Μια σύγκριση των διαφορετικών ηλεκτρικών σκούτερ φωτός, ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ: Top 5 για την πόλη το 2023

Top 5: Light Electric Scooter για την πόλη

Contents

Το τελευταίο Inöe Bloomy Ωστόσο, θα σας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας όλο το χρόνο, χάρη στην προστασία του IP65 Water. Μια πολύ καλή επιλογή για να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση.

Μια σύγκριση των διαφορετικών ηλεκτρικών σκούτερ φωτός

Η ελαφρότητα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια κατά την επιλογή ενός Ηλεκτρικό σκούτερ γυναικών. Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων θέλουν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό σκούτερ για τα καθημερινά ταξίδια τους. Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν επομένως ένα αυτόνομο, αλλά και ελαφρύ σκούτερ.

Γιατί η ελαφρότητα είναι ένα βασικό κριτήριο ? Εάν πρέπει να πάρετε το μετρό ή ακόμα και να αποθηκεύσετε το σκούτερ σας στο διαμέρισμά σας με το πάτωμα, το βάρος είναι ένα σημαντικό κριτήριο. Ακόμα αν πρέπει να ανεβείτε στο ταξίδι σας.

Έχοντας ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ είναι επομένως ένα πολύ καλό κριτήριο. Αλλά πρέπει ακόμα να γνωρίζετε από το οποίο το KG το σκούτερ θεωρείται “ελαφρύ” ή “βαρύ”. Για να το κάνετε αυτό, ρωτήστε είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε. Η απάντηση θα εμφανιστεί ακριβώς παρακάτω.

Γνωρίστε πότε το ηλεκτρικό σας σκούτερ θεωρείται ελαφρύ

Πριν συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα φωτεινών ηλεκτρικών σκούτερ, πρέπει πρώτα να ξέρετε πώς να τα αναγνωρίσετε.

Στον κόσμο του ηλεκτρικού σκούτερ, το ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ είναι χρήσιμο όταν είναι απαραίτητο να το φορέσετε τουλάχιστον 2 φορές ή περισσότερο την ημέρα. Για να θεωρήσετε ότι ένα σκούτερ είναι ελαφρύ ή όχι, εδώ είναι διαφορετικές κλίμακες:

Ένα εξαιρετικά ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ: Λιγότερο από 14 κιλά, το σκούτερ θεωρείται εξαιρετικά φως. Είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας.
Ένα αρκετά ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ: Μεταξύ 14 και 19 κιλά, το σκούτερ είναι αρκετά ελαφρύ, αλλά δεν πρέπει να φορεθεί πολύ (όχι περισσότερο από 2 φορές την ημέρα και σε μικρές αποστάσεις). Από την άλλη πλευρά, η αυτονομία ή το βάρος θα είναι υψηλότερο.
Ένα αρκετά ογκώδες ηλεκτρικό σκούτερ: Μεταξύ 20 και 30 kg, το σκούτερ είναι ογκώδες και πρέπει να μεταφέρεται κατά 2 έως 3 φορές την εβδομάδα.
Ένα βαρύ ηλεκτρικό σκούτερ: Πέρα από τα 30 κιλά, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι πραγματικά βαρύ και πρέπει να φορεθεί το πολύ 1 ή 2 φορές το μήνα για να είναι καλό.

Ακολουθούν διαφορετικά κριτήρια για να αποκτήσετε μια ιδέα για το βάρος και τον αριθμό αριθμών. Μετά την κατανόηση των διαφορών βάρους, ήρθε η ώρα να φτάσουμε στην καρδιά του θέματος.

Μια σύγκριση ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ

Υπάρχουν πολλά ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά. Αυτά τα μοντέλα ποικίλλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα και την ανάγκη στοχευμένων καταναλωτών. Ακολουθεί μια επιλογή από 3 μοντέλα εξαιρετικά φωτιζόμενου ηλεκτρικού σκούτερ. Οι τρεις από αυτές είναι κάτω από 14 κιλά παρακάτω.

Το πιο ισχυρό σκούτερ είναι επίσης το ελαφρύτερο, το οποίο το τοποθετεί νόμιμα στην πρώτη θέση. Είναι για το E-TWOW Booster S+ Premium V2. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι συμπαγές ενώ παραμένει αποτελεσματικό. Επομένως, είναι πολύ εκτιμημένη δεδομένου ότι είναι απόδειξη ότι μπορείτε να έχετε ένα εξαιρετικά ελαφρύ και νευρικό ηλεκτρικό σκούτερ ταυτόχρονα. Η δεύτερη και η τρίτη θέση είναι πιο δύσκολο να εκχωρήσουν.

