Ultimate Guide για τα καλύτερα ρομπότ ασύρματης πισίνας για άψογο και αβίαστο καθαρισμό, ασύρματα ρομπότ πισίνας | Ταμειακές πισίνες

Ρομπότ ασύρματης πισίνας

Contents

Πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας, είναι πάντα χρήσιμο να εμβαθύνετε την έρευνά σας. Εδώ είναι τρεις αξιόπιστοι πόροι που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία των ρομπότ ασύρματων πισίνας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

Τα 13 καλύτερα ρομπότ ασύρματης πισίνας 2023

Ονειρεύεστε έναν εξαναγκασμένο καθαρισμό πισίνας χωρίς προσπάθεια και χωρίς περιορισμό ? Η διατήρηση της πισίνας σας σας παίρνει χρόνο και θέλετε να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης σας χωρίς να ανησυχείτε για τον καθαρισμό ? Τα ρομπότ της ασύρματης πισίνας μπορούν να είναι η ιδανική λύση στο πρόβλημά σας ! Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πέρασε 38 ώρες κάνοντας έρευνα, δοκιμή και εξέταση για εσάς τα καλύτερα ρομπότ ασύρματης πισίνας στην αγορά. Έχουμε μελετήσει αυτά τα μικρά κόσμημα τεχνολογίας που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε την πισίνα σας καθαρά αβίαστα. Είτε είστε ιδιωτικός ιδιοκτήτης πισίνας που δεν θέλει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο καθαρισμού του, είτε ένας επαγγελματίας που θέλει να βελτιστοποιήσει το χρόνο του, ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας μπορεί να είναι ένας πραγματικός σωτήρας. Καθαρίζει την πισίνα σας ανεξάρτητα, αφήνοντάς σας ελεύθερο να κάνετε ό, τι σας αρέσει περισσότερο ενώ η πισίνα σας καθαρίζεται στην τελειότητα.

Λίστα ρομπότ ασύρματης πισίνας των καλύτερων προϊόντων 2023

Λίστα ρομπότ ασύρματης πισίνας των καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2023

Αξιολογήσεις Διαβάστε 1058

Συνοψίζοντας

 • Τα ρομπότ της ασύρματης πισίνας προσφέρουν αποτελεσματικό και αυτόνομο καθαρισμό.
 • Ποια είναι τα σημαντικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας ?
 • Οι πιο δημοφιλείς μάρκες.
 • Τι εναλλακτικές λύσεις για το ασύρματο ρομπότ της πισίνας ?

�� Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας ?

�� Ενδιαφέροντα γεγονότα στα ρομπότ ασύρματων πισίνας

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα ρομπότ ασύρματων πισίνων αντιμετωπίζουν ανάπτυξη δημοτικότητας στην πισίνα και τον τομέα σπα. Η ευκολία χρήσης και ο χρόνος που αποθηκεύει αυτές τις συσκευές προσφέρουν, εξηγήστε σε μεγάλο βαθμό αυτήν την τάση.

Η τεχνολογία έχει φέρει πολλές βελτιώσεις Στην καθημερινή μας ζωή και η διατήρηση των πισίνων δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα ρομπότ της ασύρματης πισίνας είναι καινοτομίες που μεταμορφώνουν ριζικά τον τρόπο που διατηρούμε τις πισίνες μας. Αλλά ποια είναι τα πραγματικά οφέλη από τη χρήση ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας ?

 • Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου
  Πρώτον, ένα από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι ο χρόνος που αποθηκεύετε. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος που ξοδεύετε τα τοίχους της πισίνας και το πιπίλισμα των συντριμμιών. Το ρομπότ της πισίνας σας φροντίζει όλα αυτά ανεξάρτητα, αφήνοντάς σας ελεύθερο να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή να φροντίσετε άλλα καθήκοντα.
 • Αποτελεσματικός και πλήρης καθαρισμός
  Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας;Τα ρομπότ της ασύρματης πισίνας είναι εξοπλισμένα με περιστρεφόμενες βούρτσες και ένα ισχυρό σύστημα αναρρόφησης που τους επιτρέπει να καθαρίζουν βαθιά τους τοίχους και το κάτω μέρος της πισίνας σας. Είναι σε θέση να εξαλείψουν τα φύκια, τα βακτήρια και τα μικρά σωματίδια που μπορούν να κάνουν νερό από την ταραγμένη πισίνα σας. Αυτό όχι μόνο βοηθά στη βελτίωση της αισθητικής πτυχής της πισίνας σας, αλλά και της διατήρησης της βέλτιστης ποιότητας του νερού.
 • Ευκολία στη χρήση
  Τα περισσότερα ρομπότ της πισίνας είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά βάλτε τα στο νερό, πατήστε ένα κουμπί και το ρομπότ παίρνει στη δουλειά. Ορισμένα μοντέλα έχουν ακόμη αυτόματο προγραμματισμό και μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας.
 • Γιατί να αγοράσετε ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας;Εξοικονόμησης ενέργειας
  Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα καθαρισμού της πισίνας που απαιτούν μια πλήρη αντλία πισίνας, τα ρομπότ ασύρματων πισίνας λειτουργούν ανεξάρτητα. Είναι γενικά εξοπλισμένα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τον λογαριασμό σας στον ηλεκτρικό ρεύμα.
 • Μια μακροπρόθεσμη κερδοφόρα επένδυση
  Αν και η αρχική επένδυση μπορεί να φαίνεται σημαντική, ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι κερδοφόρο μακροπρόθεσμα. Πράγματι, μειώνοντας το χρόνο που αφιερώνεται στον καθαρισμό, τη βελτίωση της ποιότητας του νερού και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Εν κατακλείδι, η αγορά ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι Μια λογική επιλογή Για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη πισίνας. Μεταμορφώνει τη συντήρηση της πισίνας, που συχνά αντιλαμβάνεται ως αγγαρεία, σε μια απλή και αυτοματοποιημένη εργασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την πισίνα σας !

�� Μεγέθυνση σε 5 μάρκες ασύρματων ρομπότ πισίνας

 • Δελφίνι
 • Ζωδιακός κύκλος
 • Λιμάνι
 • Πολικός πολικός
 • Ενόχληση

Το Dolphin είναι ένα εμπορικό σήμα της ισραηλινής εταιρείας Maytronics, η οποία έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στη συντήρηση της πισίνας από τη δημιουργία του το 1983. Το πιο δημοφιλές ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι το Dolphin T55I. Εξοπλισμένο με μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για τηλεχειριστήριο, αυτό το ρομπότ προσφέρει πλήρη και αποτελεσματικό καθαρισμό πισίνας χάρη στην προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης του.

Δημιουργήθηκε το 1909 στη Γαλλία, ο Zodiac είναι ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα του εξοπλισμού της πισίνας. Το ναυαρχικό προϊόν τους στην κατηγορία των ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι το Zodiac Vortex OV 3505. Αυτό το ρομπότ προσφέρει μια εντυπωσιακή απόδοση καθαρισμού χάρη στην πατενταρισμένη κυκλωνική τεχνολογία και το έξυπνο σύστημα πλοήγησης του.

Ιδρύθηκε το 1925 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Hayward αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων της. Το πιο δημοφιλές ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι η σειρά Hayward Aquavac 6. Αυτό το ρομπότ είναι γνωστό για τη μεγάλη ικανότητα αναρρόφησης, την απόδοση καθαρισμού και την ανθεκτικότητα.

Η Polaris, θυγατρική της Zodiac Group, είναι γνωστή για τα καινοτόμα ρομπότ της πισίνας και υψηλής απόδοσης. Το μοντέλο ναυαρχίδας τους είναι το Polaris 9550 Sport. Με την προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης και το διαισθητικό τηλεχειριστήριο, αυτό το ρομπότ προσφέρει έναν πλήρη και γρήγορο καθαρισμό πισίνων όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Η Intex, μια αμερικανική μάρκα που ιδρύθηκε το 1966, στοχεύει να κάνει την ευχαρίστηση της πισίνας προσβάσιμη σε όλους. Το πιο δημοφιλές ρομπότ της ασύρματης πισίνας είναι το Auto Auto Pool Cleaner Intex. Εύκολο στη χρήση και προσιτή, αυτό το ρομπότ είναι ιδανικό για καθαρισμό μικρών πισίνων πάνω από το έδαφος και μικρές θαμμένες πισίνες.

��️ Τα 3 κύρια κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας

 • Καθαρισμός αυτονομίας και απόδοσης: Θέλετε ένα ρομπότ ικανό να καθαρίσει την πισίνα σας σε έναν κύκλο. Ελέγξτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ικανότητα καθαρισμού ρομπότ.
 • Ευκολία συντήρησης: Ένα καλό ρομπότ πισίνας πρέπει να είναι εύκολο να διατηρηθεί. Ελέγξτε την ευκολία καθαρισμού του φίλτρου και πρόσβαση σε ανταλλακτικά.
 • Σχέση ποιότητας και τιμής: Επιλέξτε ένα ρομπότ που προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ της τιμής και της ποιότητας της απόδοσης καθαρισμού.

