg συνολικού ωφέλιμου φορτίου. Είναι σε θέση να φέρει τόσο σημαντικό βάρος χάρη στο σχεδιασμό και την ενίσχυση του πλαισίου και των εξαρτημάτων. Από την άποψη του συνολικού όγκου μεταφοράς, τα περισσότερα ποδήλατα μεταφοράς είναι εξοπλισμένα με δοχείο αποσκευών ενός όγκου μεταξύ 200 και 300 λίτρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μεταφορά τεράστιων αγαθών. Ακολουθούν ορισμένες καταστάσεις στις οποίες το ποδήλατο πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς πρόβλημα (δείτε τις προδιαγραφές του ηλεκτρικού ποδηλάτου για να ελέγξετε πρώτα εάν δεν είστε σίγουροι):

 • Ένας ποδηλάτης, ένας σκύλος και 30 κιλά φυλών
 • Ένας ποδηλάτης, δύο παιδιά και μερικές αποσκευές
 • Ένας ποδηλάτης και 75 κιλά πακέτων για παράδοση

Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο φορτίου ?

Λόγω της ευρείας ποικιλίας των επιλογών, αυτό είναι το ερώτημα που έρχεται τακτικά όσον αφορά τα ποδήλατα φορτίου. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ποδήλατα, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείτε πού σκοπεύετε να κυλήσετε και ποιος είναι ο σκοπός. Σε γενικές γραμμές, εάν οδηγείτε μόνο σε αστικές περιοχές, χρειάζεστε ένα ποδήλατο τύπου “e-cargo” με λεπτές και ομαλές ελαστικές που προσκολλώνται στην άσφαλτο και προσφέρουν καλύτερη αντίσταση στο κύλινδρο. Αν ψάχνετε να κάνετε λίγο εκτός δρόμου σε μονοπάτια πεζοπορίας και εύκολα κομμάτια, ένα ποδήλατο φορτίου με ευρύτερα ελαστικά και λίγα κιβώτια θα είναι ιδανικά και θα προσφέρει πιο άνετη οδήγηση.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ ηλεκτρικών ποδηλάτων φορτίου και η επιθυμητή χρήση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς:

 • Μοντέλα με ευρύτερο πλαίσιο: Αυτά τα μοντέλα είναι συχνά ιδανικά για τη λήψη αντικειμένων μεγαλύτερου όγκου και μπορούν να προσφέρουν τα πιο βαρύτερα φορτία. Είναι ιδανικά για παραγωγούς και για εμπορική χρήση, ενώ μια οικογένεια μπορεί να έχει δυσκολίες λόγω του μεγάλου μεγέθους και της έλλειψης φορητότητας τους.
 • Μοντέλα με μικρότερο πλαίσιο: Αυτά τα μοντέλα, με αρκετό χώρο για να φιλοξενήσουν ένα παιδί ή ένα πλήρες εργαστήριο, είναι πιο συχνά προσαρμοσμένα σε μια οικογένεια ή έναν εργαζόμενο, αλλά αυτά τα ποδήλατα δεν έχουν την ίδια χωρητικότητα με τα μοντέλα με μακρύτερο σασί. Το πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ πιο φορητοί και ευκολότερο στην αποθήκευση, ενώ το σύντομο μεταξόνιο επιτρέπει μια καλύτερη ληστεία.
 • Απαιτήσεις βάρους: Εάν σχεδιάζετε να μεταφέρετε πολύ βαριά φορτία, θα είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μοντέλο ηλεκτρικού ποδηλάτου που είναι όσο το δυνατόν υψηλότερο. Αυτό είναι το συνολικό βάρος, συμπεριλαμβανομένου του ποδηλάτου και του οδηγού.
 • Θέση και συνολική εμφάνιση της μπαταρίας: Η θέση της μπαταρίας μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με το μοντέλο. Σε μερικά ποδήλατα φορτίου, είναι τοποθετημένο στο πίσω ράφι αποσκευών, το οποίο του επιτρέπει να το εισάγει και να το αφαιρέσει εύκολα για να το φορτώσει. Άλλα ποδήλατα φορτίου έχουν μια μπαταρία τοποθετημένη στον οριζόντιο σωλήνα ή ενσωματωμένο ενσωματωμένο στο πλαίσιο, το οποίο μπορεί να δώσει μια καθαρότερη αισθητική, ενώ άλλα μοντέλα επιλέγουν να το βάλουν σε αποσκευές, γεγονός που δίνει μια εμφάνιση ιδιαίτερα τακτοποιημένη σε γενικές γραμμές.
 • Οι τροχοί: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου χωρίζονται σε δύο κύριες ομάδες σε σχέση με τους τροχούς. Υπάρχουν δύο μοντέλα και τρία μοντέλα. Τα δύο μοντέλα έχουν γενικά ένα μακρύτερο σασί για μεγαλύτερη σταθερότητα, ενώ εκείνα με τρεις τροχούς έχουν μικρότερο σασί, αλλά και περισσότερη σταθερότητα, οι τροχοί είναι γενικά μπροστά. Τα τρία μοντέλα είναι γενικά λίγο πιο ευαίσθητα για να οδηγούν, καθώς πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε την κλίση για να σας βοηθήσουμε με τη σειρά τους, ενώ οι δύο σε δύο τροχούς συμπεριφέρονται πολύ περισσότερο σαν ένα συνηθισμένο ποδήλατο.

