Τα καλύτερα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μεγάλα ταξίδια – ψηφιακό, καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο: το Top 10!

Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Τα κορυφαία 10

Έχουμε επίσης άλλους οδηγούς αγορών για ηλεκτρικά οχήματα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, έναν με την επιλογή των αυτοκινήτων μας για λιγότερο από 30.000 ευρώ, το άλλο εκείνο που βρίσκονται κάτω από 60.000 ευρώ. Τέλος, εάν χρειάζεστε ένα πιο προσιτό αυτοκίνητο, μεταβείτε στον οδηγό μας για τα καλύτερα φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαφορετικά, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας για τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τα καλύτερα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μεγάλα ταξίδια

Όταν μιλάμε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε ένα απροσδιόριστο, η έλλειψη αυτονομίας και η πολύ αργή επαναφόρτιση συχνά επισημαίνονται. Ωστόσο, υπάρχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα ικανά να καταπιούν περισσότερα από 1000 χλμ. Για πολύ λιγότερο από 60.000 €.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μεταξύ των αυτοκινήτων της πόλης που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 250 χλμ. Και πολύ ακριβά αυτοκίνητα που μπορεί να υπερβεί τα € 100.000, υπάρχουν πιο προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα, μερικές φορές ακόμη και επιλέξιμα για το οικολογικό μπόνους ύψους € 5.000, ικανό να καταπιεί τα χιλιόμετρα χωρίς να μετασχηματιστεί το οδικό ταξίδι σε δοκιμασία για τους χρήστες της.

Προκειμένου να προσεγγίσετε ήρεμα ένα μακρύ ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Προφανώς, η αυτονομία θα είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής, που συχνά εξαρτάται από το μέγεθος της μπαταρίας και την κατανάλωση στην ηλεκτρική ενέργεια. Στη συνέχεια, η ταχύτητα φόρτωσης εξασφαλίζει σύντομες στάσεις πριν χτυπήσει το δρόμο. Ως εκ τούτου, ένα καλό ηλεκτρικό φορτηγό πρέπει να προσφέρει καλή αυτονομία, κατά προτίμηση περίπου 500 χλμ. WLTP, αλλά και μεγάλη ισχύ φορτίου για επαναφόρτιση όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους συμβατές τερματικούς σταθμούς.

Tesla Model 3 και Model Y

Τιμή εκτόξευσης € 59.000

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αυτονομία Tesla Model 3 και Model Y Grande είναι απολύτως κατάλληλη για το δρόμο. Μεταξύ της μεγάλης μπαταρίας τους περίπου 80 kWh και της ταχείας επαναφόρτισης μέχρι 250 kW, το sedan και το SUV με βάση την ίδια πλατφόρμα αξιώνουν 602 χλμ. Και 533 χλμ. Αντίστροφα αντίστοιχα. Το δίκτυο ιδιοκτήτη των υπερσυμπιονιστών και του ολοκληρωμένου προγραμματιστή διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες διαδρομές αυτοκινητοδρόμων.

Εάν τα € 49.990 που ζητήθηκαν για τη μεγάλη αυτονομία του μοντέλου 3 και τα € 52.990 για το μοντέλο y Η μεγάλη αυτονομία υπερβαίνει τον προϋπολογισμό, μπορούν επίσης να προβλεφθούν τα πρότυπα μοντέλα, πρόωψη,. Παρά την μπαταρία μικρότερη κατά περίπου 60 kWh και μια δύναμη φόρτισης πίσω από 170 kW, τα αυτοκίνητα Tesla βασίζονται στην αποτελεσματικότητά τους για να προωθήσουν σχεδόν 500 χλμ. Τμήμα δράσης για το sedan έναντι 455 χλμ. Για το SUV. Ωστόσο, αυτές οι άπαχες παραχωρήσεις διαγράφονται γρήγορα από την τιμή, από € 41.990 και € 45.990, καθιστώντας τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα που είναι επιλέξιμα για το οικολογικό μπόνους και μειώνοντας το νομοσχέδιο των € 5.000.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω
Tesla Model Y: Ένα από τα καλύτερα SUV της στιγμής

Το μοντέλο Tesla φτάνει τελικά εκεί στις περιοχές μας. Με βάση το μοντέλο 3 sedan, αυτό το δεύτερο SUV Tesla θέλει να είναι περισσότερη οικογένεια.

Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Τα κορυφαία 10 !

