Tesla Model 3: Οι τιμές του εξακολουθούν να μειώνονται, γίνεται φθηνότερη από το Electric Megane, ένα νέο μοντέλο Tesla 3 στα 19,990 ευρώ στη Γαλλία? Είναι θεωρητικά δυνατό

Ένα νέο Tesla 3.990 ευρώ στη Γαλλία? Είναι θεωρητικά δυνατό

Αυτή η μικρή αύξηση των τιμών ήταν περισσότερο ή λιγότερο προβλέψιμη, ακόμη και αν το μοντέλο 3 Tesla παραμένει διατηρημένο στη Γαλλία από τότε, σε αντίθεση με άλλες χώρες, δεν έχει δει τις τιμές του να αυξάνονται. Σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, εξαιρουμένων του οικολογικού μπόνους, το μοντέλο Tesla 3 ανταλλάσσεται 41.990 ευρώ σε πρόωση, 49.990 ευρώ σε μεγάλη αυτονομία και 53.990 ευρώ στην απόδοση.

Tesla Μοντέλο 3: Οι τιμές του εξακολουθούν να μειώνονται, γίνεται φθηνότερη από το ηλεκτρικό μεγακελικό

Η Tesla συνεχίζει τον πόλεμο των τιμών της και αυτή τη φορά αποδίδει το χτύπημα της χάριτος με μια νέα πτώση των τιμών του μοντέλου, αλλά ήδη τοποθετείται με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο στη γαλλική αγορά χάρη στην πτώση των τιμών της τον Ιανουάριο του 2023.

Οι τιμές έχουν μειωθεί ξανά. Έτσι, από τις 14 Απριλίου, το ηλεκτρικό sedan ξεκίνησε στα € 41.990 για την έκδοση προώθησης εισόδου με την αυτονομία του 491 χλμ., Αργγεύτερη € 3.000 €. Και να πω ότι πριν από μερικούς μήνες, ήταν στα € 53.990 !

Με αυτή τη νέα πτώση, το εισιτήριο εισόδου μοντέλου 3 πηγαίνει κάτω από αυτό του Renault Megane Electric, το οποίο ξεκινά από € 42.000, με εύρος 450 χλμ. Και κινητήρα 220 hp. Η Volkswagen είναι επίσης ευρέως ξυλοδαρμένη με την ταυτότητα.3, η νέα έκδοση της οποίας ξεκινά από € 42.990 με 427 χλμ. Αυτονομία.

Με το μοντέλο 3, αφαιρέστε το οικολογικό πλεονέκτημα των € 5.000 που χορηγούνται σε όλους, και αυτό δίνει, για € 36.990, έναν απίστευτο λόγο τιμών/υπηρεσιών. Μπορεί ακόμη και να είναι ακόμη λιγότερο αν επωφεληθείτε από το μπόνους των € 7.000 (για τους Γάλλους με φορολογικό εισόδημα ανά μετοχή κάτω από € 14.090) και το ασφάλιστρο των € 2.500 € !

Αλλά αυτό δεν είναι όλα, δεδομένου ότι οι άλλες παραλλαγές του μοντέλου 3 δικαιούνται επίσης τις πωλήσεις τους: η μεγάλη αυτονομία, η εύστοχα που ονομάζεται αφού είναι σε θέση να εκτελέσει 602 χλμ σε ένα φορτίο, πηγαίνει σε € 49.990 έναντι € 52.990 χθες και 62.490 a πριν από λίγες εβδομάδες.

Η έκδοση απόδοσης μειώθηκε σε € 53.990, ή εντελώς € 6.000 σε παρακμή.

Ένα νέο Tesla 3.990 ευρώ στη Γαλλία ? Είναι θεωρητικά δυνατό

Ακόμη και αν η κυβέρνηση έβαλε πρόσφατα αεροπλάνο σε κυβερνητική βοήθεια σχετικά με την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είναι πάντα δυνατό να επωφεληθεί από μία ή περισσότερες ενισχύσεις. Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί κανείς να σκεφτεί, είναι σωρευτικά, γεγονός που καθιστά δυνατή την επίτευξη τελικής τιμής περισσότερο από ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με την τιμή της πρόσοψης. Αλλά, θα το δούμε, για να επωφεληθούμε από όλα αυτά τα βοηθήματα, θα πρέπει να εκπληρώσουμε αρκετούς όρους.

