Ακολουθήστε το τρένο σας σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή μας Trainline, μια πραγματική κάρτα όλων των αμαξοστοιχιών στη Γαλλία | Γωνιά

Ένας πραγματικός χάρτης όλων των τρένων στη Γαλλία

Μια νέα οθόνη κάνει επίσης την καταχώρισή της στην αίτησή μας: μπορείτε τώρα να δείτε την πρόοδο του ταξιδιού σας, επίσης ενημερωμένο Live, καθώς και τις διάφορες στάσεις. Θα γνωρίζετε τις ακριβείς ώρες άφιξης και αναχώρησης κάθε στάσης και θα μπορείτε να ειδοποιήσετε τους αγαπημένους σας που σας περιμένουν στο σταθμό σε περίπτωση καθυστέρησης.

Ο πραγματικός χρόνος είναι στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας μας

Σίγουρα καθυστερούμε τις ιδιοτροπίες της άμεσης εφαρμογής μας (Android και iOS). Μια ώρα εγκαίρως για την αναχώρησή σας στις διακοπές, σας δίνουμε τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο κοίλωμα του χεριού σας.

Ας πάμε μαζί τον ιδιοκτήτη για να ανακαλύψουμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο μπορεί να έχετε ήδη βιώσει στις ράγες.

Η σωστή στιγμή στο κινητό σας

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει τη διαδρομή εκκίνησης και τυχόν καθυστερήσεις ή διαγραφές από τη γνωστή φωνή της Simone όταν φτάσετε στο σταθμό. Πιθανότατα φτάσατε, προσπαθώντας να διακρίνετε εάν ο τρόπος που αναφέρθηκε ήταν το B ή D, ενώ το κιγκλίδωμα ενάντια στη θορυβώδη ομάδα προ-εφημερίδων που εγκατέλειψαν σε ένα καλοκαιρινό στρατό.

Μερικοί από εσάς πήγαν τόσο πολύ ώστε να αναζητήσετε την αιτία της καθυστέρησης στο Twitter, ξεφλουδίζοντας #lt που περιμένει στο σταθμό. Για το πιο ενημερωμένο για εσάς, ανοίξατε την εφαρμογή SNCF, ειδικά αν είχατε αγοράσει τα εισιτήριά σας από εμάς με την κάρτα ταξιδιώτη σας.

Αλλά αυτή την ημέρα πριν σε διακοπές, συχνά συνώνυμο με την ταραχή και το άγχος, δεν θα χρειαστεί πλέον να ανοίξετε δύο εφαρμογές, ούτε να κάνετε ακουστική γυμναστική στο σταθμό, ούτε να διπλώσετε τα μάτια σας για να δείτε τη διαδρομή εμφάνισης αριθμού. Απλώς ανοίξτε την αίτησή μας για να λάβετε όλες αυτές τις πληροφορίες με την αναλαμπή ενός ματιού. Είμαστε επίσης οι μόνοι στη Γαλλία για να προσφέρουμε τόσο στην κράτηση όλων των διαδρομών SNCF στη Γαλλία καθώς και στην παρακολούθηση του πραγματικού χρόνου τους. Προχωρημένες !

Πρώτα στις πληροφορίες

Έχουμε ενώσει πληροφορίες σε όλα τα στάδια της κράτησης. Επομένως, θα βρείτε τον τρόπο, τα χρονοδιαγράμματα ενημερώθηκαν σε πραγματικό χρόνο και την αναφορά των διαγραμμένων τρένων στην οθόνη του εισιτηρίου σας φυσικά. Σκεφτήκαμε επίσης τους οπαδούς των επιφυλάξεων καθυστερημένων επιφυλάξεων, υποδεικνύοντας αυτές τις πληροφορίες στην οθόνη αναζήτησης και από τις επιλογές τοποθέτησης.

Επομένως, οι διορθωμένες ώρες εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα, ακριβώς κάτω από τα προγραμματισμένα προγράμματα, απευθείας στην εφαρμογή. Παίρνετε επίσης τον ενημερωμένο χρόνο αλληλογραφίας σας σε περίπτωση αλλαγής αμαξοστοιχίας. Γνωρίζετε λοιπόν πότε πλησιάζετε στον ελεγκτή εάν η αλληλογραφία αποδειχθεί ότι είναι πολύ μόνο λόγω της καθυστέρησης.

