Toyota | Electric Cars: Η μηδενική μας σειρά εκπομπών, η πώληση αγοράς χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά οχήματα ,, Richmond, Κεμπέκ, Καναδάς

Αυτο -ηλεκτρικός

Contents

Μοντέλο Tesla 3 LR

100% ηλεκτρικά οχήματα Toyota

Η νέα μας γενιά ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας προσφέρει ένα μείγμα χωρίς συμβιβασμό ισχύος, αξιοπιστίας και ευκολίας. Τουλάχιστον δέκα νέα οχήματα εκπομπών μηδενικών εκπομπών αναμένονται τα επόμενα πέντε χρόνια, εκ των οποίων η Toyota BZ4X είναι το πρώτο αποκλειστικά 100 % μοντέλο ηλεκτρικής μπαταρίας που αναπτύχθηκε από την Toyota, προσφέροντας την αυτονομία που ανέρχεται στα 513 χλμ.*. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα αφιερωμένη στα ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας της εταιρείας.

*Νέα περιοχή Toyota BZ4x: Min/Max κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (WH/km): 144 έως 164 (WLTP). Εκπομπές CO2: 0 για χρήση, εκτός χρήσης. Ηλεκτρική αυτονομία: 457-513 km (μικτός κύκλος WLTP). Η αυτονομία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φινίρισμα και τη μετάδοση.

Επαναφορτίστε στο σπίτι

Η φόρτωση του ηλεκτρικού οχήματος της μπαταρίας Toyota είναι ασφαλής, πρακτική και απλή με τη χρήση του καλωδίου που παρέχεται. Επαναφορτίστε το όχημά σας στο σπίτι, είτε εγκαθιστώντας ένα κουτί για γρήγορο φορτίο είτε χρησιμοποιώντας μια οικιακή υποδοχή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο φορτίο σε διάφορους δημόσιους σταθμούς φόρτισης*.

Πνευματική ηρεμία

Η Toyota Battery Electric Vehicles όπως η Toyota BZ4X μπορεί να ταξιδέψει πάνω από 500 χλμ. (* Κύκλος WLTP. Η αυτονομία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φινίρισμα και τη μετάδοση. και τοπικές συνθήκες οδήγησης.Ουσία

Έως 10 χρόνια εγγύησης*

Για την ειρήνη του μυαλού σας, το παρατεταμένο πρόγραμμα συντήρησης εγγυάται ότι η μπαταρία θα λειτουργεί πάντα στο 70 % της αρχικής της χωρητικότητας έως 10 ετών. (*Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Υπόκειται σε ετήσιους ελέγχους υγείας σε ένα εγκεκριμένο κέντρο εξυπηρέτησης της Toyota.Ουσία

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό όχημα ?

Λειτουργώντας μόνο σε μπαταρία, τα ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών δεν παράγουν εκπομπές. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία της τεχνολογίας κάνοντας κλικ στα παρακάτω κινούμενα σχέδια.

Επαναφορτώ

Επαναφόρτιση της μπαταρίας από ένα σπίτι Wallbox, μέσω μιας πρίζας ή χάρη στη γρήγορη δημόσια φόρτιση*.

Λειτουργικός

Η μπαταρία προμηθεύει τους ηλεκτρικούς κινητήρες, μετατρέπει τους τροχούς και προωθεί το όχημα.

Αναγεννητική πέδηση

Όταν τα φρένα του οδηγού και το όχημα επιβραδύνουν, η ενέργεια που κανονικά θα χαθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας αποστέλλεται για να επαναφορτίσει την μπαταρία.

* Προκειμένου να εξασφαλιστεί αποτελεσματικό φορτίο και να διατηρηθεί η υγεία της μπαταρίας καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος, το BZ4X CC CC CP CCC μπορεί να μειωθεί προσωρινά (περίπου 24 ώρες) μετά από δύο συνεδρίες ημερησίως (ισοδύναμο διπλάσιο 10 % έως 80 % φορτίο φορτίου). Ουσία.

Ρωτήστε το ηλεκτροκίνητο εύρος Toyota

Όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής μπαταρίας

Καθώς λειτουργούν μόνο στην μπαταρία, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν χρησιμοποιούν καύσιμο και δεν παράγουν εκπομπές. Εύκολο στην επαναφόρτιση, εκλεπτυσμένη και συναρπαστική για οδήγηση, προσφέρουν επίσης λειτουργικό κόστος χαμηλότερα από αυτά ενός οχήματος με καύσιμο ή συμβατικό κινητήρα ντίζελ. Και επειδή συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις πόλεις, είστε ελεύθεροι να οδηγείτε “καθαρή οχήματα” σε περιοχές με χαμηλές εκπομπές.