�� 5 δοκιμές που πρέπει να κάνετε για να αξιολογήσετε την ποιότητα ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας

Ποιες είναι οι δοκιμές που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να εκτιμηθεί η ποιότητα του

Έχετε πάρει το βύθισμα και αποφασίσατε επενδύω Σε ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας, αλλά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του νέου σας εργαλείου ?

Μην ανησυχείς, Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχουν διάφορες δοκιμές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε για να αξιολογήσετε την ποιότητα και την απόδοση του νέου σας ρομπότ στην πισίνα. Αυτές οι δοκιμές θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε ότι το ρομπότ σας λειτουργεί όπως αναμένεται και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Σε αυτό το μέρος, θα σας παρουσιάσουμε Πέντε απλές δοκιμές Αλλά αποτελεσματική στην αξιολόγηση της ποιότητας του ασύρματου ρομπότ της πισίνας σας. Αυτές οι δοκιμές καλύπτουν διαφορετικές πτυχές της απόδοσης ρομπότ, που κυμαίνονται από την απόδοση καθαρισμού μέχρι την ευκολία χρήσης του. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!

 • Δοκιμή αυτονομία μπαταρία ελέγχοντας εάν το ρομπότ μπορεί να καθαρίσει την πισίνα σας σε έναν μόνο κύκλο.
 • Ελεγξε το ευκολία καθαρισμού ρομπότ.
 • Δοκιμή αποδοτικότητα καθαρισμού ελέγχοντας την καθαριότητα της πισίνας μετά από έναν κύκλο καθαρισμού.
 • Δοκιμασε το σύστημα πλοήγησης ρομπότ Παρατηρώντας την ικανότητά του να περιηγείται σε μια πολύπλοκη πισίνα.
 • Αξιολογήστε το Επίπεδο ήχου του ρομπότ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

�� Εναλλακτικά προϊόντα σε ασύρματα ρομπότ πισίνας

Εάν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας, μπορούν επίσης να προβλεφθούν κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Ο Χειροκίνητες ηλεκτρικές σκούπες πισίνας μπορεί να είναι μια φθηνότερη επιλογή, αν και πιο επίπονη.

Συστήματα καθαρισμού που ενσωματώνονται στην πισίνα, Όπως και τα συστήματα καθαρισμού πίεσης ή πιπίλισμα, μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή, αν και είναι γενικά πιο ακριβά για εγκατάσταση και συντήρηση.

Συμπερασματικά

Η τεχνολογία έχει επανάσταση σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής και η συντήρηση των πισίνων δεν αποτελεί εξαίρεση. Η αγορά ενός ασύρματου ρομπότ πισίνας είναι μια σοφή επένδυση που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποτελεσματικό καθαρισμό της πισίνας σας.

Προσφορές ηλεκτρονικής αγοράς πολλά πλεονεκτήματα : Μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, η δυνατότητα σύγκρισης των τιμών και των χαρακτηριστικών και η άνεση των αγορών από το σπίτι. Επιπλέον, οι ιστότοποι πωλήσεων στο διαδίκτυο συχνά προσφέρουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, κριτικές πελατών και βαθμολογίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αυτή η σύγκριση των ρομπότ ασύρματων πισίνων σας έχει παρουσιάστηκε για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον τεράστιο ωκεανό των διαθέσιμων επιλογών. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πέρασε 38 ώρες αναζητώντας και αξιολογεί τα προϊόντα για να σας παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι κάθε πισίνα είναι μοναδική και ότι το καλύτερο ρομπότ για εσάς θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τις κριτικές πελατών πριν κάνετε την αγορά σας. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για την πραγματική απόδοση ρομπότ και το επίπεδο ικανοποίησης μεταξύ των χρηστών. Επιπλέον, μπορούν συχνά να σας παρέχουν χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές για τη χρήση και τη συντήρηση του ρομπότ.

Στο τέλος, η επιλογή του καλύτερου ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι η ισορροπία μεταξύ της απόδοσης, της αξιοπιστίας, της τιμής και των συγκεκριμένων αναγκών σας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα είναι χρήσιμος για εσάς στην αναζήτησή σας για το τέλειο ρομπότ ασύρματης πισίνας.

