Το Ultra Galaxy S22 με ένα στυλό για περισσότερη δημιουργικότητα Samsung Switzerland, Comparison Duel: Samsung Galaxy S22 Ultra vs Galaxy S23 Ultra – Digital

Duel: Samsung Galaxy S22 Ultra vs Galaxy S23 Ultra

Από την πλευρά του φορτίου, η Samsung δεν αλλάζει το παιχνίδι από το ένα έτος στο άλλο. Δεν προσφέρει φορτίο πέραν των 45 W (φορτιστής απουσιάζει από το κουτί του) και τα δύο smartphones φορτώνονται σε περίπου μία ώρα (1 h 08 λεπτά για το S22 Ultra, 1 h 04 λεπτά για το S23 Ultra). Και οι δύο είναι συμβατές με ασύρματο φορτίο στα 15 W και με αντίστροφο φορτίο στα 4,5 W. Οι δοκιμές μπαταρίας μας είναι αυτοματοποιημένες ανά στόχο, η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SmartVis. Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν με στόχο προέρχονται από μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης (κλήσεις, SMS, βίντεο, εκκίνηση εφαρμογών, πλοήγηση στο Web κ.λπ.).

Εξερευνώ

Η σημείωση επιστρέφει:
Το Ultra Galaxy S22 με ένα στυλό για περισσότερη δημιουργικότητα

Για γρήγορες σημειώσεις, ακριβή σκίτσα και άλλες λάμψεις ιδιοφυΐα

Εικονογράφηση ενός Ultra Galaxy S22 με ένα στυλ Εικονογράφηση ενός Ultra Galaxy S22 με ένα στυλ

Είτε πρόκειται για μια εμπνευσμένη πρόταση που ακούγεται από μια συνάντηση είτε μια φωτεινή ιδέα που έρχεται με τη μετάβαση στη δουλειά, οι καλές ιδέες συχνά προκύπτουν απροσδόκητα. Με το Galaxy S22 Ultra και Sa S Pen, είστε έτοιμοι να σημειώσετε αμέσως, παντού και ανά πάσα στιγμή.

Σχήμα Galaxy S22 Ultra από μπροστά με ένα στυλό, το οποίο βρίσκεται δίπλα του. Στην οθόνη, ένας καλλιτέχνης που ταξιδεύει εμφανίζεται σε ένα βίντεο Σχήμα Galaxy S22 Ultra από μπροστά με ένα στυλό, το οποίο βρίσκεται δίπλα του. Στην οθόνη, ένας καλλιτέχνης που ταξιδεύει εμφανίζεται σε ένα βίντεο

S Pen: Μπορεί μια γραφίδα να σας κάνει πιο δημιουργικούς ?

Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ιδέες γραφή ή αφήνουν κάθε συνάντηση με καλλιτεχνικές γρατζουνιές. Σίγουρα, κάθε λάμψη της μεγαλοφυίας δεν είναι απαραιτήτως η πανάκεια. Αλλά ίσως κάποια σκίτσα και ορισμένες σημειώσεις έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μια λαμπρή ιδέα. Τουλάχιστον αν τα κρατάτε κάπου σε ένα ασφαλές μέρος.

5 καταστάσεις στις οποίες είναι χρήσιμο να βγάλετε το στυλό:

1. Λάβετε γρήγορα σημειώσεις χάρη στην οθόνη Mémo απενεργοποιημένη: Απλά σημειώστε και αποθηκεύστε τη σημείωση
2. Προσθέστε προσωπικούς σχολιασμούς σε ψηφιακά κείμενα, φωτογραφίες και στιγμιότυπα οθόνης
3. Πρακτική “Brainwriting”: Δημιουργήστε ιδέες για συναντήσεις ομάδας και ανάπτυξη έργων
4. Σχεδιάστε σχέδια και ψηφιακά σκίτσα όταν ταξιδεύετε
5. Κρατήστε όλες τις γραπτές σημειώσεις και τις διανοητικές κάρτες σε ένα ασφαλές μέρος σε μια μοναδική τοποθεσία

94 / 5.000 übersetzungsebnisse Η φωτογραφία δείχνει ένα στυλό που τραβά ένα σπίτι σε ένα μαύρο φόντο και γράφει κάτι 94 / 5.000 übersetzungsebnisse Η φωτογραφία δείχνει ένα στυλό που τραβά ένα σπίτι σε ένα μαύρο φόντο και γράφει κάτι

Mémo Screen Off: Για να λάβετε σημαντικές σημειώσεις εν πτήσει

Το στυλό είναι πάντα στο χέρι, ειδικά για τις ιδέες που δεν θέλετε να ξεχάσετε. Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι καλύτερο να σημειώσετε τις ιδέες σας με το στυλό απευθείας στην κλειδωμένη οθόνη. Χάρη στην αναγνώριση κειμένου, το τηλέφωνο θα μετατρέψει τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε σαφώς αναγνώσιμη ψηφιακή μορφή.