Εγκατάσταση του Wallbox σας

Ο συνεργάτης μας Zeborne σας υποστηρίζει σε όλα τα βήματα στην εγκατάσταση του Wallbox σας. Τι είναι το Wallbox Toyota ?

Το Wallbox είναι ένας σταθμός φόρτισης Toyota που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες σας, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί από 7 έως 22 kW, ενιαία φάση ή τρία φάσματα. Αυτό το μηχάνημα φόρτισης σας επιτρέπει επίσης να διαιρέσετε με 4 χρόνο επαναφόρτισης !

Ο αντιπρόσωπος της Toyota σας υποστηρίζει προσφέροντάς σας την εγκατάσταση του Wallbox σας και θα κάνει τον σύνδεσμο με τον συνεργάτη μας Zeborne.

Υπηρεσίες συνδεδεμένων MYT

Από την επαλήθευση της κατάστασης της μπαταρίας, στη θέση των δημόσιων σταθμών φόρτισης καθώς και στην πληρωμή των επαναφορτιών που έγιναν στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης, η αίτηση για smartphone MYT προσφέρει ειδικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το καλύτερο πάρτι του Η ηλεκτρική σας Toyota.

Εγγύηση ανάκτησης μπαταριών

Όπως όλα τα στοιχεία μιας Toyota, οι μπαταρίες των πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων μας έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν. Για την ειρήνη του μυαλού, κάθε μπαταρία ιόντων λιθίου είναι εγγυημένη τουλάχιστον 8 έτη ή 160.000 χλμ.* Για το 70% της χωρητικότητάς της. Το πρόγραμμα ανάκτησης μας εγγυάται ότι όταν οι μπαταρίες του ηλεκτρικού οχήματος φτάνουν στο τέλος της διάρκειας ζωής τους, αντιμετωπίζονται με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο. Οι εγκεκριμένοι επισκευαστές της Toyota έχουν σήμερα περισσότερο από το 90% των μπαταριών ιόντων λιθίου και στοχεύουμε στην ανακύκλωση περισσότερο από το 50% του βάρους μιας υβριδικής μπαταρίας. *Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Υπόκειται σε ετήσιους ελέγχους υγείας σε ένα εγκεκριμένο κέντρο εξυπηρέτησης Toyota.

Ανακαλύψτε την Toyota BZ

Καλώς ήλθατε στη μάρκα BZ, μια νέα μάρκα Toyota. Αυτή η διαφοροποιημένη οικογένεια μοντέλων ηλεκτρικών ιόντων ιόντων λιθίου υπερβαίνει τα ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών για να μετατρέψει τις ζωές και τις εμπειρίες.

Ανακαλύψτε τα ποδήλατα Cargos

Με την προσέγγιση Beyond Zero, η Toyota λειτουργεί για μεγαλύτερη κινητικότητα και μια καλύτερη κοινωνία για όλους. Σε αυτό το πλαίσιο θα προσφέρει η Toyota την πώληση του ποδηλάτου στο δίκτυο διανομής σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια από το 2023, σε συνεργασία με δώδεκα κύκλους.

Τα ηλεκτρικά μας οχήματα

Χάρη στην ολοκληρωμένη μπαταρία τους, η Toyota 100% ηλεκτρικά οχήματα προσφέρει ελευθερία ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την αξιοπιστία.

Είτε επαναφορτίζετε στο σπίτι, στο γραφείο είτε εν κινήσει χάρη στον αυξανόμενο αριθμό σημείων γρήγορης φόρτισης, η επαναφόρτιση του οχήματος ηλεκτρικής μπαταρίας σας είναι απλή και πρακτική.

Toyota BZ4X

Από
588 € /μήνα

Toyota BZ4x Προέλευση

Toyota BZ4X: Ανακαλύψτε αυτό το μοντέλο Toyota BZ4X: Διαμόρφωση

Proace City Electric

Proace City Electric Tip Vio Medium

Proace City Electric: Ανακαλύψτε αυτό το μοντέλο Proace City Electric: Διαμόρφωση

Proace City Verso Electric

Proace City Verso Electric Dynamic Medium

Proace City Verso Electric: Ανακαλύψτε αυτό το μοντέλο Proace City Verso Electric: Διαμόρφωση

Proace Electric

Proace ηλεκτρικό πάτωμα δαπέδου δαπέδου

Proace Electric: Ανακαλύψτε αυτό το μοντέλο Proace Electric: Διαμόρφωση

Proace Verso Electric

Proace Verso Electric Combi Dynamic Medium Double Side Doors

Proace Verso Electric: Ανακαλύψτε αυτό το μοντέλο Proace Verso Electric: Διαμόρφωση

Πώς να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας Toyota

Οικιακή επαναφόρτιση

Είναι δυνατόν να επαναφορτίσετε ένα ηλεκτρικό όχημα Toyota από οικιακή υποδοχή. Η εγχώρια επαναφόρτιση είναι απόλυτα ασφαλής (υπό την προϋπόθεση ότι η υποδοχή επαληθεύεται από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο).

Πλατφόρμα

Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι φορτιστές τοίχων, που βρίσκονται σε οικιστικά γκαράζ, σοκάκια και πολυάριθμες χώροι στάθμευσης γραφείων. Αυτές οι εγκαταστάσεις καθιστούν δυνατή τη φόρτωση γρηγορότερα από τα εγχώρια αλιεύματα.

Ταχύτατο φορτίο

Τα ταχεία σημεία φόρτισης βρίσκονται σε πολλούς δημόσιους χώρους, αυτοκινητόδρομους, σταθμούς εξυπηρέτησης και σούπερ μάρκετ.

Επωφεληθείτε από την εταιρική σχέση EDF και Toyota:
Στο δρόμο για την οικοδόμηση ενός ουδέτερου μέλλοντος στο CO2

Είσαι άτομο ?

Με το EDF Self Electrical Green, πληρώνετε το πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα σας 50% φθηνότερη τη νύχτα και, προαιρετικά, τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές. Ιδανικό για εξοικονόμηση κατά την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος και κάνοντας ένα βήμα προς την ενεργειακή μετάβαση !

Έχετε τη διαβεβαίωση της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας* και προωθήστε την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ισχύει επίσης για όλη την κατανάλωση του σπιτιού σας.

* Η EDF αναλαμβάνει ότι μια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (υδραυλικό, αιολικό, ηλιακό), πιστοποιημένο από τον μηχανισμό των αρχικών εγγυήσεων, ισοδύναμη με την κατανάλωση πελατών της αυτόματης ηλεκτρικής πράσινης προσφοράς ή εγχύθηκε στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Είστε εταιρεία ?

Με την ευέλικτη σύμβαση, επιλέξτε μια προσφορά που προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας: μια καινοτόμο προσφορά ηλεκτρικής ενέργειας που προσαρμόζεται στη δραστηριότητά σας και στις συνήθειες κατανάλωσης ! Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις τιμές που μειώθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις 8 μ.μ., τα σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Επιπλέον, με την επιλογή 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας EDF, έχετε τη διαβεβαίωση ότι είστε ηθοποιός στη μετάβαση ενέργειας.

* Η EDF αναλαμβάνει ότι μια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (υδραυλική, αιολική, ηλιακή ενέργεια), πιστοποιημένη από τον μηχανισμό των αρχικών εγγυήσεων, ισοδύναμη με την κατανάλωση πελατών της ευέλικτης σύμβασης προσφέρει ανανεώσιμες επιλογές ή εγχύθηκε στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?

Παρόλο που μοιάζει από έξω σε οποιοδήποτε άλλο όχημα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο βρίσκει την ιδιαιτερότητα του κάτω από την κουκούλα και το πάτωμα του σε σύγκριση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο που τροφοδοτείται από καύσιμο. Πράγματι, η δεξαμενή και τα συστήματα εξάτμισης, ο κινητήρας θερμότητας, ο συμπλέκτης και το κιβώτιο ταχυτήτων αφήνουν τη θέση τους σε ένα (ή περισσότερο !) Ηλεκτρικοί κινητήρες, μια σύνδεση σύνδεσης για επαναφόρτιση και μπαταρία ιόντων λιθίου που προορίζεται να παρέχει συνεχώς το όχημα. Επομένως, θα ξεκινήσει με την ανάγκη επαναφόρτισης του αυτοκινήτου συνδέοντάς το με μια οικιακή υποδοχή ή έναν σταθμό φόρτισης. Για τα οχήματά μας, συνιστάται η οικιακή εγκατάσταση ενός Wallbox Toyota για την επιτάχυνση του φορτίου.

Μόλις φορτωθεί, ο ηλεκτρικός κινητήρας μπορεί να προκαλέσει τους τροχούς και, ως εκ τούτου, την πρόωση του οχήματος. Σε αντίθεση με έναν πετρελαιοκινητήρα ή έναν βενζινοκινητήρα που χρειάζεται τον συμπλέκτη για να φτάσει εκεί, αρκεί να επιταχύνει για να προχωρήσει και να αφήσει το πεντάλ για να επιβραδύνει. Ένα χειριστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών στο πλακέτα και διαχειρίζεται την ισχύ που απαιτείται για να κυκλοφορήσει το όχημα. Σημειώστε ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο επαναφορτίζεται κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης ή των φάσεων πέδησης.

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καθαρά οχήματα ?

Εξ ορισμού, ένα όχημα θεωρείται “καθαρό” όταν ο αντίκτυπός του στο περιβάλλον είναι χαμηλός ή μηδέν. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει έτσι όλα τα αυτοκίνητα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, υβριδικά (επαναφορτιζόμενα ή όχι), υδρογόνο ή LPG. Εάν, στην πράξη, κανένα όχημα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι πλήρως καθαρό λόγω της διαδικασίας παραγωγής μέχρι την καταστροφή του, οι οποίες είναι φάσεις όπου εκδίδονται εκπομπές C02, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βρίσκονται ακόμα σε αυτή την κατηγορία οχημάτων φιλικά προς το περιβάλλον. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου τους, όλα τα οχήματα στην ηλεκτρική περιοχή που αναπτύχθηκε από την Toyota δεν εκδίδουν εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τι βοήθεια για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?

Για να αποκτήσετε ένα “πράσινο” αυτοκίνητο και ως εκ τούτου ένα Toyota Electric, το κράτος προσφέρει διάφορα βοηθήματα. Ο στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους Γάλλους να επιλέξουν πιο φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα μειώνοντας τις εκπομπές C02 τους.

Μεταξύ των προτεινόμενων ασφαλίστρων, μπορούμε να υπολογίσουμε στο “Μπόνους μετατροπής”. Είναι μια συσκευή που κατασκευάστηκε για Αντικαταστήστε το παλιό του όχημα με ένα νέο λιγότερο ρυπογόνο. Η μόνη προϋπόθεση είναι να στείλετε στο rebus το παλιό του αυτοκίνητο πολύ ρυπογόνο. Τρεβλώντας το 2021 από 1.100 έως 5.000 ευρώ ανάλογα με τον τύπο που αγοράστηκε οχήματος, χορηγείται μέχρι όριο 60.000 ευρώ για την τιμή αγοράς του νέου αυτοκινήτου.

Μια άλλη βοήθεια, στην οποία μπορεί να συνδυαστεί το μπόνους μετατροπής: το “οικολογικό μπόνους”. Η επιλεξιμότητα για αυτή τη συσκευή αφορά την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, επαναφορτιζόμενου ή υβριδικού υδρογόνου που εκπέμπει μείον 0 γραμμάρια C02 ανά χιλιόμετρο. Αυτό το μπόνους μπορεί να κορυφωθεί Έως 7000 ευρώ.

Πώς να οδηγήσετε ένα ηλεκτρικό όχημα ?

Προσφέροντας μεγάλη άνεση οδήγησης επειδή είναι σιωπηλός και στερείται μοχλού ταχυτήτων, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν επίσης το πλεονέκτημα μιας σαφέστερης επιτάχυνσης στην αρχή -μόνο ένα αυτοκίνητο με κινητήρα θερμότητας. Ως αποτέλεσμα, για να οδηγήσετε σωστά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, θα είναι προτιμότερο να υιοθετήσετε έναν οικοσυμπονίτη που στοχεύει στην οδήγηση με ασφάλεια και Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Κυκλοφορήστε με έναΜέτριες και προοδευτικές εορτασμοί θα βελτιώσει την άνεση οδήγησης βραχυπρόθεσμα, αλλά επίσης Η μακροπρόθεσμη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αντίθετα, οι ισχυρές και επαναλαμβανόμενες επιταχύνσεις δεν θα βοηθήσουν στην επέκταση του χρόνου χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και της μακροζωίας της μπαταρίας λιθίου του.