�� Πρόσθετοι πόροι για μια επιτυχημένη αγορά

Πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας, είναι πάντα χρήσιμο να εμβαθύνετε την έρευνά σας. Εδώ είναι τρεις αξιόπιστοι πόροι που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία των ρομπότ ασύρματων πισίνας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

Θυμάμαι, Μια καλή έρευνα είναι το κλειδί για την εύρεση του ρομπότ ασύρματης πισίνας που θα καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Καλή τύχη στην αναζήτησή σας !

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας και γιατί θα το χρειαζόμουν ?

Ένα ρομπότ ασύρματης πισίνας είναι μια αυτόνομη συσκευή που καθαρίζει την πισίνα σας, πιπιλίζοντας τα συντρίμμια και βουρτσίζοντας τους τοίχους και το κάτω μέρος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και ενέργεια, αναθέτοντας αυτό το έργο σε μια αυτόματη συσκευή.

Ποιες είναι οι κύριες μάρκες ασύρματων ρομπότ πισίνας ?

Υπάρχουν πολλές μάρκες ασύρματων ρομπότ της πισίνας, αλλά μερικά διακρίνονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Μεταξύ αυτών είναι το Dolphin, ο Zodiac, ο Polaris, ο Hayward και το Astralpool.

Ποια είναι τα κύρια κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας ?

Κατά την αγορά ενός ρομπότ ασύρματης πισίνας, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας σας, ο τύπος των συντριμμιών που το ρομπότ πρέπει να κενό, τη διάρκεια του κύκλου καθαρισμού, την ευκολία «χρήσης και συντήρησης ο προϋπολογισμός.

Πώς μπορώ να δοκιμάσω την ποιότητα του νέου ρομπότ ασύρματης πισίνας μου ?

Υπάρχουν αρκετές δοκιμές που μπορείτε να κάνετε για να αξιολογήσετε την ποιότητα του ρομπότ της πισίνας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε την αποτελεσματικότητά του καθαρισμού παρατηρώντας εάν το ρομπότ παίρνει όλα τα συντρίμμια, δοκιμάστε τον χρόνο λειτουργίας του για να δείτε αν αντιστοιχεί σε αυτό που υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή και ελέγξτε την ευκολία ρομπότ καθαρισμού και συντήρησης.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τα ρομπότ ασύρματων πισίνων ?

Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι καθαριστικών πισίνας, όπως χειροκίνητες ηλεκτρικές σκούπες, αυτόματη πίεση ή καθαριστικά αναρρόφησης. Ωστόσο, αυτές οι συσκευές απαιτούν συχνά χειροκίνητη παρέμβαση ή είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τα ρομπότ ασύρματης πισίνας.

Ρομπότ ασύρματης πισίνας

Για πολλούς ιδιοκτήτες πισίνας, το καθάρισμα είναι παρόμοιο με ένα υποχρεωτική δουλειά Πριν εκμεταλλευτείτε πλήρως την καλοκαιρινή ευχαρίστηση της κατάδυσης στο κρυστάλλινο νερό μιας τέλεια καθαρής πισίνας. Αυτός ο μακρύς και κουραστικός καθαρισμός των τοίχων και ο πυθμένας της πισίνας είναι γενικά κατασκευασμένο από τον ιδιοκτήτη του ή από έναν πάροχο υπηρεσιών του οποίου η παρέμβαση αντιπροσωπεύει σημαντική τιμή.

Τα τελευταία χρόνια, μια εναλλακτική λύση κατέστησε δυνατή την ανάληψη αυτής της επαναστατικής εργασίας σε ηλεκτρικά ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν, ανάλογα με το μοντέλο, τον καθαρισμό από πάνω προς τα κάτω της λεκάνης σας. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τι είναι ένα ρομπότ ηλεκτρικής πισίνας, καθώς και τις διάφορες υπηρεσίες που είναι σε θέση να αποδώσει, δίνοντας έμφαση στα ασύρματα ηλεκτρικά ρομπότ και τις ιδιαιτερότητές τους.

Ρομπότ ασύρματης πισίνας-1

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό ρομπότ ηλεκτρικής πισίνας ?

Ένα ηλεκτρικό καθαριστικό πισίνας ρομπότ, με ή χωρίς ασύρματο, έχει τη λειτουργία της φροντίδας δύο πρόσθετων πτυχών του καθαρισμού μιας θαμμένης ή πάνω από το έδαφος για εσάς.