Τα θετικά του σημεία:

τη μέγιστη ταχύτητα μέχρι 35 km/h
Η πιστοποίηση IPX4 που είναι ανθεκτική στις ισχυρές προβολές του νερού
την αυτονομία του μέχρι 35 χλμ
Η μέγιστη διασταύρωση που μπορεί να ανεβαίνει στις πλαγιές στο 23 %

Τα αρνητικά σημεία του:

την τιμή του υψηλότερη από άλλα μοντέλα
Οι κατώτεροι τροχοί του (8 ίντσες)

2η: Το ηλεκτρικό σκούτερ Pablo

Πράγματι, ακόμη και αν η Xiaomi είναι λιγότερο ισχυρή και αυτόνομη, είναι 1,5 kg λιγότερο. Επιπλέον, κοστίζει 90 € λιγότερο. Ωστόσο, το Pablo είναι πιο ενδιαφέρον για καθημερινή χρήση. Το Pablo πηγαίνει γρηγορότερα, περαιτέρω και αυξάνεται περισσότερο -. Γι ‘αυτό επιστρέφει στη δεύτερη θέση.

Πολύ πολύ εκτιμώμενη επί του παρόντος, συγκρίνεται ακόμη και με το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi M365. Για να ανταγωνιστεί με μια τέτοια αναφορά, το Pablo έχει μια πολύ ελκυστική αξία για τα χρήματα.

Τα θετικά του σημεία:

Οι 10 -ιντσών σοκ και δόνηση -ανθεκτικοί τροχοί
Τα δισκόφρενα του
Είναι μπαταρία 10.4 ΑΗ
Η τιμή του

Τα αρνητικά σημεία του:

Το βάρος του (ελαφρώς μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλα μοντέλα)

3η: Το βασικό ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi

Το Xiaomi Essential βρίσκεται στην τελευταία θέση. Λόγω της χαμηλής αυτονομίας της, συνιστάται η χρήση αυτού του ηλεκτρικού σκούτερ για μικρές διαδρομές ή περιστασιακές χρήσεις. Είναι ένα λιγότερο κατάλληλο σκούτερ από άλλα για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Τα θετικά του σημεία:

Η τιμή του (το φθηνότερο)
Το διπλό σύστημα πέδησης

Τα αρνητικά σημεία του:

Η ταχύτητά του (ούτε καν φτάνει τα 25 km/h)
ο κινητήρας 250W που του επιτρέπει να ανεβαίνει στις πλαγιές του 10 % μέγιστου

Εδώ είναι η κατάταξη των ελαφρύτερων και ισχυρών ηλεκτρικών σκούτερ ταυτόχρονα. Αλλά ξέρετε γιατί ένα σκούτερ είναι ελαφρύ και τι το κάνει βαρύ ?

Τα στοιχεία που αυξάνουν το βάρος του ηλεκτρικού σας σκούτερ

Η κατοχή ενός ελαφρού ηλεκτρικού σκούτερ δεν είναι για τίποτα. Υπάρχουν όμως πολλά κριτήρια που κάνουν ένα σκούτερ είναι βαρύ ή ελαφρύ. Εάν θέλετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ του οποίου το βάρος είναι χαμηλό, εδώ είναι τα κριτήρια που θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε ένα για λιγότερο από 14 κιλά:

 • Οι τροχοί: Γενικά σε κόμμι, είναι ελαφρύτερα και λιγότερο μεγάλα.
 • κινητήρας : Και αυτός είναι λιγότερο ισχυρός και θα γίνει με ελαφριά υλικά.
 • μπαταρία: Το στοιχείο που παίζει περισσότερο στο βάρος του ηλεκτρικού σκούτερ. Μια μπαταρία λιθίου θα είναι προνομιακή (λιγότερο από 4 κιλά)
 • Τα υλικά της δομής: Η δομή του χάλυβα είναι πιο σταθερή αλλά και βαρύτερη. Για ένα ελαφρύ σκούτερ, η δομή είναι γενικά κατασκευασμένη από άνθρακα.
 • Η παρουσία (ή όχι) μιας σέλας: Η παρουσία μιας σέλας θα αυξήσει σημαντικά το βάρος του ηλεκτρικού σκούτερ.

