TV LG OLED C2, HDMI 2.1 4K 120 FPS, HDR10, Dolby Vision IQ, LG OLED C2: Αυτή η τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας είναι σήμερα σε τιμές Dubourfant (-45%) ��

LG OLED C2: Αυτή η τηλεόραση high-end είναι σήμερα σε διαφορετική τιμή (-45%) ��

Συνοπτικά, η τηλεόραση LG OLED55C2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία ή για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Προσφέρει μη εξουσιοδοτημένη ποιότητα εικόνας, πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και συμβατότητα με έξυπνους βοηθούς, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα μοντέλα OLED στην αγορά. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προώθηση στα 1.099 ευρώ αντί για 1.999 ευρώ στο Rue du Commerce.

LG OLED C2 TV Range

LG OLED C2 TV Range

Οι τηλεοράσεις LG OLED C2 εγκαινίασαν μια νέα πλάκα OLED EVO 4K UHD που προσφέρει αυξημένη φωτεινότητα 20% σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες OLED της προηγούμενης γενιάς. Τι βελτιστοποιεί την απεικόνιση του περιεχομένου HDR, που επίσης εξαιρείται από την αποκλειστική τεχνολογία Dolby Vision IQ Precail που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Dolby. Ο επεξεργαστής βίντεο LG α9 Gen5Ai 4K Video (Πέμπτη γενιά) είναι πάντα μέρος για να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εικόνας αλλά και τον ήχο. Νέο επίσης, το Smart TV Interface WebOS 22 είναι πιο φιλικό προς το χρήστη για πρόσβαση στις κύριες υπηρεσίες συνεχούς ροής: Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ ή Canal+. Το εύρος των τηλεοράσεων LG OLED C2 είναι επίσης συμβατό με HDMI 2.1 (4K 120 Hz), VRR (G-Sync και Freesync) και Allm για να ικανοποιήσουν τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο cloud gaming geforce τώρα και στα στάδια και υποστηρίζει το dolby vision gaming 4k στα 120 Hz. Τέλος, εκτός από το γεγονός ότι είναι συμβατό η Apple AirPlay 2 και η ενσωμάτωση του βοηθού εικονικού σπιτιού LG Thinq AI, το OLED LG C2 TV υιοθετεί την Alexa και το Google Assistant. Μπορούν επομένως να ελεγχθούν φωνητικά μέσω του μικροφώνου άμεσα ενσωματωμένο.

LG OLED C2: Αυτή η τηλεόραση high-end είναι σήμερα σε διαφορετική τιμή (-45%) ��

Εξαιρετική διαπραγμάτευση για την κατάσχεση της τηλεόρασης OLED LG C2 το 55 “. Το Rue du Commerce προσφέρει αυτό το υψηλό μοντέλο σε μια τιμή που δεν έχει δει ποτέ ποτέ. Είναι μια καλή στιγμή για να το εξοπλίσετε και να απολαύσετε μια οπτικοακουστική εμπειρία που δεν έχει μέχρι στιγμής.

LG OLED EVO C2 2022

Περιμένατε ένα καλό σχέδιο στην τηλεόραση OLED LG C2 ? Έχετε κάνει καλά για να περιμένετε μέχρι σήμερα. Πράγματι, είναι δυνατόν να το εξοπλίσουμε σε μειωμένη τιμή από την πλευρά της διαδικτυακής μάρκας Rue du Commerce. Ενώ αυτό το υψηλό μοντέλο εμφανίστηκε στα 1.999 ευρώ όταν ξεκίνησε, το LG C2 βρίσκεται σήμερα στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.099 ευρώ. Αυτό αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη έκπτωση -45%, εξοικονόμηση 900 ευρώ.

Για να το εκμεταλλευτείτε, απλά παραγγείλετε όπως θα κάνατε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Προσέξτε να μην περιμένετε πάρα πολύ, αφού τα αντίγραφα στο απόθεμα μπορούν να φύγουν γρήγορα, ειδικά σε μια τέτοια ενδιαφέρουσα τιμή. Επομένως, αυτό το μοντέλο γίνεται πολύ πιο προσιτό για την περίσταση χάρη στην τρέχουσα προσφορά.

Σημειώστε ότι η παράδοση προσφέρεται από 34,99 ευρώ και ότι παρέχεται από το FedEx. Ακόμη και αν φουσκώνει λίγο την τελική τιμή, παραμένει μια χρυσή περίπτωση, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι άλλες μάρκες όπως το CDISCONT ή το FNAC προσφέρουν αυτή την τηλεόραση LG C2 σε 55 “περίπου 1.500 ευρώ.