Πρώτον, το ρομπότ της πισίνας είναι κυρίως η αποστολή να απαλλαγεί από το νερό της ομάδας των ακαθαρσιών που συσσωρεύονται εκεί, όπως τα φύλλα και τα έντομα. Για να επιτευχθεί αυτό, έχει ένα ηλεκτρική σκούπα και ένα σύστημα φιλτραρίσματος. Συνοπτικά, ένα ρομπότ έχει υδραυλική αντλία για να πιπιλίζει το νερό και να το μεταφέρει στη σακούλα φιλτραρίσματος ή στο φίλτρο του, πριν απορρίψει αυτό το φιλτραρισμένο νερό στην πισίνα.

Σε αυτό το σημείο, είναι επομένως ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το σύστημα αναρρόφησης ενός ρομπότ πισίνας είναι εντελώς ανεξάρτητο από την ισχύ, τη ροή και την τροφοδοσία της αντλίας διήθησης που εξοπλίζει την πισίνα.

Επιπλέον, η αποστολή ενός ηλεκτρικού ρομπότ είναι επίσης να βουρτσίζει το σύνολο ή μέρος (φόντο, τοίχους και γραμμή νερού) της πισίνας για βγάλτε τις ακαθαρσίες Παρουσιάστε, και στη συνέχεια προχωρήστε στην αναρρόφηση τους και αποθηκεύστε τα στην τσάντα φιλτραρίσματος που παρέχεται για το σκοπό αυτό. Κατά κανόνα, οι βούρτσες που εξοπλίζουν τα ηλεκτρικά ρομπότ ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της επίστρωσης της πισίνας. Οι βούρτσες αφρού είναι κατάλληλες για μια ομαλή επίστρωση (πλακιδίων, σκυροδέματος και τύπου πολυεστέρα), ενώ οι βούρτσες μπολ υποδεικνύονται για πισίνες που αποτελούνται από μια επένδυση.

Το κύριο πλεονέκτημα ενός ρομπότ καθαρισμού είναι να είναι εντελώς ανεξάρτητο μόλις βυθιστεί στη λεκάνη. Ο κινητήρας και οι τροχοί ή οι κάμπιες του επιτρέπουν να καλύψει τις επιφάνειες να καθαρίζονται μόνοι τους, εφαρμόζοντας τον κύκλο που επιλέγεται από τον χρήστη μέσα στις διάφορες επιλογές και τις διαρροές καθαρισμού που προσφέρονται, μεταβλητές ανάλογα με το μοντέλο.

Τα πλεονεκτήματα των ασύρματων ηλεκτρικών ρομπότ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ενσύρματου ηλεκτρικού ρομπότ και ενός ασύρματου ρομπότ είναι παρουσία μπαταρίας ιόντων λιθίου, δίνοντάς της την πλήρη αυτονομία και την απελευθέρωσή του από«Υποχρέωση να συνδεθεί σε ηλεκτρικό καλώδιο.

Για τον ιδιοκτήτη μιας πισίνας και ενός ασύρματου ρομπότ καθαρισμού, αυτό οδηγεί σε αυξημένη ευκολία χρήσης, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο για την παροχή ηλεκτρικής επέκτασης επαρκούς μήκους έτσι ώστε να μην εμποδιστεί η λειτουργία του ρομπότ της πισίνας. Επιπλέον, τελική παρακολούθηση της εξέλιξης του ρομπότ για Αποτρέψτε το καλώδιο να κολλήσει ή παρεμποδίζεται από έπιπλα κήπου ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό γύρω από την πισίνα νερού.

Η μπαταρία ενός ρομπότ καθαρισμού δεν έχει ανεξάντλητο φορτίο, οπότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι θα επιλέξετε ένα προϊόν του οποίου η αυτονομία είναι επαρκής για να εκτελέσει έναν πλήρη κύκλο καθαρισμού της πισίνας σας, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του, δηλαδή τη μέγιστη περιοχή και το βάθος. Είναι το ίδιο για το μέγεθος του διαμερίσματος των συντριμμιών, το οποίο πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να περιέχει όλες τις ακαθαρσίες που ανακτώνται κατά τη διάρκεια του επιλεγμένου κύκλου καθαρισμού.

