Ηλεκτρικά σκούτερ | Uber, ασβέστη μικροβιλότητα | Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Contents

Ναί! Το Lime προσφέρει ένα πρόγραμμα κειμένου σε unlock. Για να χρησιμοποιήσετε, οι αναβάτες μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας στο li.Για να φορτώσω χρήματα στο λογαριασμό τους σε ασβέστη και στη συνέχεια κείμενο “Ξεκλείδωμα οχήματος ####” σε 415-463-3473 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να ξεκλειδώσετε ένα όχημα.

Ενοικίαση ηλεκτρικών σκούτερ

Ενημερώστε την εφαρμογή Uber. Πιέζω 2 τροχοί, Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να κάνετε κράτηση του πλησιέστερου σκούτερ.

Αφήστε τον εαυτό σας να ηλεκτρισμένο

Ανακαλύψτε την ευχαρίστηση της ιππασίας στο ηλεκτρικό σκούτερ. Πατήστε το επιταχυντή για να έχετε μια αβίαστη ταχύτητα.

Roll προσεκτικά, να είστε υπεύθυνοι

Συνιστούμε να φοράτε κράνος, να σέβεστε τον κωδικό αυτοκινητόδρομου, να οδηγήσετε σε μια λογική εμφάνιση και να δώσετε τη θέση τους στους πεζούς. Αποφύγετε απότομες πλαγιές.

Πώς να μετακινηθείτε

Κλείστε ένα σκούτερ ή βρείτε ένα στο χώρο

Στην εφαρμογή Uber, πατήστε το εικονίδιο Scooter για να κρατήσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ κοντά, ή απλά κατευθυνθείτε προς αυτό της επιλογής σας.

Ξεκίνα

Σάρωση του κώδικα QR στο τιμόνι του σκούτερ για να το ξεκλειδώσετε και να πάτε ! (Ή εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο τον αριθμό αναγνώρισης 6 -digit.) Σας συνιστούμε να φοράτε κράνος.

Φτιάξτε τον αγώνα σας

Για να περιορίσετε, πατήστε την αριστερή λαβή του τιμονιού. Για να προχωρήσετε προς τα εμπρός, πατήστε ελαφρώς τη δεξιά λαβή. Ξεκινήστε απαλά επειδή το σκούτερ είναι ισχυρό.

Μείνετε σε ένα κατάλληλο μέρος.

Τοποθετήστε το σκούτερ στην περιοχή που αναφέρεται στον χάρτη εφαρμογών και ποτέ σε ένα μέρος όπου απαγορεύεται η στάθμευση από τις δημοτικές αρχές. Μην εμποδίζετε τις διαβάσεις πεζών, τις ράμπες πρόσβασης, ούτε τις περιοχές που μπορούν να δανειστούν από άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της πόλης σας για να μάθετε τους κανόνες που ισχύουν σχετικά με τα σκούτερ.

Περισσότερες επιλογές με Uber

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει

Στο ένα ένα ή τρεις τροχούς περισσότερο χώρο

Πράσινο

Eco -ανταποκρινόμενες φυλές σε ηλεκτρικά οχήματα
Μάθετε περισσότερα για το Uber Green

Uber έλα

Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο. Συμβουλευτείτε την τιμή. Ξεκίνα.
Μάθετε περισσότερα για το Uber Back

Αποθεματικό Uber

Κλείστε έναν αγώνα εκ των προτέρων
Μάθετε περισσότερα για το Uber Reserve

Ωριαίος

Τόσες πολλές στάσεις θέλετε στο ίδιο αυτοκίνητο

Uberx

Προσιτές φυλές, μόνο για εσάς
Μάθετε περισσότερα για το uberx

Uberx Saver

Περιμένετε και αποθηκεύστε. Περιορισμένη προσφορά

Ταξί

Τοπικά ταξί στην αναλαμπή ενός ματιού
Μάθετε περισσότερα για το Uber ταξί

Δεξιά μικρή chevron

Ποδήλατα

Ηλεκτρικά ποδήλατα κατόπιν αιτήματος για να προχωρήσουν περαιτέρω
Μάθετε περισσότερα για τα ποδήλατα