Με την έκρηξη στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οι αυτοκινητιστές έχουν όλο και περισσότερη επιλογή μοντέλου, ειδικά στην οικογένεια των οικογενειακών οχημάτων. Μεταξύ των πιο επιτακτικών κριτηρίων των χρηστών αυτού του τμήματος είναι ο χώρος, ο γενναιόδωρος όγκος του κορμού και ένα ορισμένο επίπεδο αυτονομίας. Εάν πριν από μερικά χρόνια, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν πληρούσε τα κριτήρια για ένα οικογενειακό όχημα, με το ηλεκτρικό SUV, οι οικογένειες μπορούν να επωφεληθούν από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

1 – Mercedes EQB

Από όλα τα ηλεκτρικά οχήματα αφιερωμένα στις οικογένειες, η Mercedes EQB αξίζει μια ειδική μνεία, αφού είναι το πρώτο SUV 7 -θέσεων στην ηλεκτρική αγορά. Σε αντίθεση με τα μοντέλα SUV της άλλης μάρκας, η Mercedes EQB δεν βασίζεται στην ειδική αρχιτεκτονική. Αυτή είναι απλά η ηλεκτρική έκδοση του μεγάλου SUV GLB. Με μήκος 4,68 μέτρων, υπάρχουν αρκετές θέσεις για τρεις σειρές καθισμάτων, έτσι ώστε να φιλοξενούν έως και 7 άτομα στο πλοίο, ιδανικά για μεγάλες οικογένειες. Ο κορμός 495 -λίθου είναι επίσης κατάλληλος. Με ηλεκτρικό κινητήρα 292 ίππων, το Mercedes EQB διαθέτει μπαταρία 66,5 kWh, της οποίας η μέγιστη αυτονομία είναι 400 χλμ.

2 – ID Volkswagen.4

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το Volkswagen ID4 είναι λίγο μικρότερο, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να προσαρμοστεί στις ανάγκες των οικογενειών. Το γερμανικό μοντέλο έχει μήκος 4,58 m και έχει μόνο 2 σειρές καθισμάτων των οποίων το πίσω κάθισμα φιλοξενεί εύκολα 3 ενήλικες. Ο κορμός του 543 -liter είναι επίσης επαρκής για να πάει σε ένα ταξίδι με όλη την οικογένεια. Από την άλλη πλευρά, η μπαταρία της είναι μεγαλύτερη, επειδή δεν είναι λιγότερο από 77 kWh, που έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά 500 χλμ. Σε κύκλο WLTP. Εάν σε πραγματική χρήση, η αυτονομία τείνει να πέσει, οι χρήστες θα μπορούν να επαναφορτίσουν το όχημά τους σε 30 λεπτά χάρη στη γρήγορη επαναφόρτιση.

3 – Skoda Enyaq IV

Για να επωφεληθείτε από υπηρεσίες παρόμοιες με εκείνες του Volkswagen ID4 χωρίς να πληρώσετε την τιμή, μπορείτε να επιλέξετε το Skoda Enyaq IV, τον τεχνικό ξάδερφό της της Τσεχίας προέλευσης. Παρόλα αυτά παρουσιάζεται κάτω από ένα ελαφρώς πιο επιβλητικό πρότυπο, καθώς έχει μήκος 4,65 m, το οποίο του επιτρέπει να προσφέρει όγκο ανώτερου κορμού 585 λίτρα. Όπως το ID4, το Skoa Enyaq έχει μπαταρία 77 kWK, αλλά υπόσχεται μια ελαφρώς χαμηλότερη αυτονομία κύκλου WLTP, δηλαδή 534 χλμ.

4-audi Q4 e-tron

Επίσης, βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Volkswagen ID4, το Audi Q4 E-Tron διακρίνεται ωστόσο από το φουτουριστικό του σχεδιασμό και την τοποθέτησή του παραπάνω. Οι διαστάσεις είναι σχεδόν ίδιες, αλλά όσον αφορά τον όγκο του κορμού, το Audi προσφέρει μόνο 520 λίτρα έναντι 540 για το ID4. Κάτω από την κουκούλα, ο αγοραστής θα έχει την επιλογή μεταξύ διαφορετικών τεχνικών διαμορφώσεων με διάφορες επιλογές κινητοποίησης που κυμαίνονται από 82 έως 125 kW και δύο μπαταρίες 52 και 77 kWh χρήσιμης χωρητικότητας που υπόσχεται έως και 520 χλμ. Αυτονομίας.