Εδώ είναι τα διαφορετικά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να φτιάξετε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όλο και λιγότερο, καθώς θα βγουν άλλες καινοτομίες.

Χάρη στους μελλοντικούς μηχανικούς, τα μελλοντικά ηλεκτρικά σκούτερ θα είναι ελαφρύτερα με μεγαλύτερη απόδοση. Επιπλέον, αυτά τα σκούτερ θα είναι σε θέση να οδηγούν σε δρόμους που ακουμπούν σε γωνίες μεγαλύτερη από 20 %. Αυτή η τεχνολογία δεν πρέπει να είναι μεγάλη.

Τα μειονεκτήματα των ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ

Ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ… όλοι το ονειρεύουμε ! Αλλά πολλοί άνθρωποι αναζητούν “τρελά” χαρακτηριστικά ενώ επιθυμούν σκούτερ μέσα σε 12 κιλά. Αυτός ο τύπος ηλεκτρικού σκούτερ δεν υπάρχει ακόμη. Παρά τις νέες τεχνολογίες, οι μηχανικοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν 12 κιλά σκούτερ με 60 χλμ. Αυτονομία.Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Ένα ελαφρύ σκούτερ έχει λιγότερα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Για να αρχίσετε να έχετε αποτελεσματικά χαρακτηριστικά, πρέπει να στραφείτε σε ένα ελαφρώς βαρύτερο μοντέλο (μεταξύ 14 και 19 kg). Το σκούτερ είναι επομένως λιγότερο ελαφρύ, αλλά είναι πιο αυτόνομο, ισχυρό και άνετο.

Όπως είδαμε παραπάνω, τα ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ έχουν πολλά αρνητικά σημεία. Ακολουθεί μια λίστα με τα πράγματα που θα βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου:

Αυτά τα στοιχεία θα σας επιτρέψουν να κάνετε ταξίδια σε κεκλιμένα ή ακανόνιστο έδαφος πιο εύκολα, να προχωρήσετε περισσότερο από αυτό και να έχετε καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, όλα αυτά θα γίνουν σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ όχημα.

Τέλος, η επιλογή του ελαφρού ηλεκτρικού σκούτερ σας είναι μια πραγματική πορεία εμπόδιο. Πράγματι, το σκούτερ πρέπει να προσαρμοστεί στα μέσα μεταφοράς σας και τα καθημερινά σας ταξίδια. Επιπλέον, κοιτάξτε τον συνολικό χρόνο φόρτισης για να δείτε αν δεν έχετε χρόνο να το επαναφορτίσετε εντελώς. Η παρουσία μπροστινών και πίσω εναιωρημάτων είναι επίσης απαραίτητη για ένα σκούτερ, επειδή ορισμένες συσκευές φωτός δεν το έχουν.

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τα χαρακτηριστικά ενός ελαφρού ηλεκτρικού σκούτερ δεν επαρκούν για την καθημερινή σας χρήση. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα σκούτερ που ζυγίζει μεταξύ 14 και 19 kg. Είναι ακόμα αρκετά ελαφρύ, αλλά αυτά τα μοντέλα θα καλύψουν σίγουρα τις ανάγκες σας περισσότερο. Μην διστάσετε να ρωτήσετε και να στραφείτε σε παρόμοιες συσκευές. Μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, το Speedway Super Mini 4 Pro Electric Scooter. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι αρκετά ελαφρύ, καθώς ζυγίζει 17 κιλά και μπορεί να φτάσει τα 50 χλμ. Χάρη στον κινητήρα των 500W, το σκούτερ μπορεί να φτάσει τα 45 χλμ./H και να ανεβαίνει στις πλαγιές στο 25 %.

Top 5: Light Electric Scooter για την πόλη

Τα ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ είναι σε άνοδο. Πρακτικές από τους πολύ χαμηλό αποτύπωμα, Είναι εύκολο να μεταφερθούν εκτός από μια διαδρομή στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλά και για να τα αποθηκεύσετε στο σπίτι, ειδικά αν χάσετε το μέρος.

Ποια κριτήρια πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ? Τι είναι το Το καλύτερο μοντέλο Trottinetελαφριά ηλεκτρική ενέργεια το 2023 ?