Για την προσωπική σας πινελιά

Το στυλό δεν είναι μόνο κατάλληλο για τη λήψη συνοπτικών σημειώσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει προσωπικούς σχολιασμούς σε φωτογραφίες, κείμενα ή στιγμιότυπα στιγμιότυπων, να τα συνδέσετε μεταξύ τους και να τα αποθηκεύσετε στο Galaxy S22 Ultra.

Τεχνική δημιουργικότητας: “Brainwriting” με το S Pen

Όλο και περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν την τεχνική “brainwriting” για τη δημιουργία νέων ιδεών. Σε αντίθεση με το brainstorming, όλοι σημειώνουν πρώτα τις ιδέες τους από την πλευρά τους χωρίς φίλτρο, στη συνέχεια δημιουργούν συνδέσεις με τις ιδέες άλλων μελών της ομάδας. Είναι επίσης δυνατή η άσκηση μόνο του εγκεφάλου στην καθημερινή ζωή για να βρείτε ιδέες για ένα έργο και, στη συνέχεια, να τις παρουσιάσετε στους συναδέλφους σας.

Ψηφιακά σκίτσα και σχέδια

Αυτές οι ξαφνικές ιδέες έρχονται στο μυαλό σας στο πάρκο ή τον πάγκο καφέ, η έμπνευση εμφανίζεται μερικές φορές όταν δεν το περιμένετε. Οι σχεδιαστές γραφικών, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το S Pen ευαίσθητο στην πίεση για να δημιουργήσουν πολύ ακριβή σκίτσα και σκίτσα και στη συνέχεια, κάποτε πίσω στο στούντιο ή στο εργαστήριο, συνεχίζουν να εργάζονται πάνω τους όπως θέλουν.

Έτοιμος για όλες τις συναντήσεις

Ο συνδυασμός ενός σημειωματάριου, ενός ημερολογίου ραντεβού και ενός βιβλίου σκίτσου είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τους ανθρώπους που τείνουν να ξεχνούν εύκολα ορισμένα πράγματα στην καθημερινή επαγγελματική τους ζωή. Οι σημειώσεις, οι διανοητικές κάρτες και οι γραπτές ιδέες των προηγούμενων συναντήσεων αποθηκεύονται σε ασφαλές μέρος στο τηλέφωνο, όπου είναι εύκολο να βρεθούν και πάντα στο χέρι. Απλά πρέπει να συνεχίσετε όπου συνελήφθητε κατά την τελευταία συνάντηση.

Galaxy S22 Ultra: Ένας δημιουργικός σύντροφος

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα εκκίνησης: Μπορεί μια γραφίδα να κάνει πιο δημιουργική ? Το S Pen το αποδεικνύει σε πολλές περιπτώσεις καθημερινής ζωής, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για τα δημιουργικά, τους πολυεπίπεδες, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τη ζωή τους, στην καθημερινή τους ζωή που μοιράζονται μεταξύ νέων εμπνεύσεων και δημιουργικών διαδικασιών.

⚖️ Duel: Samsung Galaxy S22 Ultra vs Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Κάθε φορά που η κυκλοφορία μιας νέας γενιάς smartphones ζητά την παραδοσιακή ερώτηση: αξίζει να επενδύσετε στην τελευταία έκδοση ενός smartphone όταν έχετε το προηγούμενο ? Και αν είμαστε εξοπλισμένοι με ένα παλιό προϊόν, θα πρέπει να στραφούμε στο τελευταίο μοντέλο μέχρι σήμερα ? Για να επιλέξετε μεταξύ του Samsung Galaxy S22 Ultra και του Ultra Galaxy S23 που τον ακολούθησε πρόσφατα, τοποθετήστε αυτή τη μονομαχία.

