Το έργο TOR | Λήψη Tor, Πρώτη έναρξη του προγράμματος περιήγησης TOR | Το έργο TOR | Οδηγός χρήσης του προγράμματος περιήγησης TOR Browser

Πρώτη έναρξη του προγράμματος περιήγησης TOR

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιλογή “σύνδεσης” θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο δίκτυο TOR χωρίς πρόσθετη διαμόρφωση.

Πλοηγός

Το ειδικό πακέτο TOR περιέχει τα αρχεία μεταφοράς TOR και Pluggable, τα κανάλια PONT και τα δεδομένα GEOIP που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα περιήγησης TOR. Οι δύο εκδόσεις υποδεικνύουν υποδεικνύουν την έκδοση του προγράμματος περιήγησης TOR για το οποίο κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο δυαδικό και η έκδοση του περιεχομένου TOR. Αυτά τα πακέτα προορίζονται για προγραμματιστές που πρέπει να ομαδοποιήσουν με τις εφαρμογές τους.

Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης TOR

Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης TOR για να ανακαλύψετε μια πλοήγηση που προστατεύει πραγματικά το απόρρητό σας και τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς παρακολούθηση, ούτε επιτήρηση ή λογοκρισία.

Η αποστολή μας :

Προωθήστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες δημιουργώντας και αναπτύσσοντας δωρεάν τεχνολογίες προστασίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής και προσωπικά δεδομένα, με έναν κώδικα ανοιχτού κώδικα. Υποστηρίζουμε επίσης τη διαθεσιμότητά τους και την άχρηστη χρήση τους, καθιστώντας τους πιο γνωστούς επιστήμονες και το κοινό.

Προσφέρω

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τις μηνιαίες ενημερώσεις του έργου TOR και τις ευκαιρίες που προσφέρει:

Πρώτη έναρξη του προγράμματος περιήγησης TOR

Όταν ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης TOR, θα δείτε το παράθυρο “Connect”. Αυτό σας προσφέρει την επιλογή είτε για να συνδεθείτε απευθείας στο δίκτυο TOR είτε για να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησης TOR για τη σύνδεσή σας. Υπάρχει ένα πλαίσιο που απαιτεί εάν θέλετε να συνδεθείτε αυτόματα στο δίκτυο TOR, αν συμβαίνει αυτό, ελέγξτε το πλαίσιο.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ

Κάντε κλικ στο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιλογή “σύνδεσης” θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο δίκτυο TOR χωρίς πρόσθετη διαμόρφωση.

Μόλις κάνετε κλικ, θα εμφανιστεί μια γραμμή κατάστασης, δείχνοντας λανθασμένα την πρόοδο της σύνδεσης. Εάν η σύνδεσή σας είναι μάλλον γρήγορη, αλλά αυτή η γραμμή κατάστασης φαίνεται να μπλοκάρει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, δοκιμάστε τον «βοηθό σύνδεσης» ή συμβουλευτείτε τη σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων για να βρείτε βοήθεια για να λύσετε το πρόβλημα. Ή, αν γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας λογοκρίνεται ή χρησιμοποιεί πληρεξούσιο, πρέπει να κάνετε κλικ στο “Διαμόρφωση της σύνδεσης”.

Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις δικτύου 'TOR' για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Βοήθεια σύνδεσης

Εάν ο Tor είναι μπλοκαρισμένος όπου βρίσκεστε, μια γέφυρα θα μπορούσε να βοηθήσει. Η βοήθεια σύνδεσης μπορεί να επιλέξει ένα για εσάς σύμφωνα με τη γεωγραφική σας θέση.

Αυτόματη βοήθεια σύνδεσης

Εάν η βοήθεια σύνδεσης δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει την τοποθεσία σας ή θέλετε να διαμορφώσετε τη σύνδεσή σας με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή σας από το μενού μενού και να κάνετε κλικ στο “Δοκιμάστε μια γέφυρα”.

Διαμόρφωση σύνδεσης

Διαμορφώστε

Το πρόγραμμα περιήγησης TOR θα αναθεωρήσει μια σειρά επιλογών διαμόρφωσης.

Ο οδηγός σύνδεσης σας ενημερώνει για την κατάσταση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο και τη σύνδεσή σας με το δίκτυο TOR.

Επιτυχής δοκιμή σύνδεσης

Ασυνήθιστη δοκιμή σύνδεσης

Το πρώτο πλαίσιο ελέγχου είναι “γρήγορη εκκίνηση”. Εάν επιλεγεί, κάθε φορά που ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησης TOR, θα προσπαθήσετε να συνδεθείτε με τις προηγούμενες ρυθμίσεις δικτύου σας.

Γρήγορη εκίνηση

Εάν γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας είναι λογοκρισία ή αν έχετε δοκιμάσει και δεν κατάφερε να συνδεθείτε στο δίκτυο TOR και ότι δεν έχει λειτουργήσει άλλη λύση, μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησης TOR για να χρησιμοποιήσετε αφαιρούμενες μεταφορές. Το ‘Ponts’ θα εμφανίσει την ενότητα Bypass για να διαμορφώσει την αφαιρούμενη μεταφορά ή τη σύνδεση χρησιμοποιώντας γέφυρες.

Διαμορφώστε τη γέφυρα Tor

Αλλες επιλογές

Εάν η σύνδεσή σας χρησιμοποιεί έναν πράκτορα, μπορείτε να το διαμορφώσετε κάνοντας κλικ στο “Ρυθμίσεις” δίπλα στο “Διαμορφώστε τον τρόπο σύνδεσης του προγράμματος περιήγησης TOR στο Διαδίκτυο”. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Γενικά θα γνωρίζετε εάν πρέπει να ελέγξετε αυτό το πλαίσιο, επειδή οι ίδιες ρυθμίσεις θα χρησιμοποιηθούν για άλλα προγράμματα περιήγησης στο σύστημά σας. Εάν είναι δυνατόν, ρωτήστε τον διαχειριστή του δικτύου σας. Εάν η σύνδεσή σας δεν χρησιμοποιεί έναν πράκτορα, κάντε κλικ στο “Connect”.

Ρυθμίσεις πληρεξούσιου για το πρόγραμμα περιήγησης TOR