Απάντηση στη σύγκριση των ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ.

Ηλεκτρικό σκούτερ φωτός ταχύτητας

Light Electric Electric Scooter Οδηγός Αγοράς για την πόλη

Μάλλον για εφήβους ή ενήλικες ?

Δεν θα έχουν όλοι την ίδια χρήση. Εάν ένας έφηβος μπορεί να είναι πιο ευαίσθητος στην εμφάνιση του ηλεκτρικού σκούτερ. Ένας ενήλικας θα στοιχηματίσει περισσότερο Ασφάλεια και μεταφορά Ένα ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ. Επειδή ναι, το ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι μέσο μεταφοράς που προορίζεται για παιδιά. Το 2023 ήταν ακόμη και τα μοντέρνα μέσα, τόσο σε μια προσέγγιση της πρακτικότητας όσο και της οικοδομίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ιουλίου 2020 (τελευταίοι κανονισμοί μέχρι σήμερα), είναι απαραίτητο να είστε τουλάχιστον 12 ετών για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στον δημόσιο αυτοκινητόδρομο.

Εάν όλοι (ή σχεδόν) γνωρίζουν το διάσημο ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi M365, μερικά μοντέλα υπογραμμίζουν την μινιμαλιστική και φουτουριστική τους εμφάνιση με Unai E500 με, επίσης, 12 κιλά στην κλίμακα.

Bloomy Inoe Electric Scooter

Πόση αυτονομία χρειάζεστε πραγματικά ?

Στην περίπτωση καθημερινής χρήσης, αυτονομία μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας στην αγορά ενός ελαφρού ηλεκτρικού σκούτερ. Είναι σημαντικό να στοχεύσετε πολύ πάνω απ ‘όλα Το μάθημα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε. Δεν είναι απαραιτήτως το ίδιο σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, όπως σε αυτοκίνητο ή μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχει επίσης ένα συνδεδεμένο ρολόι ειδικά σχεδιασμένο Για να σας πω, τόσο χρησιμοποιώντας την οθόνη όσο και με σύστημα δόνησης καρπού, το καλύτερο μονοπάτι που πρέπει να πάρετε.

Σε αυτή την κατηγορία, η αυτονομία ενός ελαφρού ηλεκτρικού σκούτερ είναι κυρίως Μεταξύ 10 και 40 χλμ. Πράγματι, το βάρος της μπαταρίας μετρά πολύ στην ελαφρότητα του οχήματος. Αυτό είναι συχνά αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ελαφρύ ενήλικο ηλεκτρικό σκούτερ και ένα βαρύτερο που προσφέρει ένα συμπλήρωμα αυτονομίας.

Ο χρόνος φόρτισης πρέπει επίσης να παρακολουθείται. Εάν έχετε τη δυνατότητα να επαναφορτίσετε την εργασία σας για παράδειγμα, ίσως είναι ενδιαφέρον να έχετε σχετικά γρήγορη επαναφόρτιση για να εξασφαλίσετε το ταξίδι επιστροφής σας σε οποιαδήποτε χαλάρωση.

Ελαστικά προσαρμοσμένα στο δρόμο

Τα μικρά ηλεκτρικά σκούτερ είναι γενικά εξοπλισμένα με κορυφαίους τροχούς 6 και 8 ίντσες. Τα ελαστικά των αεροπορικών εταιρειών προσφέρουν καλύτερη άνεση οδήγησης, ακόμη περισσότερο σε ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ που γενικά δεν προσφέρουν αναστολές για εξοικονόμηση βάρους. Αλλά αυτά τα ελαστικά είναι πιο ευάλωτα σε διατρήσεις από τα ελαστικά χωρίς σωλήνες χωρίς θάλαμο αέρα ή πλήρη ελαστικά. Το τελευταίο μοντέλο το εμποδίζει πλήρως το διάτρηση με τη μείωση της άνεσης της χρήσης κάπως.

Επομένως, όλα είναι ζήτημα επιλογής και θυσιών !