Πώς να αποθηκεύσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Η πλειοψηφία των ηλεκτρικών ποδηλάτων φορτίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τους οδηγήσετε με δύσκολες συνθήκες χωρίς φόβο να τους καταστρέψετε. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να βάλετε το ποδήλατό σας μέσα, σε ένα υπόστεγο, ένα γκαράζ, ένα δοχείο ποδηλάτου, κλπ. Πράγματι, ο κινητήρας και η μπαταρία μπορούν να καταστραφούν εάν παραμείνουν έξω για πολύ καιρό σε υγρό ή πολύ κρύο καιρό. Λόγω του κόστους ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, είναι επίσης ασφαλέστερο να το αποθηκεύσετε μέσα και πάντα με λουκέτο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πτήσης. Είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα ποδήλατο φορτίου για πρώτη φορά, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ένα μικρότερο ποδήλατο φορτίου ή ακόμα και μια πτυσσόμενη έκδοση εάν η αποθήκευση είναι ακριβότερη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σαν ένα συνηθισμένο ποδήλατο. Μπορείτε πάντα να πετάξετε κανονικά, αλλά έχετε επίσης την άνεση ενός ηλεκτρικού κινητήρα που σας παρέχει βοήθεια εάν είναι απαραίτητο. Το ποδήλατο φορτίου είναι πιθανώς μεγαλύτερο από ό, τι συνηθίζετε ή έχει τρεις τροχούς εάν είναι τρίκυκλο. Επομένως, ο χειρισμός του θα είναι ελαφρώς διαφορετικός και μπορεί να χρειαστούν μερικοί γύρους για να το συνηθίσετε. Οι μικρότεροι τροχοί επιτρέπουν τη διατήρηση της απόδοσης με τη σειρά τους, ενώ γυρίζουν εύκολα στην επιθυμητή ταχύτητα. Είναι χρήσιμο να δοκιμάσετε το ποδήλατο φορτίου σε ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο για να συνηθίσετε στην ευελιξία του πριν πάρετε το δρόμο ή διασχίζοντας πολύ συχνές αστικές περιοχές.

Πού μπορώ να οδηγήσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ποδήλατο φορτίου όπου επιτρέπεται ένα κανονικό ποδήλατο. Αυτό περιλαμβάνει διαδρομές κύκλου και διαδρομές κύκλου, γεγονός που το καθιστά πιο επωφελές από το αυτοκίνητο ή τις δημόσιες συγκοινωνίες σε αστικές περιοχές. Μπορεί επίσης να κυλήσει στο δρόμο, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν οδηγείτε στην κυκλοφορία για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο. Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, μπορείτε επίσης να οδηγήσετε με ποδήλατο στις λωρίδες που προορίζονται για λεωφορεία, τα οποία σας επιτρέπουν να αποφύγετε την κυκλοφορία και να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας.