Εργαστηριακό τεστ

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Γνώμη χρήστη

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Δυνατά σημεία

 • Όμορφη και φωτεινή οθόνη.
 • Η γραφίδα δεν είναι πλέον επιλογή.
 • Φορτώστε τελικά γρήγορα.
 • Σε παγκόσμιο επίπεδο σε εξαιρετική ποιότητα, ειδικά σε 108 mpx.
 • Ο σχεδιασμός πάντα ως κομψός.
 • Ένα από τα καλύτερα πλακάκια OLED στην αγορά.
 • Πολύ υψηλή απόδοση.
 • Ένας 200 πειστικός βουλευτής (όπως τα 50 mpx).
 • Ένα πολύ σαφές κέρδος στην αυτονομία
 • Γρήγορη χρέωση (που θα άξιζε να είναι λίγο περισσότερο).

Αδύναμα σημεία

 • Exynos 2200… Εκπληκτική.
 • Νυχτεογραφία λιγότερο πειστική από το αναμενόμενο.
 • 12 mp πλάνα.

Εργονομία και σχεδιασμός

Βάρος 228 g Βάρος 234 g
Τύπος σφράγισης IP68 Τύπος σφράγισης IP68
Κάρτα μνήμης Οχι Κάρτα μνήμης Οχι
Σύνδεση USB-C Σύνδεση USB-C
Διαστάσεις 163.3 x 77.9 x 8.9 mm Διαστάσεις 163.4 x 78.1 x 8.9 mm
Μερίδιο της οθόνης στην επιφάνεια 90.18 % Μερίδιο της οθόνης στην επιφάνεια 89.89 %
Δακτυλικός αισθητήρας Ναί Δακτυλικός αισθητήρας Ναί
Φορτίο επαγωγής Ναί Φορτίο επαγωγής Ναί
Άτακτος Οχι Άτακτος Οχι

Δύσκολο για ένα μικρό εξειδικευμένο μάτι για να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός Ultra Galaxy S22 και ενός Ultra Galaxy S23. Μπορούν να σημειωθούν ελάχιστα διαφορετικές διαστάσεις (163,4 x 78,1 x 8,9 mm για τα Ultra S23 και 163,3 x 77,9 x 8,9 mm για S22 Ultra) και μερικά γραμμάρια που κέρδισαν στο υπόλοιπο. Η τελευταία προσθήκη της Samsung ζυγίζει 234 γραμμάρια, 6 g περισσότερο από τον γέροντα της, ο οποίος κάνει ούτως ή άλλως από τους δύο τερματικούς σταθμούς του αεροσκάφους που προορίζονται για εραστές πολύ μεγάλων smartphones.

Οι δύο γενιές προσφέρουν μια οθόνη 6,8 ιντσών (λογικά, αυτή του S22 Ultra καταλαμβάνει ένα ποσοστό μόλις υψηλότερο από αυτό του Ultra S23), του οποίου η προστασία εξασφαλίζεται από ένα γυάλινο γυαλί Victus+ για το μοντέλο 2022 και από το Gorilla Glass Victus 2 για τον διάδοχό του. Αυτή η οθόνη επωφελείται από μια μικρή καινοτομία που έφερε η Samsung: είναι λιγότερο καμπύλη στο Ultra S23 από ό, τι στο Ultra S22, προκειμένου να βελτιωθεί η λαβή της.

Εάν εκτός από αυτά τα στοιχεία, τα δύο μοντέλα είναι αυστηρά πανομοιότυπα. Πιστοποίηση υαλοβάμβακα, IP68 Πιστοποίηση στεγανοποίησης, συμβατότητα e-SIM και υποστήριξη της γραφίδας SEN S, είναι επομένως εκεί, καθώς και αυτή των 5G. Σημειώνουμε το ίδιο ότι στην ακτίνα της συνδεσιμότητας, το 6ο WiFi παραμένει το παιχνίδι, αλλά αυτό το πρότυπο 5.3 επιτυγχάνει τα 5.2 στο πεδίο Bluetooth.

Και στις δύο περιπτώσεις, έχουμε δικαίωμα εδώ σε smartphones με άψογα τελειώματα, ιδιαίτερα πλήρη χάρη στην ενσωμάτωση μιας γραφίδας, αλλά και μεταξύ των πιο μαζικών στην αγορά. Η ισότητα είναι σχεδόν τέλεια μεταξύ των δύο γενεών των τερματικών, το Ultra S22, ωστόσο, επωφελείται από χαμηλότερο βάρος.