Μια νέα οθόνη κάνει επίσης την καταχώρισή της στην αίτησή μας: μπορείτε τώρα να δείτε την πρόοδο του ταξιδιού σας, επίσης ενημερωμένο Live, καθώς και τις διάφορες στάσεις. Θα γνωρίζετε τις ακριβείς ώρες άφιξης και αναχώρησης κάθε στάσης και θα μπορείτε να ειδοποιήσετε τους αγαπημένους σας που σας περιμένουν στο σταθμό σε περίπτωση καθυστέρησης.

SNCF εκ των προτέρων την εποχή του

Προς το παρόν, το SNCF είναι ο μόνος μεταφορέας που μας προσφέρει την κυκλοφορία του σε πραγματικό χρόνο. Αυξάνουμε τα νέα για τα ζωντανά τρένα SNCF στην εφαρμογή, μόλις τα λάβουμε, σε όλα τα ταξίδια TGV, TER και Intercités.

Προσφέρουμε επίσης σε πραγματικό χρόνο σε τρένα Thalys και Eurostar, αλλά μόνο από τη Γαλλία. Ελπίζουμε πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να το προσφέρουμε σύντομα από όλους τους σταθμούς στην άλλη πλευρά των συνόρων μας, είτε ξεκινάτε από το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες ή την Αγγλία.

Και κάτω από την κουκούλα ?

Η πιο διορατική από εσάς είδατε ότι έχουμε ενταχθεί στις ζωντανές πληροφορίες σε δύο στάδια: οι καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις έφτασαν κατά τη διάρκεια μιας πρώτης ενημέρωσης της αίτησής μας στις αρχές Ιουνίου. Η τελευταία μας έκδοση Android και iOS, πολύ φρέσκια, σας προσφέρει επίσης πρόσβαση στην οθόνη παρακολούθησης για το ταξίδι σας.

Στο παρασκήνιο μας, η ενσωμάτωση του πραγματικού χρόνου στις εφαρμογές μας ήταν πιο περίπλοκη από μια απλή σύνδεση καλωδίων: στο SNCF, οι καθυστερήσεις και οι διαγραφές των τρένων είναι σε δύο διαφορετικά APIs. Επομένως, ήταν απαραίτητο να ενορχηστρώσει το API μας, το οποίο προσφέρει χρονοδιαγράμματα και τιμές, με τα δύο API SNCF για πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε όλες οι πληροφορίες να βρίσκονται σε ένα και το αυτό μέρος, χωρίς Cahin Caha. Εν ολίγοις, οι μηχανικοί μας έπρεπε να κάνουν ένα χέρι στο χέρι στις συνδέσεις μας για να συμπέσουν τα προγραμματισμένα προγράμματα στο Times Update Live και τις διαγραφές. Βλέπετε μόνο φωτιά και όλα πηγαίνουν πίσω στον ίδιο τόπο, κάθε καθυστέρηση στη θέση του.

Τι νέο υπάρχει στο Android ?

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Android, είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις ειδοποιήσεις καθυστέρησης που αποστέλλονται στο κινητό σας. Επομένως, διαβάζετε τις προηγούμενες γραμμές ενός επιφυλακτικού ματιού, σας ρωτώντας γιατί κάνουμε ένα τέτοιο pataquès για αυτόν τον πραγματικό χρόνο. Να είστε βέβαιοι, δεν πρόκειται να προσπαθήσουμε να σας κάνουν να πιστεύετε ότι οι καθυστερήσεις με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple.

Καθώς έχουμε αλλάξει τον τρόπο σύνδεσης με αυτές τις πληροφορίες που παρέχονται από το SNCF, η λειτουργία της καθυστέρησης στο Android back-shop μας δεν είναι πλέον η ίδια. Επομένως, λαμβάνετε πάντα αυτές τις ειδοποιήσεις, αλλά προέρχονται από διαφορετική πηγή. Με το πρόσθετο μπόνους, αυτές οι πληροφορίες απευθείας στην εφαρμογή, είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πιθανότητα.