Πόσο γρήγορα μπορώ να οδηγήσω στο ηλεκτρικό μου ποδήλατο φορτίου ?

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα υπόκεινται σε περιορισμούς ταχύτητας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ένα καλό μέρος της Ευρώπης. Αυτή η ταχύτητα περιορίζεται σε 25 km/h και τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να επιταχυνθούν μέχρι στιγμής όταν πετάτε. Μόλις υπερβείτε αυτήν την ταχύτητα, η βοήθεια του κινητήρα αποκοπεί και είστε μόνοι για να προμηθεύσετε το όχημα. Ορισμένα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με μια λειτουργία “συστροφής και πηγής”, η οποία επιταχύνεται σε ταχύτητα μόλις 7 km/h χωρίς πεντάλ, προτού προχωρήσει σε βοήθεια πεντάλ.

Πόσο μακριά μπορώ να ταξιδέψω με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις όταν ψάχνετε για ηλεκτρικό ποδήλατο συνδέεται με την αυτονομία και την απόσταση που μπορεί να ταξιδέψει το ποδήλατο. Δεν υπάρχει καθολική απάντηση επειδή εξαρτάται από μεγάλο αριθμό παραγόντων. Η χωρητικότητα της μπαταρίας καθορίζει τελικά την αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, το οποίο θα πρέπει να επιτρέψει να δοθεί ένας πρώτος δείκτης. Ο κινητήρας είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο και οι διάφοροι κινητήρες σχεδιάζονται σύμφωνα με διαφορετικές χρήσεις, είτε για την απόδοση είτε για την εξοικονόμηση κίνησης. Η ταχύτητα με την οποία κυλάτε / η λειτουργία που επιλέγετε μπορεί επίσης να έχει σημαντική επίδραση στην αυτονομία, όπως και ο τύπος της γης που πρόκειται να περιηγηθείτε. Κατά κανόνα, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με μπαταρία θα σας βοηθήσει σε απόσταση 80 χιλιομέτρων χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτιστούν, αλλά μερικά ποδήλατα εξοπλισμένα με δύο μπαταρίες είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τούτου λεχθέντος, η αυτονομία μπορεί να επηρεαστεί έντονα από το βάρος του ποδηλάτου, γι ‘αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή ενός ποδηλάτου φορτίου. Σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα, είναι πολύ πιο δύσκολο να οδηγούν χωρίς βοήθεια λόγω του βάρους τους. Επομένως, η βοήθεια είναι σημαντική για να συνεχίσετε.

Ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου ?

Το καλύτερο ποδήλατο φορτίου εξαρτάται από το πού θέλετε να οδηγήσετε και τον στόχο. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών εμπορικών σημάτων ποδηλάτων με διαφορετικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Για να σας καθοδηγήσει, αναζητήστε ένα ποδήλατο φορτίου εξοπλισμένο με ένα bosch, shimano, yamaha ή παρόμοια μηχανή μάρκας, καθώς εγγυάται αποδεδειγμένη απόδοση όταν το χρειαζόμαστε. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι επίσης πολύ σημαντική επειδή καθορίζει την απόσταση που μπορείτε να περιηγηθείτε με ποδήλατο. Τα περισσότερα ποδήλατα φορτίου είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες 300 έως 500 W, οι οποίες μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι και 80 χλμ. Ανάλογα με τις συνθήκες, τη λειτουργία τροφοδοσίας κ.λπ. Ορισμένα ποδήλατα έχουν πιο ισχυρές μπαταρίες, μέχρι 1.000 W, που βρίσκονται σε ορισμένα μοντέλα που χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές μπαταρίες.

Γιατί να επιλέξετε VanSprint ?

Διευκολύνουμε την απόφασή σας για την επιλογή του επόμενου ποδηλάτου σας, με δωρεάν έξοδα αποστολής και περίοδο 100 ημερών για την επιστροφή του ποδηλάτου εάν δεν είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες σας. Χάρη στη δυνατότητα πληρωμής σε αρκετές φορές, το επόμενο ηλεκτρικό ποδήλατό σας δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή.