Uhd ή qled: Ποιο είναι το καλύτερο για το σπίτι σας?, QLED TV Range – Τελευταίες τηλεοράσεις | Samsung FR

Τηλεόραση και ήχος

Καθώς υποστηρίζουν τις πλήρεις συνδέσεις που βασίζονται σε θύρες HDMI 2.0 ή 2.1, Bluetooth και Wi-Fi, δεν προσφέρουν σημαντικές διακρίσεις όσον αφορά τη συνδεσιμότητα. Θεωρούν επίσης τη λειτουργία Universal Guide που επιτρέπει άμεσες και απλές διαδικασίες να δημιουργήσουν μια λίστα με τα αγαπημένα σας κανάλια. Προσφέρουν επίσης την εφαρμογή Disney +, χάρη στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

Uhd ή qled: Ποιο είναι το καλύτερο για το σπίτι σας ?

Περίληψη : Οι τηλεοράσεις Qled και UHD είναι σχεδόν οι ίδιες. Ως προηγμένη τεχνολογία, το QLED έχει αλλάξει για να επιτύχει 4K και περισσότερα ψηφίσματα, γεγονός που τους κάνει να εμφανίζονται ως οθόνες UHD. Έτσι, οι UHD και QLED δεν είναι ανταγωνιστικοί όροι. Αυτό που πρέπει να αγοράσετε για το σπίτι σας εξαρτάται από τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας.

 • • Αντιγράψτε ταινίες 4K UHD σε δίσκο, φάκελο ή αρχείο ISO
 • • Κρατήστε το Dolby Vision και την ποιότητα βίντεο HDR 10 χωρίς απώλεια
 • • Δυνατότητα ανάγνωσης δίσκου 4K UHD, αρχείου ISO και φακέλου
 • • Υποστήριξη για τους περισσότερους τίτλους 4K UHD και δωρεάν δοκιμή

Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Περιεχόμενα

 • Τι είναι η τηλεόραση QLED ?
 • Τι είναι μια τηλεόραση UHD ?
 • QLED ή 4K
  • 4k uhd ή qled – ομοιότητες
  • Διαφορά μεταξύ UHD και QLED TVEARISS
  • Είναι καλύτερο από το UHD ?
   • Πράγματα που πρέπει να θυμάστε κατά την αγορά τηλεόρασης
   • Τελευταία λέξη

   Ψάχνετε να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση ? Η εργασία μπορεί να είναι δύσκολη αν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε. Η τεχνολογική αγορά προσφέρει πολλές εκδόσεις τηλεοράσεων. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε τις προδιαγραφές κάθε συσκευής. Επιπλέον, είναι αρκετά συγκεχυμένη για τους αγοραστές να κατανοήσουν όρους όπως η τεχνολογία OLED, UHD, LCD και QLED.

   Οι τηλεοράσεις Qled και UHD είναι όλο και πιο δημοφιλείς σήμερα. Η LG εισήγαγε μια οθόνη UHD για πρώτη φορά στην τηλεοπτική βιομηχανία το 2012, ενώ η Sony εισήγαγε την QLED Technology για πρώτη φορά το 2013. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τεχνολογίες είναι πανομοιότυπες από πολλές πτυχές. Ακόμα και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για μια καλύτερη τηλεοπτική οθόνη. Ωστόσο, είναι επίσης εντελώς μοναδικά σε πολλές άλλες πτυχές που πρέπει να θεωρούνται αποκλειστικά με βάση τις προδιαγραφές τους.

   Είναι απαραίτητο να επιλέξετε Uhd ή qled ? Μπορείτε να καθορίσετε ποιο θα πρέπει να αγοράσετε για το σπίτι σας ? Εάν αναρωτηθείτε για αυτές τις ερωτήσεις, είστε τυχεροί να φτάσετε εδώ για να μάθετε για τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Θα διαβάσετε τις εκπληκτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την τηλεόραση που σας ταιριάζει.

   Πριν προχωρήσετε στη σύγκριση, πρέπει να έχετε μια λεπτομερή ιδέα για τις δύο έννοιες. Ας δούμε λοιπόν καθένα από αυτά λεπτομερώς.

   Τι είναι η τηλεόραση QLED ?

   Το QLED είναι το ακρωνύμιο της διόδου της κβαντικής κουκκίδας (Ηλεκτροφωταύγεια δίοδος με κβαντικά σημεία). Εάν η τηλεόρασή σας φέρει την ετικέτα Qled, αυτό σημαίνει ότι είναι μια συνηθισμένη τηλεόραση LED. Αυτό που το καθιστά μοναδικό είναι το στρώμα κβαντικού σημείου ενσωματωμένο στην τεχνολογία QLED. Το κύριο πράγμα είναι να γνωρίζουμε ότι βελτιώνει την οθόνη πολύ καλά, όπως η φωτεινότητα και τα χρώματα των εικόνων.

   Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έννοια του στρώματος Qled για νέες τηλεοράσεις είναι εκπληκτική, αλλά δεν είναι μια νέα θαυματουργή τηλεοπτική τεχνολογία. Έτσι, αν σκέφτεστε διαφορετικές τηλεοράσεις, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι συζητάμε για μια διαφορά στο βαθμό, όχι το είδος των περισσότερων άλλων τηλεοράσεων που μπορούν να πάρουν οι αγοραστές σήμερα.

   Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε κάθε όρο της τεχνολογίας της τηλεόρασης, επειδή είναι υπερβολικά πολυάριθμοι για να εξομοιωθούν, αλλά ο όρος QLED είναι απαραίτητος, ειδικά αν ψάχνετε για μια νέα τηλεόραση Samsung. Η Qled Technology χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές διόδους με κβαντικά σημεία. Επομένως, δεν πρέπει να συγχέεται με ένα OLED, ακρωνύμιο για οργανική δίοδο.

   Το QLED είναι μια έννοια της Samsung που αποτελείται από ένα σύνολο προηγμένων βελτιώσεων στην ίδια τεχνολογία των κβαντικών σημείων στα οποία η εταιρεία έχει επενδύσει τις προσπάθειές της τα τελευταία χρόνια.

   Με το να είμαστε τεχνικοί, μπορούμε επίσης να πούμε ότι το Samsung Qled TV Range δεν είναι καθόλου Qled. Τουλάχιστον όχι ο τρόπος που αφομοιώνουμε τον όρο. Ένα “πραγματικό” qled στοιχείο εκπέμπει το δικό του φως. Μπορείτε να βρείτε μια ένδειξη ακόμη και στο όνομα. Ωστόσο, οι τελευταίες τηλεοράσεις της Samsung θεωρούσαν ξεχωριστό οπίσθιο φωτισμό, όπως και κάθε άλλη τηλεόραση LED-LCD. Επομένως, η ονομασία QLED είναι πολύ πιο συνδεδεμένη με την εικόνα της μάρκας παρά ένα πραγματικό “άλμα προς τα εμπρός” της τεχνολογίας των πάνελ.

   Υπάρχει ακόμα κάτι ενθουσιώδες. Οι τηλεοράσεις QLED βασίζονται στο μεταλλικό φίλτρο για τη βελτίωση της αντίθεσης και των χρωμάτων. Έτσι, οι ικανότητες των εικόνων 4K και HDR ενισχύονται, αντίθετα με το τι συμβαίνει με τις οθόνες με επικεφαλής τον LCD χωρίς κβαντικά σημεία. Τα μοντέλα QLED TV ενσωματώνουν επίσης τον εικονικό εικονικό βοηθό Bixby από τη Samsung και τη λειτουργία περιβάλλοντος, χάρη στην οποία είναι καλύτεροι στο περιβάλλον τους.

   Οι τηλεοράσεις OLED είναι επίσης πολύ καλύτερες για το περιβάλλον χάρη στο φίλτρο κβαντικών σημείων τους. Πρόκειται για μια ταινία μικροσκοπικών σωματιδίων ημιαγωγών που μπορούμε να ελέγξουμε για την έξοδο χρώματος μας. Αντικαθιστούν τα πράσινα, κόκκινα και μπλε φίλτρα που είναι γενικά παρόντα στις παλιές τηλεοράσεις.

   Τι είναι μια τηλεόραση UHD ?

   Το UHD είναι το ακρωνύμιο του εξαιρετικά υψηλού ορισμού. Ανήκουν σε πολύ προηγμένη τεχνολογία δίνοντας ένα ψήφισμα τέσσερις φορές υψηλότερο από αυτό της τεχνολογίας QLED. Οι τηλεοράσεις UHD είναι πολύ περισσότερο από 4K ψήφισμα για να φέρουμε κάτι υψηλό και προχωρημένο για εμάς.

   Η τεχνολογία UHD έχει ανάλυση 3820p x 2160p, ενώ σε 4Κ, η ανάλυση οθόνης είναι 8,3 megapixel ή 4096 × 2160p. Η ανάλυση 8K είναι ακόμη υψηλότερη: 7680 εικονοστοιχεία σε πλάτος και 4320 εικονοστοιχεία σε ύψος, ή 33,18 megapixels.

   Απλά φανταστείτε πόσο εκπληκτικό θα είναι η εικόνα με την τηλεόραση UHD. Μια υψηλότερη ανάλυση σημαίνει μια ομαλότερη και σαφέστερη εικόνα. Κάθε στιγμή των ταινιών σας θα φαίνεται τόσο ρεαλιστική. Και ναι ! Η εξαιρετική ποιότητα και λεπτομέρειες της εικόνας μπορούν να κάνουν κάθε συνάντηση με τους φίλους σας και την οικογένειά σας φανταστική αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική ταινία με συναρπαστικές σκηνές.

   Η καλύτερη προβολή απαιτεί τουλάχιστον μια τηλεόραση οθόνης 55 ιντσών. Διαφορετικά, δεν θα έχετε πλήρη υψηλή ανάλυση ή ακόμα και μεγαλύτερο μέγεθος που θα σας εξυπηρετήσει πολύ περισσότερα. Η εταιρεία βελτιώνει τη μαύρη οθόνη. Κατάφεραν να κάνουν βελτιώσεις στο επίπεδο της γκρίζας προβολής τους. Θα απολαύσετε μια πλήρη θέα καθισμένοι υπό γωνία. Προσαρμόζεται αυτόματα και κάνει το όραμά σας πολυτελές και άνετο. Ο αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος λειτουργεί πολύ καλά. Η έγχρωμη αντίθεση και η φωτεινότητα μπορούν επίσης να ρυθμιστούν πολύ εύκολα.

   Με βελτιωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης 4 ή 8 φορές, ποια ποιότητα εικόνας περιμένετε ? Μην πείτε ότι χρειάζεστε επίσης αυτήν την απάντηση.

   Σίγουρα θα έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ακόμη και οι εξαιρετικά αντιθέσεις και οι έγχρωμες εμφανίσεις φαίνονται επίσης σημαντικές με αυτήν την τεχνολογία. Καταπληκτικά και μεγάλα περιεχόμενα ή εικόνες προσφέρουν πλήρη ευχαρίστηση στο μάτι και το μυαλό.

   Έχετε λοιπόν μια λεπτομερή ιδέα των δύο τεχνολογιών. Τώρα θα τα συγκρίνουμε και τα δύο, ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

   QLED ή 4K

   4k uhd ή qled – ομοιότητες

   Λόγω των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς, οι μορφές των δύο τηλεοράσεων είναι αρκετά παρόμοιες.

   Ξεχωρίζουν για τη λεπτότητα των οθονών τους. Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα είναι προσβάσιμα μέσω τηλεχειριστηρίου. Η πιθανότητα σύνδεσης περισσότερων τηλεοπτικών συσκευών προσφέρει μια σαφώς βελτιωμένη εμπειρία. Πολλοί από αυτούς έχουν επίσης τεχνολογία πολλαπλών προβολών, η οποία σας επιτρέπει να δείτε το περιεχόμενο στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω του βοηθού φωνής της επιλογής σας. Ωστόσο, πολλές εκδόσεις συμφωνούν με διαφορετικούς φωνητικούς βοηθούς όπως η Alexa και η Google Home.

   Καθώς υποστηρίζουν τις πλήρεις συνδέσεις που βασίζονται σε θύρες HDMI 2.0 ή 2.1, Bluetooth και Wi-Fi, δεν προσφέρουν σημαντικές διακρίσεις όσον αφορά τη συνδεσιμότητα. Θεωρούν επίσης τη λειτουργία Universal Guide που επιτρέπει άμεσες και απλές διαδικασίες να δημιουργήσουν μια λίστα με τα αγαπημένα σας κανάλια. Προσφέρουν επίσης την εφαρμογή Disney +, χάρη στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

   Λειτουργία περιβάλλοντος που είναι διαθέσιμη σε πολλές τηλεοράσεις Crystal Uhd & Qled , σας προσφέρει να επιλέξετε εικόνες για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας αντί να εμφανίσετε την οθόνη με μαύρο χρώμα. Το λειτουργικό σύστημα Tizen, που εισήχθη από τη Samsung, λειτουργεί και στις δύο εκδόσεις.

   Διαφορά μεταξύ UHD και QLED TVEARISS

   Για να το πούμε απλά, το QLED είναι μια τεχνολογία προβολής, ενώ η UHD συνεπάγεται τεχνολογία ανάλυσης για οθόνες. Εδώ είναι οι κύριες διακρίσεις μεταξύ των δύο ορολογιών.

   • Η τηλεόραση UHD αναφέρεται στις εκδόσεις πολύ υψηλότερης ανάλυσης από την τυπική τηλεόραση LCD, ενώ οι τηλεοράσεις QLED προσφέρουν ανάλυση UHD.
   • Η QLED Technology χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό για να βελτιώσει τη φωτεινότητα και πολύ περισσότερα χρώματα από την τυπική ποιότητα άλλων τηλεοράσεων LCD.
   • Το κύριο χαρακτηριστικό του QLED είναι η τεχνολογία TV Quantum Dot, ενώ η τεχνολογία UHD είναι ένα πρότυπο που υιοθετείται σε τηλεοπτικές οθόνες στο εύρος 4K.

   Είναι καλύτερο από το UHD ?

   Οι UHD και QLED δεν είναι ασυμβίβαστοι όροι. Ακόμα και οι περισσότεροι Qled είναι τηλεοράσεις UHD. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πανομοιότυπα και ακόμη και α. Εκτός από τους οπίσθιους πίνακες LED, υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες οθόνης όπως το OLED. Το OLED χρησιμοποιεί οργανικά υλικά που εκπέμπουν φως από μόνα τους. Αυτό προσφέρει μια πλουσιότερη έγχρωμη αντίθεση σε σύγκριση με τον οπίσθιο φωτισμό με φιλτραρισμένους κρυστάλλους του QLED.

   Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα μεταξύ 4K, θα προτιμούσαμε το QLED 4K επειδή θα είναι πολύ πιο φωτεινό και θα προσφέρει καλύτερη κάλυψη χρώματος από το UHD. Η μόνη εξαίρεση θα είναι εάν η UHD ενισχύσει άλλα ειδικά χαρακτηριστικά που δεν προσφέρονται σε μοντέλα QLED. Οι περισσότεροι άνθρωποι που προτιμούν το QLED 4K είναι ικανοποιημένοι με την αγορά τους λόγω της εμπειρίας τους άξια του ονόματος.

   Πράγματα που πρέπει να θυμάστε κατά την αγορά τηλεόρασης

   Η επιλογή της τέλειας τηλεόρασης μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για εσάς, ακόμα κι αν γνωρίζετε τη σαφή διαφορά μεταξύ QLED και UHD, επειδή υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Συμβουλευτείτε τον ακριβή οδηγό μας για να λάβετε βοήθεια για να κάνετε μια αξιόπιστη επιλογή.

   Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε το εύρος σας για να αρχίσετε να ψάχνετε ανάλογα. Στη συνέχεια, διορθώστε το μέγεθος της τηλεόρασης που θέλετε σύμφωνα με το χώρο του σπιτιού σας. Η επιλογή του Qled ή του UHD έρχεται στο τρίτο σημείο. Εδώ, θα φανταστείτε την εικόνα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το βάθος της τηλεόρασης, το επίπεδο αντίθεσης και τις γωνίες προβολής. Επιπλέον, μην αγοράσετε μόνο την τηλεόραση εάν το τηλεχειριστήριο σας προσελκύει. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το τηλεχειριστήριο όταν θέλετε. Μερικά πιο πρόσφατα τρίτα τηλεχειριστήρια είναι πραγματικά εκπληκτικά.