Επομένως, η επιλογή ενός ασύρματου ρομπότ πισίνας πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος και τον τύπο των πισίνων με, αν είναι δυνατόν, τη γνώμη και Οι συμβουλές ενός ειδικού. Είναι επίσης απαραίτητο να προσδιορίσετε εκ των προτέρων τις περιοχές της πισίνας που θέλετε να καθαρίσετε χρησιμοποιώντας το ρομπότ. Πράγματι, η πλειοψηφία των ασύρματων ρομπότ καθαρίζει μόνο το κάτω μέρος της λεκάνης, ενώ άλλα μοντέλα υψηλότερης απόδοσης μπορούν να καθαρίσουν τους τοίχους και τη γραμμή νερού της λεκάνης σας.

Για να μάθετε περισσότερα για μερικές από τις καλύτερες μάρκες ρομπότ για πισίνες, όπως το Dolphin, ο Zodiac, ο Racer, το BWT ή το Kokido, σας προτείνουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτή τη σελίδα.

Ρομπότ της πισίνας ασύρματης πισίνας-2

Η παρουσίαση πολλών μοντέλων ασύρματων ηλεκτρικών ρομπότ

Προκειμένου να απεικονιστεί η διαθέσιμη προσφορά όσον αφορά τα ασύρματα ηλεκτρικά ρομπότ για πισίνες, εδώ είναι μια επιλογή μοντέλων που επιλέγονται σε διαφορετικές τιμές και μάρκες.

Το ασύρματο ρομπότ Kokido x

Με τιμή μικρότερη από € 200, αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για θαμμένες ή πάνω από το έδαφος πισίνες, με επίπεδη πυθμένα και όλα τα σχήματα. Καθαρίζει το κάτω μέρος της πισίνας και την αυτονομία των 90 λεπτών που προορίζεται για πισίνα με μέγιστο μήκος 7 μ. Ή διάμετρο 7,3 m.

Το καλάθι του είναι εξοπλισμένο με τέσσερις τροχούς, βούρτσες και λωρίδες για να κλιπ για βέλτιστο καθαρισμό, ενώ η λειτουργία “Stop & Go” του επιτρέπει να το κάνει Αυτόματα στροφή Σε επαφή με έναν τοίχο για να βελτιώσει τον χρόνο καθαρισμού και να κάνει την μεγαλύτερη έξοδο από την αυτονομία της μπαταρίας του.

Η παράδοση αυτού του μοντέλου ρομπότ Kokido Electric περιλαμβάνει την προμήθεια ενός κιτ ανάκτησης για να διευκολύνει την έξοδο του από το νερό χρησιμοποιώντας τη λαβή που βρίσκεται στο κύριο καλάθι.

Δρομέας Wizz

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ικανότητες αυτού του μοντέλου είναι συγκρίσιμα με εκείνα του ρομπότ Kokido που παρουσιάστηκε προηγουμένως, όσον αφορά την τιμή, την αυτονομία και τη συνιστώμενη μέγιστη επιφάνεια.

Διαφοροποιείται από την παρουσία ενός ανθεκτικού φίλτρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αποσπώμενο προφυλακτήρα και κεκλιμένων πτερυγίων για καλύτερη επαφή με την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί. Παραδίδεται με 4 παιχνίδια ευέλικτων λεπίδων, 2 βούρτσες για να κλιπ και, φυσικά, ένα καλώδιο φόρτωσης για την αποκατάσταση 90 λεπτών αυτονομίας στην μπαταρία του μετά από κάθε χρήση.

Ο δρομέας πρέπει να πρέπει να ρομπότ

Με μπαταρία 2 ωρών, αυτό το μοντέλο μάρκας Racer συνιστάται για τον καθαρισμό μιας επίπεδης πισίνας με μέγιστο μήκος 9 μ. Ή διάμετρο μικρότερη από 9,3 m. Σχεδιασμένο για να καθαρίσει μόνο το κάτω μέρος της πισίνας νερού, αυτό το ασύρματο ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθεί Διάφοροι τύποι επικαλύψεων πισίνων: πλακάκια, μωσαϊκό, πολυεστέρα ή σκυρόδεμα.

Η 2ετής εγγύησή της, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (εκτεταμένη διάρκεια ζωής) και τα πολλά αξεσουάρ που παρέχονται κατά την παράδοση καθιστούν δυνατή τη λήψη της βέλτιστης χρήσης για αρκετά χρόνια.

Συνιστούμε αυτές τις άλλες σελίδες:

 • Συνδεδεμένα ρομπότ πισίνας
 • Ρομπότ για πισίνες κελύφους
 • Ρομπότ πισίνας
 • Ρομπότ για πισίνες με πλακάκια
 • Τα πλεονεκτήματα των ρομπότ καθαρισμού της πισίνας