5 – μοντέλο Tesla y

Στον παγκόσμιο ηγέτη στην ηλεκτρομορφία, το μοντέλο που προσφέρεται καλύτερα για οικογενειακή χρήση είναι το μοντέλο Tesla Y. Πολύ ευρύχωρο, το μοντέλο έχει μήκος 4,78 μ. Για έναν κορμό με όγκο 854 λίτρων. Επωφελείται επίσης από την αποθήκευση 117 λίτρων κάτω από το μπροστινό κάλυμμα. Χωρίς να επικοινωνεί πραγματικά με την ακριβή τιμή της μπαταρίας του, ο κατασκευαστής υπόσχεται μέγιστη αυτονομία 533 χλμ. Σε ένα μόνο φορτίο. Και σε περίπτωση κατανομής μπαταρίας στον αυτοκινητόδρομο, ο χρήστης μπορεί να υπολογίζει στο μεγάλο δίκτυο υπερσυμπιεστών Tesla για να γεμίσει γρήγορα με μπαταρία.

6-kia e-noro

Ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα της γενιάς του, το Kia e-noro είναι ένα μοντέλο κατάλληλο για οικογένειες δεδομένου του γενναιόδωρου χώρου του στο σκάφος. Όπως το θερμικό αντίγραφο του, το μοντέλο είναι ιδιαίτερα στέγαση, ειδικά στα πίσω καθίσματα. Το Kia E-Noro προσφέρει επίσης μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών αποθηκευτικών αποθηκευτικών χώρων, ξεκινώντας από τον κορμό 451 λίτρων, τον χώρο κάτω από την μπροστινή κουκούλα και κάτω από το πάτωμα. Με κινητήρα 204 ίππων και μπαταρία 64 kWh, η αυτονομία της είναι 455 χλμ.

7 – Hyundai Kona Electric

Αυτό το κορεατικό οικογενειακό αυτοκίνητο συνδυάζει την απόδοση, την οδηγική απόλαυση και τον δυναμισμό. Ένα από τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων που προορίζονται για οικογένειες, το Hyundai Kona Electric είναι μια πραγματική επιτυχία, ιδιαίτερα χάρη στη φήμη της για αξιοπιστία. Εξοπλισμένο με ηλεκτρικό μπλοκ 204 ίππων, τροφοδοτείται από μια μπαταρία 64 kWh που επιτρέπει να ταξιδεύει μεταξύ 300 και 477 χλμ. Ανάλογα με τον τύπο της διαδρομής.

8 – Polestar 2

Το δεύτερο όχημα που παράγεται από αυτόν τον κατασκευαστή, το Polestar 2 είναι ένα άνετο και ισχυρό μοντέλο ηλεκτρικού sedan 100%. Αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα CMA Scalable της ομάδας Volvo, αυτό το 5 -door sedan έχει μια φευγαλέα οροφή που περιορίζει την οροφή στο πίσω μέρος. Παρ ‘όλα αυτά, το μοντέλο προσφέρει μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών αποθηκών που πρέπει να απευθύνεται σε οικογένειες. Η μπαταρία 78 kWh υπόσχεται μια σειρά 500 χλμ. Η οποία αυξάνεται σε μέσο όρο 435 χλμ. Σε πραγματική χρήση.

9-Peugeot E-2008

Με βάση το Peugeot 2008, το Peugeot E-2008 προσφέρει ένα πανομοιότυπο εσωτερικό και όγκο κορμού, δηλαδή απόλυτα κατάλληλη για μια οικογένεια 2 έως 3 παιδιών. Ο κινητήρας 100 kW ή 136 ίππων επιτρέπει άμεσες επιταχύνσεις χάρη στην άμεση ροπή των 260 nm, η οποία υπόσχεται ευέλικτη, δυναμική και σιωπηλή οδήγηση. Η μπαταρία των 50 kWh τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για να διατηρήσει το χώρο στο σκάφος προσφέρει μια ακτίνα δράσης 320 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Σε πραγματική χρήση, η αυτονομία μπορεί να πέσει κάτω από 300 χλμ., Αναγκάζοντας τον χρήστη να κάνει αρκετές στάσεις εάν σχεδιάζει να κάνει μεγάλα ταξίδια. Χάρη στη γρήγορη επαναφόρτιση, ωστόσο είναι 30 λεπτά για να ανακτήσει το 80% της μπαταρίας.

