Το Uber N δεν δέχεται πλέον οχήματα ντίζελ από το 2022!, Μετάβαση σε ηλεκτρικό: Το σημείο στα οχήματα που έγιναν αποδεκτά το 2021 | Blog uber

Μετάβαση σε ηλεκτρικό: Το σημείο στα οχήματα που έγιναν αποδεκτά το 2021

Βρείτε παρακάτω τα κριτήρια αποδοχής στην εφαρμογή Uber:

Η Uber δεν δέχεται πλέον οχήματα ντίζελ από το 2022 !

Η εφαρμογή Uber

Σύντομα θα είστε σε θέση να μπείτε σε ένα ντίζελ Uber: Η εφαρμογή απαγορεύει τώρα στο Diesels να εγγραφεί στην πλατφόρμα. Στόχος 0 ντίζελ το 2024 !

Η Uber θέλει να καθαρίσει το στόλο των οδηγών του. Από το 2020, η εφαρμογή αποφάσισε Όλο και περισσότερο περιορίζουν τη χρήση ντίζελ Για τους οδηγούς του. Πέρυσι, 100 % θερμικά πετρελαιοκινητήρα δεν έγιναν πλέον αποδεκτά κατά την καταχώρισή τους στην εφαρμογή. Το 2022, το μήνυμα είναι σαφές: Δεν υπάρχει πλέον νέο αυτοκίνητο ντίζελ δεν θα γίνει αποδεκτή στην πλατφόρμα.

Πράγματι, η Uber μόλις ανακοίνωσε αυτό Θερμικά και ντίζελ υβρίδια, ότι είναι νέο ή χρησιμοποιημένο, Δεν μπορεί πλέον να καταχωρηθεί στην πλατφόρμα της από τους οδηγούς. Σαφώς, αν το τελευταίο ήδη κυλήσει με ένα αυτοκίνητο αυτού του κινητήρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν αλλάξουν τα αυτοκίνητά τους ή έχουν εγγραφεί πρώτα με το Uber, θα είναι Δεν είναι δυνατή η καταγραφή του αυτοκινήτου τους στην αίτηση.

Το 0 Diesel ανακοίνωσε για το 2024 !

Για το Uber, ο στόχος είναι απλός : 0 ντίζελ στην εφαρμογή από το 2024. Η Uber δεν επικοινωνεί με το τρέχον ποσοστό του κινητήρα στο στόλο των οδηγών, αλλά ορίζει ότι οι οδηγοί πρέπει σε κάθε περίπτωση Αντικαταστήστε τα οχήματά τους κάθε 6 έως 7 χρόνια, Και ότι το πάρκο επομένως ανανεώνεται μηχανικά. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η ζώνη χαμηλής εκπομπής Grand Paris (ZFE) θα απαγορεύσει ούτως ή άλλως Είσοδος σε αυτοκίνητα ντίζελ (Crit’air 2 και περισσότερο) Επίσης από το 2024.

Για τα υπόλοιπα, ο Uber ανακοινώνει στόχο το 50 % των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην εφαρμογή μέχρι το 2025, σε τρία χρόνια. Ένας στόχος που φαίνεται πολύ φιλόδοξος, αλλά ο Uber καθορίζει την παροχή Φόντο 75 εκατομμυρίων ευρώ Για να τα συνοδεύσει σε αυτή τη μετάβαση, ένα υπόβαθρο που χρηματοδοτείται από αύξηση των τιμών των 3 σεντ ανά χιλιόμετρο τέθηκε σε ισχύ το 2021. Μακροπρόθεσμα, η Uber στοχεύει το 100 % ηλεκτρικό για όλα τα ταξίδια του μέχρι το 2040, ένας στόχος ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα είναι στα μέσα του ενισχυμένου μεσαίου φορέα από τις διάφορες χώρες στις οποίες λειτουργεί η Uber.

Διαβάστε επίσης:

  • Malus at Weight 2022: Πώς υπολογίζεται ?
  • Νορβηγία: 2/3 νέων αυτοκινήτων είναι ηλεκτρικά
  • Εμφανίζονται νέα ραντάρ κατά του μη

Μετάβαση σε ηλεκτρικό: Το σημείο στα οχήματα που έγιναν αποδεκτά το 2021

Προτεινόμενη εικόνα για μετάβαση σε ηλεκτρικό: το σημείο στα οχήματα που έγιναν αποδεκτά το 2021

Βρείτε παρακάτω τα κριτήρια αποδοχής στην εφαρμογή Uber:

  • Οχημα ντίζελ και ουσία κάτω των 6 ετών. Όλα τα οχήματα ηλεκτρικό και υβριδικό (βενζίνη και ντίζελ) γίνονται αποδεκτά.
  • Από τον Ιανουάριο του 2021, δεν επιτρέπονται πλέον νέα ντίζελ και υβριδικά οχήματα (που καταχωρήθηκαν το 2021) στην πλατφόρμα ως μέρος του σχεδίου ηλεκτρικής κινητικότητας*.
  • Συμβατό με το όχημα με κανονισμούς VTC (5 έως 9 θέσεις, μήκους τουλάχιστον 4,5 m, τουλάχιστον 1,7 m πλάτος, τουλάχιστον 4 πόρτες, ισχύς 84kW). Τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα (βενζίνη και ντίζελ) απαλλάσσονται από αυτόν τον κανονισμό (δείτε την Πράσινη επιλογή).

*Ονοματολογία γκρίζας κάρτας: GO, GH, GL, GM, GQ, GF

Οι πληροφορίες σας ανά τύπο κινητοποίησης

Βρείτε στον πίνακα ακολουθώντας τις πληροφορίες σχετικά με αρχαιότητα, εκεί Πιθανή ημερομηνία εγγραφής για ένα όχημα, είτε καινούργιο είτε όχι, όπως και το Μικρή αποδοχή Οχήμα ανά τύπο κινητοποίησης.

Τύπος οχήματος Προσθήκη αποδεκτού το 2021 ? Όριο εγγραφής για
να γίνει δεκτός το 2021
Προσθήκη έγινε αποδεκτή το 2022 ?
Ντίζελ Ναι, εκτός από τα οχήματα που καταχωρήθηκαν το 2021* 2015 (6 χρόνια αρχαιότητας) Οχι
Υβριδικό ντίζελ Ναι, εκτός από τα οχήματα που καταχωρήθηκαν το 2021* Οχι
Ουσία Ναί 2015 (6 χρόνια αρχαιότητας) Ναί
Υβριδική βενζίνη Ναί Ναί
Ηλεκτρικός Ναί Ναί

Σπουδαίος :

  • *Η προσθήκη των υβριδικών οχημάτων ντίζελ και ντίζελ που καταχωρήθηκε το 2021, για επιλογές sedan και van, εξακολουθεί να γίνεται αποδεκτή το 2021
  • Δεν θα είναι σε θέση να οδηγούν πλέον τα υβριδικά οχήματα ντίζελ ή ντίζελ ή ντίζελ στην εφαρμογή το 2024