Urban Electric Scooter Legere Week Anoki Pas Cher Beach

Το σύστημα αναδίπλωσης Sapping

Το πτερύγιο του στελέχους στο κατάστρωμα είναι ένα σημαντικό στοιχείο τόσο για την αποθήκευση όσο και για τη μεταφορά ηλεκτρικού σκούτερ στο μετρό, το τραμ ή το λεωφορείο. Είτε με κόπωση, έλλειψη αυτονομίας ή ταχύτητας στη διαδρομή σας, η λήψη των δημόσιων συγκοινωνιών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στη χρήση ενός ηλεκτρικού σκούτερ σε σύγκριση με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ακόμη και πτυσσόμενο.

Κάθε κατασκευαστής έχει ένα αναδίπλωση πολύ ιδιαίτερος. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν ακόμη και Ένα πλήρως πτυσσόμενο τιμόνι Για ακόμη πιο απλού αποθήκευσης στο σπίτι. Αυτό σας επιτρέπει να μην αφήσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας έξω και έτσι να αποφύγετε την κλοπή και την αποτυχία του εξοπλισμού.

Dualtron Togo Electric Scooter (Διπλά φρένα)Dualtron Togo Electric Scooter (Διπλά φρένα)

Dualtron Togo Electric Scooter (Διπλά φρένα)

Κορυφαία 5 ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ

Ανακαλύψτε την επιλογή των ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ με τα δυνατά τους και τα χαμηλά βάρη τους.

Weebot Anoki Electric Scooter: Ultra-Commitrable

Γρήγορα άνετα γρήγορα -

Νέο μοντέλο μεταξύ των καλύτερων ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ, το Anoki Weevot έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση σε αστικό περιβάλλον. Διαθέσιμο σε 2 μοντέλα μπαταριών, Είναι ιδανικό για μετακίνηση εύκολα.

Λίγο λιγότερο φως (17 κιλά) ότι τα άλλα μοντέλα της σύγκρισης μας, το Anoki του Weebot προσφέρει ωστόσο ένα καλύτερη δύναμη, Καλύτερη αυτονομία, καθώς και εξαιρετική άνεση οδήγησης. Με 45 km/h μέγιστη ταχύτητα στην μπαταρία 48V 16Ah (40 χλμ. Αυτονομία), η απόδοση είναι εξαιρετική για ένα μοντέλο φωτός ηλεκτρικού σκούτερ.

Η άνεση παρέχεται από Πνευματικά εναιωρήματα μπροστά και πίσω, καθώς και Φουσκωμένα ελαστικά 8,5 ιντσών. Αυτό επιτρέπει στο Anoki Weevot να είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ της χρονιάς. Με τον έλεγχο της ποιότητας κατασκευής από την αρχή μέχρι το τέλος, το γαλλικό εμπορικό σήμα επιτρέπει στους πελάτες της να αποκτήσουν ένα πολύ καλό μοντέλο φθηνού ηλεκτρικού σκούτερ στην πιο δίκαιη τιμή.

Πρακτική τόσο στις δημόσιες συγκοινωνίες όσο και για να το αποθηκεύσετε στο σπίτι, το Anoki είναι πτυστός, στο επίπεδο των κολόβων, αλλά και του τιμόνι τιμονιού Για περισσότερη συμπαγής. Το φρένο τυμπάνου στον πίσω τροχό επιτρέπει την αποτελεσματική πέδηση σε όλες τις περιπτώσεις.

Σαββατοκύριακα Anoki

 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής
 • Η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του κορυφαίου 5
 • Πολύ άνετα χάρη στις μπροστινές και πίσω αναστολές του
 • Η καλύτερη αξία για τα χρήματα
 • Μέγιστη ταχύτητα 45 km/h

Αδύναμα σημεία του Anoki weeke

 • Μια από τη σύγκρισή μας (16,5 κιλά)

E Twow Booster GT 2020 SE: Καλύτερη συμβιβαστική δύναμη/ελαφρότητα

E-twow GT Edition Electric Scooter Smart Edition

Το Electric Scooter του E-Twow Booster GT 2020 είναι το νέο μοντέλο ναυαρχίδας της διάσημης ρουμανικής μάρκας E-Twow.

Χάρη στη φωτεινή δομή της, το GT 2020 (Smart Edition) είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένη από τις μικρές αδελφές της στην περιοχή με ειδικότερα Διευρυμένος ήχος επιτρέποντας να βάλετε τα 2 πόδια σας εύκολα για περισσότερη άνεση.. Το σύστημά του του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει αναθεωρηθεί πλήρως για να παρέχει καλύτερη ευκολία απόσυρσης σε μόλις 1 έως 2 δευτερόλεπτα.