10-Ford Mustang Mach-e

Εμπνευσμένο από το εικονικό Ford Mustang, το Ford Mustang Mach-e δεν είναι ούτε μετατρέψιμο ή coupe, αλλά ηλεκτρικό SUV. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά στοιχεία του Mustang σε αυτόν όπως η μακρά και μυϊκή κουκούλα του, τα πίσω του σήκωσε τα φτερά και τα τριπλά πίσω φώτα του. Με μεταξόνιο 2,98 μ., Η κατοίκηση είναι εκεί. Ο κορμός είναι επίσης μεταξύ 402 και 1.420 λίτρα. Η μπαταρία των 76 kWh υπόσχεται μια σειρά από 400 και 440 χλμ. Ενώ αυτή των 99 kWh προσφέρει έως και 610 χλμ.

Ποιο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα επιλέξει το 2023 ?

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι διαφορετική σύμφωνα με τις χρήσεις και είναι αυτή των οικογενειών που ενδιαφέρονται για αυτόν τον οδηγό. Εδώ εξετάζουμε την τρέχουσα προσφορά οικογενειακών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η μηδενική εκπομπή μπορεί να είναι συμβατή με ένα άνετο, ευρύχωρο και κατάλληλο αυτοκίνητο για όλους τους τύπους ταξιδιών ? Ας το δούμε μαζί.

Τα κορυφαία 3 από τα καλύτερα οικογενειακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Tesla Model X (2021)

 • Πολύ γρήγορο και ευχάριστο για οδήγηση
 • Πολλές τεχνολογίες
 • Καλή κατοικία
 • Κάπως ελαφρύ ηχομόριο

Tesla Model Y Προώθηση (2022)

Μοντέλο Υ ΠΡΟΦΙΛ (2022)

 • Ο πιο γρήγορος
 • Ενσωματωμένες τεχνολογίες
 • Το εσωτερικό του
 • Ελαφρώς στεγνά απορροφητές σοκ

Renault Mégane E-Tech (2021)

 • Μια άνετη καμπίνα
 • Η αυτονομία των 470 χιλιομέτρων
 • Άνετο και δυναμικό
 • Ασχετος

Η κατάταξη των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων για το έτος 2023 στη Γαλλία δείχνει ότι η αγορά μοντέρνων αυτοκινήτων εξελίσσεται συνεχώς. Τρεις μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν: αυτοκίνητα πόλης, οικογένεια και sedans. Εστιάζουμε εδώ στα πιο ενδιαφέροντα οικογενειακά αυτοκίνητα, για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε αυτό που γίνεται για εσάς.

Έχουμε επίσης άλλους οδηγούς αγορών για ηλεκτρικά οχήματα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, έναν με την επιλογή των αυτοκινήτων μας για λιγότερο από 30.000 ευρώ, το άλλο εκείνο που βρίσκονται κάτω από 60.000 ευρώ. Τέλος, εάν χρειάζεστε ένα πιο προσιτό αυτοκίνητο, μεταβείτε στον οδηγό μας για τα καλύτερα φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαφορετικά, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας για τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο τύπο οχήματος, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας ανά κατηγορίες:

 • Τα καλύτερα ηλεκτρικά SUV
 • Τα καλύτερα ηλεκτρικά sedans
 • Τα καλύτερα αυτοκίνητα ηλεκτρικής πόλης

Tesla Model Y Προώθηση (2022) Η καλύτερη σχέση τιμής για τα χρήματα

Tesla Model Y Προώθηση (2022)

 • Ο πιο γρήγορος
 • Ενσωματωμένες τεχνολογίες
 • Το εσωτερικό του
 • Ελαφρώς στεγνά απορροφητές σοκ

Ψάχνετε για το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς να κοιτάξετε την τιμή ? Εδώ είναι το αυτοκίνητο που έχει εκλεγεί το καλύτερο από το συντακτικό μας προσωπικό πέρυσι: το μοντέλο Tesla Model Y. Το SUV με το αθλητικό προφίλ του Αμερικανού κατασκευαστή προσφέρει ένα σχέδιο με ένα μαύρο εσωτερικό. Η κατοικία είναι η καλύτερη δυνατή με έναν κορμό 854 -liter στο πίσω μέρος και 117 μπροστά.

Tesla Model Y Test (2023)

Όσον αφορά το δωμάτιο, το όχημα είναι ιδανικό για οικογενειακές εκδρομές. Στο μπροστινό μέρος, τα καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά και θερμαίνονται. Οι τελευταίοι είναι ακόμη ελαφρώς ανυψωμένοι για να αφήσουν περισσότερο χώρο για τα πόδια στους επιβάτες. Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει αρκετό χώρο για οικογενειακά ταξίδια να πάνε ομαλά.