Οθόνη

Διαγώνιος οθόνης 6.8 ίντσες Διαγώνιος οθόνης 6.8 ίντσες
Ορισμός οθόνης 1440 x 3088 px Ορισμός οθόνης 1440 x 3088 px
Ανάλυση 500 ppi Ανάλυση 501 PPI
Τα εργαστηριακά μας μέτρα Τα εργαστηριακά μας μέτρα
Δέλτα Ε 2.1 Δέλτα Ε 2.5
Θερμοκρασία χρώματος 6772 Kelvins Θερμοκρασία χρώματος 6722 Kelvins
Ποσοστό αντίθεσης 5000: 1 Ποσοστό αντίθεσης 5000: 1
Μέγιστη φωτεινότητα 1259 CD/m² Μέγιστη φωτεινότητα 1377 CD/m²
Ελάχιστη φωτεινότητα 1.8 CD/m² Ελάχιστη φωτεινότητα 0.92 CD/m²
Απτική καθυστέρηση 55 ms Απτική καθυστέρηση 53 ms
Χρόνος εγγραφής 0 ms Χρόνος εγγραφής 0 ms
Ανακλαστικότητα 46 % Ανακλαστικότητα 43 %

Η Samsung παράγει τις δικές της οθόνες και αναπτύσσει όλο τον έλεγχό της στα γαλαξία της. Είτε πρόκειται για S22 Ultra είτε για το Ultra S23, η Νότια Κορέα επιλέγει μια δυναμική πλάκα AMOLED 2X στο ρυθμό ψύξης που κυμαίνεται από 1 έως 120 Hz, χάρη στην τεχνολογία LTPO. Αυτή η οθόνη εμφανίζει 1440 x 3088 εικονοστοιχεία σε διαγώνιο 6,8 -ιντσών, αμετάβλητη από μία γενιά smartphones στο άλλο. Σημειώστε επίσης ότι το τελευταίο υποστηρίζει τη στυλ PEN S, επίσης αμετάβλητη.

Πρέπει να γίνει δεκτό ότι οι διαφορές είναι αδύναμες μεταξύ των δύο πλακιδίων. Σημειώσαμε μέγιστη φωτεινότητα 1259 CD/m² στο S22 Ultra και 1377 CD/m² στον διάδοχό του, ο οποίος έχει επίσης την αξία της προσφοράς χαμηλότερης ελάχιστης φωτεινότητας (1,8 CD/m² στο S22 Ultra, 0,9 CD/M2 το Ultra S23). Για τα υπόλοιπα, οι δύο συσκευές είναι ίσες, με παρόμοια καθυστέρηση αφής, μια πολύ συγκρίσιμη ανάκλαση (περίπου 45 %) και μια πρακτικά ταυτόσημη βαθμονόμηση. Ως έξοδος κουτιού, η θερμοκρασία χρώματος που σημειώνεται κάτω από τους ανιχνευτές μας είναι 7,197 K στο Ultra S22 και 7199 K στον κληρονόμο της, με 4,5 δέλτα Ε για το πρώτο και το 4,6 για το δεύτερο. Είναι απαραίτητο, σε κάθε ένα από τα δύο smartphones, να επιλέξετε την “φυσική” οθόνη για να αποκτήσετε μια πιο δίκαιη θερμοκρασία και επομένως λιγότερο ψυχρούς τόνους, σε λίγο πάνω από 6700 K σε κάθε ένα από τα δύο τερματικά. Οι παραλλαγές μεταξύ των δύο smartphones είναι ιδιαίτερα λεπτές. Αλλά χάρη στην ελαφρώς υψηλότερη φωτεινότητα του, το Galaxy S23 Ultra κερδίζει στο καλώδιο αυτή η λαβή δεν θα μπορούσε να είναι σφιχτή.

Εκτέλεση

Κινητό τσιπ Exynos 2200 Κινητό τσιπ Snapdragon 8 Gen 2
Επεξεργαστής Φλοιός -x2 – 3 GHz Επεξεργαστής Cortex-X3, Cortex-A715, Cortex-A710, Cortex-A510-3.36 GHz
Αριθμός καρδιών 8 Αριθμός καρδιών 8
Ολοκληρωμένη GPU (IGPU) Xclipse 920 Ολοκληρωμένη GPU (IGPU) Adreno 740
RAM (RAM) 12 GB RAM (RAM) 12 GB
Τα εργαστηριακά μας μέτρα Τα εργαστηριακά μας μέτρα
Δείκτης πολλαπλών δοκιμών 97 Δείκτης πολλαπλών δοκιμών 86
Δείκτης παιχνιδιού 56 Δείκτης παιχνιδιού 96
Μεσαία εικόνα 31 I/S Μεσαία εικόνα 125 I/S
Γενικός δείκτης 76 Γενικός δείκτης 89

Εάν πρόκειται για μια αλλαγή που πρέπει να θυμόμαστε και που διακρίνει το Ultra Galaxy S23 από το Galaxy S22 Ultra, είναι το τσιπ που ζωντανεύει το smartphone. Η Samsung είχε επιλέξει πέρυσι για το τσιπ Exynos 2200, διατηρώντας το Snapdragon 8 Gen 1 για smartphones που διατίθενται στη Νότια Κορέα και τη Βόρεια Αμερική. Φέτος, καμία διαφορά στη θεραπεία: η Ευρώπη δικαιούται τον ίδιο εξοπλισμό με τις άλλες αγορές και επομένως επωφελείται από το Soc Snapdragon 8 Gen 2 υπογεγραμμένο Qualcomm. Σχετίζεται με ένα Ram UFS 4.0, αντικαθιστώντας το UFS 3.1 από 2022, έως 8 έως 12 GB ανάλογα με τις εκδόσεις.

Το τσιπ “For Galaxy” δεν έχει σημαντικό κέρδος στο τμήμα πολλαπλών εργασιών, σχεδόν παρόμοιο στα δύο smartphones, και δεν μπορούμε πλέον να υγροποιούμε. Από την άλλη πλευρά, το γραφικό μέρος επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το νέο σίκαλο. Το Galaxy S23 Ultra κέρδισε αυτόν τον αγώνα πολύ μακριά, είναι σε θέση να εμφανίσει κατά μέσο όρο 125 καρέ ανά δευτερόλεπτο, όπου ο προκάτοχός του καλύφθηκε στο. 52 I/S. Και, κερασάκι στο κέικ, η προκύπτουσα θέρμανση περιέχεται. Οι δοκιμές απόδοσης μας πραγματοποιούνται με στόχο, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SmartVis.

φωτογραφία

Λήψη βίντεο 8 χιλ Λήψη βίντεο 4K
Μονάδα πίσω φωτογραφίας 1 108 MPX, Grand Angle, F/1,8 Μονάδα πίσω φωτογραφίας 1 200 mpx, grand-gengle, f/1,7
Μονάδα πίσω φωτογραφίας 2 12 MPX, Ultra Grand Angle, F/2.2 Μονάδα πίσω φωτογραφίας 2 12 MPX, Ultra Grand Angle, F/2.2
Μονάδα πίσω φωτογραφίας 3 10 mpx, τηλεφακό, f/2.4 Μονάδα πίσω φωτογραφίας 3 10 mpx, τηλεφακό, f/2.4
Μονάδα πίσω φωτογραφίας 4 10 mpx, τηλεφακό, f/4.9 Μονάδα πίσω φωτογραφίας 4 10 mpx, τηλεφακό, f/4.9

Εάν συγκρίνουμε το Galaxy S22 Ultra και S23 Ultra, σημειώνουμε πρώτα ότι ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού φωτογραφιών τους είναι κοινό. Η ενότητα εξαιρετικά ευρείας γωνίας τους βασίζεται σε έναν αισθητήρα 12 megapixel (οπτικό F/2.2) και οι τηλεφακοί 3x (F/2.4) και 10x (F/4.9) ολοκληρώνουν τους αισθητήρες 10 megapixel το καθένα. Αλλά η διαφορά παίζεται στον κύριο αισθητήρα τους: όταν η S22 Ultra εμφανίζει 108 megapixel, το Isocell HP2 του Galaxy S23 Ultra αυξάνεται σε 200 megapixels. Πολύ υψηλός ορισμός που σχετίζεται με εικονοστοιχείο που επιτρέπει στον χρήστη να αποκτήσει λήψεις 12 MP. Σημειώνουμε ότι η θεραπεία έχει μαλακώσει μεταξύ των δύο γενεών smartphones, τα οποία εκδηλώνονται ειδικότερα στις εικόνες της νύχτας που πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας το S23 Ultra. Η τελευταία προσφορά της Samsung προσφέρει συχνά πιο επιτυχημένα αποτελέσματα σε χαμηλό φωτισμό, αλλά αγωνίζεται περισσότερο από τον γέροντα της στις ημερήσιες εικόνες στην εξαιρετικά γωνιά. Το πικρό είναι ελαφρώς λιγότερο ικανοποιητικό όταν καλείτε τον τηλεφακό (3x), αλλά συνολικά, το Ultra S23 είναι ελαφρώς καλύτερο από τον ηλικιωμένο του. Προσθέστε σε αυτό σε μια λειτουργία 200 megapixel, την οποία η βαθμολογία μας δεν λαμβάνει υπόψη και η οποία προσθέτει στις δυνατότητες του Galaxy S23 Ultra.