Δοκιμή συντριβής

Όλοι οι άμεσες γνωρίζουν τις ολισθήσεις και τις αποτυχίες του. Δυστυχώς, δεν τους ελέγξουμε απαραιτήτως, και αυτά είναι τα όρια της άμεσης. Οι πληροφορίες που προωθούμε σε πραγματικό χρόνο αποστέλλονται σε εμάς από το SNCF, αλλά συμβαίνει, ωστόσο, ότι αυτά τα δεδομένα δεν είναι ενημερωμένα ή ότι ποτέ δεν φτάνουν σε μας. Επίσης, καθώς μαθαίνουμε από μια παροιμία της προγονικής κινεζικής, είναι καλύτερο να ελέγξετε τον αριθμό του κομματιού σας δύο φορές αντί να παραμείνετε στο (κακό) Quay.

Ένας πραγματικός χάρτης όλων των τρένων στη Γαλλία

Με την ίδια αρχή με το ραντάρ πτήσης, αυτός ο προγραμματιστής δημιούργησε έναν πραγματικό χάρτη των τρένων που κυκλοφορούν στη Γαλλία !

Ένας διαδραστικός και πολύ διαισθητικός χάρτης

Ο Nicolas Wurtz, υπάλληλος της SNCF Réseau, δημιούργησε αυτήν την διαδραστική κάρτα. Για να το σχεδιάσω, έχει Χρησιμοποίησε τα δεδομένα που διατίθενται από το SNCF μέσω του API (μια διαδικτυακή διεπαφή που επιτρέπει τη σύνδεση δύο υπηρεσιών πληροφορικής μεταξύ τους).

Χάρη σε αυτά τα δεδομένα, η κάρτα του Nicolas Wurtz επαναλαμβάνει Η πραγματική θέση των αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούν σε όλη τη Γαλλία. Μπορούμε επίσης να συμβουλευτούμε τα προγραμματισμένα προγράμματα στις διαδρομές τους, τυχόν καθυστερήσεις καθώς και ταχύτητα εργαλείων.

Έτσι, σε μια στιγμή, είναι δυνατόν να δούμε πόσα τρένα κυκλοφορούν στο δίκτυο, ο τύπος τους (απίστευτο TGV, Internés, Ouigo, Ter ή Transiliens) και ακόμη και πόσο καθυστερημένα ή διαγραφούν διαγράφονται. Για παράδειγμα, κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου, υπάρχουν 503 τρένα σε κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων 35 καθυστερημένων και 13 διαγραμμένων.

Η χρήση της κάρτας είναι πολύ διαισθητική. Απλά κάντε κλικ στα μικρά έγχρωμες πινακίδες στην κάρτα για να έχετε τις πληροφορίες στο τρένο. Το TGV εμφανίζεται σε μωβ, ter και intercités σε μπλε και transilians σε πράσινα. Τα καθυστερημένα τρένα εμφανίζονται σε κίτρινο.

Επίσης, εάν πρέπει να πάρετε κάποιον στο σταθμό, μπορείτε να συμβουλευτείτε σε μερικά κλικ όπου είναι το τρένο του και αν καθυστερεί !

Ένα ανομοιογενές σιδηροδρομικό δίκτυο μεταξύ του Παρισιού και της υπόλοιπης Γαλλίας

Κοιτάζοντας αυτήν την κάρτα, παρατηρούμε γρήγορα τη διαφορά μεταξύ της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στην περιοχή του Παρισιού και στην υπόλοιπη Γαλλία. Πράγματι, το Παρίσι καλύπτεται με μικρούς πράσινους σελιδοδείκτες, ενώ η υπόλοιπη χώρα έχει μόνο λίγα μπλε ή μοβ σελιδοδείκτες.

Μετράμε την προσπάθεια που πρέπει να καταβληθούμε για την ανάπτυξη RER σε γαλλικές μητροπόλεις !

Εάν αυτή η κάρτα σας κάνει να θέλετε να πάρετε το τρένο, ελάτε και να πάρετε τις χαμηλές τιμές, καθώς και τις εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς Χάρη στη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών Kelbillet !

Πιστωτική φωτογραφία: Αντιγραφή οθόνης ιστότοπου γελοιογραφίας.Γκράου.πληροφορίες