Σκούτερ

Ηλεκτρικά σκούτερ να κινούνται σε όλη την πόλη
Μάθετε περισσότερα για τα σκούτερ

Μοτοσικλέτα

Προσιτές και πρακτικές αγώνες μοτοσικλέτας

Διαμετακόμιση Uber

Πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες στην εφαρμογή Uber
Μάθετε περισσότερα για το Uber Transit

Δεξιά μικρή chevron

Uberxl

Προσιτές φυλές για ομάδες έως 6 άτομα
Μάθετε περισσότερα για το uberxl

Uber Comfort

Πρόσφατα και ευρύχωρα αυτοκίνητα
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την άνεση Uber

Μαύρος

Premium Races σε αυτοκίνητα High -End
Μάθετε περισσότερα για το Uber sedan (μαύρο)

Uber sedan (μαύρο) SUV

Premium Races για 6 άτομα σε πολυτελή SUV
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Uber SUV SUV SUV

Uber Wav

Βοήθεια σε αγώνες για τους ηλικιωμένους και με αναπηρίες
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρόσβαση Uber

Δεξιά μικρή chevron

Εγγραφείτε για να παραγγείλετε έναν αγώνα

Ορισμένες συνθήκες και χαρακτηριστικά ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη.

* Διατίθεται μόνο σε ορισμένες πόλεις.

Πρόσβαση στο κέντρο βοήθειας

Μετακίνηση με Uber

Κάνω παραδόσεις

Νέα Υόρκη

Ιδρύθηκε το 2017, ο Lime είναι ο μεγάλος και πιο έμπειρος χειριστής μικροβιοτάτησης στον κόσμο. Σερβίρουμε περισσότερες από 230 πόλεις σε περισσότερες από 30 χώρες, αναπτύσσοντας πάνω από 200.000 ηλεκτρονικά ποδήλατα, ηλεκτρονικά και προσαρμοστικά οχήματα κάθε μέρα. Οι αναβάτες ασβέστη έχουν πάρει περισσότερες από 394.000.000 ρυτίδες – 99.Το 97% των οποίων ήταν χωρίς περιστατικά παγκοσμίως.

Ο Lime είναι περήφανος που συμμετέχει με τη Νέα Υόρκη. Οι αναβάτες της Νέας Υόρκης έχουν ολοκληρώσει 2.1 εκατομμύριο ταξίδια που καλύπτουν πάνω από 2.4 εκατομμύρια μίλια, αποφεύγοντας πάνω από 520.000 ταξίδια οχημάτων και εξοικονομώντας πάνω από 24.000 γαλόνια βενζίνης. Στη Νέα Υόρκη, το σύνθημά μας είναι Η υπηρεσία μας δεν κοιμάται ποτέ – Παρέχουμε ταξίδια όλο το εικοσιτετράωρο στους αναβάτες μας και την υπηρεσία 24/7 στην πόλη.

Πληροφορίες μικροβιλιμότητας

Απαιτούνται κράνη για αναβάτες?

Οι αναβάτες πρέπει πάντα να φορούν κράνος κατά τη λειτουργία μιας συσκευής ασβέστη. Παρέχουμε δωρεάν κράνη στους αναβάτες της Νέας Υόρκης – απλά ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [Email Protected] με το αίτημά σας και κατεβάστε την εφαρμογή μας για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα δώρα μας και τις εκδηλώσεις First Ride Academy.

Πού μπορώ να οδηγήσω?

Ο Lime λειτουργεί επί του παρόντος σε κοινόχρηστο πιλότο μικροβιλιμότητας στο Μπρονξ, ανατολικά του ποταμού Μπρονξ και του Woodlawn. (Δείτε έναν χάρτη της πιλοτικής περιοχής εδώ.) Βόλτα το ασβέστη σας στην πιλοτική περιοχή στο δρόμο και σε καθορισμένες λωρίδες ποδηλάτων.

Πώς μπορώ να αποκτήσω προσβάσιμο όχημα?