   Τελευταία λέξη

   Εδώ ήταν, ήταν όλα στις τηλεοράσεις Crystal UHD ή QLED. Ελπίζουμε ότι το Διαφορά μεταξύ UHD και QLED διευκρινίστηκε. QLED για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να σας επιτρέψουμε να κάνετε αποτελεσματικές αγορές. Μην βιαστείτε για να ρυθμίσετε την επιλογή σας. Εστίαση σε κάθε σημείο για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

   Η Amber, απόφοιτος του Πανεπιστημίου PSL (Επιστήμες και Επιστολών του Παρισιού) με μεταπτυχιακό δίπλωμα σε τεχνική γραφή. Εντάχθηκε στο DVDFAB εδώ και χρόνια ως αρχισυντάκτης στα γαλλικά και έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα για τους χρήστες μας. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας γραπτώς, πιστεύει ότι τα λόγια είναι ένα εργαλείο για τη σύνδεση των ανθρώπων και αφιερώνει τον εαυτό της να γράφει τεχνικά άρθρα σχετικά με τις εφαρμογές λογισμικού, με την ελπίδα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να λύσουν ορισμένα προβλήματα λογισμικού που αντιμετωπίζουν. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία του καλύπτουν πολλές εφαρμογές, όπως DVD, UHD, Blu-ray, Downloader, κλπ. Λογισμικό κ.λπ.

   Τηλεόραση και ήχος

   Νέο Κλλέκ

   Η εύρεση της σωστής τιμής για μια τηλεόραση μπορεί να είναι μια πολύπλοκη εργασία εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο και είναι καλό για το πορτοφόλι σας να κάνει κάποια έρευνα για να κάνει τη σωστή επιλογή. Μετά από όλα, στο τέλος, ποιος δεν επιθυμεί να χαλαρώσει με μια καινοτόμο τηλεόραση στην καλύτερη τιμή ? Ευτυχώς, η σειρά Samsung Qled των Qled TVS είναι το μόνο που ψάχνετε, με την καλύτερη τηλεοπτική τεχνολογία στην καλύτερη τιμή. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις τηλεοράσεις και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

   Ανακαλύψτε όλες τις σειρές της τηλεόρασης QLED

   Για να ξεκινήσετε, τι είναι μια τηλεόραση QLED ? Μια τηλεόραση QLED είναι μια τηλεόραση που βασίζεται σε κβαντικές κουκίδες, μια αποκλειστική τεχνολογία στη Samsung, ικανή να αναπαράγει το 100% του όγκου των χρωμάτων και η οποία δεν υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου. Ένα υλικό που κάνει τις τηλεοράσεις QLED διαφορετικές από τις κλασικές τηλεοράσεις.

   5 βασικές συμβουλές για την τηλεόρασή σας QLED

   Βλέπετε, η ποιότητα δεν κοστίζει πάντα πολύ ακριβό και αν ακόμα δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε να επιλέγετε την τηλεόραση με την καλύτερη αξία για τα χρήματα, απλοποιήσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τηλεοράσεις της Samsung στην καλύτερη ποιότητα. 5 – βήμα.

   Ας ξεκινήσουμε με ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για όλους μας. Ποιότητα εικόνας. Επειδή, στην περίπτωση μιας τηλεόρασης, το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι η καλύτερη δυνατή εικόνα για να απολαύσετε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο παράγοντας αυτός παραμένει ο πιο σημαντικός που πρέπει να ληφθεί υπόψη για να αγοράσει την καλύτερη αξία για τα χρήματα, λαμβάνοντας υπόψη τους βασικούς παράγοντες απόδοσης, όπως η επίλυση της οθόνης, το HDR και η έκφραση των χρωμάτων.

   • Μέγεθος τηλεόρασης

   Όταν πρόκειται για τη σύγκριση των τηλεοράσεων, το μέγεθος και η ανάλυση είναι σημαντικές. Σε ποιο είδος χώρου ζείτε – μεγάλο, μικρό ή μέσο ? Η καλύτερη επιλογή δεν είναι πάντα η μεγάλη τηλεόραση που έχει ο φίλος σας στο σπίτι. Υπάρχει τηλεόραση για κάθε χώρο και πρέπει να βρείτε αρμονία με τη δική σας.

   • Ανάλυση τηλεόρασης

   Len Όροι επίλυσης, πρέπει να κάνουμε τη διαφορά μεταξύ 4K τηλεοράσεων και 8K τηλεοράσεων, ακριβώς όπως κάνουμε τη διαφορά μεταξύ 32 -ιντσών τηλεοράσεων και 100+ ίντσες τηλεοράσεις.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάλυση τηλεόρασης 4K και την ανάλυση 8K τηλεόρασης

   • Σχεδιασμός τηλεόρασης

   Όταν πρόκειται για την επιλογή της καλύτερης τηλεόρασης με την καλύτερη αξία για τα χρήματα, δεν υπάρχει λόγος να αφήσουμε το σχέδιο στην άκρη. Οι τηλεοράσεις της Samsung προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας, αλλά και φέρνουν ένα στοιχείο στυλ στο σπίτι σας. Minimalist ή Technology Passionate, το Samsung Qled TV Range παρουσιάζει ένα σχέδιο Infinity, ένα πρωτοφανές σχέδιο σε αυτή την κατηγορία με εξαιρετικά πρόστιμο και χωρίς οθόνη πλαισίου, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: η ταινία σας ή η σειρά σας.

   • Έξυπνη τηλεόραση και συνδεδεμένη τηλεόραση

   Έχετε ακούσει πιθανώς αυτόν τον όρο κάπου. Οι σύγχρονες τηλεοπτικές τηλεοράσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε τη συνδεδεμένη ζωή σας. Επιλέξτε την τηλεόρασή σας σύμφωνα με τις ανάγκες ροής σας. Οι τηλεοράσεις της Samsung στην καλύτερη τιμή είναι επίσης εξοπλισμένες με το καλύτερο λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα σας επιτρέψει να πλεύσετε πιο εύκολα στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Βρείτε τις τηλεοράσεις σε μια πραγματικά έξυπνη μειωμένη τιμή που σας ταιριάζει καλύτερα.

   Μάθετε περισσότερα για την Samsung Smart TV

   Οι πραγματικά ρεαλιστικές και εντυπωσιακές οπτικές εμπειρίες εξαρτώνται τόσο πολύ από τα μάτια σας όσο τα αυτιά σας ακούνε. Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία χάρη στις τελευταίες καινοτομίες ήχου στη Samsung TV. Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung είναι σε θέση να προσαρμόσουν τον ήχο ανιχνεύοντας τις παραλλαγές των σκηνών, προσαρμόζοντας έτσι το αγαπημένο σας περιεχόμενο χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

   Βρείτε την τηλεόρασή σας QLED

   Όπως είπαμε, η επιλογή μιας τηλεόρασης μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά με τις παραπάνω συμβουλές, θα είναι ένα αεράκι για να συγκρίνουμε τις τηλεοράσεις. Θυμηθείτε ότι για να επιλέξετε την τηλεόραση που προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα, απλά πρέπει να σκεφτείτε τις ανάγκες σας, για παράδειγμα: 4K ή 8K TV ? Προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας ? Σε ποιο βαθμό θέλετε να συνδεθείτε ? Και τέλος, μην θυσιάζετε την εικόνα υπέρ του ήχου – μπορείτε να έχετε και τα δύο ! Η τηλεόραση που προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής για τα χρήματα, με την καλύτερη εικόνα και τον καλύτερο ήχο.

   Επιλέξτε την τηλεόρασή σας, επιλέξτε το Samsung Qled σας

   Η Samsung είναι μια παγκόσμια φημισμένη τεχνολογική μάρκα όπου μπορείτε να βρείτε τηλεοράσεις με την καλύτερη αξία για τα χρήματα το 2022 για να καλύψετε τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες σας.

   Εάν εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε ποια τηλεόραση θα αγοράσετε τον εαυτό σας για να καθοδηγηθεί μέσω της βοήθειας της επιλογής .