Το μοντέλο είναι επίσης σπορ. Για ένα οικογενειακό SUV, αυτό το τροφοδοτικό είναι ακόμη εκπληκτικό. Μην φοβάστε, ο χειρισμός που παρατηρείται είναι άψογος με κατανάλωση μετά από όλα λογικά. Παρατηρήσαμε ακόμη και μια σειρά περίπου 410 χιλιομέτρων.

Με τη βοήθεια του προγραμματιστή ολοκληρωμένων ταξιδιών μέσα στο όχημα, τα ταξίδια σας θα γίνουν με ηρεμία. Χάρη στο δίκτυο των υπερσυμπιεστών και στη μπαταρία του αυτοκινήτου σας, είναι δυνατό να επαναφορτίσετε το 60 % της μπαταρίας σε 20 λεπτά. Όσον αφορά την τιμή, η έκδοση πρόωσης είναι διαθέσιμη στα 46.990 ευρώ.

Γι ‘αυτό συνιστούμε την πρόωση Tesla Model Y, με μερικές επιφυλάξεις. Είναι το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή και το οποίο γίνεται εφικτό σε όλους τους προϋπολογισμούς με το οικολογικό μπόνους. Διαβάστε τη δοκιμή προώθησης μοντέλου Υ.

 • Διαστάσεις (L X W X H) : 4.75 m x 1,92 m x 1,62 m
 • Στήθος: 854 λίτρα
 • 0 έως 100 km/h: 6,9 δευτερόλεπτα
 • Κατανάλωση: 15,8 kWh/100 km
 • Μπαταρία: 8 -έτος ή εγγύηση 160.000 χιλιομέτρων (εάν χωρητικότητα μικρότερη από 70 %)

Πού να αγοράσετε το
Tesla Model Y Propulsion (2022) στην καλύτερη τιμή ?
46,990 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Tesla Model X (2021) Η κορυφή της οικογένειας στο Tesla

Tesla Model X (2021)

 • Πολύ γρήγορο και ευχάριστο για οδήγηση
 • Πολλές τεχνολογίες
 • Καλή κατοικία
 • Κάπως ελαφρύ ηχομόριο

Με το μοντέλο Χ, το Tesla είναι ισχυρό. Είναι πράγματι ένα από τα λίγα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά να έχουν 7 μέρη. Ιδανικό εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια ! Το αυτοκίνητο προσφέρει τρεις θέσεις στον πίσω πάγκο και δύο πίσω, κοντά στον κορμό, με τον ίδιο τρόπο όπως ένα minivan.

Ο κορμός μπορεί επίσης να φιλοξενήσει πολλές αποσκευές, ειδικά αν χρησιμοποιείτε μόνο 5 θέσεις. Επιπλέον, το μοντέλο Χ κρύβει μια έκπληξη: ένας κορμός στο μπροστινό. Η κατοικία του είναι εξαιρετική: όλη η άνεση είναι εκεί και κάθε μέρος είναι άνετο. Για να μην αναφέρουμε την τεράστια οθόνη 17 ιντσών στο μπροστινό.

Με τα 1020 hp, το μοντέλο X Plaid αναπτύσσει μια αρκετά εντυπωσιακή ισχύ, με 0 έως 100 σε 2,6 δευτερόλεπτα. Η εκθετική καμπύλη επιτάχυνσης εξακολουθεί να επιτρέπει την οδήγηση υγρών και θα το πάρει και στον αυτοκινητόδρομο όπως στην πόλη. Η ακτίνα στροφής θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, όπως και ηχομόνωση.

Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει άλλες ιδιότητες, όπως εξαιρετική αυτονομία για ένα SUV, καθώς και μια πολύ γρήγορη επαναφόρτιση: μπορείτε να πάτε από 10 έως 80 % μπαταρία σε περίπου 30 λεπτά.

Το μοντέλο X Plaid τελικά έχει πολύ καλή αναλογία απόδοσης/αυτονομίας/τιμής. Βρείτε το πλήρες τεστ Φραντροειδές.

 • Διαστάσεις (L X W X H) : 5.057 x 2,271 x 1,68 m
 • Στήθος : 935 L (σε έκδοση 5 -θέματος), 425 L (σε έκδοση 7 -θέματος) + 183 L
 • Κατανάλωση: 20,8 kWh / 100 km
 • Χωρητικότητα μπαταρίας : 95 kWh
 • Αυτονομία WLTP : 585 χλμ