Νέο μοντέλο Tesla Nouvelle μοντέλο 3, Configurator | Drivek, μπορείτε τώρα να διασκεδάσετε τη διαμόρφωση του μελλοντικού σας Tesla Model 3 – Numerama

Τώρα μπορείτε να διασκεδάσετε τη διαμόρφωση του μελλοντικού σας μοντέλου Tesla 3

Ρωτήστε τώρα μια προσφορά για Νέο μοντέλο Tesla 3 : Θα επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό για μια εξατομικευμένη προσφορά.

Tesla Nouvelle Μοντέλο 3

Tesla Nouvelle Μοντέλο 3

Tesla Nouvelle Μοντέλο 3

5

Χρωματιστά

Ανακαλύψτε την τιμή διαμορφώστε το αυτοκίνητό σας

Τεχνικές προδιαγραφές

Power 208-366 HP / 283-498 CV
Εμφανίζεται CO2 0 g/km **
Αυτονομία 554 – 629 χλμ

Τελειώνει

Νέο μοντέλο 3

Τιμή από € 42.990*

Μεγάλη αυτονομία

Τιμή από € 50.990*

Δείτε όλες τις εκδόσεις

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές του μήνα στο New Tesla Model 3

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ?

Ρωτήστε τώρα μια προσφορά για Νέο μοντέλο Tesla 3 : Θα επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό για μια εξατομικευμένη προσφορά.

Ανακαλύψτε την τιμή

Παρόμοια οχήματα

Οδήγηση
 • Προσφορές
 • Μακροπρόθεσμη ενοικίαση
 • Ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα
Ερευνα
 • Εμπορικά οχήματα
 • Συγκρίνω
 • Οδηγοί αγορών
Εμπορικά οχήματα
 • Ποιοι είμαστε
 • Πως δουλεύει
 • φά.Έχω.Q. Οδήγηση
 • φά.Έχω.Q. σε μακροπρόθεσμη ενοικίαση
 • Ανακαλύψτε τις προσφορές που πρέπει να γεμίσετε

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Autoxy S.Π.Έχω. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Autoxy S.Π.Έχω. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 • Πολιτική μπισκότων
 • Νομική ειδοποίηση
 • Πολιτική απορρήτου – Προσωπικά δεδομένα

Οι εικόνες ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στο τελικό προϊόν.

** Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ που υποδεικνύονται είναι σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμής WLTP βάσει των οποίων έχουν ληφθεί νέα οχήματα από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Αυτή η διαδικασία WLTP αντικαθιστά τον ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC), ο οποίος ήταν η διαδικασία δοκιμής που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως. Οι συνθήκες δοκιμής είναι πιο ρεαλιστικές, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP είναι, σε πολλές περιπτώσεις, υψηλότερες από αυτές που μετρήθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες όπως: Ειδικός εξοπλισμός, επιλογές και τύποι ελαστικών. Φροντίστε να πλησιάσετε στο σημείο πώλησής σας για περισσότερες πληροφορίες.

* Οι τιμές που αναφέρονται στο Drivek.Το EN δεν είναι απαλλαγμένο από πιθανά σφάλματα παρά τους προσεκτικούς και σχολαστικούς ελέγχους μας. Οι πιθανές ανακρίβειες μπορεί να αφορούν την ημερομηνία ή/και τη διάρκεια των προσφορών. Το Drivek αναλαμβάνει να ενημερώσει τυχόν πληροφορίες που αναφέρθηκαν το συντομότερο δυνατό και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν σφάλματα.

Αυτόoxy s.Π.Έχω. αναλαμβάνει τακτικά τη διατήρηση και την ενημέρωση όλου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Παρά τα πάντα, αυτόματα.Π.Έχω. δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στον ιστότοπο, οι οποίες μπορεί να καταστούν παρωχημένες κατά λάθος ή στη λήθη. Αυτόoxy s.Π.Έχω. δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν σφάλματα ή κενά ή άμεση, έμμεση ζημιά, συνέπειες ή οποιοδήποτε άλλο είδος ζημιάς που σχετίζεται με τη χρήση αυτού του ιστότοπου ή τις λειτουργίες που περιέχονται σε αυτό.