Μέσω του προγράμματος Assist Lime, παρέχουμε προσαρμοστικό όχημα κατόπιν αιτήσεως εντός πιλοτικής περιοχής OU σε οποιονδήποτε υποβάλλει αίτημα. Τα οχήματα παραδίδονται εντός δύο ωρών από το αίτημα. Ζητήστε παράδοση ασβέστη εδώ ή στο κέντρο App Underty> Adaptive Vehicle Reservation.

Καθοδήγηση για ασφαλή ιππασία

Η καθοδήγηση για ασφαλή ιππασία είναι πάντα προσβάσιμη μέσω του Κέντρου Βοήθειας στην εφαρμογή και μέσω του Κέντρου Ασφαλείας μας.

Κανόνες του δρόμου

 • Οι αναβάτες πρέπει να είναι 18+ ετών.
 • Απαγορεύεται η ιππασία πεζοδρομίων.
 • Βόλτα σε λωρίδες ποδηλάτων όποτε είναι δυνατόν.
 • Μην φέρετε σκούτερ στο κοινό διαμετακόμισης.
 • Ομοίως ένας αναβάτης ανά σκούτερ.
 • Ποτέ μην πίνετε αλκοόλ και βόλτα.
 • Απόδοση στους πεζούς και τους ποδηλάτες.
 • Μπορεί να οδηγήσει σε παραβιάσεις εκπαίδευσης, προειδοποίησης ή/και πλατφόρμας.

Χρειάζομαι βοήθεια!

Μεταβείτε στο Κέντρο Βοήθειας μας για να υποβάλετε ένα αίτημα ή να καλέσετε 1-888-546-3345 για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

Τιμολόγηση

Το ασβέστη στη Νέα Υόρκη κοστίζει 1 $ για ξεκλείδωμα, στη συνέχεια $ 0.42 σε λεπτό για οδήγηση. Ελέγξτε για να δείτε εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν βόλτες μέσω πρόσβασης σε ασβέστη ή βοήθειας ασβέστη.

Μπορώ να πληρώσω με μετρητά?

 • Paynearme: Μέσω του Paynearme, οι αναβάτες μπορούν να πληρώσουν με μετρητά σε περισσότερα από 1.000+ NYC όπως 7-Eleven, Walgreens και CVS ενοικιάσεις, και CVS. Οι αναβάτες λαμβάνουν κωδικό Paynearme από ασβέστη, παρουσιάζουν τον κώδικα σε έναν υπάλληλο στα συμμετέχοντα ενοικιάσεις, πληρώνουν με μετρητά και χρησιμοποιούν την απόδειξη ως απόδειξη πληρωμής στον λογαριασμό ασβέστη. Δείτε το παρακάτω γραφικό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του paynearme.
 • PayPal: Οι αναβάτες μπορούν να προσθέσουν πίστωση στο υπολείμμα του λογαριασμού ασβέστη χρησιμοποιώντας το PayPal.
 • Προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες/ χρεωστικές κάρτες: Όλοι οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προπληρωμένες κάρτες σε μια εφαρμογή ακριβώς όπως μια πιστωτική κάρτα.

Κάρτες δώρων Uber: Οι αναβάτες μπορούν να αγοράσουν κάρτες δώρων Uber σε χιλιάδες λιανοπωλητές για μετρητά, στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες για να διατηρήσουν και να πληρώσουν για ασβέστη οχήματα μέσω της αποκλειστικής μας ενσωμάτωσης Uber.

Δεν έχω smartphone. Μπορώ ακόμα να οδηγήσω με ασβέστη?

Ναί! Το Lime προσφέρει ένα πρόγραμμα κειμένου σε unlock. Για να χρησιμοποιήσετε, οι αναβάτες μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας στο li.Για να φορτώσω χρήματα στο λογαριασμό τους σε ασβέστη και στη συνέχεια κείμενο “Ξεκλείδωμα οχήματος ####” σε 415-463-3473 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για να ξεκλειδώσετε ένα όχημα.

Πρόσβαση ασβέστη στη Νέα Υόρκη

Η Access Lime είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα μετοχών που παρέχει δωρεάν και μειωμένες βόλτες σε επιλέξιμους κατοίκους. Είναι μέρος της βασικής αποστολής μας να παρέχουμε βιώσιμες επιλογές μεταφοράς σε όλους.