Εξοπλισμένο με κινητήρα χωρίς ψήκτρες 700W φτάνοντας στο 40 km/h Max Speed, το e-twow booster gt 2020 είναι Ένα από τα ελαφρύτερα στην ισοδύναμη αγορά ισχύος με τα 12,9 kg της .

Η μπαταρία του λιθίου Samsung 48V 10.5Ah σάς επιτρέπει να έχετε αυτονομία 35-40 χλμ Ανάλογα με την οδήγησή σας. Αυτές οι τεχνικές παραστάσεις υποστηρίζονται από την προσθήκη του συστήματος KERS για ενέργεια πέδησης.

Το IP54, το νέο GT 2020 (Smart Edition) προσφέρει σχετικά καλή αντίσταση στο νερό εάν οδηγήσετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό σας σκούτερ στην πρόστιμο βροχή. Αυτή η έκδοση GT έχει επανασχεδιαστεί από το εμπορικό σήμα και προσφέρει νέα στοιχεία όπως Ένα φρένο τύμπανο Στο πίσω μέρος, ένα δεκανίκι ή ακόμα και ανακλαστήρες στους τροχούς.

Τα ελαστικά 8 -ιντσών σε μια τρυφερή κόμμι προσφέρουν έναν καλό συμβιβασμό από την άποψη της άνεσης (με τη βοήθεια των εμπρόσθιων και οπίσθιων απορροφητών σοκ) και σας εξοικονομούν τις διατρήσεις των μοντέλων με. Αλλά με μέγιστη ταχύτητα, αυτά τα ελαστικά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ελεγχθούν.

Αυτό το μοντέλο έχει υποβληθεί σε βελτίωση για το έτος 2021, που τώρα ονομάζεται E-TWOW Booster GT SE (Smart Edition), η οποία προσθέτει μια σύνδεση Bluetooth για να διαχειριστεί το σκούτερ σας από την εφαρμογή του κατασκευαστή και το WWOW Connect χωρίς επιπλέον.

Είναι επομένως δυνατό να ελέγξετε το θερμοκρασία μπαταρίας και κινητήρα μέσω της εφαρμογής. Ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε την κατάλληλη λειτουργία του μηχανήματος στο όχημά σας. Χωρίς μέγιστη μέγιστη ταχύτητα σε αυτό το e-twow gt smart edition, αλλά νέα πολύ ωραία χαρακτηριστικά.

Πλεονεκτήματα του Booster GT 2020 (Smart Edition)

 • Ισχυρό 700W και σχεδόν σιωπηλός κινητήρας.
 • Σύστημα αναδίπλωσης νέας γενιάς
 • Άνετο τιμόνι.
 • Διαισθητικά κουμπιά ελέγχου.
 • Εκτεταμένο κατάστρωμα
 • Σύνδεση Bluetooth για τον έλεγχο της κατάστασης του οχήματος

Αδύναμα σημεία του ενισχυτή GT 2020

 • Ο φορτιστής είναι λίγο ογκώδης.
 • Μη εκφοβισμένοι τροχοί.

Inöe Bloomy Electric Scooter

Ελαφρώς ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ Ino Bloomy IP65

Η γαλλική μάρκα Inöe αναπτύσσει τα πιο ανθεκτικά με νερό ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ. Αν ψάχνετε για ένα Φτηνές αδιάβροχο ηλεκτρικό σκούτερ, Το Weebot σας συμβουλεύει για την αγορά του Bloomy Scooter.

Το Inöe Bloomy έχει σχετικά ελαφρύ βάρος 16,5 κιλά. Ιδανικά κατάλληλο για αστικό ταξίδι με αστική διαδρομή με 30 χιλιόμετρα αυτονομίας, Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ έχει αντίθετα από τους αντιπάλους του, μεγάλο Ελαστικά 10 ιντσών Φουσκωτό με θάλαμο αέρα για ασφαλέστερη οδήγηση στα 25 km/h με μέγιστη ταχύτητα.

Ελαφρύ και πτυσσόμενο με μία μόνο πίεση, το inöe Bloomy Electric Scooter είναι βολικό να αποθηκεύει σε έναν κορμό αυτοκινήτου. Λόγω του χαμηλού μεγέθους του, η ανθοφορία είναι ιδανική εκτός από ένα μάθημα με το να είναι εύκολο στη μεταφορά.

