Uber – Ζητήστε μια βόλτα στο κατάστημα εφαρμογών, Uber Russia – Καλύτερα από το ταξί. Εφαρμογή για καμπίνες παραγγελίας – Λήψη APK για Android | Απάτος

Uber Ρωσία – Καλύτερα από το ταξί. Εφαρμογή για καμπίνες παραγγελίας

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής που σας αρέσει: μετρητά, πιστωτική κάρτα, Google Pay.

Uber – ζητήστε μια βόλτα 4+

Δίνετε το διάστημα τιμών και φτάνετε στον προορισμό σας, η τιμή μπορεί να διπλασιάσει.
Νομίζω ότι είναι απότομη και παραβίαση της εμπιστοσύνης.
Μου συνέβη, ωστόσο, ότι λαμβάνω την αίτησή σας.

Όταν σας παίρνουμε είναι επειδή ο ανταγωνιστής προσφέρει περισσότερα και όταν φτάσετε προσφέρετε ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές σας ..

Σφάλματα

Η αίτηση φυτεύεται και χρεώμαι μαζί μου, χωρίς να φτάνει ο οδηγός στην αρχική θέση, ο αγώνας επικυρώνεται παρά τον κωδικό επαλήθευσης, απεγκαταστώ

App ιδιωτική ζωή

Ο προγραμματιστής, Uber Technologies, Inc. , Ανέφερε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής μπορεί να περιλαμβάνουν χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της ανάπτυξης.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση σας

 • Εκκολαπτός
 • Πληροφορίες επαφής
 • Ιστορικό αναζήτησης
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Άλλα δεδομένα

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Εκκολαπτός
 • Οικονομικές πληροφορίες
 • Ενοικίου
 • Πληροφορίες επαφής
 • Χρήστης ευτυχισμένος
 • Ιστορικό αναζήτησης
 • Αναγνωριστικά
 • Χρήση δεδομένων
 • Ευαίσθητες πληροφορίες
 • Διάγνωση
 • Άλλα δεδομένα

Οι πρακτικές απορρήτου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Provider Uber Technologies, Inc.

Το iPhone συμβατότητας απαιτεί iOS 15.0 αργότερα. iPad iPados 15.0 αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 15.0 αργότερα.

Αγγλικά, Αραβικά, Μπενγκάλι, Βουλγαρικά, Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Εσθονικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γεωργιανά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κανάντα, Κορεατικά, Λετονία, Λιθουανία, Μαραθία Νορβηγίας Bokmål, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, σερβικά, απλοποιημένα κινεζικά, Singhalese, Slovak, Slovenian, ισπανικά, Σουαϊλί, Σουηδικά, Ταμίλ, Τελούγκου, Ταϊλανδικά, παραδοσιακά κινεζικά, Τουρκικά, Ουκραϊκά, Ουρντού, Βιετνάμ

Ενοικίαση Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενοικίασή σας ακόμη και όταν δεν είναι ανοιχτή, η οποία μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Copyright © (C) 2010-2023 Uber Technologies, Inc.

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Υποστήριξη εφαρμογής
 • Πολιτική απορρήτου

Uber Ρωσία – Καλύτερα από το ταξί. Εφαρμογή για καμπίνες παραγγελίας

Uber Ρωσία - Καλύτερα από το ταξί. Εικονίδιο Καμπίτες παραγγελίας

Περιγραφή της Uber Russia – Καλύτερα από το ταξί. Εφαρμογή για καμπίνες παραγγελίας

Η Uber Russia είναι μια έξυπνη εφαρμογή ridesharing που σας δείχνει τη διαδρομή και το ναύλο σας προτού ζητήσετε ακόμη και ένα αυτοκίνητο. Εισαγάγετε τον προορισμό σας και απολαύστε την οδήγηση χωρίς προβλήματα.

Ανταγωνιστικοί και διαφανείς ναύλοι

Επιλέξτε Uberx για φτηνές καθημερινές βόλτες. Απολαύστε άνετο ταξίδι στο ευρύχωρο πίσω κάθισμα ενός

Uberselect ή Uberselect+. Παραγγείλετε το UberBlack να ταξιδέψει σε ένα μαύρο όχημα επιχειρηματικής τάξης. Για ειδικές περιπτώσεις υπάρχει Uberlux με τα πολυτελή, high-end αυτοκίνητά του. Και αν παρακολουθείτε με ένα παιδί, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε uberkids για να έχετε ένα κάθισμα ασφάλειας παιδιών στο πίσω μέρος.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής που σας αρέσει: μετρητά, πιστωτική κάρτα, Google Pay.