Σημειώστε ότι μπορούμε να βρούμε μια μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης και των φάσεων πέδησης. Αυτό ονομάζεται “Αναγεννητική πέδηση”.

Πώς να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό όχημα ?

Προκειμένου να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, θα ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες. Το πρώτο από αυτά είναι προφανώς το Προϋπολογισμός που διατίθεται για αγορά. Στη συνέχεια έρχεται ο τρόπος χρήσης του οχήματος και, ως εκ τούτου,, ανάγκες αυτονομίας. Θα χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο για ταξίδια στο σπίτι ή μεσαία διαδρομή ? Πρέπει να τεθεί το ερώτημα και συνδέεται άμεσα με το ζήτημα της λειτουργίας επαναφόρτισης. Σε περίπτωση σύντομων ημερήσιων ταξιδιών, ένας τερματικός σταθμός θα είναι προφανώς προνομιούχος. Από την άλλη πλευρά, θα είναι απαραίτητο να οργανώσετε για να βρείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Τέλος, και είναι ένας παράγοντας που συχνά ξεχνάμε, αυτός του “Συναισθημα”. Προφανώς θα επιλέξουμε ένα μοντέλο με σχέδιο και εσωτερικό που θα κολλήσει περισσότερο στις προσδοκίες μας να απολαύσουμε την οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Chevrolet Bolt2019 EV LT 400V Combo 110V και 220V $ 24441

Μπουλόνι chevrolet

► Chevrolet Bolt EV LT 400V Combo 110V και 220V

2019163385KM – $ 24441
90.04$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 60.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Chevrolet Bolt EV LT 400V Combo 110V και 220V, υπενθύμιση μπαταρίας που έγινε στο GM

2017181450KM – $ 22941
94.81$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 60.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Chevrolet Volt LT Consumpion Life 3.6L/100 km

201781145KM – $ 25941
107.18$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 18.4 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.5L

► Chevrolet Volt LT, δέρμα ,

● Ο καλύτερος από τους δύο κόσμους
2017124500KM – $ 23941
99.61$ / SEM. έχω 8.99 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 18.4 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρος 1.5L

► Chevrolet Volt LT Consumpion Life 4.0L/100 km

2016122042KM – $ 19941
95.02$ / SEM. έχω 8.74 % επί 60 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 18.4 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.5L

► Chevrolet Volt Electrol + Petrol

● Ζωή κατανάλωσης 2.65L/100 km
2015190783KM – $ 13941
80.18$ / SEM. έχω 8.99 % επί 48 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 17.1 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.4L

► Chevrolet Volt Electrol + Petrol!

● Πολύ οικονομικό, οδήγησε πράσινο!
2013187500KM – $ 12941
95.11$ / SEM. έχω 8.99 % επί 36 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 0.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.4L

► Chevrolet Volt Premier, Leather, Bose, Camera Reversing

2012211000KM – $ 10941
Nd$ / SEM. έχω Nd % επί Nd μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 16.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρος 1.4L

► Chevrolet Volt Electrol + Petrol

2012241190KM – $ 9941
Nd$ / SEM. έχω Nd % επί Nd μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 16.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.4L

Chevrolet Volt2013 Premium, GPS + Δέρμα 8941 $

Chevrolet volt

► Chevrolet Volt Premium, GPS + δέρμα

2013466730KM – $ 8941
Nd$ / SEM. έχω Nd % επί Nd μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 17.1 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.4L

► Chevrolet Volt Premium Δερμάτινη Εσωτερική + GPS, 2,5L / 100 χλμ. Για ζωή, 8 τροχούς και ελαστικά

2012175000KM – $ 12941
Nd$ / SEM. έχω Nd % επί Nd μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 16.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.4L

► Ford F-150 Lightning XLT 4×4 98 KWH GR. Μέγιστη ρυμούλκηση ! Τζάκερ

202224300KM – $ 74941
259.72$ / SEM. έχω 9.74 % επί 96 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 98.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Ford Focus Electric, 33,5 kWh

201793457KM – $ 15941
65.96$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 33.5 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Ford Fusion Energi Sel Phev

201987386KM – $ 23941
87.99$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 0.0 kWh
Αυτόματο2.0L 4 κυλίνδρος

► Ford Mustang Mach-e Premium AWD 266HP

202152000KM – $ 52941

Ισχύς μπαταρίας: 68.0 kWh
ΑυτόματοCyl 0L

► Hyundai kona ev Ultimate

202151800KM – $ 37940
139.82$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 64.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Hyundai Kona Ultimate

202094200KM – $ 34941
128.63$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 64.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► kia ev6 lr awd

● 1 μόνο ιδιοκτήτης! Όμορφο κεχρί!
202213959KM – $ 58441
214.99$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 77.4 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Kia Niro EV, SX Touring, 8 ελαστικά 8 τροχών

2019139920KM – $ 29941
110.25$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 60.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Kia Niro Ex FWD Υβριδική ηλιοροφή

201894905KM – $ 24941
92.60$ / SEM. έχω 8.99 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 0.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.6L

► Mitsubishi I-Miev Electric, Recharge 110V/220V και Chademo 400V

2012105635KM – $ 7941
Nd$ / SEM. έχω Nd % επί Nd μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 16.0 kWh
ΑυτόματοΗλεκτρικός

► Nissan Leaf SV, 40 kWh

202337219KM – $ 34441
Εκτιμώμενη υγεία της μπαταρίας: 95.51 %
126.79$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 40.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Εγκαταστάθηκε εγκατεστημένο το Nissan Leaf Cargo JN 40 kW (για φύλλο από το 2012 έως $ 2750)

2016147925KM – $
Διατίθεται μόνο βραχυπρόθεσμα ενοικίαση
Εκτιμώμενη υγεία Μπαταρία: 93 %

Ισχύς μπαταρίας: 40.0 kWh
ΑυτόματοCyl 0L

► Nissan Leaf S 6.6 kW, επαναφόρτιση 110V/220V και Chademo 400V

2013147751KM – $ 9941
Εκτιμώμενη μπαταρία υγείας: 75.02 %
73.16$ / SEM. έχω 8.99 % επί 36 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 24.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► POLESTAR 2 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟΤΗ

● Φορτιστής 110/240 V!
202222590KM – $ 47941
176.40$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 78.0 kWh
ΑυτόματοΗλεκτρικός

► Tesla Model 3 LR AWD

● Μίλια Bas, 1 ιδιοκτήτης !
202029162KM – $ 49941
185.20$ / SEM. έχω 8.99 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 75.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model 3 SR+ RWD, AP ,

201987500KM – $ 34941
128.63$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 55.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model 3 LR AWD

2018100294KM – $ 40941
169.00$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 75.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

Tesla Model 3 LR 2018 AWD ** Σε διαμετακόμιση ** 35941 $

Μοντέλο Tesla 3 LR

► Tesla Model 3 LR AWD ** στη διαμετακόμιση **

2018137101KM – $ 35941
148.39$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 75.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model 3 SR+ RWD

202229336KM – $ 43941
161.70$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 55.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός
Tesla Μοντέλο 3 SR+

► Tesla Model 3 SR+ RWD

202189855KM – $ 39941
147$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 55.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model 3 SR+ RWD, FSD

201970800KM – $ 37941
139.65$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 55.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model 3 SR+ RWD

2019168800KM – $ 28941
106.58$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 55.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model S100D AWD

● 1 μόνο ιδιοκτήτης! Πρωτότυπο! Διπλός φορτιστής
201884900KM – $ 64941
238.88$ / SEM. έχω 8.74 % επί 84 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 100.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

Tesla Model S100D2018 EAP $ 59941

Tesla Model S100D

► Tesla Model S100D EAP

2018105922KM – $ 59941
247.30$ / SEM. έχω 8.74 % επί 72 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 100.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model S70 D Singing Roof, Super Load for Life

2015141057KM – $ 36941
210.92$ / SEM. έχω 8.74 % επί 48 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 70.0 kWh
Αυτόματοηλεκτρικός

► Tesla Model S85 SC δωρεάν, ηλιοροφή,

● Διαθέσιμη βραχυπρόθεσμη ενοικίαση
2013262335KM – $ 24941
182.28$ / SEM. έχω 8.74 % επί 36 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 85.0 kWh
ΑυτόματοΗλεκτρικός

► Tesla Model X75D 6 επιβάτες, μόνο ένας ιδιοκτήτης, παρατεταμένη εγγύηση 12 μήνες/20.000 χλμ

2016140635KM – $ 49441
235.17$ / SEM. έχω 8.74 % επί 60 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 75.0 kWh
Αυτόματο0 κυλί, ηλεκτρικό

► Toyota Prius Hybrid

2015108870KM – $ 19941
118.25$ / SEM. έχω 8.99 % επί 48 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 0.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρο.8L

► Toyota Prius C Hybrid Hatchback

2015132000KM – $ 16941
97.36$ / SEM. έχω 8.99 % επί 48 μήνας*

Ισχύς μπαταρίας: 0.0 kWh
Αυτόματο4 κυλίνδρος 1.5L

Κύρια πλεονεκτήματα μιας εμπειρίας

Ένα ηλεκτρικό όχημα 100% έχει την ελάχιστη συντήρηση επειδή περιέχει πολύ λιγότερα εξαρτήματα από ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο. Για ταξίδια σε μεγαλύτερη απόσταση, απαιτεί περισσότερη διαχείριση, διότι πρέπει να συνδεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της ίδιας διαδρομής για να συνεχίσετε την κύλιση. Πρέπει να γνωρίζετε τη θέση των σταθμών γρήγορης φόρτισης και να αφιερώσετε χρόνο που χρειάζεται για φόρτωση. Συνήθως, είναι 20 έως 40 λεπτά σε φορτιστή 400 βολτ ανάλογα με την ενέργεια που πρόκειται να τοποθετηθεί, το επόμενο βήμα είναι ο προορισμός.

Ένα διακλαδισμένο bybride όπως το Volt, η σαφήνεια, το BMW I3 Rex, περιέχει περισσότερα συστατικά από ένα βενζινοκίνητο όχημα. Έχουν διπλό συστατικό. Ακόμη και αν το τμήμα βενζίνης χρησιμοποιείται λιγότερο, απαιτεί ακόμα μια συνέντευξη: αλλαγή λαδιού 1 φορά το χρόνο, κάψτε το καύσιμο λίγο έτσι ώστε να μην γερνάει, ο κινητήρας ξεκινά το χειμώνα για να το θέσει σε θερμοκρασία έτσι ώστε να είναι έτοιμος να εργαστεί Όταν απαιτείται η συμβολή του. Παρά τα πιο πολυάριθμα συστατικά, οι ιδιοκτήτες των βολτ δεν διαμαρτύρονται για υψηλό ή απαράδεκτο κόστος συντήρησης. Η νέα Generation Volt (2016-2018) προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία από μια μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά υπάρχουν περισσότερα μικρά προβλήματα που εμφανίζονται από το 2012-2015. Υπήρχε πρόβλημα κυλινδροκεφαλής κεφαλής τα πρώτα χρόνια, αλλά τώρα επιλύεται. Σύμφωνα με τις τρέχουσες διαδρομές σας, εάν έχετε μόνο ένα αυτοκίνητο, ένα βολτ, η σαφήνεια (η οποία έχει σημαντικά την ίδια αυτονομία και μερικοί προτιμούν το banner της Honda), θα σας επιτρέψει να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας με κόστος χρήσης ελαφρώς υψηλότερο από ένα 100 % ηλεκτρικό αλλά με λιγότερη διαχείριση. Είναι συχνά ένα βήμα που μας κατευθύνει προς ένα ηλεκτρικό 100%.

Κάποιοι παραπονιούνται ότι το Volt έχει φορτιστή μόνο 3 kW όταν θα ήθελε 6 kW, αλλά τις περισσότερες φορές οι επαναφόρτιση γίνονται σε τερματικό 240 V στο σπίτι και ο χρόνος για να γίνει το “πλήρες” είναι επαρκές ακόμη και με 3 kW. Η συντριπτική πλειοψηφία των 100% ηλεκτρικών έχουν τώρα φορτιστή 6,6 kW, μερικοί ακόμη και 7.2 kW (Chevrolet Bolt). Επομένως, η πιθανότητα πιθανής αυτονομίας σε μια ενεργή ημέρα αυξάνεται πολύ ταχύτερα στους χρόνους αναμονής όταν συνδέονται.

Πρέπει να γνωρίζετε καλά τα KM σας και να γνωρίζετε τις εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες στο σπίτι για να κάνετε μια ενημερωμένη επιλογή και όσο το δυνατόν πιο κερδοφόρα.Είναι δυνατόν να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για ταξίδια πάνω από τη συχνότητα ανάλογα με τη συχνότητα.

Εάν αυτή η επιλογή δεν σας ταιριάζει, επισκεφθείτε τη λίστα οικονομικών οχημάτων μας

Πλεονεκτήματα του κυλίνδρου 100% ηλεκτρικού
 • Εκπομπή μηδενικού CO2, χωρίς απαιτούμενη βενζίνη.
 • Αγορά ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται τοπικά, ανανεώσιμη και προσιτή.
 • Περίπου 10 φορές φθηνότερα από το KM από τη βενζίνη. Κόστος 1.80 $ από τα 100 χλμ. Ηλεκτρική ενέργεια (http: // lc.CX/MR8).
 • Ελάχιστη συντήρηση. Ποτέ δεν αλλάζει το πετρέλαιο.
 • Πολύ πιο αποτελεσματική ηλεκτρική ισχύς κινητήρα. Η μέγιστη αντοχή του επιτυγχάνεται πρακτικά στιγμιαία.
 • Πολύ δεν είναι πολύ θορυβώδης κινητήρας και δεν χτυπά σε ακραίο κρύο.
 • Από το σπίτι πάντα γεμάτο.
 • Αυξανόμενη δημοτικότητα των ves.
 • Ως ασφαλές να οδηγείτε ως θερμικό όχημα βενζίνης.
Πλεονεκτήματα ιππασίας με ένα υποκαταστάτη υβριδικό ή με όχημα με “γεννήτρια”
 • Τα ίδια πλεονεκτήματα από το κύλινδρο 100% ηλεκτρικό. Αλλά το πλεονέκτημα του πλεονάσματος είναι η αυτονομία, μπορείτε να πάτε εκεί που θέλετε. Το μειονέκτημα είναι να πληρώσετε φυσικό αέριο όταν εξαντληθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Υποκατάστατο υβριδικό όχημα ή παρέχεται με επέκταση ενέργειας βενζίνης που διατίθεται στην αγορά του Κεμπέκ. Ford Cmax Energi, Ford Fusion Energi, Chevrolet Volt, Toyota Prius, BMW I3, BMW I8, Cadillac Elr, κλπ.
Μειονεκτήματα του κυλιόμενου 100% ηλεκτρικού
 • Περιορίζεται στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του οχήματος
 • Αριθμοί γρήγορων τερματικών που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή (http: // www.παξιμάδι.com)
 • Το κόστος του υψηλότερου οχήματος, αν και η διαφορά με την πάροδο του χρόνου μειώνεται και θα συνεχίσει να μειώνεται με τον όγκο των πωλήσεων όπως οποιαδήποτε νέα τεχνολογία που εισέρχεται στην αγορά.
Παράδειγμα υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων έναντι καυσίμων
 • Αγορά ενός οχήματος βενζίνης που καταναλώνει 9L/100km, $ 30.000 TXS περιλαμβάνονται
 • Πληρωμή άνω των 72 μηνών, 0 μετρητά. 110.88 $/SEM.
 • Η βενζίνη κοστίζει 25.000 χλμ. / Έτος, 1.$ 90/μέσος όρος απορριμμάτων Επόμενα 5 χρόνια (εκτίμηση φυσικά)? 82.08 $/SEM.
 • Συνολική πληρωμή + βενζίνη 192.96/εβδομάδα $
 • Αγορά διακλαδισμένου υβριδικού οχήματος που καταναλώνει 3L/100km, σε 44.000 $ TXS περιλαμβάνονται
 • Πληρωμή άνω των 72 μηνών, 0 μετρητά. 163.80 $/SEM.
 • Η βενζίνη κοστίζει 25.000 χλμ. / Έτος, 1.$ 90/μέσος όρος απορριμμάτων Επόμενα 5 χρόνια (εκτίμηση φυσικά)? 27.36 $/SEM.
 • Συνολική πληρωμή + βενζίνη 191.16 $/εβδομάδα + Little CO2
 • Αγορά 100% ηλεκτρικού οχήματος που καταναλώνει 0L/100km, $ 40.000 TXS περιλαμβάνονται
 • Πληρωμή άνω των 72 μηνών, 0 μετρητά. 148.96 $/SEM.
 • Κόστος βενζίνης · 0.00 $/SEM.
 • Το ηλεκτρικό ρεύμα κοστίζει 25.000 χλμ. / Έτος, 2.00 $ ανά 100 χλμ. 9.62 $/SEM.
 • Συνολική πληρωμή + βενζίνη + ηλεκτρική ενέργεια; 158.$ 58/εβδομάδα + ΟΧΙ CO2