Αυτό το ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει δείκτη προστασίας IP65. Ένα από τα πιο ανθεκτικά ηλεκτρικά σκούτερ βροχής ! Μια πραγματική συντριβή στο Weebot.

Inoe ηλεκτρικό σκούτερ

Πλεονεκτήματα του Inöe Bloomy

 • IP65 αντίσταση νερού
 • Μεγάλοι τροχοί 10 ιντσών
 • Άνετο τιμόνι.
 • Ποιοτική γαλλική μάρκα

Αδύναμα σημεία του inöe Bloomy

 • 25 km/h μέγιστο

Inokim Mini Plus: Το ελαφρύτερο ελαφρύ σκούτερ !

Inkim Mini Ultra Light Inkim

Το Inokim Mini Plus είναι μια φωτεινή έκδοση του Inokim Light 2 Super. Είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ της σύγκρισης μας. Με την πρώτη ματιά, εντυπωσιάζει με το κομψό σχέδιο και το εξαιρετικά λεπτό μέγεθος της.

Με Βάρος μόλις 8,5 kg, Είναι σχεδόν το ελαφρύτερο ηλεκτρικό σκούτερ στην κατηγορία του. Είναι ακόμη ελαφρύτερο από το Xiaomi M365, το Segway Ninebot ES2 και το ελάχιστο Plus EVO που θεωρούνται μεταξύ των πιο συμπαγών σκούτερ στον κόσμο !

Χάρη στον κινητήρα που παρέχει μέγιστη ισχύ 250 W, το Inokim Mini Plus σας επιτρέπει Ταχύτητα 20 χλμ./. Σε αντίθεση με το Light και τα γρήγορα μοντέλα Inokim, αυτό το σκούτερ χρησιμοποιεί ένα κουμπί για να επιταχύνει αντί για την κλασική σκανδάλη.

Μια μπαταρία 5.8 ah ενσωματωμένο στο πλαίσιο προσφέρει ένα Αυτονομία 20 χλμ υπό βέλτιστες συνθήκες. Για πλήρες φορτίο, χρειάζονται 3 έως 4 ώρες. Εάν αυτό δεν συμβαίνει πλέον και η μπαταρία σας φοριέται, στο Weebot, προσφέρουμε πολλές δυνατότητες για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας στο θέμα !
Απαντήστε σε ένα απλό ερωτηματολόγιο και θα στείλουμε το προϊόν ότι οι ειδικοί μας θα λύσουν το πρόβλημα που συνδέεται με την αυτονομία του ηλεκτρικού σας σκούτερ !

Εξατομικευμένη υπηρεσία Weevot Εσωτερική μπαταρία ηλεκτρικό σκούτερ

Χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα αναδίπλωσης, αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να διπλωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Δύο επιπλέον μικρά τροχούς τοποθετούνται κάτω από το δίσκο. Τους επιτρέπουν να κρατάτε το σκούτερ κάθετα ή να το τραβήξετε σε λειτουργία τρόλεϊ.

Το Inokim Mini είναι εξοπλισμένο με φουσκωτό τροχό 6 ιντσών στο μπροστινό μέρος (με θάλαμο αέρα) και έναν πλήρη τροχό 6 ιντσών στο πίσω μέρος (σε κόμμι). Από την πλευρά του πέδησης, είναι Εξοπλισμένο με φρένο EABS μπροστά και ένα ηλεκτρομαγνητικό φρένο στο πίσω μέρος. Έχει επίσης μια θύρα USB (5V 1A) στο τιμόνι που επιτρέπει να φορτώσει ένα smartphone ή μια κάμερα για παράδειγμα.

Πλεονεκτήματα του Inokim Mini Plus

 • Υπεριώδης !
 • Με θύρα USB στο τιμόνι.
 • Πολύ βολικός.
 • Συμπαγής και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός.
 • Ισχυρά φρένα (σύστημα EABS).

Αδύναμα σημεία του Inkim Mini Plus

 • Απουσία οθόνης οθόνης LCD.
 • Λιγότερο ισχυρός κινητήρας.
 • Η αυτονομία θα βελτιωθεί (μόνο 20 χλμ.)
 • Μη πρακτικά ελαστικά 6 ιντσών για οδήγηση

Ninebot από το Segway E22E: Μια ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματα

Ninebot Segway E22E Ηλεκτρικό σκούτερ

Με το βάρος του 13,5 kg, Το Ninebot από το Segway E22E είναι ένα ηλεκτρικό όχημα σχεδιασμένο για χρήση από την πόλη για καθημερινές διαδρομές λιγότερο από 20 χλμ.

Η δομή αλουμινίου του Ninebot E22E είναι πολύ σταθερή για μια διακριτική εμφάνιση. Ανυψώθηκε με ελαστικά 9 ίντσες Αυσκευασία (διπλή ένταση πνευματική), είναι ένα πολύ ευκίνητο ηλεκτρικό σκούτερ λόγω του μεγέθους και της ελαφρότητας του.

Ο δίσκος του καλύπτεται με επίστρωση μη ολισθητής Και αυτή η έκδοση έχει πρότυπο στεγανοποίησης IPX4. Εύκολα αναδιπλούμενο, μπορεί να σας συνοδεύσει παντού. Είτε σε έναν κορμό αυτοκινήτου είτε σε δημόσια συγκοινωνία για να βελτιστοποιήσετε το χρόνο σας.

Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες του 300W μπορεί να αναπτύξει 700W μέγιστη ισχύς για οδήγηση χωρίς πρόβλημα στα 20 km/h. Είναι δυνατόν να μεταμόσχεται μια προαιρετική μπαταρία για να αυξήσει την αυτονομία της 45 χλμ.

Πλεονεκτήματα του Ninebot από το Segway E22E

 • Διακριτικός.
 • Εύκολο να διπλώσει και να μεταφέρει.
 • Καλή αυτονομία.
 • Εξαιρετική αξία.

Αδύνατα σημεία του Ninebot από το Segway E22E

 • Το λιγότερο ισχυρό για το βάρος του.
 • Λίγο χρόνο επαναφόρτισης (3-4h).
 • Χωρίς αναστολή και επομένως μια τρομερή άνεση

Νέο: Eroz Kapacity 8, Scooter Made στη Γαλλία

Ηλεκτρικό σκούτερ φτιαγμένο στη Γαλλία Eroz Ek8 8 ιντσών 400W

Σχετικά ελάχιστα γνωστό στην αγορά Electric Scooters, η Eroz είναι μια νέα γαλλική μάρκα στην αγορά.

Τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας εδώ ! Αυτό το Eroz Kapacity 8 ή το EK8 ως μειωτικό προορίζεται για τους αστικούς χρήστες με τα φουσκωτά ελαστικά των 8 ιντσών. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ με κινητήρα 400W χωρίς ψύξη διαθέτει υψηλής κατασκευής που του επιτρέπει να αποκτήσει ένα Εξαιρετική αξία .

Πλεονεκτήματα του Eroz Ek8

 • Κινητήρας 400W στο πίσω μέρος
 • Καλή ποιότητα φινιρίσματος.
 • Ελκυστικό σχέδιο με προειδοποίηση LED στις πλευρές
 • Πίσω υποπαράγραφα για περισσότερη άνεση οδήγησης

Αδύναμα σημεία του Eroz Ek8

 • Όχι το ελαφρύτερο της κατάταξής μας

Συμπέρασμα: Light Electric Scooter 2022

Καλύτερο ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ 2021

Για να ολοκληρώσω αυτή τη σύγκριση των 5 καλύτερων ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ, Το e-twow booster GT 2020 (Smart Edition – SE) προσφέρει τον καλύτερο συμβιβασμό ισχύος/ελαφρότητας. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ, τότε Το inokim mini plus είναι σχεδόν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Για όσους αναζητούν άνεση και δύναμη, γυρίστε στο Anoki Weebot που είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός και τέλεια ευπροσάρμοστο στο δρόμο.

Το τελευταίο Inöe Bloomy Ωστόσο, θα σας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας όλο το χρόνο, χάρη στην προστασία του IP65 Water. Μια πολύ καλή επιλογή για να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση.

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι λίγο σφιχτός, ο νέος Ninebot από το Segway E22E Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή που σας προσφέρει διακριτική ευχέρεια και καλή γενική ποιότητα.

Τέλος, αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό σκούτερ σχεδιασμένο στη Γαλλία, είναι προς το Eroz Ek8 ότι θα πρέπει να γυρίσετε ακόμα κι αν δεν είναι το ελαφρύτερο.