Νέα: Smartphone / κινητό τηλέφωνο
Labo – Samsung Galaxy S23 Ultra: Μια τελικά πειστική ενότητα MP

Η Samsung εισέρχεται τελικά στον κύκλο των κατασκευαστών που προσφέρουν smartphones με αισθητήρα φωτογραφιών 200 MP. Το Ultra Galaxy S23 είναι έτσι.

Αυτονομία

Χωρητικότητα μπαταρίας 5000 mah Χωρητικότητα μπαταρίας 5000 mah
Τα εργαστηριακά μας μέτρα Τα εργαστηριακά μας μέτρα
Μετρούμενη αυτονομία 17 ώρες) Μετρούμενη αυτονομία 21 ώρες)
Χρόνος φόρτωσης 68 λεπτά Χρόνος φόρτωσης 84 λεπτά

Η αυτονομία είναι ένα από τα κριτήρια στα οποία η Samsung ήταν η πιο αναμενόμενη. Όχι ότι το S22 Ultra συμπεριφέρθηκε άσχημα σε αυτό το έδαφος, δεδομένου ότι προσέφερε, στο πρωτόκολλο δοκιμής στόχου μας, περίπου 17 ώρες 27 λεπτά αντοχής, μια καλή μέρα χρήσης. Χάρη στην ενσωμάτωση του τσιπ Qualcomm, το οποίο δευτερόλεπτα μια μπαταρία με τη χωρητικότητα που διατηρείται στα 5000 mAh, το Ultra Galaxy S23 άρπαξε μερικές υπερωρίες και τα αρχεία για το μέρος 21 h 08 min. Τι να απολαύσετε μια όμορφη αντοχή και να υπερβείτε την ημέρα χρήσης.

Από την πλευρά του φορτίου, η Samsung δεν αλλάζει το παιχνίδι από το ένα έτος στο άλλο. Δεν προσφέρει φορτίο πέραν των 45 W (φορτιστής απουσιάζει από το κουτί του) και τα δύο smartphones φορτώνονται σε περίπου μία ώρα (1 h 08 λεπτά για το S22 Ultra, 1 h 04 λεπτά για το S23 Ultra). Και οι δύο είναι συμβατές με ασύρματο φορτίο στα 15 W και με αντίστροφο φορτίο στα 4,5 W. Οι δοκιμές μπαταρίας μας είναι αυτοματοποιημένες ανά στόχο, η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SmartVis. Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν με στόχο προέρχονται από μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης (κλήσεις, SMS, βίντεο, εκκίνηση εφαρμογών, πλοήγηση στο Web κ.λπ.).

Ετυμηγορία

Το Samsung Galaxy S22 Ultra και S23 Ultra είναι δύο εξαιρετικά smartphones, ικανά να αποπληρώσουν τους απαιτητικούς χρήστες. Πολύ παρόμοια στα περισσότερα από τα σημεία, όμως απομακρύνονται από την απόδοση του εδάφους, οι οποίες παίζουν υπέρ του τελευταίου γεννημένου του Κορεατικού Κατασκευαστή. Αυτό διακρίνεται επίσης από την άποψη της αυτονομίας και της φωτογραφίας, υποστηριζόμενη από έναν κύριο αισθητήρα 200 megapixel με ενδιαφέρουσα δυνατότητα. Επομένως, αυτά είναι τα τρία στοιχεία που αναβαθμίζουν την κλίμακα υπέρ του Galaxy S23 Ultra, είτε για τους χρήστες του Ultra S22 που απομένουν για αυτούς τους ίδιους λόγους, είτε, πιο λογικά, για όσους αναζητούν διάδοχο σε ένα παλιό γαλαξία. Σημειώστε, όλα αυτά, ότι το smartphone 2022 παραμένει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, εκμεταλλευόμενοι την υπόσχεση της υπόσχεσης τεσσάρων ετών ενημερώσεων λογισμικού, αλλά και σημαντικών περικοπών επιτοκίων όπως.