Αγοράζοντας το στο Rue du Commerce, έχετε επίσης ένα δίχτυ ασφαλείας που σας επιτρέπει να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την υποδοχή. Εάν η τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, το επιστρέφετε και μπορείτε να λάβετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων σε αντάλλαγμα. Επίσης, η τηλεόραση συνοδεύεται από την εγγύηση του κατασκευαστή 2 ετών, η οποία σας καλύπτει ενάντια σε τυχόν παραγωγικά ελαττώματα και άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

LG OLED C2, μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις στην αγορά

OLED LG C2 TV, θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε ένα πραγματικό δωμάτιο κινηματογράφου. Ακόμα κι αν κυκλοφόρησε το 2022, αυτό το υψηλό μοντέλο είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά επειδή είναι δυνατόν να το εξοπλίσει σε πραγματικά ελκυστική τιμή. Βρίσκουμε έναν ορισμό 4K που καθιστά δυνατή την απόκτηση μιας απαράμιλλης ποιότητας εικόνας, ειδικά σε ταινίες, προγράμματα και ντοκιμαντέρ, με εξαιρετικά ακριβείς λεπτομέρειες. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το LD C2 βασίζεται στην τεχνολογία OLED.

Με τον τελευταίο, οι μαύροι είναι άπειροι, η εξαιρετική αντίθεση και τα χρώματα που επιστρέφονται όσο το δυνατόν πιο πιστά. Προσθέστε σε αυτές τις εξαιρετικά μεγάλες γωνίες όρασης και έχετε μια τηλεόραση εκεί που σας εγγυάται την καλύτερη εικόνα, ανεξάρτητα από τη θέση σας στο δωμάτιο. Η τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) προσφέρει μια σαφή βελτίωση στην εικόνα χάρη σε ένα εκτεταμένο δυναμικό εύρος.

Οι παίκτες θα είναι στους αγγέλους με αυτό το LG C2. Και για καλό λόγο, η τηλεόραση είναι ιδανική για το παιχνίδι και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Dolby Vision Gaming 4K στα 120 Hz με χρόνο καθυστέρησης μικρότερο από 10 ms. Συμβατό με την NVIDIA G-Sync, την AMD Freesync Premium και την τεχνολογία VRR, θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε 4K έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ιδιαίτερα χάρη στα τέσσερα HDMI Ports Certified 2.1. Με τόσες πολλές υποστηριζόμενες τεχνολογίες, θα επωφεληθείτε από την εξαιρετική ρευστότητα σε όλους τους τίτλους σας. Όσο για το συνδετικό μέρος, αυτό το LG C2 είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο.

Δεν υπάρχουν λιγότερο από τέσσερις θύρες HDMI, τρεις θύρες USB και μια θύρα Ethernet. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας, όπως μια γραμμή ήχου, μια κονσόλα παιχνιδιών, ένα κιβώτιο Internet, ένα κλειδί USB, έναν ακραίο σκληρό δίσκο κ.λπ. Όχι Google TV στο πρόγραμμα, αλλά η διεπαφή LG WebOS. Διαισθητικό και εύκολο να ληφθεί τον Μάιο, το τελευταίο δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης και χρήσης εφαρμογών όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το YouTube. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη φωνή σας χάρη στον ολοκληρωμένο βοηθό φωνής LG Thinq, ή με τη συμπερίληψη της Alexa και του Google Assistant.

Το ηχητικό μέρος εξαρτάται από την εικόνα, καθώς υπάρχουν ομιλητές, αλλά και ένα subwoofer, το οποίο παρέχει συνολική ισχύ 40 W, αρκετή για να σας εγγυηθεί μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου. Ο επεξεργαστής 9 Gen 5 συνδυάζει ακόμη και δύο καναλιών για εικονικό ήχο στο 7.1.2, προσφέροντας εξαιρετική εμβάπτιση. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια γραμμή ήχου για μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμπειρία.

Συνοπτικά, η τηλεόραση LG OLED55C2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία ή για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Προσφέρει μη εξουσιοδοτημένη ποιότητα εικόνας, πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και συμβατότητα με έξυπνους βοηθούς, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα μοντέλα OLED στην αγορά. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προώθηση στα 1.099 ευρώ αντί για 1.999 ευρώ στο Rue du Commerce.

Για να δείτε αυτό το καλό στην τηλεόραση LG OLED55C2, είναι εδώ:

Τι να γνωρίζετε για τα καλά μας σχέδια

Αυτό το περιεχόμενο σας προσφέρεται από τους εμπειρογνώμονες των καλών σχεδίων της JDG.
Το συντακτικό προσωπικό δεν συμμετείχε στην υλοποίησή του. Είναι πιθανό ότι αυτή η δημοσίευση περιέχει έναν σύνδεσμο συνεργασίας: το e-merchant μπορεί στη συνέχεια να μεταφέρει μια προμήθεια σε εμάς (για εσάς, τίποτα δεν αλλάζει). Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι πιθανό να εξελιχθούν.