Τρέχον μοντέλο Tesla 3

Έχετε χαθεί με την τιμή του Tesla ? Είναι περισσότερο από το κανονικό, από τότε Η πολιτική τιμών που εφαρμόζεται από την εταιρεία Elon Musk συνεχίζει να αλλάζει.

Είχαμε επίσης γράψει ένα επεξηγηματικό αρχείο για το θέμα τον περασμένο Ιανουάριο για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί οι τιμές άλλαξαν τόσο πολύ. Μετά την πτώση των πρόσφατων (και δραστικών) τιμών τον Απρίλιο, ο Tesla επέστρεψε στο αντίθετο μονοπάτι, με αυξήσεις τιμών στη Γαλλία στο μοντέλο Y.

Αυτή η μικρή αύξηση των τιμών ήταν περισσότερο ή λιγότερο προβλέψιμη, ακόμη και αν το μοντέλο 3 Tesla παραμένει διατηρημένο στη Γαλλία από τότε, σε αντίθεση με άλλες χώρες, δεν έχει δει τις τιμές του να αυξάνονται. Σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, εξαιρουμένων του οικολογικού μπόνους, το μοντέλο Tesla 3 ανταλλάσσεται 41.990 ευρώ σε πρόωση, 49.990 ευρώ σε μεγάλη αυτονομία και 53.990 ευρώ στην απόδοση.

Πρόσφατα, οι συνάδελφοί μας από Καραδισιακός υπογράμμισε το γεγονός ότι ήταν δυνατόν να αποκτηθεί ένα νέο μοντέλο Tesla μόνο μόνο για 19,990 ευρώ, Ή την τιμή μιας άνοιξης της Dacia από το μπόνους. Ένα ποσό που προφανώς βάζει το νερό στο στόμα και αυτό σας κάνει να θέλετε να κοιτάξετε πολύ σοβαρά την αγορά του αμερικανικού ηλεκτρικού sedan … πριν οι τιμές του είναι σίγουρα να επιστρέψουν !

Αλλά πώς μπορούμε να φτάσουμε σε έκπτωση περισσότερο από 50 % για την αγορά ενός νέου μοντέλου Tesla 3 ? Βασική, αυτή είναι η έκδοση πρόωσης που υπόκειται στο οικολογικό μπόνους. Και όπως πρέπει να το υποψιάζεστε, Θα πρέπει να συνδυάσουμε βοήθεια για να φτάσουμε σε λιγότερο από 20.000 ευρώ. Μην μετράτε μια παράδοση τιμών από την Tesla, ο κατασκευαστής δεν το καταφέρει. Ας πάμε λοιπόν βήμα προς βήμα. Ας ξεκινήσουμε με τη πιο σημαντική βοήθεια: το οικολογικό μπόνους.

Έως 7.000 ευρώ σε οικολογικά μπόνους

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, το οικολογικό μπόνους για την απόκτηση νέου οχήματος έχει δεσμευτεί για αυτοκίνητα ηλεκτρικής ενέργειας του οποίου το κόστος απόκτησης είναι μικρότερο από 47.000 ευρώ και η μάζα μικρότερη από 2,4 τόνους. Το Tesla Model 3 Propulsion ταιριάζει τέλεια σε αυτό το κουτί.

Γίνεται περίπλοκο (ήδη !) Λίγο μετά από το περίφημο ποσό μπόνους. Αυτό αυξάνεται 5.000 ευρώ για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου. 5.000 ευρώ είναι το μπόνους που θα έχετε αμέσως, ανεξάρτητα από τους πόρους σας. Έτσι, το αυτοκίνητο πέφτει στα 36.990 ευρώ.

Αυτή η βοήθεια μπορεί να αυξηθεί από 2.000 ευρώ Για τα νοικοκυριά των οποίων τα φορολογικά έσοδα ανά μετοχή είναι μικρότερο ή ίσο με 14.089 ευρώ, ή μέγιστη βοήθεια 7.000 ευρώ για την απόκτηση. Εάν εισέλθετε σε αυτό το πλαίσιο, η τιμή του αυτοκινήτου μειώνεται στα 34.990 ευρώ.

Είτε, αλλά παραμένει να δούμε αν οι πελάτες με φορολογικό εισόδημα αναφοράς με μετοχή μικρότερο ή ίσο με 14.089 ευρώ είναι σε θέση να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο σε περισσότερα από 30.000 ευρώ.