Γιατί να μην pop intri παντοπωλείο στο σπίτι σας ή να μοιραστείτε μια βόλτα με έναν φίλο? Μπορείτε να εισαγάγετε περισσότερες από μία διευθύνσεις κατά την παραγγελία ενός αυτοκινήτου: ο οδηγός βλέπει ολόκληρη τη διαδρομή από την αρχή και γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσα θα πληρώνετε για ολόκληρο το ταξίδι.

Εάν ξεχάσετε οποιαδήποτε προσωπικά αντικείμενα στο αυτοκίνητο, απλώς καλέστε το πρόγραμμα οδήγησης – ο αριθμός τηλεφώνου τους θα αποθηκευτεί στην εφαρμογή για 24 ώρες μετά τη διαδρομή. Εδώ μπορείτε επίσης να κοιτάξετε εκεί που ήσασταν, όταν ήσασταν εκεί, και τι το αυτοκίνητό σας Édi Άδειας Χειροκίνητης Νύχτας. Μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες από το ιστορικό παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να προσθέσετε anydress ή ενοικίαση στο χάρτη στα αγαπημένα. Θα είναι κάτω από το πού να? Bar – απλά πατήστε έχουμε συντόμευση για να εισαγάγουμε τον προορισμό σας. Η εφαρμογή προτείνει επίσης τα καλύτερα ενοικιαζόμενα pickup. Είναι συνήθως σε 2-3 λεπτά με τα πόδια, αλλά τελικά σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Η ηλεκτρονική παραγγελία διατίθεται σε περισσότερες από 160 πόλεις στη Ρωσία, όπως η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη, το Νοεζίμπιρσκ, το Yekaterinburg, το Nizhny Novgorod, το Kazan, το Chelyabinsk, το Omsk, το Samara, το Rostov-on-Don, το UFA, το Krasnoyarsk, το Voronezh Nodar και το Sochi.

Η Uber Russia είναι μια έξυπνη εφαρμογή carpooling που σας δείχνει τη διαδρομή σας και την τιμή σας πριν ζητήσετε ακόμη και ένα αυτοκίνητο. Εισαγάγετε τον προορισμό σας και απολαύστε μια βόλτα χωρίς ταλαιπωρία.

Ανταγωνιστικές και διαφανείς τιμές

Επιλέξτε UberX για χαμηλές ημερήσιες περιπάτους. Απολαύστε ένα άνετο ταξίδι στο ευρύχωρο πίσω κάθισμα ενός

Uberselect ή Uberselect +. Παραγγείλετε το UberBlack να ταξιδέψει σε ένα μαύρο όχημα επιχειρηματικής τάξης στο μαύρο. Για ειδικές περιπτώσεις, υπάρχει Uberlux με τα πολυτελή και ψηλά αυτοκίνητά του. Και αν ταξιδεύετε με ένα παιδί, μπορείτε ακόμα να βασιστείτε σε UberKids για να έχετε ένα κάθισμα ασφάλειας παιδιών στο πίσω μέρος.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής που σας αρέσει: μετρητά, πιστωτική κάρτα, Google Pay.

Γιατί να μην πάτε σε ένα παντοπωλείο στο δρόμο πίσω ή να μοιραστείτε μια περιοδεία με έναν φίλο? Μπορείτε να εισαγάγετε διάφορες διευθύνσεις κατά την παραγγελία ενός αυτοκινήτου: ο οδηγός έχει δει ολόκληρη τη διαδρομή από την αρχή και γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσο θα πληρώσετε για ολόκληρο το ταξίδι.

Ιστορικό παραγγελιών

Εάν ξεχάσετε τα προσωπικά αντικείμενα στο αυτοκίνητο, απλώς καλέστε το πρόγραμμα οδήγησης – ο αριθμός τηλεφώνου τους θα αποθηκευτεί στην αίτηση για 24 ώρες μετά το ταξίδι. Εδώ μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πού πήγατε, όταν πήγατε εκεί και ποιος ήταν ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες από την ιστορία των παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ή τοποθεσία στην αγαπημένη κάρτα. Θα βρίσκονται κάτω από το τμήμα πού να πάνε? Bar – απλά πατήστε μια συντόμευση για να εισαγάγετε τον προορισμό σας. Η εφαρμογή προτείνει επίσης τις καλύτερες τοποθεσίες συλλογής. Είναι συνήθως 2-3 λεπτά με τα πόδια, αλλά τελικά σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Η ηλεκτρονική σειρά διατίθεται σε περισσότερες από 160 πόλεις στη Ρωσία, κυρίως στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη, στο Νεβοσβίρσκ, στο Iekaterinburg, στο Nijni Novgorod, στο Kazan, στο Chelyabinsk, στο Omsk, στο Samara, στο Rostov-Sur-le-Don, στο Ufa, στο Krasnoïarsk, στο Perm, στο Voronej, Volgograd, Krasnodar και Sochi.