Για σύντομες διαδρομές, ευνοούν το περπάτημα ή το ποδήλατο #Sédéplacemounspolluer

Τώρα μπορείτε να διασκεδάσετε τη διαμόρφωση του μελλοντικού σας μοντέλου Tesla 3

Είσαι εδώ

Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου 3 στην Ευρώπη – έτσι στη Γαλλία – πλησιάζουν και, για να προετοιμαστούν για αυτό, ο Tesla άνοιξε τον ηλεκτρονικό διαμορφωτή της την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019. Προσβάσιμο σε αυτήν τη διεύθυνση, σας επιτρέπει να επιλέξετε μια έκδοση και να την εξατομικεύσετε με κάποιες διαθέσιμες επιλογές.

Αυτό είναι πάνω απ ‘όλα μια ευκαιρία να δούμε τις τιμές των διαφόρων διαμορφώσεων του μοντέλου 3, οι οποίες θα είναι πρώτα διαθέσιμες μαζί μας σε μειωμένη μπαταρία μεγάλη αυτονομία (από 53.500 ευρώ, μπόνους έκπτωσης) και απόδοση (από 64 300 ευρώ. Εάν θέλετε να μάθετε την τιμή του μοντέλου 3 των ονείρων σας, ξέρετε πού να κάνετε κλικ.

Tesla Μοντέλο 3 // Πηγή: Nicolas Valeano για Numerama

Πόσο θα κοστίσει το πιο ακριβό μοντέλο ?

Όταν ο διαμορφωτής είχε ξεκινήσει στη Βόρεια Αμερική, είχαμε διασκέδαση κάνοντας μερικές προσομοιώσεις. Επαναλαμβάνουμε αυτήν την άσκηση για να γνωρίζουμε, ειδικότερα, το ποσό που πρέπει να επενδυθεί για να προσφέρει το πιο ακριβό μοντέλο 3. Η διαμόρφωση γίνεται σε διάφορα βήματα: επιλογή έκδοσης, εξατομίκευση του εξωτερικού (χρώμα και ζάντες), επιλογή εσωτερικού (μαύρου ή λευκού), ενεργοποίηση ή όχι της βελτιωμένης επιλογής αυτόματου πιλότου και πληρωμής της κατάθεσης (2.000 ευρώ).

Εδώ είναι οι δύο προσομοιώσεις μας:

 • Μοντέλο 3 Με τέσσερις δίσκους, μια μπαταρία υψηλής αυτονομίας (560 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο WLTP), ένα μαύρο χρώμα (πρότυπο), 18 -ιντσών (τυποποιημένες) ζάντες, ένα μαύρο (τυπικό) εσωτερικό και χωρίς επιλογή βελτιωμένο κόστος αυτόματου πιλότου 53.500 ευρώ. Είναι η φθηνότερη παρτίδα.
 • Η απόδοση του μοντέλου 3 (530 χιλιόμετρα ανάλογα με τον κύκλο WLTP) με κόκκινο χρώμα (+ 2.600 ευρώ), το πακέτο επιδόσεων (πρότυπο), ένα λευκό εσωτερικό (+ 1.050 ευρώ) και το κόστος βελτιωμένης αυτόματης επιλογής (+ 5300 ευρώ) 73.250 ευρώ. Είναι η πιο ακριβή παρτίδα.

Tesla Model 3 Configurator στη Γαλλία // Πηγή: screenshot

Tesla Model 3 Configurator στη Γαλλία

Πηγή: στιγμιότυπο οθόνης

Σημειώστε ότι η απόδοση του μοντέλου 3, διαμορφωμένη με όλες τις επιλογές, παραμένει φθηνότερη από το πιο προσιτό μοντέλο S (79.500 ευρώ). Ωστόσο, έχει καλύτερη αυτονομία, καλύτερη τελική ταχύτητα και καλύτερη επιτάχυνση, χωρίς να ξεχνάμε ένα μέγεθος πιο κατάλληλο για τους δρόμους μας.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας